vecka30+(-outfit)x5=exde

Tog "dagens outfit" bilder varje dag innan extramatten, hehe.
Tisdag och fredag var fuldagar, ursäktar mig över det..

We are so serious

Drog ner med mamma till boländerna imorse. Först var vi på Media Markt, funderar på att köpa en ny kamera. Sen gick vi till Jysk och Plantagen, köpte lite krukor där, hehe. När vi var klara där gick vi vidare till IKEA, där köpte jag förvaringsboxar och tavelramar. Mamma sa att han som skapade IKEA var nazist, det låter lite läskigt tycker jag. Dessutom är han tydligen väldigt snål och åker buss och sånt när han är typ skitrik.



wish we were older

Var nere i affären för ett tag sen, påvägen hem visade jag mamma mina parkourskills, hon blev mycket imponerad. Snart ska jag bli tjockare än vanligt med hjälp av chips, choklad och läsk. Tyvärr vill ingen bli tjock med mig, mamma vill så gärna städa mitt rum och ingen annan vill bli tjock helt enkelt. Shit vad jag är tragisk ibland egentligen.


När jag och Denise fotade, haha..


"tjenare kexet"

Idag var sista mattedagen. Innan lunch hade vi prov, det gick faktiskt bättre än jag hade förväntat mig, fick 20 rätt av 34 tror jag. På lunchen gick nästan hela gruppen till macken och köpte muffins till Ola eftersom han är grym och älskar muffins. Jag gick en meter efter och det kändes lite som högstadiet igen, fast nu var det ingen som vände sig om och väntade på mig. Efter lunch fikade vi, vilket var väldigt bra eftersom jag inte åt någon lunch. När vi ätit klart applåderade vi sen var det över, det var ganska sorgligt faktiskt. Åkte ned på stan med Denise sen, vi provade fina klänningar och fotade bakom MAX.


funktionslära

Leon ville hjälpa mig med matten och vara min lärare. Jag är nog en ganska jobbig elev som bara vill sova, hehe. Men han tycker att jag ska räkna en massa saker. Förhoppningsvis lär jag mig på något sätt, och förhoppningsvis lär han ut rätt.


nothing to lose

Idag var det en sån dag då det känns som att alla är sura på mig fast dom inte är det och helt plötsligt glöms det bort. På matten räknade vi statistik och sånt, äntligen något jag förstår. Frågade Ola om hjälp för typ första gången, hehe. Under en rast sa Maia att jag var smart, haha. Hon borde se mitt räknehäfte så hon ser vad hon kallade smart. Nejmen det var för att jag inte frågade om hjälp som jag verkade smart, men jag tycker inte om att fråga om hjälp när alla andra hör vad jag vill ha hjälp med för då skulle läraren alltid stå vid mig. Sista lektionen gav Ola oss några "kluringar" och sista kvarten lärde alla lärarna oss en klappramsa som jag faktiskt nästan redan kunde, hehe.


inception

Har varit på bio med Hanna och mamma. Var på spegeln för första gången tror jag, asballt ju. Egentligen är det inte alls någon film jag skulle gå på frivilligt, men den var sjukt bra. Dessutom var Leonardos kompis väldans snygg, hehe.


"do not hesitate"

Idag var det betydligt mycket roligare på rasterna men betydligt mycket tråkigare på lektionerna. På lunchen gick jag till macken med Elvira och Emma. Där köpte jag en drickyoghurt som jag inte vågar dricka. Sista halvtimmen innan vi slutade lekte vi rita, gissa, spring. Jag fick rita Uppsala och ett kärnkraftverk, förstår inte hur andra laget såg vad det var så fort. När jag satt på bussen hem pratade jag lite med Leonie som jag praoade med i höstas. Shit vad jag har pratat med folk idag, tillskillnad från alla andra dagarna. Råkade tillochmed ljuga lite för våran lärare tror jag, hehe.


who's da man

När jag faktiskt vill att det ska regna och sånt så är det soligt, men det är chill. Sitter ju ändå bara inomhus. Varje morgon innan matten har jag varit nervös, men inte idag.. än. Nej föresten, det är inte alls chill med sol, kan ju inte se normal ut på en enda bild.


I'm bluffing with my muffin

Jag tror jag har hamnat i fel mattegrupp, alla är så smarta och duktiga tillskillnad från mig. Jag sitter mest och räknar på mitt sett, utan att veta om det är rätt eftersom vårat facit är helt fucked up. När jag skulle in på första lektionen råkade jag nästan gå in i en snubbe, synd att jag inte gjorde det. Under våra raster står jag mest och spanar in det som går att spana in, och lyssnar på folks roliga samtal. På lunchen gick jag och Vendela till seven eleven/shell, precis som alla andra. Jag skulle vilja prata med dom andra men vågar inte starta konversationer och vill inte lägga mig i deras, haha. Föresten, jag har suttit i samma klassrum som han som skapade Skype. Fast inte samtidigt.


28

I början av sommaren när jag sommarjobbade köpte Denise en väska åt mig som hon har haft hemma hos sig, idag fick jag den eftersom jag varit duktig och betalat tillbaka (dvs jag köpte shorts åt henne osv). Snart ska jag nog sova, igår kunde jag inte somna när jag gick och la mig så tidigt, kändes som jag sov en timme typ. Medan jag sover ska jag tycka synd om Denise som inte får sova, det borde alla i hela världen göra faktiskt.





mindfuck

Matten var inte alls så jobbig som jag hade trott, det var faktiskt roligt. Salen vi hade upprop i var dock inte alls rolig, det var precis som jag hade föreställt mig. Man har ett eget bord som sitter fast i stolen framför och alla sitter på rader. Det slapp man dock när man delades in i grupper. Jag såg folk jag kände igen, blandannat min kusin. På lunchen åkte jag och mamma till DAX, hehe. När vi hade slutat åkte jag hem sen åkte jag ner på stan och träffade Denise som jag inte träffat på evigheter. Vi sände iväg ett varsitt sms till Leon som fyller år idag. Gravius pc dodelseebhen Leon!



2112

Ska upp tidigt imorn och vill inte vara alltför trött då så jag funderar på att sova nu, finns inte så mycket annat att göra. Imorse råkade jag få reda på vad killarna på bussen igår heter. Det var inte meningen, jag råkar bara ha för mycket fritid. Ehm.. Godnatt!


puss!

Vaknade jättesent idag och drömde om min fd klass och att jag var i Spanien eller nåt. Eftersom Denise hade en hemlis som jag skulle få veta idag klickade jag in på hennes blogg såfort jag vaknade, fast jag hade fel. Det var inte det jag trodde, det var bättre.
No matter what
så älskar jag dig söte, glöm inte det ♥


"3 liter sporre"

Var mysigt hos farmor och farfar, vi åkte iväg en sväng med pappas nya båt och köpte glass. Råkade nästan skämma ut mig för en söt turist då (turist ärlikamed sånna som campar där). Efter ett tag kom Klas dit också. Farmor lånade ut en skjorta till mig när vi åkte med båten, som mina syskon oxå ville ha, haha. Påvägen hem försökte dom ljuga för mig, men som vanligt misslyckades dom. När jag och syster åkte buss till stan lyssnade jag på halvsnygga killar som pratade, det var lite underhållande. Fast jag fattar inte vad "joppa" betyder. I stan fick jag vänta på bussen i en halvtimme i spöregnet.


are you in?

Tydligen var det en bilbrand här igår, antagligen därför det kom rök från bilen, hehe. Har sovit fem timmar så jag hoppas att jag kan sova på bussen, annars blir jag arg. Nu ska jag fixa mig och sånt, vet inte vad jag ska ha på mig, huhu.

"Dagen efter" hehe

firefuck

Värst vad mycket drama det ska vara här ute, Kunde inte somna för att det blinkade blått i mitt tak. Eller ja, för att en brandbil och en blåblinkandemoped stod utanför mitt fönster. Dom sprutade vit sak på tre bilar, vet inte varför men tror att det rök från en av bilarna. Nu är brandmännen borta men det står folk där, antar att det är dom som äger bilarna eftersom någon åkte iväg med en av dom nu, hehehehe.


one time

Snart ska jag sova, jag har blivit Justin Bieber och måste sova bort det lite eftersom jag ska till farmor och farfar imorn. Det blir nog inte så kul om det kommer en kändis dit och dom blir värsta fangirliga. Om det nu finns ett ord som heter så.

JUSTIN BIEBER (och andra coola bilder) OMG

wakawaka

Lyssnar på gaymusik och camar med Denise. Föresten, om jag skriver Denise på msn kommer en Georg från Tokio Hotel upp, hur gick det till? Det är party både hos mig och Denise, men vi bjöd inte varandra, fast jag bjuder ju inte hem tyskar till mig, sattee..


foodtime

Vet inte vad som är fel på mig. Igår ställde jag mig mitt i rummet och sa att jag var lycklig och idag sa jag att jag ville sjunga och dansa. Jag typ säger mina tankar som jag egentligen inte tänker. Förövrigt har jag lyssnat på Tokio Hotel idag och tyvärr bojkottar jag emocore igen, jag som började tycka om det.. Skall äta nu, hehe.

skabbig_brud_hihi

1+1

Har precis gjort en mattediagnos inför sommarkursgrejen. Att sitta bakom skärmen och trycka på några knappar fick mig att gråta, hur ska jag klara en vecka där borta, och sen tre år i gymnasiet efter det. Jag mår dåligt av att tänka på det, jävla skit..

Matten i nian, uhu..

tönt.se

En jätteläskig sak hände mig nyss. Eller egentligen är det inte ett dugg läskigt, men skitsamma. En snubbe var inne på min emocore typ igår, och nu såg jag vad han hette och kände igen hans namn sjukt mycket och gick då in på hans bilddagbok och insåg att jag brukade kolla hans bilddagbok sjukt ofta för typ två år sen, fast jag kommer inte på varför och vad som var så speciellt med honom. Ahh jag blir galen..

how do you do

Pratar lite med mina syskon just nu. Jag sa att jag är en dålig kvinna som inte kan göra saker som kvinnor borde kunna. Då började dom prata om hur jag ser ut. Sen försöker dom lura i mig att Ringo Star har varit president i USA. Jag är inte totalt korkad faktiskt. Nu talar dom om för mig att jag inte ska tycka om vissa människor, haha
Detta plus en degklump och en fågel ser jag ut som.

i see what's going down

Drömde om extramatten inatt igen, fast denhär gången räknade vi nästan matte. Vi var i ett klassrum iallafall. Vaknade runt tolv, sen har jag bara suttit i mitt rum och ruttnat. Tänkte gå ut när det regnade men eftersom det åskade vågade jag inte, hehe


imorse

Imorse när jag skulle blogga funkade inte internet, vilket gjorde så att mitt och Beas samtal avbröts. Det jag skulle berätta var två hemska saker. Blandannat att jag blev nersprayad med plåsterspray medan jag skrek "jag vill inte" och satt i ett hörn. Sen såg jag några bråka utanför, det var lite kul. En snubbe skrek åt några sen sparkade han på någons bil när dom åkte iväg och när han hade åkt och dom kom tillbaka var det en buckla på bilen, dessutom var det en tjej som körde. Det var mycket spännande, hehe.


i'll see you soon then

Var somsagt på bio idag och såg Dear John. Det var bara vi fyra, plus två tanter och två tanter till på den filmen. Jag hade förberett mig på att den skulle vara sorgligt, fast jag hade väntat mig ett helt annat slut. Dock grät jag faktiskt aldrig på riktigt, var bara tårögd under ungefär halva filmen, haha. Mycket bra film och mycket trevligt sällskap.


you got my head in the clouds

Drömde en jättefin dröm inatt. Det var typ en som film, haha. Jag skulle på extramatten men där var det mer som ett läger så vi umgicks och fikade. Jag blev kär i en kille som en natt åkte iväg utan att säga något, så jag stod hela natten och kikade ut från garaget, men såg bara läskiga saker som en snubbe som slet av en tjejs ansikte. Två gånger dessutom. Efter många dagar kom han tillbaka och skulle lära mig hur alla saker fungerade eftersom jag inte hade lärt mig det. Men jag ville inte lära mig köra "bil" så satt jag i bak när en annan tjej körde. Dock ramlade jag av i farten och killen blev en liten hund när han skulle hämta min väska som flugit iväg. Sen bet han mig i fingret.

Ikväll ska jag på bio med folk som jag förövrigt oxå drömde lite om i samma dröm när jag var ledsen för att killen inte var där och jag letade efter honom. Då fick dom göra saker jag borde ha gjort, fast det var nog bara Frida som var med egentligen.


hold on

Idag fyller min fd rapieskanin år. Han tyckte om att bitas och kissa. Tyvärr finns han inte längre, men han får ett grattis av mig ändå. Trots att han brukade sätta på våra katter så älskade jag honom. Oftast. Grattis Nissepisse!!


I don't wanna wake up lonely

Var så ensam så jag pratade med en fluga. Sen flög flugan ut så jag blev uttråkad och somnade. Läste lite ur Så länge vi båda andas ett tag oxå. Nu är jag inte så ensam längre. Men fortfarande skituttråkad. Ikväll kommer min bror. wiho.


"sharå bloggen"

Nu är Denise och blir av med sin minigolf oskuld. Jag fick inte följa med, fast det kanske var lika bra eftersom man oftast är två om man blir av med oskulden. Justja, Bea ska stanna i Frankrike ännu längre, jag saknar henne faktiskt sjukt mycket. Nu ska jag tycka synd om mig själv för deras skull. Det förtjänar jag. Godnatt.

En nervös Denise, haha.

"tjena tjejer"

Eftersom Denise ska spela minigolf imorn skulle vi testgå dit idag. När vi var framme såg vi skateboardrampen som inte alls var långt borta så vi gick dit oxå. Sen skulle vi till bussen nånannanstans men innan hängde vi lite vid Lundellska. Väl hemma åt vi pannkakor och sen städade vi mitt rum. Mitt i städningen fick vi en rapport om två borttappade p12or så vi åkte ner på stan med våra spionkit. Tyvärr hittade vi dom inte, istället hade vi en het disskution om vad en Schimpans är. När vi var klara med uppdraget frågade en snubbe om vi var ihop, haha. Nu ska vi bajsa, mums.


gnattis

Ska sova nu, min säng är överbelastad med saker. Imorn kommer Denise, hon skulle hjälpa mig med rummet om hon får pannkakor. Hoppas verkligen mamma gör pannkakor åt henne. Det är typ anledningen till att vi är kompisar, så hon får äta pannkakor hos mig.


en ensam kvinna söker man

Har varit totalt omotiverad idag, kollade mest på tv hela förmiddagen. Fixade lite i mitt rum, men det var för tråkigt så jag fortsatte kolla på tv. För "ett tag" sen kom Klas och Tove hem från Arvika, det hade tydligen regnat en massa där, hehe. Min bror var extra snäll så jag fick hans Arvikaband. Helt plötsligt fick jag lust att lyssna på kent. Sjukt nice.


I just need you now..

Efter att Denise åkt hem ringde Frida och ville gå på stan, så jag mötte henne på stan där vi traskade runt och spanade in snubben med en egen cola (eller ja, jag gjorde det). Han var med i en sekt eller nåt, fett coolt ju. Jag var tvungen att gå runt i massvis med skoaffärer för Frida har nån skoinfluensa. Men det var nice, Frida är alltid nice.


pussgodnatt

Nu har vi kollat på film, spionerat på läskiga människor från balkongen och hängt (oss) på emocore. Dags att sova kanske, vi mår inte så bra och vi har ändå knappt ätit några aromer. Nu vill Denise skriva en dikt om sin tomhet, hahaha.


ä-g-e-r

Satt och googlade min framtida pojkvän och hittade en snubbe till mamma som hade svart bälte och var gift med Laila Bagge. Eftersom Denise var upptagen med andra saker bestämde jag mig för att klicka runt till jag kom tillbaka till honom. Fett coolt att jag lyckades, haha. Nu ska jag hindra Denise från att kräkas på balkongen.


total eclipse of the heart

Innan vi åkte ner på stan var det en gubbe som skämtade en massa med oss, sicken lustigkurre asså! Nere på stan käkade vi på BK där en söt snubbe jobbade, han var oxå en lustigkurre, hehe. Det var typ bara tolvåringar och en snygg snubbe på bion, jag och Denise höll varandra i handen under hela filmen förutom under den snuskiga scenen så jag behövde hosta. Efter bion satt vi på en övergiven bänk och lodade, sen åkte vi hem till mig. Denise bet mig i fingret och jag rapade henne i ansiktet, hahaha!


dags att gitta från lägenheten


you knew that I was free.

Om någon timme eller så kommer Denise. Lite senare idag ska vi på bio och se Eclipse. Jag kommer nästan inte ihåg någonting från boken, så jag får väl en massa uppenbarelser när jag ser filmen. Vi ska sitta på rad tre bara för att det finns extra benutrymme där, det lär behövas för oss.

Vet inte varför jag håller i plattången sådär, hehe

rich bitch

Nu är jag rik! Eller ja, jag har mycket pengar. Gick ner till handelsbanken och fixade pengarna nyss, dessutom var det en snygg snubbe som jobbade där. Han visste vad jag hette, hehe. När vi var klara med det löste jag in min lott jag fick i julkapp oxå, så jag fick 50 kronor för det. Har ingen aning om vad jag ska göra med alla pengar, haha.


blah blah blah

Jag sov inte så bra inatt, för att det var för kallt. Eller ja, för att det blåste på mig hela tiden när jag inte ville det. Och så trodde jag att det skulle flyga in fladdermöss i mitt rum när fönstret var öppet. Idag kommer väl jag göra samma sak som igår, ingenting alltså. Nu ska jag hämta posten. Ohshit det var till mig, jag får aldrig post. Förutom igår, då fick jag två ointressanta brev från banken. Nämen titta det är typ min lön, najsnajs!


L-O-V-E is not what this was

På morgonen åkte vi upptåg och pendeltåg till Stockholm, sen gick vi till grönan. Påvägen dit var det en försäljare som hade upprepat sig att säga hej då till oss. Väl på grönan var det mycket roligt, åkte kvasten för första gången som inte alls var farlig. Ännu bättre blev det när en snygg kille jobbade vid den. När dom andra åkte något läskigt kastade några snubbar vatten på mig och Denise. Blå tåget och Lyktan var nog seriöst det läskigaste jag åkte igår, haha. Då vi inte åkte karuseller drack vi vatten och såg människor från deras skola. Påvägen hem började Therese gråta av sin egna mors lilla olle visa, hahaha. När alla åkt hem satt jag och Denise och spanade in skejtare och skrattade. Vi blev nästan påkörda av en snubbe, inte najs alltså. Fast han var snygg så det gjorde inget.


greenlund

Imorn ska jag till Grönalund med Denise och hennes klasskompisar tror jag. Det var ungefär exakt ett år sen jag var där sist, fast då kollade jag och Denise på Johan Palm på sommarkrysset och åkte ingenting. Imorn är jag dock tvingad att åka kvasten. 

Bilden fick jag av Denseeee.

frebbenholm

Har varit ute på en öde ö med Frida och hennes familj i tre dagar nu. Vi har badat, varit ute med en hund, kollat på fotboll och chillat. Hunden hette Leo och var till en början väldigt seg, men sen blev han galen. Kollade på två hela fotbollsmatcher och vet fortfarande inte vad offside är. Hejade på Tyskland i lördags och Holland i söndags. Finalen var betydligt mycket roligare än den första matchen. Innan jag åkte hem idag gick vi runt i Öregrund. Som tack för att jag fick vara där ska jag försöka vara snäll mot Frida när det gäller uppladdning av bilder, finns en massa fina bilder på henne, haha.


ska träffa denna idiot


guten nacht, typ.

Ska sova nu, imorn ska jag upp tidigt igen och sen ska jag ut till en öde ö och träffa Lillfrida. Egentligen heter hon bara Frida, men det blir lättare att skilja på oss om vi heter Lillfrida och Storfrida. Kommer hem på måndag någongång.


feel like fame

Gick upp klockan sju idag för att sedan åka till tandläkaren. Det var trevligt där. När jag kom hem fixade jag lite i rummet och nyss var jag och handlade. Mycket händelserik dag. Tänkte försöka fixa med mitt gymnasieval nästa vecka, har kanske bestämt mig vad jag skulle vilja gå. Snart ska jag baka kladdkaka, hehe.

Hade mina kändisglasögon så ingen skulle se mig, haha.

kissburn

Mitt internet hade damp idag så medan jag väntade på att det skulle funka drack jag energidrickan man fick på valborg, haha! Den smakade kiss. Antingen var det för att den går ut imorn eller för att det var kiss smak.

Det ser lite ut som kiss oxå va? HAHA.

"vem vare som skvätte?"

Var somsagt på stan med Denise idag. Eftersom jag hade en tjocktröja på mig tänkte jag köpa ett linne så det inte skulle vara så varmt, men istället hittade jag bara en massa shorts som jag i vanliga fall aldrig hittar. Råkade köpte ett par oxå, och ett par åt Denise. Plus att jag råkade sätta på mig en ful blus uppochner, haha. När jag gett upp jakten efter ett linne satte jag på mig det jag hade i väskan istället. Sen köpte vi en MACKflurry marrängSWISHH och satte oss på station där vi var pedofiler och spanade in småpojkar som skejtade. En pojke hade inga vänner så vi tvättade händerna i fontänen väldigt länge så han inte skulle börja gråta. Fast eftersom han hade en helt egen cola fanns det ju ingen risk. Och efter ett tag sken han upp som en sol då hans kompis kom med bussen.


hejdå?

Anledningen till att jag inte bloggade igår var för at dom trodde att jag hade haft sönder deras dator när det i självaste verket var deras internet som var segt. Men det är chill, jag gjorde ändå inget roligt. Förutom att jag och mamma åkte till Norberg, en liten.. by. Det fanns ungefär en klädaffär och dom hade bara fula kläder. Imorse åkte vi hem och nu håller folk på att sätta upp tavlor och bokhyllor så jag kan inte fixa mig. Ska ner på stan och möta upp Denise så fort jag är klar.

outfit i dalarna


Internet är jättesegt men jag ska försöka prata lite med Bea innan hon åker, om hon har tid. Ska även låtsas att jag kollar på fotboll även om det inte finns tv här. Men heja Holland eller nåt ändå. Dom är säkert skitbra.

avesta

Idag for vi iväg till Avesta. Först var vi på Avesta Art, ett typ museum eller nåt. Det är typ obligatoriskt att åka dit om man är här. Där spelade jag något pinnspel med en snubbe som vann hela tiden. Annars gick vi bara runt och kollade på alla prylarna. När vi var klara fick jag och mamma gå och kolla i en galleria. Jag köpte lite småsaker och sen köpte vi massvis med jordgubbar av en snygg kille som pratade det språket man pratar i Dalarna. Hans jordgubbar kostade 10 medan alla andras kostade 15, mycket märkligt.

'

"hopparå!"

Det är alltid kul att vakna tidigt på morgonen av att en katt hoppar upp i sängen med en levande mus i munnen. Det är oxå väldigt kul att sen somna om i ett annat hus och vakna mitt på dagen. När jag varit vaken ett tag åkte vi och hämtade cyklar och sen cyklade jag och mamma hem dom, och när vi var hemma gick vi ner och badade.


Haha, jag och Frida när vi var här.


@ m&m

Nu är jag ute på landet, i Västmanland. Kommer hem på torsdag någongång och på lördag ska jag iväg igen. För ett tag sen var jag och mamma och badade. Det var läskig botten och läskiga fiskar där, men jag överlever. Mormor sa att vi skulle känna oss som hemma, så jag sitter ute i solen med min dator, haha. Dock har jag en snygg hatt på mig så jag inte skulle få solsting, men det kan jag ju göra hemma oxå.


poems by leon


bea the man

På onsdag ska somsagt Bea till Frankrike i tre veckor så idag var sista dagen vi kunde träffas på en lång tid. Vi ska skicka facebookmejl till varandra så ofta som vi kan, och så får vi träffas när du kommer tillbaka. Ha så sjukt kul och ät massa mumsiga sniglar.

Bea tog min bild så då tar jag tillbaka den, haha.

"lila utan sol"

Idag vandrade jag och Bea ruint på stan. Hon fick hjälpa mig hitta en bikini och sen mötte vi Adrian på McDonalds där vi åt glass. Jag åt McFlurry marrängsviss för första gången. Sedan fortsatte vi vandra runt fast med Adrian och hans vän. När dom gick iväg för att gör något satte vi oss på en bänk och chillade. Då kom en snubbe med fin kjol fram till oss och frågade om det fanns någon hudvårdsprodukt vi ville skulle finnas. Bea ville att det skulle finnas en som gjorde att man blev lila. Lite senare kom han tillbaka med en blandning av alla sorter folk hade velat haft, den smakade väldigt äckligt. Men vi köpte den för en kram iallafall, fast sen tog hans kompis tillbaka den. Senare gick vi och åt kinamat och var lite gay tillsammans. När vi ätit klart spanade vi in småpojkar.


 


biff

Imorn ska jag upp runt klockan åtta för att sen träffa Bea på stan klockan tolv. Det var planerat att vi skulle träffas på söndag och tisdag eftersom hon åker till Frankrike på onsdag, men helt plötsligt skulle jag iväg från söndag till torsdag och då skulle vi inte hinna träffas. Så snart ska jag väl gå och lägga mig. Finns inget vettigt att göra vaken.

Jag har blivit värsta biff under sommarjobbet! Eller så är mina armar bara tjockare.

talk to strangers

Någon indisk snubbe försöker förklara för mig att man kan ha ett förhållande utan att träffas. Nämen oj nu är vi tydligen tillsammans, han heter sachin och är.. indisk. Ja, det var det jag visste om min pojkvän. Han är jättetråkig och fattar inte mina skämt, haha! Jag krossade tydligen hans hjärta när jag skämtade. Vilken roligt förhållande alltså! Antagligen tar det slut när jag råkar klicka på disconnect..

sommarlov på riktigt

Sista dagen på sommarjobbet idag, ganska sorgligt faktist. På morgonen bar vi tillbaka alla möbler till matsalen och sen målade jag och Bea element igen. Dom var tydligen aldrig bra, så vi gjorde om dom flera gånger. På lunchen åkte vi till XL-grillen och åt. Jag och Bea beställde pizza, pommes frites och en varsin läsk. Till en början satt vi och åt med Anderas men han var taskig och satte sig med dom tuffa grabbarna istället. När vi kom tillbaka fortsatte vi måla och när vi var klara fick vi sluta föralltid.


fridah0e

 

Detta är Frida. För tre veckor sedan begav hon sig till England med hennes två vänner. Frida kommer hem imorgon. Frida ska höra av sig såfort hon känner att hon orkar träffa mig. Jag saknar hennes sköna humor och att kolla på skräckfilm med henne.

 


oroligt

Idag var det bara jag, Bea, Andreas och Robert som jobbade eftersom Karin åkte till Malta idag. Självklart ska det vara molnigt och nästan kallt då. Vi fick sänka bänkar och måla idag, först målade jag, Bea och Robert staket med en fin grön färg, men sen fick jag och Bea måla element inomhus. Vi misstolkade typ allt vi sa som handlade om att måla elementen, haha. Ungefär kvart över tre fick vi gå hem och jag missade bussen så jag åkte hem till Bea ett tag. Nu ska jag hitta på något oroligt att göra. Hehehehe.


RSS 2.0