dagens outfit #18


I swear the world better prepare

Försov mig som tusan imorse, fast inte mer än Amanda. Men trots det hann vi båda i tid till tvåans sista matteprov som gick åt skogen! På lunchen (hela dagen egentligen, men matsalen är en utmaning!) hade jag och Amanda "uppdrag - inte stirra". Det gick ännu mer åt skogen. På ensemblen såg jag treornas sista teaterföreställning. Satan vad bra dom var!! Och Denises monolog var så himla sorglig. Älskar att Emil och hans kompisar satt bakom mig och viskade, och när Denise sa att det kändes som om hon hade fått en käpp i magen undrade dom om den var stor. Man märkte verkligen att dom inte var esteter, hahaha! Hade sen en kort rast innan tyskan. Där fikade vi och körde rita, gissa, spring.


sveriges bästa pluggförare

Bra jävla eftermiddag! Har lämnat in två uppgifter och börjat med en. Dessutom gjorde jag klart en läxa i skolan så jag ska bara lämna den och sen göra annat imorn. Det dåliga är att jag inte pluggat tyska eller matte. Kom på att jag har matteprov för typ fem minuter sen och tänkte att jag atingen skulle plugga gärnet och somna typ tre inatt för att överraska Torbjörn så han bajsar i byxan, eller göra mitt bästa och göra om det i trean. Satsar på det sistnämnda, men bara pågrundav träddiagrammen. Nu förtjänar jag glass! Synd att jag inte har någon. Äääh, pallar inte rubriker just nu.


You cast a spell on me

Trodde jag skulle få kakor på sista sång-och gitarrlektionen. Fick sjunga noter och transponera en låt. Men nästa år ska jag vara grymmare än grymmast och ha långa naglar! På lunchen insåg vi att matsalen kanske blev bättre. Fast det är förvirrande och punkt nummer 4 från igår är fortfarande dålig. Under rasten ritade vi i skolkatalogen, ringade in snygga och fula killar, skrev lite kommentarer och så! Fruktar att någon ska hitta den. Jag skrattade åt mig själv på samhällskunskapen när jag facerapade Amanda. Det kändes lite smått patetiskt men ack så rolig jag är!!

Soffis tog en bild på mig och Amanda på lunchen. Såg att jag har haft bebislugg hela dagen.

Please hang around

Har haft tre lektioner idag. Det började bra med tyska, fick VG på läsdelen, G på hördelen och G- på resten. Så det blir ett G och jag kanske fortsätter nästa år! På matten fick vi oxå reda på nationella. Torbjörn sa att jag var number one. Två i klassen fick godkänt och jag fick sämst av alla. Efter lucnh (dom har satt skärmar mellan alla bord i matsalen. Negativs för att: 1. Det är trångt, vi ville ha mer utrymme! 2. Man ser inte sina kompisar och måste gå runt och kolla vart dom sitter. 3. Man ser inte kön, om den är lång vill man ju inte ta mer mat. 4. Man ser inte alla snygga killar. Visserligen är det bra för min och Amandas del, haha!) hade vi idrott. Jag och Amanda spelade pingis och sen hade vi HLR. På geografin och historian gick vi på rundtur i Uppsala som avslutades med glass. Sen gick jag och Amanda på stan.


This is a warning

Kom till skolan kvart över tio idag och fick reda på att vi inte hade kör. Så jag och Yvonne kollade på nån konsert i cafetarian tills tjugo över tolv då vi hade våran halvtimmes lektion, och sen fortsatte vi göra ingenting fast med Malin och Tina tills halv tre då vi hade tonårspsykologi. Höll på att somna, gick en promenad ner genom trappan till fordon, ut i A-korridoren och upp till klassrummet igen för att bli pigg. Lyckades nästan. Är så himla seg i hjärnan efter helgen.


I can't keep this pace

Har fikat lite hos storasyster idag. Jag och mamma tog oss en promenad dit. Påtal om promenad är dethär världens sötaste reklam just nu!! Annars kollar jag på Big brother. Hoppas att Marcelo och Hanna kommer till final med Amandus! Tycker egentligen om Annica men att bo med Marcelo och Annica skulle jag inte vilja. Dessutom skulle ju hon retuschera saker på sig själv om hon vann och Hanna skulle köpa saker till sina barn. Marcelo bara ska till final. End of story.


inte så popular

Får väl säga grattis och så till Lorran då! Har inte riktigt fattat att vi vann än. Nästa år kommer liksom vi kunna sitta och kolla på det in real life och så kan vi skicka välrdens sämsta låt eftersom vi inte behöver kvala, så jäääävla najs! Tycker dock synd om våra grannar. Island fick ju lite poäng men jag kommer inte ens ihåg deras låt. Danmark kom typ sist(???). Den låten var ju faktiskt bra! Tror att Norge skulle lyckats bättre om inte Eric var med förra året, för nu jämfördes han bara med honom. Dom ska nog satsa på en söt pojke med fiol och Finland på läskiga monster.


gårdagens outfit #17

Linne - H&M. Bustier - Gina tricot. Shorts - Bikbok. Skor - Skopunkten.


Hade fett mycket problem med mina kläder. Var tvungen att sy ihop skorna men ångrade att jag inte tog dom svarta när jag var påväg till Gränby för att köpa bustiern eftersom stan hade stängt. Men letade igenom hela Gina och frågade tillslut om dom hade någon. Sen sprang jag in på H&M och bytte om helt. Men annars blev jag nöjd! Hade även mina solglasögon från Cubus, som jag tog på mig på bussen dit och tog jag av mig när vi kom dit. Totalt nödvändigt.

why can't this moment last forever more

VI VAAAAAAANN kubbmatchen igår. Hade supermysigt och jätteroligt hela kvällen. Tack Yvonne för att vi fick komma och Linn för att vi fick kolla på Eurovision! Fast vi kollade inte på hela, efter att Sverige sjungit gick vi ut med dom andra. Men när dom gav ut poäng satt nästan alla i vardagsrummet och hejade på Sverige! Sjukt värd kväll. Mer än hälften av alla som var där var från Boland, dom människorna är så himla trevliga! Så himla kul att dom kände igen oss oxå och typ visste vilka vi var, haha! Fast jag och Amands fick höra att vi inte var så diskreta när vi kollade på snubbar.

Tog typ inga bilder igår eftersom kameran var i vardagsrummet. Men om jag blir taggad på en bild lägger jag upp den istället!

gårdagens outfit #16

Skjorta - Cubus. Shorts - H&M. Örhängen - Glitter.

jag kan ro utan åror

Dagen började jättebra igår. Vi pratade om grupptryck på tonårspsykologin och jag fick höra att klassen tyckte jag passade i alla färgaer jag har på mig, haha! Asså min klass är verkligen jättesöt. Dagen forsatte bra och bättre och när jag hade slutat väntade jag på Amanda så vi kunde gå ner på stan. Där befann sig en hel lektion och vi hann se pyttelite av allt det dom gjorde. Blandannat Denise och Julias bråk utanför H&M, så himla duktiga! Mot kvällen gick vi tillbaka till skolan och satte oss i skogen med fina musikalmänniskor! När det började regna splittrades vi. Jag hamnade under en presenning. Vi blev hela tiden färre och färre och tillslut var det bara jag, Amanda, Denise och Viktor kvar. Tjugo minuter innan Viktors buss åkte gick vi till station och missade den. Så som den snälla människan jag är erbjöd jag han en sovplats hemma hos mig. Vem kunde ana för fyra år sen att det skulle hända liksom. Men allt för dig bästis!


s to the wag

Fem minuter innan jag började lektionen träffade jag Denise och fick en present! Hade ingen aning om var det var innan jag kollade. Så himla fin, ska bara komma på vart jag ska ha den sen ska den upp på väggen och visas för allmänheten!


kallar på kärleken

Hahah, asså jag var så jävla bra idag men ingen filmade mig då! Sen förstörde Amanda och sa att det lät som att någon stönade. Men jag är inte så bra på beställning. Återkommer när någon smygfilmar mig. Då kommer jag äga!!


dagens outfit #15

Kofta - Ica maxi. Hängselshorts och linne - H&M. Hörlurar - Fått av Denise. Klocka - Fått av mamma. Skor - Fått av Tove.

Låt honom veta att inget är som förr

Fett bra dag! Tror att vädret hade stor påverkan faktiskt. Började med matte då jag räknade min favoritdel, medelvärde och median. Skulle lätt kunna jobba med det för det är det end jag kan bra i matte, haha. Hade sen en skittråkig redovisning som gick helt okej. Till lunch blev det fett god mat, har varit det helan veckan!! På lunchrasten satt jag, Sofia, Amanda och Marko på kullen och gjorde parningsläten. Efter ett tag gick Marko så jag är ganska säker på att det inte funkade. När jag började hade jag ensembleprov igen men hann bara sjunga en låt för sen drog jag och Yvonne på årsmöte! Jag åt bullar och drack cider medan Yvonne var viktig. Sen tog jag två skolkataloger och sprang ivög för att göra tre tyskaprov. Det gick helt åt skogen, men när jag var klar fick jag träffa Denise! Vi satt i solen och hade catchup-time (haha ketchup) och sen gick jag till Slavsta och tog bussen med mamma istället för att gå hela vägen hem.


dagens outfit #14

Åååh, önskar att bilden var större. Men ni kan ju låtsas att ni ser något. Om någon inte ser alls kan jag fixa en ny, haha! Det betyder mycket för mig, okej??

All those fairy tales are full of shit

Åkte till skolan extra tidigt och hade mattenationella. Asså det var ett skämt. Halva del 1 gick jättebra. Men sen kom del 2, vet inte alls vad som hände i mitt huvud och vad jag skrev. Skrev ett litet meddelande till Torbjörn att jag faktiskt VILL och FÖRSÖKER men KAN inte. Hoppas han förstår! När vi var klara chillade vi och inväntade svenskan. Men klassen övertalade Märit att vi skulle skippa den, så jag följde med födelsedagsbarnet Yvonne till station och fortsatte sen hem.


which dress? #2

Eftersom Amanda av någon anledning inte alls tycker den vita som jag visade förut gör vi ett nytt försök. Har inte provat denna men den kostar lika mycket och är minst lika söt. Frågan är då, vilken är sötast? Eller borde jag köpa den vita?

escsemi1

Hahahahah. Hade hört de flesta låtarna innan och de flesta är väl helt okej ändå. Men Finland, Danmark, Ryssland, Österriket och Irland svängde väl mer än andra. Började kolla i mitten av Finlands bidrag så de innan vet jag inte. Men det roligaste var att Danmarks cellosnubbes outfit. Alla hade värsta kläderna och han ba chillade i hoodie och keps. Tycker att Ryssland och Österriket hade årets partylåtar. Hoppas på flera låtar att äga dansgolvet med på torsdag!

taggar mattenationella

Har chokladabstinens. Fick en rad idag. Det är typ som att ge en rökare som inte rökt på en vecka ett blåss. Dessutom är jag hungrig och längtar till frukosten men någon hatar mig och har köpt äckligt bröd. Ååh, hur ska jag stå ut till på fredag? Kan inte rädda mig? På grund av tristess har jag lockat håret. Nu ska jag ta en paus från DH och kolla på ESC.


Looking for someone

Började dagen med nationella i tyska. Satt och tänkte på att jag kommer sakna tyskan och att jag faktiskt är ganska bra på det. Kanske borde gå steg tre nästa år? Till lunch blev det pannkakor. Åt fyra och en mandarin. Äter allt som är gratis tills på fredag så jag ska överleva. Efter idrotten då jag powerwalkade med Sofia (och lärde mig ett partytrick, kolla filmen!!) hade vi historia/geografi. Lärde mig att jag bor i ett sosseområde, att alla i Rasbo är moderater och att studenterna i Uppsala röstar på miljöpartiet. När jag sen skulle gå hem ringde jag mamma som var ute med bilen så hon hämtade mig, hehe. Känner att jag är ganska dålig på att vara fattig. Bara tre dagar kvar av min extrema fattigdom!

Hahaha, mattantsgubben som sitter bakom mig försökte göra samma sak när vi hade gått. Jag var lite bättre.

det luktar bränt

Äntligen vet jag vad jag ska göra med mitt hår i sommar!! Fast jag har fortfarande några problem. 1. Jag vet inte om jag ska färga det till skolavslutningen. Har två oanvända färger som skulle passa men jag vill inte ha dom senare i sommar så då måste jag bleka det bara för att få bort den färgen. Så det känns lite onödigt och mitt hår kommer må riktigt dåligt, men det känns ändå riktigt värt det. 2. Jag vet inte hur länge jag ska ha det jag ska ha i sommar, för på hösten ska jag antagligen färga på ett annat sätt. Men hur vill jag ha på skolfotot? Och hur vill jag ha på min födelsedag? Tänker jag för mycket? Så många frågor men inga svar. Om det var twitter skulle jag skriva "#förvirrad" och "#beslutsångest" nu, men å andra sidan skulle jag inte kunna skriva allt detta på twitter eftersom det är över 140 bokstäver. Här är en ledtråd.

jag har lovat och glömt

Italienarna mår bra! Och jag likaså. Fast jag är trött och fick inte så mycket plugg som jag önskade gjort idag. Men imorn är det nya tag! Var fett nervös när jag kollade på BB idag, hoppades att Rodney och Hanna skulle åka ut (gillar alla som är kvar, men det fick bli dom) och precis innan Rodney åkte var jag så himla säker att någon annan skulle åka. Sen brydde jag mig inte mellan Camilla och Marcelo. Alla andra dagar skulle jag vilja att Marcelo åkte men idag kände jag att han skulle stanna. Synd egentligen, trodde att det skulle stå mellan Camilla och Lars i finalen. Nu ska jag sluta svamla och börja sova. Bjuder på en bild från italien som jag lånat från Lotta. Världens bästa fotbollsfans skulle jag nog påstå.


oskarp

Ska plugga lite matte och tonårspsykologi idag. Har hittils kollat på sista avsnittet av Djungelns drottning (gick inte så bra som jag hoppades på att följa den serien) och gått till affären. Blev så taggad på att ha bandana eftersom alla i DD (hahaha) är så snygga i det. Lyckades inte lika bra som dom eftersom luggen sticker fram. Men det är skönt att bara kunna sätta på sig en sån, speciellt när man inte tvättat håret sen i fredagsmorse. Ha en bra söndag allihopa!


Non so se tornerai

Tidigt imorse var det en jordbävning i Italien, 4,5 mil från Bologna. Har ingen aning om hur dom mår, men tydligen har många i staden dött. HÄR uppdaterar dom om vad som händer och det enda jag kan göra är att hoppas att alla Italienarna mår bra och att dom är oskadda. Dessutom har det varit ett bombattentat mot en skola i södra Italien.

om jag ändå hade pengar

Dipdye, grå munktröja och jeansväst, tiedyetröja, en keps (eller pojkvän). Allt det på en solig sommarskejtdag. Tack.


Har alltid kunnat tappa min skalle till marken

Tog en promenad ner på stan (har ju inga pengar och måste tänka ekonomiskt) för att träffa Sofia! Vi satte oss i stadsparken och fixade med våran analys. Det gick faktiskt väldigt bra men efter någon timme tröttnade vi så vi kollade på amerikansk fotboll istället. Skulle vilja prova på det, det såg fett roligt ut! När Sofias buss kom promenerae jag hem igen. Fast på något sätt gick jag fel och 50 minuter senare var jag nästan tillbaka där jag började. Den enda civilisationen där var några som skrek och sköt varandra. Lite senare kom jag dit där stadsskogen började så jag gjorde om och gjorde rätt. Måste nog träna innan jag börjar gå till skolan, eller gå flera timmar tidigare så jag inte blir sen.


which dress?



Måste somsagt ha nya klänningar. Gillar denhär modellen jättemycket men vet inte vilken jag vill ha. Provade den vita i onsdags men Amanda tyckte då att den svarta var finare. Pratade även med Frida idag och hon tyckte den vita (kanske för hon har ett likadant mönster på ett annat plagg, hehe). Är fett osäker, vill ha en blommig klänning men tycker samtidigt att den vita är sötare (jodgubbar är inte blommor). Gud hjälp mig!! Vill inte ha en enfärgad eller prickig.

That you’re never gonna ever take away from me

Vaknade sjukt sent imorse och några minuter senare smsade Frida och ville umgås. Så jag skyndade mig ner på stan för att träffa henne. Vi vandrade runt, provade fula kläder, köpte upp mina sista pengar, åt på Tacobar, provade klackskor, åt glass och hade det trevligt. Har alltså exakt 0 kronor kvar på mitt konto nu. Köpte ett par shorts och var tvungen att lägga till två kronor i mynt för att ha råd. Men om 13 dagar är det shoppingdags igen! Ska köpa klänning till studenten, skolavslutningen och midsommar då. Kanske blir en och samma i värsta fall. Måste ju tänka ekonomiskt nu.


här kommer lyckan

Började dagen med att plugga. Läste engelskaboken och skrev nästan klart min uppsats om baljväxter som skulle in i höstas. Det är egentligen kul att plugga, bara man kommer igång! Typ som att städa asså. När mamma kom hem tog vi en promenad i skogen. Där luktade vi på blommorna och lyssnade på fåglarna. Såg även två ekorrar, så jävla söta!!


you better hold on

Jag fick faktiskt ganska mycket gjort idag i skolan och som belöning gick jag ner på stan med Amanda. Köpte mig bara lite godsaker eftersom jag är fattig men provade två klänningar! Nu ska jag tagga Glee och somna tidigt för att sen vakna imorn och plugga. Kom på att jag har fetaste jävla tonårspsykologiuppgiften som ska vara klar på måndag. 


duffel

Igår när vi var inne på Beyond retro såg jag dessa skönheter. Kändes fett ovärt att åka till Stockholm med 174 kronor. Så om någon älskar mig ungefär 400% kan den åka till Beyond retro och köpa den åt mig. 400 kronor är jag väl värd? Eller? Annars väntar jag till sommaren så den kan bli min, min, min. Vart tog alla mina Majpengar vägen egentligen?

dagens outfit #13

Tjocktröja - Bik bok. Skjorta - Gina tricot. Byxor - Vila. Skor - Skopunkten.

Nationernas förbund

Tidigt imorse åkte vi till Cybergymnasiet med David, Amanda, Anderas, Jennifer och Gabbi. Det var folk från hela Sverige och Uppsala var de enda med lärare. Kändes pinsamt att Göteborg hade åkt dit på egen hand liksom. Innan lunch lyssnade jag på en föreläsning om skolmat och unga flickor i Afrika men var så himla trött att jag inte orkade lyssna så mycket. Efter deras fett goda lunch lyssnade jag på en annan föreläsning med samma snubbe om minor. Det var faktiskt jätteintressant! Efter den pratade vi i våra grupper sen bytte vi grupper. Jag, Amanda och Andreas var med tre tjejer från Västerås. Det var oxå väldigt kul. Innan vi slutade åt vi bullar och lyssnade på tre andra som hade gjort ett FN-relaterat projektarbete. Sen gick vi på stan fram och tillbaka till klockan sju då jag och Amanda köpte efterlängade mackor på station för att sen komma tillbaka och höra att nästa buss går halv tio. Så jag och Amanda tog tåget. Om vi skulle tagit bussen skulle det visserligen vara gratis men vi skulle vara hemma om typ en timme. Så himla ovärt!


Rätt rik, rätt känd, rätt skön, rätt fram

Efter den trevliga skoldagen gick jag ner på stan för att gå på audition. Träffade tre trevliga musikalare innan jag gick in på Stadsbiblioteket och väntade utanför barnkammaren. Efter några minuter gick jag till skattkammaren där alla andra var och satte mig i ringen där två andra från musikalen och åtta andra ungdomar satt. Det kändes jätteskönt att folk man kände lite var där så man kunde börja prata med någon. Efter några roliga övningar blev vi indelade i grupper för att spela upp en valfri film. Den första gången gjorde inte våran grupp och sen fick vi byta grupp för att göra en ny film. Då gjorde vi Sagan om ringen och jag fick spela Frodo. Känner mig jättekorkad som inte visste att han typ hade huvudrollen och att filmen heter vad den gör av en anledning. Men jag tycker vi var duktiga trots att vi gjorde helt fel först, haha! Sen blev vi indelade i nya grupper och gjorde en animerad film. Vi gjorde Upp trots att vi knappt kunde den. Men hela dagen var jätteroligt och jättevärd trots att jag kanske inte får någon roll. Men hela gänget var supertrevliga och jättemysiga!!

Det är nystädat men rena kläder ligger på sängen så det ser stökigt ut, lovar!

mina vänner säger stopp stopp håll i hatten

Grattis Denise på nittonårsdagen och min skateboard på typ ettårsdagen!! Borde döpa den efter henne egentligen. Eftersom jag köpte den på hennes förra födelsedag. Återkommer med ett namn senare idag! Firade den med en åktur idag iallafall. Första gången på året, det gick ändå helt okej. Pratade föresten med familjen om P&L och sa att det typ inte fanns några biljetter kvar, så dom tyckte att jag skulle köpa några andra biljetter och gå in på det campet som mina kompisar är på. Vi får se hur jag gör, men klarar mig med Fett me kärlek annars! Ska ragga nior på skolavslutningen.

Grattis och tack för allt du ger mig! PUSS.

dagens outfit #12


reunion

Drog iväg på bio med Amanda! Den senaste American pie filmen blev det. Vi båda kom sent och köpte biljetterna typ fem minuter efter filmen börjat, det börjar bli en vana att smyga i biosalen in mitt i allt nu. Fast vi hade platser på kanten precis vid trappan så det gjorde inget. Filmen var jättebra och man skrattade typ hela tiden. När den var slut stod vi utanför Musikens hus och pratade om livets viktiga frågor i nästan en timme tror jag. Supermysig lördag!


nu är det torrt

Snackar i typ fem minuter om fett ointressanta saker jättetyst. Kommer säkert ångra att jag lägger upp den, men kolla på den om ni vill se hur håret blev! Är ganska nöjd, men topparna har en helt annan nyans för tillfället. Ikväll ska jag antingen på bio eller vara hemma. Hoppas på det sistnämnda, annars fortsätter jag spela gitarr i mina rosa mjukisbyxor.


Men det du säger att du tycker säger inte mycket

Gissa vad jag har gjort?! Är så himla nöjd!! Visar bättre bild när det har torkat, hihi. 


dagens outfit #11

Låtsades att jag hade en snyggdag idag. Skjorta - Tradera. Linne - H&M. Halsband - Fått av Hanna. Shorts - H&M.


1 för 2 och en på köpet

Är typ nyss hemkommen rån storasyster som fyller 22 idag, grattis!! Det var superkul där (skolan var oxå superkul, pratade om självmord på tonårspskologin, satt vid datorn på geografin och håltimmen vi hade sen och på musikteorin satt vi vid en lägereld och spelade gitarr samtidigt som vi pratade om roliga saker folk sagt typ) och jag fick träffa Oscars familj! Det var visserligen bara hans mamma, pappa, lillebror och lillasyster men dom var jätteroligatrots att man i vissa fall inte förstod vad dom sa. Asså jag älskar skåningar. Har ingen bild att lägga upp från idag, sorligt men sant.


dagens outfit #10


det spelar ingen roll

Så typiskt att jag fixade en snyggdag och så ser jag inte ens de två snyggaste killarna på skola, men Amanda gjorde det!! Fast jag överlever. För Mangemakres släppte ju en ny låt (som jag oxå missade..) med en grym video som spelades på repeat av mig och Amanda. Efter pannkakslunchen kollade jag på två av filmerna från Korsfilmsfestivalen. Ville verkligen se fler men hade ensembleprov som gick ganska bra. När jag satt på extramatten smsade Frida och undrade om jag ville vänta på Joszan med henne. Så vi hann prata om viktiga saker eftersom vi inte träffats på evigheter!


dagens outfit #9

Tröja (ekologisk och grejer, jättefin rygg dessutom men det syns inte) - Cubus
Byxor (hatar dom, drog upp dom tio gåger nör jag gick till bussen) - H&M
Klocka (den har gått fel hela dagen med 12 timmar, hehe) - Fått av Klas

för dagen är slut

Efter nationella som var imorse tvingade Amanda ner mig på stan för att köpa tröjan hon hittade igår. Vi skulle hunnit i tid tillbaka om inte hon skulle köpa lunch på McDonalds. Men det var okej för där träffade jag Madde!! Tänk att det liksom var ett halvår sen vi träffades. När hon fått sin mat tog vi bussen till bussen och innan vi kom till lektionen köpte jag paketpris. Bara en halvtimme försenade. På svenskan hade vi redovisning om språk, måste bara supertacka Jennifer som har jobbat när jag var i Italien och på musikalen! Påtal om musikalen så var det musikalmys efter skolan. Vi kollade på Foots första akt och Looses andra akt i premiärerna. Och så fick vi godis och glass och saft som smakade jäst. Gott!!


beeptest och burgerking

Ojoj vad trött jag är! Har inte haft speciellt roliga lektioner vad jag kan minnas, fast sista lektionen fick dom i klassen som ville (jag och Amanda) lite information om den kommande tisdagen! Vi ska kanske till Stockholm på nån FN-grej då. Älskar att David frivilligt ställde upp på att följa med, haha! Efter skolan fick jag med mig Amanda på stan, skulle köpa skjrtan jag skrev om imorse men hittade bara en i storlek 42 på REA. Skulle vara typsikt mig att köpa den men jag motstod och köpte istället ett par rosa manscherstershorts och en rosa tröja. Kansk visar bild sen om jag orkar.


nytt från gt

Har fått nån grej för ärmlösa saker. Skjortan har jag väntat på att få se igen på deras hemsida och jackan/västen var så sjukt snygg. Vill egentligen ha en liknande jacka från nån hemsida men den kostade typ 900 så jag avstår. Älskar att Gina har börjat sälja så sjukt snygga shorts och på senaste tiden har jag fått för mig att jag vill ha ett par midjehöga jeanshorts. Nu ska jag bara få pengar sen ska allt detta bli mitt. Så ingen annan för köpa det tills dess!! Peace.


dagens outfit #8

Hund - Berit
Shorts - Bikbok
Kofta - Ica maxi
Linne - Gina tricot
Skor - Skopunkten

du vänder, du ler

Hade kör för första gången på sju veckor idag, det var ganska kul fast större delen av lektionen bestod av hosta. När lektinen var slut såg jag den goda nyheten paketpris i cafetarian! Det kostade 33 kronor och jag hade 26, så jag och Yvonne letade genom hela skolan efter fyra kronor. Mitt i en korsing krockade jag nästan med Jim som tyvärr inte hade vad jag sökte men från ingenstans kom Jakob och gjorde värsta affären med mig. Jag fick en tia av honom och han fick tre kronor av mig. På lunchen hade vi ABC-möte, när det var klart kollade jag och Amanda in alla tvåor i Boland. Resten av dagen kände jag att jag spred glädje (italien och musikalen är fortfarande i mig!). Dessutom var tonårspsykologin inställd så jag satt med Sofia på station tills hennes buss kom då jag gick hem med mamma och Frannybanny.


before i die: date



Asså vissa av dessa alla flickors dröm. Det är egentligen inget jag känner att jag måste göra, men jag skulle ju inte tacka nej till en dejt på typ Furuvik med en kille som spelar gitarr i ett brittiskt band där han råkar vinna en jättestor nalle som han sen ger till mig. Eller en dejt på minigolfbanan med en redig svensk karl går oxå bra. Fast jag föredrar det första. Dessutom behöver allt inte vara samtidigt, speciellt inte det brittiska. Vet inte hur länge jag skulle stå ut tyvärr.

skulle inte tacka nej till sommar nu

Stannade hemma igår och kollade på The last song. Åt lite holländsk choklad och grät lite, sen somnade jag. Idag har jag varit i Gottsunda och blivit stemkastad. Fast det har jag ju inte eftersom bussen inte går dit längre. Ska nog ta bort inlägget från igår eftersom det inte hände och jag var ful. Men jag bjuder på en bild från förut. Saknar den bikinin, kom ihåg igår varför jag köpte den, hahahaha! Skrattar när jag tänker på det. Trots det skulle jag göra samma sak igen.


dagens outfit #7

Ärmlös skjorta - H&M. Midjehöga byxor - Vila. Lila skor - New yorker.
En äkta modebloggare i kylan idag! Lite leopardmatchning dessutom.

We're wasting time

Fyfaen vad bra kväll jag har haft! Träffade Amanda och Jennifer på Stora torget och sen gick vi till Ungdomens hus och väntade. Känner en liten diss från stämpelkillen, jag fick ett kryss och dom andra fick glada gubbar. Men det gjorde inget! Efter några helt okej band kom det jag väntat på i tre år. Enjoy the fucking view. Tog över 300 kort, haha! Men det var så värt det, satan vad bra dom är. När dom spelat klart snackade jag lite med sångaren som tydligen är ruskigt dålig på matte tydligen, haha. Sen sa jag iallafall sanningen till de andra som tyckte det var bra att jag var ärlig! Ångrar dock att jag inte kunde skånska för dom frågade vilka som hade sett dom innan och så räckte inte jag upp handen. Men det är okej, min enda önskan nu är att jag inte behöver vänta ytterligare tre år och att Denise är med då såklart!






















köpte äckliga fredagsgodisar

Har lite småbråttom. Skulle bara säga att jag haft två prov som gick helt okej med tanke på att jag inte pluggade och fyra personer har frågat om mitt nummer. Jennifer, bibliotikarien och två snubbar i coolsoffan. Där spenderade jag föresten sista minuterna i skolan innan jag åkte till stan och letade runt i hela jävla H&M efter en tröja. Och jag hittade den. Visserligen i 34 och 42 men jag är så tjock om rumpan så köpte den stora och hoppas att jag inte kan ha 38!


you’ll never ever know

Efter skolan ska jag till Ungdomens hus med Jennifer. Skulle egentligen dit med Denise men planerna ändrades och så länge jag får se min drömkille efter tre år är jag nöjd. När det är över kanske jag åker till Rasbo, men antagligen kommer jag vara alldeles för trött tyvärr. Ska börja dagen med nationella i engelska som alla andra tvåor, och sen fortsätter jag med geografiprov som kommer gå åt skogen. Men det blir nog en bra fredags trots allt!


we can burn brighter

Torsdagar är typ det bästa som finns. Trots att den både började och slutade med matte (räknade över 20 tal idag, woho). Hade även lite historia då vi gick igenom geografiprovet. Eller det skulle vi göra, men jag och Amanda sjöng på en bra låt istället. Kändes bra att skolans snyggaste klass kikade in oxå. Efter lunch hade jag ensemble då vi gick igenom provet vi ska ha nästa vecka, sen sprang jag iväg till lärarrummet för att faktiskt ha tyskaprov innan tyslalektionen.


love is in the air

Hade ingen sånglektion så jag började dagen med gitarr och under lunchen var halva klassen ute och hade det mysigt i solen. Har fått hört massvis med konstiga grejer som hänt när jag och Amanda var borta! Tror att det är vi som håller ihop klassen, hahaha. Sen hade vi iallafall samhäll och svenska. Ganska okul osv. Eller det var väl ganska intressant men jag är så sjukt hungrig och måste göra tyskaläxan och plugga inför tyskaprovet så jag ser allt negativt just nu.


skogsdjur i stan

Har varit ute på promenix med mamma idag. Först såg vi en ekorre som hoppade runt i träd och när vi var vid bron kom en jättesöt kissekatt. Innan vi gick och handlade gick vi lite vilse (exakt samma vilse som jag gick med Franny i vintras) och helt plötsligt stod det ett rådjur framför oss. Sen smög jag fram till den och en annan för att försöka ta kort men det var för många träd i vägen. Bjuder ändå på bilder på ekorren, mig och rådjuren. Fast man ser inga djur alls.


If you stick around I’m sure that I'll be fine

Efter att jag slängt i mig lite pizza åkte jag ner på stan igen och mötte upp Daniel, Niklas och kompis. Trodde alla tre skulle med till Årsta men Daniel och kompis hade bättre saker för sig. Senare på kvällen ringde båda till Niklas så Daniel kom till Lotta och kompis var väl bara avundsjuk eller nåt. Det var iallafall superkul och supertrevligt. Fast jag minns inte häöften av de som var där eftersom dom kom och gick som dom ville. När jag och Amanda var påväg att gå knackade hennes grannar på dörren och frågade om det var fest. Men dom var lite sena för det. Om dom skulle kommit typ en halvtimme tidigare hade antagligen festen börjat om och jag varit kvar där, haha. Hoppas alla hade en bra valborg!


RSS 2.0