ska upp om fyra timmar igen

Klockan sex imorn åker jag till mormor och morfar. Har inte packat än, härligt! Kommer hem på söndag tror jag. Gjorde tre nya pärlplattor idag, den ena gick sönder helt när jag strök den, huhu. Lägger upp bilder någon gång antar jag. Nu ska jag platta håret, packa, ladda kameran och andra måsten. Hörs på söndagkväll eller måndag! Mobilen kommer antagligen inte gå att nå heller. Hejdå!

Förra sommaren på deras trädgård.

I can't help feeling

Gick på stan med mamma tidigare idag. Hon köpte tyg, smyckeprylar och en smyckehängare åt mig! Har letat i hundra år efter en sån. Skulle vara härligt att få lite ordning i mitt rum, hehe. Ska fixa flera pärlplattor senare idag, woopwoop! Fick föresten en gratis kaka på Willys. TACK KILLEN!


crazy banana


Haha, har kollat klart på Flyg 29 saknas nu. Fick liksom hela säsongen i tisdags och nu är den slut. Ska försöka sova efter tre energidrickor. Kommer att gå sådär. Måste släcka i hela huset först, huhu. JAJA godnatt alla som läser. Har så tråkigt att jag får lust att skriva jätteonödiga saker men det ska jag inte.

ny kategori!

Planerade att jag skulle göra massor med saker under min ensamma kväll men jag kom ju hem klockan sju så jag har inte hunnit. Pärlplattorna är klara iallafall, men visar ingen ny bild eftersom den rosa blev jätteful och det är den enda bilden jag har på den innan den förstördes. Nu ska jag kolla på Flyg 29 saknas, sista säsongen. Sorgligt att jag kollat klart på en hel serie under en och samma vecka. 


pyssel

Ensam hemma en kväll och mamma har lämnat mig med fem energidrickor, en chokladkaka, en glass och annan choklad. Jag klagar inte. Har dock bara druckit drickorna eftersom jag har gjort pärlplattor! Den ena är helt klar nu, woopwoop! Lägger upp bilder på dom när allt är klart. GODIS NUUUUU!


rutiga skjortor, raka luggar och riktigt konstiga läkare

Prick halv fyra träffade jag Denise utanför UM. Hade världens konstigaste läkare, han ville att jag skulle ta graviditetstest trots att jag insisterade att det var omöjligt för mig att vara gravid. Sen trodde han att jag grät, haha? Tillslut fick jag iallafall ta blodprov och om tre veckor ska jag tillbaka. När vi var klara åkte vi till Gränby och skuttade runt ett tag. Nu ska jag laga mat helt själv!



why won't you release me

Klockan åtta gick jag och mamma ner på stan för att se Kronjuvelerna. Grät redan när trailern för Jag saknar dig. Sen kom det tillbaka lite då och då under filmen. Gråter typ hela tiden, what is wrong with me? Föresten, han som spelar lilla Björn Gustafsson bor i Uppsala. Ska man satsa? Hehehehehehe.


handlade för mindre än 100 på ikea

Imorse åkte jag och mamma till IKEA och handlade lite. Jag fick med mig pärlor, pärlplattor, ljus och lite godis, hehe. När vi var klara gick vi in på lite andra affärer i området, såg att Onoff är borta forever, rip. Ikväll ska vi på bio och imorn är jag helt ensam så jag kan pyssla, städa (insåg att jag vill mölera om igen, hehe..), kolla på Flyg 29 saknas och dricka powerking, YEAH!



I'll take you to the candyshop

Drömde en fin dröm om kamrater och boländare, men jag får inte berätta för då slår den inte in! Imorse fick jag mina filmer, men precis när jag skulle öppna paketet kallades jag ner till källaren för att städa. Det tog bara typ jättemånga timmar. Men nu är allt klart och mitt paket är öppnat! Har dessutom med mig en påse och en bananlåda med saker från källaren, hehe. Där finns tillexempel filmer som Pokémon, Saltkråkan och Turtles! Alla regninga sommardagar är räddade föralltid. 



Påtal om ingenting liksom.


Bosse och Ragnar!

Har varit med Denise i nästan två dagar! Igår kom hon hit och vi gjorde massvis med saker. Lite spontant åkte vi ner på stan tillexempel. Precis när vi kommit av bussen stannade några snubbar oss och pratade om båtar och sånt i tio minuter, och när dom släppt oss träffade vi Frida och Esther (sprang på dom fleeera gånger, hade värsta träffen på bikbok med dom, Ruben, Daniel, Joszan och hennes kompis, haha). När vi sen var hemma chillade vi i tvättstugan. Där dansade vi med sopborstar och tog fjantiga bilder. På natten kollade vi på Sailor moon och gjorde milkshakes.  Idag har i varit på stan (blev av med min umoskuld, typ.) På kvällen var det minnesstund för Norge som i var på innan bilen hämtade oss och vi for iväg till Knutby eller nåt, fast utan Denise.




kan inte skriva (B)ajskor(V)

Drömde en lite läskig dröm inatt. Först hände det helt ointressanta saker, men lite senare i drömmen hade jag en lös tand och när jag skulle visa Frida och mamma tappade jag den. Dom var helt lugna och sa att det var normalt men jag typ grät. Sen tyckte jag iallafall att det kanske var lite gulligt att sakna en tand, så jag gick in i badrummet för att kolla hur jag skulle se ut på skolfotot, men då hade jag tappat alla tänder på övre raden. När jag vaknade googlade jag på vad det kunde betyda. Antingen kommer jag bli rik, få otur, vara med om en förändring eller att en närstående kommer att dö. GLÖM DET TANDDRÖMMEN, skulle bara säga till er att vara försiktiga, jag är världens största tönt.


Rubriken är viktigast i detta inlägget!!!!

back to black

Känns dumt att skriva nåt kul (inte för att jag har gjort något kul idag) när allt händer överallt.
Tänker på alla som var i Oslo och på Utøya OCH Amy Winehouse som dog idag. 




godmorgon och godnatt

Ojoj, har visst inte uppdaterat idag. Men det gör inget, hela dagen har jag tillbringat framför (bakom?) datorn och kollat på Flyg 29 saknas. Iallafall hela förmiddagen. Sen har jag fixat med håret, bloggen och rummet! Det märks dock inte på något håll. Håret är lite ljusare, rummet lite städigare och bloggen lite tråkigare. Men det sista ser ingen, hehe. Råkade se denna på Junkyards hemsida. Om frakten inte fanns skulle jag köpa den typ nu. I NEED IT (läs: vill ha)


PS. Köpte Flyg 29 saknas boxen för ett tag sen, för 69 kronor!! Egentligen kostade den 429. DS.

tvnerd

Fixade min tv idag, köpte sladd och allt. Har varit utan tv sen i måndags, ojoj. Fast det är inget tillskillnad från när jag levde utan tv från September 2009 till December 2010. Heja mig!
HÄR kan man kolla på Flyg 29 saknas på engelska, såg det nyss, hehe. Woopwoop!!

Jag och Snyggfrida i tisdags.

Things you never dreamed of

Rebecca Black är så sjukt bra. Det var allt jag ville säga. Plus grattis på fjortonårsdagen. Önskar att jag oxå var fjorton år och lika grym som henne. Trots att alla hatar henne fortsätter hon. Gråter lite när jag kollar på denhär videon. Säg till om ni tycker jag ska uppsöka läkare, för ni har feeeel!


helt knas eller helt ok?

Trots att jag inte skrev det var gårdagen askalas! Imorse fixade jag lite med rummet sen gick jag och mamma till blandannat kyrkogården och kollade lite. Just nu försöker jag fixa med bloggen, kan ju inte se om den är helt knas på min dator. Hoppas den ser helt ok ut för allmänheten iallafall, nu ska jag försöka fixa med rummet igen, suck..


Drink it up, drink-drink it up

Kvällen bestod av kisskort och pusskort med tio ungdomar födda nittonhundranittiofem.


skitapaaköAJDLKSAFHSLF

Dagen startades med en tur till IKEA, Jysk och Helping hand. Fick med mig spotlights, en ram och ett nyss glasögonfodral! Systeryster tog ju mitt gamla med sig så jag köpte ett likadant för fem kronor. Senare idag ska jag till Rasbo, woopwoop. Ser ut som skit hejdå.


ska sova bakvänt inatt

PUH!! Har burit möbler och städat hela dagen. Rummet är långt ifrån klart men alla möbler är flyttade. Runt klockan nio tog vi bilen till olika parkeringar så Klas fick köra. JUSTJA, fick skjortan idag!! Dock har jag inte öppnat den än eftersom jag har varit upptagen med annat och nu står saker ivägen så jag kan inte öppna garderoben. Men såfort jag får ordning så ska jag ta kort och sånt.


korkad och klantig tjej

FAAAAAN råkade dreggla på mitt tangentord så nu funkar inte tangenten next to den som inte heller funkar.. Kan alltså inte skria att jag ska till barnavårdscentralen, om jag nu skulle få för mig att åka dit. Måste alltså kopiera och klista in ännu en tangent! HUR KORKAD FÅR MAN.. sen skulle jag skria "bli" eller "vara" men det gick ju inte.

don't even try to explain

Promenaden var speciell. Jag och mamma gick baklänges hela vägen hem. För några timmar sen kom grabbarna och bar ut Hannas saker och nu fixar vi med det som är kvar. Så hela nästa vecka går väl ut på att flytta möbler. Härligt att alla möbler som inte längre har någon ägare är i mitt rum, går knappt att gå in här, haha.

Ser detta helt galet ut eller kan rummet se ut så? Hahah.

flytt hela dagen

Imorse tog vi bilen till Skoby och hämtade lite prylar. Jag fick med mig en låda med gamla brev och skolkataloger typ. När vi åkte hem satt jag i bak med cykeljhul, dragspel och en bas blandannat. Snart blir det ännu mera bära och sånt när Hanna kommer tillbaka så dom kan flytta. Nu ska jag ut och gå låter det som, hehe.

Snygga naglar yeaah..

ännu mera positivt..

..KEEEPSEN!! Den är numera min och ingen annans. Dessutom har jag fått en bas! Ska försöka ha alla mina instrument på samma ställe när jag möblerar om i rummet och sen ska jag nog lära mig en eller två låtar att skryta med, hehe.


i wanna dance with my baby

Runt klockan sju åkte vi och lämnade Tove i stan sen till något ställe och övningskörde! Det var ganska läskigt i början och jättekomplicerat med koppling och växel och bajs. Men Klas fixade det bra! När han kört några varv gick i och plockade blåbär sen åkte vi hem genom hela Uppsala. Tränade lite vägskyltar dessutom, kommer bli världens mest bilkunniga människa efter sommaren!

Snygg outfit, haha! Drog på mig det första bästa imorse.

stretch and bend

Det känns så konstigt att Hanna flyttar imorn. Hon tar med sig saker och lämnar oss, och jag måste försvara alla saker jag vill ha när jag flyttar. Tillexempel örngotten med hundar på och kattavlan. Dom retar mig hela tiden och säger att dom vill ha den när dom vet att jag dör för den! Okej, kanske inte dör, men jag älskar den. Påtal om katt och Hannas flytt vill inte Fia att Hanna flyttar. Lycka till med allt storasyster!!

PS. Hanna, jag har ritat en katt på en av dina flyttlådor, så du inte glömmer Fia.
<a href="http://www.dolliecrave.com/cute-bunny-graphics.shtml" target=_blank title="Cute Bunny Graphics">
<img src="http://i664.photobucket.com/albums/vv4/missdolliecrave/dolliecrave/graphics/cutebunnies/18.gif" alt="Cute Bunny Graphics" border=0></a>

mera blogghjälp

Har fixat menygrejen typ. Alltså det jag behövde hjälp med igår. Eftersom ingen kommer svara idag heller får jag väl fortsätta läsa, men jag fattar på riktigt inte hur man gör inläggen större, ÅH.

positivt med hannas flytt..


..Är att jag får massor av saker hon inte vill ha! Tillexempel några smycken. Förutom dom på bilden har jag fått två ringar, två par örhängen och två till halsband. Sen ligger massor med skivor på min skateboard som jag ska kolla igenom. Det negativa med allt detta är att jag inte har plats med nya saker, mitt rum är redan kaos!

need help med bloggen

Suger hårt på koder och sånt och orkar inte läsa en massa på hur man göra så om någon kunnig fattar vad jag menar skulle det vara till stor hjälp. Skulle vilja kunna ha större bilder och flytta menyn, sen vill jag att man inte ska behöva dra på grejen där nere, eller är det bara för mig det är så? Hoppas någon fattar, hehe.


Kickin' in the front seat

Har varit och åkt bil hela dagen! Imorse hämtade vi den i Bärlinge/vendel/tierp/något annat. Första stopp blev Emmaus mitt ute i ingenstans, hittade ingenting att köpa men det var jättegulligt ställe. Sen åkte vi lite i Uppsala och handlade i Gottsunda. Så nu har jag bil i fyra veckor! Fast det är inte direkt så jag planerar att sitta bakom ratten. Har föresten tränat bilmärken, så nu ska jag imponera på alla fordonsnubbar i höst!



tjeena mannen!

Sitter vid mammas dator nu eftersom jag var beredd på att åka iväg men vi skulle tydligen inte göra det än. Igårnatt när jag skulle sova såg jag en stor onsekt i mitt tak så jag sprang ut ur rummet och avaktade. När insekten var stilla sprang jag till sängen och slog ihop datorn, stängde av strömbrytaren och släckte lampan. Sen gick jag gråtandes och la mig i Klas säng, haha. Han var förövrigt inte hemma så ni behöver inte vara oroliga.


svart som en natt

Har fått två goda nyheter idag! Först att en film jag vill beställa har kommit in så man kan köpa den igen och sen att min skjorta är påväg hem till mig! Hoppashoppashoppas att jag får den imorn, annars måste jag ju vänta till på måndag. Har egentligen inget att säga, skulle bara visa en bild jag tog från mitt fönster för ett tag sen.


elefantbrudarna

Har egentligen inte gjort speciellt mycket idag men kände att jag behövde uppdatera lite. På morgonen åkte vi till ÖB och shoppade loss. När vi kom hem hämtade vi bananlådor i affären och sen har jag inte gjort så mycket mer. Härligt med bara tjejer hemma idag. 


blablabla as usual

Spelade sims för kanske kanske kanske sista gången för ett tag sen. Hände inte så mycket, men det kändes bra att min familj mår bra. Jag känner för att göra en förändring. Har tre saker på gång i min hjärna (tre saker för mycket, kommer sprängas av överbelastning, haha). Men ska försöka fixa alla tre innan sommaren är slut. Det har med bloggen, rummet och håret att göra. Rummet först, håret sen och bloggen sist. Måste bara fråga my friends om råd så jag inte gör något riktigt korkat, hehe.


låt det va som i en film

Idag har jag varit sådär vuxen igen. Gick upp klockan sju och åt frukost eftersom jag var så hungrig innan jag somnade men inte ville äta på natten. Sen somnade jag igen till klockan tio för att kolla på Lillefot och Nasse innan jag åkte ned på stan och åt lunch på Apéritif med mamma. Jag åt en nyttig kycklingsallad, kan ni förstå det? Den var faktiskt jättegod och sen att en av snubbarna som jobbade där var skitsnygg skadade inte ett dugg (dessutom hade han världens finaste namn). När vi ätit klart köpte vi tyg till en kjol och jag gick på stan ett tag tills mamma körde bussen som åker hem till mig, så jag åkte med henne till affären där jag köpte potatis och skagenröra. Härlig onsdag!


nothing at all

Om jag skulle beskriva allt jag gjort idag men ett ord skulle det vara ingenting. Trots det har jag haft ganska kul. När det började åska spelade jag kort med mig själv eller lekte med Fia. Jag får väl erkänna att Klas har rätt, jag är ganska ensam. När mamma kom hem blev det inte mycket bättre, jag skar upp melon till oss och skrattade några minuter med Fia på magen. Lite senare sprang jag ut med soporna barfota. Hur kan det vara kul?


"nu kommer en bil.. yeeaah!"

Sitter och sjunger låtar om folk som går/åker utanför. Sicken tur att ingen hör mig, då skulle jag åka in på psyket. Hoppas att någon kommer hem snart, har så apigt tråkigt. I flera timmar har jag suttit och kollat ut genom fönstret och sjungit. Är något fel på mig?


Come down and see me again

Woop woop! Jag vann på tradera! Dock är det Klas mail allt skickades till så jag får vänta. Älskar att få post, så himla taggad att få den skickad till mig! För ett tag sen plingade en brevbärare på och gav mig ett paket som inte var till mig, men det var ändå kul att få post! Nu har jag skrivit för många utropstecken. Eller nej, jag bara skojade. !!!!!!!!!!!!!!!!!!.




3 timmar 56 minuter 20 sekunder

Är ensam hemma just nu. Därför sitter jag och budar på tradera! Det jag vill ha låg på 1 krona tills jag började buda och nu ligger den på 23. Heja mig! Råkade även buda på en sak jag inte ville ha så jag hoppas att någon budar mera snart. Den är liksom dubbelt så dyr och hälften så fin, sattehh.. Hoppas alla ber för mig i några timmar så jag vinner!

Fan, datorn kan inte öppna bilder(?!?!??!?!). Be lite för den oxå, tack.

hårproblem

Skulle vilja ha lite hjälp av alla som råkar gå in på min blogg. Om mitt hår.

1. Ska jag fortsätta ha turkost i håret när skolan börjar? Ibland är det jobbigt att ha det eftersom det färgar av sig när det är blött, jag måste färga om det och därför köpa mer hårfärg någon gång och det är svårare att välja kläder. Så jag funderar på att låta det tvättas ut och spara den turkosa färgen om jag vill göra något kul med det senare.

2. Ska jag fortsätta ha raklugg? Tänkte egentligen inte ha den nu under sommaren men konstigt nog tycker den om mig extra mycket så jag har valt att behålla den och klippa den då och då så man ser mina ögon. Insåg hur ful jag var med lugg ner till näsan.

Om ni heter Denise, Frida eller Amanda är det extra viktigt att ni svarar.

charlottenlök

Mamma äger som köpte bigarråer/körsbär/whatever och jordgubbar! Synd bara att det inte är något bra på tv på sommaren och att jag inte har någon att äta det med. Förutom nattfjärilen i mitt rum som ska dö snart. Känner att jag vill beställa massa saker från internet så jag får post och har något att se fram emot! Helst något billigt eftersom jag har ungefär 200 kronor att leva på i sommar och därmed anser att jag är rik, hehe.

Struntar i om du hatar mig för bilden, hihi.

when the sun goes down

När mamma kom hem gick vi till Botaniska, hade tyvärr inte med mig någon kamera men vi ska tillbaka dit någon annan dag. Det var trevligt där och vi åt glass, hehe. Påvägen hem gick vi förbi ett jättefint ställe där man kunde bo, ska lätt flytta dit någon gång i mitt liv. Råkade föresten nästan vara med i en cykelolycka när tre snygga cyklister cyklade mot mig från olika håll och jag slängde mig flera meter åt sidan för att överleva.


it's time you have the talk

Sådärja, nu har jag äntligen en rutig skjorta i min garderob! Har haft två andra innan men en fick Hanna och den andra gav jag till Klas. Jag är medveten om att jag är världens bästa lillasyster. Köpte dock inte något av de andra, topgrejen fanns bara i L men jag provade en rosa istället. Ska kanske köpa den i framtiden, men kände att jag inte hade råd (59 kronor hahahaha). Istället köpte jag en FRIDA tidning, känner mig som 14 igen.

Kommer ångra att jag lägger upp en bild på min mage, men någon måste säga till mig om jag ska köpa denna eller inte. Har ingen aning om vad jag ska ha den till.

tack ungen som väckte mig

Det gick inte så bra att vakna klockan sex. Jag lyssnade nämligen på min mobilradio för att somna igår och sen var den på hela natten så batteriet tog slut. Men jag åker kanske ner på stan ändå, fast lite senare. Eftersom jag vet ungefär vad jag ska ha lär det ju inte ta så lång tid ändå. Om inte resten av rean attackerar mig med sina låga priser, hehe.

Äsch, lägger inte upp någon bild, hehe.

baaaaaajs

Har ställt klockan på 06.10 och hoppas att jag kommer upp då. Funderar nämligen på att åka ner till stan klockan tio och kolla in rean nu när jag har pengar. Dessutom måste jag kompensera alla dagar då jag gått upp runt elva. Så nu ska jag somna till Big brother reprisen, lägger upp bilder på saker jag vill ha med mig hem imorn. Godnatt!

FAN SKIT INTERNET GÅ OCH DÖÖÖÖÖÖÖÖ. Typ. Klockan är liksom halv ett nu och jag började skriva runt elva. Nu spelar ju detta inlägget inte någon roll. Jaja, ska ändå upp sex. GODNATT PÅRIKTIGT SKITBLOGG. Asså vilken idiot uppfann internet egentligen?

emil på marknad

Emil i Lönneberga på tv nu! Jag vet att ni vill veta att jag ser honom jätteofta utanför mitt hus, fortfarande lika blond. Dessutom har min mamma ägt hästen Lukas, hur häftigt är inte det? Är lite kär i Emil, så om ni inte är lika söta som honom har ni ingen chans.

De tre svenska männen i mitt liv. Har någon grej för blondiner med huvudbonad.

Vad skulle vi annars göra?

Har inte gjort något vettigt idag, förutom att jag gick ner på stan med mamma. Hennes gamla kontor ligger precis vid ett koncentrationsläger, eller iallafall något som skulle kunnat vara ett. Man skulle nästan kunna spela in en film där. Nog om det, ska kolla på tv och ha jättetråkigt nu. Nä bara skojade, gick till affären precis efter jag skrev det.

Tänkte på denna när jag var ute, haha. Coola_brudar ohyeah!

Everytime I Look For You

Åhnej, min dator har fått nån sjukdom. Inte okej. För ett tag sen kollade jag på Easy A och nu är det American Pie på tv. Får väl kolla på det. Imorn ska jag nog göra något vettigt, typ shoppa. Någon frivillig till att följa med? HATAR MIN DATOR JUST NU, SKIT!


life sucks and then you die

Dagen fortsätter i samma bana. Önskar att man kunde ta en paus från livet ibland. Jag känner för att göra något riktigt somrigt någon dag. Men det kommer väl inte hända. Blir föresten inte alls ensam idag. Saknar skolan lite så man har något att göra om dagarna.

Något blev fel med bilder på mig från tisdags innan, haha.

you can break my bones

Hade en dålig förmiddag. Skitgubbarna som sågar och borrar väckte mig tidigare än jag ville. Runt klockan elva ville mamma gå ut och plocka smultron med mig trots att jag var sur. Så i två timmar var vi ute och jag började typ gråta i skogen pågrundav alla insekter. När vi kom hem gick vi till affären och när vi kom hem igen slängde jag av mig mössan och koftan (jätteskönt med mössa mitt i sommaren, testa det!). Nu har jag tagit en dusch så jag inte längre luktar usch och ikväll är jag helt ensam. PARTYY!!! Fast nä
.

Brist på bilder. Älskar 0:46-0:49 mmmhmmm..

to perfect for words

Har kollat på Allsångsreprisen och Allsångsklipp hela dagen. Gick upp klockan tolv, usch. Men det har gjort att dagen gått fort och för ett tag sen fick jag den finaste kommentaren på länge. Hur kommer det sig att mina vänner är bäst? Nu ska jag beställa en sak, woho!


webballsång






måns! måns! måns! mums! mums!

Denna tisdag har jag skrikit, sjungit, hoppat, skrattat, frusit, svettats och skrikit ännu mera. Som sällskap hade jag Frida och Amanda. Sen var ju tusen andra där, tillexempel Håkan Hellström. Ulrik Munther, Webb-Anton och Måns Zelmerlöw. Satt inte helt fel med Allsång alltså. Texter som "Jag måste hejda mej när jag ser en tjusig tjej" och "Får man ta hunden med sig in i himlen, han är snäll och han har vart en riktig vän" har fastat förevigt i mitt huvud. Runt midnatt var vi tillbaka i Uppsala. När vi väntade på tåget diskuterade vi näsor och Ulriks armband. Det stod inte "I love you Antonia" iallafall.


tja sms rubriken!

Åkte med mamma idag, från Eriksberg till Slavsta. En och en halvtimme i buss, woho! Sen bytte hon mina hängslen eftersom dom gick sönder, hehe. Jag är lite stressad inför imorn, måste tvätta, bestämma kläder, färga håret igen, få tag på alla som ska med, fixa kameran osv. Det är alltid någon som inte svarar, aaah. Får damp på er tjejer! Ibland.

I brist på bilder liksom. Uppcon för en månad sen!

haircolorblind

Har färgat om håret idag. Tror att det är fjärde gången på en månad. Jag blir verkligen färgblind (istället för storleksblind alltså) när det gäller mit hår. När jag bara var blond tyckte jag att det var för mörkt och gjorde olika saker för att det skulle bli ljusare. Mitt mål är att det ska bli platinablont/vitt men nu måste jag tänka på det turkosa oxå. Ungefär en vecka efter att det är nyfärgat känner jag att det börjar bli grönt/grått och jag måste färga om. Egentligen planerade jag att sluta färga första gången det tvättades ut men jag kan inte sluta! Älskar är det är nyfärgat och fint. Eftersom jag inte färgat min utväxt just nu sprayar jag med nån blonderingsspray och färgar med min direction white toner några gånger i veckan. Finns det något annat man kan göra för att bli blondare?

I want to stay this way forever

Under kvällen har mina vuxenpoäng försvunnit typ. Jag har spelat sims, hehe. Måste ju passa på innan Hanna flyttar, då kommer jag aldrig mer kunna göra det! Hittade massor av foton från min förra och nuvarande familj. Min förra bestod av mig och två killar, jag och den ena killen var tillsammans och fick barn men sen råkade jag vara otrogen med den andra. Så det kan gå. Min nuvarandre familj är min riktiga familj minus pappa och plus min pojkvän och vårat barn som fyllde år idag! Dom förra hette typ Hotness i efternamn och dom nya Lillstrumpa. Fast min pojkvän heter Milton. William Milton.

webcam to gif

make animation

I'd follow you wherever you go

Skulle ju bevisa att jag är en bättre busschaufför än Amos. Det går sådär, jag har ju inget körkort och planerar inte att skaffa ett. Men jag kan se snäll ut. Om jag försöker. Snart ska jag färga håret tror jag, eller så gör jag det imorn. Skulle behöva fixa utväxten men planerade att inte göra det under hela sommaren. Kommer vara lagom snyggt till skolstarten. Saknar skolan lite btw, men det ska jag inte berätta för någon!


vuxensöndag

Uhu, min mage kliar och svider. Men det mesta röda är borta, hehe. Jag måste egentligen skynda mig lite eftersom jag ska till Flogsta, haha. Får typ tusen vuxenpoäng idag känner jag, måste boka tvättid oxå! Känner mig ashäftig, hehe. Ojdå, nu blev min mage röd igen.

Ser ut som ett träsktroll jajaja skitsamma.

I got problems up to here

Hehehehe hej! Det enda roliga som hänt idag varr att en skejtare gick ut ur hissen när jag skulle upp. Nyss målade jag naglarna och gjorde tolv sit-ups. Sen orkade jag inga fler. Imorn händer lite mer saker, ska ställa in disken och ta ut soporna. Slaveri eller jobb, det är frågan. Nu ska jag göra mina naglar ännu mer glamorösa, spännande!  


let's hope it's not today


Simpaticõ

Denna kväll har jag köpt hängslen och varit på bio med Frida! Filmen vi såg var Bad teacher, apigt bra! Sen att det var en jättesnygg snubbe i salongen skadade ju inte. Så en himla lyckad kväll var det, nästan så att jag vill bli lärare nu. Det negativa är att jag har 20 kronor kvar denna sommar. Härligt Frida! Men jag ska arbeta lite till tisdag iallafall.


baaaad news

Har två dåliga nyheter. Den första är att alla betygen är satta typ. Hoppas att mitt betyg i svenska kommer ändras men är riktigt osäker eftersom jag inte gjorde någon bildanalys.
Andra dåliga nyheten är att jag fortfarande inte har fått mina tio timmar. Hur tusan ska man göra? Lyssnade ju tre timmar igår som jag inte skulle ha slösat några och jag kan inte längre lyssna på mina favoritlåtar, har inte lyssnat på några av dom sen maj.

Dålig nyhet tre. Bara såhär för mig?

RSS 2.0