Göteborg 22/6-25/6

I måndags for jag och Denise till Göteborg. Här sitter vi på tåget och är coola. 
 
 

Framme!!!!!
 
 

Efter mycket hjälp kom vi till hotellet som låg i Backadal och var rosa. 
 
 

Dagen efter var det konsertdags!! Här är en taggad Denise.
 
 
 
Snart dääääääär!
 
 
 
Efter många timmars köande ville vi äta. Och stå i mer kö.
 
 
 
Här var jag mätt och hade shoppat 1D-prylar och livet var kul! Tills jag stod längst fram i toakön och alla började springa så jag hann inte kissa sen stod vi fett länge ändå??
 
 
 
Men tillslut kom vi in och blåste upp ballonger!!
 
 
 
THE FOOOOOO lika duktiga som vanligt!!
 
 

SEN dog jag på riktigt, dels pga vätskebrist och ont i fötterna, men också pga McBusted!!! Alltså älskade McFly över hela mitt hjärta för cirka tio år se så detta var ett stort moment för mig. 
 
 
 
Tillslut var det dags för huvudakten, fjärde gången jag ser dessa guldpojkar live och jag måste ändå säg att det här var 100% den bästa konserten jag sett med dem. De är så JÄVLA bra och roliga och herregud. Vill även säga att de kändes gladare och mer som en grupp utan Zayn, sorgligt men sant. Fick Harrys vatten på mig och alla hade SÅ roliga skyltar. 
 
 
 
Efter konserten dog vi av hunger så vi gick tillbaka till Max och köpte mat som vi åt på rummet. 
 


Dagen efter försov vi oss och missade frukosten så det blev brunch på stan!
 


Här kommer lite turistbilder!!
 
 
 
Vi åkte Spårvagn till Slottsskogen!! (Kan inte vända bilden vi satt inte sådär)
 
 
 
När vi kom tillbaka var klockan sex och vi panikshoppade. I en butik pratade vi med kassörskan om konserten och hon spelade bara One direction! Det var kul. 
 
 
 
På kvällen ville vi ut men alla ställen låg långt bort och bussen gick tidigt så vi gick till baren i hotellet! (varför är vi felvända igen???)
 
 

När vi kom tillbaka till rummet lyssnade vi på Håkan, läste GP och packade.
 
 
 
Dagen efter åkte vi hem, så himla sorgligt. Trivdes verkligen där och vill komma tillbaka snarast!
 
 

Den här bilden får avsluta inlägget. Tack Ullevi, Götebog och One direction för dessa dagar!!
 

midsommaroutfit

Hade haft min midsommaroutfit planerad i nästan ett år men natten innan jag åkte kunde jag inte sova och ändrade mig helt. Istället för en röd klänning blev det en kjol från H&M, linne från Bikbok, mammas skor och en egendesignad midsommarkrans. Påtal om kransen kämpade jag så hårt med att hitta ståltråd och min räddare blev blomsterhandeln. 
 

Now I've found another crush, the lush life's given me a rush

For ut till Stenskär i torsdags för att fira midsommar hos Amanda. Det är antagligen top tre roligaste midsomrarna jag någonsin haft så tänkte dela med mig av vad vi gjorde. På förmiddagen började gästerna komma och det var sillunch. Vi drack snaps och åt god mat innan det var dags att gå till torget där det var dans och skrindåkning. När vi kom tillbaka åt vi efterätt och hade femkamp. Mitt lag aka världens bästa kom på en stolt andraplats! Efter middagen dansade vi på verandan innan vi begav oss till en fest hos någon Christoffer. Där hade de fixat med partytält och rökmaskin vilket verkligen var asroligt. Drack direkt ut passoaflaskan och dansade tills de stängde, då fortsatte jag och grabbarna med efterfest i tältet men alla klagade på musiken så jag gick upp och la mig istället. Övervägde ett tag att sova i tältet men med tanke på att det fanns endast en kudde var jag rätt nöjd när jag vaknade i en riktig säng fem timmar senare. 
 

första doppet

Hallå där! Tänkte bara gå in här på min digitala dagbok och skryta om att jag tog mitt första dopp i sjön i fredags! Vet inte om det är något att skryta om men gillar att ha det avklarat så fort som möjligt. Köpte mig en ny bikini i torsdags och brukar ju alltid vänta cirka tre månader innan jag använder nya kläder därför var det kul att inviga den dagen därpå. Vattnet var svinkallt men man vande sig efter ett tag och det var ju så himla varmt i luften. När vi var klara släpptes jag av på stan för att träna utan de andra för första gången och sen gick jag hem till Amanda och kollade på OITNB. Har bara tre avsnitt kvar vilket är väldigt sorgligt. Ikväll är det utflyttningsfest hos Amanda vilket också är sorgligt, det har ju varit så lätt att kunna cykla dit utan att behöva ta sig till andra sida stan, så jävla typiskt att alla ska flytta längre bort på sommaren?? Hatar att cykla till Salabacke/Fålhagen och majoriteten av mina vänner ju bor där, aka fel sida av ån.
 

Hatare backa av

För 24 timmar sen var jag i Stockholm på China teatern med Denise för att se Miranda sings. Alltså det är nog något av det roligaste jag någonsin gjort. Hon sjöng, dansade, trollade och gav oss asbra tips för livet. Det går inte ens att förklara med ord hur roligt det var men filmade lite till youtubekanalen som ni kan kika på här. Bjuder även på en bild på min outfit. Tack vare Miranda är jag nu smartare, snyggare och bättre än någonsin. Ska rösta på henne i presidentvalet.


sommarlov

96:orna tar studenten idag, jag hade min sista redovisning igår och firade med några kursare i onsdags. Livet är bra! Trots att jag har rester från kursen och inget jobb är det så jävla skönt med sommarlov. Var ute och åt med Anna, Sara och Olof i onsdags innan de åker hem och lämnar Uppsala för sommaren. Kommer vara så tråkigt att inte träffa några kursare alls regelbundet men förhoppningsvis stöter man på några ute ibland! Genus A-klassen kan vara de mysigaste människorna jag någonsin träffat. Morgonen efter var det dags för min redovisning, var antagligen sämst i min grupp men är så glad att jag faktiskt gjorde den. Efteråt lunchade jag med Tina och Amanda vid ån och idag kollade jag och Yvonne på studentflaken. Ska antagligen ut ikväll och imorgon händer antagligen världens roligaste grej. 
 

RSS 2.0