babababababababababababababa..?


don't say that it's impossible

Ganska så händelselös dag idag. Eller ja, jag råkade slå mig själv med skåpdörren när jag hängde på det, haha! Jag och skåp går inte ihop. Råkade ha sönder mitt skåp i nian när jag slog igen det flera gånger men vågade inte säga det till vaktmästaren, så jag hade inget lås eftersom skåpet inte gick att stänga. Annars hade jag ju matteprov idag, det gick otroligt nog bra! Hoppas jag. På historian blev det ingen redovisning. Hehe. Cyklade även lite på Blixten efter skolan. ÅH vad jag vill ha en egen häst. Och cykel.


hihihhihohoohoho

Skreäääåäävää ääjääääuä omäääää ääääeätt feö på mitt fcwäääääääoääääääbäääääää. ÅHH. Dålig idé att ha tangentbordet på det andra tangentbordet. Det jag skulle säga var att jag skrev om ett "fel" på min facebook förut, men sen dess har flera olika saker hänt på min profil. Mest dåliga saker. Bara dåliga skullle jag nog säga.  Jag vet att min facebook är jätteintresant föresten. Matteprov och historiaredovisning idag. KUL.

Så typsikt att stava feeel.. Tar väl bort detta inlägg sen hehe

i just set them up

Åh, varför gick det så bra att plugga igår men helt uselt idag? Har dock kollar igenom matten och tränat på historian. Jag som bestämde mig för att bli duktig idag! Jaja, min ursäkt är väl att Klas gömde en bild på ett monster i mitt rum så jag kunde inte vara där inne. Inte för att jag var där när jag pluggade asså.. Jaja, jag tyckte att jag skulle bli klar med engelskan idag men det var ganska många som verkade oklara så jag gör det senare. Ska nog fortsätta läsa innan Big Brother börjar. Matten får gå som det går, jag repeterar nog innan lektionen så får jag väl iallafall G. Minus. Om jag har tur.

Haha, mitt V funkade ju inte, så jag har kopplat in ett riktigt tangentbord. Känner mig som värsta datornörden, hah! Tänkte spela lite cod nu (it is my name so why shouldn't I?)

v

Idag fick min bror bestämma mina kläder. Eller ja, iallafall ilken färg jag skulle ha. Jag tror att Amandas bror bestämde samma sak, hon hade nämligen oxå ett blått linne idag! Crazy. På samhällskunskapen imorse ägde jag lite. Räckte nämligen upp handen, precis som jag loat Helena. Fick både beröm a henne och Märit sen på senskan, haha! Till lunch ble det hjärtpannkakor, typ tå månader efter allahjärtansdag. Jag ber om ursäkt öer den saknade bokstaen i alla ord. Kan inte skria den längre a någon anledning. Bara så ni et liksom, jag kan fortfarande staa! Hoppas dock att ni fortfarande kan läsa.. ÅH.

Amanda sjunger på born this way och jag ser galen ut. Som anligt.

it goes on and on and on

Jag planerade egentligen att läsa engelska när jag kom hem, sen städa och om jag hade tid göra matte. Men engelskan har tagit upp all min tid. Jag var på sida 20 och skulle läsa till sida 50 för att sen skriva om mitt första intryck, sen skulle jag läsa från 50 till typ 90 och skriva igen, men alla de kapitlerna läste jag nere i tvättstugan när Klas klippte tyger. Min röst är helt knäckt över att ha läst högt för honom i över en timme. Jaja, pågrund av det skippar jag big brother idag och skriver min andra loggrej nu. Godnatt allesammans!

weheartit hohoh, min nya fritid typ.

I will never be with you

Eftersom min tyskalärare hade märkt på mig att jag blivit lite otaggad var jag jätteglad hela tyskalektionen! Dom andra i steg ett är så roliga, haha. På håltimmen läste jag ur min engelskabok som jag egentligen ska göra nu. Men det är ju Ellen DeGeneres show, hehe. Efter matten hade jag mycket problem, i värsta fall skulle jag suttit ute nu i trapphuset. Men ja, somsagt kollar jag på tv nu. Jag hade planerat att hinna hem till tolv och plugga sen ta en paus för att kolla på det, men jag hann precis hem tills det började.


soon they'll take us down

Det blev inget disskuterande för mig och Amanda. Istället åkte vi till MAX och åt efter att ha suttit vid datorn. När vi sen kom tillbaka till skolan väntade vi på hennes mamma eftersom hon skulle ha utvecklingssamtal. Så jag gick ut och fotade medan jag väntade på mamma så jag oxå kunde ha utvecklingssamtal. På samtalet kom vi fram till att jag ska räcka upp handen mer. Och att jag typ har VG i idrott? GRYMT JU. När vi var klara gick jag och mamma till Röda Korset där jag hittade två tröjor och sen handlade vi på ÖB.


temadag med snygga ettor idag

Egentligen ska jag och Amanda kolla på någon film nu, menvi kom lite sent så vi orkade inte stå. Innan det var vi på Celsius och lyssnade på en föreläsning. Det var typ en snubbe som var gammal nazistledare. Mycket intressant faktiskt. Efter lunch ska vi disskutera med de andra klasserna, vet inte om det bara är bygg och ivik eller dom andra oxå, men det får vi se. Lägger upp lite fina bilder när jag kommer hem!


You're freaky, but I like it

Jag har spenderat denna blåsiga söndag på stan med Amanda. Även om vi bara hann gå runt i två timmar så var det trevligt! Hon skulle köpa skor och jacka så jag hängde efter och provade ett par sköna högklackade. Sjukt ju. Förövrigt köpte Amanda ingenting och jag ett linne. Nu ska jag sitta här i min ensamhet tills någon kommer hem. Jobbigt att vara typ den enda singeln i huset. Fast jag har ju Fia, hon älskar mig. Kisskisskiss.


Don't know your name

Ååååh, jag vet inte vad klockan är! Min dator säger halv nio men mobilen halv åtta. Därför skriver jag ett inlägg för att se vad bloggen säger. Litar nämligen inte på klockan till vänster. Bara för att ha något mer att skriva var det två år senjag solade solarium för första gången. Eller jag tror att det var första, hehe. Det var det enda intressanta jag hade att skriva. Nu ska jag publicera detta och se vad klockan är. Tjohej!


trodde att det var earth hours fel att internet slutade fungera så jag ritade en bild som jag alltid gör när internet bråkar med mig.


I'm feeling good tonight

Jag var ganska duktig idag faktiskt. Först hjälpte jag Klas med maten sen lagade jag mat helt själv till mig. Om ungefär en timme ska jag släcka alla lampor och kolla på film via datorn. Det räknas väl inte som el kan vi låtsas. Om mitt rum vorde lite mera städat skulle jag kunna tända en massa ljus och ha det mysigt, men istället tänder jag sju styckna som ligger i samma ljusgrej. Hur länge håller earth hour på egentligen? Måste kolla upp det innan det börjar så jag inte slösar på mörkret i onödan.


sorry, blame it on me

Är världens sämta kompis idag. Jag vill verkligen kolla på FUSK men jag varken orkar eller vågar åka till skolan ensam. Får väl hitta på nåt annat att göra för att fördriva tiden. Ååh, FÖRLÅTFÖRLÅT DENISE! Ni är jätteduktiga iallafall, det vet jag! Lycka till idag ♥


Never should've let you go


Piece me back together

Satt och läste tidningen imorse och helt plötsligt vill jag se I am number four. Så jag säger det till mina syskon och så börjar dom snacka om nån film som hette Beastly, som oxå verkar asbra! Problemet är att jag inte tänker ladda ner dom och vill därför se dom på bio, men det finns ju ingen jäkla människa som vill gå på bio med mig.

Hittade en bild på snubben i min tvättkorg. Undra vad han gjorde där.

I can't swim on my own

Alltså min familj är nog bäst. Trots att dom anklagar mig för att vara rasist och härmar mig jättefult såfort jag har rätt så älskar jag dom. Efter maten ska vi äta våfflor, mamma köpte nämligen ett våffeljärn just för denna dag. Ska gå in i köket jag kolla vad dom händer där nu. Det är där alla hänger förstår ni. Vet inte vad jag ville säga med detta inlägg egentligen. Skulle nog bara visa denhär fula bilden som inte har någon mening alls.


i need a hero

Jag och Amanda åkte tidigare till skolan för att kolla på FUSK (vi trodde tillochmed att den började tolv men tydligen var det halv ett). Trots att vi var först med att ställa oss vid dörren såg dom alla estetklasser först och när det var fullt fick vi inte komma in. Men det fick alla skitesteter som kom senare, vi var liksom två personer som missade idrotten frivilligt för att kolla? JAJA, argt gick vi hem till Amanda tills samhällskunskapen började. Den var chill som tusan, vi typ satt där bara och pratade om kärnkraft. Vill ni veta vad jag ätit idag btw? Klart ni vill! Imorse åt jag frukost, när jag väntade på att få åka till skolan åt jag upp chipsen och läsken från igår (allt var typ kvar, haha), i skolan köpte jag en kexchoklad som jag åt hos Amanda och när vi kom tillbaka köpte jag en mars..


baby, baby, baby

Det blir en chill skoldag idag, jag och Amanda skippar idrotten för att kolla på FUSK och sen har vi en lärarkandidat på samhällskunskapen. Sen är det heeeelg! Jag ska nog städa rummet. Drömde att jag hade fått en bebis och den bara satt där i mitt stökiga rum. Jag tog typ hand om den när jag orkade. Sen tog det typ en vecka innan jag kom på att jag skulle köpa blöjor till den. Är ganska trött på att drömma om att jag är gravid eller mamma. ÅH påtal om bebisar (haha?) JAG VILL SE NEVER SAY NEVER IGEEN.

Hade den gömd bakom tröjan igår, hehe.

never say never

Innan bion åt vi på BK och pratade med konstig dialekt, men det slutade vi med i god tid så att det inte fastande. Dialekten asså. Filmen var förövrigt sjukt galet totalt jättebra! Denise var helt svart under ögonen efteråt och jag fick världens gåshud under hans konserter. Efter att ha sett denna film gillar jag Justin Bieber ännu mera, om det nu är möjligt. Är väldigt glad över att publiken inte bestod av skrikande fjortisar, så skönt!


when your heart's under attack

Åh, har jättetråkigt. Är ensam hemma och kan inte åka någonstans eftersom jag inte har någon nyckel. Det känns onödigt att klä på sig nu eftersom jag ska åka typ fyra och ska dessutom ner på stan och köpa en sak. Jag funderade på att måla naglarna men hittar inte det jag ville ha. Synd om mig asså. En rolig sak är att det blåser jättemycket! Fast egentligen är det läskigt, känns som att ett trä kommer ramla in genom mitt fönster. Jaja, när någon kommit hem och jag blivit klar ska jag på bio med Denise! Never Say Never 3D! Vi skulle dit igår egentligen men eftersom det är mentorsdag idag är alla lediga och det var säkert massor med fjortisar där igår som skrek och grät, så idag passade bättre.


Fett B film. Men såhär ska jag se ut idag! FINT. Jag skäms jättemycket över denna film bara så ni vet. Dessutom skojade jag, jag ska inte gå såhär. Har bara somsagt aptråkigt.


Don't be mad, don't get mean

Jag har nig varit ganska arg idag. Amanda den fjantapan tog bort en bild på oss från min mobil bara sådär! Så jag slutade prata med henne och tog massa kort på henne. Men när en snubbe gjorde en bakåtvolt bröt jag tystnaden. Sen slutade hon prata med mig på lektionen. Men nu är jag inte arg längre! Förlååååt för min ilska Amanda. Om du nu märkte att jag var arg, haha. På svenskan gick allt dåååligt, min dator hade ingen mus och när jag hämtade en funkade den inte och mitt tangentbord hade inget mellanslag. Efter skolan åkte jag och Denise ner på stan och shoppade lite, som vanligt gick jag sen på stan en timme ensam när hon åkt och fick damp när jag inte hittade något eftersom jag då gått ensam i onödan. Så jag köpte ett vitt linne för att må bättre.

Enda bilden som inte var suddig idag. Amanda på engelskan!

With your name in a heart

För ett år sen satt jag på musikens hus och skulle plugga NO men var jättebusig och gjorde annat, så idag gjorde jag klart naturkunskapen. SÅ JÄVLA SKÖNT. Är sjuuukt arg på migsjälv över att jag inte gjorde det tidigare. Nu ska jag sova, är så jäkla trött hela tiden. Ber om ursäkt över alla svordomar, sa typ "skitknull" i verkligheten när jag pluggade (mitt papper flög under sängen, såg ganska roligt ut faktiskt). Är så arg när jag är trött. Ibland. Speciellt när folk inte fattar vad jag säger och när tangentbordet inte skriver samma ord och bokstäver som mina fingrar. Bara så ni vet.


we got no innocence

Eftersom jag missade FUSK tidigare idag tog jag med mig mamma och såg den klockan sju ikväll. Jätteduktiga var dom verkligen, jag ska antagligen se den på fredag och lördag oxå. Jag pratade dock inte så mycket med Denise, eftersom vi skulle hem. Men jag hann ta kort på min och Denise affisch! APLÄSKIGT att gå i den mörka A-korridoren ensam. Trodde att jag skulle dö eller nåt. Kul att det hänger spöken i taket oxå. Tack Denise!


Every now and then I fall apart

Efter matten gick jag och Amanda ner på stan, jag skulle ju köpa kläder på H&M men jag hittade dom inte. Tänkte beställa bomber lite senare idag, så imorn kommer det vara ett fint hål mellan Ur&Penn och vad det nu är som ligger på andra sidan. Innan vi gick tillbaka till skolan köpte vi varsin glass. Dom har ju ny smak på twister, kan tyvärr inte säga att det var godare än den förra dock. När vi sen kom till en busshållplats stannade vi och väntade på bussen. Tio över ett skyndade vi oss till teatern som var stängs. SÅ JÄVLA TYPISKT. Vi skulle ju kolla på FUSK men eftersom vi kom sent så kom vi inte in. Så vi satte oss vid datorn i biblioteket och väntade på att svenskan skulle börja.


You're aching, you're breaking

Egentligen började jag halv nio, men min tyskalärare är borta och eftersom Amanda oxå är hemma nu behöver jag inte komma på rasten och börjar därför tjugo i elva. Det är apfint väder så efter skolan (om jag inte hinner på andra rasten) så ska jag ner och köpa kläder. Kommer bomba H&M om dom inte fått in det jag vill ha. ÅH VET NI EN SAK. Jag håller på att tappa hår. På riktigt alltså. Det började igår i luggen och nu ramlar det av hela tiden. Känns bra att jag har plattat håret hela morgonen alltså. Åååh vet inte vad jag ska göra om det börjar ramla av påriktigt sen. Vill inte färga det brunt, huhu.

Ser ut som att jag är desperat. Vilket jag inte är, sateeeh.. HEJDÅ.

i have a huge crush on you

Började dagen i skolan en timme tidigare än vanligt med hjälpmatte eller vad det kallas. Det var nästan roligt, hehe. När vi slutade den lektionen började den riktiga matten. Jag sprang dock till skåpet för att hämta något att räkna i och sen vänta på Amanda, och resten av lektionen pratade vi väl. På lunchen satte jag och Denise upp affischer och Amanda hjälpte till lite. Utan att äta hade vi sen historia då folk redovisade och när vi slutade satt jag i sisådär 45 minuter och väntade på tråkiga papper till min och Amandas redovisning. Nu sitter jag i detta dårhus som jag oftast kallar hem. I love it.


I dreamed I saw a mighty room

Finns inte så mycket att säga om dagens musik direkt. Förutom att jag satt bredvid vinnarnas bästis (hahah sjukt söta småpojkar, rawr!) och MD glömde smsa mig om att jag vann efter att jag röstat via sms. Om jag fick välja skulle vinnarna vara annorlunda, men nu är det ju inte jag som är experten. Blir föresten alltid jätteteggad på att själv ställa upp när jag sitter där på andra raden och kollar. Har ju faktiskt lovat en viss Kent att göra det, så kanske någon dag när jag blivit lika duktig som alla andra deltagarna.


För du var solskenet

Det var en ytterst trevligt shoppingtur med min son. Jag köpte dock bara en magtröja som jag inte alls har jättemånga av just nu. Vi gick mest och kollade på skor som vi båda är i behov av, men köpte inga. Jag vill köpa converse men det är ju så jäkla dyrt och jag är ju så jäkla fattig. Livet skulle vara bättre om det inte stod "tom är en het ko" på mina gamla. Annars hängde vi i ett parkeringhus och mobbade varandra. As usual. Klockan halv fem ska jag ner på stan igen och träffa Göstisbröstis, lagom asbra helg asså.


All for you, if only you

Dagen kommer tillbringas både med min son och min man! Dock vid olika tillfällen. På morgonen ska jag och Bill/Frida shoppa loss på stan och lite senare ska jag på en liten konsert med Gösta/Denise. My lovely husband jobbar nämligen på morgonen, jag har hört många rykten att han ska ha en affär med någon annan! Om jag känner honom rätt så är det en godisaffär. Anledningen till att jag ska umgås med båda idioterna just idag är för att vi firar tre år som familj! Hunden Morris får tyvärr stanna hemma, voffvoff!


Cause God makes no mistakes

Glömde heeelt bort dendär supermånen, så jag blev lite upprörd när månen gömde sig bakom en lägenhet istället för där den brukar vara för att sen flytta sig fem minuter senare. Jag huttade/hyttade tillochmed till den! Förlåt månen, det ska inte upprepas.


So don't blow it, take a chance

Skulle egentligen dansa afro med mamma idag men pågrundav det fina vädret gick vi på promenad istället. Jag passade på att fota lite och på ica väst köpte jag en FRIDA tidning. Det var så sjuuukt längesen jag läste det men detta nummer var som gjort för mig. Föresten kostar dom 35 kronor! På min tid var det minsann billigare. Inte för att 35 är så jättedyrt, hehe. Ute på promenaden såg jag både videung och en julgran. Ballt ju!


I close my eyes and pray

Sov så sjukt skönt inatt, men min bror ska iväg till Stockholm och spela så jag ville säga hejdå och gick därför upp tidigt. Önskar lite att jag följde med men jag har inga pengar och massor av läxor att göra. När jag satt och åt frukost imorse fick jag veta att jag inte får vara hemma, men har orkar inte gå ut! Skulle vilja ta med kameran och gå till skateboardrampen i hopp om att någon skejtar, men dom skulle jag ju aldrig våga fota.

Annars då? Idag ska jag skänka alla mina tankar till Japan precis som min bror. Bryr mig inte alls över att det snöade igår, hellre det än en jordbävning va? Eller kanske en tsunami. I vanliga fall bryr jag mig knappt om vad som händer i världen, men någon gång måste man ju bry sig. Förra året var jag totalt okänslig så ett nyårslöfte jag har är att varje gång jag går in på en affär som har en doneringsbössa så ska jag lägga iallafall en krona i den, även om jag bara kommit upp i två kronor hittills så är det en bra början.



boys don't cry

DUMMA AMANDA. I måndags erkände hon att Justin Bieber var bra och idag så har hon gett upp hoppet! För någon fjantig Ulrik Munther, hah! Visst var han jättesnygg och jättebra och fyller år på min namnsdag. MEN ÄNDÅ. Du får inte svika Justin för någon som han! (Säger detta endast för att jag planerar att bli tillsammans med fjanten)



Sometimes I wish someone out there will find me

På idrotten hade vi volleyboll! Det var roligare och jobbigare är jag trodde. Blev lite taggad på sommar när vi spelade, synd att det är typ en varm snöstorm nu då. Till idrotten lyssnade vi på musik som jag valde, ballt ju (fick välja mellan rixfm festival 2010 cd 1 eller 2, hehe) Fast jag fick elaka blickar när Anna Bergendahl startade. Iallafall av Amanda. Provet fick förövrigt skitdåligt, men jag pluggade typ bara imorse så det är väl mitt fel. Klas lagar muffins. Han är bäst. Jag ska nominera honom till världens bästa bror.


There are no secrets to be told

Har suttit och kollar igenom mina gamla kamratanvändare denhär veckan (tillexempel någon jag låtsades att jag var, men det skriver jag om nån annan gång, hehe). Alltså.. Jag var ju GALEN. Anledningen till att jag knäcker fingrarna är för att det var en av Harry Judds dåliga vanor. Jag bad folk dra i mina fingrar så dom skulla knäckas. FAN VAD SJUKT. Oj, nu hittade jag en till. Har ungefär tre eller fyra kamratsidor där det bara står trams om McFly? Vill ju hitta min gamla där jag hade en bild på Nisse! SATAN. Sen hade jag typ tre som jag hade med kompisar. Skit att jag inte kommer ihåg dom asså.  Jaja, tyvärr kommer jag ju bara ihåg de dåliga McFly sidorna. Blir lite rädd för mig själv, huhu.




i go ahead and smile

Vi såg "män som blir en smula irriterad i sällskap med kvinnor", den var jättebra! Men det säger väl jag till alla teatrar antar jag. Såg massvis med människor jag kände (okej, typ 10 teatrare från boland och en annan). Nu måste jag plugga till samhällsprovet. DÖDA MIG som Amanda skulle sagt. Är så sjukt trött hela tiden och orkar verkligen inte plugga. Varför fick inte jag en sån hjärna som kan plugga och sen göra nåt kul? BLÄ.

Mamma och jag innan teatern. Hon blev väl inte nöjd med mina byxor då..

confusion never stops

Snäll familj som tvingar mig att byta byxor om jag ska på teater. Inte en enda människa som tycker dom är lite fina? Hade så sjukt mycket problem att välja kläder eftersom jag inte får på mig något längre och sen får jag höra att det är fult. Så jag hittade ett par svarta leggings som är för stora. KUL. Bäst att dom är nöjda nu asså.

EXAKT samma bild som innan fast svartvit. Har inte tid med annat!

Telling me that he's all mine

När jag vaknade imorse kände jag på mig att det skulle bli en asnajs dag! Tänk att jag hade så rätt. Istället för engelska på morgonen så gick några samelever och kollade på musiken. Sen gick vi lite tidigare till maten och jag åt det som serverades! Fast det var starkt så vi köade till juicen ett tag innan vi gick. Efter matten stod jag och Amanda vid skåpet för att hämta historiagrejerna och helt plötligt får Amanda en lyckokaka in i skåpet! SÅ JÄVLA GULLIGT. Tyckte jag iallafall. Jag fick även smaka lite så jag sprang runt och var lycklig resten av dagen. Iallafall på historian då vi satt vid datorn, men tyskan var astråkig så vi slutade tidigare och ikväll ska jag på teater! Tjabbatjena!


before you exit


jag är högt över molnen

Försov mig imorse så jag såg ut som en kaktus eller nåt i håret. På ett dåligt sätt. Menmen, jag hade skoj idag ändå! Alltså jag tror att naturkunskap är mitt favotirämne nästan. Älskar våran lärare, haha! Träffade på våran mattelärare efter lektionen som hade fixat extramatte tid åt mig. Så jag börjar en timme tidigare på måndag, huh. Efter vi ätit lunch skulle jag kolla busstider, så när vi stod vid datorn samtidigt som två snubbar skulle Amanda sparnga lote på en sladd som stack upp från golvet, sen dog alla tre datorerna. När vi sen fick biblioteksinformation på svenskan funkade dom fortfarande inte, haha! Efter skolan åkte jag ner till Gåvsta för att gå på möte. Dom har gjort om asmycket! Typ rivit väggar och målat om. Nu ska jag göra NK, hehe. Sen GLEE!


I can't do that with you

Blev ingen tränings idag heller (skulle ha dansat fuego med Denise), känns bra med tanke på allt godis jag äter. Mår så jävla illa, huhu. Dessutom åt jag typ hundra mackor till frukost. ÅH måste plugga men är så jävla trött och eh.. Det var allt. Ska nog sova ett tag och plugga sen. Gör ändå ingen nytta vaken ju. Så godkväll eller vad man säger då.


i need another story

I början av dagen var jag trött och arg, men under den andra håltimmes åt vi först i matsalen sen begav vi oss till IKEA! Där köpte vi godis och sen skuttade vi runt inne på skopunkten och stadium. Jag köpte även en ny väska som jag ska använda när jag helt ärligt kan säga att det är vår. Om jag säger det nu kommer det börja snöa, jag lovar. Iallafall, när vi kom tillbaka för att ha svenska skulle vi tydligen kolla på dansarna. Sagt och gjort. Jag vet fortfarande inte vad jag ska välja för bajs i tvåan.


i need your love babe

För ett tag sedan var jag ute och fotade med bror och syster eftersom farmor fyllde år igår. Hela förra veckan försökte jag planera in det men andra saker kom ivägen för dom, så idag - på min fulaste fuldag gjorde vi det. Trots att jag såg ut som ett troll på alla bilderna hade vi tur med vädret. Så idag eller imorn ska vi väl posta det. Nu ska jag ställa in mjölken i kylan, haha! Får nog inte visa bilderna på oss men detta var då min outfit.


No more reasons to cry

Denna måndag blev asbra tillslut! Till lunch blev det kebab och på historian skulle vi på individuellvalmässa och sen på nån öppet scen blablabla. Jag och Amanda satt i soffan! ASBALLT. Sen drog vi lite tidigare för att åka ner på stan. Amanda är bäst (och en apa) som fick in mig på stadium. Mina drömmars mössa var nämligen på rea! DOG när jag såg det! Köpte även träningsbyxor där. Sedan trallade vi runt i solglasögon! Och inne på H&M köpte jag två par nätstrumpbyxor. Desutom såg jag skolans två snyggaste killar runt samma bord innan matten. Men det är helt onödigt att skriva eftersom dom är hemliga!


jag hade hoppats på något

Detta var mitt schema för dagen igår. Men nu ska jag bara plugga. Denise är nämligen sjuk och då orkar jag inte åka ner på stan flera gånger i onödan. Föresten hade jag planerat att det skulle vara sol idag. Men nejnej, det ska förstås regna. Världelös dag asså. Egentligen skulle jag kunna träna ändå. typ spinna eller nåt. Men det är tveksamt om jag hinner (ska göra en sak som jag inte skrev.. HOPPAS JAG). Kanske lika bra att jag inte tränar eftersom jag rakade benen alldeles för mycket igår så dom blev prickiga. Asäckligt, huhu. Men sen smörjde jag in dom med allt jag kunde hitta så det är inte lika äckligt längre. Nej jag får träna imorn istället. Är upptagen alla andra dagar och ska träna iallafall en gång i veckan. Måste bara få med mig någon, hehe. Om ni redan har tröttnat på detta inlägg bör ni sluta läsa för jag tänkte skriva så långt som bilden är. Annars ser det konstigt ut. Snart ska jag klä på mig riktiga kläder, spännande. Planerade att ha enkla kläder på mig men det behövs ju inte om jag inte ska klä av mig. I provrummet och omkädningsrummet alltså. Eller överhuvudtaget. Men det kanske är lika bra att jag köper träningskläder om jag ska träna imorn. Så har jag det gjort liksom. Dom andra kommer ändå inte hem på ett tag så jag kommer dö av tråkhet.

Man skadar inte om man älskar

Hade planerat att plugga och köpa nya träningskläder idag. Men dummadumma jag hade glömt massor av pluggsaker i skolan, så jag tränade lite inför samhällsprovet och sen orkade jag inte åka ner på stan. Så efter skolan imorn ska jag göra det, sen åka hem ett tag och sen ner på stan igen. Förtillfället kollar jag på How I met your mother och rakar benen i brist på annat. KUL LIV. Åt pizza idag. Fjärde pizzan detta år! Fan vad tjockt. Snart är det Big Brother. Ska påtal om inget gå ner tio kilo har jag bestämt! Väger så jävla mycket så att jag inte tänker berätta för någon. Skojigt inlägg asså.

Hoppas Molly gör slut med Eric nu! HEHE. Det skulle vara kul.

Att du aldrig menade att slå

Grattis på födelsedagen! Heela 18 år, sjukt ju! Nyss var du en liten bebis i min famn. Visste du föresten att du fyller år samma dag som min farmor och Linda Bengtzing? DET VISSTE INTE JAG. Ha en rolig födelsedag så ses vi imorn på träningsgolvet! Godnatt.

melodifestivalenfinalupdate

Får damp över att alla låtarna är bra i melodifestivalen! Men de jag gillar minst är väl Brolle och Sanna Nielsen. Kanske för att jag inte kollade den gången dom var med, hehe. Jaja, dom bästa är väl Eric och The Moniker. Och Sara Varga. Och Nicke Borg. Och Linda Bengtzing. Och Swingfly. Och Danny. ÅH. Tyckte ju att alla var värdelösa förut.  


everything is beautiful when you're lookin through rose colored glasses. Everything seems amazin when you see the view in rose colored glasses.




somliga ljus brinner aldrig ut

Igår kväll begav jag mig till Denise. Vi var jätteduktiga hela kvällen! Först fixade vi klart mina individuellaval, känner mig grym. Sedan skrev vi ut friskis och svettis scheman och ringade in det skojiga som vi ska börja göra, känner mig ashurtig! Ytterligare lite senare fixade vi en superhemlig affisch. Då kände jag inget speciellt. Innan vi gick och la oss kollade vi på Cry Wolf, men när det blev läskigt bestämde jag mig för att sova.


can’t forget about me stupid

Imorse snöade det och nu är det värsta vårvädret. I vanliga fall är det tvärtom, vädret har värsta humörsvägningarna tror jag. Har föresten inget jävla turkost på mig idag. ÄR ASTRÅKIG. Men efter skolan så införskaffar jag det kanske! Drar till Denise ikväll. Fest!

tur i oturen eller nåt sånt

Idag är det sista dagen på min turkosa vecka! I måndags hade jag turkos kofta, tisdags turkost linne, onsdags turkos tröja, torsdags turkost linne och idag.. JA NI. Egentligen skulle jag ha turkosa leggings, vitt linne och en svart tjocktröja. Men jag var ju för tjock igår satteehh.. Det blev inte så. Men pågrund av min viktuppgång (ska nog göra en kategori som handlar om det eftersom det är det enda jag skriver om just nu, hehe) så kan jag ha mina jättestora jeansshorts! Eller okej, jag skulle behöva gå upp lite mer för att dom skulle passa bra men förut var dom asfula och stora. Men så ska jag inte tänka!


Jag misstror mig själv och håller ensam hand i hand

Första lektionen pratade vi om individuella val och annat skoj. På matten satt både jag och Amanda helt förtrollade, hihihi. Efter det hade vi en jättenödvändig historia. Blandannat så pratade vi om Justin Bieber (jag sa att han var töntig, måste ju spela med för att få vänner) och kastade godis. Sen lekte jag med två godisar vid namnen Blubb och Blubbelina. ASGULLIGA. Dessutom fick jag bajs av historialäraren. Hon är snäll. Efter det åkte jag ned på stan och var så sjukt kissnödig. Dessutom var det så varmt överallt och jag fick damp över att jag såg så tjock ut i alla jävla plagg. Så när jag kom hem en timme senare än väntat åt jag och sen spinnade jag med mor och syster.


skönt?

Planerade att gå upp fem men somnade om till halv sju. Sååå skönt! Egentligen skulle jag skicka mitt energiarbete men pågrundav sovmorgonen blev det inte så. Lite innan nio började jag fixa mig (kollade på tv innan, hehe) och snart går jag till bussen. Först ska jag visa en fin bild på mig och Amanda från igår, de andra bilderna var alldlees för fula på mig, haha! Har föresten ingen tyska idag, såå skönt det med. HEJDÅ.


i can see it in your eyes


oh my god it burns

Klädhögen som stod utanför dörren imorse är borta men det luktar fortfarande asäckligt i hela huset. Har tänkt ganska mycket på branden idag, men främst det faktumet att jag inte vaknade. Jaja, dagen flöt väl på annars. På lunchen åt jag fil sen satt vi vid datorn och fixade svenskan (förövrigt satt vi vid datorn då oxå, hehe). På engelskan fick vi rita med kritor! Skitroligt lektion, haha! Dessutom sa min engelskalärare att man såg att min färgläggnings var gjort av mig. Blev lite rörd i hjärtat då. Efter skolan åkte jag till Clas Bögsson som det kallas och väntade på Klas sen köpte jag fotopapper.


keep this fire burning

Har fått reda på att det var våningen under det brann. Enligt mamma tror polisen att branden var anlagd - alltså att någon vill döda henne. FYFAN VAD LÄSKIGT. 

På UNT finns det en liten artikel.

stand there and watch me burn

Egentligen skulle jag upp fyra idag, och om det inte vore så att mamma kom in i mitt rum och sa att det antagligen har brunnit i vårat hus inatt skulle jag fortfarande sovit. Det luktar skitäckligt och tydligen sprang männsikor i trappan och så var det brandbilar här. Fan vad läskigt att jag låg och sov altså. Jaja, snart ska jag äta frukost och hoppas att golvet inte brakar ihop (är lite paranoid och tror att hela huset kommer rasa snart..). Uppdaterar mer om det var en brand eller nåt annat när jag får reda på det.

the sweetest ass in the world

Jag fick på mig dom. PUH. Dock var det knappt så jag kunde stänga dom. Sjukt att dom passade perfekt för ett år sen och att jag tyckte jag var tjock DÅ? Jag vill inte ens veta hur omvärlden ser mig alltså. Mitt mål är att passa i dom, och mina shorts, och mina rosa jeans jag aldrig använt. Om jag har tur kommer jag även i mina blåa. Så på torsdag blir det spinning med mamma och Hanna, och om det går bra fortsätter jag så varje torsdag. 


Jag tänker faktiskt skylla detta lite på leggings. Det är ju det enda jag använder och jag märker därför inte om jag går upp i vikt eftersom dom inte har någon speciell storlek. Men om jag nu går ner i vikt och får på mig alla jeans så blir det nog mer sånt i min garderob. Jeans alltså. Anledningen till att jag inte använder det är dels för att det är så sjukt tråkigt att prova, det är ganska dyrt (om man jämför med leggings som kostar mellan 20 och 50 kronor) och att om dom går sönder har jag en tyst minut, lägger dom längst in i garderoben och tar fram dom ett halvår senare för att jag glömt varför jag la in dom där, och när jag ser att dom är trasiga blir det ännu en tyst minut. Så jag måste ha många jeans så jag kan variera mig mycket. Bra att jag är rik hela tiden då, hehe.

ingenting jag kan hantera

"Varje gång jag ser dig exploderar det nånting inom mig,
det räcker att du ler mot mig så kapitulerar jag."

Till lunch blev det pizza! Omnomnom. Fast allt som kunde gå fel gick fel för mig inne på Jalla, men det ordnades sig utmärkt. Träffade även Madde ett tag innan vi åt, asnajs ju! Vi var även inne på Desigual innan, fett ballt med övervåning och allt. Efter pizzan blev det semla, faaan vad tjockt asså. Ska prova mina gamla älskade jeans nu och om jag inte kan ha dom uppdaterar jag inget mer idag. Håll tummarna allesammans!


hejhopp

Sitter i biblioteket med Amanda just nu. Hon har hört att facebook ska läggas ner på tisdag så vi spenderar all tid vi kan där. Under våran andra håltimme ska vi äta semlor och fira att vi är kvinnor. Om tjugo minuter ska vi ha matte, just so you know liksom. Grattis på internationella kvinnodagen och fettisdagen allesammans!




I just can't help myself

Vill mest klargöra att jag inte har någon psykisk sjukdom ifall någon tror det. Jag är fullt medveten om att Kyle bor i Amerika eller nåt (texas tydligen, han kanske är granne med Denises morfar..) och att jag aldrig skulle kunna ens träffa honom, eller ja, chansen är pytteliten. Men jag hade inget att skriva om så jag kollade igenom min blogg och såg att det var ett år sen jag sa att jag var tillsammans med honom. End of story! 


You're the apple of my eye

Detta är då jag och min gullegris hihi. Bry er inte om att alla bilderna är svartvita. Dom ser nämligen helt onaturliga ut annars, men det är dom verkligen inte! Hehe. Ni får vrida era huvuden eller datorer om ni vill se hur vi ser ut när vi står upp. LOVE YOU K.

It's funny how things change

Ett år med the love of my life idag! Alla borde säga grattis. Här är förövrigt inlägget där jag skrev att vi var tillsammans, för dom som inte tror mig. Skoldagen har flutit på, först hade jag matteprov som gick helt okej. Till lunch blev det precis som förra måndagen en kexchoklad och när vi började sen hade vi historia men det var en teater som man fick kolla på om man ville. Helt sjukt att jag och Amanda jobbade istället, tillochmed till efter att vi hade slutat! Bjuder på en bild på mig och min älskling! Helt ny och allt.


Talk to me - don't talk to me

Allt går som jag vill på Big Brother! Cilla åkte ut och Patrik kom in. Trots att han inte är speciellt snygg är han snyggast av dom tre "hunkarna". Nu ska jag sluta skriva om skitprogram och trycka in mattekunskaper i mitt huvud. Alltså påtal om ingenting, jag känner mig jättetaggad på att lägga upp en video när jag sjunger och spelar gitarr på min blogg, det är ju det pinsamaste jag någonsin skulle kunna göra. Dessutom är gitarren trasig, fast ganska spelbar. Men Klas ska gå och fråga musikaffärssnubbarna hur mycket det kostar att laga den. Får väl hoppas att jag har kvar lite pengar efter det iallafall..

2008 när jag fick gitarren. Innan var det först mammas sen Hannas. Lite väl mycket gamla bilder idag kanske. Kul att jag har samma byxor på båda bilderna oxå, hehe.

my life would suck without you

Blir så arg på mig själv ibland. Jag har kollat lite på facebook hur det går för mina gamla klasskamrater i gymnasiet och alla verkar det gå bra för. Alltså på riktigt. För mig går allt ner, jag har inte förbättrats ett dugg i skolan och har tillochmed gett upp hoppet angående en pojkvän. Därför är det asbra att jag har lilla Amanda i skolan, utan henne skulle jag nog inte överlevt. Dessutom måste jag planera inför valborg snart, min familj har frågat mig vad jag ska göra och om det blir som på nyår tänker jag inte leva längre. Då ger jag upp hoppet på allt och alla. Helt seriöst. Älskar min familj mest. Puss.


Åttan. Bästa året på länge skulle jag nog säga.

sometimes it won't be enough

Nämen oj vilken händelserik lördag jag haft. Vaknade av att Fia hade damp flera gånger, förstår inte riktigt vad hon ville mig. Under dagen har jag annars spelat gitarr (lärde mig en såkallad babylåt, jag är fan kung ibland), lekt kurragömma med my brother, kollat på big brother, gått till affären i rosa mjukisbyxor och just nu bakas det kladdkaka. Dessutom kollar jag på melodifestivalen. Egentligen skulle jag plugga matte och naturkunskap, men kände att jag kunde göra det imorn istället.

Blev taggad på facebook, hehe. Det kanske stämmer in på mig, lite.

never say sweet


suit yourself!

På idrotten idag spelade vi blandannat basket. Självklart fick jag en boll i ansiktet, men jag börjar bli van nu. Efter tråkig samhällskunskap och ännu tråkigare klassråd åkte jag hem i en timme, sen åkte jag ner på stan igen och träffade mamma, jag orkade nämligen inte hämta ut biljetterna ensam. Så när det var klappar och klart tog vi bussen hem. Med oss åkte en snygg skejtare som gick av där jag bor, woooh! Dessutom ska jag hämta min mössa efter maten, kunde inte blivit bättre slut på denna skolvecka asså. Love it!



Time always kills the pain

MUSIKTEATERMUSIKTEATER. Altså, det blir nog musik. Fick reda på att vi kanske inte kommer ha vad vi nu väljer med 95:orna. Både bra och dåligt, mest bra tror jag. Iallafall om det bara blir dom i min klass då, fast en teatergrupp känns ganska liten då? Den 25 mars ska jag iallafall ha bestämt mig. Förövrigt äter jag godis. På en torsdag. Suck.

Cool mobilbild på en cool framtida dansare och mig. Coolt.

I know I'll see your face again

Kan inte säga att dagen varit den bästa, om man bortser från vädret. Filen var jätteseg så jag åt knappt nåt, mitt matteprov blev uppskutet (jag äger lite), på historian pratade vi om individuella valen och på tyskan pluggade alla förutom jag så tyskaläraren och jag hade en egen liten lektion typ. Sen skulle jag hämta ut Never Say Never biljetterna men allt gick dåligt för mig och Denise hade inte hämtat ut pengar så vi tänka strunta i det. Vem bryr sig om Justin Bieber liksom..? Nej nu skojade jag! Klart vi ska se den.

Tog en bild som liknade denna i brist på annat när jag gick till bussen Kul.

but I'm losing control

Äter en körsbärsklubba och inväntar att klockan ska bli halv. När jag kommer hem ska jag plugga, påriktigt alltså. Därför bloggar jag nu så jag inte får psykbryt över mitt dåliga bloggande sen. Fast jag kommer antagligen göra det när jag kommer hem ändå. Åh vilken dålig människa jag är. Grattis på 19-års dagen Palmigaste Palmen Johan btw!



hos dig är jag underbar

Nu har jag beställt denna mössa! Trots att Junkyards modell är så sjuuuuuukt snygg beställde jag från Hollywood. Det blev förhoppningsvis ungefär tio kronor billigare, men vi tog fel betalsätt så man vet aldrig, hehe. Nu ska jag läsa matte sen kolla på Big Brother. Och sen skämmas över att jag bloggat typ hundra gånger idag när ändå ingen läser.

you're part of my entity

Varför är jag så värdelös på att plugga egentligen? Imorn har jag omprov i matte, på fredag ska jag ha gjort klart naturkunskapen och historian och vad gör jag? INGENTING. Dessutom skulle historian in igår egentligen. Hatar mig själv lite, hihi. För att göra detta inlägg roligt tvättade mamma mina kläder idag. Mitt linne blev gult! SÅ JÄVLA GLAD. Dessutom la jag på telefonen i Denise öra nyss! VI SKA SE NEVER SAY NEVER.


And i know and i know

Jag sitter med årets första skavsår och lyssnar på svensk musik. När Klas kom hem från skolan fick jag en sak på huvudet. Hans studentmössa. Dessutom släpps ju Never Say Never biljetterna idag som jag suttit och dregglat över. Eller asså, jag dreglade på datorn. Biljetterna är inte reserverade ännu. Det jag ville säga med detta inlägg var att jag är så jävla taggad på vår nuuu! Skulle egentligen gått ut och fotat i det fina vädret, men nu blev det mörkt och jag måste plugga. Fast Big Brother är roligare, hehe.


i will fight

Vaknade upp från min Big Brother dröm 09.25 eftersom jag fick ett sms av SF. Igår när jag berättade det för Amanda trodde hon att jag skulle på konsert, haha! Jaja, somsagt så drömde jag ju om Big Brother. Typ att Sara var tillsammans med Tobias och därför ville Martin ha Vanessa. Jag som inte ens kollade på det igår, varför ska dom då förfölja mina drömmar? Får hoppas att detta var första och sista gången jag drömde om dom.


You're a class all your own

Dagen började pissdåligt. Jag skulle gå upp halv fem för att plugga till tyskaprovet men vaknade klockan sju. Så på en timme fixade jag mig apsnabbt och pluggade inget. Provet gick därför asdåligt och när jag var klar hade Amanda åkt hem så jag satt på en bänk tills jag gick ut och fotade i kylan. Bilderna blev asdåliga och jag förfrös, så jag hittade inte min skåpnyckel och satte mig därför på en bänk i korridoren men jackan och väskan. Sen vände allt, för några snygga snubbar skulle ha lektion så dom satte dig bredvid mig. Tillslut kom iallafall Amanda så vi gick jag matten där vi pratade om Justin Bieber. När vi slutade gick vi till ÖB och sen vidare till McDonalds. Där satt vi i två timmar och åt åt åt.


Man får väl hoppas att självaste Mr. Bieber har haft en underbar födelsedag som jag och Amanda firade lite. Vi kan låtsas att Amanda älskar honom jättemycket.

RSS 2.0