Hela livet blev en helg

Har visst umgåtts med fina Tina hela helgen! I fredags åkte jag hem till henne spontant och kollade på Let's dance plus lite annat som gick på tv. Lördagskvällen såg ut att bli lika tråkig (som fredagen kunde blivit alltså) utan sällskap så vi sågs igen. Jag åt middag på terassen medan hon drack öl sen tog vi en promenad till Max i Boländerna och åt mer. Hittade någon slags kundvagn vid Media markt som vi körde varandra i resten av vägen med. Idag väckte hon mig och det blev en tur på stan, Forumgallerian hade massvis av rabatter så hon köpte skor och jag jackor. Sen åt vi mer.
 

glass i stora lass

Idag hade alla bitches en ledig dag så jag och Amanda träffades på stan för att äta på Taco bar. Efter ett tag ringde Yvve och berättade att hon och Tina tänkte svänga förbi. Vi pratade om livet och jag fick en försenad namnsdagspresent av Amanda, en bok om One direction! När vi pratat klart och ätit upp (började typ äta när Amanda var klar, har varit riktigt dålig på att äta fort idag) gick vi minus Yvonne och fixade ärenden som innebar skriva ut papper på stadsbiblioteket, äta klyftpotatis på McDonalds (där jag förövrigt så en av Sveriges snyggaste killar och dog) och köpa biljetter till Bolandmusikalen. Vi fick Bolandpriser för dem eftersom vi är gamla elever! När  vi var klara letade vi runt hela Uppsala efter den nya penisglassen. Åt så långsamt och reagerade på allt fem minuter efter de andra. Vi var däremot inte nöjda då utan gick från en pressbyrå till en annan och köpte nya glassar för halva priset. Jag köpte Sveriges största glass men som den mes jag är orkade jag bara halva så Tina fick slänga den. Cyklade sen hem glad och belåten med livet.
 

The Divine Move

Har sett klart säsong 3 av Teen wolf nu. Så jävla synd att ingen annan kollar för jag har så mycket åsikter. Varning för spoilers för här kommer alla känslorna på en och samma gång: Är SÅ GLAD ATT STILEs lever har gråtit så mycket när han blev ond och nästan död tusen gånger och alltså jag dog när han svimmade i sista avsnittet. Tycker det är hemskt att Allison dog (hade råkat se en bild så var inte helt chockad) för alltså hon var ju viktig??? Men med Kira och Melia blir det nog en bra nästa säsong. För med tanke på hur det slutade borde det bli en?? OCH DOG DEREK???? För det kan jag inte leva med. Älskar sånna serier när man ba "jag fattar inte" sen med tiden och när de förklarar och så så fattar man. Det kan gå typ fyra avsnitt utan att jag förstår ett piss sen ba JAHAAAA. Hittade roliga bilder från sista avsnittet. ENjoy.
 
 
Hahahahaha jag dör! Alla bilderna kommer i ordning så varåsgoda om ni inte orkar kolla på avsnittet. Mer bilder hittar ni genom att klicka här, då kan ni läsa mer också! Det roliga är att om man bara läser de jag la upp blir det som en serie.

dansa som satan

Igår bjöd Denise med mig på releasefest i Stockholm. Vi visste först inte om vi var rätt, specellt inte när två tvättäkta stockholmare började flirta med oss. Men de berättade att vi tydligen bara var tidiga. Fick fler kompisar inne på unisextoan som bara innehöll killar och när festen började dra igång försökte de få med mig på det pinsamma dansgolvet som innehöll tre knappt myndiga pojkar som dansade väldigt intimt och sexuellt, två stockholmare i kostym och två lite äldre gubbar. Efter ett tag fick vi två nya kompisar från landet Schweiz som var mycket trevliga. Pratade kanske inte så mycket men ibland behövs det inte för att man ska förstå varandra. Istället sjöng jag med i svenska schlagerlåtar och pekade på alla nya vänner när det passade in. En hade bakåtslickat hår och tog varje chans han fick och en var en trygg familjefar som kunde plocka ur en diskmaskin och jag ljög så bra. Mm. Hängde med schweizarna tills vi behövde gå tilltåget som vi inte kunde komma till eftersom allt var låst. Istället fick vi vänta i Stockholm tills klockan blev tjugo i sex och solen gick upp. Hade verkligen en jätterolig måndag och vad som hände i Stockholm stannar där. Om ingen vill veta.
 

More bad than good

Kommer ni ihåg när jag bloggade om Teen wolf och spenderade alla mina dagar till att kolla på det och Jackson var den snyggaste jag visste (plus Derek) men sen försvann han och jag slutade kolla. Det var över ett år sen och nu är jag tillbaka där. Ingen berättade för mig att Stiles blev SKITSNYGG helt plötsligt och att Isaac är rätt snygg och att Derek fortfarande är sexig och att det är mer spännande än någonsin i säsong 3. Har kommit halvvägs in i säsongen och gråter över att Dylan O'brien inte är min. Det första jag gjorde imorse var att kolla på The Internship för att han är med i den. Alltså det är sjukt hur en kille kan gå från ok till nummer ett i mitt liv genom att låta håret på huvudet växa ut. Kan även tillägga att jag hatälskar tvillingarna men just nu ligger de på plussidan. Andra favoritkaraktärer är Danny och Lydia. Har lite svårt för Scott. Dumt egentligen eftersom han är huvudpersonen men alla andra jag skrivit om överväger det hela.
 
 
En av mina favoritscener. Om jag känner mig själv rätt kommer jag lägga upp mycket bilder på Stiles under min lilla Teen wolf period. Den är över om cirka 10 avsnitt, håll ut ett tag till. Det var mest riktat till twitterföljarna. Hehe.

familjeförskola

I tisdags ringde min älskade storebror mig och undrade om jag ville jobba på onsdagen. Vet inte om jag bara förväntade mig att ha en dålig dag pga samma jobbställe som honom eller om jag faktiskt trivdes jättebra. Tror det var en blandning, det visade sig vara roligt att ha Klas i närheten men också gillade jag stället jättemycket. Barnen var också hur underbara som helst. Lite småbusiga men vilka tvååringar är inte det liksom. Storebror hade bett personalen kolla så att jag åt mat och när jag var inne i lekrummet och lekte med ett barn kom han in och nöp mig i kinden som om jag var en bebis. Det är lite min vardag. Många barn från hans avdelning var fascinerade över att jag var hans lillasyster och när Klas sen kom hem på kvällen hade en flicka gjort ett halsband till mig. Blev så himla glad, har bara fått teckningar förut men det här kändes så äkta. En annan från hans avdelning hade trott att jag var ful men när hon såg mig sa hon att jag var fin. Fina fina ungar. Älskar ställen som man känner att man gillar på alla sätt, barn, personal och system!
 

Backstreet's back

I torsdags var det äntligen dags för BSB med Denise på Hovet! Vi spenderade hela dagen i globenområdet och hade plats 31 och 32 i kön så efter flera timmar när dörrarna öppnades kom vi på andra raden!! Före förbandet uppträdde Brians son och JÄVLAR vilken unge. Sådan far sådan son. Förbandet (The Exchange) var också skitbra och charmiga, tror de kan bli riktigt stora en dag! Efter mycket väntan var det dags och jshdkjagkuejgrj är väl allt jag har att säga. Sjukt galet bra konsert och BRIAN TOG I MIN HAND och var så underbar och alla var så nära oss och det var så bra och magiskt och jag vet inte om jag någonson kommer känna samma lycka igen. Halva kroppen var bortdomnad efter konserten men kvällen var inte slut än. När vi skulle gå ut ser jag fyra småpojkar och inser att det är The Fooo. Vi lyssnade på ett fint samtal de hade med någon och fick sen sa några bilder. Råkade ta Oscar Molander på rumpan också. När vi sen kom ut kunde man prata lite med förbandet också så vi ställde oss bredvid den snygga och pratade lite med dem. Vi fick vänta på tåget i 50 minuter på station sen men tror det behövdes för att lugna ner sig. Kan leva på den dagen i flera veckor nu.
 

Best dressed @ oscars

Eftersom både Denise och Julia har lagt upp bilder på de bäst klädda från Oscarsgalan kan ju inte jag vara sämre! De är typ i ordning. Killarna kommer sist för att de är snygga hur de än klär sig. Världens sexigaste män. Vissa av klänningarna skulle jag väl kapa av på mitten eller bära på en annat sätt, men det får bli om några år! När jag går på en gala alltså.
 
 
Jennifer Lawrence, Lupita Nyong'o, Cate Blanchett, Portia de Rossi, Kristin Chenoweth, Kristen Bell, Zac Efron, JosephGL.

Allt är för bra nu

Igår begav jag mig hem till Tina för att fira både fettisdagen och pannkaksdagen! Vi och Yvonne åt så mycket vi orkade tills vi spydde. Det blev en pannkaka och en semla över. Pannkakan kastade vi och semlan gav vi till en hemlös. Blev alldeles varm i hjärtat när hon tryckte i sig den på en gång! Klockan sju var det dags för multishow på UKK. Jag och Tina kollade på alla fina Bolandelever som var så himla duktiga! Fick lust att bli bra på något när jag såg dem, speciellt att sjunga. När det var slut tog vi en spontan öl på Terassen. Min bojkottning varade inte länge och tack Gud för det för daaamn vilka snygga bartendrar som jobbade! Vi paxade en varsin och spanade in dem resten av kvällen. Tror dock inte vi var tillräckligt tydliga med vad vi ville eftersom en annan kille ville ha båda våras nummer. Tog sista bussen hem och vaknade av ett sms trots att jag inte hade ljudet på så jag fick cykla fort till en förskola bakom en av Uppsalas snyggaste gymnasieskolor och jobbade halva dagen. Hade gärna jobbat länge för ungarna var så himla gulliga och snälla!
 

The Academy Awards

Igårkväll blev jag spontant inbjuden till att kolla på Oscarsgalan med Denise och Julia i Storvreta så jag ringde nattmat.nu och begav mig dit. Pizzan var levererad när jag kom och från klockan 22.20 till klockan 06.00 satt vi bänkade i tv-soffan. Jag är inte alls lika stor filmfantast som de men efter någon timme på röda mattan var jag lika exalterad som dem. Vi kryssade i vilka vi trodde skulle vinna innan. Jag hade fem rätt och hade bara sett tre av alla filmer som var nominerad på något sätt. Blev jätteglad över Frozens priser och fick astmaanfall (har inte ens astma) när först Joseph Gordon-Levitt stod på scenen och sen bara några sekunder efter kommer Zac Efron och skulle presentera en vinnare. Det blev liksom inte bättre. Är lite ledsen över att Jennifer och Leonardo inte vann något men har en hel del filmer jag måste se nu men först på listan är sova.Hade en jätterolig kväll och ångrar inte det minsta att jag kollade på hela galan men det blev inte mycket sömn. Fick en liten bild med världens roligaste värd och många kändisar iallafall så det var bra.
 

die bücherdiebin

Såg nyss Boktjuven på bio med mamma. Visste inte riktigt vad jag väntade mig men JÄVLAR vilken bra film! Grät i princip hela tiden under filmen. Förutom när jag skrattade. Men sen grät jag igen. Favoritkaraktären var utan tvekan Rudy. Önskar så himla mycket att han var min bästa kompis/pojkvän/son/bror eller vad som helst, bara jag får ha honom i mitt liv. Alltså jag vet inte vad jag ska säga om filmen, såfort jag börjar tänka på den börjar jag gråta. Det konstiga är att jag inte tror någon annan grät och mamma sa åt mig att sluta gråta men jag förstår inte hur man inte kunde gråta?? Redan från början började liksom mina tårar komma. Skulle absolut rekomendera den till alla. Den är sorglig men rolig. Om man gillar att skratta åt nazister. Det gör jag. Vet inte när min blogg blev en recensionsblogg men nu bara är det så. Om ni är känslokalla och ytliga kan jag bara påpeka att en person i filmen vid namn Max är riktigt snygg, så då har ni något att kolla på. Alltså vet inte ens vad jag skriver men jag har ont i hjärtat efter den här filmen. Ååh vad bra den var. Hoppas ni förstår ungefär vart jag vill komma med detta. Se filmen bara. Ni kommer inte ångra er.
 
Klicka på mig för att komma till trailern på youtube!

RSS 2.0