like a harmless little tree

Imorse kom jag så tidigt till skolan så jag gick en omväg, och på vägen träffade jag Amanda, haha. Hon var taskig och kastade en pingvinstake och hennes plånbok på mig och jag råkade vara dålig som inte kunde ta emot dom. Fast hon är dåligare som ramlade i trappan, HAHA. Det var askul. På tyskan var det ganska tomt, så vi räknade till tjugo sen pratade vi lite och sen slutade vi. Vi pratade blandannat om Rasbo. En på tyskan sa att jag såg ut som en rasbomänniska, det gjorde min dag typ. Snart ska jag ner på stan för att åka till just Rasbo. Denise vill som vanligt ha mig som försökskanin, haha.


down down down

Nu är jag klar med det jag skulle skriva till svenskan, synd bara att jag inte fattar hur man ska mejla det till läraren. Jag kommer inte ens in på FirstClass eller vad det heter. Jag har någon slags engelskaläxa till imorn, och någon slags tyska. Men jag är trött och har inte kollat på gårdagens idol idag för det ville inte min dator, så jag borde få sova.


I'm broken you can't fix it

På lunchen drog jag, Amanda, Yvonne, Malin och Tina till MAX och åt. Det var gott men ganska ovärt i efterhand, hehe. På svenskan skulle vi skriva klart våra mumingrejer. Ingen dator i datorsalen tyckte om mig så jag fick sitta i biblioteket. Jag lämnade in en halv A4 och hon tycker jag ska skriva mer om en egen erfarenhet av någon som blivit mobbad när jag själv har talat ut till henne?!?! Hon borde läst innan hon sa nåt, den kanske var asbra även om den var kort. Efter skolan gick jag på stan med Denise. Hittade en mössa tillslut men den köpte jag inte. När jag skulle köpa leggings på h&m så funkade det inte. Tydligen hade jag 10 kronor kvar. Så nu är jag pank i en månad, fast det förtjänar jag. Min dag var alltså ganska dålig jämfört med i vanliga fall.


hej sofia

Jag hade nyss samhällsprov. Det gick skitdåligt, på frågan där det stod att man skulle skriva vad regeringen hade för uppgifter svarade jag att dom skrev nya lagar, det stämmer säkert. Just nu sitter Amanda och kollar igenom min bilddagbok, haha. Visste ni att hon har rört Benjamin Wahlgren? Hon kanske inte är så töntig trotsallt. Fast jo. Klockan tio är det brandövning, fett ballt.

catch me if you can

Det gick inte så bra för mig att plugga, men helt okej ändå. Tog dock lite pauser då jag åt munkar utan hål eller lekte med damsugaren. Fick föresten skolfotot idag, jag funderar starkt på att anmäla snubben som bestämde hur vi skulle stå. Han var taskig och gjorde så jag fick visa min fula sida. Är dock halvnöjd med det andra fotot, på bara mig. Men det kommer ju inte alla Uppsalas gymnasieelever se, haha.

Lägger upp en bättre bild när jag skaffar en, haha

Schnucki

Idag på estetiska verksamheten skulle vi vara ett rockband. Jag, Amanda, Tina, Ida och Rita skulle sjunga. Vi var nästan grymma, fast det gick inte att sjunga när instrumenten spelades olika, haha. Föresten, jag och Amanda har sett nästan alla våra skåpgrannar nu! Det är bara killar, och ingen ser speciellt bra ut, tyvärr. Nu ska jag kolla på gårdagens idol och samtidigt ska jag plugga till samhällsprovet ska har imorn, hehe.


svenska

Sitter i datorsalen just nu och ska skriva om någonting men fattar inte riktigt vad. Amanda vill att jag ska in på caféchaten så jag ska väl chatta lite med henne snart. Ingen behöver veta att hon sitter brevid mig, hehe. Nu ska jag försöka skriva på dendär saken, alla andra skriver jättemycket, haha. Amanda är en tönt btw, hihi.

28 september

Grattis på 16-årsdagen Bea!

pingvinstake

Idag var det kineser i skolan. Dom kom mot mig när jag gick ut från matten, hehe. På historian skulle vi gå till biblioteket och hitta en bok om någon grej vi hade valt. Jag och Amanda ska läsa om uppfinningar från medeltiden. Vi hittade en bok, på ungefär 700 sidor. När vi satt och bläddrade i den märkte vi att vi hade två väldigt odiskreta åskådare, haha. Istället för att åka hem efter skolan gick jag av två hållplatser tidigare och gick in på svart&vitt. Tjejen i kassan var astrevlig, så jag kände mig tvingad att köpa något. Sen åkte jag och handlade med mamma. Nu ska jag låtsas plugga, hehehe.


När jag är som fulast, typ.


like a good boy

Godmorgon! Idag har jag två lektioner, sen ska jag försöka gå på stan. Måste köpa massvis med viktiga saker. Denise är precis som igår på filminspelning så jag har på mig min kofta hon lånade på kulturnatten (hon tog ävrn hem den för att tvätta, även om jag sa att det inte behövdes) för den luktar som henne, haha! Egentligen är det inte därför jag har den, men vi kan låtsas. Bara för att hon är kändis nu.

Här är jag egentligen nästan ofixad. Nästan.

look at him, look at me

Idag har det varit jätteroligt! Verkligen. Inte. Först kollade jag på gamla idolklipp på youtube. Sen kollade jag på Sailor moon. Och efter det har jag inte gjort nåt. Eller jo, jag la in maten i ugnen. Har funderar lite på att plugga, men jag orkade inte ta upp böckerna ur väskan. Dessutom kom Fia och la sig på min mage så jag kunde inte sätta mig upp. Fast det gjorde inget, för då kunde jag fota henne.


if i saw you in heaven

Har nyss kollat klart på gårdagens Idol. Blev asglad när Jonathan gick vidare, hehehe. Bortsett från honom tycker jag att Alice, Daniel, Linda, Minnah, Olle, Sassa och Sebastian (och alla andra, hehe) är bra. Fast jag tycker att det var synd att dendär tjejen som nästan var tillsammans med Sebastian åkte ut. Nu ska jag kolla på typ It's a boy girl thing eller nåt. Jag har aldrig sett den förut, så den är säkert jättebra.


Wow, jag kan oxå göra så med fingrarna..


it all just made her stronger

Var nyss nere och köpte mat med mamma. Vi fick en gratis äckelsallad av pizzabagaren, snällt va? När vi var påväg hem frågade en gubbe oss om det var fest, det är det minsann. Nu ska jag äta, det ska bli mums, höhö.


You make me feel funny

Jag har sovit jättelänge idag, och drömde konstiga drömmar. Blandannat att min styvmamma (som jag inte har) hatade mig och typ åkte iväg på roliga saker med resten av familjen (det konstiga var väl att min pappa inte ens var med i drömmen, haha). Drömde även att det var typ valborg och jag var med Denise, Frida och Joszan. Sen blev Denise skitsur på mig för att jag råkade sätta mig på hennes monopol så hon tog en taxi hem och övergav mig. Idag är det Blog awards by the way. Förra året tävlade jag och Denise själva hemma hos henne. Tyvärr blir det inget sånt i år.


like a melody in my head

Imorse kom jag sent till idrotten, men det gjorde nog inget. På idrotten kollade vi in gymmen och sen gymmade vi lite. Jag tränade över och undersidan av låren med några maskiner och någonting mer på en trampmaskin. Efter det spelade vi tops eller nåt. jag var kung och gjorde första målet, och Amanda var bäst som gjorde andra. När vi slutade satt jag, Amanda, Yvonne, Tina och Malin i cafeterian och drack cola och var coola. På samhällskunskapen tränade vi på provet som är på onsdag, jag och Amanda gick även iväg och köpt lite godis, hehe. Busigt som tusan.

time is up

Var ju på stan igår jag köpte lite nödvändigheter. Blandannat silvershampoo och en mascara som var billig. Köpte även en töntig presentpåse igen, men det var bara saker som jag inte kommer använda i den, haha.


1000

Jag skulle egentligen gå upp klockan sju men drömde något roligt, så jag ställde klockan på halv åtta men vaknade halv nio för att mamma smsade. Jag börjar tjugo över tolv, så det gjorde egentligen ingenting tror jag. Jag hittade ett litet meddelande från min bror imorse också, han hade skrivit en kommentar angående bilderna han tog med min kamera igår på ett kvitto, haha. Nu ska jag fortsätta fixa mig lite.


Please speak slowly

Idag hade vi historia på övervåningen i A-huset, det var fett ballt. Jag hade bara tyska i en halvtimme men jag kunde inte åka hem för Amanda hade sina saker i mitt skåp, haha. Men det gjorde inget, för vi bestämde oss för att gå på stan tillsammans sen. Jag tog hennes cykel och cyklade ner på stan, då var jag cool. På stan kollade vi efter folk vi kände. Jag tror Amanda hittade ganska många fler än mig, hehe. Vi såg även hennes knarklangare som tydligen inte var någon knarklangare. Mycket trevligt.

Man märker alltid när någon har varit i mitt rum,
speciellt när sånnahär bilder är tagna på kameran, hahaha

För jag vet att den här natten kommer döda mig

Känner att kvällar inte riktigt är min grej, jag börjar tänka för mycket på dåliga saker som jag egentligen vill kunna säga till någon men det finns ingen som vill höra det egentligen. Varje kväll får jag lust att skriva ner allt någonstans, men jag vet aldrig vart jag ska börja. Med detta sagt säger jag godnatt och sov gott.


Dom skulle vilja vara som oss

Naturkunskapen idag var härligare än härligast. Dock råkade jag för första gången kolla på kackerlackorna, något som jag ångrar i efterhand. På lunchen drog jag och Amanda till MAX och åt. Det lät gott. Efter skolan gick jag på stan med Denise. Där träffade vi ovanligt många Rasbomänniskor. Blandannat Lollo, Olivia, Jossan WE, Frida och Esther. Såg även några från min förra klass, men dom hatar nog mig. På tal om min förra klass såg jag Patrik när jag och Amanda gick på bussen till MAX. Han eller någon av hans kompisar ropade mitt namn tror jag, men ändå hälsar han aldrig på mig. Iallafall, jag följde med Denise till Ekeby innan hennes dans började.


I don’t believe it’s bad

På våran trevliga håltimme hjälpte jag Amanda med läxan som jag inte ens hade börjat med. Jag var ju nästan bäst då. Istället för att räkna matte på mattelektionen höll vi på med nån fredsgrej precis som alla andra. På estetiska verksamheten sjöng alla i mikrofon, det var trevligt. Innan den tråkiga svenskalektionen rullade jag och Amanda gräs, haha. Det var nice. Efter skolan skulle jag på YESmöte med Denise, så jag väntade i en timme i skolan sen begav vi oss till Rasbo. Det var hon, jag och Lollo där. Lärarna hade glömt bort oss. Så vi ringde dom och hade det trevliga mötet. När jag kom hem var det bara att sätta igång med läxan. Nu är jag klar, duktigt va? Måste dock renskriva lite imorn, har antagligen jättemycket stavfel. Nu ska jag försöka sova, ska upp tidigt, hehe.

Jag imorse, gick runt med mössa hela dagen i skolan.

dream on

Idag har jag en bra hårdag. Kul att det regnar ute då. Drömde föresten nästan om en snygg kille på Boland, fast jag fick sms precis när jag höll på att somna. Stackars mig. Idag ska Amanda få sin hämd, hehehe. Tänkte visa naglarna jag tänkte ha igår men inte orkade sätta på mig. Dom är ganska fula, så skratta inte.


it's you I see

Detdär med att plugga är inte riktigt min grej. Men nu har jag skrivit upp mina tyskaglosor, duktig jag är. Imorn ska jag till skolan där SD vann skolvalet, Boland alltså. Här kan man kolla det, för de som är intresserade. Imorn ska jag göra NK och engelska. Om inte engelskan var tills imorn? Får väl göra den innan jag går och lägger mig, hehe.

jätteseriöst, haha!

upside down

Hade ju skolfoto idag. Det gick dåligt. Jag fick stå längst bak, dom tog kortet från min fula sida och.. Ja. Min klass borde växa till sig lite till nästa år så jag får sitta tycker jag. Vi har bara två lektioner idag, så dagen gick fort. Jag glömde föresten min skåpnyckel hemma och kom försent till första lektionen. När jag skulle hem åkte bussen nästan förbi mig. Ni behöver inte tycka synd om mig, dagen har inte varit så dålig som den låter.


valvaka

Uppdaterar migsjälv genom facebook när det gäller valet eftersom SVTplay är hatisk mot mig. Jag håller föresten på med ett eget val här hemma - vad jag ska ha på mig imorn. Vilket dilemma asså. Btw, jag skulle delta i Vi bär svart klädsel om SD kommer in i riksdagen om det inte vore så att det är skolfoto imorn.



snälla tjejen

Var nere på stan med Denise och shoppade nyss. Egentligen var Denise hemma, men vi hade smskontakt så hon inte behövde vara orolig. Jag köper nästan alltid mycket saker när jag går ensam på stan, men det är bra. Idag köpte jag två par likadana jeansleggings, en kofta, två nagellack, nageldekorationer och en töntig typ fyndgrej eller vad det heter. I fyndgrejen fanns ett fulsnyggt armband, fula örhängen och ett fint halsband. När jag skulle hem var jag tvungen att undvika alla moderater som var på stan, så jag gick till studenternas och väntade på bussen. Det var bra, för då fick jag se två cyklande skejtare. Mums. Nu ska jag äta. Mums igen.

Bjuder lite på den. På mig har jag nya leggings och bakom hänger ny kofta, hehe

städastädastäda

Imorse hade jag somsagt en dålig morgon. Visste inte vad jag skulle ha på mig, fick lust att slita av mig håret och hittade inte min mössa. Jag vet att det är synd om mig. Eftersom jag var så arg var jag tvungen att kasta en massa kläder på sängen, så när jag kom hem fick jag fixa det. Fick även tvätta min spegel som var jättesmutsig. Nu ska jag snart gå och lägga mig, tror att jag ska träffa Denise imorn.


bad hair day

Jag hade en dålig morgon innan jag begav mig ner på stan och träffade Frida. På stan pratade jag och Frida politik och jag lovade några att rösta på de röd-gröna. Frida skulle på jackjakt, så jag fick hålla i hennes saker hela tiden, hehe. Eftersom jag inte hade ätit fick Frida koll på när jag åt. Det ville även en läskig snubbe göra, så han frågade om han fick sitta brevid oss även fast det fanns flera lediga bord. Han var artist då han inte var full berättade han. För att göra det lite läskigare hade han redan ätit på BK bara lite innan. Ena gången satt han ungefär bakom mig och andra ungefär bakom Frida. När vi gått kollade vi på skor och Tom och Jerry. Sen gick vi runt lite tills alla affärer stängde. Då gick vi och väntade på bussen. Medan vi väntade lyssnade vi på såndär grej för dom som inte kan höra eller se. Det var rolig, fast det var en tråkig röst, hehe.


I am a mountain

Var somsagt på Röda korset idag innan skolan, handlade lite småsaker där, hehe. Jag tycker att det är jätteroligt att handla secondhand saker, fast jag gör det typ aldrig. Föresten, innan jag åkte till röda korset var jag hemma och kollade på när några fåglar åt av en död fågel utanför mitt fönster. Det var asäckligt. Nu ska jag sova, har ingenting förutom att plugga planerat imorn. Ska bara lägga upp bilder på det jag köpte först.


I know exactly what goes on

Kollade nyss klart på gårdagens idol, tycker att denna snubbe skulle gått vidare i sista chansen grejen. Nu ska jag spela gitarr, börjar bli askalas på det ju. Dessutom sa min bror att det lät bra när jag sjöng när han spelade in med sin mobil, hahaha.


Älskar att han sjunger dehär låten, haha


tomorrow I'll be gone

Idrotten idag var faktiskt rolig. Vi hade sammarbetsövningar, jag var med Amanda, Tina, Adrian och Emma. Jag fick ha en massa lappar över hela mig under en av övningarna, hehe. Efter idrotten var det skolval. Jag fick Amanda att rösta på Miljöpartiet, woho! Sen hade vi samhällskunskap, och jag fick träffa Denise som ska iväg till Tärnsjö idag, hoppas hon får det trevligt. När vi slutade stod jag och Amanda och pratade vid hennes moppe ett tag, det var trevligt. Snart ska jag äta sen ska jag kolla på gårdagens idol, hehe.


hsdkhgfsdb

Har nyss varit på Röda korset och handlar lite, nu har jag skitbråttom till skolan. Det är skolval idag, trevligttrevligt.

ofixad och allt med en fin klänning


politik återigen

Moderaterna var här nyss och mutade med kokbok och sånt, jag stod i köket med en kniv ifall dom skulle attackera. Egentligen höll jag på att skära saker, men det ska ingen veta. Jag känner att jag har blivit jättepolitisk nu, men det kommer att ändras efter söndag. Om inte ett dåligt parti vinner då, för då kommer jag klaga, hehe. Egentligen vet jag inte vad som är bra och dåligt, jag vet ingenting om politik faktiskt. Visste inte ens att Sverigedemokraterna fanns fören i vintras typ, haha. Innan folk började prata om denhär valet kunde jag inte skillnaden på Kristdemokraterna, Folkpartiet, Miljöpartiet och Centerpartiet. Så jag är ganska duktig nu tycker jag.

No need to say goodbye

På lunchen idag satt jag och Amanda med några coola killar, blandannat Patrik och våran skåpgranne, fast ingen av dom pratade med oss. När vi ätit klart satt vi som vanligt och spanade in folk och en snubbe hälsade på oss två gånger, hehe. På historian hade vi typ lärarkandidater, då fick vi kolla på Hem till Midgård, det var nice. När jag stod vid mitt skåp och skulle hem visade nån lärare mig en lapp han hade fått, det stod typ "Varför tycker inte du om mig // ledsen kille 33 vårar". Nu har jag skitmycket läxor, blandannat naturkunskap, tyska, engelska och kanske historia, haha.


mera politik..

Gjorde ett test på vilket parti jag borde rösta på. Om det skulle vara så att jag faktiskt fick rösta nu skulle jag rösta på något inom det röd-gröna. Jag har något emot de blåa, speciellt Moderaterna. Fast så var det ju när det var Socialdemokraterna som styrde oxå, hehe. På fredag är det skolval iallafall, förra gången det var det röstade jag på Vänsterpartiet, får se om jag gör samma sak i år igen.

Kul att Sverigedemokraterna är har så mycket och Socialdemokraterna så lite. Fast jag svarade "vet inte" på de flesta frågor, hehe. Det förvånar mig faktiskt att jag blev så lite Pirat eftersom det var typ den enda frågan jag fattade, haha. Eftersom jag är så politisk idag så gjorde jag även ett annat test på samma sida. Bara för att.




across the universe

Idag hade vi redovisning om partierna, det gick väl okej. När vi skulle till naturkunskapen hittade jag inte min nyckel. Efter lång tids letande hittade jag den i låset, där den hade varit hela samhällskunskapslektionen. På lunchen åkte jag, Malin, Amanda, Tina och Yvonne till IKEA och åt korv. När vi kom tillbaka skulle vi på debatt i matsalen, det var ganska tråkigt. Fast Kristdemokraterna och Sverigedemokraterna var lite roliga, hahaha. Efter debatten slutade vi, påvägen till Amandas moppe blev vi kallade rasister av några snubbar, haha. Btw, jag åkte hem med en cool buss och cool chaufför. Slå det ni.


Detta fick jag av en snygg snubbe och Amanda. Snällt va?

Please don't hold me down

På tyskan fick vi våran första läxa, typ 100 glosor. Sen hade vi håltimme så jag åt en massa saker för att fördriva tiden. Under lunchen gick jag, Amanda, Yvonne, Tina och Malin till nåt kebabställe och åt jättefort för att hinna till estetiska verksamheten. Där spelade jag I'm yours på gitarr och sjöng Release me med Malin, Amanda och Duangkamon. Sista lektionen blev det inga målarkillar att spana på, tyvärr. Istället blev det en skittråkig svenska lektion. Efter skolan åkte jag ner med Arpen på stan för att prata med Centerpartiet och sen träffa Bea. När vi pratat med Centern satt jag i regnet ett tag och sen gick jag till bussen. Så det blev inget Bea idag. Jag och Amanda har spanat in ovanligt mycket killar idag känns det som btw, hmm..



diamonds are forever

Skoldagen gick fortfortfort och var tråkigtråkigtråkig. Efter skolan försökte jag hitta någon att gå på stan med men folket slutade sent och hade annat för sig, så jag åkte hem. Numera måste jag åka samma väg som på kulturnatten en hel månad med bussen, men det är väl roligt. När jag kom hem lagade jag majs som jag äter förtillfället.


"overcum"

Igår somnade jag och Denise till Fjorton suger. Sen vaknade vi astidigt idag för att åka till Kista gallerian. Det är andra gången jag var där, hehe. Ett tag underhöll vi oss med att sitta på en bänk så den åkte framåt lite och när folk satte sig på den andra sidan av bänken så åkte den ner så dom trodde dom var tjocka, haha. Det är svårt att förklara med text, menmen. Vi gick även runt och pratade engelska ibland, hehe. Det var nice.


kult kulturnatt

Det var en konstigt rolig kulturnatt i år. Vi kollade på några som utförde parkour och några som utförde samurajsak. Sen åt vi på Jalla.  Efter vi hade ätit träffade Julia, Helle och Therese. Runt klockan sju mötte vi upp Kepsen sen gick vi mot kyrkan där vi råkade träffa John som var vilse och ensam. När han gått såg vi Alva och Agnes, fy så söta dom är. Eftersom det är tradition att träffa Adam på kulturnatten gjorde vi det oxå. Sedan skulle Denise träffa sin lilla vän, och efter det stod vi kvar på samma ställe i ungefär en timme och pratade med lite folk. Det tog några timmar innan vi kom på att vi kunde gå till station och värma oss. Där träffade vi Bea, Ronja, Vendela, Jesper och deras kamrat Kevin. Lite senare kom även Enis + massa andra snubbar. Jag blev lite glad över att han kände igen mig, hehe. Vi fick sitta och höra på hans smått roliga killproblem och prata med en rolig snubbe som var ful och full tills vi skulle hem.


911

Snart kommer Denise hit, vi ska fixa oss lite sen åker vi ner på stan. Lite senare ska vi få sällskap av en keps. Det blir nog trevligt. Detta är den tredje kulturnatten som jag spenderar med Denise, alltså är det en tradition nu.

Denise, jag och Frida förra kulturnatten.

white trash

Idag hade vi idrott. Då skulle vi göra det jag har fruktat, jogga utomhus. Vi skulle jogga samma runda i 20 minuter. Jag joggade ett halvt varv sen gick jag ett och ett halvt tror jag. Det var våran första och sista utelektion denna termin. Efter idrotten väntade jag på Denise, sen gick vi till tågrälsen och väntade på att tåget skulle köra över oss. Jag blev så smutsig om händerna så när vi var klara vid tåget tvättade jag händerna i fontänen sen gick i ner på stan. Där köpte vi choklad och blev nästan uppätna av hundar. Vi såg även mycket trevligt och lite mindre trevligt folk. När jag skulle hem råkade Astrid och Martin i min klass åka samma buss som mig, mycket trevligt.


auf wiedersehen

Ska upp tidigt imorn för att packa två väskor, sen ska jag ner på stan innan jag åker till skolan för att ha idrott. Efter idrotten slutar jag men jag stannar kvar i Bolandskvarteret ett tag. Fixade btw till mina shorts lite, klippte av de trådarna som en gång i tiden såg bra ut. Dom blev typ konstiga efter ett tag. Nu ska jag sova. Godnatt.


bis morgen

Idag fick vi ännu en ny elev och en snubbe som gick i våran klass förut började igen. På lunchrasten satt jag och Amanda och spanade in människor och testade våra reflexer, haha. Innan historian gick jag, Amanda, Yvonne och Malin och köpte lite choklad att mumsa på, så vi hittade inte vårat klassrum och kom lite försent, hehe. På tyskan höll vi på med hälsningsfraser och annat trevligt. När jag kom hem satt mina syskon och ritade hitlermustascher och mussepigghattar i tidningen, hahaha. Moget va?


fredagsmys på en onsdag


pick och pack

Efter skolan väntade jag på Denise, sen gick vi ner på stan. Där åt vi middag på MAX samtidigt som vi spanade in en antirasistisk sjukt snygg snubbe som inte tyckte om Sverigedemokraterna. Vi blev dessutom attackerade av en rabiesgeting eller nåt. Sen gick vi runt lite, jag råkade köpa två vita saker helt utan anledning. Provade dom inte ens i en provhytt, haha. Eftersom Denise skulle dansa i Ekeby åkte vi samma buss, när vi väntade på bussen kollade vi in dom nya moderaterna, hehe. Vet faktiskt inte om jag skulle prata med Centerpartiet idag, har för mig att Arpen åkte hem under dagen. Nu ska jag öppna ett spännande paket som väntade på mig när jag kom hem. 


in the school

Sitter i biblioteket med Amanda just nu. Vi har fått en ny elev tror jag, fast henne har vi inte pratat med. Snart ska vi ha engelska, efter skolan ska jag på stan med Denise eller nåt, sen ska jag prata med centerpartiet. Dom är säkert trevliga.

wishful thinking

Jag hatar att min tv inte funkar. Speciellt när det är Idol. Jag måste skaffa mig en teknisk man snarast. Fast man är väl kanske att ta i, pojke räcker. Iallafall, jag försöker kolla på internet, men det är inte hela programmet tror jag. Därför kollar jag på sånna som skickat in via internet typ. Just nu sjunger en assnygg kille, han kanske vill fixa min tv.. 

Jag och Denise Idol finalen 2008. Heja Johan Palm och Robin Bengtsson! Hahha

This is our fate, I'm yours.

Fick skynda mig till skolan för att få reda på att vi inte skulle ha tyska. Dock hade inte dom andra spanska så jag, Amanda, Diana, Freja och Martina lekte nån lek under våran två timmars långa rast. Efter lunchen hade vi estetisk verksamhet, denhär gången spelade vi trummor och sjöng, det var nice. Efter det hade vi svenska. Vi var lite busiga som gick igenom målarrummet för att komma till svenskan, hihi.

Hahaha cool jag är va?

Schrei so laut du kannst

För ett tag sen satt det två kepsar bakom mig på väggen. Men inte längre. Tufft va? Snart ska jag till skolan, har tyska första lektionen. Förra tyska lektionen lärde jag mig ord som hund, kiosk, musik, foto och krokodil. Ni kan ju försöka lista ut vad dom orden betyder.


Show me your teeth

Skulle egentligen skriva något jätteroligt, men så blev det inte. Eftersom jag inte har något vettigt att skriva kan jag ju skriva typ grattis till Frida som numera har raka fina tänder utan färgade pluppar på. Nästan alla tar ut sina tandställningar i höst, det är lite sorgligt. Jag måste hitta en människa som tillåter mig att slicka på dens tandställning. Det verkar vara så roligt, haha. Fast jag tror inte att någon kommer tillåta att jag gör det, tyvärr. Jag får nog nöja mig med att peta på Denise tänder. Hon ska föresten ta ut sin tandställning när min bror som oxå har tandställning fyller år. Intressant va?

Förra året, haha.

lek med livet innan livet leker med dig

Imorse när jag skulle till skolan pratade ovanligt många med mig. En frågade om vägbeskrivning och några andra om telefonnummer, dock fick ingen av dom det dom ville ha, haha. Skoldagen gick annars fort, historian var tråkigare än vanlig, hehehe.


give up and let go

Somsagt håller jag på att fixa naglar, det går egentligen inte bra eftersom jag är så sjukt dålig. Men vi kan låtsas att jag är lite bra iallafall. Det är ju så mysigt, hehe. Visste ni föresten att det blir märken i mitt golv av min säng? Det visste inte jag. Snart ska jag gå och lägga mig, men först måste jag städa min säng, haha..


justin baj(s)ber

Det var inte allt så roligt som jag hade hoppats att mina syskon kom. Vid matbordet var dom taskiga mot Justin Bieber. Men dom är oftast snälla mot mig, så det var okej. Imorn är det skola, det ska bli trevligt eller nåt. Jag har föresten försökt mig på att styla naglar idag, så nu luktar mitt rum jättemycket acetongrej. Tänkte ni ville veta.


Baby, give me one last hug

Idag har jag varit nere och handlat med min mor. Hon trodde inte på att jag kunde parkour? Liksom hallå, jag är ju kung på det. Iallafall, snart kommer mina "syskon" som mamma kallar dom. Jag ska då städa lite mer i mitt rum, tror jag.

You make it hard to breathe

Trots min träningsvärk har jag varit duktig idag, var nere med mamma i tvättstugan ett tag och lite senare städade jag rummet lite. Har även läst ut en av böckerna mamma lånade åt mig, haha. Därför får jag äta chips nu tycker jag.

snygg outfit assåååå

I may not know it

Mamma var ute på stan när jag låg och tyckte synd om mig själv. Där köpte hon veckorevyn, en ansiktsmask och strumpor till mig, dessutom lånade hon två böcker på stadsbiblioteket. Dock är det barnböcker för kanske tolvårningar, men jag är ju som en tolvåring ibland. Nu åkte hon iväg igen så jag ska fixa mig så jag inte ser ut som en lodis hela dagen. Btw, när jag kollade på Mean Girls tidigare idag råkade jag trycka på nån knapp så allt blev uppspeedat, det var lite kul.


all by myself

Jag är fortfarande förkyld och vaknade med träningsvärk i låren, rumpan, magen, armarna och axlarna eller vad det nu kallas. Jag planerar alltså att ligga i sängen hela dagen och tycka synd om mig själv. Det låter som en jätterolig lördag tycker jag.


motion in the ocean

Jag tror jag dog lite imorse på idrotten (som vi hade inne, wiho!), det känns som att jag ska ramla ihop när jag går, hehe. Iallafall, efter de två lektionerna idag skulle mamma hämta mig. Jag gick fick gå runt hela Boland ungefär, för att åka och köpa choklad. I helgen planerar jag att bli frisk och om jag orkar ska jag städa rummet. Kommer antagligen ha sjukt mycket träningsvärk efter dethär.


i need somebody

Jag börjar bli lite som Denise, varje morgon då jag har flera timmar på mig lyssnar jag på Justin Bieber. Det är faktiskt en sjukt bra start på dagen. Nu ska jag platta håret, hoppas att det börjat regna snart så jag slipper ha idrott ute. 


This is what I wanna do

Idag hade vi nästan bara tråkiga lektioner. Efter skolan att jag och pratade med en tjej från tyskan, vi satt typ nere i mode och design korridoren ett tag eftersom vi slutade tidigare än dom andra. När jag gick till bussen var en annan fordonklass ute och hade idrott. Dessa var dock en liten aning snyggare än dom igår, hehe. Jag ska nog be till Gud att vi inte behöver göra samma sak som dom imorn, jag blir andfådd av att kolla på dom så jag lär väl verkligen inte klara av att utföra det själv, haha. När jag kom hem hade syster köpt graffitinagellack som jag satt och tänkte på imorse att jag ville ha, så jag lånade det lite och målade mina ickeexisterande naglar.


you can't make up your mind

Börjar skolan tio över tio, och jag gick upp klockan sex så det finns inget att göra nu. Ibland känns det lite ovärt att gå upp så tidigt, men då behöver jag iallafall inte stressa. Då hinner jag ju dessutom ta spegelbilder som ser likadana ut varje dag. Jag saknar min digitalkamera, hehe. Det känns så dumt att ta fula bilder med en systemkamera.


der letze tag

När jag kom hem efter skolan hade jag tänkt att jag skulle sova. Men så blev det ju inte. Istället lade jag till dom jag hittade från min klass på facebook. En snubbe i min klass frågade vem jag var och om han kände mig, haha. Såg att bröderna Kaulitz fyller år idag btw, det förklarar varför en tjej hade såndär billtröja idag på bussen.


han är inte som alla andra

Jag har varit astrött hela dagen, men det har varit kul ändå. På lunchrasten gick vi och kollade in byggkillarna där dom hänger, sen gick vi till fordonslokalerna och till sist satte vi oss i caféterian och spanade in andra killar. Det kändes lite hej-vi-är-fem-singel-tjejer-som-är-desperata-vi-söker-en-snygg-snubbe-som-kan-bygga-hus-eller-bil-till-oss. Iallafall, sista lektionen hade vi svenska i datorsalen, vi fick typ inloggningssaker och sånt, istället för att lyssna på läraren satt halva klassen vid caféchatten och pratade, hahaha. När vi slutat och jag gick till bussen hade typ fordonselever idrott, så dom var ute och joggade där jag gick. En snubbe försökte råna mig när han joggade förbi mig, vilken bitch asså! Jag ska verkligen rösta på sverigedemokraterna nu.


RSS 2.0