who's gonna be the first to say goodbye?de senaste helgerna

21 februari: Var på min första gasque någonsin! Tina och Amanda följde med på Kalmars reccegasque och trots att vi satt så långt ifrån varandra som det bara gick hade jag jätteroligt och fick min alldeles egna fina sångbok!

 
 
28 februari: Amanda hade efter många om och men sin inflyttningsfest! Vi spelade spel och kollade på mello och hade det roligt hemma hos henne hela kvällen. Sov i vanlig ordning över och började söndagen med pizza och tecknat. 
 
 
 
8 mars: Internationella kvinnodagen och tjejourens fackeltåg var det enda som stod på schemat! Gick bredvid tåget med vattenhinkar men kände ändå stämningen och det var så himla härligt! Avslutade helgen med The imitation game.
 
 
 
14 mars: Tinas födelsedag och mellofinal! Våra planer avbokades i sista sekund och istället blev det en lugn kväll med middag och mello hemma hos henne innan vi gick ut en sväng och firade lite mer innan vi satte oss på Max.
 
 
 
20 mars: Min andra gasque! Den här gången var det genusgasque med genusklassen och tema revulotion! Vi sjöng kampsånger och fixade ett eget dansgolv med spotify i biblioteket. Hade lila hår, tight klänning och fina naglar.
 

två kissar i mitt hem

Vi håller på att skriva en kroppsdagbok i skolan (bara i tre dagar visserligen så det är inte sån stor grej) lagom till att vi fick reda på våra tentaresultat. "Känner mig lite ledsen pga underkänt på tentan" borde jag skriva. Men idag var även dagen så vår familj fick två nya tillfälliga tillskot!! Vi är nämligen jourhem till två söta kissemissar! Prinsen och Ellinor heter dessa och ska bo här tills någon vill adoptera. Än så länge har de inte träffats och bara legat och gömt sig. Först ut att gå runt i lägenheten var Ellinor. Hon kan gå överallt nu och gosar mer än gärna men man får inte lyfta henne än. Prinsen låg under min säng i flera timmar innan han vågade sig fram, men nu är även han ute och går. Han är mer skygg och vill absolut inte bli lyft. Däremot gillar han att äta och tugga på saker. Detta är ingen säljannons utan vill bara blogga om katter. Tog varsin selfie med båda katterna på hallgolvet. Kanske inte asfina men jag är söt iallafall. Hehehohohi.
 

RSS 2.0