baby you're a firework

Tänkte skriva ett sista inlägg för i år. Just nu kollar jag på American Pie presents: Beta house eller vad det nu heter. Utanför mitt fönster skjuter några fyrverkerier, det är lite småläskigt. När filmen är slut ska jag hämta glass och mer chips. Det är så skönt att inte behöva göra något idag när det snöar och jag har asont i rumpan, haha.


How can I try to explain

Har varit och handlat på ica väst med bror idag, han fick vara min personliga assistent eftersom jag halkade för första gången med mina rosa uggs, haha. Sen fick han köpa ut energidricka till mig eftersom vi kan låtsas att jag inte får göra det. På vägen hem gick vi till västertorg och köpte filmer till mig. Så nu har jag fyra filmer att se ikväll. Snart ska jag börja fixa mig inför kvällen, tänker inte sitta och se möglig ut heller.

Inte sådär jättecharmiga bilder, men såhär spenderades nyår förra året ungefär.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Så firar jag nyårsafton 2010
Har planerat att kolla på filmer och äta glass i myskläder. Sen ska jag säga att jag är sjuk om folk frågar varför jag gjorde det och inte var på värsta festen som alla andra är. Fast jag kommer inte ljuga, jag är nämligen sjuk.
Det bästa med 2010
Åh, ingen aning. Att börja gymnasiet får jag väl säga, även om jag saknar grundskolan apmycket. Men nya människor är alltid trevligt och jag trivs jättebra på Boland, även om jag knappt vågar gå i korridorerna eller ta fil ensam.
Ser mest fram emot under 2011
Ehh.. UppCon kanske? Är astaggad på det iallafall, haha.. Och YES-event!
Nyårslöften
Kommer inte ens ihåg förra årets nyårslöfte, hehe. Men.. Gå ner ett kilo. Sen ett till om jag orkar. Och så kan det fortsätta så ett tag kanske. Åh så kul..
Så firar jag nyårsafton 2010
Har planerat att kolla på filmer och äta glass i myskläder. Sen ska jag säga att jag är sjuk om folk frågar varför jag gjorde det och inte var på värsta festen som alla andra är. Fast jag kommer inte ljuga, jag är nämligen lite sjuk.

Det bästa med 2010
Åh, ingen aning. Att börja gymnasiet får jag väl säga, även om jag saknar grundskolan apmycket. Men nya människor är alltid trevligt och jag trivs jättebra på Boland, fast jag knappt vågar gå i korridorerna eller ta fil ensam.

Ser mest fram emot under 2011
Ehh.. UppCon kanske? Är astaggad på det iallafall, haha.. Och YES-event!

Nyårslöften
Kommer inte ens ihåg förra årets nyårslöfte, hehe. Men.. Gå ner ett kilo. Sen ett till om jag orkar. Och så kan det fortsätta så ett tag kanske. Åh så kul..

Someone's watching over me

Igår åkte jag och Denise först till Media Markt och tryckte på knappar, kollade efter filmer och försökte spela spel. När vi lekt klart där åkte vi till Mixmix och shoppade loss, haha. Sen åkte vi ner på stan och shoppade ännu mera. Råkade tyvärr köpa två fula linnen istället för en fin kjol, huhu. På kvällen hade vi Twilightmaraton, fast vi blev så trötta så vi somnade till Eclipse med norsk text. Vi hade även en minijulafton, asmysigt.


En hockeyrink, en blodig spink det är inte sånt som tjejer gillar. Men en charmig vink, hästar och smink och så jätte coola killar.

Sitter och väntar på Denise just nu. Vi ska ner och handla på mellandagsrean. Dock blir det nog inget objektiv idag, huhu. Jaja, just nu lyssnar jag på Nic & the family och ska städa rummet innan grisen kommer. Föresten så är jag jätteduktig och inviger min kofta som jag köpte i måndags och några armband som jag köpte.. förut. Ojoj vilket intressant inlägg må jag säga. Föresten igen så är det nyår snart, jag har en klänning men inget att göra, haha. Nej nu ska jag städa på riktigt, det ligger typ kammar på hela golvet.


för det är ett nytt spel och jag vill inte vara med

Har varit och kollat på nytt objektiv idag med mamma, men köpte inget. Jag måste nämligen betala 1000 kronor själv, fast jag kommer fortfarande vara jätterik (för att vara jag alltså, hehe). Så jag tror att jag ska köpa det imorn. Vi gick iallafall runt där i Boländerna eller vad det är, och så handlade vi på City Gross. Om jag fortfarande skulle skriva på min julkalender så skulle de senaste dagarna passat perfekt. Bara så ni vet.

 

 


Cool cat, looking for a kitty

Har varit på stan med Amanda idag, mycket trevligt. Vi shoppade lite på mellandagsrean och åt lite på burger king där det var lite (mycket) snygga killar. På BK bytte vi även julklappar, jag fick Justin Bieber pins och lite godis, thank you honey! Sen fick jag även en jättesöt reflex som jag satte på väskan så folk ser mig, hoho. 


I'm watching you walk away

Bloggade inte igår eftersom jag var hos farmor och farfar och firade jul med pappa, bror och syster. Mycket trevligt. Imorse åkte jag ner på stan och fikade med mamma, Hanna, Klas och Tove, sen åkte jag hem och satt i trappuppgången eftersom jag inte hade någon nyckel, hehe. Fast jag satt inte där hela tiden, utan jag gick och handlade lite.


tjugofjärde december

Jakten på snubben som ska laga televisionsapparaten till julafton -  Del 24
Jakten på snubben som ska kolla på min lagade tv med mig - Del 5

Jag har insett att jag inte behöver någon snubbe än. Inte för att fixa min tv, kolla på tv med mig eller något annat. Istället ska jag ta vara på mina fina vänner och min fina familj, men om jag skulle råka bli kär och allt sånt så visst. Men det lönar sig inte att leta efter någon, det får hända naturligt. Dessutom är jag alldeles lagom lycklig nu.

so this is christmas

Nu är Kalle Anka över och alla julklappar öppnade. Av mamma fick jag en kameraväska, en tjocktröja, ett kamerastativ, en paradisask, en surfbräda och boken 14 år till salu. Av syster fick jag en concealer och av mormor och morfar fick jag en porslinsfågel, boken bara inte du, ett nattlinne och pengar. Är så jäkla nöjd, hahahehehihi.



Använder fortfarande min skruttkamera, men ska kolla på nya objektiv i veckan så stativet och väskan kommer till användning mycket. Bilden ovan är förövrigt tagen med mitt stativ, hehe. Min familj är jättebäst och jättesöt btw.

Christmastime

Gick upp klockan sju för att bränna sönder håret och duka till frukost. När vi ätit klart gick jag, Klas och mamma ut och gick lite, det var mysigt men kallt. Vi har även varit busiga och öppnat paket redan, jag har fått häftiga skor som hjälper till med blodcirkulationen typ, sockor och en gitarrhängare. Nu sitter jag med Fia, bror och syster och kollar på Trolltyg i tomteskogen. God jul allihopa föresten!

Träffade en liten häst på promenaden, åh så söt!

tjugotredje december

Jakten på snubben som ska laga televisionsapparaten till julafton -  Del 23
Jakten på snubben som ska kolla på min lagade tv med mig - Del 4

Idag borde det väl vara jättespännande att läsa detta (eftersom den riktiga julkalendern var så spännande), men jag har inte varit ute något idag så det blir väldigt tråkigt. Kan lika gärna säga att det inte kommer bli mycket mer spännande imorn. Men det verkar ju som att jag har kommit fram till att jag faktiskt har folk att kolla på tv med och dom räcker bra för mig. Fast hittills är det bara bror som kollat på tv med mig tror jag.

Har bakat minimuffins med bror, städat rummet, tagit upp julgranen och klätt den och slagit in ett paket idag. Snart är det julafton, det är sjukt hur fort åren går. På nyår har jag inte planerat något alls, men förhoppningsvis sker ett mirakel annars kommer jag väl somna runt tio och vakna som om det vore en helt vanlig dag. Jaja, imorn ska jag upp för att kolla på julkalender, så jag ska försöka somna innan klockan tolv. Ska även kolla på Trolltyg i tomteskogen imorn, hur läskig den än är så är den jättebra och jättesöt.

Förra julen var skoj med Hannas julklapp från Klas, haha.

Kom tillbaka nästa vecka samma tid och kanal så fick ni veta hur det gick för Snook

 

 

 

 


tjugoandra december

Jakten på snubben som ska laga televisionsapparaten till julafton -  Del 22
Jakten på snubben som ska kolla på min lagade tv med mig - Del 3

Helt ärligt är de enda människorna jag sett idag min familj, eller alltså dom är dom enda jag har tänk på. Fast det var iochförsig en innebandysnubbe på bussen när jag åkte hem, men han vet ju tyvärr hur jag ser ut när jag sover (somnade på bussen, hehe) så jag tror knappast att han vill kolla på tv med mig nu, haha.

dumherre

Nu är degen slut, eftersom mina syskon ville baka med mig! Jag och Klas bakade även typ mördegsgrejer och hallongrottor. Imorn ska jag nog städa rummet lite och typ slå in lite paket. Sen är det julafton på fredag (jag skojar inte asså, helt ärligt!), fast det kommer inte bli som det brukar eftersom pappa inte kommer komma hit.


danföredan


I swear this time I mean it

Åkte somsagt till Östhammar idag, där hälsade jag på farmor och farfar för att baka julgodis som vi alltid gjorde när vi var små. Dock har mina syskon växt ifrån det antar jag, så det var bara jag och farmor som gjorde det idag. Men eftersom våran fantasi inte är den bästa fick jag ta hem ganska mycket att göra hemma, så om ingen av mina syskon vill hjälpa mig får någon gärna komma hit för att baka julgodis och kolla på tv med mig. Jaja, det var ändå jättetrevligt i Östhammar och jag återvänder dit på lördag.

Såhär äckliga ser dom egentligen inte ut, men min kamera gillar inte att ta bra bilder.

trollface

Såhär ser jag tydligen ut när jag ler. Jättecharmigt, verkligen. Jag antar faktiskt att det är sant oxå eftersom ingenting my brother säger är fel. Imorn ska jag upp tidigt för att julhandla och sen beger jag mig till Östhammar, det blir alltså inte så jättetråkigt som jag trodde på lovet. Eller okej, jag har planerat två dagar bara, haha.

tjugoförsta december

Jakten på snubben som ska laga televisionsapparaten till julafton -  Del 21
Jakten på snubben som ska kolla på min lagade tv med mig - Del 2

Eftersom Madde känner halva Uppsala var det väl klart att jag såg några söta tvtittvänliga snubbar. Dessutom såg jag mitt såkallade ex på stan, vi har ju redan kollat på film tillsammans och det gör jag gärna om. Tyvärr är just den filmen nerkissad av en liten kissekatt vid namn Fia, men det finns ju andra filmer.

you need somebody to love

Drog ner på stan idag för att träffa Madde, först gick hon och köpte några julklappar och sen satte vi oss på Waynes Coffee i forumgallerian med henne klasskompisar och en till snubbe. Dom var roliga, hehe. När dom skulle hem gick vi runt i affärer och jag köpte lite saker till mig själv. Igår var jag oxå på stan för att hitta ett billigt linne som kostade under 50 kronor eftersom jag bara hade 80, men på kvällen fick jag reda på att mitt barnbidrag hade kommit (jag är lite efter som aldrig brukar få barnbidrag och som egentligen borde få studiebidrag), haha. Jaja, det var jättetrevligt att träffa henne igen.



Dessa två bilder tog vi på en franskalektion i åttan, haha.


tjugonde december

Jakten på snubben som ska laga televisionsapparaten till julafton -  Del 20
Jakten på snubben som ska kolla på min lagade tv med mig - Del 1

Jag har varit för glad för att bry mig om manliga tvkompisar idag, det enda jag brytt mig om är mina fina polare (bara för att vänner låter så smörigt just nu..) och dom är perfekta att kolla på tv med! Fast när vi gick från missionskyrkan fick jag en "mystisk blick" som Amanda kallade det av en boländare. Det skadar ju inte att han är apsnygg, hehe. Fast den blicken betydde antagligen "usch vilken stor näsa" eller nåt egentligen.

At this point I gotta choose

Första lektionen var det matteprov, det gick faktiskt ganska bra. Efter det var det lunch, jag och Amanda satte oss med Denise och Julia och åt fil. Sen hade vi historia då vi åt choklad och pratade om traditioner. När vi slutade gick jag och Amanda på stan ett tag sen begav vi oss till missionskyrkan där det var julavslutning. Där träffade vi några klasskompisar som verkade vara förvånade över att se oss, och så träffade vi Denise och Emil som vi satt med. Alla som uppträdde var jätteduktiga och om det inte vore så att min tv funkar hade jag velat anställa teatertreorna att spela hela kalle anka hos mig.


Denise bad om raka bilder istället för snea så jag bjuder på en mobbad bild eftersom jag inte har några andra bilden från idag. Är tyvärr för ful för att ta en ny bild nu, hehe.

nittonde december

Jakten på snubben som ska laga televisionsapparaten till julafton -  Del 19

Satt vid matbordet och pratade lite om min tv, sen beslutade jag mig för att fixa det själv. Så jag gjorde en kanalsökning och efter ett tag hjälpte min bror och mor mig med sladdar. Så ja, det var den julkalender. Fy vad världelös. Fast jag tänker fullända den ändå. Det kan ju vara kul att kolla på tv med någon. Åh vad glad jag är! Sitter brevid min bror och bläddrar mellan kanalerna nu. "Det blev en julafton iallafall.."

Please don't forget


eight days of week

Hade planerat att åka till farmor och farfar idag med bussjäveln åkte förbi mig. Så jag tog sjuan som mamma körde hem igen. Då tänkte jag att jag kunde plugga matte eftersom jag har prov imorn, men mamma tyckte att jag skulle göra knäck och Klas tyckte att jag skulle lära mig nya låtar och ackord på gitarr. Så jag följer deras förslag. 

På alla bilder jag tatt idag ser det ut som att jag bara har smink på ena ögat och på denhär bilden ser jag helt rutten ut, men jag får väl försöka överleva..

artonde december

Jakten på snubben som ska laga televisionsapparaten till julafton -  Del 18

Har inte sett något utom det som finns i huset idag, och i affären då, men de var inte så intressant att kolla på. Däremot hörde jag att mamma och Klas pratade om att han skulle få betalt om han lagade min tv och sånt. Tänk så smart, jag ska säga åt alla snygga killar jag ser att dom får betalt av att komma hem till mig. Åh vad bra!

I want your psycho

Idag har jag faktiskt gjort ganska mycket. Typ bakat lussekatter, haft besök av mormor och morfar, städat, varit och handlat och sitter nu med färg i håret. Har även dansat framför spegeln och sjungit på Lady Gaga låtar, men det behöver jag egentligen inte nämna. Måste föresten be om ursäkt över alla snea svartvita bilder, men det blir så när jag har raklugg. Och jag är ganska medveten om att halva håret är lockigt.




sjuttonde december

Jakten på snubben som ska laga televisionsapparaten till julafton -  Del 17

Trots att jag kom tidigt till skolan och genomsökte alla hus så var det enda bra jag fann musikelever (och en fordonselev som satt vid musikeleverna, hehe). Fast på bussen hem när jag satt jag bekymrade mig över mitt hår var det typ fem söta snubbar som jag inte kollade på eftersom mitt hår var på fult, haha. Förövrigt har jag vant mig vid mitt hår nu, så jag kommer överleva. Iallafall en vecka till, sen får vi se hur det går med min tv..

you'll always be my hero

Åkte tidigt som attan till skolan för att leta julkulor med Amanda, vi gick in på typ alla toaletter och kollade i hela G-huset. Innan jag skulle på hälsokontroll kollade vi även igenom musiken, vi hittade sjukt många stället vi inte visste fanns. Det var typ större än hela G och A tillsammans. Typ. Jaja, hälsokontrollen gick bra, jag fick dessutom information om klamydia och en gratis kondom (har kvar den jag fick från ungdomsmottagningen i högstadiet i samma väska, jätte häftigt jag vet). När jag var klar hämtade jag Amanda i biblioteket sen kollade vi på några uppträdanden i kafeterian. På idrotten dansade vi jullekar och masserade varandra. Tycker synd om Amanda som blev tvungen att bli masserad av mig. På samhällskunskapen satt vi vid datorn fast jag satt i en frisörstol och blev missnöjd. Fast min frisör var jättesnäll, hehe.

Justja.. Vi hittade inga julkulor. Så jag satte dit en på mitt ansikte, asbra!

sextonde december

Jakten på snubben som ska laga televisionsapparaten till julafton -  Del 16

Det börjar bli dåligt med tekniska snubbar i min närhet och som det ser ut nu kommer jag inte få någon lagad tv. Iallafall, i skolan ser man ju alltid snygga snubbar, tyvärr såg jag inte så många idag. Men när jag åkte hem och gick av bussen hörde jag en snubbe säga nåt så jag vänder mig om och kommer SÅHÄR nära hans snygga kompis ansikte. Det var jättepinsamt, men dom är hjärtligt välkomna hem till mig ändå.

he makes me dizzy

På engelskan kollade vi klart på filmen och fick pepparkakor, ischoklad och mandariner. Efter att vi ätit oss mätta på det var det lunch Mat från frysen kallades det, åh så gott. På historian hade vi prov/läxförhör, det gick skapligt bra. När vi sen hade rast träffade jag och Amanda Ellen och gick med henne till kafeterian där Tina, Malin, Yvonne, Ida och Rita satt, så vi satt där tills lektionen började. Under den lektionen läste vi någon berättelse på tyska och när vi slutade tog jag med mig några skumtomtar och mandariner.

Precis två år sen haha, åh vad jag saknar 2008..

femtonde december

Jakten på snubben som ska laga televisionsapparaten till julafton -  Del 15

Imorse på samhällskunskapen hade jag en kille jag gärna nyper i kinderna i mitt blickfång, så det blev inte mycket pluggande. På lunchen satt jag och Amanda i lilla matsalen, nästan bredvid oss sitter några snubbar och en av dom var verkligen jätte teknisk! Egentligen skulle jag skriva söt där men jag kommer aldrig på bra ursäkter till varför dom ska laga min tv, så ja.. Iallafall, det var även en till snubbe i matsalen. Han är förövrigt helt perfekt utseendemässigt och man ser honom ganska ofta, men det har ju inget med saken att göra. På bussen hem åkte nästan nya snygga killen på bussen precis som imorse, han satt tillochmed på samma plats. Fast jag tror han är typ 14 år. Men det betyder ju inte att han inte är teknisk, höhö.

curiosity killed the cat

På naturkunskapen labbade vi idag. Det var askul och vi skulle blandannat leka med en stötmaskin som vi hade i högstadiet. Vi skulle även sitta instängda i ett skåp och leka med leksaksbil som jag råkade fickparkera i en hålslagare. Till lunch blev det julmiddag men jag åt fil, hehe. När vi började sen hade vi engelska, jag och Amanda satt till en början längst bak men när vi fick reda på att vi skulle kolla på The nightmare before christmas satte vi oss längst fram. Egentligen skulle vi inte sluta efter engelskan men alla sa det så när vi höll på att ta på oss våra jackor kom Märit och sa att vi hade lektion. 

Amanda ville inte vara med på bild sen kallade hon mig fjortis, inte acceptabelt.

fjortonde december

Jakten på snubben som ska laga televisionsapparaten till julafton -  Del 14

Jag har bara sett söta snubbar som man inte lägger märket till i vanliga fall idag. Visst har jag sett en eller två av de jättesnygga men jag har ändå inte brytt mig så mycket idag. Mycket konstigt för att vara jag asså. Det skulle även vara min turdag idag, och till en början hoppades jag att det skulle ha något med killar att göra men ångrade mig igår när jag insåg hur fattig jag var. Så jag har mest tänk på pengar idag, hehe..

I'm high on you and on drugs

På tyskan imorse kollade vi på Lola rennt. Även om den var på tyska med tysk text fattade man ganska mycket och den var sjukt bra. Sen hade vi håltimme men jag och Amanda stod mest och värmde oss. På lunchen åkte vi till Media Markt och träffade min bror, sen åkte vi tillbaka till skolan och åt mat i lugn och ro. Under resten av rasten värmde vi oss och satt vid datorerna som hade damp och loggade ut sig själva hela tiden. På svenskan stod jag och Amanda och värmde oss tills vi beslutade oss för att åka hem eftersom ingen lärare kom. Så egentligen skulle vi kunna slutat kvart över elva..

Jag ser lite nerdrogad ut men så är inte fallet..

clickelick

Eftersom jag och kameror inte riktigt går ihop råkade jag hitta min gammelgammelgammelgamla kamera! Den är skitdålig och drivs på batterier, men det är alltid något. Dessutom fanns det bilder på minneskortet, från en tokio hotel träff 2008. 


Ganska ocharmig bild höhö

trettonde december

En gång jul om året
bar
Jakten på snubben som ska laga televisionsapparaten till julafton -  Del 13
Varning: Överdosering av ordet "snygg" kan förekomma.

När jag skulle gå och möta Denise imorse kom en av de snyggaste fordonkillarna in genom dörren och jag gick tyvärr inte in i honom. Så jag fortsatte att gå genom kafeterian och precis när jag kom in i A-korridoren mötte jag den snyggaste byggkillen och hans snygga kompisar. Som jag sa innan kunde vi inte se någon lucia utan bara snygga fordonkillar, vilket inte gjorde mig något. När skolan var slut stod jag och Amanda och pratade, och förbi oss går en skitsnygg kille som var så snygg så att dörren stängdes på nåt mystiskt sätt efter honom. På bussen hem såg jag en snygg GUC:are och en gammal klasskompis som haffat några snygga killkompisar. Om man går GUC måste man väl vara teknisk? Jaja, innerst inne hoppas jag att en Boländare vill hjälpa mig, hehe.

En gång jul om året bara

Åkte till skolan extra tidigt för att träffa Denise och kolla på lucia. Det blev dock kolla på fordonskillar istället. Fast det kunde jag inte hjälpa, eftersom dom stod framför oss så vi inte kunde se någon lucia. Annars stod vi och smaskade i oss pepparkakor som förövrigt blev min lunch. Efter skolan åkte jag hem sen åkte jag ner på stan med mamma och köpte julklappar syster och Denise. På stan träffade jag föresten Åsberg som tydligen hade hittat en ny Patrik, hahahaha. Jag är mycket avundsjuk.


tolfte december

Jakten på snubben som ska laga televisionsapparaten till julafton -  Del 12

Idag har jag varit på stan och handlat julklappar, egentligen var det ett perfekt tillfälle att spana men jag var helt ofixad så jag undvek folk. Dock var det en liten thailändare som jag såg överallt, fast han var typ en meter lång så han skulle säkert inte nå upp till min tv (höll på att skriva mig, höhö). Han åkte iallafall samma buss som mig så han får vara en nödläsning. Om jag nu någonsin kommer se honom igen.

elfte december

Jakten på snubben som ska laga televisionsapparaten till julafton -  Del 11

När man är hemma finns det inte så många tekniska snubbar att se, tur då att jag har mina kompanjoner! Frida har nämligen berättat om mitt problem för hennes mamma som kom på att hennes pappa kan laga tv:s. Men då sa Frida att han måste vara snygg, haha! Tack iallafall för nödlösningen, men förhoppningsvis hittar jag någon snart. Min mamma köpte nämligen senaste FRIDA till mig, och i mitt horoskop stod det att jag har två spännande veckor framför mig och att min turdag är på tisdag.

tionde december

Jakten på snubben som ska laga televisionsapparaten till julafton -  Del 10

Satan att jag glömde uppdatera min julkalender igår. Jaja, detta är tidinställt osv.

På morgonen när vi satt i biblioteket såg jag några som gärna får laga min tv, men ingen som jag la märket till speciellt mycket. Fast på samhällskunskapen skulle vi ju sitta där igen, och då var det några som satt vid datorn som Amanda sen fick. En av dom hade tandställning vilket är ett sjukt stort plus, dessutom hade han keps vilket är sjukt hett. Och man måste ju vara het om man får stötar när man lagar tv-apparater, för då.. känner han kanske inte det. Äsch, jag kommer inte på någon bra bortförklaring.

I still wish you the best

Jag åkte tidigare till skolan för att underhålla Amanda. Det var även sista gången jag åkte med mammas buss, sjukt sorgligt egentligen. Väl i skolan satt jag och Amanda och kollade våra vännerförslag på facebook. Sen spelade vi pingis på idrotten, synd att jag inte är lika duktig som jag var i nian när vi spelade pingis varje rast. Då ville nämligen inte stå bakom mig i kön eftersom jag gjorde upplägg, hehe. Efter idrotten köpte vi lunch, fast Dumanda gjorde så jag tappade en av mina pepparkakor. FUCK YOU! dududu!

Hahaha, satt och redigerade en bild sen gick jag in i mitt rum och fixade en grej och helt plötsligt hade jag mustasch. Jag uundrar vem som satte dit den..

nionde december

Jakten på snubben som ska laga televisionsapparaten till julafton -  Del 9

Idag har jag inte sett så många snubbar, inte som jag lagt märket till iallafall. Fast Amandas och mina föredetta kompisar stod och pratade om oss bakom våra ryggar, bokstavligt talat. Jaja, dom sa inget elakt så det gör ingenting. Jag hade föresten mina glasögon med mig, och när jag satte på mig dom insåg jag att det är mycket jag inte ser på människor. Alltså för mig ser alla perfekta ut typ, kanske därför jag alltid ser så snygga killar. Måste nog inspektera dom riktigt noga innan jag bestämmer mig.

och jag ramlar kär i dom som inte ens vet vem jag är

Jag var så duktig på lunchen att jag inte behöver nämna varje gång jag äter fil till lunch längre. På rasten sen fick jag reda på att fyra killar som går fordon inte röstade på sverigedemokraterna i skolan. Och det finns ungefär fem fordonklasser i alla årskurser. Alltså femton klasser med kanske tjugofem elever i varje. Alltså trehundrafemtio fordonelever (jag äger på matte, märks det?). Mellan matten och historian köpte jag pepparkaka till Amanda, dom har äckligt goda pepparkakor på skolan som dessutom är jättebilliga, haha. Klickelicka här om ni vill vara lika snälla som mig idag!


Suppose you were here

Jag drömde om en snubbe som går på Boland inatt, hade en period då jag drömde om honom jätteofta fast då var han oftast ganska elak. Men inatt drömde jag typ att jag och Amanda hade stått bland massa folk, sen hade hon sagt någon om honom och då hade hans kompis dragit fram honom till mig för att introducera oss för varandra, men båda var jätteblyga så vi stod bara och kollade på varandra. Sen blev vi tillsammans. Dock varade det bara en månad ungefär, för i min dröm insåg jag att det var en dröm så jag ville inte vakna. Men efter ett tag slutade jag drömma om honom så det slutade där. Kanske lika bra ändå, eftersom det inte var lång tid kvar till våran en-månads-dag som även var hans födelsedag och jag var rädd att han skulle vilja ha sex, hahahaha.

åttonde december

Jakten på snubben som ska laga televisionsapparaten till julafton -  Del 8

Imorse hade jag ganska bråttom till lektionen, så jag råkade gå ikapp två snubbar som först gick typ 20 meter framför mig. Fast det kanske inte är nått att ha, om dom är långsamma liksom. Kalle Anka börjar ju klockan tre. På lunchen när vi stod i fönstret började några killar slå varandra, det var mycket underhållande att kolla på. Sen gick tre killar som pratade om frukost förbi oss, och det är ju det viktigaste målet om dagen. Utan frukost kan man knappast laga tv-apparater. Jag har föresten börjat få professionell hjälp av systrarna Burell när det gäller min jakt. För ett tag sen gick jag ett sms om en "gul keps på burger king som luktade gott". Bättre blir det väl inte? Tack syster nummer ett!

i want to break free

Idag på lunchen åt jag fil helt ensam, eller Amanda åt bajs och jag åt fil. Så jag var ensam med att äta fil. Fast ingen ville hämta socker åt mig och jag vågade inte göra det själv. På rasten stod jag och Amanda och kollade på folk genom fönstret och gömde oss på toaletten som vanligt. När vi började hade vi engelska där vi höll på med nån läskig grej, typ om drömmar och framtiden. Sen slutade vi eftersom Märit var sjuk. Så jag åkte hem sen åkte jag ner på stan och träffade Frida. It was very nice må jag säga.

Gammal bild på oss från förra året, haha. Jag hade ungefär en sån fuldag idag, inte ok.

sjunde december

Jakten på snubben som ska laga televisionsapparaten till julafton -  Del 7

På våran första håltimme råkade jag se snyggaste byggkillen, det är inte ofta man ser honom så han får gärna komma hem till mig. För att laga min tv. På våran andra håltimme åt vi ju på max, och där var det två snubbar som kom och gick fort som vinden. När vi hade återvänt till skolan kunde vi inte hitta resten av klassen så vi virrade runt fram och tillbaka ett tag, samtidigt som några snubbar visslade och tisslade.

But then I joined in

Igår sa Amanda att jag var trög, och idag kom hon på varför. Tydligen planerar jag min väg dåligt och kollar efter snygga killar egentligen, det låter verkligen inte som något jag skulle göra. Jag fattar inte vad hon fått det ifrån. HEHE. Iallafall, på våran långa håltimme gick vi till Media Markt och MAX, sen åkte vi tillbaka till skolan för att få våran skiva vi spelade in förut. När vi lyssnat på den kollade vi på dansarnas julshow. Det roligaste var nog teatereleverna, men dansarna var självklart asduktiga.


sjätte december

Jakten på snubben som ska laga televisionsapparaten till julafton -  Del 6

I skolan finns det alltid några snubbar att spana in, och idag fick det bli två fordonkillar som stod högst upp på listan. När jag åkte buss till Rasbo råkade jag sätta mig bredvid en snubbe. Han spelade spel med sin iPhone, det måste ju betyda att han är teknisk. Dagen med stort D närmar sig utan vidare framgång, hur ska detta sluta?

never let you go

Även om jag satt nästan helt tyst under mötet så var det skoj. Mest för att jag fick träffa fina flickor, men oxå för att det är så sjukt kul att planera en massa. Jag insåg även hur mycket jag saknar Gåvsta och att träffa Bea och Frida varje dag (Denise oxå för den delen, men henne har jag chans att träffa nästan varje dag). Nu borde jag egentligen plugga tyska och naturkunskap, men jag är så jäkla trött och kunde inte sova på bussen.


life is life

Idag var jag i tid till matten, pluspoäng till mig. Till lunch blev det fil, det börjar bli en vana nu, hehe. På historian kollade vi blandannat på en tråkig film om upplysningen som blev asrolig när den ändrades till kaspar i nudådalen. Efter skolan åt jag middag på McDonalds och sen körde mamma hem mig. Snart ska jag packa om väskan för att bege mig ner till Rasbo på yes-event möte. Det ska bli askalas, jag älskar att vara i Rasbo.

Hahah, tänker skylla på att jag har jeansleggingen uppe vid naveln och därför har jag bilringar (traktordäck). Fast egentligen ser jag nog ut så egentligen. (Egentligen)

femte december

Jakten på snubben som ska laga televisionsapparaten till julafton -  Del 5

Söndagar betyder oftast sitta hemma och inte göra någonting för mig, så jag har inte sett speciellt många snubbar idag. Bortsett från min dröm jag hade, fast det visade sig vara en bild från mitt skolfoto i femman. Tyvärr tror jag inte att dom ska få laga min tv, om dom inte väldigt gärna vill. Jag har även kollat på den riktiga julkalendern idag (på svtplay alltså) och insett att den är ganska bra. Dessutom är den lilla pojken som är med där ganska gullig. Fast antagligen inte ett dugg teknisk.

fjärde december

Jakten på snubben som ska laga televisionsapparaten till julafton -  Del 4

På stan tänkte jag inte på att söka efter någon teknisk snubbe, men på Gränby fanns det tre styckna. Två såg ungefär likadana ut och jag misstänker att dom har flickvänner. Inte för att det hindrar dom från att laga min tv, det har ju ingenting med saken att göra. Den sista hade keps, vilket ger ett pluspoäng om man ska vara i mitt rum och hålla på med sladdar och såntdär. Nu är det bara 20 dagar kvar till julafton. Kommer jag hinna hitta någon, eller har jag kanske redan gjort det?

Let me shake up your world

Åkte ner på stan runt tre för att träffa Amanda, så vi gick runtruntrunt på typ tre affärer till dom stängde. Då åkte vi till Gränby och gick runt ännu mera. Tyvärr blev inga julklappar köpta, men en medjekjol, en "utemössa" som Amanda kallade det och armband till mig och Denise. Denise var även snällis och köpte skor till mig när hon var i Kista. Jaja, det var iallafall jättetrevligt med Amanda idag. Thänku 4 2day!


tredje december

Jakten på snubben som ska laga televisionsapparaten till julafton -  Del 3

Somsagt så blir det inte speciellt kul idag. Men det är ju meningen att jag ska skriva varje dag, så jag kan ju berätta att det var en nästan halvsnygg snubbe på bussen. Ja, jag har alltså inte sett någon som kan laga min tv idag. Om inte min broder kan göra det förstås, men då vore min julkalender ännu mer patetisk än vad den redan är. Imorn ska jag på stan, så då blir det förhoppningsvis betydligt roligare. Håll ut!

They will never own me

Imorse blev det helt knas när jag skulle ta bussen till skolan, det slutade iallafall med att jag gick från vaksalatorg på 15 minuter. Eller ja, om jag inte skulle träffat Amanda på vägen skulle jag kommit precis i tid. Men det gjorde nog inget eftersom vi var Mellanöstern för en dag, nästan samma sak som vi gjorde förut, fast det var riktiga länder och lite tråkigare. Jag, Astrid, Hanna, Jennifer och Josephine hade Libanon där jag var stadschef, hehe. Deras flagga såg väldigt julig ut må jag säga..


andra december

Jakten på snubben som ska laga televisionsapparaten till julafton -  Del 2

Imorse gick jag över gatan samtidigt som en av de snyggaste killarna på skolan. Annars har jag inte brytt mig så mycket att söka efter en tillgänglig snubbe, iallafall inte under skoldagen. På stan såg jag dock några på Burger King som satt bakom mig, och utanför Åhléns var det en liten pojke på skateboard. Under öppet hus såg jag också väldigt många, men ingen speciell att dokumentera. När jag kom hem råkade jag se en av de snubbarna från igår på facebook och han är mer eller mindre otillgänglig, om han inte väldigt gärna vill laga min tv. Imorn fortsätter sökningen på en teknisk snubbe, det vill ni inte missa! Fast egentligen vill ni nog det, jag har bara en lektion..

my heart is set on you

Skoldagen har varit najs, jag råkade få med mig Amanda på öppet hus på kvällen. Innan det började åt vi mat på Burger King och köpte lite godis. Egentligen hade vi inget att göra där, så vi gick runt och typ kollade på när Denise klass spelade teater, kikade in i fordon och bygg salarna och kollade när spetsarna i våran klass spelade teater. Det var även några som trodde att vi var 95:or. In my dreams kanske, om jag skulle varit så liten hade jag iallafall kunnat gå estet-media på boland som dom skaffar nu liksom? ÅH. Jaja, jag är glad ändå. När det slutade tog jag och Amanda lite kort och var coola. Sen väntade jag på bussen i 20 minuter, passade bra att jag hade suttit i snön innan då.


Med dig blir jag mindre

Efter denhär dagen har jag haft tråkiga kläder två dagar i rad, men jag skyller på att alla mina kläder är uttjatade. Ikväll är det öppet hus på Boland, jag ska kanske vara där och kolla på Denise när hon spelar teater. Egentligen vågar jag inte gå dit ensam, det är tillräckligt läskigt att gå i korridoren i skolan ensam, hahaha.

Jag och Amanda när vi gömde oss på toan igår, haha

första december

Jakten på snubben som ska laga televisionsapparaten till julafton -  Del 1

Imorse på bussen tyckte jag att jag satt mig bredvid en tillgänglig kille, men det visade sig vara en tant. Matsalen i skolan var nästan tom eftersom alla kollade på invigningen, men jag såg ändå ungefär två som såg tillräckligt tekniska ut. På invigningen fanns det självklart också massvis med folk av det andra könet, men det var så mörkt och man kollade mest på dom som uppträdde. Dock fanns det en eller två som fångade min blick lite extra mycket. Kommer någon av dessa snubbar laga min tv innan julafton? Det vet varken jag eller du. Så stay tuned för fortsättning!

Eftersom jag somsagt inte har någon fungerande tv så skriver jag numera en egen julkalender. Den handlar om alla snubbar jag lägger märket till om dagarna. Förhoppningsvis förbättras den med tiden, denhär texten var ju värdelös.

vi vet hur det känns

Istället för samhällskunskap hade vi idrottsprov på morgonen, det var lättare än jag trodde men ändå gick det inte så jättebra. Efter provet hade vi håltimme, så jag och Amanda gömde oss på toaletten. På lunchen var det invigning av nya kafeterian, det var mest jobbigt att stå så länge och kolla. Amanda fick inga potatisbullar så hon åt fil med mig, men den var nästan slut så man var tvungen att klämma på påsen, asäckligt. På svenskan satt vi i datorsalen och skulle skriva om några artiklar vi skrev förut. I våran grupp hade Josephine skrivit, det var lite jobbigt att läsa eftersom hon skriver skrivstil, haha. Efter skolan gick jag på stan med Denise och Emil. Vi var inne på två affärer och åt på Jalla, mycket trevligt. Föresten, tänk om man hette Stefan Svensson..



RSS 2.0