utspark

Idag var det dags för treornas utspark! Hade räknat med alla treor men gissa hur många fordonselever som var där? Noll. Men vi hade en del trogna byggare som vi tyvärr fick tävla mot. De fuskade en hel del men vann ändå. Eller ja, mot oss vann dem. Sen stod det mellan dans/spetstjejer och musikkillar+Martina i dragkampen. Det skulle vara mycket roligare om det var bygg mot musik meeen byggarna sög i basket så det blev inte så. Säger inte att dansbrudarna är svaga men tänkte bara att det skulle bli en svettigare match och någon kanske skulle behöva ta av sig tröjan.
 

in living color

Idag var halva klassen i skolan för att spraya på lakan. Tycker vår idé var väldigt estetisk och kul! Innan vi var klara sprang jag till bussen för att äta middag vid ån med Frida! Skrattar högt åt bilderna jag tog idag. Hoppas ni skrattar lika mycket. Älskar min klass. Spana in de rosa händerna i hörnet förresten, hörde att det var skitsnygga!! Hehehe.
 

FEROCIOUS FICTION

Skivan igår var så jävla bra! Först träffades klassen hemma hos Tina där vi delade ut nomineringar och så. Jag blev "Klassens fårdaherde" med en jättefin motivering. Alla som känner mig tyckte det var jätteroligt och förstod precis men många trodde att jag var den som förde klassen samman eller att jag hade en bondgård. Klockan sju var det middag på Birger Jarl med många fina tacktal och lite för mycket dricka. Tre timmar senare kom eftersläppsfolket. Det roligaste var att man kände nästan alla där så det spelade ingen roll om man tappade bort de andra. Dansade, skrattade, pratade, vänskapsshottade och hade det så sjukt kul hela kvällen. Klockan två var det stängning men innan jag åkte hem hjälpte jag prinsessan hitta drömprinsen och pratade med folk som går på Boland men som var på Skrapans skiva, pffft. Precis när jag satte mig i taxin, redo att åka hem, såg jag jättemånga fler jag ville prata med. Var nära på att hoppa ut men är ganska säker på att de var påväg hem och att det skulle bli pinsam stämning. Nu blir det skola, mina två första lektioner var inställda eftersom vi hade skiva. Älskar lärarna på Boland! Älskar förresten alla på Boland. Finns ingen bättre skola!
 

i think you're fine

Herrejävlar vilken bra dag. Här är en lista på allt som gått precis som det ska idag. Det mesta alltså. Älskar livet!
 
På psykologilektionen fick vi tillbaka förra provet. Längst bak stod det IG. Pratade med läraren om hur jag skulle göra men eftersom jag inte har tid att göra om det och på förra provet fick ett poäng från VG sätter han G på mig ändå. 
 
Under den lilla rasten lämnade jag in tre uppgifter och var jäkligt effektiv. Fick G i svenska A dessutom! Tog bara tre år. 
 
Under ensemblen sjöng vi låtar. En av låtarna har jag tränat privat med min sånglärare och några som sjöng samma stämma mig mig hade inte varit med förr eller var sjuka, så läraren sa rakt ut att jag kunde stämman bäst och att de skulle lyssna på mig. Under en annan låt var mina stämvänner borta så jag blev ensam men hon sa att jag gjorde stämman jättebra ändå. Efter lektionen fick jag höra att det kändes bra för henne att ge mig ett G och att jag borde fortsätta sjunga i kör. Det kan låta som en förolämpning men fyfan vad glad jag blev av att höra det från henne.
 
Andra saker som varit bra idag är att jag fick min peruk, trodde den skulle komma om flera veckor men precis i tid ramlade den ner i brevlådan! Fick även ett litet ärende att ge papper till Birger Jarl så vi ringde upp dem och ut kom en snygg BJ:are som jobbade där. Träffade Denise som är så jävla vuxen och hängde med Amanda resten av dagen.
 
Här bjuds det på en video från sista ensemblen någonsin. Tönten tog fram mobilkameran men visste inte hur den skulle stå så jag vänder och vrider på både den och mig hela tiden. Om man lyssnar cirka tio gånger kommer man vänja sig vid min röst och tycka att den är bra, men första gången förstår jag om ni ryggar tillbaka. PS. Ser korkad ut men är smart.


kulturernas karneval

Igår tog jag en paus från min plugghelg och bagav mig till Botaniska där Faceplant spelade. Det var ju kulturernas karneval här i Uppsala. Missade dock allt annat och när de hade spelat klart hängde jag med Yvonne, Amanda och Alex i trädgården. Vi tgo en glass och hade det mysigt. Fick gratis popcorn av några killar medan min glass höll på att ramla av typ. Kom sen hem och har gjort klart så himla mycket skolarbete under helgen, bara cirka tio dagar kvar nu!!!!
 

el grande finale

Treornas sista föreställning har ju pågått hela veckan. jag såg tre av fyra föreställningar och skrattade lika mycket varje gång. Tänkte lägga upp några bilder från de roligaste momenten (bortsett från improvisationerna, sååååå sjukt roliga) som ni kan skratta lite åt. Kanske. Sjukt bra var det iallafall, så himla sorgligt att tiden på Boland är slut snart!
 

high school graduation

Igår var en bra dag! Yvve fyllde år och Ekeby hade skiva. Vi lunchade med hamburgare och sen ritade vi penisar innan det var dags att förberede sig för skivan. Jag och Amanda hade beställt dräkter som inte kom så vi fick improvisera lite. Det var en jätterolig skiva och jag träffade Jenny, Karin och Frida som var värdar (tillsammans med resten av Ekeby såklart). Drack kanske lite för mycket och var tvungen att gå hem men ingen ville prata med mig i telefon så jag sjöng hela vägen. Har antingen varit jättetrött eller lite full idag i skolan. Sov iallafall lite överallt och hade min sista etiklektion, buuhuuu! Har ju dock fortfarande en uppgift kvar i det ämnet så det är inte över än! Ha en glad fredag allesammans!
 

uschibuschibusch

Skoldagen var så himla rolig igår, herregud vad jag sommer sakna Boland. Var dessutom på mitt sista gratisbesök och tandläkaren och hade inte ett enda jävla hål. Så typiskt, tänkte ju passa på när det ändå var gratis. Efter skolan var det musikal igen. Vi skrev på en fin enkät och sen åt vi glass och kollade på hela musikalen. Herregud vad skönt att man kunde skratta och dessutom se hur man själv såg ut. Blev glad i hjärtat när musikalgänget skrattade åt min dans, visste inte att den var så ful. Efter akt ett med Hair och akt två med Spray var det slut. Ååh, världens finaste gäng ju!!
 

hashtag pojkvän


we are one

GRATTIS DANMARK!!! Visste att ni skulle vinna! Kanske inte hoppades det eftersom det fanns bättre bidrag (hade åtta pojkvänner som tävlade så det är klart jag hejade på dem) men älskar ändå låten! Fick en goodiebag av Parksnäckan men hade redan eget godis. Det var en jätemysig upplevelse och är ganska säker på att både greker och italienare satt bakom oss. När Sverige sjöng klappade folk i takt och det kändes lite som att det var live ibland. Alltså, det var ju live, men jag menade live som i att vi var i arenan eller de på scenen. Tack Sverige för en skitbra föreställning, verkligen!
 

i reach for the horizon

Snat ska jag iväg till Parksnäcan för att kolla på Eurovision. Det känns lite tråkigt att kolla hemma på världens sämsta tv och mina kvalupplevelser har inte varit de bästa. I tisdags kollade jag på mobilen och twittrade från datorn. Eftersom mobilen laddades samtidigt var jag tvungen att sitta på golvet, ganska obekvämt. I torsdags satsade jag på att göra samma sak men datorn var dum och ljudet på mobilen slutade fungera ibland så jag bestämde mig för att kolla på tv:n ostället, men eftersom jag inte hittade rätt kanal fick jag kolla på finska kanalen. Förstod inte allt de sa och låtarna var textade på finska men annars fungerade det helt okej. De blev väldigt glada när finland gick vidare iallafall.
 

Any way the wind blows

Var somsagt på fest igår. Hemma hos Linnéa i Knivsta! Det var nog första gången jag var i den delen av Uppsala, måste säga att jag har underskattat det. Riktigt mysigt ställe ju! Det var mest esteter där såklart, men jag klagar inte. Det var jätteroligt och en ganska konstig kväll, hahaha. Klockan två gick vi alla till tåget men det sista var sent så jag missade sista bussen och min "åhnej har bara hundra kronor kan jag komma till Eriksberg ändå, sneeeela" taktik på taxibilarna funkade inte, men fick låna pengar av världens bästa Yvonne så jag kom hem ändå. Slutsumman blir: asbra fest!
 

Elit

Saker jag prioriterar framför bloggen: skola, studentskivor, sova. I onsdags var det elitskivan som var prio ett. Det var så kul att jag missade sista bussen och gick hem till Amanda med Alex och Jack. Åkte hem tidigt och gjorde mig redo för skolan. Fick göra klart det sista naturkunskapsprovet och fick fucking godkänt!!!! Är så jävla glad, 50 poäng liksom! Får ändå IG i kursen men det känns skönt att ha G på iallafall ett prov. Kom hem direkt efter skolan och somnade, vaknade en timme senare och trodde att det var morgon så jag satte mig och åt frukost. Var lika trött i skolan på fredagen men klarade mig igenom hela skoldagen och sen blev det fest, mer om det sen!


ignorerad men glad

Har ignorerat bloggen lika mycket som alla andra ignorerat mig hela veckan. De enda människorna som gjort mig glad har varit snygga killar och lärare. Igår hade jag mina tråkigaste lektioner och längsta håltimme ensam eftersom Yvve inte kom. Spenderade lite av håltimmen med Denise som fyllde år och sen gick jag till några i klassen som kom på dåliga ursäkter för att inte vara med mig. "Vi ska göra seminarie nu, skitviktigt!!" Jaja tjena. Tillslut fick jag sällskap av Amanda och vi bestämde även att vi skulle komma tidigt till skolan idag för att plugga till provet. Precis när jag kommer till skolan, halv nio imorse, smsar Amanda och säger att hon inte kommer. Jag försöker få de andra från klassen att komma och hjälpa mig plugga men de har som vanligt ursäkter. "Ehh asså ska göra prov, får inte missa!!" Satt på en bänk i tjugo minuter sen satte jag mig och pluggade gärnet. Tillslut var det provdags och de andra från klassen kom tillbaka, men sen går alla till biblioteket så jag sitter ensam i det jävla rummet, inte ens läraren var där! Hade sen en jätterolig sånglektion och fick en kaffe av Yvonne och sällskap av Tina, Trodde jag iallafall. Tina sprang iväg såfort jag kom och när jag satt och åt lunch med Emma kom Yvonne och tog tillbaka sin kaffe. När vi hade slutat blev jag mobbad i biblioteket och de skickade iväg mig på uppdrag hela tiden för att slippa vara med mig. Men somsagt, mina dagar har varit bra tack vare alla snygga killar på Bolaskola och morgonbussen. Er vill jag tacka. Amen. Ni är bäst föralltid. Xoxo. MVH Frida.

vem har du pratat med?

Så skrev Amanda till mig tidigt igårmorse. Jag minns inte ens att jag hörde smssignalen men svarade helt normalt och somnade sen om när hon sa åt mig. Vaknade två timmar senare och fortsatte dagen helt normalt men lite senare kom jag på att jag skrev till henne på morgonen. Läste igenom och såg att jag skrev att jag pratade med Martin. Kommer bara ihåg att jag drömde att jag var en sjöjungru och dejtade en kille som hatade sjöjungfruar och sen någon till dröm men inget om någon Martin. Det kan hända att jag tänkte på syvmartin eftersom jag ska prata med honom på onsdag men jag vet inte, hahaha. Fina sms jag skriver på morgonen va? Tycker jag var duktig på att förklara för att sova ändå. Kom på nu att jag kanske tolkade hennes sms helt fel, hon kanske menade någon helt annan jag pratat med, hahaha. 
 

födelsedagshelgen

Igår åkte jag och firade gamle Jossan som fyller år idag! Först satt vi ute och hade picknik och när det blev kallare gick vi in och fikade. Det var supermysigt och jättetrevligt! Dessutom har de ju en sån himla söt katt vid namn Dobby, hen var jättebusig och gullig (lite läskig men det säger man inte högt). Var hemma igen innan tolv och när jag vaknade idag skulle vi tydligen gå till Fyrispark. Det var ganska tråkigt där men köpte en tröja och sen handlade jag lite på Ica maxi. 
 

one thing

Helvete vad sexig. Det är nästan tur att jag inte kom tidigare till arenan för jag skulle inte överlevt detta.
 

gårdagens outfit #100

Skulle fått tröjan från Asos senast idag men den kom en vecka för tidigt så jag kunde ha den på konserten. För att det inte skulle bli jättevarmt hade jag en midjehög kjol från Bikbok som satt åt jättehårt och för att piffa till outfiten lite hade jag på mig kragen Frida köpte i London. Hela dagen var det jättevarmt så jag trodde på riktigt att jag skulle svimma i arenan med kjolen och en jättevarm tröja men när vi kom till Stockholm var det ganska kyligt och det var inte alls så varmt som jag trodde i arenan. Så det var en perfekt outfit till en perfekt dag! Tog på mig mina supertrasiga skor som jag limmade ihop lite innan jag åkte. Skulle ju både gå och stå ett tag så jag valde de bekvämaste skorna jag har. 
 

take me home tour

Igår klockan fem mötte jag upp Dorota och resten av gänget på station. Vi köpte biljetter till pendeln (köpte fel biljett först så jag vågade inte riskera något och köpte en till men behövde inte visa den någonstans) och åkte mot Solna. Någon timme senare var vi framme med resten av alla tusen flicktjejer som skulle på konsert. Jag hade glömt ta ut pengar så påväg mot arenan fick jag ställa mig i en lååång bankkö som bara bestod av tjejer. På arenaområdet kunde man köpa saker så jag tog mina nya sedlar och gav dem till de skitsnygga killarna som sålde tröjor. Köpte en mysig tröja och ett fint halsband som fick ligga i världens bästa påse under konserten. Efter det delade vi på oss och jag ställde mig ensam i kön till entré B. Det var den längsta men även snabbaste kön jag stått i. Kom in utan problem och såfort man kom upp för trappan fanns ett ställe man kunde köpa snacks. Jag struntade i det och letade istället efter min sektion. Den var jättelätt att hitta så jag hann gå in på herrtoan som bara bestod av tjejer innan konserten. Plats nummer 268 stod tom på rad 6. Det var min plats. Hade inte ett enda besvär att ta mig fram dit och allt var så simpelt och strukturerat. 
 
Kom in i arenan ungefär halv åtta, precis när förbandet startade. Hon var faktiskt mycket bättre än jag trodde. Tror hon hette Camryn och såg ut som en blandning av Miley Cyrus och Ashley Tisdale. Ungefär en halvtimme senare hade hon spelat klart och skärmarna visade tråkig reklam och ibland musikvideos till blandannat Olly Murs, Little Mix och 5 seconds of summer. Ibland stod det "One direction" på skärmarna i någon sekund och alla började skrika. När klockan var halv blev det mörkt i arenan igen. En film spelades upp när killarna hade en fest och efter det började "Up all night" spelas. Spelschemat kunde inte vara bättre. Alla mina favoritlåtar (One thing, More than this, I would, Over again) var med. Hoppade och skrek lite då och då och som den lilla flickan jag är inombords dog jag varje gång Louis öppnade munnen. Tycker det är synd om honom faktiskt, alla skriker hjärnan ur sig när alla andra sjunger men såfort han har ett solo var folk tysta. Kändes som att jag var den enda på min sektion som skrek då. Har fått mig lite nya favoritlåtar som var så jävla bra live. Har fortfarande inte förstått att jag faktiskt sett dem. När man kollade på skärmarna kändes det lite som en film men såfort jag kollade ner på scenen och såg fem små pojkar hoppa runt insåg jag att vi var i samma rum.

Halv elva tog konserten slut. Under de sista låtarna var det ett sånt himla drag och man bara stod och njöt av stunden. Kom snabbt ut ur arenan och efter ett tag hittade jag de andra. Vi fick åka bil hem om vi ville så den chansen tog vi. Vi stod vid ett trafikljus i säkert tjugo minuter och såfort vi började åka igen somnade jag och vaknade i Uppsala. Tog bussen till Birger jarl och var på studentskiva ett tag. Temat var "direkt från" så varför inte vara ärlig och dra på sig nya tröjan? Idag kan jag knappt gå efter allt hoppande och har tyvärr rösten kvar. Tror nästan att jag mår bättre i rösten.

powerpuffpinglorna


en månad minus en dag

Från och med idag kommer min vardag bestå av studentskivor och plugg. Så jag kanske inte hör av mig till er här så mycket. Ska göra mitt bästa men ni ska veta att jag har det bra! Hälften av tiden iallafall. För att ni inte ska sakna mig för mycket lägger jag upp en bild från valborg som Sanna tog. Jag och min nyblivna pojkvän Åke. Jättesöta ju.
 

dagens outfit #99

 
Skjorta - Bikbok. Shorts - H&M. Solglasögon - Uppcon. Skor - Skopunkten. Karusell - Axels nöjesfält.

we're undeniable

Åkte iväg på tivoli bakom Gränby idag. Mötte upp Amanda och Alex där och lite senare kom Denise. Vi åkte bara två olika karuseller för vissa såg livsfarliga ut och andra alldeles för barnsliga. Den ena var typ som popexpress på Grönalund fast killarna som jobbade där snurrade runt oss ibland. Blir yr bara jag tänker på det. Den andra var så mycket läskigare än vad den såg ut, man åkte runt och upp i en liten vagn. Klockan ett regnade det lite. Godis, biljetter och gosedjur gamlade ner från himlen. Fångade en biljett i luften och någon godis, är så himla stolt över mig själv! När vi inte orkade åka mer gick vi till Gränby centrum och sen stannade jag och Denise där för att shoppa. Eller fönstershoppa blev det för min del eftersom jag är superfattig. Köpte även en jättegod sockervadd och mindre god slush på tivolit.
 

orange direction

 
Om några dagar ser jag detta pojkband live. Idag köpte jag mig en iPhone. Imorn ska jag på tivoli. Livet är alltså på topp även om jag inte bloggar så mycket! Om jag fick önska mig en sak i världen skulle det bli oavgjort mellan pengar och kärlek. Det är det enda som saknas (mest pengar) för att jag ska bli lyckligast i världen. Egentigen är jag inte så glad som jag verkar för om en månad slutar skolan och är inte ett dugg redo, men jag tänkte att om jag verkar positiv kanske alla andra tror att jag har det så jäkla bra och vill skänka lite pengar och kärlek (helst pengar) till mig, hehehe.

till vårgarderoben

Hade helt glömt (läs: inte orkat) visa mina nya köp inför valborg! Först de snygga shortsen för endast 149:- från H&M som jag hade på mig idag igen men även ett par nya solglasögon från Cubus som kostade 52:- eftersom det var 25% på dem. Det var meningen att jag skulle matcha solglasögonen med shortsen men solen höll sig ju borta rätt mycket i tisdags så jag använde dem typ inte alls. Tycker ändå om mina nya saker och ni bör springa och köpa likadana!
 

dagens outfit #98

Skjorta - VILA. Kofta - Ica maxi. Shorts - H&M. Bandana - Butik i Stockholm. Skor - Skopunkten.
 
 
Nu kanske ni kollar på bilden och ba "oj har du blivit en grottmänniska?! Aja man kunde ju ana att du var det innerst inne" typ. Men det är så jag ser ut bakom allt hår. Idag var det vårigt väder och alla var glada. Gick av en hållplats innan med bussen och väntade på mamma i solen när hon var på stan. bara för att det var så fint väder! Egentligen för att hon skulle ta bilden ovan och det var fett kallt när jag väntade så jag njöt inte direkt. Men det är ändå härligt med sol ibland!

friez

 
Jag skaaa lägga upp bilder från musikalen både här och på facebook, det kommer! Tills vidare kan ni få läsa exakt vad jag sysslade med i musikalen. Man kan tro att min roll var helt onödig och att det inte skulle göra något om jag inte var med men det behövdes en hel del inhoppare när jag var borta! I början av musikalen ska Tracy prova in till Corny Collins show. Men hon är såklart inte den enda! Innan hon kommer ska jag stå och dansa så fult jag kan och sen springa iväg gråtandes till Evelina som tröstar mig. Tydligen lyckades jag eftersom dansarna satt och höll sig för skratt. Lite senarare har Tracy hamnat med oss på kvarsittningen föralltid och ska visa sina nya danssteg för Corny som är DJ på skoldansen. Innan vi dansar av scenen sprang jag bakom för att ta ner banderollen som visade att det var skoldans. Efter det sprang jag ner i kulissen, tog på mig en kjol för framtida behov under kjolen jag hade och sprang ut och runt för att skrika som den fangirlen jag är. Link sjunger "It takes two" och jag vill bara att han ska kolla på mig mig mig så jag skriker så högt jag kan tillsammans med Jasmine, Evelina, Tove och Emma (en dag var Martin med, så himla kul hahaha) och sen klär jag av mig utomhus för att vara med i Welcome to the 60's. Jag kommer ut med munkar som tjejerna Turnblad gärna vill ha men sen springer jag bakom skynket för att förbereda deras kläder. När Edna kommer in tar vi av honom kläderna och jag fixar kjolen, samma sak gäller när Tracy ska byta om. Sen måste jag springa ner för att byta om till en mindre viktig scen. Efter det hjälper jag till att ta in skivor till skivbutiken och är bara allmänt cool. När vi sen ska sjunga om hur stora, blonda och underbara vi är ska jag gå runt med ett plakat som det står "TV FÖR ALLA" på. Efter första akten springer jag ner med plakatet och hjälper till att ta upp fängelsegallet. I den nästsista scenen sitter vi hemma hos Motormouth och Tracy har rymt från fängelset. Hon säger att hon måste tillbaka till fängelset för att arenan skulle vara bevakat av pistolbeväpnade vakter och att någon kunde bli skjuten. Då säger jag "Och för vadå? För att vi ska få dansa på någon barnslig tv-show?" och alla håller med för min åsikt är så jävla bra men sen slutar det med att vi alla dansar där ändå. Min roll är typ kär i Evelina som ingen vet om hon är kille eller tjej och jag dansar ganska töntigt för jag var lite blyg och försiktig men trots det ville jag dansa på tv. Jag var, precis som alla andra, kär i Link Larkin men det var såklart Tracy som fick honom. Jag och Lilla Inez var kusiner så det var därför det bara var jag utan namnroll som satt i fängelset. Egentligen var det för att Nina var fångvakt, Jasmine hora och de andra i logen men vi var ändå kusiner.

Om du vill ha en idiot lägg din hand i min

Valborg igår var så jäkla bra! Missade forsränningen så jag hängde med Emma och Mickis i stadsträdgården ett tag tills det var dags att grilla hos Lotta med dem andra. Jag var nog sämst på att grilla men bäst på att spela kubb. När det började bli kväll åkte vi till Williams där några från musikalen var. Vi fick dock inte plats vid samma bord och lite senare kom två brittiska män och slog sig ner vid oss. Tydligen kunde den ena svenska men de var från Canada eller Holland eller nåt. Efter att jag gått mellan det bordet och musikalbordet kom fler av deras kompisar. Tillsut förstod jag att en var helsvensk, en var halvsvensk, en var typ tysk och den sista från Canada. Inget konstigt alls. Stod typ och skrek på dem för att jag var helt säker på att alla ljög för mig och kunde svenska egentligen. Efter att jag gått tillbaka till musikalbordet och skrikit lite mer erkände alla. Sen ville de ha någonstans att efterfesta eftersom deras tåg inte fick förrän om tre timmar så jag bjöd in dem till Emma. Vi pratade i typ en halvtimme sen ville alla sova men vi tre som sov i vardagsrummet spelade quizkampen och lärde känna varandra istället. Eller jag frågade ut dem medan de fick gissa fram allt om mig. Men det var bara rättvist eftersom jag kunde hela deras namn på första försöket och de ljög, haha!
 

RSS 2.0