You're the ultimate, you

Har aldrig varit på Norrlands onsdagsklubb VKP men när de körde 00-tal hela kvällen kunde jag inte missa det! Tänkte först köra en lite inspirerande outfit men slutade med att jag rotade kram nätlinnet och en gammal adidasväska jag fick av Denise för flera år sen. Lånade även ut mina chokers till Tina och Amanda så jag inte skulle se jättedum ut ensam. 00-talet var verkligen utan tvekan bäst på musik men när det gäller mode var det väl ingen större hit. Tur att man var så pass ung att det var ok att se ut så ändå. Hade verkligen askul och kunde aldrig lämna dansgolvet eftersom det var bra låtar hela tiden!! Fick springa på vattenpauser då och då för att den hinna tillbaka till refrängerna. Good Charlotte, Destinys child, Carola, Markoolio och många fler spelades under kvällen och man tröttnade aldrig. Vill ha 00-tal varje dag.
 

I got freedom, brother

Igår var det fredag och efter att ha fått reda på att jag har ännu en omtenta att göra ville jag ha annat att tänka på. Efter skolan åkte jag he till Yvve och åt vegetarisk köttaco. Klockan sju satt vi längst fram i Regina för att kolla på GUC/Bolandmusikalen! Den var så himla bra och de som skådespelade är så små men så duktiga!! Alltså älskar musikaler och det hade varit drömmen att kunna sjunga/dansa/agera så man får vara med i en igen. Vi skrattade och Yvonne grät och träffade på gamla boländare så det var himla trevligt! Sen skadade det ju inte över att mitt gamla musiklamm var med så man fick något extra att kolla på. Och PS Yvonne blev tafsad på av en av huvudrollerna.
 
 
Efteråt var vi så uppe i varv att vi ville ha öl. Vi började på GH där Tina och Amanda gjorde oss sällskap efter ett tag. Vid midnatt begav vi oss till Gotlands (jag vet vad i tänker och har inget att säga till mitt försvar) där vi dansade till konstiga låtar i en kllare men hade så himla kul. Tog några bilder på oss på toan och den nedan är den enda jag blev ok på och eftersom de ändå inte läser min blogg spelar det ingen roll. OBS detta är ett vänskapstest egentligen så ni vet. Blev bjuden på vin av en snubbe på bussen hem men är feg och lame så tacka nej och somnade med katten på magen.
 

RSS 2.0