fakemyheartache@bilddagboken :@

Igår färgade jag håret helt själv, det blev konstigt nog bra. Fast idag när jag använde färgbombpåsen såg jag en mörk fläck, huhu. Imorn är det en stor dag och jag ska upp klockan sex. Inte av egen vilja dock, tänkte gå upp sju men studenten ville inte det.


you tell me to go

Svenskan var ganska skön, gjorde klart ett arbete från i höstas. CHECK. Two more to go. Efter vi slutat gick jag somsagt på stan med Beapea. Hon skulle köpa ny färgbomb och jag frågade henne om sånna imorse så det var typ ödet. Dom var aptrevliga på Estetica och jag fick en testfärgbomb i påse. När vi var klara gick jag till Magneten och köpte en tiara, sen fixade Bea viktiga hemlisar, hoho. Åh, så apigt skönt med låtsaslov!

Uppconbygge i bakrunden, woopwoop!

Searching is so wrong

Än så länge har skoldagen varit ganska tråkigt. Innan tyskan träffade jag Denise och fick ett plåster och så pratade vi lite. När min matte började åkte Amanda hem och egentligen skulle jag göra en bildanalys på håltimmen men läraren hade en annan klass så det blev inte så. På lunchen skulle jag åka hem MEN jag hade ingen nyckel så jag tänkte att jag skulle ner på stan MEN mamma hade inte satt in pengar på mitt kort. Så jag gick till Röda korset innan jag åkte hem. Klas kom nämligen hem för ett tag sen så jag kunde komma in. Strax ska jag till skolan och ha svenska sen åker jag ner på stan med Bea!


argagargrgaragolala

Idag var det en typisk dålig dag då allt ska gå fel. Först när jag kom till skolan hittade jag inte min nyckel så jag satte mig utanför matten och lodade. På matten fick jag reda på att jag ska göra två omprov, ååh. Lunchen skulle iallafall bli skoj för då skulle jag äta med Denise, men nejnej! Då ska treorna ockupera matsalen och öppna den tjugo minuter efter jag börjat. Så jag stod på en toa och funderade sen satte jag mig utanför uppehållsrummet men det tyckte inte Denise jag skulle göra så jag fick kolla på War of the world med dom ett tag. Tio minuter efter jag hade börjat fick jag till lektionen och kollade på Livet är underbart med resten av de tio personerna som kom idag. Efter skolan gick jag ner på stan och handlade med mamma, såg typ tusen människor jag kände och hittade inte några nätstrumpbyxor så jag är fortfarande fett arg.

Är så arg så jag inte ens lägger upp en bild. FETT ARG ASSÅ!

I've had so many chances

Har ingen aning om jag ska ha prov idag eller imorn och min lärare svarar inte så jag skippar extramatten idag. Satt och kollade på konventbilder för ett tag sen och fick världens chock! KOLLA LIKSOM. Fett coolt att vi är taggade med "decora". Detta var det bästa på veckan än så länge. Klockan är trots allt bara nio på en måndag, satteh..


I like you the way you are

Blablabla min dag var tråkig (pluggade, sov, hittade TMNTfilmer, blev arg, dushade) och nu kollar jag på Big Brother, lite skönt att Christian åkte, hehe. Har egentligen inget emot honom, men vill att Sara stannar! Fast det kan jag väl glömma. Imorn ska jag köpa hårfärg och gå till hemliga stället i hemliga staden. Spännande som bara den!


We can be strong

Jag ska försöka att sluta skriva om min fot hela tiden, men eftersom jag har suttit hemma och möglat hela helgen finns det inte så mycket annat att skriva om. Min plan för dagen var att gå på stan, färga håret och plugga. Men sen tänkte jag att det inte är så kul att gå på stan ensam haltandes i regnet. Kommer se ut som Quasimodo. Så istället pluggar jag idag, köper hårfärg imorn efter skolan och handlar viktiga saker på tisdag när jag får pengar. Just nu skulle jag kunna säga att jag kan gå på onsdag, kanske tillochmed imorn. Jaja, nu ska jag sätta igång med en uppgift som skulle varit klar i fredags.

Det ser nog värre ut irl, men svullnaden har lagt sig.

Don't know wrong from right

Ååh.. Jag vaknade flera gånger inatt när min fot ramlade ner från kuddarna och imorse när jag skulle sätta på bandaget igen gick det ju sådär. Jag ser ut som ett fågelbo i håret men vet inte hur jag ska klara av att dusha, haha. Hoppas verkligen att jag kan gå normalt till onsdag, om jag nu inte skulle klara det måste jag kunna gå på fredag. Kul att halta runt på Uppcon liksom. Idag ska jag annars plugga tänkte jag. Tre svenska uppfigter, en naturkunskap och matteprov på måndag eller tisdag. Nä nu ska jag städa rummet och sen spela sims. Hoppas att jag inte är alldeles tjock när jag ska gifta mig.

Det skrev jag imorse. Har jag pluggat? Lite. Har jag duschat? Njae. Har jag städat rummet? Nästan. Har jag spelat sims? Ja, födde en liten pojke och gifte mig i pyjamas. Imorn ska jag fortsätta att plugga på riktigt, köpa hårfärg och antagligen färga håret. Är apit arg på min bror som la en spindel under min brownie. HUR FÅR DOM TAG PÅ ALLA SPINDLAR? Dom ligger överallt, under min kudde, i min sko, på min deoderant. Sjukt äckligt. Nu ska jag kolla på Håkan Hellström live och drömma mig bort. Härligt.


Fint med fötter. Speciellt när dom är alldeles blåa och feta.


I am not a freak

Är så jäkla grym. Har skrubbat golvet oh bäddat sängen med min fot. Nu ska jag bara in i Hannas rum och stänga av datorn. Tog föresten av bandaget för ett tag sen och hade på gratissalvan mamma fick igår. Fan vad tjusig min fot är, borde bli fotmodell. Aaaight?

Gillar variationen på mina bilder idag. BTW jag började gråta när jag kollade på Big Brother, borde jag uppsöka läkare? Eller typ en psykolog. Nåt sånt iallafall.

see when you're gone

Den senaste timmen har jag spelat sims och blivit gravid. Funderar på att gifta mig på lördag. Jaja, snart ska jag sova med min lilla fot men vet inte hur man gör. Ska jag ha kvar bandaget? Ska jag sova på nåt speciellt sätt? Nu ska jag kolla på Big Brother och leta efter kattkiss. Klarar knappt av att vara i mitt rum. Jäkla orumsrena katt.

I won't cry for you

Åh vilken dag. Fem minuter efter att vi börjat vaknade jag, så jag måste göra bildanalysen på en håltimme. När jag kom till skolan tillslut skulle vi springa fem kilometer men eftersom det var dåligt väder var vi inne och körde hinderbrännboll. Det var jättekul tills jag trampade snett och stukade foten. Så efteråt fick jag halta iväg till samhällskunskapen och ha sexualkunskap. Egentligen skulle jag gå till Willys vid Celsiusskolan och köpa hårfärg men ja, inte så kul att gå med min fot. Eller skejta, ÅH.


Bullshit be mine

Har fått tillbaka tre prov idag, VG- på engelskanationella, G på mattenationella och G- på historiaprovet. Good enough for me! På historian kollade vi förövrigt på Livet är underbart, har velat se den aplänge så det var skoj. Efter det var det tyska då vi fick fika. Så sorgligt att treorna slutar, ååh. Jaja, efter skolan åkte jag till Gottsunda där jag och bror handlade för 79 men bara behövde betala 71 eftersom dom var så vimsiga. Great!


You don't need permission

Tjeeena. Har somnat om flera gånger nu på morgonen, sov typ en och en halvtimme längre än vanligt, apskönt! Efter skolan idag ska jag köpa mjölk och kött. Herregud vad vuxet av mig, jag är ju bara 16 år. Tillskillnad från Denise som är 18 och därför ska snygga till sin navel idag. Good luck honey! Själv har jag fått höra att jag har liten navel denna vecka, trots att den syns igenom allt jag har på mig. Crazyness.

Såhär såg jag ut i tisdags tror jag. Mina strumpbyxor är helt trasiga nu (fastade med dragkedjan på väskan tillexempel, haha) så idag blir dety barbent.

Don't you try to catch me

Jag tänkte nyss att jag var så trött och att jag skulle sova innan tio. Sen var klockan efter tio helt plötsligt och blev jättepigg. Men ska ändå gå och lägga mig, får kolla på Big Brother imorn. Är föresten så jäkla grym som inte orkar logga in på facebook. Hoppas morgondagen blir chill eftersom vi är klara med det mesta på engelskan, historian och matten. Åh, dom är ju bättre än mig på att gå i klackskor. Jaja, godnatt bloggen.

Fjårthizz på skoltoaletten, hiwihiwihiwihitojjhD.

On a Wednesday en el verano

Åh, samhällskunskapen idag var bäst. Spetsarna var fortfarande borta så vi jobbade med våran tråkiga uppgift. Lektionen slutade iallafall med att vi sket i uppgiften och beslutade oss för att ha sexualkunskap istället! Naturkunskapen och engelskan var inte så speciella, men på svenskan fick vi kolla på spetsshowen, ganska najs. Efter skolan gick jag och Denise till Luthagen, haha! Sen vandrade vi runt lite i stan, är dock urfattig, huhu.

Nu ser vi ut som en trevlig keps.

Yeah, you’re my hooker

5 FORDONSSKILAR VILSNA I KINA from Anton C on Vimeo.

 

 

Hahaha jag och Amanda kollade på denna nyss typ. Hör dock inget men det ser jäkligt kul ut! Får nästan lust att åka till Kina själv asså. Speciellt om man åker med fordonsskilar.


Back up and turn around

Sitter i skolan och har svenska just nu. Tänkte att jag bloggar nu så pluggar jag hemma. Nationella i matte imorse gick ändå helt okej, fast jag får nog inte godkänt, hehe. På bilden pratade vi bara, jag förvånade migsjälv med mina franskakunskaper! Nu ska jag skriva om attraktion, blöh. Är föresten bara samelever idag igen typ, så jag sitter alldeles ensam och mobbad i ett hörn. Men det är ju lite coolt det med, hehe.


I won't give up on my life

Dagen började med specialmatte, åh vad smart jag känner mig där om man jämför med vanliga matten. Typ 3 dm är 30 cm. På lunchen spelade några tjejer i matsalen, jag och Amanda är feting coola som pratade med dom! På historian hade vi prov, ganska chill med bara sameleverna. När jag var klar åkte jag hem i några timmar sen träffade jag Bea på stan! Träffade även nästan jättemånga vi kände. Kul att en snubbe inte kommer ihåg mig, hallå liksom? Jaja, ändå trevligt eftersom jag aldrig går på stan längre, haha. Måste köpa apmycket saker innan Uppcon och har 89 kronor. Good job Frida.

RÖSTA PÅ BEAS BILD HÄR OR DIE! Bara att klicka på gilla.

Kan tyvärr inte säga att någon av de andra bilderna blev bra. Dåligt ljus ful frida osv. Försökte redigera sp mycket som möjligt men dom ville inte.. SATAN vad fet röv jag har. Snygga bobbar.

i think i'm going crazy

Är så arg på mig själv. Hade skrivit upp svar på provet i ett dokument på datorn så jag kunde plugga lite när jag kände för det och sen stänger datorn av sig själv och jag kom inte ihåg något av det jag skrev så jag fick göra om allt för hand. Annars har jag gjort matteläxan idag oxå, ska ju på extramatten imorn igen. Historiaprovet kommer gå skit, men förhoppningsvis är det inte så svårt. Jaja, önskar att jag pluggade lite mer i helgen.

Allt lila är nog ute ur håret hoppas jag, hoppas oxå att Gurkan åker ikväll, hihi.

so far so great

Undergången gick ju sådär. Jag kommer ihåg i typ åttan när jorden oxå gick under, fast jag kommer inte ihåg varför. Klockan ett ungefär ska jag börja plugga. Mest historia tror jag. Sen kan jag göra naturkunskap och svenska om jag orkar. Oj så intressant. Nu sitter jag och kollar på något tråkigt barnprogram med någon brud som är förebild för dagens barn. När jag var liten såg man minsann upp till Paris Hilton och Lindsay Lohan. Det var tider det. Mitt hår är föresten inte lika lila som igår, kan bero på att jag tvättade det.

Hahah, jaja det är jättefult, men inte så lätt att måla med en marcara i håret.

hejdå världen vi syns imorn va?

Oj, såg att Island fått ett vulkanutbrott, verkar som att jorden ändå tänkte gå under ändå.

If you feel it let It happend

"Idag ska jag plugga gärnet" gick ju inte enligt planerna. La fram allt jag skulle göra och rensade mina skrivblock så jag hittade något och sen pluggade jag ytterst lite till historiaprovet. När mamma kom hem åkte vi ner på stan för att handla lite saker, tillexempel rosa sprayfärg men den affären hade stängt. Efter maten kollade jag på reprisen av Big Brother och målade lila marcara i håret. Klockan nio försvann Hanna iväg så jag spelade Sims och dumpade min pojkvän så vi började slåss. Men nu har jag gjort en ny snubbe, han ska väl kanske få bli tillsammans med mig sen. Dumt nog har jag fortfarande lila färg i håret och tänkte sova nu. Hoppas den går bort imorn. Natti.

'Typ det snyggaste jag sett under hela veckan. Så avundsjuk.

this is how i feel

Tog bort mitt förra inlägg, filmen ville ju aldrig komma upp. Idag ska jag plugga gärnet tänkte jag. Men först, alltid en dusch, inte lukta usch. Måste vara fräsh när jag ska plugga ju. Eftersom jorden inte ska gå under än så blir nog detta inte mitt sista inlägg, den ska ju gå under klockan sex i USA så enligt min beräkning är klockan tre på natten här då. Ganska skönt att sova när det händer ju. HEHE. Nä nu ska jag göra nåt annat, typ som att kolla kläder till Uppcon! Och skriva ut biljetter, men det gör jag när jag pluggat klart.

Eftersom inlägget inte har någon mening lägger jag upp två bilder på min rygg från Grekland. För exakt ett år sen var jag ju där och på måndag var det ett år sen bilderna togs, men om jorden gått under då blir det aldrig ett år sen. Coolt ju. Eller hur?

I said it 'cause I can

Dagen började med bild, vi skulle använda glitter till våran fina jordglob. Wiho tänkte jag då. Det var meningen att jag skulle ha glitter i håret men allt ramlade ner till ansiktet och brösten. Inte så snyggt. Efter lunchen hade vi idrott, egentligen skulle vi spela fotboll men det blev en annan slags brännboll. Eftersom vi har idrott samtidigt som en byggklass fick dom spela med oss, VI VANN!! Samtidigt som vi spelade sprang ett rådjur över planen, ganska tufft. Efter idrotten hade vi samhällskunskap, då fick vi tillbaka proven och en ny uppgift att göra. Jag fick ett halvt poäng från VG på provet och jobbade nästan ingenting med uppgiften eftersom jag tvingar Amanda att jobba med mig och hon var inte där.


when i see your face

Dagens lektioner har varit ganska tråkiga. På matten kröp en myra på mitt räknehäfte, fy vad äckligt det var. Efter skolan skulle jag och Amanda som vanligt gå samma väg som alltid men hennes cykel hade typ punktering och gummigrejen på hjulet ramlade typ av när man drog den. Så när Amanda gick och bar den kom en gubbe fram till oss och satte en plastpåse i framhjulet så vi kunde bära den tillsammans. Kul att en fordonklass hade idrott just då, haha! Jaja, det gick bra tillslut trots att gubben var lite jobbig.

Ser ut som en typisk kaxig fjortis, jajaaaaaa.

god makes no mistakes

Innan jag går till sängs (skippar BB idag igen.. Något är fel med mig!) vill jag inte säga nåt. Men för att ha något att skriva kan jag nämna min skateboard igen. Under de fyra dagarna denna helg sen jag köpte den skrev jag tretton inlägg i min blogg. I tre av dom nämnde jag inte någonting om skejting eller skejtare. Kul att läsa ju. Fast nä. Aja, kollade på Glee idag och dog lite som vanligt. Därför lägger jag upp denna grymma video.


run for your life

What a focking nice day! Började med nationella i matte då en byggare med tumstock som linjal satt framför mig. Det gick konstigt nog bra. Efter det hade i lång rast så jag och Amanda pluggade typ i bibblan som förövrigt var ovanligt rolig, högljudd och snygg idag. På lunchen gick vi till McDonalds och vinkade till våra kamrater på vägen! När vi kom tillbaka till skolan hade vi engelska, jag fick kolla på Kisses, woho! Efter det pratade jag och Amanda typ bara in irish accent. Förutom when I felt like swimming, haha! När resten av skoldagen var avklarad gick jag till ÖB och handlade till mamma. Duktig dotter!


like an addiction

Så jäkla ovärt att plugga om jorden går under på lördag, right? Hade tänk att ta vara på hela denna vecka ifall något händer, man vet ju aldrig. Men om vi låtsas att den inte gör det så kan jag sitta vid datorn och äta skinkmacka. Skoldagen var typ som vanligt, fast jag mobbade Amanda lite, inte snällt! Det enda dåliga med dagen var väl att min lilltå dog så hårt i mina trånga skor. En del mindre av mig som försvinner på lördag, great!

Haha, vad  är roligast? Amanda, gubben eller mitt skratt när gubben pratar med oss?


What did you expect from me

Åkte och handlade igen. Fast med mamma denna gång, jag tar alla skejttillfällen jag kan. På vägen hem såg jag två pojkar som var ute med deras skateboards och urgulliga hund. Helt plötsligt frågar dom mig om jag kan några tricks och hur duktig jag är. En av dom var självklart tvungen att visa när han gjorde en ollie. Den andra åkte tydligen mer i ramper, hehe. Innan vi sa adjö skulle dom prova min bräda, så den är officiellt ollad.


you got a secret

När jag faktiskt vill att det ska regna spöregnar det överallt förutom här!? Jag som ville skejta i regnet, haha. Jaja, åkte ner till affären nyss ändå. Har kommit på en lite rolig sak, för ett år sen skrev jag hela tiden om alla snygga skejtare jag ser hela tiden, och nu skriver jag om när jag själv åker. Tänk så mycket man kan utvecklas asså. Trots att jag fortfarande blir helt galen såfort jag ser en skejtare så kan jag iallafall stå på en skateboard, tillskillnad från förra året. Här är en video då jag var som bäst.

Hahah åh sicken tönt jag är.

I'll do it by myself

Eftersom jag är så dålig på att blogga tänkte jag låta bli att göra det på hela dagen. Men först ska jag skriva att Spotify älskar mig så jag får lyssna på tre timmar mer än vad jag egentligen skulle. Dock är dom värsta rasisterna, bara för att jag la till en osvensk låt i min I ♥ Sweden lista så får jag inte lyssna på den? Det är inte alls så att jag har lyssnat på den fem gånger redan, absolut inte! Skulle aldrig lyssna på finsk musik. Den meningen är endast rolig för dom som brukar lyssna på min "stora" spellista, som innehåller typ tio finska låtar. Men det är bara jag som lyssnar på den satteeh, inte så kul för er.

Haha, kom på att jag har jättedålig musik på denhär listan. Ska försöka att inte skämmas.

Can I get another Amen

Sitter och kollar på Accepted nu, har planerat att se den flera gånger men eftersom den är på tv nu passar jag på att kolla. Skittråkig information egentligen, skulle mest säga att jag dör på alla skejtarna. Nä nu ska jag stänga ner datorn och tänka över mitt beslut till detta inlägg. Imorn är det studiedag, så jag ska göra det jag borde gjort för längesen.


god afton

Det blev en blandning av skejt och BB. Klockan nio följde Klas med mig ut runt i området och tjugo minuter senare var vi hemma, så jag kollade på när han diskade och nu är det Big brother time! Ska försöka att inte säga nåt, vill helst att Gurkan åker ut men tror att det blir Madde, Peter eller Sara. Hoppashoppas att Sara stannar. Lägger upp en film (nähä? lägger inte alls upp filmer hela tiden) när jag åker ner för en backe. Kul för mig? JA. Kul för er? NEJ. Den är lite sne men det kan jag inte göra något åt, buhu.


jag blir aldrig mer densamma

Mitt på eftermiddagen frågade Frida mig om jag ville gå på bio med henne, självfallet sa jag ja! Så klockan fem träffades vi och snackade lite, sen satte vi oss i världens minsta biosalong och kollade på Hur många lingon finns det i världen. Jag satt förövrigt på the chosen chair som var röd. Måste bara säga GUD vad söta dom i filmen var! Grät typ lite dessutom, hehe. När den var slut gick vi till min buss och väntade. Snart ska jag antingen kolla på Big Brother eller skejta. Beroende på vad Klas känner, han tar mina beslut.


Be someone before you're gone

Sitter och kollar på reprisen av eurovision song contest, helt plötsligt tycker jag att alla låtar är bra, haha. Förutom Grekland, men det får jag inte säga till mamma. Är lite sur över att Italien fick sista tolvan. Jaja, Eric är grym ändå. I brist på annat lägger jag upp en video som filmades för en vecka sen! Det häftigaste jag kan göra på en skateboard hitills typ. Kanske lägger upp flera filmer sen. Fett konstigt väder det är idag btw.


eurovison wohoo

Mamma sover nu så jag kollar på ESC ensam (skulle skrivit hela namnet om jag orkade, hehe). Nio plus två tyckte vi var bra. Eller åtta plus tre skulle jag säga. Åtta styckna var halvbra och resten dåliga. Anledningen till att det är "plus tre" är för att jag blev osäker. Och för att mamma tyckte att Grekland var bra. Haha, vad ointressant att läsa detta egentligen. Finland, Danmark, Irland, Sverige, Estland, Ryssland, England, Moldavien och Rumänien är förövrigt bäst. Tack och hej för mig. Älskar Ukraina i smyg lite btw, konstigt.

Hihohiha älskade denna förut.. och fortfarande


i can't get no satisfaction

Ganska värdelös lördag egentligen. Gick upp typ tio och har inte gjort något speciellt sen dess. Skejtade med mamma till affären och köpte gott till ikväll, hehe. Egentligen ville jag såklart ta kort när jag åkte eftersom jag såg så häftig ut med slitna shorts och risigt hår, men det känns så löjligt att ta kort såfort jag ställer mig på en skateboard. Klokan nio är det ju ESC, självklart är jag ascool som sitter bänkad framför min tv. HEJA SWEDEN. Skulle egentligen lägga upp en ocool bild på mig här men den var inte alls cool och min tv har världens jävla skitdamp och det smittar så jag måste operera den. HEJDÅ.

tomorrow has to wait

Idag är det ju en vecka sen jag var på läget, oj vad tiden går snabbt! Tänkte lägga upp två filmer från när jag åker men såg att den "riktiga" filmen var klar. Jag gillar att man inte ser mig åka en enda gång, det ser ut som att jag bara står där och chillar hela tiden.


Film: Gabriel Forsberg


glass i stora lass

Så stora kanske de inte är, mest glassrester. Hello kitty glassen fick jag för sex månader sen när jag fyllde år från Denise. GOTT! Den andra är från tolfte april när jag och Denise firade tre år. Så man kan säga att jag firar Denise födelsedag, eller? Vi säger så.


Update: Fy så äckligt..

It's Tricky to rock a rhyme

Tog med mig bror och mamma så dom fick se hur duktig jag är på att skejta! Egentligen är jag inte så duktig och det var lite svårt att åka på den guppiga vägen. Provade att åka lite i rampen oxå, med lite träning går det nog bra sen. Funderar på att åka dit varje dag men jag vågar ju inte, åh! Annars funkade den bra, tror att vi blir bra livspartners.

Ser jätterädd ut, haha.. Bjuder på den.

Någon gång måste du bli själv

Dagen börjades med fika för att fira Denise som blir officiellt kvinna idag! Det var jag, Therese, Julia och Helle (och Denise, heh). Jag köpte två dammsugare bara för att det skulle bli över 50 kronor. Orkade typ en och tvingade i mig den sista. När vi fikat klart gick vi till Clas Ohlsson och efter det var jag tvungen att gå för att hinna med tåget! Min vistelse i Stockholm varade i typ 45 minuter. Jag kom dit, gick på egen hand till plattan, väntade på en tjej, köpte min skateboard, sa adjö och gick tillbaka. Egentligen ville jag gå in på affärer men det blev så jobbigt. När jag sedan kom hem ville Klas se allt jag kunde göra, det gick inte så bra på mattan med dåliga skor. Men ikväll ska jag ut på en sväng tror jag! Måste vänja mig vid den först, är så van med rasistbrädan från helgen.

en liten såkallad preview på brädan, hehe.

if it means alot to you

Jag förklarade för min familj hur morgondagen skulle gå till och enligt dom kommer jag bli tagen av polisen, hmm.. Jaja, om allt går enligt planerna kommer jag hem med en skateboard. När vi stod och pratade om det råkade jag se två skejtare som var ute och åkte, och helt plötsligt kommer tre till från ett annat håll och emot dom åker en liten skejtare, sjukt ju! Skolan idag var väl som vanligt, fick reda på att min tyskalärare ska gå in pension nästa år, jag trodde hon var typ 50?! Lite sorgligt ju, huhu.

Mössa när det är 25 grader är mysigt.

The breathing gets harder

Har ingen engelska idag så jag börjar tio över tolv. Ska försöka göra så att mitt hår lite lite okej ut innan jag åker, och så måste jag kolla klart på Big Brother som jag inte kollade på igår. Det börjar bli lite småtråkigt, hehe. Förövrigt är jag förhoppningsvis jätteglad! Åhh, hoppasHoppasHOPPAS! Nu ska jag bestämma kläder, woho.

Foto: Gabriel Forsberg.
Hatar att jag står på hörnet och smsar, helt osocial ju, haha.

habababababa

Dagen började med ekonomiprov och fortsatte med tråkiga lektioner och äcklig mat. På rasterna satt vi ute och chillade för det mesta. Jag och Amanda hade även muntliga nationella i engelska. Pågrund av för lite fantasi sa jag att jag ville lära mig skejta och sen bli känd som skejtare, haha! Kan inte säga att det sistnämda riktigt stämmet. Efter skolan gick jag ner på stan för att klippa mig, påvägen dit gick jag i mina egna tankar och snubblade mitt på gatan nästan, haha. Jaja, jag ser ut som om jag kommer direkt från en svensk tonårsfilm i håret. Det var nog sista dagen jag klippte raklugg hos en frisör.


jag borde bli modebloggare


allow yourself to be spontaneous

Imorse åkte jag jättetidigt till skolan och hade nationella i flera timmar. Efter lunchen var det bild. Jag, Yvonne och Amanda satt mest och målade på andra saker, hehe. På svenskan fick vi sluta tre om vi ville men Amanda ville sitta kvar så jag satt och la till folk som vän på facebook. Det är faktiskt jättejobbigt, jag är inte en sån som brukar lägga till folk så fort jag träffar dom utan väntar på att dom ska lägga till mig, men eftersom det inte verkar hända vet jag inte vad jag ska göra, haha! I-landsproblem asså.

Hittade den på marken i skolan, så typiskt mig att ta kort med den, haha!

Geez, you're something to see

Oj vad duktig jag är på att inte blogga. Skolan var aptråkig och jag pratade om helgen jämt och ständigt. När vi hade slutat gick jag på stan med Amanda, vi var nog inte inne på en enda vanlig affär. Tufft. Har ungefär noll bilder från idag så jag laddar upp en fin bild från helgen. Mina bilder är dock inte på datorn så de kommer upp senare kanske. Därför blir det denna fina gruppbild. Känns som att min hjärna stannade där borta typ.

Foto: Gabriel Forsberg

We're paying with love tonight

Åh så grym helg! Jag köpte en anmälan till You skate girl åt Denise i födelsedagspresent.
Första dagen hälsade vi på alla och åkte iväg till Enköping! Vi lite sämre skejtade utomhus och jag lärde mig några få saker men var tvungen att hålla i Denise. Det största framsteget var väl att jag lärde mig att stå på en skateboard, haha. Dessutom kunde jag åka några meter. När vi kom tillbaka till Uppsala fixade vi "sängar" och sånt. På kvällen gick jag och Denise till Luthagens livs och köpte godis. Vi gick väl och la oss ganska tidigt. Dag två gick vi upp tidigt och for iväg till Avesta! På vägen stannade vi vid den välkända dalahästen och chillade. När vi chillat klart åkte vi till en betongpark som kryllade av daländska skejtare! Där lärde jag mig att svänga och åka ner för backar, råkade även krocka med en snubbe därifrån, hehe. Våra skateboards är ihop nu. Lite senare på dagen åkte vi till en skatehall i Avesta och fortsatte åka, det var rätt skönt. På kvällen åkte vi hem för att duscha i Katedralskolan. Efter middagen gick några av oss ner till rampen här i Uppsala, tyvärr råkade jag få hemlängtan då och var inte så värst rolig, hehe. När vi kom tillbaka kollade dom andra på Det finns inga känslor i rymden så vi hann se slutet.
Tredje och sista dagen vaknade jag en timme innan vi skule upp och hade fruktansvärt ont i ryggen. När alla vaknat packade och städade vi. Sedan bar det av mot rampen där vi tränade inför tävlingen. Vi gick även iväg och åkte på vägen lite. Klockan tre började tävlingen, jag deltog tyvärr inte i ramptävlingen men de som gjorde det var asduktiga! Streettävlingen som jag var med i gick sådär, men jag och Denise sammarbetade och körde en klappramsa när vi körde mot varandra. Även om jag inte vann fick jag en t-shirt från Junkyard och massor av dekaler. När vi var klara och hade lämnat in brädorna åkte vi till China Garden och åt, fy vad mätt jag är nu asså., trots att jag bara åt en tallrik. När vi ätit klart sa vi hej då till alla. Men jag hann prata med två uppsalabor innan det var farväl på riktigt. Åh vad sorgligt! Men det är inte slut med skate!


so i can take you all over

Snart ska jag iväg och träffa Denise. Kommer inte blogga på hela helgen, vi ska nämligen på skatecamp! Det är hennes födelsedagspresent från mig. Kändes lite taskigt efter att ha fått sett hennes planering denna helg, hehe. Men det blir antagligen skoj! Har en fullpackad resväska och är inte klar med packningen än. Känns som att jag ska utomlands typ. Fast jag ska ju lämna Uppsala lite så det är väl utomstads kanske.


Hahah ser ut som ett troll. Försöker peka på min väska..


i am walking on air

Hahah jag har inget kul att blogga om! Skolan var väl som vanligt och när jag slutade åkte jag ner på stan. Skulle ju köpa shorts meeeen så blidde det inte (undviker att skriva V (haha så skrev jag det flera gånger ändå..)) Köpte mest bara nödvändigheter som man alltid behöver. Sen jag kom hem har jag ätit och tvättat. Inte så jättekul. MÅSTE packa såfort tvätten är klar, blir så stressad bara jag tänker på det. Men ack så skoj det ska bli!

1234567890!

ÅH HAR SÅ JÄLA BRÅTTOM MEN MÅSTE MEDDELA ATT MINA TANGENTER FUNKAR!!!!! Damp. Är dock ganska arg över att jag tog bort V förut, måste ju fortfarande ha ett extra tangentbord för att skriva, haha.. QWERTYUIOPÅASDFGHJKLÖÄZXCBNM WIHO!


gonna get you there

På morgonen hade vi nationella. Efter att jag skrivit en och en halv sida och det var en halvtimme kvar av tiden såg jag att jag hade gjort fel, haha. Till lunch blev det pannkakor, känns som att alla onsdagar är pannkaksonsdagar. Innan vi började sprang jag och Amanda runt och sparkade varandra, haha! Både engelskan och svenskan var chill och efter skolan åkte jag ner på stan och träffade mamma. Köpte en kofta och shorts på helping hand och på stadium(där jag förövrigt tappade bort min mobil, hehe) köpte jag skydd och.. EN BASEBALL JACKA (tusen hjärtan). Den är ganska fin. Love it!

hahahaha älskar sånt här

Now that the wait is over

Vi hade tydligen nationella på tyskan så när jag var klar hängde jag med Denise i uppehållsrummet. När Amanda oxå slutade gick vi och kollade på jenny Jägerfelt när hon pratade. På lunchrasten köpte vi en varsin klubba och satte oss i A mittemot några snubbar som fick lyssna på vårat tjejsnack. När dom gått kom sen en annan snubbe och såg cool ut. Eller? På bilden bekände vi våra mörkaste hemligheter för gruppen. Eller vem man var kär i när man gick i fyran kanske inte är en så mörk hemlighet, hehe.


wihoho

Har testat mina nya produkter nu, kunde dock inte hitta fönen så mitt hår hann torka innan jag var klar typ, inte så bra kanske. Kan väl inte säga om dom är bra eller dåliga än, men det jag köpte var denna, denna och denna. Just nu sitter jag och kollar på CSI, intressant huh. Bjuder på en konstig bild från när jag fixade huden, hehe. Åhnej jag kan inte låta bli att avslöja att jag kollar på CSI bara för att Justin är med, damn he's hot.


Miss knowing it's all good

Råkade missa hjälpmatten imorse eftersom jag inte hade någon nyckel. Resten av dagen var ganska tråkig, jag och Amanda delade med oss av våra helger. Efter skolan gick jag til ÖB och shoppade loss, handlade mest hud och hårprodukter dock. När jag var klar ålkte jag till Lindex i hopp om att hitta knästrumpor i min storlek. Precis innan jag skulle betela hittade jag dom! Då blev jag så glad att jag köpte två par, hehe. Köpte även nån slags silvershampoogrej, ska prova den ikväll. På bussen hem såg jag mitt nya nypoffer, innan ville jag nypa hans kompis i kinderna men han har blivit för.. bekant. NYPNYP.`

Jag och Bea för exakt ett år sen. Egentligen skulle vi ses idag, men det bli bli någon annan gång. Måste bara säga SATAN vad fort tiden går! Kan den inte lugna ner sig lite?

make me wanna drop

Åh, jag hatar facebook i mobilen. Råkade ta bort min puffning från greken jag och mamma träffade på samos! Fast det kanske var lika bra, vem vill bli puffad av en sliskig grek som är typ 30 år egentligen? Snart ska jag till skolan i det varma vädret och jag har inte gjort matteläxan. Oj! Det var visst 2 grader, inte 20. Så det kan gå asså. Burrburr.

Haha mitt hår är så jäkla gult, tänkte ha uppsatt men då såg det ut som att jag hade en gul mössa på mig. Fick skivan jag håller i inkastan i mitt rum imorse, knasigt.

They always got a plan

Åh så spännande Big Brother är! Jag hoppas att inte Martin, Sara eller Katerina åker ut. Helst får väl Gurkan eller Sonia åka ut, de andra bryr jag mig inte så mycket om. Men de tre första får inte åka ut! Eller jo det får de, men jag vill inte. Så typiskt att Rodney åkte ut förra veckan när jag precis börjat gilla honom. Trots att jag inte skulle våga träffa honom i en mörk gränd. Ska bli skoj att se dom andra deltagarna sen idag, wiho!


första söndagen i maj

Imorse när mamma kom hem fick jag veta att det finns något som heter sneriket och liggargatan, stackars liggarna som trodde att dom blivit lurade. Jag måste verkligen bli bättre på alla ställen i uppsala, pinsamt att säga att man inte kan förklara vart ekonomikum ligger trots att jag varit där ju. Jaja, jag och mamma cyklade iallafall ner till Ica bäst i det kalla vädret. För ett tag sedan fixade jag utväxten, skulle gjort det igår egentligen men det skulle blivit så stressigt. Klockan är sju nu, vad än min blogg säger.


RSS 2.0