alla gillar brudar

Har inte lyssnat på min Spotify på jättelänge eftersom jag inte haft någon dator. Senaste gången jag lyssnade var jag ju besatt av min Sverigelista men eftersom jag inte kan lyssna på så många av dom låtarna längre har jag fixat en ny! Bara brudmusik faktiskt! Ska fixa en böglista sen, med sån musik som jag älskar men alla andra hatar. Måste bara komma på ett bättre namn, haha. Så länge kan ni ju lyssna på Grrrlz! Det ska betyda girls som betyder tjejer, bara så ni vet.

Hittar mycket skoj på datorn! Letade förövrigt efter den tröjan idag, någon som sett den?

längtar efter någon som kan rädda mig

Åkte till skolan, snackade lite tyska, räknade lite matte, drack vatten till lunch (trodde det var pannkakor men så stod det raggmunkar, snacka om att förstöra ens dag), tog lite anabola, spelade lite nästan fotboll, satt lite vid facebook, hade en lektion med Amanda på overheadapparaten och åkte hem. När jag kom hem låg det massa skräp i mitt rum eftersom storebror har städat och mitt rum är en soptipp. Dessutom har han tagit min favoritskarvsladd.

Kan inte lägga upp bilderrrrrrrr whatever hoho

Jag ser en strålring omkring barnets hår

Har haft värsta humörsvängningarna idag, men till den största delen har det varit bra. Jag och Yvonne var inte hngriga på lunchen och biblioteket hade skaffat shack så vi spelade ett parti! Måste nog träna lite innan jag ger mig in i det igen. Fast jag förlorade med flit eftersom lektionen började. Efter skolan satt jag med Amanda på hennes fotolektion eftersom det var musikalrep sen. Visade dansen för familjen sen, asså dom är så roliga när dom inte är elaka, hahaha!


before i die: 1994


Det gick inte så bra för mig att spara bilderna jag skulle ladda upp igår och eftersom jag började med detta när jag hade min förra dator ligger dom bilderna jag sparade förut där. Så jag valde att ta en bild, nummer 1994. Trots att det inte var planerat att just denna skulle vara nummer 1994 så stämmer den in på mig. Jag har typ fem olika dagböcker som jag skrivit i när det hänt något speciellt. I den första står det att jag åt pannkakor och att jag var på NRJ in da house. Några år senare står det att någon kille i klassen har kollat på mig eller att han sa förlåt när han kastade en fotboll på mig. Men det kunde även stå att min tamagotchi hade fått barn. Lite senare fortsatte jag skriva om killar, men då var det bara en. Då skrev jag hur jag blev kär i honom och att det var en fredag jag kom på det. Senaste gången jag skrev var i somras, men det ska jag inte berätta om. Huvudsaken är att jag någon dag ska ha något att skriva om varje dag.

ny fast gammal

Mamma köpte en ny dator så jag har fått hennes gamla, såååå glad. Bjuder på en video som funnits på datorn sen den var ny för mamma. Måste bara nämna att det var typ 2008, haha! Tur att man förändras lite iallafall.


english essay


klädbegär

Solen skiner ute och jag ska egentligen plugga men råkade klicka in på massor av olika hemsidor och hittade massor av olika saker jag vill ha nu. Okej, vissa av sakerna är lite kallt att ha nu men dom får ändå gärna vara mina. Ni får gärna köpa allt till mig. Speciellt mobilväskan, kepsen och bikiniöverdelen. Och tröjan. Längtar tills på tisdag då jag får studiebidrag och min namnsdag så n kan köpa detta till mig!! Eller alla hjärtans dag för er som älskar mig lite.


I'm a goddamn coward

Började morgonen med att tvätta och direkt när jag var klar åkte hela gänget till Emmaus i Vendel. Det var fett kallt så jag orkade inte kolla på saker men fick jättegod varm choklad för 15 kronor (!!!). Skulle lätt åka dit bara för att fika. Och handla kläder. Dom andra köpte jättemycket och jag provade tre stickade tröjor men dom var inte min stil och jag såg fem meter bredare ut. Nu ska jag återgå till mina problem som aldrig kommer lösas och äta choklad.


för det är ett nytt spel och jag vill inte vara med

Spenderade kvällen igår med mobilen och smsade med en lärare som jag inte ens har, haha. Jag och Amanda kom på den fantastiska lösningen att jag kunde bo med henne, eftersom han kunde ta två. Men så blir det inte. Så jag får väälja själv mellan fyra olika snubbar. Den första bor 11 km från skolan, har två föräldrar och en lillebror. På sin fritid spelar han basket. Den andra bryr jag mig inte om, men han bor 13 km från skolan, har två föräldrar och tycker om att spela fotboll och poker. Den fjärde bor 16 km från skolan, bor med sin pappa och lillasyster och på sin fritid spelar han tennis och chillar on the stadium. Den sista bor 23 km från skolan, spelar amerikansk fotboll och gitarr och bor med sina föräldrar och sin lillasyster. Nu har jag skrivir fyra italienares liv i min blogg utan att dom vet det och en av dom är the chosen one. Ska bara gråta lite nu för att jag inte får min perfekta italienare. En km från skolan och två hundar. FML.


don't call my name

Idag fick vi fett mycket information om le italianos!! Tyvärr fick jag helt fel information så jag kan inte längre vara glad över att jag och Amanda kommer bo nära varandra, att ha två hundar, att han är snyggare än de andras trots att han inte är så snygg och att han är kompis med alla andra. Istället ska jag ha snubben som är äldre än de andra och som bor 23 km från skolan. Eller ja, jag kan vägra men eftersom läraren sagt samma snubbe till både mig en och annan tjej och dom redan tagit kontakt så finns det inte så mycket att göra. VARFÖR UPPSTÅR DET ALLTID PROBLEM FÖR MIG NÄR UTLÄNDSKA MÄNNISKOR SKA BO HOS MIG? Är lite småarg. Ska ringa Amanda nu, ha en fin lördag!


how far do i have to go

Har inte fått något gjort under en enda lektion idag! Det mest lärorika jag varit med om var när Amanda petade på mig och sa att hennes fotolärare klippt sig och alla andra gånger hon petade på mig med hela handen för att säga något viktigt. Oftast var det "Åh så gulliga", "Tim" eller "Du fattar va?". Kul att alla handlade om killar, haha! Egentligen har jag ensemble nu men det är klasskonferens igen så vi hade bara en halvtimme och jag sjöng bara en rad. I refrängen. Som kör. Men det var väl kul. Nu ska jag vänta på Amanda och om två timmar är det musikalgrej.


nothing but blue skies

På gitarren idag bytte jag min första sträng någonsin! Det var kul. Fast inte lika kul som att spela gitarr. Eftersom det är så himla kul ville jag spela min läxa för Amanda men så är hon hemma och Sofia hos tandläkaren, så jag väntade på Yvonne och åt sen pannkakor med henne, Rita och Malin. Efter lunchrastscafeteriahänget var det två timmars kortare samhällskunskap än vanligt. Så jag och Amanda satte oss i ett musikrum och jammade. Sen kom Sofia, Marko och Malin oxå. När samhällskunskapen nästan var slut skulle jag och Amanda handla i cafeterian och när jag skulle fråga henne vad hon hade hon bytt plats och istället råkade jag fråga en lärare, hahaha! Han skulle ha kaffe. På svenskan hittade Amanda någons nummer som hon smsade. Han hette Tim. Vi fick sluta tidigare och hade sen dans i en halvtimme.





dagens outfit #4


Tröjan jag har på mig är egentligen min storebrors som jag lånade lite, därför är den så stor. Jag fick reda på att min farmor har stickat den och att det var min pappas från början. Skulle inte tacka nej till att få en egen, jättemysig!!


light the night up

Bra med dagen: Vaknade halv fem, hade världens finaste tröja på mig, gjorde två mål på innebandyn, har en nästan snygg lärarkandidat, fick G+ på geografiprovet, det var ingen potatissallad eller bajs i mackan jag fick, bra konsert.

Dåligt med dagen: Karma inträffade när jag undvek en person, räknade bara två tal på matten, lärarkandidaten pratar konstigt, kollade på en film om Kina och jag kände mig som en dålig människa, sjöng fel på konserten.




allt går för fort

Kommer blogga dåligt idag igen eftersom det är konsert i cafeterian. Vi övade på låtarna ihår på kören men eftersom jag inte visste att vi skulle ha kör åkte jag fort som tusan till skolan och sjöng med i slutet av en av låtarna och sen slutade vi. Ovärt. Men under rasten skrev jag och Yvonne en låt! Lovar att lägga upp den om vi skriver klart i veckan. Förövrigt kommer jag inte blogga mycket dom andra dagarna heller eftersom det är musikalrep onsdag och torsdag. Men jag passar på nu under morgonen när mamma inte är hemma, hehe. Ni kan ju annars följa mig på twitter!


vad som är sker

Vet inte om jag har kör idag eller inte så jag tar der lungt såhär på morgonkvisten trots att jag försov mig med två timmar. Ska väl passa på att sortera papper och skriva i min almenacka som jag suger på att fylla i. Tydligen åt jag bajs den fjärde januari. Jaja, eftersom det är musikal efter skolan hörs vi kanske ikväll eller imorn. Här är jag och Amanda i fredags!


i have a dream

Så himla kul att både folk från min kör, ensemble och gamla klass var med igår. I brist på bra bilder slänger jag upp ett collage med mig och Denise plus de tre banden som gick vidare. Grattis på er! Om någon vill att jag ska lägga upp fler bilder på banden eller bilder på något av de andra banden kan jag väl göra det, men jag kan inte garantera att dom blev bra. Konstigt nog blev bilderna på banden bättre än på dom som satt stilla på en stol och sjöng.


the flöjtz

Hemma från musik direkt nu! Kan glatt säga att Skywalkers och Om jag ändå hade en orkester gick vidare! Plus att Viktor Odeheim gick till andra chansen. Varje år när jag sitter och kollar på alla som uppträder tänker jag att jag oxå vill. Tur att Ruben och Daniel var på plats för vi ska ställa upp nästa år med våran flöjtorkester!! Bilder får ni imorn!


before i die: hair








Trots att jag vill ha helblont hår igen färgar jag topparna blåa för att det ser ruttet ut annars. Men idag var sista gången på ett tag. Ska ju hinna med att färga topparna rosa och lila och kanske lite blandat oxå. När jag haft alla färger man kan ha ska jag tillslut skaffa dreads. Trots att alla mina kompisar säger nej så vill jag. Det är konstigt egentligen. Oftast är det ju föräldrarna man måste övertala och kompisarna som peppar en när det gäller sånt, men i mitt fall är det tvärtom. Samtidigt som jag sakta men säkert dödar mitt hår ska jag färga utväxten hundra gånger och inte gå till frisören.


94frida

Råkade skaffa Twitter. Känns som att jag gör allt Frida gör, haha! Antagligen kommer jag inte att vara aktiv dock, eller så kommer det ta ett halvår. Dom tvingar mig följa en massa personer men jag känner ju bara Frida som twittrar så snart kommer jag följa nyheterna!! Dessutom har jag så dålig musiksmak så det blir ju bara pinsamt att följa kändisar.


Är ju en cool ungdom så jag lägger in en bild från mobilen. Skulle varit coolare om det hade varit istagram, men så häftig är jag inte. Då skulle ju världen dö typ. Twitter och iPhone liksom! Nä, jag nöjer mig (inte) med en Sony ericsson.


folk vill ta tillbaka men vägrar att ge

Runt tio imorse åkte jag och mamma till IKEA. Där fick jag lite lådor till min byrå eftersom det är kaos där. Sen drog vi till magiska Bolandcity där jag fick en halsduk och en vinterjacka!! Egentligen provade mamma jackan först men hon tyckte inte att hon passade i den och så nämnde jag att jag ville ha en sån förut och sen blev den min. Älskar den så himla mycket! Jag fick även en ram från Jysk och en ny sparbössa från ÖB. Tack mamma för dagen och sakerna!


create an animated gif

dagens outfit #3



Linne, kjol, kofta - H&M. Örhänge - gjort själv/FRIDA tidning. Så kul var det. Men jag har faktiskt sminkat mig jättemycket! Tre olika ögonskuggor från Italien, en föredetta kompis mamma och Åhléns. Plus mascara från Amanda.


franny, frida och fia

Perfekt veckoslut! Trots att skolan var tråkig såg jag skolans snyggaste killar och om man ser alla på en och samma dag räknas det som bra. När jag kom hem kom hem hund springandes till dörren. Franny och jag blev genast goda vänner men nu när hon har åkt hem ska jag få Fia att förlåta mig så vi kan bli bästisar igen. Ikväll är det Bubbleboy på tv. Kom ihåg när man var liten och alltid såg den hemma hos pappa. Bäst att ni kollar, världens kanske inte riktigt bästa film.




en minut kvar

Mysig eftermiddag! Började skriva på italienbrevet och kort därefter var det mat. Efter maten drack vi te eller kaffe (blev fett sugen på te när jag läste Fridas blogg. har inte druckit det på jättelänge!) och spelade tecken. Jag och mamma vann med fem poäng mot Klas och Tove. Nu är brevet färdigt och jag ska kolla på One upon a time. Ett nytt favoritprogram!


follow you love

Har varit jättetrött hela dagen, tror jag börjar bli lite sjuuuk. På historian lämnade Amanda mig men jag råkade träffa Denise så det gjorde inget! Träffade henne i matsalen oxå så dom fick sitta med oss. Snälla samelever asså. Precis när min ensemble började ringde Amanda och ville äta lunch med mig, men vi fick snacka en massa under min håltimme. Tänk vad mycket som händer på bara några timmar. Nu ska jag skriva brev till Italien och hoppas att dom inte kommer när dom vill komma. Det krockar med hela mitt liv (musikalen och mamma) sattehh..


i fill you up

Innan glee tänkte jag på om Sam hade hoppat av eller hade en sån roll som kom och gick. Visade sig att det var det sistnämnda. Blev då himla glad när dom helt plötsligt pratade om honom. Även om han blivit mindre snygg ska vi gifta oss. Om jag inte gifter mig med irländaren. Update: Hur gjorde han så dom vann? Han sjöng ju inte ens? Fattar inte.


i fill you up

Innan glee tänkte jag på om sam hade hoppat av eller hade en sån roll som kom och gick. Blev då himla glad när dom helt plötsligen pratade om honom. Även om han blivit mindre snygg ska VI gifta oss. Om jag inte gifter mig med irländaren.

high host five

Kul att sitta på bussen på morgonen och komma på att man antagligen inte har gitarrlektion och sen komma till skolan och få reda på att man inte har samhälle heller så man börjar halv tre. Dessutom var sista lektionen frivillig så typ alla åkte hem. Men jag och Amanda stannade kvar och pluggade i biblioteket! Vi blev nästan klara med två arbeten. Efter svenskan då jag var kung som alltid hade vi dans till klockan fem sen åkte jag hem.


skräp

Sov jättemycket idag. Först gick jag upp kvart i sex, åt frukost och somnade om till kvart i sju. När jag hade en och en halvtimme kvar satte jag mig här och var relativt klar. Åker härifrån halv och det enda jag ska göra är att packa väskan, sen är jag helt finito. Kommer hem sent ikväll eftersom det är musikaldans och jag har på mig dansvänliga kläder!


you don't know

Ska egentligen bara säga att jag hade geografiprov idag som fick helt okej bra, räknade ihop att jag skulle få 21½ poäng och 22 var G så jag tror jag fixade det! Efter skolan gick jag på stan alldeles ensam och har numera fyra kronor kvar denna månad. Köpte träningsshorts, lite smycken och fick en ny rakhyvel av mamma. Har inte rakat benen på hela året.




Asså när David satte upp denna på overheadapparaten kände jag att jag verkligen skulle svara på alla frågor, men när en lärare säger att man ska göra det så struntar jag i det. Lots of love!


skulle inte tacka nej

Ett jobb/En önskan/6000 kronor/Något att sälja/Jul eller min födelsedag/Canon EOS 600D/Canon EOS 550D


dagens outfit #2

"Frida har platinablont hår som varierar färg på topparna, ibland är de blonda och ibland är de blåa. Frida har alltid färgglada kläder på sig och hon kan klä sig i blått, gult, rött, rosa och grönt samtidigt utan att det ser hemskt ut." - Frida Burell.




Gult linne - H&M
Gul klocka - Ur&penn
Rosa skor - skopunkten.
Röda naglar - Veckorevyn
Blå och grön skjorta - Tradera


okidoki

Sitter ensam i biblioteket och väntar på nästa lektion nu. Har nyss haft kör och eftersom ingen musikare från klassen är här äter jag ingen lunch. Lika bra det. Kommer vara ensam resten av dagen oxå, men det är okej eftersom jag är arg på mina kompisar. SKRIV INTE FRÅGETECKEN OCH PUNKT SÅDÄR I SMS. Men det är okej, jag förlåter er. Skrev "men det är okej" två gånger såg jag. Vet ni vad det betyder? ATT DET INTE ÄR OKEJ. Okej.


Katt åt snyggingar på flygplats, reste ragg.


in the name of love

Det stod mellan att antingen gå på klädbytardag eller kolla på Den flygade bokrullen idag. Eftersom klockan blev för mycket blev det en tur till kulturoasen med mamma, moster, syster, bror och svåger. Det stod alltid folk framför mig så jag såg bara halva scenen, men det kompenserades med en tant som hade röd kofta, röda sockor och blåa jeans som hon sen bytte ut mot ett par turkosa byxor och magväska så det blev lättare att dansa. Hon hade kul iallafall.


before i die: random






sweet land of liberty

Dagen började bra när jag läste Fridas blogg. Tusen hjärtan till dig! Sen fortsatte den i samma stuk när jag åkte till Ica maxi. Köpte galgar, en väckarklocka, pärmar och lite godis. Dessutom fick jag en vattenflaska av mamma och vi hämtade ut musik direkt biljetterna. Ni får vi se vad kvällen har att erbjuda. Antingen bio med familjen eller film ensam.



in my head

build animated gif

Partyparty! Fast inte här. Kikar in på Uppcons hemsida tio gånger om dagen och har nu kommit fram till att jag inte kommer få något jobb. Men lite hopp har jag fortfarande! Annars finns det ju mer saker att göra i sommar, tillexempel Peace & love. Grejen är den att jag typ har råd men vet inte om jag vill. Hittils är det helt okej band och jag känner inte för att bo i tält, haha. Sist men inte minst taggar jag Italy, vet fortfarande inte när vi åker eller om vi ens gör det men idag sa dom 20 mars.


tjugondag knut

Efter skolan som bestod av geografi där vi kollade ut genom fönstret halva lektionen, dels för snön och dels för att någon hade kört in i ett staket och en kille från skolan satte sig i polisbilen, engelska där vi läste artiklar om jämnställdhet och grodor och tillslut gemu där vi blandannat fick tillbaka provet (5 rätt, det går bra nu, haha) så kastade jag ut julen. Känner att det blev världens längsta mening, ber om ursäkt över det! Nu ska jag bara chilla hela helgen.


Hahaha roligaste bilden på länge. Bjuder på den!


tretton kramar


batiste

Tyckte mitt hår förtjänade något nytt igår så jag köpte torrshampoo! SKA ALDRIG TVÄTTA HÅRET IGEN!! Förutom luggen eftersom den inte suger upp hårspray. Snart ska jag till skolan men vi hörs nog på geografilektionen!

sure about it

Är osäker på om jag kommer kunna blogga hemma så jag berättar om min jätteintressanta dag nu! Fick tillbaka matteprovet imorse, fick precis på godkäntgränsen, fett glad!! Sen taggade jag historia som blev geografi men fortfarande ganska kul. Efter lunchen var det ensemble som vanligt, sjöng de gamla vanliga låtarna med de gamla nya eleverna. När jag sen gick för att sätta mig i bibblan knackade några åt mig så jag sprang till de datorerna som ingen annan vill sitta vid. Snart är det dags för tyska! Psst, om ni vill göra ett bra köpt läs min facebookstatus.




bananer i pyjamas


-|-

Första skoldagen! Det var jättekul faktiskt. Började som vanligt med sång och gitarr som gick jättebra. Firade in den nya terminen med kebablunch. Efter samhällskunskapen och svenskan där jag jobbade gärnet var det musikaldans. Det var fett kul! Skulle inte vara med först men gjorde det för Denises skull! Skönt att få bort kebaben dessutom. 


but i'm holding on

Ska bara slirka in och säga att jag lever men det gör dessvärre inte min dator. Lever genom mobilen som tar slut på batterier efter en dag. Får se hur jag överlever i skolan som börjar imorn. Ännu ett tillskott till klassen iallafall, det ska bli skoj!


Från Aguélimuseet. Morfar, jag, nån tjej och mamma. Mormor mailade och fråga vad scrapbooking var, söt!


en vanlig dag

Slog nästan sönder min dator igår, hehe. Medan dom andra pratar om att köpa nya kämpar jag med att gå igång skärmen på min laptop. Härligt. Kan ju iallafall drömma om att vi får datorer i skolan. Fast dt kommer inte hjälpa mig alls eftersom vi antaglogen inte får ta hem dom. Nu plew det swart igen så jag kan inte anwända mitt extra tangentpord. HKanske skulle gtt på guc och skaffar mig en datortecknicker. Kan inte ens stawa ju, ååh!!!Liwet är ite så härligt som det låter. Jaja, o jag nu fortfarande skriwwr kan jag säga att det har snöat, skolan pärjar imor och jag ska ner på stan ida.

it's fun to stay

Gick upp innan åtta idag och städade rummet! När det var klart chillade jag. Sen fortsatte jag med det resten av dagen. Plus att jag fixade lite med skolpapper. Datorn har damp som vanligt så jag är inne på mammas dator ett tag. Hejdå!


before i die: music



Har alltid tyckt om att sjunga, men föddes tyvärr inte med en bra sångröst. När jag var liten ville jag gå en sånglinje på gymnasiet och det är ungefär det jag gör nu. Jag sjunger tre gånger i veckan och spelar gitarr en. När jag var liten skrev jag låtar i worddokument och förra året trodde jag för första gången att folk menade att jag sjöng bra. Jag vet att jag inte är något jämfört med dom andra på skolan, men drömma går ju. Don't dream your life, live your dreams.

and we wait

Funderar på att skapa en ny kategori. Innan jag dör. Där ska jag samla bilder från den hemsidan som jag suttit vid hela helgen. Har kollar igenom alla 1688 bilder och sparat de som passade in på mig. Tänkte alltså lägga upp någon eller några av bilderna och skriva lite om det. Ibland kanske jag bara laddar upp lite random om jag inte har något att säga. I nästa inlägg kör jag alltså nummer ett och försöker ladda upp något varje söndag. Hoppas att iallafall någon bryr sig!


ska gå upp nu

Somnade typ två igår vilket resulterade i att jag vaknade tolv. Det är det senaste jag har vaknat under hela året. Det tidigaste jag vaknar är nio, helt sjukt hur mycket jag sover. Imorn ska det bli ändring på det! Ska somna innan tolv och gå upp sju. Eller åtta. Eller när jag vaknar. Måste göra något vettigt imorn så jag har en anledning att gå upp, haha.


den smakar kiss

Knäckte en bärs för att fira in lördan. Skoja. Eller. Närå, dricker energidricka som alla andra petolvor. Ska kolla på flightplan nu, hoppas det är den filmen jag hoppas att det är! Ber om ursäkt över alla tråkiga inläg föresten, hehe.


inte bjuden på alfapet

Spenderar denna lördagskväll med Veckorevyn och lite choklad. Måste läsa mitt horoskop så jag vet hur året blir! Klas och Tove har paralfapet och jag får inte störa! Eller det får jag säkert, men jag vill inte. Hoppas ni har en fin lördag!

Föresten.. Mitt stjärntecken finns inte!! Eller mitt datum finns inte. Efter 1 November hoppar dom till 22 November och där är mitt stjärntecken. Fett förvirrad. Tänker lyda skorpionen ändå! INGEN KAN STOPPA MIG! Fattar ingenting dock.


I'll Make Love To You

HÄR kan man kolla vilken låt som var nummer ett på toplistan det datumet man föddes (eller något annat datum). Önskar att jag föddes ett år tidigare, haha! Jaja, här nedan är min låt. Fint budskap. Om man föds idag är man Sexy and knows it. Tycker det var en ganska rolig hemsida, skriv gärna vad det var för låt när ni tillexempel föddes om ni kollar! 


rop på bokhjälp

Lämnade in min naturkunskapsuppgift från ettan för ett tag sen. Hoppas på ett G nu! Ska ta tag i svenskauppgiften idag oxå. Måste bara komma på vilken bok jag ska läsa, måste ha läst ut den till sportlovet. Antingen Hugerspelen, En dag eller Tusen gånger starkare. Har sett En dag och Tusen gånger starkare som film och läste nästan hela Tusen gånger starkare i somras. Skulle alltså kunna göra det lätt för mig genom att läsa nån av dom två men eftersom Hungerspelen går på bio i vår skulle jag vilja ha läst den innan. Fast jag borde ta den som är lättast att skriva en bokrecension om.

Någon som vill säga vilken av dessa som är bäst? Tack på förhand!



fruktsallad och nymåne

Hade ingen ork att köpa godis till New moon så jag slängde ihop en fruktsallad av det som fanns. Apelsin och päron.


save tonight

Fick ju en sparbössa av Denise i julklapp. Glatt lade jag ner 210 kronor att spara och några dagar senare skulle jag ha dom. Men det fanns ingen öppning. Bankade och bröt men inget hände. Så jag tog i med hårdhanddkarna. Resultatet:


trettondagsafton hos mormor och morfar


Aguélimuseet, munkar, rosenkrans, bokleken, pingis, fotoalbum och katter. Så har jag spenderat gårdagen och dagen.

Time may change me

Träffade Frida på stan idag.  Det var hur tråkigt som helt att gå i affärer så vi satte oss i stadsbiblioteket och läste gulliga böcker om kärlek och livet. Nu taggar jag Glee och sista avsnittet av Kronjuvelerna med How I met your mother.


fångad av en stormvind

Fattar inte varför stormen heter Emil, ska dom inte ha tjejnamn? Tycker att det var lul att han stängde av hockeyn, om det nu var han. Vi kan låtsas. Bloggar från mobilen nu, fett jobbigt asså. Fattar inte ens hur man lägger in en bild. Ni kan ju låtsas att det är en bild på en storm nedan. Update 11.27: Det var tydligen Emil. Förgrömmade storm! Men det är ok.

Jag har ingen kontroll

Asså bara för att Kronjuvelerna ska gå på tv i tre dagar väljer alla andra kanaler att visa jättebra filmer?! Fett arg. Så antligen kollar jag på filmen och kollar på Kronjuvelerna på SVTplay som jag gjort idag. Eller så skiter jag i den andra filmen och kollar på Kronjuvelerna, eller så kollar jag på Kronjuvelerna på natten den sjunde. Mitt liv är så himla svårt.

Annars då? Har tagit årets första dusch. Fast eftersom jag även spinnade för första gången i år spelar det väl ingen roll. Råkade dessutom sitta bredvid snyggaste killen i rummet. Under spinningen asså. Duschade ensam. Forever alone.


toys and teeth

Varje dag i år har jag somnat efter ett och vaknat efter elva. Skyller på lovet tror jag. Dessutom har jag drömt ungefär samma dröm båda nätterna, att en tand långt bak är lös. Förra natten försökte jag dra ut den men inatt ville jag nog ha den kvar. Jaja, slutpratat om det. Igår åt jag på McDonalds. Köpte en Happy meal, det var nog det gladaste målet jag någonsin ätit där. Värsta måltiden ju! Det jobbigaste var att bestämma om man skulle få en Pokémon eller My little pony.


mange bjuder på nytt år

Sista dagen på 2011 spenderades hemma hos Lina med världens bästa nittiofemmor! Det var så himla kul trots att några åkte hem innan tolv och det bara var jag, Frida, Stina, Dorota och Lina som dansade. Vid tolvslaget drack vi Pommac och kollade på bögarnas fyverkerier. Imorse åkte vi till stan och jag och Frida såg New years eve, fett bra sätt att inviga året!


RSS 2.0