halloween

Klockan tolv ska jag träffa Amanda på stan för att inhandla lite saker inför kvällen. Då är det nämligen dags för den årliga halloweenfesten hos henne!! Vet inte om den är årlig men det var en förra året oxå så nu lär hon ju ha en varje år. Jag drömde förresten att jag bara hade en kjol och en vit stickat tröja på mig och blev arg för att ingen såg vad jag var, haha! Dessutom hade jag glömt kameran hemma och var jätteledsen. Drömde fler konstiga drömmar inatt men är inte relevant. Vi hörs alltså imorn eller inatt, dom vuxna ska ju ut på kvällen så jag vet inte hur länge jag blir borta. 
 

yesterday my life was filled with rain

Begav mig till Amanda imorse för att prata och planera lite inför imorn. Vi var där cirka en timme sen drig vi till Gränby och kollade efter saker till henne. Det enda jag hade med mig var ett paraply men det var ändå väldigt trevligt! Vi storhandlade på Kvantum oxå, haha. Klockan två hämtade jag upp Franni och gick hem med henne. Försökte ta gulliga bilder på oss med misslyckades. Antingen rörde hon sig eller så såg jag ut som en töntig tjockis utan vänner.
 

grå och regnig måndag

När mamma kom hem åkte vi ner på stan. Köpte en efterlängtad hårfärg och snicksnackade lite med Telenor. Sen kom jag hem till Fia som sagt till mamma att jag och Klas hade spelat pingis med hennes knöl. Ber om ursäkt över att det ser ut som att jag håller i Fia för att Hanna höll i sin hund på bilderna i förra inlägget, tänkte inte på det förrän nyss, haha.
 

Hanna Widerstedt

När jag kollade på Big brother störde jag mig så himla mycket på Hanna Widerstedt. Jag var rädd att hon skulle ligga med alla och förstöra alla andras relationer. Ändå blev jag lite ledsen när hon lämnade huset. Mot slutet när tävlingen nästan var över hade jag börjat få respekt av henne ändå, tyckte hon var cool som inte brydde sig om vad alla andra tyckte och som gjorde som hon ville. Så jag fortsatte läsa hennes blogg och skrattade lite år det hon skrev, Sen när hon tog livet av sig brydde jag mig inte så mycket. Jag antog ju att det inte var sant och att hon bara inte orkade med all press och elaka kommentarer. Så jag gick in på hennes blogg idag för att kolla om hon hade uppdaterat igen, och det hade hon. Blev typ helt stum och fascinerad. Om jag var ni skulle jag ta en titt på människan vi älskar och hatat men som aldrig riktigt exsisterade. Bilderna är lånade från hennes instagram. Klicka på dom för att läsa hennes blogg.
 

tips från coachen

Idag åker ju Denise till Thailand och är borta en hel jäkla månad! Vem ska jag nu vänta på musikalen med nästa tre gånger? Vem ska jag nu smsa helt onödiga saker till? Vem ska nu säga till mig att vissa killar är fula? Ska försöka överleva i kylan. Du får ta med dig typ alla värme i en resväska tillbaka till Sverige så vi slipper frysa ihjäl! Klappa så många kineser som du kan från mig så hörs vi på det dom kallar internet. Akta dig för sniglar och tornados! PUSS.
 

all your little things

You can't go to bed without a cup of tea, and maybe that's the reason that you talk in your sleep. And all those conversation are the secrets that I keep, though it makes no sense to me. I know you've never loved the sound of your voice on tape. You never want to know how much you weigh, you still have to squeeze into your jeans.
 
Är fortfarande helt up in the clouds efter filmen igår och det första jag ser när jag vaknar är One directions nya låt (klicka på texten ovan). På sidorna är det en bild på McFly som jag älskade i mina yngre dagar och en länk till deras nya låt. 
 

i got some troubles

Ååååh är redan kär i filmen. Synd bara att mitt huvud dunkar och ögonen svider. Men jag ska ta mig igenom detta, den slutar ju ändå klockan elva vilket är relativt tidigt. Sen så dör jag lite över hur snygga Joseph och Zooey är. Jaja, ska bege mig till sängen snart men undvika att somna. Filmen är för spännande dessutom, hihi! Hoppas ni kollar.
 

it's not a secret

Tack världens bästa TV11 för att ni läser min blogg och kollar upp vilka dagar jag är ledig! Skrev ju om 500 days of Summer för någon dag sedan. Blev så himla glad när jag såg att den skulle visas ikväll. Trots att jag aldrig har sett den råder jag er att kolla! Joseph Gordon-Levitt ska bli far till mina barn. End of story. Zooey kan få dela på dom med oss.
  

jiddrar och dillar

Vad jag gjort idag: ingentiiiiing. Men jag klagar inte minsann! En söndag är en söndag och så är det. Hahaha. Vet inte ens vad jag pratar om. Bjuzzar på guzzar. Asså åååh varför bloggar jag ens. Pratade med la familla att jag snart fyller år och har ingen aning om vad jag önskar mig. Typ kul saker funkar liksom. Från kattlinne till lamborghini. Nu kom mamma in med godis, det funkar alla dagar. Allt från sura till choklad, men inte lakrits. Buuuu och bläää. Är lite rosa idag.


rödlivan och katten

Gårdagen var himla bra! Jag gick runt överallt med mormors flaska så jag dansade kanse en halv låt sammanlagt, haha! Tänker skylla på chipsen, om jag äter ett chips på en fest kommer jag stanna där hela kvällen. Men det var ändå mysigt! Jag, Jasmine, Yvonne, Joszan och Karin hamnade mot slutet i en bastu, hahaha. Bilderna får förklara resten tycker jag.
 

popcorn överallt

Var Jasmines instagrammare denna kväll, känner att det är ett jobb för mig! Lägger upp kamerabilder och så imorn men nu ska jag sova. Råkade dricka upp mormors medicin och så och är därför lite trött. Inte bra att ta sånt när man är frisk!
 

rödluvan och vargen


höstlovsstädning

Om några timmar kommer Yvonne hit så jag gick upp tidigt och började städa! Varje gång jag ligger nyvaken i sängen och ser mitt rum tänker jag på hur stökigt det är men när jag sen ätit frukost och ser det från en annan vinkel tänker jag att det inte är så stökigt, så jag gick och la mig efter frukosten för att sen kliva upp och börja på en gång. Har lite före-efter bilder som jag tänkte visa. Golvet var helt kaosartat men nu är det skinande rent. Det gick knappt att gå till sängen från dörren. Nu ska jag bli lika fräsh så jag är redo att bli halloweenfin när Yvonne är klar med högskoleprovet!
 

dagens outfit #68

Idag snöade det lite, sen blev det strålande sol. Men det har alltid varit superkallt så halsduken från Lindex fick invigas för denna termin. Blev väldigt blå i övrigt med koftan från H&M och den ärmlösa skjortan från Gina tricot. Drog på mig ett par strumpbyxor under byxorna från Vila och hoppade i världens trasigaste skor som köptes på Skopunkten förra året. Jackan är från Monki och väskan är från en loppis på vaksalatorg. Hade även ett örhänge från Ur&penn som inte syns.
 

första fikat

Hööööstlooov!! Firade det lite med att skriva mycket på svenskan, räkna mycket på matten, fika mycket på klasstiden och vara exra länge i skolan. Jag och Yvonne fick ansvar att vakna kakorna när dom andra pratade om projektarbete så vi var ensamma i ett klassrum med två whiteboardpennor och pepparkakor. När alla andra kom tillbaka satt vi superlänge och bara pratade med David som hade hjärtan på sina strumpor. Sen hängde jag med Amanda, Malin i dansen ett tag tills Denise kom och joinade oss. Vi gjorde ett besök hos byggarna oxå. Bra början på höstlovet!
 

orange och snurrig

Hörde att det snöade. Tidigare idag lekte jag bland löven och skrattade och hade kuuuul. Fast egentligen frös jag och visade underkläderna alldeles för mycket. Men jag tycker ändå att det kan vara höstväder ett tag till! Har inte hunnit njuta av det än. Annars kollar jag på Once upon a time nu. Så jääävla spännande. Vad ska jag göra på torsdagar framöver?! Påtal om ingenting är jag ständigt ur. kan knappt stava och allt snurrar. Vet inte hur bra det är men det har varit så några dagar nu. Mest på kvällarna när jag sitter vid datorn. Tänkte ni ville veta min möjliga dödsorsak.
 

mjuk som en vind

Fick en fin doplåt förra veckan på sången och sjöng den för första gången idag men eftersom jag gjorde den så bra fick jag välja en ny låt till efter lovet! Sen hade vi värsta håltimmen så jag, Amanda och Malin pluggade. Älskade att vi var stolta över att ha läst två artiklar till religionen men missat att det var frågor till. Vi tog en tidigare lunch och jag åt fyra pannkakor och två mackor(!!!!!!). Efter skolan gick jag på stan med Yvonne och Tina. Först köpte Yvonne maskeradgrejer sen skulle Tina handla mat. Gick från 5 till 50 år på en halvtimme typ. Visar ett litet collage från olika toaletter, haha!
 

nobody said it was easy

Såå fint Gleeavsnitt igår. Kollade på videon nedan idag igen och grät lite. Igår tänkte jag bara på hur fint det var och inte vad som faktiskt hände. Men trots det sorgliga avsnittet drömde jag en fin dröm. Kommer knappt ihåg vad som hände men kommer ihåg exakt vem som hade huvudrollen. Drömde även att jag insåg i slutet av dagen att jag missat min sånglektion, helt knasigt. Ska inte missa den i verkligheten, därför är det dags för mig att hitta dagens kläder nu!
  

major mega awesome

Berättar om min onsdag som var skitbra!! Ni bör kolla för jag gjorde om videon fyra gånger trots att jag aldrig blev störd.
  

dagens outfit #67

Skjorta, solglasögon - Cubus. Kofta - Icamaxi. Kjol -  Denise. Skor - Mammas. Örhängen - Ur&penn. Väska - Grönalund.

fake lita

GISSA VAD SOM LÅG PÅ MIN DATORSTOL IDAG?!?! Uppenbarligen mina skor från Ebay. Dom är förvånadsvärt sköna men ändå lite obekväma, det kommer ta ett tag innan jag kan visa mig offentligt i dom, måste ju lära mig gå normalt först. Men ack så fina som är! Vill bara försäkra alla om att det inte är äkta campbells och dom kostade typ 200 kronor.
 

I just want to love you and treat you right

Efter min härliga skoldag åkte jag ner på stan för att träffa två grabbar. Dom gav mig partysaker (hasch) och jag gav dom pengar, sen sa vi adjö och skildes åt. Då gick jag och Denise äntligen till Sandys och åt! Vi körde YOLOx1000 där och det var hur trevligt som helst (Sandys alltså, inte yolo), Efter en macka, massvis med tjejsnack, lite mer yolo och två timmar gick vi därifrån. Kom hem och hade humöret på top och sen blev det ännu bättre. Visar det snart! Haschkakorna får ni se sen, tänkte skriva en liten recension efter jag använt dom! Alltså efter mitt haschparty. You only live once.
 

två filmer på önskelistan


ofokuserad jävel

Behöver till Halloween: Slampiga svarta stövlar, lackleggings, slampigt rött linne eller korsett, svarta handskar, piska. Vad hände med att vara läskig på halloween? Till mitt försvar är det inte meningen att jag ska vara sexig eller  nåt sånt. Det rålkar bara vara så att alla personer går klädda i latexdräkter och underkläder. Någon som kan gissa vad jag ska vara förresten? Är bjuden till tre olika halloweenfester inom loppet av en vecka. Har googlat runt hela kvällen. Herregud.
 

bildproblemas

Har äntligen en profilbild på weheartit! Hatar när man blir jättenöjd med en outfitbild och inte bara vill lägga upp den på bloggen utan visa den för mer människor men inte lägga upp den på facebook utan anledning. Tidigare har jag lagt upp på emocore och bilddagboken men så kan jag ju inte hålla på, så jag klippte lite i den och gjorde den till profilbild. Nu känns det mer personligt dessutom. Funderar ändå om jag ska lägga in lite bilder i mitt skolalbum på facebook. Det jobbiga är att jag är med på alla bilder och jag vill inte verka så egoistiskt. Daaageeeens i-laaandsproooobleeeem.
 

dagens outfit #66

Tjocktröja och skjorta - Bikbok. Byxor - Vila.
Väska - Fått av Frida. Skor - Fått av Tove.

mest kvinna i klassen

Konstigt nog har denna måndag varit rolig. Kanske för att jag inte haft några musikämnen, haha! Skoja lite. På psykologin var jag värsta försökskaninen. Blev mätt flera gånger, är tydligen 173 cm! Åt lunch tidigare än vanligt med Yvonne och Denise sen kollade jag och Yvonne på nån konsert och efter det bytte jag kompis till Denise. På religionen fick vi prova sjalar och prata om killar och tjejer (fast det spårade och istället började alla kolla om deras ringfinger var längre än pekfingret), skulle vara sååå ful som muslim. Utan hår ser jag ut som ett riktigt troll. Respekt till er andra som var jättesöta i sjal! Efter skolan pratade jag och Amanda om våra helger i en och en halvtimme. Trevligt men kallt!
 
Hahahaha sååå fula fingrar och naglar..

löste problemet själv

Blev lite ledsen när jag insåg att jag inte kommer ha råd med blondering så jag tog de blekningsprylar jag har och sprayade lite för att snabba på processen men när jag sen plattade det började håret ryka och allt försvann. Helt sjukt ju, trodde jag drömde ett tag, haha! Satt och kollade på batman medan jag gjorde det, har ju sett ettan och trean så varför inte se tvåan? Antagligen kommer jag somna innan den slutar eftersom den slutar tolv och jag ska upp tidigt. 
  

strawberry and kiwi

I fredags köpte vi en fanta så jag skulle få min veckliga leskedryck. Hehe. Närå. Men det var iallafall typ en ny smak som jag rekomenderar! Kiwi och jordgubbar, mhhhmm. Fast nu är den slut. Såg nyss på reklem att Hart of Dixie är tillbaka på tisdag, tur det! var nära på att börja följa en annan serie samma tid och dag på TV11 men har bara sett ett avsnitt.
 

viktig dag för mig

Har några frågor till er. 1. Ska jag färga bort det rosalila i håret? Har tröttnat lite och det är så många kläder jag vill ha som inte går med den färgen. 2. Är det okej att ha klackskor i skolan? Vet att typ alla i klassen har det men jag känner mig alltid så uppklädd i klackskor. 3. Kan man ha på sig prickigt i en randig lokal? 4. Hur konstigt är det att jag planerar vad jag ska ha på mig när jag äter lunch? 5. Visste ni att allt jag skrivit handlar om dagen jag ska äta lunch och vad jag ska ha på mig då? 6. Nu vet ni. 7. Kan man ha en färg som inte ens finns i lokalen? 8. Tacksam för svar. Är helt seriös.
 

teenage wasteland

Nu har vi ätit mat och sånt för att fira honom. Det känns lite dumt att äta tårta när inte han gör det, haha! Men vi är trots allt fyra andra tårtätare här så jag tror inte han blir ledsen. Sen bjöds det på alkohol precis efter att mamma fått en bok och tonåringar och deras alkoholvanor. Som den duktiga 17-åringen jag är avstod jag. Efter fem glas. Hahaha skoja. Inte så kul men så är det är man är pirum. Nytt ord jag lärde mig idag. Skojade igen. Nu ska jag sluta skoja. Eller inte. Skoja.


Snoop dogg

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN STOREBROR. För tjugo år sen bestämde du dig att det var dags att göra entré i världen. Trots att du har härdat mig hela mitt liv för att jag ska kuna slå tillbaka men alltid blir nerslagen är jag himla glad att det var just då du kom ut, annars skulle du inte vara den du är idag! Den fina gråa tröjan han har på sig fick han av mig idag. När mamma kommer hem ska han öppna fler paket (han har redan öppnat tre klädesplagg, haha) och sen blir det middag och annat gott! Vi spelade även tv-spel tidigare idag och kanske hittar på nåt annat skoj sen. Grattis igen!!
 

22 brudar inbjudna

Har äntligen skapat mitt par-ty evenemang! No turning back. Har velat fram och tillbaka angående inbjudningar och så men nu är jag nöjd (har alltid skrivit böjd istället för nöjd hela dagen, haha) efter ett liten godkännande av storebror. Det är alltså ingen som är bjuden nu jag varit osäker på utan folk jag ville att dom skulle komma men som det vore konstigt om jag bjöd. Älskar att hälften redan tackat ja, blir så himla taggad! Nu ska jag väl gå och lägga mig. Skulle kolla på LOL men den vill inte funka och mobilen vill inte laddas så jag har inget att göra. Imorn fyller storebror vuxen så jag borde väl försöka vakna i tid. Godnatt och trevlig helg! Glöm inte att gå på min fest om ni är bjudna! Hihihihohohe. Haha.
 

nytt från gränby

Nagellack - 39:- för 2 på Cubus. Earcuffs - 10:- styck på Ur&penn.
 

kamera och kamm

Efter svenskan var jag på min första mattelektion! Det var faktiskt himla skönt och trevligt att komma igång. Stannade i skolan efter det eftersom vi äntligen har klasstid!! Vi kom fram till att vi i framtiden ska ha med oss fika på fredagar. Längtar redan till nästa vecka! Sen åkte jag hem och lite senare till Gränby med mamma. Köpte inget alls till mig själv förutom två earcuffs (endast 10 kronor styck, herregud), nagellack till mig och mamma och godis (fast det betalade mamma). Annars var typ allt vi köpte till Klibbe! Träffade på många trevliga kassörskor och är nöjd med våra köp.
 

dagens outfit #65

Tröja - Beas gamla. Shorts - Vero moda. Skor - Skopunkten.
 

GUC till Boland

Hörde att det var typ officiellt att GUC kommer till Boland nu. Jag förstår att dom är ledsna och inte vill byta skola men för det första kommer dom fortfarande heta GUC, gå i samma klasser, ha samma lärare och så. Bara att allt är på Boland. Jag skulle självklart bli jättebesviken om jag fick byta skola eftersom jag valde Boland för att jag trivdes på skolan, inte för att jag verkligen jättegärna ville gå samestet (det visade sig sen att det passade mig jättebra). Men kära GUC, varför hackar ni så mycket på Boland? "Allt förutom Boland", "Jävla Boland" osv. Jag förstår att det kan vara jobbigt att gå från era kliniskt städade lokaler till snusprillor lite här och där. Men Boland är verkligen inte så hemskt som alla tror. Det finns flera olika personligheter och man blir glad av alla männsikor som går där. Det kan väl hända att jag sänkt ribban och inte längre bryr mig om jag råkar få snus i håret (hahaha skoja) men jag tror faktiskt verkligen att Boland är underskattat. Ni kan ju iallafall ge det en chans innan ni säger att alla andra skolor vore bättre än Boland. Jag kan ärligt säga att jag gillar GUC. Skulle gått där egentligen men det var för öppet och rent för mig. Heja Boland!

Har inte alls läst på om detta utan bara kollar facebook och antar, så jag kanske har lite fel angående GUC och flytten.
 

imse vimse killemedhund

Min torsdag var bra. Bortsett från naturkunskapsprovet. Hade fortfarande rester från första eftersom det inte var ett omprov utan bara resten som jag behövde kunna och sen gick det andra skitdåligt. Gjorde alla frågorna i boken igårkväll skriftligt och läste igenom det imorse och innan provet men ändå kom jag inte ihåg något. Det är faktiskt ganska så svårt för mig att plugga naturkunskap, men bara för alla de äckliga insekterna som är med på bild. Klistrade in en snubbe med hund över en stor spindel för några veckor sen för att kunna läsa om sånt. Jobbigt bara att när man läser om det på lektionen har alla andra spindlar i sina böcker. Nu sitter jag och väntar på betygsdomen. Spännande, spännande.
 

dagens outfit #64


Drog på mig världens äldsta tunika/klänning (eller tröja som det blivit för mig nu, haha) från Gina tricot. Lånade även den vita koftan från mammas garderob och hade på mig de hederliga svarta byxorna från Vila. För att få lite färg och inte vara helt grå hade jag mina skor från Wedins. Inte för att dom är speciellt färgglada, men dom passar håret just nu.

you belong to me

Hejhopp humöret är på topp! Alla dagens lektioner var chilliga och på svenskan hade vi ingen lärare så jag hann läsa klart i boken och sen körde vi hängagubbe. Efter jag slutat hängde jag med Denise i några timmar. Vi letade efter bönerummet i musiken och gick ut på balkongen. Klockan fyra var det dags för dansaudition. Jag försökte stå längst fram så mycket som möjligt och trots att jag gjorde fel flera gånger kändes det bra! Hoppas dom iallafall såg att jag viille även om jag kanske inte kunde. Nästa vecka är det tillslut dags för teateraudition, det jag är mest nervös över!
 

sista skolfoto sp10a

Hej klisseklassen. Vill bara tacka er alla för att ni är så jääävla bra och härliga. Utan er skulle skolan vara himla tråkig, inte bara för att jag skulle vara ensam under varje lektion, utan för att ni sprider glädje. Att ta studenten med er ser jag verkligen fram emot. Det känns inte som att det finns en bättre klass att göra det med. Ni är sjukt bäst, glöm aldrig det!


expressbild


Spela vår låt nu

Hör nedan kan ni höra om min roliga dag. Ni behöver inte höja eller ha hörlurar för jag har en överraskning åt er alla!
  

mer naturkunskap snart

Sitter i biblioteket nu men börjar inte förrän om en timme ungefär. Har haft naturkunskapsomprov nämligen. Satt i en halvtimme utanför klassrummet med andra samliknande klasser och tillslut sa läraren att jag var välommen in i samtvåornas matteklassrum så jag satte mig vid de coola grabbarna och gjorde provet. Tack Gud, tack mobilen och tack Klas som lyssnade när jag läste igår. Hoppas på ett G nu men jag kan inte påstå att det gick bra. Vi hörs senare!
 

Förra veckan sa Amanda att hon gillade denna bilden på oss. Kan inte påstå att den är fin men det är ett fint minne!

So if I survive, then I'll see you tomorrow

Eftersom alla älskar min musiksmak tänkte jag tipsa om en låt från förra året som jag hittade i helgen! Den är väldigt svängig men ack så sorglig. Just nu ligger den i min FEKKE-lista på Spotify. Vi får se om jag flyttar den till någon annan lista, vet inte hur många som blir festsugna när dom hör den liksom. Men riktigt bra är den, så ni bör lyssna, hehe.
  

confused confusion

 
Dagens humör: Förvirrad. Min hjärna fungerar fortfarande inte sen händelsen imorse. Det var som om två andra personer styrde mig och sa vad jag skulle göra. Ja. Nej. Ja. Nej. Gick flera gånger till bussen, sen mot skolan och sen till bussen igen. Det slutade med ett "Okej" när jag var utanför skolan så jag åkte hem och åkte tillbaka nästan direkt.

Dagens snällaste: Frågade en ny tjej på ensemblen hur länge hon sjungit och att jag tycker hon sjunger jättebra.
 
Dagens pinsammaste: Satt på bussen och längst bak satt två snygga killar som båda hade likadan mössa som jag. Det var fullt på bussen men tänkte ändå att jag skulle gå av lite coolt och så ramlar jag typ på en tjej, haha! Skämdes lite.
 
Dagens lärdom: Vi var bara tre personer på musikteorin så i väntan på dom andra pratade vi om olika instrument och annat kul. Kan inte påstå att jag kom ihåg allt eftersom min hjärna har tagit en olämplig semester men det var kul.
 
Dagens jobbiga: Bara några småtjejer som tror att dom är bättre än alla andra. Känner alltid att jag vill slå dom. Hårt. 
 
Dagens roligaste: Helena berättade om en gammal elev som råkat kissa i grejerna där muslimerna ska tvätta av sig innan dom ber och ska möta Gud. Det var verkligen jättekul att höra, hahahaha. Inget emot muslimer eller så.
 
Dagens skada: Bortsett från mitt huvud och det faktum att jag har någon slags hjärnskada idag är mina naglar värdelösa. Måste använda munnen när jag tillexempel ska ladda mobilen och dom gör ont hela tiden. Fuck my life.

AAAAHAHAAAAAAAAAAAAAA

HEJ IMORN SLÄPPS BILJETTER TILL X-FACTOR NÄR ONE DIRECTION KOMMER DIT, FÖLJER INTE DET MEN HERREGUD SKA MAN BESTÄLLA BILJETTER ELLER? ANDRA NOVEMBER KOMMER DOM IALLAFALL. VAD SKA JAG TA MIG TILL?

jacksgap

När jag ändå pratar om Youtubesnubbar kan jag dela med mig av en annan snygg grabb! Vet fortfarande inte om han oxå är afrikan men jag tror han kommer från England.. Fast i en video pratar han om Afrika. Jaja! Snygg är han iallafall. Dessutom har han en nästan lika snygg tvilling, dubbelt upp. Jag råder er att kolla på båda videosarna här nedan! 
  

dömmer ingen efter färg

Mamma satt och kollade på min framtida mans videos och klagade på att jag skrivit att jag älskade hans gröna ögon när dom faktiskt är blåa. Det var faktiskt en video som han hade supergröna ögon i men jag hittar den inte. Kollade igenom ungefär alla hans videos och i några har han gråa, några låa och i några nästan lite bruna. Det kan ju hända att han har linser eller så är han lite som jag! Här får ni två gifs där han inte har blåa ögon. Sen att det är två typ filter på dom som kanske gör att hans ögon blir en annan färg har inte med saken att göra. Skitsamma, han är lika snygg alla färger.
 

nailed

Har börjat om på ruta ett med mina naglar nu. Dom gick att böja och dra av hur lätt som helst, antagligen för att jag har haft nagellack på mig varje dag sen skolan började. Imorn ska jag skaffa myrraolja så dom blir starka igen. Bitandet har jag inga problem med längre, men såfort det blir en flisa sliter jag av dom. Känner mig sååå himla ful med korta naglar.
 

I stopped an old man along the way

Hahaha asså förlåt men jag kan inte låta bli. Herregud. Vad. Snygg. Han. Är. Han ser ut som en blandning av Louis och Niall och ibland lite som Kevin Bacon. Skrattar lika mycket varje gång när jag ser videon nedan (har sett den två gånger, började ju bara kolla för någon timme sen). Vet att jag förut sagt att man inte har en chans om man inte ser ut som Louis och jag tror det stämmer. Skulle lätt flytta till Afrika för hans skull. Älskar den brittiska accenten och de gröna ögonen.
  

caspar lee

Hej. Detta är min nya Youtubecrush (har typ en ny varje vecka). Nu vet ni iallafall vart ni har mig ikväll. Hejdå.
 

en månad omyndig

Godmorgon (vaknade klockan åtta och åt frukost, sen skulle jag somna om till klockan nio för att kolla på Disneydags men då kom Fia och ville sova med mig så jag råkade vakna elva istället) på er! Idag är det exakt en månad tills jag blir 18 och alltså sista dagen för mig att skriva listor. Vad som behövs till festen, vad jag önskar mig, vilka som ska få komma osv. Är typ klar med den sista, men har några problem. Dels är jag rätt att det ska bli för många grupperingar, att åldersskillnaderna blir för stora (ville helst bara ha folk födda 93-95) och att det blir för mycket folk. Men det blir nog bra! Ni får två mobilbilder från min morgon, den ena första gången jag vaknade och den andra några timmar senare.
 

underhåll mig

JAG HAR SÅ TRÅKIGT. Min toffifee är slut. Orkar inte ha tråkiga helger längre, nästa helg jag ser fram emot är i November. NOVEMBER. Ska jag ha fyra tråkiga helgen till?!!?!? Call me maybe för att umgås med mig, lovar att jag är jätterolig. Nu ska jag väl sova. På riktigt asså. Nästan iallafall. Ska iallafall stänga av kanal 6 för den jävla snubben bara skriker. Asså det här var så tråkigt att jag inte lägger upp en bild. Nu vet ni att jag är ledig och villig iallafall.

jävla kul fredagskväll


det var inget

Förresten, Sofia är så rolig! Hon fick över 10 likes på bara några sekunder idag, haha. Helt galet.

toalettbilder i musiken

Som alla andra fredagar hade jag bara svenska idag. När den hade slutat fixade jag och Yvonne lite projektarbetssaker, jag, Amanda, Yvonne och Sofia pratade om Sjunde himlen i matsalen som vi var först in i (skäms över att jag kunde alla barnen och att jag inte visste varför serien hette som den gör) och sen gick jag och Amanda ner på stan och gjorde vuxensaker på bankerna. Nu kollar jag på How I met your mother som jag missat typ hela veckan! Skandal ju.
 

dagens outfit #63

Körde på en nästan-suitupday idag! Så typiskt att den enda dagen jag har klackar har ingen annan det. Var typ eiffeltornet bredvid en hamster i klassen. Men det funkade ändå! Kunde faktiskt gå helt okej i slutet av dagen.
 
Kofta - Ica maxi. Skjorta - Cubus. Shorts - H&M. Fluga - Monki. Skor - Åhlens.
 

vän med dåligt samvete


I miss our little talks

Vet inte hur bra det var för mig att vara ute när det blev mörkt. Trodde jag såg monster/spöken/mördare tre gånger och så åkte det förbi en ambulans som hämtade upp någon på bår. Plus detta på videon. Då var klockan ändå bara sju.
  

ben, jerry och franny

Saker som är bra när man inte själv är det: 

Hundar. I vanliga fall är jag inte speciellt hundintresserad men nu förstår dom ingenting, följer efter en vart man än går och lyssnar när man pratar. Katter kan gå där ifrån och vara lite kaxiga men hundar är alltid glada och sprider glädje. 

Glass. När är glass inte bra? Det smakar gott, kyler ner gråten och man märker inte att man blir tjockare och mättare.
 

dagens outfit #62

Tröja - Gina tricot. Skjorta - Carlings. Byxor - Vila. Väska - Second hand. Skor - Wedins. Örhänge - Ur&Penn

Love is a frenzy

Idag känner jag att jag varit snäll och spridit glädje! Trots att alla jag umgåtts med blivit sura och irriterade när dom umgicks med mig, haha! Vet inte hur seriösa dom var dock men jag tror det låg ungefär 34% ärlighet i det dom sa. Sen att jag börjat tycka låten jag sjunger på sången är lite kul och att jag fick VG på seminariet om kristendomen gjorde min dag lite bättre. Skulle på gitarrfestival efter skolan men vi typ gick in, upp och ut från musikens hus. Nu ska jag laga mat och ikväll kommer Franny! Ett extra jätteplus är att jag har en dejt med två läckerbitar i miniformat senare ikväll!! 
 

mitchell & ness

Kan inte ha min keps idag även om jag gärna vill. Kämpar ju med att få topparna rosa (dom blir lila såfort jag tvättar håret utan att färga det innan) och rött och rosa funkar inte i de flesta fall. Dessutom är den grön oxå så det blir lite mycket färger kanske. Skulle egentligen bara lägga upp en till bild så jag kan lägga upp den på weheartit där jag heter lttlmnstr och inte är sådär superaktiv. Men följ mig ändå! Eller gör inte det. Ni får bestämma själva. Jag skule följt mig.
 

miami heat


Blev lite sur på mamma och Klas igår när dom sa åt mig att gå in i mitt rum hela tiden och frågade varför jag var så glad och om jag inte var lite extra glad. Sen gick dom in och snokade i mitt rum, men det var bara för att min älskade keps hade kommit! Hela vägen från Kina för bara cirka 100 kronor. Nu till den stora frågan: ska man ta av klisterlappen?

dagens outfit #61

Linne och shorts - H&M. Skor - Skopunkten.
Bandeau - Fått av Amanda. Kofta - Ica maxi.


never set me free

Var himla trött imorse men det gick mirakulöst över. Kanske för att jag åkte till skolan i tråkiga kläde roch trasiga strumpbyxor men efter ett besök på toan blev jag hel och fin. Var ganska duktig på filosofin när vi pratade om kärlek! Loveexpert_94_girl_hugs. Efter jag slutade satt vi mest i logen och chillade. För sen var det ju musikaldags! Vi kollade på broadwayföreställningen i teatersalen och jag, Amanda och Denise myste till det med popcorn, cola och kindermaxi! 
 

you can't stop the beat

Hääär får ni min sångaudition! Det här var dock efter och det kan hända att jag inte dansade eller sjöng på det sättet. Men det kan oxå hända att jag gjorde det! Ingen som vet, bortsett från lärarna då! Filmen kanske är lite sne och så men vrid lite på huvudet så ser ni hur rolig jag är, haaaahaaaa! Hörde förresten av mamma att jag inte alls låter som mig själv i telefon utan som en liten bebis som jag alltid säger så jag vet inte om jag faktiskt sjunger som på videon.
  

dagens outfit #60


you can't stop my happiness

Hade en himla dålig morgon (missförstod busschauffören och fck gå från vaksalatorg till skolan) men under lunch blev den bättre! Jag och Denise åkte till marknaden där jag köpte delar av dagens outfit och sen åkte vi tillbaka för att göra sångaudition! Jag var sist i våran grupp och fick se när alla kom ut glada eller ledsna och emellanåt drack jag massor med vatten, spottade ut slem, hostade ut smuts och rapade ut luftbubblor av allt vatten. Det fick faktiskt tillslut mycket bättre än väntat! Låten var mycket långsammare och jag kollade inte på texten en enda gång. Imorn blir det filmmys!
 

dagens outfit #59

Tröja - Gina tricot. T-shirt - Junkyard (You skate girl camp). Leggings - Cubus. Skor - Wedins.


en frida utan frukost är ingen glad frida

Vaknade halv åtta och blev klar på en kvart för att springa till bussen som mamma körde. Kvart över åtta var jag på skolan men hade inte råd med frukost så den första timmen i skolan mådde jag dåligt. Klockan tio fick jag min älskade frukost men blev lämnad ensam i flera timmar, så under håltimmen åkte jag hem och tillbaka för att gå på det lilla seminariet. Det var mysigaste gruppen som besod av mig, Tina, Yvonne, Rita, Sofia och Hussein. Det var jätteintresseant och kul att vi hade olika religioner och åsikter. Har på mig jätteannorlunda kläder idag, ska försöka fixa outfitbild sen!
 

i'm blind and can't see

Mitt ena par glasögon är i skolan och dom andra går inte att använda. Hur ska jag nu kunna sitta i min nybäddade säng och kolla på TV11 klockan nio ikväll?? Kommer bara se glada degklumpar, precis som jag ser alla andra dagligen.
 

samma lika

Eftersom jag beställt en baseballkeps ville storebror se hur mycket jag kunde om laget. Sa att Michael Jordan var en spelare men det var fel. Så han googlade och sa LeBron James. Blev alldeles till mig och sa att han var med i Hart of Dixie och att han spelade en föredetta fotbollsspelare men numera var borgmästare där. Storebror tyckte det lät konstigt och undrade varför han skulle göra något så töntigt. Efter lite mer googlande kom vi fram till att han i serien tydligen heter Lavon Hayes. Det var alltså min koppling till det laget. En av spelarna heter nästan samma sak som en karaktär i en serie jag kollar på. Så jag känner att jag inte behöver skämmas när jag har den på mig alltså. Typ deras största fan.
 

Bajs

Bajs

känner igen mig


kvällshälsning

Kollade igenom mammas facebook idag. Nästan alla skrev om att det var helg och att dom skulle "ta en stor stark" eller nåt liknande på kvällen. Nu ska jag sova men vill bara tacka allt denna dagen gett mig. Imorn ska jag skriva en krönika med all krönikainspiration jag fått idag! Vill även tacka Fia för att hon varit så himla mysig. Från imorse när hon satt i mitt knä medan jag åt frukost till nyss när hon satt och kollade på mig från hallen. Fint tacktal från mig till er denna lördag.
 

kan knappt vänta

Idag har jag varit supertaggad på min födelsedag. Men inte för att jag blir 18, utan för att jag vet vad jag ska ha på mig!! Det är första gången under gymnasiet jag fyller år på en skoldag och det är på tråkigaste dagen i veckan. Har en halvtimmes rast ensam och inte sådär superroliga lektioner. Men jag har höga förväntningar på att mina klasskompisar gör allt för att det ska bli en bra dag (vet att ni läser detta, känn största pressen ni någonsin kännt!!) för mig. Gick förbi min festlokal tidigare idag och sjöng ja må hon leva för mig själv alldeles nyss. Bara 37 ynka dagar kvar!!! 
 
Förra året firade jag med familj och släkt både på lördagen och söndagen!

spacecat

Önskar mig denna jättemycket i födelsedagspresent!! 199 kronor hääääär.
 

chokladmonster

 
Bara en fråga, hur tjock är man om allt detta papper låg vid min dator och det fortfarande fanns lite toblerone och marabou non stop som jag helt glömt bort kvar? Lite kul ändå att få överraskningsgodis men det var ju ett tag sen jag åt allt detta, haha! Nu ska jag äta mitt gamla godis och kolla på South park (eller Soft park som jag säger). Bra lördag!

SKRIVER MED VERSALER

HAR BESTÄLLT JÄTTFINA SKOR SÅ NU ÄR JAG GLAD OCH SOV I TOLV TIMMAR OCH KÄNNER MIG LITE OSJUKARE NU SKA JAG PÅ PROMENAD FÖR ATT BLI ÄNNU FRISKARE OCH LÄRA MIG LÅTARNA. HA EN KUL LÖRDAG. HEJDÅ.

det sista är viktigast


lockade håret lite oxå

Har spenderat denna kväll med att kolla på Hairspray. Är supertaggad men har världens största problem, vet inte vilken låt jag ska sjunga!??!?!? Sjöng alla för familjen men fick höra att jag var dålig så jag fällde några tårar och sket i allt. Typ. Plus att jag börjar bli förkyld och inte kan sjunga rent (det kan jag visserligen aldrig). Spelade in när jag sjöng nyss och då frågade dom vrför jag skrek och om jag ville ha en alvedon. Ska gå och gråta lite mer nu, hihi. Hatar mitt liv idag.
 

fyra fredagsbilder

 
Idag har jag tränat på musikallåtarna, ätit en alldeles egengjort hamburgare, ätit bullar på Boland city och fått två kommentarer att mitt hår matchade Amandas påse inom loppet av bara några minuter. Har även köpt jättemycket kaffe som jag fått gå runt med hela dagen och jag ska inte ens dricka det liksom. Men vad gör man inte för familjen!

you got potential

Trots att jag ska börja sjunga en superhög låt på sången och fick tre poäng från godkänt på naturkunskapsprovet har min dag varit bra! Kanske var för att Yvinne ställde "antingen eller" frågor till mig samtidigt som vi jobbade med projektarbetet. I början var det typ "en kille som går byggtvåan som är snäll och självsäker men inte så snygg eller en kille som går fordontrean och som är snygg men blyg" men jag tänkte ibland på speciella personer som passade in i hennes beskrivningen så mot slutet var det typ "en nyklippt byggtrea med snygg keps och stort hjärta eller en skitsnygg estettrea med pengar och katt". Fast inte riktigt, men några av dom sakerna sa hon, haha. Har fortfarande en kvar!

dagens outfit #58

Skjorta - Farmors. Byxor - Vila. Mobilhalsband - Loppis. Väska - Loppis. Ring - Tejpat ihop själv.
 

the holy in me

Jag och Yvonne ville egentligen ha en bild med Jontan men sen stod Monkan och tog bild med några småpojkar så vi passade på. Asså jag är faktiskt grym på att umgås med kändisar. Typ. Jonatah gick iallafall direkt efter att han spelat så vi såg honom bara bakifrån. Det funkade det med men vi ville ju ha en bild när vi stod bredvid honom, inte bakom.
 

Aids free, that's me

Efter skolan var det dags för Star for life somsagt! Det var mycket roligare än förra året. Kanske för att jag fick stå bredvid någon jag kände, behövde inte ha en svart tråkig tröja, man kunde röra sig hur mycket man ville (och gick alltid vilse), mackorna innehöll inte skagenröra, det var roligare kändisar som man faktiskt ville ha en bild med, Jonathan Johansson och det var skönare stolar. Om jag inte är med nästa år ska jag absolut kolla på, så himla härligt!
 

kan inga låtar dock

Kommer komma hem supersent idag och dessutom missa både Glee och Dallas. Ska nämligen köra på Fyrishov! Blev så besviken när Måns inte var där förra året, bäst att han är det nu asså. Lite andra kändisar kommer iallafall vara där och chilla backstage med oss innan vi ska sjunga med dom. Förra året hade jag och Yvonne ett litet uppträdande på universitetet innan den konserten, kom ihåg att jag var så himla nervös och sjöng fel en gång, hehe. 
 

från beatrices fest

Imorse blev jag taggad på lite bilder från helgen på Facebook, sen försvann dom och nu vet jag inte om folk ska vara taggade. Dom hade nåt snack om att låsa albumet, fattade ingenting alls, haha! Här är iallafall några bilder jag sparade imorse. Några av bilderna finns inte längre på Facebook men lägger upp dom ändå, hehe! Alla bilderna är Rebeccas.
 

carlings dubbelt upp

Är fortfarande så himla trött efter min fyra timmars sömn i lördags, men jag överlever. Även om det är som en zombie. Efter skolan väntade jag på Amanda ett tag sen gick vi på stan! Fyndade sista jeanskjortan på ena Carlings och sista röda shortsen på den andra. Hittade även en jättefin mössa! Nu är det dags att lugna ner sig med shoppingen! 
 

gårdagens bussresa

Yvonne satt och kollade på min twitter idag och när hon kom till gårdagens tweets såg jag vad jag hade skrivit och hur det kunde misstolkas. Herregud vad pinsamt, vill bara försäkra folk om att det inte var jag, haha!! Skäms lite..
 

Inget kan gå fel idag

Gick på provet imorse, alla andra sa att dom inte heller kunde något så det kändes bra! Sen sov jag inombords under alla musiklektionerna. Fyyy vad tråkigt det var idag. Eftersom vi inte hade religion idag slutade jag halv ett men stannade och åt lunch med Yvonne och efter det blev jag pigg, haha! Men nu är jag trött igen. Har dessutom hemskt ont i vaderna och halsen. Några tips till mig själv: stretcha efter du dansat hela kvällen, värm upp innan du sjunger och sluta klä dig som om det vore Juli. Det sista var ett skämt, hahaha! Du är så rolig Frida. Jo tack jag vet. Roligast i världen.
 
Gaaalen ställning. I bakgrunden ser ni min fritid. Facebook och How I met your mother. True story.

RSS 2.0