ahw

Bea och Thomas är så söta, dom sitter och planerar den kommande veckan. Jag tror jag har förstått vad dom ska göra nu, hehe. Jag sitter tyst och lyssnar, så dom får för sig att jag hatar dom, vilket jag verkligen gör. Bea vill att jag ska vara vaken så jag passar på att skriva på mitt musikarbete.

i am busted

Såhär lät det idag när jag åt äckligt påskgodis.

Jag: Euw, den smakar snopp ju
Mamma: Jag visste det!
Jag: Va..?
Mamma: Jag visste att det var det du höll på med hos Bea hela tiden!

fall for you

Helt plötsligt är skolan jätterolig och jag skulle gärna gå i sjuan istället, hehehe. På matten råkade vi ha sönder klockan, så hela lektionen satt vi och kollade när klockan tickade helt knas. På lunchen satt vi och spelade finns i sjön på marken, det var trevligt. Föresten så pratade den väldans lilla häftiga skejtarsnubben på våran skola med oss i matsalen, det var sjukt tufft.

Hittade massvis med gamla bilder,  fast vissa är inte meningen att visas..

sköna snubbar

Vi bestämde tema till spexfotot idag, det var faktist jag och Bea som kom på det, vi är så sjukt häftiga. På idrotten dansade vi, jag och Bea råkade dansa caramelldansen istället för kycklingdansen, hehehe.

Jag och Bea för ett tag sen, fett tuffa.

goodbye, goodnight

Har raderat massor med saker från Vickans mobil, hon ska få tillbaka den imorn. Fick låna den i november när min var trasig.. Nu ska jag typ sova, godnatt.


parkour king

Det var sjukt roligt att baka.. Ehh.. Eller att stå utanför och inte kunna komma in? Vi stod och dansade och jag visade mina parkour skills tills vi inte orkade vänta så vi gick hem till mig. Då planerade vi lite till Uppcon och åt pannkakor. 


lodis

Har bytt om till andra kläder och ska snart möta upp Denise. Kommer hem senare ikväll. Ska försöka att inte ta med mig en unge hem, hehe.


sha sha bloggen!

Eh.. Lite senare idag kommer Denise och vi ska baka med småbarn, jag gillar småbarn, hehehehe. Dom är väldans söta, men jag ska inte röra dom. Min katt är jättelat, när jag åkte hemifrån låg hon och sov i min säng och när jag kom hem gjorde hon oxå det!? Nämen vad intressant information, hähä.

ett, två, tre, är ni med?

Var på musik direkt med Denise idag. Vi hade beställt biljetter på första raden som var reserverat för banden, men vi fick sitta där och vara tuffa ändå. Det kändes väldans taskigt mot banden som ville sitta där.. 


fucking awesomeness

Igår efter skolan åkte jag och Bea till stan för att träffa människor. Först mötte vi upp Markus på Musikens hus och när jag var och köpte busskort kom Alexander och Arnfinn. Vi åkte sen hem till Bea och typ kollade på film. Det var onödigt mycket skräckfilmer tycker jag. Eftersom jag är så underbart snäll gav jag bort min äckliga mat till Arnfinn och Alexander. När vi hade kollat på massa olika filmer och inte orkade vara vakna så gick vi och la oss. Jag fick för första gången sova i bäddsoffan, haha.

Vi vaknade typ klockan åtta på morgonen och satte då på en skräckfilm. Runt lunch kom Denise hem till Bea oxå, eftersom jag skulle hem till henne sen. Vi kollade på Rec 2 som var en aning hemskare än alla andra filmerna. Markus var väldans taskig mot mig och Denise då. Under filmen var Arnfinn tvungen att åka hem. Jag, Bea och Denise pussades med godis, det tyckte pojkarna om, säger vi. Runt fem åkte jag och Denise hem, jag såg ingenting under hela resan och det var kallt.


2244

Jag kommer knappt vara hemma i helgen, ska till Bea imorn, till Denise på lördag och på söndag ska jag och Denise på Musik direkt. Jag är typ klar med mitt SO-prov föresten, ska mejla det till läraren imorn när jag vaknar. Nu ska jag nog sova, hehe.

Hahah, vi kan ju låtsas att det är meningen att jag ska se ut som en fiskmås..

denisegris

Denise är inte riktigt frisk, hon ringer mig och ber mig gå ut på balkongen, och så tror hon nere vid macken och vinkar, haha. Självklart var det bara för att hon stalkar mig somfan, det börjar bli lite jobbigt nu.


voffvoff

Jag och Bea missade engelskan eftersom Bea hade viktigare saker för sig, så när jag satt och väntade på Bea kom Denise från ingenstans. Hon skulle träffa sina bebisar som hon inte har fött själv, hehe.. På franskan kollade vi klart på filmen, den slutade lyckligt. Det var lite taskigt, jag hade hoppats på att nån skulle dö.


går till bussen snart

Har NO-prov idag, kommer faila totalt. När jag kommer hem måste jag fortsätta med mitt SO-prov som ska in imorn, plus en massa engelskagrejer. Tummen upp på det, hehe.

Såg att jag inte laddat upp nån bild sen söndags typ, haha.

egd

Jag och Bea kollade på fransk film under eget arbete och lite av lunchrasten, det var trevligt.. Blondaa satt på bussen in till stan, han råkade vara väldans snygg i verkligheten, hehehehehe. Sen var det massor med småbarn som kastade snöbollar och var taskiga mot varandra utanför där jag bor, det var lite taskigt tycker jag. Ungefär så intressant var min dag, nu ska jag plugga.

överskattat

Har egentligen massvis med saker jag vill få ut mig, men tycker inte att random människor ska behöva läsa det så jag avstår. Träffade Denise ett tag efter skolan, vi pluggade faktiskt. Ska vara duktig och plugga resten av veckan oxå, jag har ändå inget bättre för mig. Nu ska jag sova, hehe. Mycket intressant..

godmorgon


puss?

På hemkunskapen gjorde vi korv formade som stjärnor och blommor, dom var vackra. Till det åt vi en klump spagetti som jag gjorde. Efter skolan åkte jag och Bea till musikens hus och.. pluggade. Det gick bra. När Bea pluggat klart åkte vi tillbaka till skolan där det var möte. Det var ett trevligt möte, hehe. Fick träffa min bror och sötaste Denise då.

"skicka saften!"

I början drogs jag och Denise runt på stan efter Frida. Denise började gråta när några småbarn sjöng, hahahaha. Hon är så gullig. När Frida shoppat klart åkte vi hem till mig och camade med folk från hela världen. Norrmannen och finländarna var sötast, haha. Det var några turkar som spelade gitarr för oss oxå, så sött av dom. Senare försökte Denise mörda mig med en plattång och ingen trodde på att det faktist finns något som har mördat något på det sättet. 


Gösta ♥ Berit

Två år sen vi blev tillsammans och skaffade barn och hund. Jag älskar dig och våran familj otroligt mycket. Vi föralltid ♥


awesome?

Idag har jag varit översocial och samtidigt helt tyst. Efter skolan skulle jag och Bea träffa en människa men tillslut träffade vi hans kompisar som kände en som vi kände som kände någon som alla kände som kände någon som kände någon som vi kände. Typ. Vi satt bara i Svava och jag har blivit utskälld av en vakt tre gånger under en vecka för att jag inte har fått sitta hur och vart jag vill. Runt fem skulle vi träffa några andra, men vi kom iväg en timme senare än vi skulle, hehe. Med dom var vi i musikens hus när vi egentligen inte fick tror jag, så busigt. Alla folken vi var med blev väldans lyckliga när dom fick mig att säga något, haha. Tack Bea och alla andra för en mysig dag, haha.

moominfrida

Fick ett lite försenat julkort och godis av Denise idag. Hon var på kryssning för ett tag sen och hade sett muminklubbor och tänkt på mig för tydligen påminner jag om ett mumintroll, haha. Föresten så måste jag börja komma på bättre smeknamn på folk, Denise klarar inte av att höra mer om Gunnar och James Bond, haha.


holl-i-day

Idag åkte klassen på teater som vi skulle gått på för sjukt längesen egentligen. Den var bra och jag fick en lapp av den nästan söta killen som spelade. När vi kom tillbaka ville småbarn ha godis, ketchup, korv och knark av mig och Bea, men vi hade bara godis och det fick dom inte. Efter skolan åkte jag och Denise på häftig jobbmässa, vi gick runt och var tuffa utan att veta vad vi skulle göra där, så vi åkte ner på stan och gick runt, runt, runt. Eftersom vi båda var totalfattiga kollade vi mest på barnkläder på h&m, hehe.


hallåhallåhallå!?

På lunchen berättade några vad som var rätt och fel för mig, men när jag tog en kniv och började cutta mig så sa dom inget. Så jag och Bea gick ut och åt strössel med glass, sen cuttade vi oss igenom hela engelskalektionen. På matten gjorde vi matteprov, Bea tvingade mig skriva på alla frågorna så nu kanske jag får godkänt, hehe. Efter skolan åkte jag hem till Bea, som vanligt hade jag inga batterier på min mobil så jag fick låna en häftig telefon av henne.


thank you väldigt mycket

Leon kan vara snäll han med, hehehe. Föresten så har jag insett hur dålig jag är på att konversera, det är synd om dom som frivilligt pratar med mig.


bajs.

NO prov på torsdag, SO prov tills nästa vecka, massor med saker jag borde göra och en massa nationella prov. Jag orkar inte.


studiedag

Har varit ute och åkt med mamma idag, först handlade vi sen åkte vi typ till flogsta och gränby. Vi gick runt i Gränby centrum och jag hittade massvis saker jag ville ha men tyvärr är jag fattig för tillfället. Nu har jag ingen bättre för mig än att plugga om judendomen.


time to sleep

Denise! Vart du än är så hoppas jag att du har det bra. Du svarar inte på sms och uppdaterar inte bloggen. Hoppas ingen pundare trodde du var till salu och köpte dig när du var på fyrispark.

in your faces

Varför är det ingen som ser samma saker som mig? Tillexempel bilarna i golvet när Alcazar sjöng och när pianotangenterna ändrade färg när Salem Al Fakir sjöng. Min familj tror att jag är dum i huvudet eller nåt.. Men bara för att motbevisa måste jag lägga upp det så att alla ser att jag inte är så dum som jag verkar.




ogillad

Eftersom vi är lediga imorn hade jag tänk göra något roligt idag, men eftersom ingen tycker om mig har jag tyckt synd om mig själv hela dagen. Senare idag kommer min bror, det ska bli trevligt. Även om han inte heller tycker om mig. Föresten så finns det bevis på att folk inte tycker om mig! Jag har smsat folk och ingen har svarat (ingen ska veta att jag faktist bara smsat en..). Bara för att det är så synd om mig får jag äta chips och lyssna på konstig musik idag. Jag förtjänar det.

natalie


wooops..


huhuhu...

Melodifestivalen är nog inte bra för mig egentligen. "Eric, Ola, Darin!! Ahhh så snygg han är, huhuhu fan asså. Fyfan vad snygg, åååh. Asså kolla vad gulligt, nej men vadfan. Jag kommer börja gråta. Asså seriöst vad snygg, huhuhu. Vänta, vad gör han där? Sjukt snygg är han iallafall..". Ungefär så låter det när jag sitter på golvet framför TV:n och kollar. Nu kommer jag säkert ha nån slags melodifestivalenvecka då jag bara lyssnar på dom låtarna, hehe.

pure gangsters


fick lite bilder av denise


buhu.

Bea kommer inte idag så jag ska kolla på melodifestivalen i min ensamhet med syster ikväll. Men jag och syster är inte ledsna för det, vi har mycket läsk, mycket chips och godis som jag köpte i Gottsunda. Och så konmer våran kära bror hem inatt nångång, fast han åker till pappa då. Eric Saade, Ola, Darin, Salem Al Fakir eller Anna Bergendahl får gärna vinna. Fast Ola får inte se ut som han gjorde på deltävlingen.

Jag och Bea i fredags. Somsagt, alla gillar svartvita bilder..

häftiga som fasiken

Nu har Denise åkt. Vi har varit i Gottsunda idag, där var vi häftiga. Tyvärr hittade vi nästan inga snygga killar, vilket var våran plan, hehehe. När vi varit tillräckligt häftiga åkte vi hem och var lite mer häftiga. Jag vet att alla gillar svartvita bilder, hehe.


jag är en humla

Internet hatar mig och snart kommer Denise. Jag drömde om henne btw, och nån snygg kille som jag stalkade, haha. När jag skulle smsa typ "Han heter blablabla och har blåa byxor på sig" så hade jag råkat skicka det till honom istället för Denise när han satt på samma buss om mig. Det var en av de mest verklighetstrogna drömmar jag haft, hehe


vi kan oxå vara häftiga


glassigt

Jag blev tvingad med tvång till skolan, kunde egentligen stanna hemma idag igen. På bilden hatade alla oss så jag och Bea fick sitta i materialrummet, haha. Vi stannade lite längre i skolan, sen tog vi bussen in till stan. Där råkade vi bli sugna på glass, så vi köpte ett paket med glass, lite strössel och skedar, sen satte vi oss ute och åt. När vi inte orkade mer gick vi in i musikens hus och väntade på Beas vänner.


lalala

Tydligen ska jag gå till skolan imorn, haha. Bea vill att jag ska hjälpa henne och blablabla. Så jag ska väl försöka komma då. Just nu pratar jag med Bea och Jesper i skype medan min familj hör, haha. Bea visar gamla bilder på sig själv. Men jag tror inte jag får visa dom, hehe.

intressant inlägg

Idag har jag varit duktig och knappt läst några bloggar. Kollade på 17 again nyss och när den var slut hade alla helt plötsligt slutat skolan. Jag har funderat på om Bea smsade mig inatt, det känns som att hon gjorde det men jag hade inga sms från henne, så antingen drömde jag eller så raderade jag dom, haha.

There's no halo round my head

Jag och mamma åkte till Uppsala hem och kollade på tapeter, så nu har jag bestämt vilka jag ska ha. Sen åkte vi till nåt växthus nånstans, det var lite trevligt. Idag ska jag försöka att inte bara vara i mitt rum och ruttna sönder, hehe.


ingen vacker syn

Dethär är resultatet mitt hår har fått när jag varit sjuk och inte borstat håret på ett tag.



Snart ska jag ut och visa mig för omvärlden, bäst för er att ni har ögonbindel eller nåt. Ni kan få allvarliga synskador om ni kollar på mig.

she want a bad boy

Med tanke på att alla säger att du är dum i huvudet måste du ha gjort något dumt, men eftersom jag inte har drabbats av det tänker jag fortsätta tro att du är snäll och oskyldig. Du kan göra vad du vill men jag kommer antagligen alltid se dig på mitt sätt.


hemma idag

Jag är hemma idag, mår inte bra. Just nu pratar jag med Denise och skryter om alla häftiga facebook chat smileys jag kan göra. Senare idag måste jag baka till ett föräldramöte. Tidigare idag var mormor och morfar här, men då låg jag och sov. Intressant information, hehe

En vardag för oss


vårkänslor - snygga skejtare

Efter skolan skulle Denise fixa lite saker, sen skulle hon ha prov så jag följde med till Boland. Tydligen var hennes lärare sjuk så vi åkte tillbaka ner på stan där vi spanade in snygga skejtare och var inne på häftiga affärer. Inne på H&M pratade vi om varför vi antagligen inte har några pojkvänner, och när vi kommer ut råkar det stå några asiater som hälsar. Fast vi är korkade nog att inte hälsa tillbaka och bara gå förbi. På bussen råkade jag stå brevid en kille som påminde om min senaste pojkvän, fast han var kortare, hade mörkare hår och spelade gitarr. Jag ramlade nästan in i honom, det skulle varit riktigt synd för då skulle han ha mosats och inte längre kunna vara snygg med sin gitarr.

blablabla

Jag har ingen aning om vilket linje jag vill gå på gymnasiet. För tillfället har jag valt Media (Journalistik) på GUC, vissa säger att det är jättemycket läxor som man måste lämna in i tid blablabla och vissa säger att det skulle passa mig blablabla. Vissa andra säger att jag borde gå Sam eller Natur men det vill jag inte. Helst skulle jag vilja gå på Bryggeriet eller vad det heter, men alla vet att det aldrig kommer hända.

give me five!

Tydligen har jag en egen bokstavskombination som kallas WTF, dock vet jag inte riktigt vad den går ut på. På svenskan gjorde jag och Bea egen musik med våra kroppsdelar, haha. Vi hade ingen franskalärare så vi spelade pingis istället sen åkte jag och Madde in till stan och åt kebab, sen träffade vi folk som kände folk som kände snygga asiater. Folken stod och rökte utanför Åhléns och jag kollade på, hehe. Det var trevligt.

Gamla bilder på mig och Frida, haha ♥

min nya superheta pojkvän

Funderar nästan på att dumpa mina andra två pojkvänner för honom, fast så taskig är jag inte. Jag ska ha alla tre, hehehe. Hoppas folk förstår precis hur seriös jag är.

vad fasiken

Vad är det med svenska folket idag? Har ni alla fått rabies? Alla dom dåligaste låtarna i melodifestivalen gick vidare, tillochmed domdär gubbarna som tävlade mot han den söta snubben. Det kanske är nåt tidigt april skämt, hehe.

goodbye

Today åker my brother till England. Hope you'll have a trevlig resa och sånt.


Haha vad hemskt jag klädde mig förra gången vi var där.


peter pan



Fick reda på att vissa människor har läst min blogg, det var pinsamt. Anna gillade dumma saker på facebook, det var oxå pinsamt. Snart kan vi gå in på facebook igen, jag bojkottar det för minuten.

mon chien est grand, voulez vous coucher avec moi ce soir?

Imorse när jag skulle till skolan missade jag bussen två gånger, så jag spanade in nån snygg snubbe som jobbade på Ica istället. På SO:n fick vi kolla i Bibeln, i min och beas stod det "Jävla kuk bibel. Må djävulen möka på dig", hahaha. Efter skolan kom Anna, vi gick och fikade och sånt. Jag såg väldans många jag kände, men hälsade bara på en av dom, hehe. Sedan åkte vi hem till mig. Jag hade en ananas på garderoben. Just nu pratar vi franska med Leon, haha. 


nattinatti

Nu har Denise beställt biljetter till uppcon, det ska bli trevligt. Imorn har jag sovmorgon och sedan kommer Anusanna till Muppsala. 

Såhär häftiga var vi förra året, vad hemska kläder jag hade, haha.

ännu mera najs



Ungefär såhär häftiga är jag och Denise. Vi ska föresten slå ner en töntig biff för att han snodde enkronan jag hade paxat åt Denise.

"naaaaaajs!"

Träffade Denise idag, vi pratade om James Bond och köpte biljetter till musik direkt. Vi ska sitta på första raden tydligen, då kommer vi vara häftiga. Sen åkte vi ner på stan och kollade runt, vi hittade en tröja som vi ville ha för typ något år sen. När vi skulle in på Carlings förföljde en snygg asiat oss, nästan. 


Jag tänker på er

Nu är Frida och Esther (och antagligen väldigt många andra) påväg till Stockholm för att köa till Tokio Hotel konserten. Hoppas dom får en trevlig dag i kylan och en ännu trevligare dag i värmen.


I kind of like it 'cause I feel right at home.

Jag sov och Bea igår och därför var båda vi väldigt trötta idag. Bara för att jag verkligen längtade tills jag fick komma hem och sova så hade jag ingen nyckel och inga batterier på mobilen, så jag somnade i trappan utanför lägenheten. Efter en timme kom mamma och väckte mig så jag kunde komma in. Nu ska jag äta nåt sen ska jag sova igen.

Grattis på födelsedagen Johan Palm! ♥
Bild tagen från hans blogg

en vanlig vardag

Mina dagar går ut på att läsa bloggar som inte uppdaterar och hoppas att någon ska skriva till mig på msn eller facebook. När jag äntligen inser att ingen kommer uppdatera sin blogg eller skriva till mig bestämmer jag mig för att skriva ett tråkigt inlägg i min egna tråkiga blogg. Om jag är alldeles för ful för att fastna på kort så ritar jag en bild i paint, dom är oftast riktigt fula.
Nu vet alla hur ointressant mitt liv är och vilken tråkig människa jag är, toppen! Vi kan ju låtsas att jag skulle vara vit i ansiktet, hehe.

f1 c00l

Jag är typ jättecool som är vän med en bloggare på facebook. Fast egentligen är jag inte så cool, det är bara som ni tror. Föresten så ska jag cutta Denise hårt om hon säger att han är ful igen, haha.


"Bara lite?!"

Psykologbea påstår att hon kan se vad jag vill/tycker i mina ögon, tyvärr tror jag att hon bara ser motsatsen, haha. Sen försökte hon våldta mig bara lite, jag tror inte hon lyckades. På bussen var det en sjukt snygg asiat och en sjukt snygg inte asiat. Dock pratade asiaten asiatiska så jag förstod inte vad han sa, men han hade fin röst, hehe. 


mars

Igår när jag försökte sova kom jag på att jag antagligen inte skulle läsa mon blogg om jag inte kände mig själv, det förklarar nog varför ingen annan gör det. Jag vaknade faktist halv idag, fast jag kom aldrig på varlör jag skule vakna så tidigt så jag låg och försökte komma på det tills jag tillslut gick upp ändå.

RSS 2.0