skrämmande likt

Har kollat på Familjen Addams i princip hela helgen för att förbereda mig lite inför halloween. Det första jag tänkte på när jag såg Uncle Fester var att han påminde så sjukt mycket om Kristian i Paradise hotel?? Alltså både till sättet och utseendet (på ett bra sätt alltså). Passande nog är det dessutom halloweenvecka i paradiset. Det är ju en enkel utklädnad till Kristian ifall han inte vet vad han ska klä ut sig till, bara att raka av sig håret igen så är han good to go. Perfekt.
 

She belongs to me

Idag var det ju äntligen dags för SMG-videon. Behöver typ inte ens nämna att den såklart var bra och trots att killarna borde besöka frisören är de så jävla snygga. Sexighetsvinnaren i videon blir oavgjort mellan Louis och Zayn, utan tvekan. Påtal om grabbarna släpptes ju fler datum till OTRA-turnén igår. Det var ju en självklarhet att de skulle tillbaka hit och jag hoppade att Göteborg skulle få lite men att bara de skulle få allt??? Var först arg sen glad för nu har jag en anledning till att åka dit. Klicka här för att göra mig världens gladaste så vi kan slå rekordjäveln någon gång. Tack.
 

I don't even care if I know you

Igår blev jag äntligen av med min saluhallsoskuld. Folk antingen hatar eller älskar det så jag bestämde mig för att skaffa mig en egen uppfattning. Jag, Tina och Yvonne började på förfest i Herrhagen där vi spelade Alias och var på kattjakt, Alltså jag blir så himla tävlingsinriktad när jag spelar det men tack vare det vann mitt lag. Heja heja. När vi skulle till bussen regnade det så jag fick ha en tygkasse på huvudet och för att fördriva tiden skrev jag och Yvve nya rapplåtar. Den första tiden på Saluhallen var rätt tråkig. Förfestkompisarna försvann och de andra träffade folk jag aldrig uppfattade vilka det var och det var dålig musik på stora dansgolvet och ingen ville dansa på lilla dansgolvet men när Adrian Lux intog DJ-båset blev det bättre. En halvtimme innan det stängde bestämde vi oss för att dansa gärnet. När jag står där märker jag att någon tar tag i mina höfter och börjar gnida sitt skrev mot min röv. Jag puttade bort honom säkert tio gånger men han verkade tro att det var en invit och försökte få in handen UNDER min kjol och när jag puttade bort igen tar han tag i min hand och börjar dra??? Alltså det värsta är ju att detta händer alla tjejer såfort man är ute och dansar?? Ett tips till alla grabbar där ute är väl att kanske först få ögonkontakt och en positiv blick tillbaka innan ni närmar er. Det var det någon annan som hade lärt sig och räddade mig från den obehagliga snubben. Min räddare i nöden och hans kompis bjöd sen med oss på efterfest som vi tackade ja till men sen tackade vi nej och jag åkte asdyr taxi hem. Allt som allt var kvällen skitrolig men Saluhallen som klubb får väl inte högsta betyg från mig. Adde Luxdeluxe var däremot väldigt bra och kul att se! Mvh klubbmästaren.
 
Såhär såg brudarna ut kvällen till ära! Snyggast på dansgolvet kan jag garantera. PS. Tina hade andra skor sen. DS.

god och glad

Har levt 22 timmar utan internet så jag passar på att blogga när det verkar funka. Igår åt jag middag med Tina innan det var dags att återvända till gymmet. Vi har ju varit rätt så dåliga på det och inte varit där sen i somras men nu är det hårda tag som gäller! Under middagen fick jag även en tidig födelsedagspresent, alltså hur fina vänner har inte jag???
 

It's enough to drive you crazy if you let it

Som ni kanske förstått jag mitt liv inte varit på topp de senaste veckorna och jag har gått från att jobba varje dag i september till en gång i oktober då de i princip tvingade mig. Igårmorse ringde det igen men jag valde att inte svara eftersom jag inte skrivit upp mig. Bestämde mig att kolla upp numret ändå och tack gud för det eftersom det var en förskola som ringde direkt till mig. Jag ringde upp och har jobbat både igår och idag. Känner att livsglädjen börjar komma tillbaka efter det. Ungarna är så himla söta och de behandlar mig så bra. Igår pratade jag med en om hår och hon sa att min lugg var perfekt och att hon också ville ha lockigt hår. Idag pratade vi lite igen oh hon frågade varför min mage ser ut som den gör. Antog att hon skulle säga att den var stor eller att jag såg gravid ut som jag får höra på alla andra förskolor så jag svarade att den bara gjorde det varpå hon sa "men den är ju så smaaaaal!" Då kändes det helt okej att jobba hela dagen utan kaffe. Imorn ska jag däremot vara hemma och ta tag i saker jag inte orkar med och undvikit de senaste veckorna.
 

#1DWWAfilm

Kom precis hem efter att ha varit på bio, Såg den efterlängtade Where we are-filmen! Det var ju bara i princip hela konserten igen men ack så bra de är. Nu kändes det verkligen på riktigt förjävligt att vi inte fick biljetter till idolfinalen, men jag har inte slutat kämpa! Filmen gick ju bara nu under helgen och jag har världens 1D-abstinens. Tur att det kommer en ny musikvideo om sisådär 12 dagar, får hålla ut ett tag till. Alltså på riktigt, jag förstår inte hur de männen kan påverka mig så mycket.
 
 

fest hos mr frans

Från och med igår är jag ensam hemma i en hel vecka. "Wow shit coolt är avundsjuk" kanske ni tänker men redan efter fem minuter ville jag skjuta mig själv i huvudet av tristess. Tur då att kusin Frans hade partaj och syskonen Lindström var alla bjudna! Vi blev bjudna på tacos och fick äntligen träffa lilla Elsa, vågade knappt röra henne för att hon var så liten men min storasyster som sagt att hon aldrig vill ha barn höll henne nästan hela kvällen??? Woah ombytta roller. Senare på kvällen blev det presentöppning och tårta. Tycker om min fina släkt såå mycket, måste ändå säga att vi har blivit rätt bra på att träffas det senaste året faktiskt! För att undvika att vara ensam hemma hoppade jag av hos Yvonne och spenderade kvällen där. Vi kollade på film tills jag tog sista bussen tillbaka till en tom lägenhet. Hatar att inte ha något att komma hem till. 

rasbo VS rasbokil

Förra lördagen var jag på fest hos Beatrice i Rasbo! Det var jätteroligt och jag träffade både nya och gamla människor. Det var verkligen hur kul som helst att träffa högstadiekompisarna! Vi körde mest drickspel hela kvällen (på fördomsleken fick jag höra att jag mest troligtvis kommer bli missbrukare, stabilt) och hade det allmänt trevligt. En efter en började folk åka hem tills det bara var jag och grabbarna kvar. Kändes tryggt att sova i en stuga med tre okända män men jag överlevde och trots deras skeva musiksmak (det blev en liten One direction VS Iron maiden fight) kom vi bra överrens. Fick skjuts hem dagen efter så de kan inte hatat mig så mycket. Resultat av kvällen var verkligen mycket väl godkänt måste jag ändå säga.
 
 
Igår var det dags igen, fast den här gången i Rasbokil! Träffade även då både nya och gamla männniskor men inte alls samma personer som helgen innan. Sofie och Henke hade gemensam födelsedagsfest så det var en salig blandning av 96:or och oss andra. Jag och Amanda fick äta vid lammbordet vilket absolut inte gjorde något för min del. Den här kvällen blev det mer dans och mer kattklappning (hos Bea fick vi kasta ut missarna pga allergi tyvärr). Drack lite för mycket och tror jag skrek lite på 96:orna och knöt någon av deras skor när de skulle gå. Det är tydligen inte så man flirtar. Natten spenderade jag med Sofie i hennes säng och körde bakismat med Amanda efter en nistalgitripp i området där jag växte upp och så. 
 
 
Är så nöjd med båda festerna, saknar ju Rasbo/Rasbokil lite ibland trots att jag i princip hatar det. Men det är så skönt att kunna komma dit ibland och främst träffa alla gamla klasskompisar! Tog några badrumsselfies på båda festerna. Fräsh ju.

RSS 2.0