Got a moon above me but no one to love me

Efter sången och gitarren åt jag med Sofia och Marko sen satt vi vid mobilerna. Boland har nämligen internetgrej nu så jag kan rita och twittra hela dagen lång! Amanda kom en timme senare efter att samhällslektionen börjat, hahahaha. Ganska kul. Efter skolan var det musikal x 2. Jag behövde egentligen inte vara med för först var det kidzzzzzen sen stod jag i en timme och dansade till ingen musik. Party. Är fett arg på Expert för jag vill ha mitt objektiv nuuuuu.

konsumtion

Sov 45 minuter extra och ändå är jag klar en halvtimme innan jag ska åka. Ska vara fett miljövänlig idag. Eller asså min väska är från konsum. Hoppas att jag inte behöver vara ensam en timme eller två idag på lunchen.. Amanda. Hehe. Jaja, ska väl bege mig nu (inte än), tror att jag ska vara i skolan extra extra länge, ska se hur mycket extra jag orkar med.

Äsch. bytte om. Har en sån fuldag som inte kan slösas på den sortens kläder.

Modellpose och värsta fashionbloggaren. That's how I work.

i wonder how

Vi skulle spinna idag på idrotten men jag och Amanda hann bara för det i typ en kvart, huhu. Men ABC-mötet var antagligen roligare! Trots att vi satt i världens minsta rum jätteobekvämt. På historian gjorde jag äntligen min redovosning! Det gick nog bra, men klickgrejen funkade inte så jag råkade säga att jag var min pappa. Amanda smygfotade mig så det är den bilden jag har. Efter skolan spontangick jag och Amanda ner på stan och pratade om vårtecken. Det enda som saknades var liksom en skejtare! Hon köpte saker från alla affärer vi passerade och jag köpte en fin tröja på Carlings. Tio minuter innan stan stängde åkte vi hem och en skejtare åkte förbi oss!! VÅÅÅÅR.


before i die: justin bieber




Bara för att självaste Justin Bieber the Beaver fyller 18 år på torsdag så handlar detta inlägg bara om honom. Kom ihåg när jag precis hade börjat lyssna på honom och jag och Matilda åt kebab bredvid Burger king och så låt det "Baby, baby, baby, oooh" från deras tv. Madde förstod inte riktigt varför jag tyckte att det var bra, det förstår nog jag inte själv heller. Ibland överdriver jag min kärlek till Justin bara för att provocera folk, men innerst inne är det nog så jag känner. När jag och Denise såg på Never say never rann det några tårar under One less lonely girl-momentet och jag skulle väl inte tacka nej till att stå där en dag. Inte heller till att sitta bredvid honom och se den filmen. Den skulle nog vara mycket bättre. Så om du, Justin Bieber, råkar läsa detta kan du ju ge mig det i din artonårspresent. MVH Frida Lindström.

a sweet puppy and designer clothes

Allt gick bra med byxorna! Satt bra på bussen, kunde sjunga på kören, kunde sitta och äta i matsalen, kissa och jag kunde plocka upp bajs! Synd bara att jag inte hann hitta påsarna innan hon åt upp det. Men det var ändå jättekul att gå ut med henne, även om Amanda kom och fotade henne och var dåligt föredöme. Hon blev helt galen av Amandas "wiiihoooooo". Trodde att jag skulle halka och inte komma upp igen med byxorna. Men dom sitter bra nu!


in med magen

SKOLA, WOOPWOOP. Har inte fixat mig under hela lovet så det tog ett tag innan jag hittade mitt smink, haha. Har föresten inte sprayat luggen på hela veckan heller, och.. (HÅLL I HATTEN) ska inte göra det idag heller. Har fått typ två komplimanger. Nä, skoja. Frida eller Denise sa att det var fint och Klas sa att jag var ful annars. Men det är nog inte ett mirakel, tror att det beror på längden på luggen, så jag måste hålla den kvar såhär. Dessutom har jag mina nya byxor. Behövde hjälp med att få på dom så jag hoppas nästan att jag int är hundvakt idag, vem ska ta upp bajset liksom? Hehehe närå. Hon får äta det. Oj vad jag är rolig, ska självklart fråga någon på gatan om dom kan göra det. Måste sluta skriva nu, har kramp i handen efter att ha dragit upp dragkedjan på byxorna. Ha en bra måndag allesammans!


lite söndagsuppdatering

Har egentligen inget att blogga om men fler än vanligt har besökt min lilla håla och eftersom bilden i förra inlägget inte var så rolig så kände jag att jag var så illa tvungen. Det stod mellan en mobilbild när jag har ansiktsmask eller denna. Gjorde värsta ansiktbehandligen tidigare idag så jag är fräsh inför skolstarten! Känns som att lovet har varit en evighet. Det är nog ett tecken på att jag hade tråkigt. Nu ska jag avsluta veckan med Big brother! Hoppas Jessica åker ut.


i'm feeling great

Igår när jag vaknade hade jag ont i ryggen, nacken, huvudet och halsen. Så hela morgonen pluggade jag och läste Hungerspelen (läääääs den, så jäääkla bra). När mamma kom hem åkte vi iväg för att köpa en borrmaskin och kom hem med ett par byxor och godis. Under tiden som jag provade och köpte byxorna hade jag inte ett dugg ont i huvudet men när vi gick ut från affären började det snurra igen. Nu mår jag bättre tror jag, har inte riktigt upplevt något idag.


Antar att typ alla ser vad för slags byxor det är eftersom typ alla har sånna.

wonderful life

Älskar att hon heter Estelle Silvia Ewa Mary. Helt otippat och jättefint. Fast allt är väl bättre än Ulrika Marianne Annika David som det stod på någon kunglig hemsida eller nåt att den skulle heta. Påtal om ingenting köpte jag tre filmer idag. Har typ sett alla men dom kostade bara 10 kronor styck så det gör inget. Ville köpte Bratz the movie men det stod en fett snygg kille mittemot så jag vågade inte, och sen när jag skulle leta efter den lite senare var den borta. Men om jag inte kunde visa mitt rätta jag framför honom skulle det väl inte funka. Han köpte föresten en ganska bra film, hehe.


fckng swt

Hämtade ett tjusigt paket innan vi åkte till Gränby! Som jag har längtat. Sa till mamma att jag hade bestämt mig i söndags och så köpte hon den till mig. Så himla bäst. Köpte en tröja från Vila som stod i mitten av Gränby och hade REA och en hängselkjol från H&M oxå. Fast kjolen köpte mamma till mig egentligen. Blir så himla glad av nya kläder.

sessan

Alice Lovisa Desiree Bernadotte borde hon heta. Sen kan dom väl klämma in Margaretha, Christina eller Lilian där någonstans. Skulle bara säga det. Snart ska jag till Gränby med mamma och spana in bokrean. Kanske köper ett VD-vykort oxå, bara för att komma in i stämningen asså. Är nog lite småkär i både Daniel och Victoria. Mest Daniel.


isn't she wonderful

GRATTIS KRONPRINSESSAN VICTORIA OCH PRINS DANNE! Kände på mig från första början att det skulle bli en tjej! Hade fett många namntips då men efter nio månader hinnar man glömma mycket. Tror att Tindra var ett, men det finns antagligen finare namn. Typ Lovisa. Det är inte mer än rätt att döpa ungen efter mig eftersom jag klädde ut mig till en prinsessa igår. True story. Visserligen fixade jag bara håret och satte på en plastkrona. Men det räknas.


vad ska jag göra med håret egentligen?

how to make an animated gif


kameralös på obestämd tid

Lämnade in mitt objektiv idag. Om två dagar går försäkringen ut så det var lika bra, hoppas på att få ett helt nytt. Lovar att jag kommer få paket i brevlådan imorn bra för att jag inte kommer kunna ta kort på det. Eller jag har ju en mobil, dator och trasigt objektiv så på någon sätt får ni se det. Om jag inte drömde att jag beställde den asså.


before i die: cool story bro sweatshirt



Hade ingen aning om vad jag skulle skriva i söndags så jag hoppade över det. Men sen läste jag konversationen mellan mig och en Belgian. Frida skrev konstiga saker till honom och han sa att han hade rökt sju hashprylar den dagen. Kände verkligen att det var något jag ville veta för det är ju bland det coolaste som finns. Eller inte. "Cool story bro, tell it again"

hårda som bröd

Har färgat håret två gånger och bakat semlor idag. Visste inte att det var viktigt att smöret inte fick vara varmare än 40 grader så det blev väl mer kardemummabröd med grädde och mandelmassa. Men dom smakade helt ok ändå!

som att baka

På den ena förpackningen står det 25 gram blonderingspulver och på den andra 20. På den står det även 75 ml blandningskräm men den andra innehåller bara 45. Men det är exakt samma märke och färg? Helt knasigt.


det skulle bli ombre

När jag och brudarna färgade håret i helgen hade jag nog inte tänkt på resultatet. Kollade på bilder på tjejer som var fett snygga och kändisar som hade gjort det dyrt och trodde att det skulle bli lika fint på mig. Men igår kom jag fram till att det var för mörkt och att jag inte ska ha så. Så idag köpte jag två blekningar på Rusta och sen ska jag köpa ännu en för att få en annan nyans i håret. Tänkte ändå visa en GIF på mig och Denise under hårfärgningsprocessen. Enjoy!

how to make gifs


hon tyckte om mitt namn

Har lämnat Franny nu. Tidigare idag var jag ute på en långpromenad med henne. Gick typ vilse, haha! Men det är skönt att vara ute med en hund för då kan man prata med sigsjälv och ändå vara normal. Ska umgås lite med Fia nu, när jag bar henne tidigare höll hon hårt i mig och kollade på Franny som att hon skulle bli svartsjuk då, haha. Sen slog hon Franny för att hon kollade på när Fia åt. Hon som äger Franny hade föresten världens coolaste hiss. Vill åka den igen.


if i had a little money

Är ensam med Franny nu. Jag och mamma åkte och hämtade henne när Dense sov och sen gick vi hem med henne. Halv sex ska hon till sitt hem och jag har ansvaret. Snart är det dags för mat! Iallafall för henne, jag tar nog chips och cola.


det finns mirakel

Denise kom hit igår och stannar tills söndag. Imorse färgade vi håret lite innan vi åkte till skolan och kollade på Jungfruleken, den var jättebra! När den var slut kom Frida till skolan och följde med hem. Hemma färgade vi håret lite mer och kollade på Melodifestivalen. Nu har Frida åkt och imorn ska jag upp tidigt medan Denise sover sött.


veckans outfits #5


MÅNDAG: Skjorta-Bikbok. Linne-H&M. Jeans-H&M. TISDAG: Skjorta-Vila. Bandeau-Bikbok. Jeans-H&M. ONSDAG: Skjorta-Tradera. Tröja-H&M. Shorts-Helpinghand. Strumpor-Lanzarote. TORSDAG: Skjorta-Ginatricot. Tröja-Mammas garderob. Jeans-H&M. FREDAG: Skjorta-Cubus. Baseballjacka-Stadium. Någon som ser konceptet bakom alla outfits?

Down in New Orleans

Efter lite övertalan och en överrenskommelse gick mamma med på att jag fick köpa en av kepsarna. Men när mamma klickar på köpknappen står det att den är slut eller nåt. Så om jag skulle gjort det en dag eller kanske en timme tidigare skulle den varit påväg hem till mig. Men icke. Mejlade dom och om den är totalslut köper jag mitt andrahandsval. För att göra mig själv lite argare weheartade jag lite bilder på tjejer med snygga kepsar. Inspirationsöverflöde till tusen. 


dancing in the streets

Gick in på Junkyard och såg detta.. FRI FRAKT OCH REA. Ännu mera dilemma. Hjälp mig!


dancing in chicago

Känner verkligen att köpa keps är det enda rätta jag kan göra just nu. Jag har cirka 40 timmar på mig att bestämma vilken jag vill ha. Alla kommer från en och samma sida som Denise tipsade mig om (egenligen frågade jag, känner mig jättedum som funderar på den första men herregud så snygg den är)  och kostar lika mycket. Såg en kille på skolan med en som såg ut som den röd/svarta så antagligen blir det inte den. Vill kunna ha den till allt vilket jag skulle kunna med den blå/gröna eller blå/orangea men å andra sidan är jag jag så jag skulle antagligen kunna ha den turkosa/lila till det mesta oxå. Skulle vara kul om någon hade en åsikt att dela med sig om innan jag ångrar mig totalt, haha.


He needs his fantasy

Blev klar jättesnabbt imorse och åkte till skolan extra tidigt. Började dagen med matteprov, det gick jättebra! 7 rätt av 17. Alltså G- typ. Blev fett arg sen när historian var inställd och jag hade suttit uppe hela kvällen och stressat hela släkten för att det skulle blivit klart. Eftersom vi hade ärsta långa rasten då åkte jag, Amanda och Marko till Jalla. Var ganska otaggad på att äta kebab (wtf liksom?) men gjorde det ändå. När vi kom tillbaka hade vi ensemble då vi sångare bara sjöng nya låtar och sen åkte jag hem. Nu är Franny här för kanske sista gången så henne ska jag leka med.


i fall without my wings

Sången och gitarren var mycket roliga, älskar när man märker att man blir bättre på något! I detta fall är det alltså att sjunga och spela gitarr. Vi hade bara typ en halvtimmes samhällskunskap och sen rast i två timmar då vi egentligen skulle kolla på förra klassens teater men alla andra (och jag, hehe) behövde plugga matte så vi satt i bibblan och pluggade. Eller jag satt mest och ritade hästar. Nu ska jag plugga gärnet! Matte och historia. Kul, verkligen!


hjärteägg

Fick ju ett gulligt paket av Denise idag! Ett ägg fyllt med geléhjärtan och lysmelk. SÅ JÄVLA GOTT. Plus en jättesöt borste! Ska aldrig mer ha tovigt hår på onsdagar nu. Fick inte speciellt bra bilder på dom dock, men det är flamingosar på borsten!! Har sett en sån in real life tror jag. Kan nästan lova er det. Nu är godiset slut och jag ska kolla på film.


show your love

Om man bortser från att en spindel hade flyttat in i skorna jag skulle ha, min bhgrej åkte ner när jag sprang till bussen och min skjorta var transparent, en studentsnubbe ringde och försökte få över mig till the dark side, jag gkömde Denises allahjärtansdag-present och jag själv inte har en dejt och därför inte tjänar några pengar så var det en fin dag! Har sett små söta lappar som elevkåren satt upp, gjort en avancerad håruppsättning på trettio sekunder, inte behövt redovisa historian, fått en present av Denise och tagit pussbilder inne på toan med Amanda. Vi lyckades dock bara med en.


Men det räcker inte här

Dagen var väl helt normal. Eller nej okej, vi sjöng disneylåtar på kören och min engelskalärare var förstående. Det var något nytt. När jag slutat gick jag till Röda korset där jag mötte mamma och bror, var nära på att köpa en väska men avstod sen. Oxå ganska konstigt. Senare på kvällen pluggade jag. Jag erkänner väl, dagen var inte som alla andra.


som det ska

Vad jag borde gjort idag: Engelska, tyska, historia.
Vad jag har gjot idag: Ingenting.

Imorn slutar jag tidigt och ska verkligen försöka plugga. Förstår inte varför jag inte gör det. Blir så arg när jag läser om alla andra som pluggat och varit duktiga medan jag inte gjort något alls. Eller asså jag har börjat med saker men det har inte kommit någon vart. Jaja, kanske får stanna i skolan någon dag och plugga lite. Nu ska jag väl sova eller nåt. 


before i die: valentine's day



Om två dagar är det ju alla hjärtans dag. Jag brukar alltid fira det lite men har aldrig haft någon pojkvän att fira det med. Antagligen blir det inte annorlunda i år om ingen blir kär i mig imorn. Eller så skriver jag ett kärleksbrev till någon snubbe om hur kär jag är i honom, trots att det vore en lögn. Men vad gör man inte för kärleken? Fast egentligen så överlever jag som singel ett tag till, har ju mina vänner och familj att fira alla hjärtans dag med. Men nästa år kanske.

And soldiers bleed

Fin myskväll! Fia drog ut antennsladden när Thomas skulle uppträda och sprang iväg när han gick vidare. Synd att David kom till finalen istället för han. Men att Ulrik åkte direkt till Globen gjorde hela kvällen. SÅ JÄVLA BRA. Blir så kär när jag ser honom. Föresten är det bra att dom bytt Italiendatum för annars skulle jag missa finalen i Globen, haha! Hittade föresten lite bilder från Skansen i somras. Tyckte att jättemånga av dessa var fula då men dom är ju helt okej.


30 minuter kvar

Mamma: Vad är dethär för låt?
Jag: Jag vet inte.. Det är väl Ulrik Munther?
Mamma: Är det?
Ulrik: Blablabla Soldiers osv

Sen sprang jag iväg och skrek med händerna för öronen. Snart är det Melodifestivaldags men våran myskväll är förstörd. Fram till att jag tog choklad och blåste ut ljusen så var det iallafall mysigt med tacos som jag själv lagat.


thank god it's friday




Min fredag blev ju inte som jag trodde men jag gjorde det bästa av situationen och bjöd över Amanda! Vi hade lite party för oss själva och för ett tag sen åkte hon hem. Ska försöka se till att jag och Denise träffas en annan dag snart!

vem vill va en tjej

Skippade sista lektionen för att se på nån slags dansgrej på skolan med Amanda och Neggomarko. Det var.. speciellt. Men dom var duktiga! När det var slut åkte jag och Amanda hem till mig. Här har vi spelat Skip-bo och nu äter vi kakor.


snyggfredag

Har hunnit med att städa rummet, måla naglarna, ta en dush och plugga engelska denna morgon. Plus fixa värsta frisyren. När jag var klar fick jag reda på att Denise är sjuk så hon kommer inte idag. Så egentligen kan jag sova nu (haha skojade, skulle gått upp sex ändå). Egentligen skulle jag vara snyggare idag men det kändes så onödigt att vara snygg för ingenting liksom. Så jag valde lite tråkigare kläder (var tvungen att ha örhängen eftersom jag målade naglarna i den färgen) och skrev till alla jag känner om dom vill göra något. Amanda var den enda frivilliga (av två, hehe). WOHO!


lite öppet hus


wiiiiii

sityter på öppet hud i skolan nu. Har haft Italienmöte och missade Denises monolog, huhu. Men hon får sitta på en stol när jag ska plugga för att kompensera henne! Fast jag pluggar typ inte. Snart ska jag hem och då laddar jag upp lite bilder från dagen samtidigt som jag pluggar. Hoppas jag. Slutar om tjugo minuter iallafall!


dagens citat


grön limousin

Fick börja sjunga en Britney Spears låt idag på sången, det gjorde mig glad. På lunchen skulle vi äta ute men Amanda hade glömt plånboken, tur det för maten var god och jag ville inte vara skyldig henne något, hehe. Asså helt seriöst, om jag skriver om min dag kommer den låta jättetråkig men den var verkligen sjukt kul. Satte upp ett klistermärke på en tv bredvid en snusprilla som jag tog kort på men raderade nog bilden. Annars skulle jag lägga upp den och skriva att jag är så himla rolig. Men nu får ni låtsas att ni vet det. Här är en paintbild som visar att jag har för höga tankar om migsjälv.

kämpar, sliter, svettas

Dagen började skit men det blev bättre efter ett tag! På idrotten var det skivstång. Konstigt nog var det imte så jobbigt som jag trodde att det skulle vara. Egentligen var ingen lektion speciellt rolig men med Amanda blir allt kul, haha! Efter skolan åkte jag, Sofia och Amanda ner på marknaden och leta drömfångare. Köpte istället en stickad mobilhalsväska från samma gubbe som jag och Denise träffade i Stockholm! Sen gick vi ner på stan och kollade. Jag köpte hårfärg (dom har höjt priset på min favorit så jag vet inte hur det kommer sluta!!) eftersom jag gör en förändring på lördag! Fick även en hårmunk av Amanda i julklapp och köpte ett par örhängen. Nu är det slut handlat denhär veckan hoppas jag.

Liten ledtråd på en grej jag ska göra med håret. Bilderna är förövrigt från 2006/2007.

they're ready to go now

Har letat efter hängselshorts jättelänge på internet nu men ingen affär verkar ha det. Så jag gick steget längre och där fanns det. På H&Ms barnavdelning. Det roliga är att jag antagligen nästan kan ta största storleken om jag kämpar. Kanske ett mål till sommaren? De svarta kostar 199:- och de andra 249:-, trodde faktiskt att dom skulle vara billigare.


somebody to love

Multishowen är slut och jag likaså! Imorse var det ABC-möte ett tag och vi orkade inte gå till lektionerna så vi åt lucnh och jag hade en 20 minuters lektion sen gick vi til UKK. Sex timmar senare började Multishowen och jag var med i sista numret. Dansade aldrig fel men slog flera personer eftersom det var så trångt. Nu ska jag plugga tyska eller sova, hmm.


och stupar i säng

Livet rullar på och idag har jag gjort ungefär ingenting. Eller jag har spelat Skip-bo två gånger och tänkt tanken på att städa och plugga men det gick över efter ett tag. Nu ska jag kolla igenom min strumpbyxkorv och hitta några färgglada att ha imorn. Fast antagligen blir det ett par svarta till rosa benvärmare och stora örhängen. 80-talet asså.

before i die: my room



Har nästan hela helgen fixat med rummet och ska fortsätta idag. Jag tror jag har en lösning på mitt tvproblem men jag vet inte om det kommer att funka. På mitt tvbord ligger smutstvätt och allt är ganska mycket kaos, men jag ska göra det bästa av situationen. Som jag skrev tidigare vill jag ha ett rum som jag är nöjd med men det är svårt med det rummet har jag nu. När jag är klar vill jag att det ska vara personligt och mysigt och mina kompisar ska kunna få den känslan jag har när jag är hos dom. Oftast när dom är i mitt rum säger dom att dom aldrig sett mitt rum städat, vilket antagligen är sant. Oftast när dom kommer är det dock städat men aldrig överallt, om det är städat på golvet är det stökigt i garderoben och i bokhyllan eller tvärtom. Men jag ska försöka bättra mig och därför börjar jag nu. Idag.

beyond the world

Dom andra kör jag har aldrig och tog allt godis så jag ska nog sova och hoppas att dom inte slutar prata hemlisar och sen gör något som jag får vara med på. Antagligen får jag vara med på det dom gör nu oxå men jag känner inte riktigt att jag vill veta sånna saker om dom. Har redan hört massa bajsfrågor, tur att jag inte vet vem som dricker. Men det var en bra och spontan lördag iallafall! Jag är ju inte riktigt bjuden på festen utan åt bara mat med dom så jag är inte bitter!

Ska ha pyjamasparty med Fia istället!

missade dock melodifestivalen

Hamnade på en hemmafest med fullkornspizza, apor, alias och egengjord musik. Hemma hos mig.

munkar med hål i

Musikalrepet gick bra! Måste bara hitta något att ha på mig på multishowen nu. När jag kom hem hade jag tråkigt. Så jag gjorde en egen hårdonut! Den blev lite konstigt formad och är gjord av nylonstrumpbyxor på ett jättekonstigt sätt, men det såg nog helt okej ut. Ska nog köpte en riktig i veckan, trots att det blir skitfult framifrån på mig. 


I'm left with no choice

Sprang (gick) till bussen i 16- utan vantar och så kör den förbi mig och nästa buss skulle gå en halvtimme senare. Jäklar vilken tur asså, för jag skulle till skolan en timme senare. Har sagt flera olika tider till alla så att jag inte kommer ihåg själv. Men snart ska jag alltså åka och ta med mig vantar! Tur att man inte bor i Ukraina asså, skulle ju behöva klä på mig alla kläder man har för att köpa mjölk så man kan dricka varm choklad hela dagarna. Undrar om deras skola oxå är avstängd eftersom Italien har -2 och deras har varit det sen i onsdags. Dom går föresten i skolan på lördagar, helt sjukt.


Lift my arms out wide

Idag när jag gick ut från tandläkaren snöade det glitter. Det var fint. Nu ska jag nog sova eftersom jag varken har tv eller kompis för tillfället. Imorn ska jag till skolan för att sjunga lite och sen handla lite grejer till mitt rum. Vill verkligen ha ett rum som jag är nöjd med, vilket nästan aldrig hänt. Antagligen händer det inte nu heller men det bli en början.

gif animator


sit and stare at you

Försöker städa rummet men det går sådär. Har nämligen ingenstans att ställa min tv! Tyckte om att kunna sitta på sängen och kolla rakt fram men om jag ställer den på sekretären ser det så konstigt ut, så jag tänkte att jag skulle ha den bredvid sängen och dra ut bordet om jag skulle titta på tv men då skulle den lätt kunna ramla och jag kollar ju alltid på tv så den skulle vara ivägen. Någon som varit i mitt rum och vet vart den kan vara? Funderade på en hylla på väggen oxå men då kan jag aldrig kolla på DVD eller VHS. Men struntsamma, mamma vet inte vad hon ska ha på sig imorn!


Som jorden älskar månen

Åkte tidigt imorse till tandläkaren och åt lite rosa tabletter. Asså jag är nog sjuk men jag älskar att gå till tandläkaren. Tandhygenisten är ännu bättre för då får man flourgrej efteråt och tungan blir rosa. När jag var klar åkte jag och mamma till Röda korset, har länge tänkt att jag vill ha en sekretär och så var det halva priset på möbler och det fanns två sekretärer varav en står framför mig just nu. Så himla fin! Bara 200 kronor dessutom. När jag kom till skolan var det fortfarande två timmar kvar tills vi början så jag och Amanda chillade och pluggade. Efter skolan åkte jag hem men hade ingen nyckel så jag fick vänta på de andra och efter maten spelade vi skip-bo! Nu ska jag städa rummet och fixa fint.


you're only fooling around with me

Idag på historian skrev en slovak till mig på facebook och eftersom jag inte är så jättebra på slovakiska sa jag högt att jag inte fattade vad det betydde, genast kom David till mig för att hjälpa till med historian. Antingen är han uttråkad eller så frågar jag aldrig om hjälp, haha. På lunchen träffade jag Denise en snabbis för att få en överraskning!! Trodde att överraskningen var att hon pratade i högtalarna på skolan men tydligen har hon köpt musik direkt biljetter x 3! Hämtade sen ut min studentmössa hos henne. Eller inte. Resten av skoldagen var jag jättetrött och när jag skulle lämna skolbyggnaden log en kille åt mig. Tänker inte påstå att det var ett charmigt leende men jag tyckte det var lite kul.


bang bang

Tjena mittbena! Har världens jobbigaste dilemma som alltid. Ska jag fortsätta ha raklugg eller inte.

Positivt med raklugg: Slipper bry mig om mina ögonbryn, folk säger att jag passar i det och att jag ser ut som Lady gaga (en av de finaste komplimangerna jag fått), den ger mitt hår karaktär. Eller asså man kan säga "en blond tjej med raklugg" och folk fattar vem dom menar. Negativt med raklugg: Eftersom jag har tunna hårstrån ligger inte håret stilla och jag måste spraya sju liter hårspray för att luggen ska se okej ut, det gör även att jag måste tvätta håret varje dag, jag måste klippa den, ena sidan är tunnare än den andra så man ser mitt ögonbryn, om det regnar blir den kaos.


ner till revbenen tack

Ska tvätta ut ricinoljan när det är reklam på Glee. Hoppas att det växer fem cm på en månad nu som alla säger och att det blir glansigt och tjockt. Ska ta en före bild imorn eftersom jag är som alla andra, hihi. REKLAM NU!!


mål: bli snygg

Gjorde både sång och gitarrläxan me trots det hade nog båda gömt det, huhu! Men som kompensation åt jag, Amanda och Sofia på MAX. Fick en Bamseskiva på köpet! När vi kom tillbaka till skolan (bussen körde förbi oss, karma antar jag) så satt vi vid datorn och jobbade flitigt! Fast först behövde jag hitta en bra stol, hehe. Vi fick sluta typ en timme tidigare och satte oss då i en annan datorsal med en flygklass. När dom flygit iväg kom resten av klassen och vi snackade mest om och med italienare tills lektionen började då vi fortsatte, haha. Efter musikaldansen fick jag och Amanda ner på stan och shoppade lite. Råkade även gå in på Cubus efter att hon gått och köpte lite saker. Detta köpte jag på apoteket:


RSS 2.0