vill sova måste plugga

Var somsagt ute i skäääärgården och hade det trevligt idag. Sov så himla skönt på bussen dit, men tydligen såg jag jättekonstig ut, hahaha. Medan männen var ute och fiskade tog jag en promenad med farmor så att jag inte skulle somna, hehe. Har förresten tydligen psykologiprov imorn och tänkte plugga på bussen men visste inte vad man skulle plugga på och boken ligger i skåpet. Härligt att provet är första lektionen halv nio imorn! MVG på direkten asså!
 
Bjuder på dräggbilden!! Försökte få med storebror och pappa på bild men kameran ville bara ta kort på mig, ehh..

gårdagens outfit #57

Åkte till Gränby innan jag skulle till Bea igår och köpte mig ett par strumpbyxor. Träffade även Amanda som stod och pratade om ost på Kvantum! Men då hade jag klackskor och efter att ha gåttgåttgått på Gränby i dom orkade jag inte mer, så jag åkte hem och bytte. Sen bytte vi fyra tjejer som var där tidigare om och jag insåg hur slaffsigt klädd jag var så jag fick låna lite kläder, hihi! Brukar antingen fixa skitsnygga kläder, en annorlunda sminking, håret på ett speciellt sätt eller snygga skor när jag ska på fest. Oftast är det kläderna men igår ville jag ha skor och en det missyckades.
 
Linne/skjorta/whatever - Lånat av Bea.
Strumpbyxor och vitt linne/kjol - H&M.

You know what we do

Gårdagen var somsagt askalas! Det var en härligt blandning av bönder, uppsalabor och Stockholmare i Beas lilla gästhus. I början körde vi lite lekar, tillexempel nån slags fördomslek. När frågan "vem har mest rosa strumpor?" kom pekade typ ALLA på mig, jag som knappt använder strumpor och när jag väl gör de är dom svarta eller vita, haha! Oj vad töntig den festen lät nu men jag fick inga värstingfrågor under någon lek! Stod mest uppe på det lilla dansgolvet och innan jag skulle gå fick jag lyssna på en hel One directions låt utan att någon bytte!!! Visserligen var det bara jag som tyckte den var bra och flera människor försökte byta men dom fick inte, hehe. Har sovit i fyra timmar och nu ska jag till pappa!
 

tre på natten

Är så himla arg!!! Stod och väntade på bussen och några minuter efter att den skulle kommit kommer en taxi och säger att jag missat bussen men att jag får åka till stan för 100 kronor. Lite av en slump hade jag en hundralapp i jackan och på vägen frågar han hur gammal jag är och att han aldrig skulle plockat upp mig om han visste att jag var 17 och inte 19 som han trodde. Han frågar även om jag hade varit hos en killkompis eller tjejkompis och om jag druckit. När jag sen går av och tackar så hemskt mycket för skjutsen ser jag bussen anlända. Den hade åkt efter oss hela vägen. Dra åt helvetet skitchaufför. Bortsett från det var min kväll asbra, mer om det imorn!

ijustwanttobecool

Igår när jag vaknade låg jag och kollade på flera William Spetz youtubeklipp på mobilen trots att jag annars bara kollat på en och inte brytt mig så mycket, och idag när jag vaknade kollade jag på dessa grabbars videos. Gillar när roliga (snygga) killgrupper gör sånnahär tillsammans, hade en period i mitt liv då jag kollade på typ tre olika, haha! 
  

själv har jag dacryfili

Hahahah kunde inte låta bli att göra en videoblogg! Men detta är inte om min dag, utan en sak jag tänkt på i några dagar. Skulle ni göra det jag frågar i videon? Bara undrar så jag vet vilka mina riktiga vänner är, hähähä. Skoja. Nu ska jag kolla på New girl, kul. Har en chokladbit som kollar på mig men kommer spy om jag äter upp den. Inte lika kul. Det jag försöker säga på slutet är att jag inte ligger med vem som helst, är bara så himla dålig på att formulera mig!
  

stud dip shorts

Provade ju dessa idag, Tog med mig två storlekar in och tog ett par först, när dom inte passade bara hoppades jag att det var den mindre storleken men det var det inte, så om jag skulle köpa dessa skulle jag bryta mot en slags regel jag själv har och jag vill inte kunna ha XL normalt. Men jag vill tipsa alla andra att köpa dessa, endast 199 kronor på Bikbok just nu!! Om ni vill göra mig avundsjuk är det bara att köpa dom i en liten storlek och bära dom med självsäkerhet!
 

studiedag utan studier

Tog mig en tur på stan idag! Forumgallerian fyllde 20 år och Bikbok hade värsta rean men jag köpte inget till mig själv! Sen att jag köpte choklad efter att jag provar världens snyggaste shorts och inte kunde ha dom är en annan sak. Gick faktiskt långt för den chokladen och tog någon annans pengar ur myntmaskinen så det var någon slags omvänd konstig karmagrej. Tre timmar senare hade jag en biljett, en present och choklad i väskan och åkte hem. Skulle även köpt strumpbyxor men dom fanns inte i min storlek så jag ska till Gränby imorn där dom ligger och väntar på mig.
 

himla onödigt inlägg

Super att det känns som fredag när mina senaste lördagar kännts som söndag! Tänkte skriva "åhnej jag har inget att göra i helgen" MEN det har jag ju! Partyparty. Snart är det mitt favoritavsnitt av New girl på tv, där är det oxå party! Vet inte ens vart jag vill komma med detta, haaaahaaaa. Asså förlåt men Coop reklamen hehehe, så söt! Jaja, ha en trevlig helg och så, det ska jag haaaa! Varför bloggar jag ens, hahaha.. Nu ska jag sluta, hoppas ni fann en mening med livet!
 

OBS: inte jag på bilden

Det finns bara en människa som har tillgång till mitt instagramkonto, och det är inte jag. Jag kan inte lägga upp bilder eller ändra profilbild. Därför är det lite kul att jag först hade en ful gubbe, sen en näsa och nu the man of my dreams (efter Louis Tomlinson). Nöjer mig med denna, trots att folk kanske inte förstår att det är jag. Nu vet ni iallafall! Frdlndstrm är jag och en till, men ingen annan! Nu kom mamma in med torsdagmys, woopwoop och woop igen!
 

Kör mig vart du vill

Hahaha förlåååååt för mina videobloggar, vet inte ens vad jag håller på med. Sa till mig själv att jag inte skulle sjunga men så råkade jag göra det ändå. Detta är nog den töntigaste videobloggen jag gjort. Kan ingen få mig att sluta prata framför min dator, har inte förstått hur töntigt det är än. Sätt på en hörlurar för att höra och oroa er inte för höga ljud! 
  

dagens rosa accesoarer

Har någon slags superfulperiod just nu. Missade bussen imorse så jag gick upp och plattade luggen ännu mer men trots det såg jag ut som skit. Tänker skylla lite på vädret oxå, jag tror jag blir extra ful i regniga omgivningar. Därför får ni bara se det som "gjorde" min outfit idag! En bandana från en liten butik i Stockholm och örhängen från Glitter. Hade två på mig men orkade bara ta av mig ett för att fota, hehe. Till detta hade jag iallafall svarta byxor och en vit skjorta.
 

i'll be watching you

Har varit en så himla bra elev idag! På gitarren lyssnade jag och tog in, på svenskan agerade jag lärare åt dom fem som gjort klart essän och pratade om krönikor och på filosofin var jag både sekreterare och ordförande i våran lilla grupp! Var fett redo för teateraudition sen men läraren var sjuk så det blir nästa vecka. Stannade kvar i skolan med Denise ändå och hittade en påse med kläder i logen som man fick ta. Vet inte om jag ingick som alla men jag tog med mig en tröja och en klänning hem. Tackar Johanna för dom! Ni får två stulna instagrambilder eftersom jag inte orkar ta upp kameran ur väskan, hehe. Har ändå bara spegelbilder på mig och Denise som båda hade bandana idag. Helt oplanerat.
 

kan inte låta bli att tänka på Justin Bieber


it's not working out

Sitter och planerar några framtida outfits. Tills imorn, till lördag, till måndag, till min födelsedag och lite mer. Är rädd att jag inte kommer kunna somna innan jag har rett ut detta, haha! Har morgondagen och måndagen spikade iallafall. Tidigare idag bytte jag bakgrundsbild på mobilen och pluggade. Yvonne sa att hon inte skulle tycka att det var så kul om någon tjej hade hennes pojkvön som bakgrundsbild så jag gjorde ett byte. Lovade Amanda förut att jag skulle ha henne som bakgrundsbild och det har jag inte brutit! Har favoritbilden på oss där nu, hihi. Nu ska jag sova och sluta tänka på kläder. Saker jag ska köpa när jag får pengar kommer kosta 125+300+300+200+150+70 = alldeles för mycket.
 

You don't smile anymore

I vanliga fall skulle jag råda er att ha hörlurar för att höra mig men om ni vill undvika en hörselskada bör ni oxå undvika hörlurar! Ge mig gärna tips! Typ om jag borde lägga ner helt, fortsätta sitta ute, sluta prata så fult, prata högre osv.
  

dagens outfit #56

Tröja och linne - Gina tricot. Byxor - Vila. Klocka - Fått av Klas. Skor - Fått av Tove.
 

49 dagar kvar


i want your romance

Egentligen har det varit en jättebra måndag men min väska gjorde mig så jävla kaxig. Fast mina kompisar får skylla sig själva när dom inte vill ta en bild på mig när jag pekar finger och lägga upp på instagram! Fick Amanda att göra det sen iallafall bara för att vi skulle skiljas åt som vänner! Kändes bra att få ut lite ilska iallafall, även om den inte var 100% seriös. När jag sen kom hem skaffade jag instagram, hehe. Men kan bara kolla på folks bilder via datorn och det är mest för att kunna kommentera mina kompisars bilder! Frdlndstrm heter jag där, följ mig om ni vill ha likes!!
 
Måste säga att jag varit snyggare men aldrig coolare!!

till mitt huvud

Har äntligen kirrat en ny keps!! Eller storebror har beställt den åt mig från Ebay men den är ju min, hihi! Den kommer inom 12-25 dagar så ni får väl se den då. Tills dess kan ni fantisera själva! Röd och fin är den iallafall.
 

If you ain't here

Har fått något slags emocore/bilddagboken återfall denhär veckan. Kollade igenom min bilddagbok idag och herregud vad jag saknar högstadiet, vintern och 2008. Läste att jag gjorde snöänglar, att jag hade halkat framför snygga killar och att jag julbakat. Såm vinter vill jag ha igen, om det ska komma snö ska det vara mycket. Senaste åren har det ju bara varit lite och jag vet att jag kommer ångra detta men i år vill jag ha massvis med snö. Eftersom vi inte fick någon riktig sommar borde vi få en riktig vinter. Saknar att vara så kär som jag var 2008 oxå, när jag skrev ledsna texter med en ful bild dom gånger jag trodde han inte gillade mig och blev glad när jag såg honom. Saknar att vara 14 år, haha!
 

this is happening

 
Hade mina rosa byxdress på mig idag trots att jag hade den i onsdags men jag var så himla ful då. Tog outfitbilder på tre olika ställen då men jag var lika ful överallt. Så jag gav den ett nytt försök idag men det var så mörkt ute så det blev aldrig någon bild på mig. Ska väl inte påstå att det var så jättesnyggt med mina skor och mössan men satan så skönt. Längtade lite efter vintern när jag hade mina sockor och tjocka skor men den kan ändå vänta ett tag. Nu ska jag gå och lägga mig, har inget annat för mig och vaknar hellre tidigt imorn än somnar sent idag. Godnatt på er som är vakna!!

china

Var ensam hemma till klockan fem idag och trodde att tiden skulle gå långsamt och att jag skulle få mycket gjort men efter att jag kollat på Legally blonde the musical på Youtube och tagit ett bad var klockan jättemycket. Några timmar senare åkte jag och mamma ner på stan och köpte hämtmat. Men innan det klättrade jag på däck och böcker för att hitta mina rosa uggs! Perfekt mysoutfit tilll kinamaten vi tog med oss hem och åt. Är dock så himla trött nu och orkade inte ens två friterade bananer efter mina två kyckligspett, två friterade fläskfiléer och en friterad jätteräka. Värsta veklingen.
 

veckans snyggaste

Zayn i deras nya musikvideo Live while we're young och Wade från Hart of Dixie. 

det var min fredag

Är hundvakt just nu så har inte hunnit skriva om min spännande dag som har bestått av svenskalektion, pannkakor, schackturnering, UNT och ont i fötterna. Om en halvtimme när min tvättid är klar ska jag lämna tillbaka Fransanbansan. 
 

dagens outfit #55

SKJORTA - H&M. BYXOR - VILA. SKOR - MAMMAS. VÄSKA - LOPPIS.
 

let me sneak you out

Asså tack vare denna sög inte min dag så himla mycket ändå. Satan vad bra!! Blir så himla taggad.Vet att jag kanske sagt det förut men om man inte ser ut som Louis har man fan ingen chans på mig, haha! Det är okej att se ut som någon av de andra oxå men Louis asså, mhhhm. Ni missar något om ni inte kollar nu genast!! MVH 1D_fangirl_numberone.
 

dagens outfit #54

Har varit nöjd med alla mina outfits denna vecka men som ni kanske märkt har det inte blivit många outfitbilder. Det är endast för att jag somsagt varit ful, haha! Därför får ni denna som Amanda tog idag. Mina höfter ser superbreda ut och jag sitter som en elefant men det får duga. Man kan inte vara perfekt varje dag och jag är det verkligen inte!
 
T-shirt - JC
Kofta - Second hand
Byxor - VILA
Skor - Skopunkten
 

To independent to have you by my side

Sjöng min låt utantill på sången sen fick jag en ny låt! Blir så himla glad av min nya lärare och blir faktiskt bättre efter varje gång. Har gjort fler framsteg idag, när jag väntade ensam på att en debattgrej om skolans nedläggning och det skulle börja handlade jag två gånger i cafeterian helt själv och åt ensam i A-korridoren. I ettan skulle jag inte ens våga sitta där ensam. Det dåliga med dagen var dels att man fick gratis fika på debattgrejen och då hade jag redan köpt en toast och kexchoklad och jag är så himla ful. Alltså när jag kollar mig i spegen tycker jag att jag ser helt okej ut men på varenda bild är jag grotesk och tjock. Tror att det är karma från när jag skrev att jag var ofotogenisk när jag i självaste verket egentligen inte riktigt är det. Gud, om du läser detta, gör mig snygg igen. Amen och tack på förhand.
 

tog sovmorgon dessutom

Hahahahah, måste bara berätta om min dröm inatt. Det började med att det typ var valborg eller nåt och folk sköt fyverkerier som såg ut som paraplyer så jag stod och tog kort på det medan jättemånga jag kände gick nedanför och så, sen skulle jag och Frida träffas för att äta och jag hade på mig vanliga jeans, ett vitt linne och någon slags björnmössa. Lite senare satt vi vid typ slottet och alla var nakna så vi klädde väl oxå av oss men sen när alla började klä på sig igen var mina kläder borta och INGEN ville låna ut en jacka eller nåt till mig, vi frågade även någon tjejs granne om han hade en handduk men inte ens det kunde jag få låna. Så jag grät lite sen kom jag till en cirkus (eller typ djur på en friidrottsbana) där jag skulle klä ut mig till en kamel eller springa genom skogen hem men en tjej som jobbade där sa att det var för farligt sen kom en tjej som hade hittat en utvecklingsstörd flicka ut från skogen och den flickan smetade bajs i mitt ansikte (hahahahaha) och sen skulle cirkustjejerna köra oss hem. Först stannade vi utanför någon affär där hennes mamma var och då såg jag att jag var med på omslaget av typ Vouge och sen kom jag iallafall hem på något sätt. Där hemma på min klädställning låg kläderna jag hade haft på mig och sen kom polisen och ville undersöka något men då vaknade jag. Innan det drömde jag om någon häxgrej eller nåt och det var därför jag hade mössan på mig.

they had it coming

Började dagen med ABC-möte med nya studentkommitteen (har fortfarande ingen aning om hur det stavas..). Det var skoj! Men jäklar vad med nyheter dom fick, vi fick absolut inga alls och dom fick FYRA. Först var jag ganska avundsjuk men sen insåg jag att deras grejer är lite too much, alltså man vill ju hålla sig lite till traditionerna iallafall.  Mycket färg var det iallafall! Sen hade jag en lektion då jag typ skrev klart svenskaarbetet från tvåan! Sen gjorde jag och Denise massvis med ärenden, tillexempel med att lägga till kurser och sånt. När vi äntligen var klara var det dags för lunchdejt! Men Sandy's hade inte öppnat så vi åt på Subway. Fick min macka mycket billigare eftersom deras system är så komplicerat så jag trodde att jag beställde en grupp 1 macka men det var grupp 3, haha! Avslutade dagen med musikalmöte. Det var supermycket folk och ingen vet vilken musikal det ska vara än men det blir nog bra tillslut!
 

berättar om min tisdag

Internet slutade fungera typ en halvtimme efter jag kom hem men jag hade gjort en töntig videoblogg innan det och nu orkar jag inte skriva om min intesåroliga dag så ni får se den. Älskar att jag gjorde om den för att den innan blev för lång och så är denhär ungefär lika lång, haha! På slutet säger jag förresten fel. Johannes Palm är det rätta namnet. 
  

lean on me

På psykologin pratade vi om drömmar. Tycker sånt är så himla intressant och vill jättegärna veta varför jag drömmer om samma person och att jag är gravid hela tiden. Tyvärr inte med den personen, hehe. Innan ensemblen så jag äntligen fick sjunga "Everybody step aside. Make way for me, give me room. I think it's pretty clear. You got a winner here" solo pratade jag ut i högtalarna i skolan! Har ännu inte träffat någon som hörde det så jag vet inte ens om man hörde vad jag sa, pratade om studentmössor iallafall. Efter skolan projektarbetspluggade jag med Yvonne och talade ut med Amanda! 
 


dagens outfit #53


Tröja - Gina tricot. T-shirt - Monki. Shorts - H&M. Strumpor - Lindex.

spin me around

Har hört Olly Murs namn hela tiden den senaste tiden men inte brytt mig om att kolla upp vem han var. en idag när jag kollade efter ett X-factorklipp på TV4.se var hans muiskvideo ett klipp att kolla på och jag ska väl inte påstå att det är det bästa jag hört men det är något jag kan lyssna på och så blev jag så himla inspirerad av att kolla på den, hihi! 
  

inte så skitsöndag

Nu har dom åkt. Jag satte mig i rummet efter vi ätit så jag märkte väl inte s mycket att dom var här, hehe. Social_tonåring. Kollade på Hart of Dixie för ett tag sen, kanal 5 slutade ju fungera i tisdags. Efter jag twittrat lite om det följde dom mig på twitter!! Medan alla som blir retweetade av Justin Bieber blir helt galna blir jag det när en TV-serie följer mig. Ska jag följa tillbaka? Tänk om dom spoilar serien liksom. Fast dom avföljer mig säkert annars. Tufft val.
 

genomskinligt grå

Snart (klockan fyra, hehe) kommer Hanna och Oscar på besök. Dom ska äta här och om jag får som jag vill ska vi även spela UNO eller nåt annat kul. För att fördriva tiden gråter jag till X-factor och spelar Draw something. Fast det är ju bara storasyster som spelar med mig, sattehh.. Om någon vill spela heter jag samma sak som på bloggen fast utan vokaler. 
 

det blev alternativ 2

Trots att jag fått reda på en sak jag undrat i över fem år är jag inte så glad som jag borde. Hejdå.

öppningshelg

Har flera alternativ denna skitsöndag. 1. Sitta hemma med en jävla handduk på huvudet och vänta på att klockan ska bli fyra då vi ska äta. 2. Ta av mig handduken från huvudet och vänta på att klockan ska bli fyra då vi ska äta. 3. Åka till hus1 eller vad fan det heter och sitta där helt ensam tills klockan blir fyra då vi ska äta. 4. Gå och lägga mig till skolan blir fyra då vi ska äta. 5. Bygga en tidsmaskin så klockan blir fyra då vi ska äta. Nummer 3 dras jag mest till eftersom 1. Det är fint väder så jag vill vara ute. 2. Jag har redan bestämt vad jag ska ha på mig och vill inte slösa en outfit på att sitta hemma. 3. Vet inte hur man bygger en tidsmaskin. 4. Kommer inte komma in dit något mer om jag inte skaffar kort vilket jag inte har råd med. Kom gärna med andra förslag så min skitsöndag bara blir en vanlig söndag.

dagens outfit #52


Tröja - Cubus//Byxor - VILA//Mobilhalsbandsgrej - Loppis//Skor - Fått av Tove//Väska - Loppis

didrik eller peter

En av snubbarna som skejtade idag var jättesnygg. Jag och Amanda började prata om att han liknade någon och vi båda var överens om att det var Didrik från Mange makers. Men hon menade han som är DJ och visste bara inte vad han hette så sen hade vi värsta diskussionen om vem han var lik. Kan erkänna att ögonen var lite lika Peters men han var blond och hans hår var väldigt likt Didriks! Amanda ville bara inte erkänna det. Om du som satt bakom oss när vi fikade och som inte rökte mot förmodan skulle läsa detta, vem tycker du att du är mest lik? Snyggdidrik eller intesåsnyggpeter?
 

var i himmelriket

Började dagen med att vara hundvakt åt Fransanbansan! Vi var ute i skogen med Klas och mamma. Hon är så himla härlig att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Träffade sen Amanda vid snoppen och bajset och därifrån gick vi till nya skejthallen! Tyvärr fick vi inte se några uppvisningar eftersom det var så lite publik eller nåt men vi fikade och spanade in skejtare. Dagens fakta: En snygg kille som utför parkour blir fulare och en ful kille som skejtar blir snyggare. True story. Förresten träffade vi Andreas och när han frågade om vi kände någon mer där pekade jag mot Erik och sa att vi kände honom men han stod så långt bort så en kille precis bakom Andreas ba "ah, jag är Erik. Närå jag heter Isak". 
 

bleeding from my nose

Här ligger jag och blöder! Efter frukost somnade jag om och när dom andra vaknade satte jag mig upp och började blöda. Det var upptaget på toan så jag fick springa till köket, haha. Förra veckan pratade jag med Denise och Yvonne om att jag inte blödit näsblod på flera år så det var väl någon slags karmagrej eller nåt. Har två tidigare minnen från när jag blödit näsblod. Båda är från dagis. Den ena när jag och Frida satt vid ett bord och åt eller nåt och så sa jag till Frida "jag har blod i näsan" eftersom jag inte ville säga att jag blödde näsblod och då sa hon "det har ju alla". Den andra skulle kunna vara samma dag för det var när jag blödde och sa till Frida att jag ville ha så stort papper som Maddicken och bad  en kille att inte fick skratta åt mig när jag hade det i. Istället sa han att jag såg ut som en clown. Samma kille sa att jag såg gravid ut när jag var typ fem år, tack för egoboosten, mår inte alls dåligt över det. I know where you live, bitch.
 

Fridas fredagskväll

Hahaha, gjorde en jätteonödig videoblogg men så försvann ljudet så jag gjorde en till och då kändes det dumt att inte lägga upp den. I videon pratar jag om min dag, visar dagens outfit, spelar lite på gitarrläxan, sjunger lite och säkert nåt mer. Nu blir det Terra nova, missade förra veckan men ska försöka hänga med! Gissa vad jag ska äta och dricka till?? 
 
'
 

superrik och superkänd

Efter fotograferingen idag satte vi oss på McDonalds med en varsin McFlurry (fick betala 20 kronor istället för 19 eftersom han gjorde andras mat mellan min och de andras beställningar och precis innan det var min tur tog hans jobbarkompis hans sista enkrona) och Stina fick intervjua mig. Har ingen aning om vad jag sa men hade förberett mig lite för vad som skulle kunna frågas fast det glömde jag helt bort och jag satt mest och skrattade och tänkte. Hoppas jag låter smart. 
 
Vet att alla på twitter kan se mina ögon men dom såg konstiga ut därav strecket som jag inte kunde göra på mobilen.

I stopped using my head

Fotograferingen gick superbra tror jag! Ska inte skriva så mycket eftersom det är hemligt, hihi. Ni får en sneekpeak och sen får ni se resultatet i December och det var jätteroligt och blablabla som storbloggarna säger! Måste ju förbereda mig för värsta bloggkarriären nu, hehe. Men tills dess ska jag göra lite religion, psykologi och svenska! Kanske åker till skolan sen för att hämta musikpapper och fördriva tid. Kommer nog inte få så mycket gjort här, kan lika gärna plugga i skolan.
 

samma sak olika skor

 
Jag och Amanda efter skolfotot 2011 och jag och Amanda efter skolfotot 2012. Har såklart inget från 2010 för då hade vi kännt varandra i typ en månad så då hade jag inte ens med mig kameran till skolan. Nu ska jag iväg på en annan fotografering (en sån man vinner i top model ni vet) med grymma Rosendalare och jag trotsar regnet med mina kläder. Låtsas som att Klas inte skojade när han sa att det var 16 grader ute. Det finns inga dåliga kläder bara dåliga väder!!

helblond snart

Ska hoppa in i duschen nu, vet att ingen bryr sig men mitt hår kommer försvinna, huhu! Trivs så himla bra med färgade toppar men det är så svårt att matcha men med det bruna är det som vilken hårfärg som helst. Ska väl färga så på riktigt senare men imorn blir det en annan färg. Tänker låta topparna vila och bara ha hårmascara ett tag nu.
 

dagens outfit #51



Linnen - H&M. Shorts - Gina tricot (färgat själv). Kofta - Lånat av Klas. Väska - Loppis. Köpte ju en skjorta i måndags och bytte den till en kofta i tidags som jag lämnade tillbaka igår och idag hade naturkunskapsläraren en sån på sig, fett pinsamt om jag skulle haft den jag med. Under mina bruna toppar döljer det förresten sig någon slags grågrönblålila färg.

It was always burning

Har haft en så himla bra dag! Min sånglärare sa att jag har utvecklats jättemycket på bara två gånger, hihi. På naturkunskapen lyssnade vi på jätteroliga låtar och efter lunch var det dags för skolfoto! Det gick supersnabbt men ack så kul det var. Ville antingen stå i mitten eller längst ut och längst ut blev det! Stod ju i mitten förra året så detta blev superbra. Dessutom var hela klassen med!! Efter skolfotot åkte jag till Rosendal och därifrån gick jag hem. 
 

sista skolfotot

 
Idag är det dags för skolfotografering! Känner på mig att jag kommer bli ful eftersom jag blev helt okej förra året men jag ska göra mitt bästa med att vara snygg! Efter skolan ska jag till Rosendal och hämta en grej till imorn så det blir ännu mera fotografering. Tänk att man kan vara så exalterad och nervös över typ fem minuter av sitt liv. Fast det kanske bara är jag som får panik innan skolfotorna, haha! Här ovan övade vi poser förra året, ska nog satsa på samma idag!

every move you make

Hade min första gitarrlektion idag, det gick jättebra!! Fast vi slutade tio minuter tidigare så jag vet inte hur bra jag egentligen var, haha.. Hade sen svenska då vi jobbade med en uppsats som skulle varit klar i våras men mer än halva klassen har inte ens börjat, haha. Efter lunch följde Amanda med mig ner på stan. Jag köpte ju en jeanskjorta för 199:- i måndags, men bytte den mot en kofta igår för 249:- och nu lämnade jag tillbaka den och köpte hårfärg istället. Men det var bara för att färgningen igår blev misslyckad och jag hade inte råd med en ny, haha! Köpte en hårmascara oxå. Nu sitter jag alltså med färg i håret och när det är klart ska jag på möte med Yvonne. Har varit fett viktig idag, jag och Amanda lämnade tillbaka upphittade böcker tidigare idag oxå! Känner mig som en businesswoman.
 

266 dagar kvar

BRA DAG. Fick flytta min gitarrlektion till imorn så jag slipper äta ensam, lämnade tillbaka gårdagens köp och köpte en kofta för, håll i hatten, 249 kronor!!! Mina impulsköp är alltid de dyraste och jag handlar alltid upp mina absolut sista pengar på en sak. Hade även mössutprovning två timmar efter jag slutat, blev glatt överraskad att så många från klassen faktiskt kom! Är så himla taggad på att ta studenten med dom, trots att jag är mobbad med min brillianta mössa.
 

we are all the same

Var i skolan supertidigt idag för att låsa upp klassrum. Hade sen de fyra vanliga lektionerna som måndagar har att erbjuda och de teoretiska lektionerna var roligare är musiklektionerna, wtf liksom. Religion är faktiskt ett av mina favoritämnen, blev lite imponerad av mig själv som kunde så mycket om kristendomen men oxå av allt det jag inte kunde. Efter skolan köpte jag en jeansskjorta som kanske får stanna eller kanske gå, det återstår att se. 
 

dagenefterbekymmer

Har värsta tvproblemet jag vill dela med mig om. Klockan åtta börjar som vanligt How I met your mother, men idag har x-factor premiär samma tid. Båda programmen går i repris ungefär klockan elva men då måste jag kolla på Terra nova eftersom jag missade det i fredags. What to do?? För att fylla ut får ni se en bild jag blev taggad i på facebook från igår.
 
Gör mitt bästa för att vara en bra förebild, lyckas jag??

some nights, I'm scared you'll forget me again

Var jätteotaggad på att gå på fest igår och täbkte typ ta tolvbussen hem men det slutade med att jag och Amanda tog sista bussen, vilket betyder att det var superkul! En snubbe låg och sov redan när vi kom och sen hae jag träffat alla killarna förutom en som man tydligen skulle akta sig för. Kul att det var just han som upprepade meningarna "hej", "vad heter du?" och "vad vacker du är" till mig hela kvällen, haha! Fick även höra att jag var sexig och att mitt hår var porrigt av en annan, och när jag satt ute på balkongen med den läskiga i knät och pratade med två andra börjades snacket om Lady gaga igen. Träffade ju dom första gången på halloween när jag var just Lady gaga. Det var iallafall skitkul och fick en liten självförtroendeboost när killar sa att min hår var snyggt. Synd bara att det försvinner typ idag, hehe.
 

dagens outfit #50



Har under hela sommaren uppdaterat ett facebookalbum som heter "sista sommaren". Det började med att jag ville lägga upp lite outfitbilder för att ha någon bild på mig från dagen där men tillslut gick det för långt. Vissa dagar när jag gjorde nåt kul var det enda jag kunde tänka var att någon behövde ta en outfitbild på mig så att jag kunde lägga upp bilderna på facebook och ibland hittade jag på någon låtsasrubrik om jag inte gjort något speciellt under dagen men hade snygga outfitbilder. Men nu är det över. Här ovan ser ni typ alla mina outfits i sommar och här nedan ser ni den sista, dagens.
 

Klänning - Carlings. Skärp - mammas. Väska - Second hand. Skor - Converse.

I wanna dance, and love

Är tillfälligt hemkommen från en bra kulturnatt. Jag och Denise började klockan tolv med att kolla på Viktor och efter vårat en och en halvtimmes chillande kollade vi på Amanda och resten av dansarna. Sen hängde vi med henne ett tag tills det var dags att gå skilda vägar. Älskar att alla är så glada och man alltid träffar så många man känner!! Fast jag träffade inte en enda människa från min gamla klass och inte heller Adam, buhu. Annars var allt superbra!
 


kräftskivan från instagram

Snodde lite instagrambilder från några som var där igår. Man kan liksom se kvällens gång. Det började med att jag och Tina satt snälla på våra stolar med kräfthattarna på jättefint (fast jag satt egentligen på en hel fin pianostol själv, hehe). Lite senare kom det mer folk och då var det dags för gruppbild. Min hatt satt fortfarande kvar men den ville alltid sitta på mitt bakhuvud så det syns inte. På collaget tror jag vi precis ska dricka något och de små bilderna är väl från efter att vi druckit, haha! Den sista bilden visar hur dräggig jag var mot slutet och att min hatt inte tyckte om mig så mycket som jag trodde. Tror jag förvandlades till en kräfta där. Just nu är jag antagligen på stan och roar mig. Ha en bra lördag!
 

gårdagens outfit #49

Tog med mig två par byxor, tre par shorts, ett linne, en skjorta, en kofta och en kjol till Amanda igår och efter några ombyten slutade det såhär. Skjorta - VILA. Shorts - H&M. Plus en kjol från H&M som bandeau, haha!
 

fri som en fågel

Har varit på ännu ett kräftparty ikväll! Denna gången var det hos Jasmine med mest 93:or istället för 95:or, haha. Det var superkul och trots att jag inte åt kräftor åt jag pizza, vitlöksbröd, paj och någon efterätt (plus lite sallad, woho). Avstod även denna gång att prova på att äta en hel kräfta men provade jellyshots istället, haha! Fick klagomål om att jag var dålig eftersom jag inte skrapade ut allt men skeden var så liten. Det var iallafall en rolig upplevelse! Mot kvällen var vi bara sju kvar och medan jag hade toapapper kvar i byxorna (hahahaha, hur hände det??) stoppade dom andra in vindruvor i munnen. Nu borde jag sova för imorn blir jag och restan av Uppsala kulturellast i stan!
 





this is crazy

Hade bara sång och naturkunskap idag, båda var jätteroliga! Religionen var dock inställd så jag och Amanda tog varsit fordon och begav oss till Regina. Var ju på audition till den produktionen men kom inte in, den var jättebra men förra året var bättre, hehe. Fast vi kom ju tio minuter försent och blev insläppta av Sam Kessel aka Per Hammar, hihi! Några i publiken fick västa utskällningen och fick typ aldrig mer visa sig där igen. Så kan det gå om man inte visar respekt! Sen åkte jag och mamma till Stenhagen (höhö), har äntligen hittat de förbaskade kräfthattarna!! Ni anar inte hur mycket jag letat och gett upp. Har ingen bild från idag men ni får se en från förra året då vi såg förra årets produktion, råkade ha typ samma kläder på mig idag, haha! Gjorde om den lite till som vi såg ut idag. Ser ni någon förändring eller?


dagens outfit #48

Supergammal tshirt från H&M, ganska nya shorts från H&M, bortglömda skor från Skopunkten och celluliter från ICA.

another leather

Den är egentligen mycket ljusare och så, men tycker jättemycket om den!! Den är liten men ändå tillräckligt stor för min kamera och lite annat. 100 kronor på Röda korset, men just nu var det halva priset på alla väskor så jag fick den för 50! 
 

Don't You Worry Child

Efter min enda lektion har jag typ bara gått, gått och gått. Började med Röda korset där jag hittade en fin väska för halva priset! Sen vidare mot ÖB där dom inte hade vad jag sökte så jag gick till Willys och skulle sen hitta hem till Amanda. Hon fick komma ut och möta mig, haha! Vi pratade lite och hon fick medicin av mig eftersom hon är lite sjuk. Sen följde jag med henne ner på stan där vi gick fram och tillbaka och nu är jag hemma. Visar väskan senare!
 

Du är snabb som ljus men kommer aldrig härifrån

På naturkunskapen pratade vi bara som atomer och sånt, sen gjorde vi en rolig grej som jag ägde på! Eller mest för att Matilda och Yvonne var snabbare och förklarade för mig hur man skulle göra, annars skulle jag vara helt lost. Efter min morotslunch hjälpte Yvonne mig med den sista affischen och sen var det gemu. Det var bara jag och Marko där och vi satt i datorgrejsrummet. Övade på intervaller, kom upp i kurs 8!! Jag äger så himla mycket på allt jag gjort idag. 
 

nice day to start again

Har gjort allt jag gjorde fel igår så att min dag ska bli bra. Först och främst åt jag tre mackor till frukost, igår åt jag bara två och hade tre lektioner innan lunch så jag var jättehungrig hela dagen. Dessutom drack jag oboy till och igår drack jag inget alls så det tog flera timmar innan jag fick i mig vätska och därför var jag törstig och fick ont i halsen. Hade även ett osäkert kort gällande mina kläder som jag sen ifrågasatte mig själv men idag kör jag superbasic. Var  även trött hela dagen eftersom jag somnade lite innan tolv och gick upp fem för att åka till skolan extra tidigt så jag hann inte vakna till under morgonen. Igår somnade jag runt tio och snoozade superlänge, till 06.22. Så nu är jag redo för tisdagen!!

dagens outfit #47


Tröja - Mammas. Kjol - Gina tricot. Inte sådär jättekul men imorse tyckte jag det var fint och när jag gick hem kände jag mig som en kort tjockis men för kort kjol som man dessutom såg igenom eftersom jag hade världens fulaste trosor. 

if you need some loving, call on me

Jag och Amanda möttes utanför Sylvenuis typ kvart i åtta imorse för att påbörja våran affischuppsättning. Det var dock det enda vi hann med på morgonen innan vi började. Sen fortsatte vi samtidigt som nån jävla Alpernasnubbe spred sitt virus över hela skolan. Har kännt mig typ superensam hela dagen. Dom andra musikarna i klassen var borta så jag hade ingen att roa mig med på kören och jag var jätteförvirrad på musikteorin. Sju timmar efter frukost som bestod av två mackor hade jag lunch. Denise hade oxå håltimme så hon gjorde mig sällskap. Det bästa var att dricka, var helt uttorkad efter att ha sjungit och inte druckit på hela dagen. Denise var min assistens på den rasten så alla förutom en affisch åkte upp på korridoralmanackorna. Efter sista lektionen såg jag fram emot att få komma hem men jag och Amanda behövde få upp studentinformation på tv-apparaten och säga till alla lärare. När vi var helt klara ringde dock telefonen och två klasser hade bytt tid så vi fick stryka över på alla affischer, ändra på de nyutskrivnapapprerna och säga till i receptionen, Tillsut var det bara Sylvenius kvar men dom hade stängt, ååh. Har varit så himla irriterad idag. Bättre dag imorn?
 

Jump in the shower

Mer produktiva saker jag gjort idag: Städat och dammsugit rummet, hängt upp och lagt ner kläder, städat lite i hallen, kollat på Chloe Kings nio liv, lagat mat, ätit mat, diskat, skrivit på affischer och skvallrat med Amanda. Fia har kommit hem, känns bra! Är inte psykiskt sjuk trots allt. Nu ska jag kolla på Awkward och dusha som avslut på veckan.
 

catastrophe


I tjugo minuter grät och hyperventilerade jag. Det gjorde ont att ligga och gråta så jag gick runt och letade överallt. Fick ett varv runt huset för att kolla utomhus och letade i alla skåp och under alla täcken. Men ingenstans hittade jag henne. När jag insåg att mamma inte svarade på mina sms var för att hon var hos mormor och morfar antog jag att hon antagligen är där. Har ännu inte fått svar, men jag är lugnare nu. Insåg iallafall hur svårt det kommer vara när Fia faktiskt inte längre finns hos oss. Trodde ett tag att jag blivit psykiskt sjuk och att Fia dog för länge sen eller att dom var och avlivade henne nu men jag trodde att hon fortfarande levde och att jag bara drömde att hon sov hos mig inatt. 

halv två snart

Har haft en ganska produktiv dag (för att vara jag) idag. Skrev lite gamla saker i almanackan från April och skrev över saker i mitt nya block. Just nu kollar jag på Vinterviken och taggar inför Awkward, kollade nyss på en sneek peek men det blev för mycket och jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Tror det avslöjades för mycket. Kastade iallafall av mig mina ihoptejpade hörlurar och försökte förtränga allt. Okej, har väl inte haft en så produktiv dag trots allt.
 
Gammalt block och nytt block, ska försöka behandla det andra bättre, hehe.

all the kids all night

Gårdagen var supermysig! Vi (läs: alla förutom jag och Dorota) åt kräftor i stora lass tills det knappt fanns några kvar. Ibland förflyttade vi oss från matbordet, till soffan och till Fridas rum med det typiska tjejsnacket. Det som är lite jobbigt med dessa tjejkvällar är att alla de andra brudarna kommer från Katedral och Rosendal där dom har sina snubbar att prata om som det är hur kul som helst att höra om även om jag inte känner dom (värsta rapplåten ju) för då kan andra inflika med saker men ingen vet ju vilka dom på Boland är, haha! Men det var ändå jättekul igårkväll, tack Frida och alla andra! Blev bjuden med ut på bussen av några snubbar hem sen men ville hellre sova så jag avböjde lite, hehe.
 

dagens outfit #47

Klänning (här som linne) - H&M. Shorts - H&M. Ring - Ena delen är Sofias trasiga ring och den andra supergammal från indiska. Berättar om dagen och visar mina indre roliga bilder imorn, nu är det läggdags! Godnatt på er allihopa.
 


tictoc

När ni läser detta kommer jag antagligen vara hos Frida och ha det aptrevligt! Hon ska få lite presenter oxå, varav en är en klocka. Kom på efter att jag köpte den att hon inte gillar när det låter på natten tror jag. Men jag tycker att den var fin och den är så gammal att man måste skruva upp den. Hon kan ju annars ha den som prydnad eller så kan jag ta tillbaka den, hahaha! Hoppas alla andra har en trevlig lördagskväll nu för det kommer jag ha!
 

It's raining today

Lyssnar på Tokio Hotels senaste album, gav det ju liksom inte en chans för typ två år sen, haha. Dessutom fyller ju Billy och Tommy år idag, woopwoop! Ska fira det med kräftskiva hos Frida aka Tom_lover_95_forever idag. Fast egentligen firar vi henne, men man kan ju låtsas. Ska ner på stan och köpa strumpbyxor innan, huhu. Så typiskt att det ska regna när jag redan bestämt vad jag ska ha på mig, och nu kommer ju ingen vilja ta en outfitbild på mig. Mitt liv är så jobbigt!!

RSS 2.0