i may not know it

Vill inte berätta vad jag gör nu för då skulle alla tro att jag typ älskar Miley Curys. Vilket jag inte gör. Men, istället kan jag berätta om min lilla kändiscrush! Varje söndag när jag vaknade brukade jag kolla på kanal 5. Då sände dom nån disneyserie (typ Sonnys chans eller nåt?) som jag brukade kolla på, trots att det var dubbat. Den största anledningen till att jag kollade var Chad, även kallad Sterling Knight. Fast nu är det över eller nåt, så himla sorgligt. Han pratade dock mycket sexigare i den serien än i filmen jag kollar på nu. Det måste vara för att han pratade svenska då.
 
Tänk om någon sa sånna saker om sig själv till mig. Det skulle vara en dröm coming true. 

It's awkward and silent

Har egentligen inget att säga. Inatt drömde jag om Mangemakers och att jag hade en Miley Cyrus låt på huvudet. Fast det sistnämnda var verkligenhet oxå. För ett tag sen kom mamma in i mitt rum och sa åt mig att städa. Tog ut alla nya kläder ur sina påsar och la alla väskor där dom ska vara. Så svårt är det att städa mitt rum. Visserligen måste jag damma, städa garderoberna och tvätta. Men det ska jag göra när storebror är ute på äventyr i Europa så ingen tar mina tvättider, hehe. Har hittat fler kläder jag vill köpa och måste kolla om jag har fått studiebidrag först, men vågar inte göra det för då ser jag hur mycket pengar jag har gjort av med den senaste veckan. Men jag ska köpa dom ändå. hohoho.
 
Vet att Denise kommer döda mig lite, men hon är faktiskt riktigt snygg.. Och bra.

eller så äter vi korv

Sov så himla skönt imorse, men när mamma smsade jag frågade om vi skulle åka och bada gick jag upp. Fast vi åkte aldrig och badade. Istället åkte vi till Gottsunda och kikade i affärer, hittade mina drömskor. Möjligtvis ett par studentsskor. När vi handlat klart åkte vi till Ica väst och köpte fett billigt godis, Snart ska vi äta tacos, när Klas inte är hemma får man göra vad man vill. Dessutom blev jag så sugen när jag läste Denises blogg, hehe.
 

Falsterbo horse show collection

 
Vad ska detta betyda? Ska vi nu trängas med herrar på Gina tricot oxå (såg en snubbe där igår som inte var med sin flickvän, är ganska säker på att han dessutom inte hade en, men det räcker!), kan vi inte få iallafall en affär med bara tjejkläder (haha skojade, finns typ 1000 sånna redan) utan att alla killar ska tränga sig på? Fast om jag var kille skulle jag aldrig köpa dessa kläder, så jag tror inte vi kommer se några snubbar där bortsett från han som var där igår.

dagens outfit #29

Linne - Gina tricot. Bandeau - Bikbok. Shorts - New yorker. Skor - Fått av Tove. Örhänge - Gjort själv.
 

oplanerad planering

Skulle skejtat, färgat håret och picnikat med Denise idag, men först och främst kom jag iväg senare till henne och sen gick tiden för fort. Så vi åkte bara ner på stan, minst lika bra! När Denise stod och provade en sak i spegeln på Gina såg jag den ärmlösa jeansskjortan jag dregglat på förut. Råkade se att den var på REA och i typ min storlek.Skulle inte köpa någon förrän imorn men det kändes så rätt! När vi handlat klart tog vi en glass och satte oss på bryggan tills mamma hämtade mig och vi åkte till IKEA där vi inte köpte någonting. Eller ja, en glass, en läsk och jordgubbar räknas inte.
 

Whose side am I on

Har varit på bio med Amanda och G ikväll! Vi såg Snow white and the huntsman, tyckte om den! Gillar faktiskt svärdfilmer. Det skulle vara så mycket coolare och mer rättvist om folk gick runt med svärd istället för pistoler. Medan jag väntade på bussen twittrade jag, och mitt i en jätterolig twittring räcker nån snubbe ett äckligt hamburgerpapper till mig och ber mig att snyta mig. Istället för att säga att jag inte kan sa jag bara nej. Då ba frågar han om jag någonsin gjort en bondsnytning (vad fan är det???) och när jag säger nej säger han att någon gång måste vara den första. Inte idag sa jag då. "Nej men folk tycker det är så jävla attraktivt att dra in snor, speciellt seriemördare" säger han då. VAD FAN MENAS MED DET? För det första bryr jag mig inte om hur attraktiv jag är halv tolv på kvällen när ska hem och sova, och vadå seriemördare?! Sen började några andra fråga om han hade öl och sånt, och sen säger han att han har suttit inne en gång till dom. BLEV FETT RÄDD OCH BÖRJADE NÄSTAN GRÅTA. Sen tog jag andra bussen där alla var förkylda. Ville inte gå av bussen för att jag kände en sån sammanhörighet. Förlåt för det röriga inlägget men jag är fett arg.
 

dagens outfit #28

Stickad tröja - Cubus/Shorts - Second hand/Mobilsmycke - UppCon.

Keep it together

Jag och Denise skejtade bara någon timme idag, för när jag skulle åka på en bullrig raksträcka vurpade jag. Bröt handleden, fick lite inre blödningar och lite skrapsår på foten så skelettet syns plus ont i rumpan. Sånt som händer liksom. Vi lämnade brädorna hemma hos Denise och åkte ner på stan. När jag sen åkte hem började jag såklart hosta, tyckte så synd om tjejen bredvid så jag hoppade av, hostade hela vägen till nästa hållplats och hoppade på nästa buss.
 

when you get the chance

När jag var hos mormor och morfar invigde jag aldrig min bikini. Så jag tackar ja till alla som vill bada med mig (skojade, har värsta kraven på vem jag delar vatten med). Idag bokade mamma en resa till Helsingfors imorn. Ser verkligen fram emot morgondagen! Sen avbokade vi den. Men jag ska träffa Densapensa då! Nu ska jag tagga Allsång med Sveriges sexigaste man. Eller asså han är inte här, men han ska vara med på TV. Vill förresten åka dit 10, 17 eller 31 Juli, men inte ensam! Tackar ja till alla som vill åka med mig (skojade igen, helst någon som inte kommer ta Mumma ifrån mig men som fortfarande tycker han är så snygg att dom vill smaka på honom). Hoppas någon uppfyller mina krav!
 

new in - SUMMERSALE

Stickad tröja från Cubus - 149-
Shorts från New yorker - 169:-
Linnen från Gina tricot - 64:- och 74:-
 
JAG ÄLSKAR REA.

dip dye tröjor

När förra inlägget publicerades var jag kvar på stan. Väntade på mamma eftersom tjejen på Gina tricot gjorde lite fel. Jag köpte två linnen som tillsammans skulle bli cirka 150, så hon frågade mig om jag ville ha något för 45 eftersom jag skulle få en stämpel då. Efter lite kikandes tackade jag nej, men trots det blev allt 204 kronor. När mamma kommit ner på stan överklagade jag snällt. Tydligen hade hon glömt dra av eftersom dom hade reat ut ett av linnerna själva och det drogs inte av automatiskt. Slutet gott, allting gott. Köpte alltså lite mer saker än shortsen, som förövrigt passade perfekt! Är så himla taggad på att visa det jag köpt! Men först ska jag lägga upp bilder på lite grejer jag provade. Köpte en av varje, någon som vill gissa vilken eller som har en åsikt om vilken jag borde ha köpt? Hade värsta dilemmat om det.
 
Vill inte höra nåt tjaffs om att jag är tjock nu! Och inte att jag är smal heller för den delen.

är på stan

Jag gör ett tidinställt inlägg för att jag ska tvinga mig själv ner på sta, så när ni läser detta är jag antingen i ett provrum, vid kassan eller på bussen hem. Varje gång jag skriver att jag ska köpa något så är det slut, därför skriver jag det när jag förhoppningsvis redan har köpt det. Jag ska in på New yorker först och främst, för att köpa shortsen på bilden. Såg dom när jag bara hade tre kornor men nu ör jag rikare än någonsin så dom ska bli mina, det spelar ingen roll om jag inte alls passar i dom! Fast om jag inte alls kan ha dom ska jag sätta ett strykjärn mot mitt ansikte, ingen big deal liksom.
 

torsdags, fredags och lördags outfits #27

Torsdag: Tröja - Cubus. Shorts - Gina tricot. Skor - Wedins. Fredag: Midsommarkrans - mormor. Kofta - Cubus. Byxdress - H&M. Lördag: Mössa - SOLO. Kofta - Cubus. Linne - H&M- Shorts - H&M. Skor - Fått av Tove. 
 

Your stare was holding

Äntligen hemma! Har haft det jättebra och det är skönt att komma bort ibland. Om man vill ha social kontakt måste man gå en halv kilometer från deras hus.Skulle egentligen hem imorn men det blev lite ändringar (nähä?). När vi kom dit spg vi en jättesöt ekorre som hoppade upp i björken och sen från gren till gren tills den var borta och idag när vi åt lunch hände exakt samma sak. Då kändes det som att det var meningen att vi skulle åka idag. Här kommer massa bilder!
 

why can't you see

Gårdagen var jättetrevlig! På morgonen bakade jag muffins och plockade blommor till en krans som mormor gjorde till mig. På eftermiddagen gick vi till hembyggdsgården där det var fika, dans, lotteri, tipspromenad och andra festligheter! Jag deltog bara i fikat och tipspromenaden. Innan jag gick och la mig plockade jag sju sorters blommor att lägga under kudden. Fia delade kudde med mig så hon kunde drömma om Aslak. Idag for vi iväg till Avesta art! Såg att skatehallen vi besökte med YSG låg precis bredvid, blev lite nostalgisk då. Lägger upp fler bilder när jag kommer hem, på måndag!
 

you were everything that i wanted

Ska bara smyga in och säga att jag lever, men inte utan internet. Ständigt går jag och väntar på ett sms från Amanda och såfort vi åker en kilometer från deras hus passar jag på att koppla upp mig på internet på mobilen. Idag har jag rensat ogräs i växthuset, klippt gräs och åkt skateboard! Det är ju Go skateboarding day så jag tog med mig en av mina brädor hit. Såg dock inga andra som åkte, alla snubbar i Fagersta åkte cykel? En åkte tillochmed förbi tre gånger när jag åkte fram och tillbaka i väntan på mormor. Nu lyssnar dom andra på mormors födelsedagspresent hon fick av mamma.
 

bring that back

Snart ska jag ner på stan och träffa Frida, sen beger jag mig till mormor och morfar! Där finns det aldrig någon mobiltäckning så jag kommer väl vara ganska okontaktbar. Antagligen kommer jag finnas på twitter eftersom jag nu är lika cool som alla andra med fri surf! Vi hörs på lördag, söndag eller måndag annars. Ha en bra GSD och MS. Det är mina förkortningar för alla såkallade högtider jag kommer spendera i Västmanland! Nu ska jag packa för fyra eller fem dagar.
 
När jag kommer hem kommer jag ha tagit första doppet här!

Just look at me now

Planerade att bara lyssna på Justin Bieber idag eftersom hans album har kommit ut i hela världen nu. Men när min spotify sa att jag bara hade en halvtime kvar råkade jag börja lyssna på gamla melodifestivalenlåtar. Har sjungit "Ont, det gör ont men det går, det gör ont en stund på natten men inget på dan" hela dagen. Passande att hon och hennes man ska skiljas nu. Säger ju att jag har ett sjätte sinne! Han är tydligen skateboardproffs och grundade Odd molly. Som han.


ska drömma om annat nu

Ååh, innan jag går och lägger mig ville jag bara säga en cool sak. Drömde att jag skulle på fest hos en gammal klasskompis och så skulla jag cykla dit, men det var ingen där så jag fortsatte till en annan gammal klasskompis som bor nära. Sen kom jag på att det var dagen efter festen skulle vara så jag åkte till Göteborg och var med några jag aldrig träffat förut. Vi satt på McDonalds och där jobbade Didrik från Mange makers och för bara någon sekund sen såg jag att det var exakt ett år sen dom la upp deras första video på Youtube. Känner att jag har ett sjätte sinne eller nåt.

dagens outfit #26

Mössa - SOLO. Kofta - Ica MAXI. Skjorta - H&M. Shorts - Second hand. Skor - Fått av Tove

Ser ut som ett päron och hade egentligen inte mössan på mig. Armbandet är fortfarande från UppCon.

I won't blame you

Mitt bebisbröd möglade igår (fast det gick ut idag??) så jag bakade scones till frukost imorse! När jag stod där och penslade dom ringde Amanda och berättade om hennes morgon, Sen bestämde vi att vi skulle träffas lite senare. I över två timmar satt vi på café Linné hörnan och pratade om allt vi gjort under lovet. Amanda började med hennes dag och när hon var klar berättade jag, och så fortsatte vi så tills vi kom till igår. Såfort vi gick ut träffade vi folk vi kände kändes det som. Mamma och Hanna var åväg till Telenon och eftersom min mobil inte ville laddas imorse fick dom ta den. Har numera Klas gamla eftersom dom fick nya. Sa iallafall adjö till Amanda utanför solariumet och nästa gång vi träffas kommer hon vara en helt ny människa! Dessutom kommer hennes italienare när jag sticker. Fast vi kommer att ses!



i hope you don't mind

Ska bara skratta lite åt mig själv för att jag är så rolig när jag har tråkigt. Råkade locka håret och sen fläta det lite. Brukar alltid göra konstiga håruppsättningar när jag har tråkigt. Dessutom känns mitt hår som dreads av någon anledning. Ska bli kul att borsta det, speciellt med tanke på att jag inte orkar ta ut alla flätor jag sitter med just nu innan jag ska sova. Tur att Gud uppfann balsamet, utan det skulle mitt hår vara ännu mer kaos, om det ens är möjligt.


don't wanna be anything

Denise kom hit efter UppCon alldeles blöt i ögonen, nu är det över på riktigt och föralltid. Hon visade vad hon hade köpt och annat skoj. Innan Emil kom kollade vi på One tree hill. Det är så konstigt att kolla på tv-serier nu, dom är ju så gamla! Jag kommer ihåg när dom gick i skolan. Vart är Chad Michael Murray förresten? Han var ju typ anledningen till varför man kollade förut. Nu kom storebror hem, ska väl socialisera mig och sånt. Eller så gör jag det sen.


Det var JÄTTE_jobbigt att göra hela jävla bakgrunden svart. Allt försvann sen kunde jag inte spara så jag var tvungen att klista in den i paint. Låtsas att inlägget var skrivet typ halv sex istället så kan jag iallafall låtsas vara glad.

hotter than fire

Vaknade halv nio, åt frukost, somnade om, vaknade halv två. Regnet öser ner och mammas symaskin tickar snabbare än klockan. Jag lovade att inte bli förkyld igår men här ligger jag, snorig och hes. Första ordet i varje mening jag säger försvinner. Nu vet ni vart ni har mig iallafall.


hotter than fire

Vaknade halv nio, åt frukost, somnade om, vaknade halv två. Regnet öser ner och mammas symaskin tickar snabbare än klockan. Jag lovade att inte bli förkyld igår men här ligger jag, snorig och hes. Första ordet i varje mening jag säger försvinner. Nu vet ni vart ni har mig iallafall.

dagens outfit #25

Skor - Skopunkten. Shorts och linne - H&M. Halsband - Gjort själv. Armband - Uppcon endagsbiljett.
 
Dagen till ära! Med denna outfit trallade jag runt på kullersten hela dagen, På Kawaiidesign råkade jag köpa ett par snygga solglasögon (inne i tältet kunde man köpa dom för 9 kronor mindre, men då fick man morrhår oxå). Det andra fick jag gratis. Den lilla till höger kastade en försäljarsnubbe till oss utan anledning typ. Den andra fick jag för att jag inte köpte två för 50 och istället skrapade ihop allt jag hade och lite till för en för 30. Inte varje dag man får gratis öl asså. 
 

uppcon 2012

Trots att jag bara var på UppCon i sex timmar slog det alla de andra åren då jag varit där i tre dagar. Idag kommenterade helt okända folk blandannat mitt hår och mitt halsband, dom kramade mig helt på måfå och jag fick två gosedjur gratis av några försäljare. Vet inte om allt detta var på grund av min BH som syntes hela tiden. Men jag tror att det är för att folk är så jävla fantastiska. Om jag kunde skulla jag samla alla konventare i en låda och öppna den där jag behöver det. Typ sex timmar om året. Eller några sekunder om dagen, så att det sammanlagt blir sex timmar.







There's my territory

När jag vaknade imorse åkte jag ner på stan för att köpa en ny bikiniunderdel. Jag hade tydligen för höga förväntningar på min rumpa och behövde en storlek större. Det fanns en enda del av den bikinin kvar, en underdel i min storlek. LYCKAN ASSÅ. Har alltså två underdelar ifall någon vill köpa, pengarna går till Denise! Fastnade sen på Bikboks rea men köpte inget. Inne på JC fanns min drömtröja för halva priset och bara en kvar i M. Men jag ville ha en blå och lite större så jag åkte till IKEA med mamma. När vi var klara där släppte hon av mg på Gränby där jag träffade Denise. På den JC fanns inte tröjan alls så vi åkte ner på stan och köpte den jag egentligen inte ville ha. Men snubben som jobbade där kände igen mig från gången innan, lite kul. Sen satt vi och pratade tills hennes rast slutade. Åker antagligen ner dit imorn och hänger lite. Sista året ju! Nu ska jag tagga fotboll, tackade nej till glass av en snygg snubbe som oxå skulle göra det.


kvart i tolv

Nu har jag äntligen lagt upp filmen från i lördags, bara att scrolla ner lite så hittar ni den! Fick gå in på Tinas First class och ladda ner den därifrån, haha. Denna kväll har spenderats med att kolla på Project X och dricka fruktsoda. Kändes lite småpatetiskt men struntsamma. Nu ska jag sova och imorn är det fredag. Hoppas att inget kommer i vägen för fotbollen!


dagens outfit #24

Mössa - SOLO/Kofta - Gina tricot/Tröja - Cubus/Shorts - H&M/Skor - Fått av Tove/Halsband - Vet icke.

power to you and me

Gör mitt bästa för att förstå nya blogg.se, och mitt ännu bättre för att inte klaga. Jag och mamma var lite småturister idag. Först gick vi till Botaniska pch kikade lite, sen gick vi igenom Blåsenhus för att komma till slottet och från slottet gick vi till Carolina rediviva där vi fick en kompis. Men vi lämnade honom och gick till universitetet där mamma aldrig varit. Allt avslutades med fika och vid bussen kom våran kompis tillbaka. Han frågade om jag brukade hänga på ekonomikum och bjöd in mig till att kolla på hans böcker. Ehh, tack men nej tack. jag äter hellre pizza med mamma.


sjuttis och nittis


vi stod vid Stora scen

Gårdagen var jätterolig! Vi kom till Fyrshov runt sju precis när Norlie och KKV hade börjat spela. KKV var typ fem gånger snyggare än jag väntat mig. När dom spelat klart gick vi och kollade runt lite. Då träffade vi även Andreas! Är inte förvånad, han är överallt. Lite senare gick vi och kollade på SKAnsen och därefter Syster sol. Både var hur bra som helst men efter att ha stått stilla i några timmar blev det kallt. Så vi gick till dansgolvet där vi fick ragg. Två småpojkar som var cirka 145 cm. Eftersom alla hade dragit ut så mycket och dom låg cirka en timme efter i schemat bestämde vi oss för att skippa Den svenska björnstammen och istället köpa mat. Sagt och gjort, vi kom in precis när dom stängde och väntade där i en halvtimme. När vi fått våran mat gick vi till bussen. Klockan var då 00.35 och sista bussen gick 00.30. Så vi smalade ihop våra sista pengar och tog en taxi. Betalade 120 istället för 140. Det kändes så himla vuxen asså!


dagens outfit #23

Köpte mössan innan vi åkte och råkade ha galgprylen kvar ett tag, haha! Väskan och en likadan tröja köpte jag där. Mössa - SOLO. Tröja - Mammas. Hängselshorts - H&M. Klocka - Fått av Klas. Väska - Fett me kärlek.

det finns en annan sida

Ikväll ska jag och Denise bli 14 igen. Fö tre år sen började det för oss, året efter var vi där ett tag men gick till ekonoikum efter bara någon timme, förra året var jag på ekonomikum och Denise ute och festade. Då tänkte jag att vi vuxit upp och lämnat fjortisträsket bakom oss. Men icke! Bara för att det är så sjukt bra band och jag är så sugen på lammkött ska vi dit. Okej, jag skojade. Banden är inte så bra. Hahahaha nu skojade jag igen. Vill inte ha lammkött. Än.


mtwtfss

Har ännu inte köpt min efterlängtade mössa. Provade alla färger som finns på Carlings i torsdags men mitt hår blev så platt. Så jag kollade runt och hittade dessa på någon blogg. Inlägget är dock från slutet av 2010, någon som vet om Weekday fortfarande har sånnahär?? Hatar att vara så efter med allt, haha! Skulle typ göra vad som helst för den blåa.


här kommer segertåget

Har varit och handlat lite med mor idag. Och så städade jag imorse!! Skulle plugga oxå, är snart klar med engelskagrejen men nu är det ju fotboll så jag gör det senare. Fotboll > Plugga liksom. Ska försöka kolla hela matchen. Kom igen.. AIK?

Haha ska inte äta allt dethär.. Har en till chipspåse och lite mer kakor, det ska jag oxå äta!!

vi hörs kvart i nio

Hej hej, jag har redan förberett ett inlägg som ska publiceras ikväll. Trodde fotbollen började klockan fem så därför stressade jag för att det skulle bli klart, men så är det typ tre timmar kvar. Så nu ska jag göra det som jag skrev att jag inte ska göra. Ni får läsa iväll helt enkelt! Tills dess kan ni spana in min snygga grisknorr jag gått runt med hela dagen.


it's time to come clean

Kollar på All the boys love Mandy Lane nu. Kollar alltid på den ensam, och är ganska säker på att jag färgade topparna senaste gången jag såg den. Fast nu försvinner det ju efter en tvätt. Blev så taggad på att göra nåt nytt med håret eftersom Frida blev så jävla snygg i sin nya hårfärg. Annars har jag ätit en och en halv melon, ätit fett mycket middag, snart två munkar och pluggat idag. Är fortfarande hungrig trots min stora middag. Kanske är gravid? Skulle inte klaga då direkt, har haft bebiscravings på senaste tiden. Fast jag är riktigt säker på att jag inte är gravid, eller det beror ju på hur bebisar kommer till. Nu ska jag äta min andra munk. Tror att jag automatiskt blir ännu tjockare på sommaren.


before i die: summer 2012










Det känns inte alls som sommarlov. Kanske för att jag inte är klar med alla uppgifter och för att jag inte har planerat sommaren speciellt mycket. Det enda jag ska/vill göra är åka till Göteborg. Skulle egentligen dit med mamma men hon tycker att jag ska åka dit med en kompis, haha. Annars ska jag hinna med allt här ovan. Då blir det nog en bra sommar.

trashy blonde

Klockan sju träffades team superfestarna för att handla och åka mot Knutby! Det var jättemysigt, men vi var mest dom som satt och åt chips i ett hörn. Om jag hade haft badkläder och större mod skulle jag väl badat oxå, fast det verkade vara ganska så kallt. Hittade även äntligen någon mer som gillar korvbröd med ketchup oxå, så det var min och Tinas festmåltid. Halv elva åkte vi hem med bussen och åt lite på McDonalds. Här nedan kan ni höra vårat försök till att sjunga.


inviger sommaren

Åker på partaj nu, tar inte med mig någon kamera (whaaat??) men ska ha kul ändå! Klockan sju ska jag träffa Yvve och Tinis på station sen beger vi oss till Mallan! Världens snyggaste smeknamn osv. Ha en bra lördag allesammans!!


If you wanna know

Fejna bildur on me unt Mandis från idag! Förra året försökte jag skapa en fototradition som misslyckades. Kanske lika bra de, sånnahär bilder är mycket bättre än självutlösande från en soptunna! Ville bara tacka dig för att du är en sån bra kompis som man blir ledsen om man inte träffar varje dag. Tack vare dig blir mina skoldagar hundra gånger roligare. Tyvärr har vi bara ett litet år kvar tillsammans i samma klass. Men det året kommer äga sålänge vi har varandra!

ingen säger hör på

Sommarloooov!! För sista gången i mitt liv. Hade typ ingen riktigt lektion idag. Men på tonårspsykologin pratade vi om självkänsla och självförtroende och på geografin läste David min samhällsuppsats. Innan han hade läst den sa han att den var jättetråkig men sen ändrade han sig så jag får VG i samhällskunskap!! När vi hade lämnat alla böcker och skåpnyckeln satte vi oss och väntade på avslutningen i några timmar. Det var jättemysigt och förvånadsvärt mycket folk där! När det var slut följde jag med Tina och Yvonne för att skåla in sommarlovet! Återvände sen till skolan där det var dansuppvisning. Hängde med de tre teatergrabbarna Jim, Daniel och Niklas längst bak så familjerna fick sitta.


dagens outfit #22

Mina nuvarande outfitfotografer börjar tröttna, söker nya!! Inget betalt och jobbiga arbetstider. Intresserad?

But here I am asking you for one more chance

Dagen fortsatte inte så bra till en början. Efter tyskan satte jag mig och väntade på Amanda. När klockan var fyra tog jag mitt pick och pack till dansen där det var helt tomt. Så jag antog att hon hade åkt hem eller åkt ner på stan med någon annan eftersom jag inte kunde höra av mig. Därför åkte jag hem och tyckte så synd om mig själv som mådde så dåligt, dessutom fick en supersöt unge mig nästan att gråta för att den var så söt, haha! Såfort jag kom hem laddade jag mobilen och precis när jag hade startat den ringde Amanda. Dom hade bara bytt sal och var klara. Så jag åt middag och åkte ner på stan för att hitta en klänning till Amanda. Hoppas att jag mår bättre imorn när det är skolavslutning! Fast jag kommer oavsett, har två månaders vila efter det. Fast sova ska man inte göra på sommarlovet, då ska man leva!


there is nobody else

Fy vilken dag! Vaknade klockan tio och trodde att det var onsdag. När jag insåg att jag hade börjat en timme tidigare sprang jag upp och åkte med halvbussen till skolan. Kom lagom till slutet av historialektionen där jag åt kakor och fanta till frukost. Precis efter det var det lunch. Jag fick skynda mig till matten för att skriva IG-kontrakt som jag egentligen skulle gjort imorse för att sen springa till ensemblen där ingen var. Så jag satte mig och väntade på tyskan. I början var jag ensam på lektionen men efter ett tag kom Anna och då hade vi frågesport. Eftersom vi slutade lite tidigare tänkte jag köpa något att äta men cafetarian stängde precis. Så nu väntar jag på Amanda som slutar runt fyra. Utsvulten och äcklig.

dagens outfit #21

Blandade min inre rasist med all min 50-tals anda. Har väl egentligen ingen av det i blodet så jag improviserade. Blått och gult med hängslen! Fast det gula syns inte, men det var en klocka. Tröja - Mammas. Hängslen och byxor - H&M.



in dreams I talk to you

Firade nationaldagen på Parksnäckan med Denise och alla andra pensionärer idag! Viktor skulle nämligen spela med de stora grabbarna, fick reda på att en annan ung gosse från Uppsala egentligen skulle spelat men blev kickad. Lika bra de, Viktor var jätteduktig och efteråt skulle alla myndiga ut och fira. Brukar inte längta tills min artonårsdag men när man själv ska hem och sova för att det är skola dagen efter skulle man kunnat vara född lite tidigare. Dagens kunde blivit pinsamaste var att jag skulle hälsa på en föredetta Bolandselev och höll på att introducera mig själv som Göran.


that's what you are

Är så himla trött och traumatiserad efter att ha sett ett halvdött rådjur på vägen. Den levde men bakdlen var överkörd, får ont i magen bara jag tänker på det. Hemma hos Denise var det iallafall jättetrevligt, börjar redan planera alldeles för mycket som jag snart kommer glömma till min student! Vill bara gratta alla studenter, fira medan det varar. Nästa år kommer ingen komma ihåg er, för då går nämligen världens bästa årsgrupp ut! O.f.ö.r.g.l.ö.m.l.i.g.t hoppas och tror jag.


here i go again

Stod vid byggfamiljerna i en halvtimme och var förvirrad imorse. Men där träffade jag Madde och Fredde (finaste parnamnen ever) som firar tre år idag!! Efter ett tag hittade jag Denises familj där jag väntade tills hon kom. När vi hade pratat klart och så gick jag till familjen Burell och hängde med dom tills jag åkte hem. Träffade flera grymma människor från Boland, både sånna som tog studenten och några andra. Gud vad jag är taggad på min egna student!! Men har samma önskan som förra året, även om tjejerna i min klass är världens bästa! Alldeles snart ska jag hem till Denise!

Alla bilderna kommer ikväll!!

dagens outfit #20

Tröja- Italien/Byxor - Vila/Skor - Skopunkten. Mycket roligare än så blev det inte. Men idag köpte jag två nya koftor på Cubus, ett par örhängen på Ur&penn och fick min bikini från Denise! Känner mig världelös som inte kan betala tillbaka pengarna till varken henne eller Amanda än eftersom studiebidraget försvinner lika fort som en god bulle.

I think we were right but we did it wrong

Idag var våran sista körlektion. Jag och Yvve behövde dock gå efter 20 minuter men skulle gärna satannat längre! Vi mediterade typ. Under resten av dagen hade alla tvåor temadag. det var mycket roligare än jag trodde! Vi fick svara på frågor, rita av våra idealmän/kvinnor, kolla på roliga filmklipp, göra egna affischer i smågrupper och tillsist äta tårta i matsalen!! Fyfan vad gött det är att gå på Boland. Efter att ha suttit och väntat på nästan ingenting i skolan åkte jag till Gränby centrum, hela dagen blev hundra gånger bättre sekunden jag klev in där trots att jag var trött och arg.


159 dagar kvar

Trots att det är över fem månader kvar måste jag planera. Densieskit kommer inte kunna komma, men det har jag överseende med! Om någon av er andra som står med inte kommer skjuter jag er. Jag veeeet att ingen kan se vilka som är bjudna, men om du läser min blogg är du antagligen bjuden. De till höger är killarna jag skulle bjuda om jag hade festen idag. Eller egentligen förra månaden, med tanke på att jag inte pratat med någon av dom sen förra veckan kanske. Hälften av dom hälsar inte ens på mig(!!). Men brudarna är garanterade. Hälften av dom är bara bjudna för att dom bjudit mig förut eller för att dom är kompisar med mina bästa kompisar. Men alla är supersköna!


du känner varken regn eller sol

Mormor och morfar var här nyss. Jag var på fett dåligt humör imorse men det blev faktiskt bättre när dom kom! Kommer nog inte skriva klart alla uppsatserna innan BB. Både är halvklara och jag vet inte vad jag mer ska skriva, så jag avvaktar tills imorn. Har iallafall bestämt vad jag ska ändra för kurser i trean och om man bortser från två svenskauppsatser och en fet historiauppsats är jag helt klar i tvåan! Svenskauppsatserna planerar jag att skriva klart veckan efter vi slutat, mest eftersom läraren är på sjukhus och jag inte kan få någon hjälp. Snart sommarlov!!!!!

Såhär ser jag och vädret ut idag. Glad men grå. Fast min tröja och mina naglar är gröna. Faktum är att bilder ser egentligen ut som nedan. Say whaaaaat säger ni nu. Oj vad rolig jag är idag. Alla dagar.



#bbsverige #bbfinal

Innan Big brother finalen ska jag bli klar med idrotts-och engelskauppsatserna. Skrev klart tonårspsykologin imorse, det var nog den jobbigaste men lättaste uppsatsen jag någonsin skrivit! Jaja, ikväll är det alltså finalen i Big brother 2012.

Jag hoppas: 3. Annica. 2. Amandus. 1. Hanna. Jag tror: 3. Hanna. 2. Annica. 1. Amandus.

Amandus och Annica har varit favoriter under hela säsongen men jag tycker Hanna förtjänar pengarna mer än dom två.

regnig dag på stan

Skulle lämna mammas matlåda på bussen imorse så jag passade på att åka ner på stan oxå. Letar efter en vit jäkla kofta men det finns ingenstans? Iallafall inte på REA, haha.. Provade jättemycket kläder men köpte inget till mig. Provade även bikinin som Joszan och Frida sa var en "Frida-bikini" men det fanns bara en överdel kvar i XS. Kunde inte ha den. Tur att jag har världens bästa vänner (en som råkade vara i Stockholm) då!! Lägger upp en bild på mig och Amanda från förra fredagen när vi grillade, bara för att hon är den enda av de bästa som inte nämndes i texten, haha.


sotarmössa/kondommössa

Så snart som möjligt ska jag köpa den efterlängtade mössan jag velat ha så länge! Igår fick jag reda på att Klas har en svart sån. Han kommer döda mig om jag köper en likadan. Det är dels därför, och för att det är så vanligt, som jag funderar på att stryka den svarta från listan. Den gula strykte jag pågrundav mitt hår. Tycker nästan den är snyggast egentligen. Den gråta strök jag för att man ser blek ut pch jag tycker att grå är en så svår färg, kan inte matcha två olika nyanser av grå. Så då återstår röd och blå. Köper nog en svart också, bara som basic mössa. Vilken tycker ni?



dagens outfit #19



Tröja - Carlings. Byxor - Vila. Skor - Wedins.

Köpte två plagg, varav den ena var Second hand. Kanske visar sen! Jag ville köpa en mössa från Carlings men snubben som jobbar där hade en likadan, kändes lite dumt att köpa den då. Han sa föresten att jag hade snygg tröja. Blev jätteglad tills jag insåg att den var från Carlings. Men det var ändå snällt. Kände mig jättejobbig när Amanda provade en klänning där och jag fick be honom ta ner och hänga upp hela tiden. Fast det är ju hans jobb. Dessutom var det egentligen Amanda som var jobbig. Eftersom hennes storlek inte fanns ringde han till andra Carlings där den inte heller fanns, men vi gick för säkerhetens skull dit där om redan visste vem hon var. Blåa tjejen som vill ha blå klänning.

are you hiding from me

Sittter i biblioteket och väntar på Amanda nu, tänkte att jag ska blogga nu så kan jag plugga när jag kommer hem! David hade sin dotter med sig på geografin imorse, jag dööör. Vill oxå ha en unge. På lunchen fick vi vänta länge, jag hann bli aresterad och frilöst, men det var det värt! Vi fick fett god kebab och treornas cider och rosbiff. Är imponerad på matsalen under senaste tiden. På engelskan fick vi tårta och tillbaka nationella. Jag är nöjd! Slänger upp alla bilder från dagen här sen, även om dom är tagna senare idag. Planerar btw att bara handla Second hand idag, vi får se hur det går!


RSS 2.0