Around the world

Igår var det dags för min första och antagligen sista skiva i år! Det var ingen midre än Rosendal och Fridas klass som stod för den! Jag drog med mig Amanda och är fortfarande osäker på vad jag var men hade riktigt kul trots att man knappt kände igen någon. Det var ju i allmänt roligare förra året för att det var ens eget studentår men märkte på 95:orna hur taggade de var och det förstår jag!! Snart går ju även de ut skolan och det är dags för mig att bli vuxen på riktigt. Om jag inte blir kompis med några 96:or och festar med dem 2015. Blev väl klassens fåraherde av en anledning.
 

guggeli och guggela

ÄNTLIGEN HELG. Får lov att säga så idag för jag har jobbat hela veckan! Måndag och tisdag på förskola, onsdag som hundvakt och resten på en annan förskola. Slutade ett idag så har haft helg ett tag och sekunden jag slutade fick jag jobb på måndag igen. Det går bra nu kompiz. Idag var även dagen jag för första gången bytte en blöja. De senaste gångerna har andra fröknar bett mig göra det men jag har sagt att jag inte kan eller att ungen inte vill att jag ska byta. Idag fanns det dock ingen återvändo. Han hade bara kissat och fick berätta exakt allt jag skulle göra. Var så himla nervös men enligt ungen gick det bra. Har blivit erbjuden att byta fler blöjor och nu är jag så redo på allt som har med barn att göra (är tillbaka på att bli mamma igen, det känns logiskt och jag vill ha barn nu). Okej det här var ett helt inlägg om en blöja men det var ett stort ögonblick och jag känner mig som en fulländad människa. Det blir jobbigt när någon unge har bajsat dock. Men lite bajs har väl ingen dött av (har någon dött av bajs???? Måste googla genast, vill inte sprida lögner)
 
Fick det här smset idag passande nog. Vet inte om personen vill synas på min blogg därav censureringen mvh gossip girl.

how i met your mother

Idag såg jag sista avsnittet av HIMYM. I hundra jävla år har man kollat på den serien och undrat vem fan som är deras mamma och vid bröllopet kändes allt så uppenbart. Marshall och Lily. Barney och Robin. Ted och mamman (hette hon Tracy eller nåt???) och alla var lyckliga MEN SÅ HÄNDER SÅ OTIPPADE SAKER MAN BA OK VISST DET DÄRÄR OKEJ SEN BA VAD HÄNDER VA OKEJ SEN BA VÄNTA VAAAAAA VÄNTA JESUS VA (SKULLE BEHÖVA STÖRRE CAPS EFTER VARJE ORD) OCH SÅ BA JAHA SEN BA HAR JAG KOLLAT I HUNDRA ÅR FÖR DETTA ALLTSÅ PÅ RIKTIGT visst fint osv MEN VA.
 
ALLTSÅ VÄNTA AVREAGERADE MIG INTE TILLRÄCKLIGT ALLTSÅ VA DET ÄR SÅ MYCKET JAG INTE FATTAR. Åh herregud.
 

party in the usa

Har så mycket att visa er men så lite energi och tid. Vill också filma saker men är så jävla trött hela tiden. Igår fyllde iallafall många människor år, bland annat vår alldeles egn prins! Eftersom jag inte hade tid att åka och fira honom tog jag en fika med Denise som också fyllde år. Var ganska nöjd med både inslagningen och presenterna så tänkte visa er. Det kanske inte är så kul för andra att få en sparbössa utan lock med Hannah Montana på men för Denise är det drömmen. Mardrömmen. Några av grejerna hon fick kan ni se på hennes blogg eller fråga om ni vill veta. Sodenise.blogg.se såklart.
 

talang sverige

Igår åkte jag med medlemmarna i bitchesgruppen till södertälje eller något för att kolla på Talang. Vi hade allsång hela vägen i bilen och satt i sammanlagt åtta timmar. Just vår sektion var fett bråkig och jag fick sitta två dm från de andra bredvid en skittråkig kille men talangerna var jätteduktiga och jag är så nöjd med de som gick vidare. Precis de jag ville!
 

valkompassen

Några veckor efter alla andra gjorde även jag valkommpassgrejen. Jag vet ju vilken sida jag står på politiskt men kan inte riktigt förklara varför eftersom jag inte är så insatt. Tänkte att jag skulle göra testet för att se om det var för att jag höll med eller om jag egentligen står på den andra sidan och bara följer med strömmen. Blev noll procent smartare av det här. Man ser verkligen hur förvirrad jag är men ändå tycker jag det stämmer in rätt bra med mina åsikter. Blev inte mycket smartare av det här, vet vad jag ska rösta på i höst men har ingen aning om vad det blir nästa vecka. Får nog läsa på innan jag går in i vallokalen. Rätt partier ligger iallafall längst ner kan jag säga garanterat. Iallafall de två sista.
 

You know I will rise like a phoenix

Herregud vilken helg det varit. Har spenderat både fredagen och lördagen i stugan med Tina och Yvonne. I fredags åt vi tacos där md Nadeem och kollade på Let's dance. Stort grattis till BWbabe som tog hem allt, kanske skickade iväg en röst eller två. Kan kolla på när den pojken dansar resten av mitt liv. Efteråt gick vi tjejer till Williams för att "ta en öl" men blev bjudna på båda drinkar och ölkannor av olika snubbar. Jag somnade med kläderna på och skämdes resten av dagen tills det var dags att åka tillbaka till stugan. Då var det dags för Eurovision och jag var mer taggad än någonsin. Jag var en minoritet som gillade alla låtar de andra hatade men fick mina paxningar ifred. Lägger upp lite bilder på vad jag, Tina, Yvve och Jossan hade att säga under vissa bidrag. Ber om ursäkt över handstilen men det är svårt att anteckna, twittra, lyssna, kolla och prata samtidigt. Kan inte ens förklara hur nöjd jag är med vinsten, det fanns ingen mer självklar vinnare. Om ni följer mig på twitter vet ni kanske även att jag tycker att Conchita är den snyggaste människan jag någonsin skådat. Det är liksom allt i ett och så jääävla snygg helt enkelt. Andra pojkvänner var: Vitryssland, Schweiz, Danmark, Grekland, Finland, Ungern och Armenien. Är även så himla stolt över Sverige och Sanna, brons förfan!
 

current mood

Jag vet att min frånvaro har varit ganska låg den senaste tiden, både här och annars i verkligheten. Förra månaden hände något konstigt med mig. Jag vet fortfarande inte vad det var, eller varför. Jag låg hemma hela dagarna, grät utan anledning, var omotiverad och trött, hade ingen aptit och frös ofta. Men det var även mer än så, som jag kan inte riktigt förklara. Kände mig tom och hade ingen livslust, tänkte att jag inte klarade av något och inte hade någon att leva för. Ville inte berätta för någon eftersom jag inte ville att folk skulle tycka synd om mig men ville samtidigt att folk skulle märka att något var fel. Förra helgen blev det däremot en vändning. Jag vaknade upp och kände mig glad. Vågade inte gå utanför dörren och göra saker i början ifall allt inte var som vanligt utan jag bara hade en "bra dag" och att det skulle bli dåligt dagen efter. Men nu försöker jag få tillbaka livet som inte innebar ligga i sängen 7-17, äta, sova. I tisdags tränade jag med en PT och ska verkligen på riktigt försöka träna. Dels för att göra något med all tid men också för att det utlöser endorfin. Har även bokat in mig på flera jobbpass (jobbade en gång i April och det var i princip allt jag gjorde den månaden) och försöker ta tag i saker. Skulle även vilja tacka mamma som spenderade sina lediga dagar med mig och peppade mig för att hon märkte att något var fel. Vet inte om känslorna kommer komma tillbaka, men nu vet ni iallafall orsaken om jag är disträ och frånvarande. Idag var det exakt en vecka sen jag grät sist och livet känns ok.

wednesdays we wear pink

Tröja - Monki. Kjol - H&M. Halsband - Glitter.
Mobilskal - Glitter. Skor - Skopunkten.

valborg 2014

Åh what a day det var igår! Hade ingen specifika planer så bara hängde på och spontanade det mesta. Min vita månad tog ju slut igår också så jag körde all_in minsann. Halv tio mötte jag upp Yvve och vi kollade på forsränningen ihop. I början var det mest företagsbåtar men lite senare när Yvonne lämnat mig och jag mött upp Denise och Julia hann vi se några roligare båtar. Efter det tog vi oss till stadsparken och grillade lite. Eftersom det var mest barnfamiljer där bestämde vi oss för att gå till ekonomikun istället där vi möte upp Yvonne och co. Valde sen att följa med Minna och Valle till Amanda men tappade bort dem så gick till Taco bar för att hälsa på Frida och co, passade då även på att beställa en margarita som jag fick hetsdricka. Tillslut kom jag iväg Amanda och co (många co nu men ingen nämnds ingen glömd hehe) där vi grillade och spelade kubb. När det började regna gick vi hem till Lotta innan vi begav oss ner på stan och till interpool där jag tvingades spela biljard med främmande människor som sen försökte förklara för mig att jag borde ha pojkvän och att jag var tragisk som var singel. Ja men förlåt jag ringer pojkvänsförsäljaren nu direkt då. Vi testade även på deras nya dansgolv som var bra för att vara premiär men ganska mesigt. Innan jag åkte hem lurade jag en kille att jag var nötallergiker men åt hans jordnötter ändå. Har saknat att vara onykter för jag ljuger så bra och roligt då.
 

RSS 2.0