skärtorsdagen

Lite information från en allmänbildad Frida denna torsdagskväll. Rätta mig om jag har fel. 
 
 
För några år sen (skrev 90 på twitter, menade typ 9000000000) skulle Jesus ut på vallfärd eller nåt. Det skulle bli kul och alla var glada för hans skull. Alla förutom Judas. Judas tyckte illa om Jesus så han snackade med några soldater och när Judas kysste Jesus var det dags att ta Jesus till korset. Han spikades upp där och hängde där ett tag. På långfredagen dog han, men sen, på påskdagen återuppstod han och alla var glada. Sen dog han igen. Han blev cirka 30 år gammal.
 
Idag är även dagen då påskkärringarna åker till Blåkulla. De flög på en kvast och ibland med en katt eller annat djur med sig. Förr ville folk bränna häxor så detta var typ en weekendresa för häxorna. Antar jag. No boys allowed iallafall.
 
28 mars 2013 är även dagen då Frida var den enda som ville gå ut. Alla andra hade bättre saker för sig så hon låtsas att hon verkligen vill kolla på Never say never och visst det kanske hon vill men mycket hellre är hon på WIlliams med sina vänner. Det ultimata vore om Justin Bieber frågade om hon vill dit men man kan ju inte få allt man vill ha. Oftast iallafall.

Kommentarer



Vad heter du?
Kommer du tillbaka?

Hemligt meddelande som bara jag ser!

Har du oxå en blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0