Been dreaming about you

Okej så jag kan ha haft den bästa drömmen på länge inatt. Jag, Denise och One direction gick runt inne på någon leksaksaffär och hade det trevligt. På kvällen behövde vi av någon anledning dela säng med Harry Styles, så vi låg på varsin sida av honom. Vi följde med dem överallt och hade det jättetrevligt. Några dagar senare insåg vi att vi var fem killar och fem tjejer, så Harry tyckte att alla skulle säga vem de var kära i samtidigt. På tre var jag den enda som sa "Louis" och kort därefter svarade Liam samma sak. Louis sa mitt namn tveksamt och sen blev det dålig stämning. Jag tror att Harry ville att jag skulle säga hans namn och jag tänkte att jag skulle svarat "det spelar ingen roll" istället. Någon dag därefter var vi ute och cyklade och jag ramlade med flit. När jag ställde mig upp hade Denise cyklat ifrån mig så jag fortsatte ensam. Kom fram dit jag skulle och såg Denise i en hiss men jag tog en annan väg och stötte på Harry och Liam. Helt plötsligt var jag i deras rum och skulle dela säng med Liam. Han ville kolla på Teenage mutant ninja turtles innan han somnade och Harry ville ha hörlurar i öronen av någon anledning. Innan vi somnade kom några väktare in i rummet och kollade om vi hade alkohol vilket jag av någon konstig anledning hade men de tog det inte. Dagen efter skulle de ha spelning så Harry satte på sig en röd långärmad baseballtröja med knappar (alltså den var skitsexig, värt att nämnas). Jag och Denise gick runt på arenaområdet under dagen och kom sen på att vi kunde kolla upp vilket hotell de bodde på, så tillsammans med några småtjejer stod vi utanför Grand hotel och skrek. Efter ett tag kom Marcus Butler och Alfie Deyes och sa att One direction var tråkiga att ta bilder med så vi skulle ta bild med dem istället. När One direction tillslut kom insåg vi att vi inte behövde stå och skrika eftersom vi kände dem så vi gick in på hotellet igen. 
 
 
Känns inte riktigt okej att både Liam och Harry får vara halvnakna medan Louis bara ser ut som vanligt men så går det om jag inte får dela säng med dig. Du vet att jag älskar dig ändå (antagligen vet dui inte det) och att du är snygg.

This is us

Igår var det äntligen premiär för This is us (eller One direction som den heter i Sverige)! Jag och Denise gick på den senaste visningen. Vi kom till biografen lagom till att den första slutade och alla 12-åriga tjejer med 1Dkläder kom ut gråtandes från salongen. Killarna har ju kommit till varje premiär hittills och klart att de stannade till i Sverige med! Tog lite bilder och utbytte några ord men det var ju kö så man fick inte så mycket tid med dem. Slickade Louis i örat så det var okej ändå. Filmen var hur rolig som helst och jag skrattade så jag grät en gång.Bästa scenen var när de tältade i Sverige och sämsta när Louis hade kläder på sig. Önskade att man fick se den i 3D eftersom jag inte var så nära första gången jag på riktigt såg dem i 3D. Igår var det exakt 16 veckor sen och idag fyller Liam 20 år, grattis daddy direction!
 

springer spaniel

Vaknade tidigt imorse för att vakta en liten hund vid namn Gylla. Hon var bara här i cirka två timmar och ett litet tag efter det begav jag mig ner på stan för att hämta Frani. Lät båda hundarna sova i min säng eftersom den är så stor och jag inte är van vid så stor säng än. Det är i princip det jag gjort under min lediga dag. Väljer själv hur jag går i skolan och hittills har jag bara koll på två ämnen. Imorn ska jag tillbaka och räkna matte hela dagen. Hjärnan är inte beredd.
 

geek

Om ni saknar att höra min röst kan ni klicka här och följa mig på tuben. Det är ändå där jag hänger mest under mina dagar så jag kände att jag lika gärna kan lägga upp egna filmer. Säg till om det är något speciellt ni vill se så fixar jag det! Kanske. PS. Om det gick att byta namn skulle jag göra det. Kontot skapades i högstadiet ska ni veta. DS. 
 

Förlorare

Cyklade till Bola tidigt imorse och mötte upp Tina. Vi hade möte med Pocket för att få reda på vad som var på gång. Träffade massor av gamla lärare som Torbjörn, Anna och Märit (vi fick varsin kram av Märran <33) och fortsatte till skolbyggnaden. Mycket har förändrats på Boland, mina musikklassrum tillhör GUC, A-korridoren har alldeles för många stängda och nya dörrar, naturkunskapsdelen är jättelång, teatersalen är helt borta, våra toaletter har egna rum, nytt datorsystem, nya bord och stolar i matsalen, lärare har flyttat rum (plus att 30 har sparkats, sjukt ju??), cafeterian har stolar längst väggen, nya skåp, musiksofforna är borta, diskarna delar upp knivar och gafflar och mycket mer. Men det är även många saker som är detsamma. Cafeterian, lamm, gamla bolandelever, Arne, fordonsalarna, slottet, snygga killar, mer lamm bland annat. Pratade med alla lärare som gick att prata med och bra saker är att jag får ny mattelärare, David kommer hjälpa mig, Göran är exalterad (lovar) och de andra är oxå jätteglada. Börjar på måndag och kommer antagligen bara gå till Oktober. Heja mig. Söker lunchkompisar de dagar jag behöver och gärna pluggkompisar oxå. 
 

Dagens snyggaste

Harry Styles på premiärdagen av deras film och Joe Sugg under Vidcon för några veckor sen. Joe vill nog döda mig med sin snygghet på bilden och Harry är som vanligt sötsnyggsexig samtidigt. Herregud. Kepsen gör mannen som man säger. 
 

"she have a heart and when she start to look in their eyes and say I want more" - Yvonne

I fredags hände det en hel del! Tidigt på morgonen cyklade jag och mamma till Netonnet (skitlångt, trodde det var tio minuter från där jag bor men visade sig vara en timme) och jag köpte mig äntligen en ny kamera! Cyklade direkt ner på stan och träffade Denise efter det, vi satt vid ån och pratade (tredje gången den här veckan som jag har suttit vid ån och pratat med mina tjejkompisar haha). På kvällen var det dags för kräftskiva hos Matilda, trots att jag inte äter kräftor var det himla kul! Det blev en hel del shots och One direction. Precis som en fredagkväll ska vara! Jag och Yvonne åkte innan tolv och råkade äventyra i Uppsala. Först beställde vi mat av Sofia på MAX och sen hittade vi en lekpark där vi hängde ett tag. Minns att jag ville vara lika cool som Yvonne och kastade min läsk där. Misslyckades dock med coolheten.
 

Higher than a motherfucker

Mötte upp Yvonne och Tina igår och tillsammans gick vi till Gary's. Lite senare kom Evelina, Ludde, Mirabelle och Jenny och gjorde oss sällskap. Innan vi skulle gå bjöd älsklingsyvve på öl och jag drack faktiskt nästan upp först. Lite senare drog vi till Williams och hängde där till stängning. Yvonne lånade deras keps som jag fick när vi skildes åt och jag gick ensam till Birger Jarl där Amanda, Minna, Sofie, Sanna och Lisa var! Träffade förvånansvärt många jag kände fast det var ingen chock att just de var där. Såg mina bordskompisar från i lördags som bara satt vid vårat bord flera gånger! Ville fråga om någon anlitat dem att förfölja mig men om det var sant kanske jag skulle bli kidnappad så jag avstod. Dessutom kanske de inte kände igen mig och då skulle det bli jättepinsamt. När vi hade dansat en hel del blev vi bjudna av shots av någon trevlig tjej. Skulle alltså kunnat blivit nerdrogad, massmördad och arresterad på samma kväll. Yolo.
 

secrets

Alltså den här helgen har varit så bra i youtubevärlden (riktiga världen oxå såklart men det skrev jag ju om innan). I princip alla har laddat upp nya videos och både Troye och Zalfie har kommit ut. Joe berättade om sin youtubestory eftersom han har hållt på i ett helt år och mycket annat roligt har hänt! Idag la Chai upp en ny video och jag tror att han gjorde den bara för mig. Så eftersom jag aldrig bloggat om honom förut får hans video stå för dagens blogginlägg. 
  

Punching over my weight

I fredags var jag ensam hemma eftersom mamma var på konsert och Klas i Ungern. Satt i sängen och åt pizza med Justin Timberlake och Mila Kunis. Insåg då hur längesen det var jag var ute på en helg så igår träffades jag och Tina och gjorde staden som man kanske säger. Vårat första stopp blev Williams men där blev vi besvikna. Alla var över 30 och det var ingen vi kände. Så vi tog ett snabbt stopp förbi Interpool sen Gary's. Där var min kusin plus några från högstadieklassen. Det var jättetrevligt att träffa dem, har inte pratat med vissa av dem på över tre år liksom! När vi blev ensamma igen kom dörrvaktens kompis. Han kunde inte svenska men försökte bjuda ut oss. Vi tackade artigt nej så han gick. Innan vi drog vidare satte vi oss ute med grabbarna men vid midnatt fortsatte vi vår vandring. Vi tog en en toapaus på Terassen och gick sen tillbaka till Williams. Där var det betydligt mycket yngre människor är första gången och även några vi kände! Så vi fick mycket trevligt sällskap under resten av kvällen. Tror även att jag både lyckades hitta lunchkompisar till i höst och fick dem att gilla One direction. Fick iallafall två och en halv låtar av Williams så de har nog börjat acceptera mig. När vårat sällskap behövde gå kom några andra fram och pratade med oss men vi skulle till våra vänner i baren. Baren var helt tom. Hahahahahaha. Vi fick iallafall en klubba av bartendern när de skulle stänga så det var värt det. Kanske stukade foten när jag skulle cykla hem och såg skolans lammigaste lamm mitt i natten så det var en bra kväll. Vet dock fortfarande inte om jag var snyggast i fredags eller lördags men ni kan ju avgöra själva. 
 

bio under stjärnorna

Förra tisdagen var jag med Denise och Emil på bio under stjärnorna. Då var det En oväntad vänskap som visades. Helt okej film men jag hade högre förväntningar. Vi kom dit tidigt och fick bra plats med ryggstöd plus att vi hade massvis med gott godis att äta. Det var många timmars väntan men Andrés musikvideo gjorde att tiden gick snabbare. Två gånger dessutom. Den dagen hade jag på mig tjocktröja från Ebay, en kjol från H&M och skor från skopunkten.
 
Igår var det dags för bio igen. Denhär gången med Tina och Yvonne. Vi möttes upp en halvtimme innan Hugo Cabret började och kom lagom i tid tills att den började. Vi hade en ganska dålig plats och de bakom oss pratade jättehögt så efter halva filmen tröttnade vi och gick till Plock istället. Gick klädd i en klänning från New yorker och mamma skor.
 

Jag ska bara..

Jag och mamma åkte till mormor och morfar i söndags och kom hem idag. Vi har mest tagit det lungt och badat varje dag emn igår åkte vi till Avesta art och kollade på årets utställning. Hängde med Affe Å som har namnsdag idag och vi blev kära. Lägger upp några bilder på mina favoritgrejer. Älskade de blommiga jackorna, vill ha en egen sån! 
 

Firren

Igår åkte jag, Klas och pappa ut med pappas nya båt. Vi körde i två timmar tills vi kom till någon gammal ö med nazistzombies. Förstod inte riktigt vilka som hade bott där men när jag ville låtsas att vi var judar, de sista överlevande från av zombieapokalyps eller dinosaurier men det ville inte grabbarna. På kvällen grillade vi kött och majs och hade det trevligt. Jag och Klas fick sova i ena hytten och pappa ensam i den andra. Det var faktiskt ganska skönt, förutom att båten slog i klipporna ett tag och man blev så himla omedvetet kissnödig. Imorse utforskade vi ön och hittade gamla hus där de bodde under andra världskriget och sånt. Efter det åkte vi hem och nu snurrar allt som om det var massvis med vågor här. Kan inte sitta stilla utan att bli spyfärdig. Tur att jag ska hem till Amanda aka klassens duracellkanin ikväll!
 

RSS 2.0