5 dagarsfesten

Det här inlägget borde kommit upp för en månad sen men hittade inte den jävla vimmelbilden som skulle stå för kvällens bild. Var säker på att vimmelfotografen hade sparat bilderna själv eller bara hade bilder när han hånglade med olika brudar. Men tilllslut råkade jag klicka mig rätt och hitta dem! Den 31 Juni var jag alltså på Skarholmen med Amanda, Alex och alla Uppsalas stekare. Lovar att alla killar hade skjorta, bakåtslickat hår och var lite bättre än alla andra. Träffade en hel den människor jag känner och även en del som inte känner mig. Det var väl inte det roligaste jag varit på men antalet snygga killar som var där går inte ens att räkna till. Hatar att erkänna det men sånna killar är faktiskt riktigt jävla sexiga. Jag, Amanda, Alex och Johan tog bussen hem klockan två. Stannade cirka tre minuter längre än de andra men insåg sen att om jag skulle stanna och ta bussen efter skulle jag behöva socialisera mig med folk som jag inte orkade prata med och även gå hem från stan i klackskor. Så jag sprang efter dem med skorna i handen halva vägen.
 

bröllopsoutfit

 
Linnet är från Bikbok och kjolen från H&M. Skorna köpte jag till skolavslutningen i sexan så även om jag skulle komma ihåg vart de kommer ifrån är de garanterat slutsålda. Hade även ett armband som man ser lite på andra bilden. Fick det av moster i studentpresent och det är från Snö of Sweden. Kjolen var jobbigare än jag trodde att ha på sig, var tvungen att dra ner den flera gånger men kunde inte dra ner den för mycket eftersom linnet är kort. Snacka om problem.

aldrig har kärlek drabbat mig så

Igår var jag på mitt första bröllop någonsin. Är ganska säker på att inget slår detta, herregud vad fint det var! Såfort brudparet gick in började jag gråta men försökte le hela tiden ändå. Att trubaduren spelade Utan dina andetag och pianisten spelade River flows in you gjorde inte saken bättre. Efter den jättefina cermonin gick vi till bygdegården och drack champange. Lite senare var det dags för middag. Jag satt vid ungdomsbordet tillsammans med blandannat kusin Frans och Emils bror. På sidan hade vi även toastmastern Gustav och mormor. Maten var jättegod och folk höll så himla fina tal. Vi fick även en supergod bröllopstårta som jag önskar att jag åt mer utav. Sista talet hölls av Linda och det avslutades med att hon sjöng Du behöver aldrig mer vara rädd som Klas spelade gitarr till. Kände lite att jag ville gråta igen men klarade av att hålla det inne. Efter middagen var det bröllopsvals och så spelade ett band som hette Too much monkey business lite alla möjliga låtar så att alla kunde dansa. Alkoholen kostade bara 20 kronor så först bjöd storebror mig på en cider men eftersom de tog slut fort köpte jag mig en öl innan vi åkte hem. Det var verkligen en jätterolig dag och jag vill gratulera Katarina och Emil, ett av de finaste paren jag känner som uppenbarligen är menade för varandra!
 

Fiskmås

 
Det bästa som finns är att blogga när man har druckit och nu har jag ju råkat avslöja min blogg inför alla så jag kan lika gärna gå all in och vara jättepinsam. Skulle ha en lugn utgång med Tina men på vårat sista stopp (Williams. Interpool och Terassen körde vi) träffade vi trevliga säljare vars företag hade lagt ner så de berättade allt. Vilka som hade legat med varandra, hur några betedde sig efter lite för mycket alkohol osv. Borde ha blivit obekväm bland dessa människor men jag hade faktiskt riktigt kul så när klockan var tolv och vi skulle hem bad de mig stanna ett tag till. Är inte alls förvånad att jag tog sista bussen hem. Fick förresten en ny kompis även där, en kille som kände igen mig från bussresan mot stan. Älskar människor. 

grattis littlemonster

Idag fyller ingen mindre än bloggen fem år! Fem år sen kom jag hem från England och alla mina vänner var bortresta. Jag var uttråkad och tänkte att eftersom jag ändå uppdaterar bilddagboken varje dag kan jag lika gärna skaffa blogg. Sagt och gjort. Hade några små bloggperioder och det tog ett tag innan jag faktiskt kom in i det. Helt ärligt börjar jag komma bort från det och glömmer ofta bort att jag har en blogg. Skyller mest på vårterminen i trean. Ikväll ska vi ut och fira, det började med att vi bara skulle ta en öl men nu har jag köpt en ny klänning och är redo att festa loss. Inte allt för mycket dock eftersom det är en stor dag imorgon! Bästa bloggpresenten hittills är en cykel. Den finaste jag sett.
 

Mitt liv rullar på

Tog trampbåten till fjällnora med Tina och Yvonne idag. Egentligen tog vi bussen och fick lift tre kilometer dit och tillbaka av okända människor. Kärlek till er! Brudarna och jag åt, solade, simmade, pratade killar och trampade såklart. Underbar sommardag men nu är jag helt slut! Märkte hur dålig kondition jag hade efter att simma tio meter. Skäms en liten aning.


I got good times, man

Åkte ut till pappa i Öregrund i torsdags. Vi åt kebab och kollade på Jeepers creepers innan det var dags att sova. Vaknade tidigt och runt tolv hämtade Amanda och Alex upp mig sen begav vi oss till midsommarfest 1. Först åkte vi lite fel men tillslut var vi framme! Det var hos Lottas släkt på Torrön. Först blev vi indelade i lag och hade tipspromenad. Jag  var bara med vixna så litade på att de hade rätt eftersom jag typ inte kunde någon fråga. Efter den jättegoda maten fortsatte lekarna. Man skulle välja ut några från laget som skulle tävla i de olika grenarna. Både jag och Amanda blev valda till de mest glassiga och när vi tog ett glas med mjukglass framför oss blev vi jätteglada. Men när vi fick en nylonstrumpa över huvudet och skulle äta genom den blev det lite jobbigare. Jag är ganska säker på att jag förlorade den grenen, haha. Lite senare skulle man välja den som bar bäst på fotboll. Jag har ju spelat när jag var yngre och mitt lag tyckte att jag såg ut att vara bra på det så jag körde. Förlorade den grenen med. Lite senare hämtade Alex upp oss igen och så begav vi oss till midsommarfest 2, på Amandas land i Stenskär. Vi kom lite sent så vi missade femkampen där men var det jättekul ändå. Vi åt ännu mer skitgod mat och gick ner till bryggan och umgicks. Träffade en hel del grabbz från Rasbo dessutom. Är glad att jag hade Patrik och Johan med mig, annars skulle jag inte ens sett dem, hahaha. Runt tolv tog vi taxin till midsommarfest 3. Centrum av Öregrund. Det hände inte alls mycket där, förutom ett slagsmål som vi missade trots att vi stod precis bredvid. Killarna träffade jättemånga de kände men inte jag och Amanda så det var inte sådär jätteroligt. Vi stannade bara någon timme och innan jag, Amanda och Alex somnade plockade jag sju sorters blommor. Drömde om halva skolan så mina chanser är goda. Vid frukosten kom pappas grannes barn och hängde med oss. Herregud vad söta, flickan ville sitta i mitt knä och pojken var verkligen den sötaste ungen jag sett.
 

maxibon

Idag var jag och Denise och spelade lite minigolf! Det var typ vi, barnfamiljer, maffian och par som var där. Alla var skitduktiga och stod och kollade på när vi skulle spela. Blev bara mer stressad av det och gjorde sämst ifrån mig, haha. Densa vann och jag bjöd på glass. Åt världens godaste med fulaste namnet. Hon fick förresten äntligen sin sena födelsedagspresent av mig. En Justin Bieber-tandborste och typ vänskapsskal! Så jag fick ett nytt skal på köpet, wiho.
 

kvitter på fågelsången

Träffade Frida och Denise för lite fika på Fågelsången idag. Jag passade på att ha som en liten studentmottagning så fick finfina presenter av dem! Blandannat presentkort på Monki, köksprylar, fint armband som jag ska ha varje dag och kärlek. Vi satt i två timmar och var tjejiga. Pratade väl mest om killar och skvaller, hehe. Slänger in en bild på nyklippa Frida, långhåriga Denise och jag med mustasch. Nu ska jag äta efterlängtade chips. Som jag har väntat på detta.
 

bakisbada

Gårdagen började dåligt med ett getingstick och mössa i toaletten men när jag mötte upp Tina och Yvonne kunde jag glömma de tråkiga sakerna. Vi satt först på Plock och tog en varsin drink och sen gick vi till Williams. Det var meningen att vi bara skulle "ta en öl" och åka hem tidigt eftersom de skulle jobba och jag skulle till mormor och morfar dagen efter. Både Tina och Yvonne var duktiga och gjorde det men jag hade inte druckit upp så jag tänkte att jag skulle stanna i några minuter till.. Blev lämnad med människor från Almunge och några från klassen och råkade ta sista bussen hem. Det var faktiskt jätteroligt även om jag inte kände så många av dem. Det visade sig att de alla var jättetrevliga så vi gick tillsammans mot bussen med några spypauser från vissa. Tre timmar efter att jag somnat var det dags att vakna igen. Mitt enda mål med dagen var att bada. Eftersom de byggde om bryggan fick vi åka hem till en präst och där jag badade medan mamma och mormor kollade på. Det var så himla skönt efter en natts drickande och nu är första doppet avklarat!
 

sommarförhoppningar

Här är en skitvikig lista på vad jag ska göra i sommar själv eller inte (med något, det är därför jag skriver ner det. Om någon är intresserad är det bara att höra av sig, kan umgås med vem fan som helst när det gäller denna lilla lista!)
 
Allsång på Skansen. Program 1-5. 1, 3, och 5 är viktigast! (3 är superviktigast)
Gröna lund. Är skittråkig att umgås med på nöjesfält men The Script ska dit <3 <3
Kryssning. Hahhaha. Skoja (inte). Vill åka på en festkryssning (helst med mina kryssningskompisar) 
Weekendresa. Okej jag är inte skitrik men det vill jag ändå. (har råd) Helst London!
Göteborg. Hahaha varför vill jag ens dit, vad kan man ens göra där? Låter kul iallafall.
Rida. På en häst. Helst islandshäst. Gullepolle hhihhoiho. Klappklapp. Gnägg. 
Birger jarl. Om ni är tråkiga och inte vill göra något av det andra vill jag dit.
Utlandssemster. Med my beloved exklasskompis. You know who you are. 
 
Sen få ni gärna göra andra småsaker med mig. Alla mina töntkompisar har ju jobb, pojkvänner, festivalet och sånt planerat så jag är ensam större delen av sommaren. Fast jag vill ju göra det på listan med dem. Svårt det där.

studentlifeupdate

Jag trodde att dagen då jag slutade blogga varje dag var dagen jag träffade min drömsprins och levde lycklig med honom hela dagarna. Tyvärr är det inte så. Först var det så mycket i skolan så jag hade inte tid och nu är det ingenting efter skolan så det är alldeles för tråkigt att skriva om. Under denna vecka som vuxen har jag sovit, städat, ätit, cyklat, ätit mer, kollat på serier, fått skavsår, ätit lite mer och haft det bra. Igår gjorde jag ett besök i skolan där jag träffade favorittvåorna och Arne som blev glada över mitt besök. Jag kommer ju tillbaka nästa år ett tag så än vet jag inte hur det känns att vara klar med skolan föralltid. Om det tar ett tag tills jag skriver nästa gång vill jag önska er en glad sommar! (Har kollat på hela säsong 3 av Awkward, därför försöker jag låta djup när jag bloggar. PS. En snygg kille är med i säsong 3 men jag hatar honom. Mest för att han är så jävla snygg (inte snyggare än Matty Mckibben))
 

skjöt sjunde stjärnan

Igårmorse åkte jag och storebror till Öregrund för ännu en studentmottagningish. Vi var mest hemma hos farmor och farfar på Gräsö men åkte sen tillbaka till fastlandet och åt på en ny restaurang med pappa. Var egentligen jättetaggad på att gå ut i Uppsala på kvällen men när jag satt på bussen påväg hem var jag jättetrött så jag gick av vid Gränby och hade filmmys med Amanda! Sov sen i cirka 13 timmar av någon konstig anledning. Antagligen studentsjukan.
 

jag har tagit studenten

För bara 48 timmar sen var jag en Bolandselev. Gick upp tidigt igår för att komma till skolan halv åtta och då började allt. Vi fotades, åt frukost, skrev i mössor, kollade på uppträdanden, fick betyg och sist men inte minst sprang ut. Mina skor var lite högre än jag klarade av så jag fick springa ut barfota för att inte komma fem timmar efter de andra. Flaket var bland det roligaste jag gjort, vi åkte tydligen i över två timmar och jag hade det så himla kul! När vi kom tillbaka till skolan pratade vi med esteter och drack redbull tills det var dags att åka vidare. Mina kusiner hämtade mig och körde mig till Björklinge. Där var det jättetrevligt och jag fick jättefina presenter och åt jättegod mat och tårta. På kvällen åkte jag och Frans till stan eftersom vi båda skulle till Flustret. Jag mötte upp my bitches på station och sen tog vi en drink på Gary's innan det var dags. Dansade så mycket jag kunde med skorna men behövde sitta ibland och få hjälp i trappor, haha! Hade iallafall jättekul under hela dagen och kunde inte spendera min student med bättre människor! Tack Boland för den här tiden, tack Amanda för att du alltid hjälper mig, tack släkten för allt, tack alla andra för att ni är så jävla bra!! 
 

söndag och studentlunch

 
Idag var det dags för den årliga studentlunchen! Men just idag var det vi som fick ockupera matsalen så ettorna och tvåorna fick svälta. Det var jättemysigt och gott och som vanligt satt vi kvar längst. Vill ju spendera så mycket tid som möjligt i skolan. Städade ut skåpet oxå, buhu. Imorn är vi lediga och sen är dagen kommen, femtusen dagar senare.
 
Jag och Tina var förresten mitt ute i ingenstans med några från SMSP och kollade på flaket igår. Herregud vad högt det var! Vi testade klättra upp för stegen och känna hur det var att stå där uppe. Svårare var det att komma ner men det fungerade helt utmärkt tillslut. Efter någon timme behövde vi åka för att träffa Matilda på Stockholmståget och sen bege oss till Medis där Faceplant spelade på Emergenza. Tyvärr var vi tvugna att åka tillbaka till Uppsala direkt efter att de hade spelat men som vanligt rockade de fett! Det blev dessvärre inget Tyskland för bruttorna men de är bäst ändå. 

RSS 2.0