43

Denna vecka har jag:
- Fått reda på att fordonselever inte gillar esteter, fan då.
- Smakat kaffe två gånger, euw på mig.
- Varit på City gross två gånger.
- Blivit nersprutat av en låtsaspenis.
- Fått lite blondare hår.
- Trott att ett monster eller liknande ska döda mig, jävla halloween.
- Infört ett eget förbjud för mig själv.
- Annat skoj som jag inte kommer på just nu.

Snart ska jag bege mig till Denise och fira en tradition!

Jag tror stenhårt på din plan

Jag drömde om en massa Bolandselever inatt, dom var ganska taskiga mot mig. När jag var vaken åkte jag och mamma ner till City gross, där var det typ gratis ponnyridning och hoppborg typ. Jag skulle gärna ridit om det inte vore för att dom som red var typ 7 år. Idag känner jag mig ganska taggad på att städa rummet, så det ska jag nog göra.


i'm crazy like a fool

Idag har jag varit minister för en dag i tre timmar istället för att ha lektioner. Jag, Maria, Tina och Emma styrde landet Amaso som var en bondland där det bodde 30% gottlänningar som vi inte ville ha. Dom som var utrikesministrar fick gå på nåt slags möte där dom pratade om vad man kommit fram till i landet och det skulle vi andra vara journalister som ställde frågor och resten av tiden skrev man avtal med varandra och sånt. Han som höll i det pratade roligt och hade roliga ögon, så det var roligt.


Jag blir så dum av dig

Imorse försov jag mig med tre timmar, så jag gjorde mig klar på ungefär en halvtimme. Innan skolan åkte jag till City gross för första gången, det var verkligen en upplevelse. Idag på lunchen fick vi hämta skolkatalogen och jag fick träffa Amandas kompisar en stund. Efter lunch hade vi matteprov, och på historian fick vi tillbaka våra historiaprov. Jag gillar att jag bara fått godkänt på två prov i gymnasiet. När jag kom hem kollade jag igenom skolkatalogen, fast hittills har jag typ bara kollat Boland, GUC och Thorén.


av och från

Det var trevligt på Gina, först köade vi för att komma in. En snubbe frågade oss vad som stod på (fast han sa det lite coolare) och förväntade sig nog inte att flera tjejer köar för att det är 20% rabatt på kläder. Det var astrångt och långa köer, så vi var inte ens där i en timme. Hemresan var trevligt den med, hehe.

Köpte benvärmare och en mössa, hehe

You keep saying you got something for me

Imorse fick jag sällskap av Astrid på och från bussen, på första lektionen hade vi någon slags redovisning om FN fast jag slapp prata, hehe. Till lunch fick vi pannkakor, det är typ en högtid för mig eftersom vi nästan aldrig fick det på Gåvsta, men nu får vi det asofta.  Under dom två sista lektionerna skev jag kärleksbrev till Amanda och hon ritade av min bästa kompis, hehehe. Just nu skriver jag på svenskauppsatsen som skulle varit inne förra veckan och ikväll ska jag till Gina tricot med Denise och Kepsen. 

Är lite extra konstig idag, kanske för att jag har Denise tröja..

there's a place downtown

Idag har jag haft tyska och matte. Egentligen ska jag ha estetisk verksamhet nu men våran lärare är bortrest så vi har håltimme. Eftersom Amanda åkte hem under lunchen hade jag inget att göra kvar på skolan, så jag åkte hem. Ska dock ner till skolan och ha astråkig svenska snart, sen slutar jag för dagen.


I dig såg jag ljuset

Istället för att publicera den långa texten jag skrev kortfattar jag mig väldigt kort:
Jag är trött på att vara så ensam. Jag är trött på att känna mig utelämnad och bortglömt. Jag är trött på att bara drömma. Jag är trött på att inte kunna säga det till någon.
Jag är trött på att inte veta något längre. Jag är trött på att vara trött.


you never say hey

Idag har det varit värsta halkrisken, iallafall för mig.  Efter skolan hängde jag med Denise och andra teaterelever i uppehållsrummet. När vi tog en paus från chillandet för att göra hål på papper (som vi förövrigt ägde på, finns det sånna jobb?) fick hennes keps vara med och chilla. Klockan tre var jag nere på stan och hängde med Frida. Det var najsbajs, fast jag var urfattig och utnyttjade henne. Det är inte ofta man träffar henne, fast det kanske är för att hon är tom i bollen. Men jag gillar henne ändå. Glad smiley.


Har fått köpa Denise mjukisdress, haha. Hon är allt bra hon.

jahaja

Igår blev det inte mycket pluggande för min del, hehe. Jag limmade ihop mitt skrivblock som var trasigt, så jag var tvungen att vänta tills jag kunde öppna det. Idag pluggade jag inte heller tyvärr, vaknade typ halv ett och har omedvetet medverkat i "inte ha BH dagen!". Jag har två samhällskunskapsuppgifter, en svenskauppgift, engelska och tyskaglosor denhär veckan. Men om jag gör klart dom kanske jag kan känna att jag förtjänar höstlov sen. Pluggvecka here I come.



låt din vän få veta

Idag har jag varit på en grekisk restaurang med mamma, mormor och morfar. Det var mysigt fast servitören tyckte nog inte om mig eftersom jag fick lite förrätt fast att jag inte beställt och jag åt inte upp den, sen lämnade jag kvar sallad och en köttbitsgrej av min mat för att jag var för mätt, och ändå åt jag glass sen. Han förgiftade säkert den, jag lovar. Nu är dom på teater och jag är ensam hemma. Snart ska jag öppna alla skolböcker jag börja plugga. Samhällskunskap står först på listan tror jag.

cool rubrik

I måndags sa Denise en replik från Linas kvällsbok så jag blev lite sugen på att kolla på den i min ensamhet. Mitt internet är helt knas så jag går och lägger mig när filmen är slut. Eller innan. Jag vet att det finns folk som antecknar allt jag skriver, bara så ni vet.

Forever's gonna start tonight

Jag försov mig asmycket imorse, men det var skönt. Klockan elva åkte jag, mamma, bror och syster ner och åt lunch på River Side. Det var mycket mysigt och mycket trevligt. När jag sen kom till skolan hade jag idrott. Först spelade vi badminton, sen spinnade vi. Det var sjukt jobbigt men man känner sig så duktig efteråt. Nu är det helg för dom som inte visste. Jag har som vanligt ingenting planerat, hehehe.



För en minut sen var du min

Dagen började inte så bra, så jag träffade Denise direkt på morgonen för att komma på en lösning till vårat problem. Sen rullade skoldagen på, på lunchen satt vi i lilla matsalen där man kunde höra vad man pratade om. På tyskan fick jag reda på lite skvaller, hohoho. När jag kom hem hade Klas bakat till Tove, så jag fick smaka lite. Nu borde jag plugga tror jag, men jag har bättre saker för mig. 

Flygbajs på en av dom och den andra har ögon. Typ. Hehe.

i need you to need me

Ni hao! Idag hade jag ingen samhällskunskap, så jag gick till biblioteket och kollade på Denise tänder innan jag började. På naturkunskapen hade vi en vikarie eftersom våran lärare pratade med kineser som kom in i vårat klassrum senare, dom tog kort på oss och pratade kinesiska och svenska. Till lunch fick vi pannkakor, jag och Amanda var coola och satt med musiktreor eller nåt. På rasten satt vi vid datorn, Amanda spelade nåt spel från min facebook och jag lyssnade på vad Patrik och hans kompisar sa bakom oss eftersom dom nämnde mig, höhö. När vi satt där kom nån snubbe och petade mig på axeln och sen gjorde hans kompis något tecken med fingarna, fett skumt.



Tydligen skulle man ha lila på sig idag, sicken tur att jag hade det då. Det fanns oxå färgglada klubbor i cafeterian, när jag kom hem insåg jag varför. Om jag är sjuk imorn är det deras fel eftersom jag köpte en gammal chokladkaka där.

2010-2010

Igår skulle jag fått slicka på Denise tandställning eftersom hon tar bort den idag. Men så blev det inte, dels för att den var upptagen och för att jag inte träffade henne igår. Jag kommer sakna att bli glad när man råkar ta kort på den som man inte får visa, och att alltid se när hon har bytt färg. Bara så du vet Denise, för mig är du född med tandställning. Jag skulle vilja göra något collage eller nåt med hennes tänder men det har jag inte tid med. Istället får ni nöja er med att dethär är den sista bilden jag har tagit på henne med tandställning. Påtal om tandställning så fyller min bror år idag, hehe.

Guess I failed to love you

När jag kom hem idag planerade jag att plugga. Istället tänkte jag att jag skulle kolla på Kungarna av Tylösand eftersom jag aldrig har kollat på det. Efter fem minuter stannade hela klippet så jag slutade kolla, hehe. Men det är säkert jättebra kan vi säga. För tillfället lyssnar jag på pojkband. Egentligen skulle jag bara kolla vem som gjort "When you're looking like that" eftersom mamma trodde Boyzone, Hanna Backstreet boys och jag Westlife. Självklart hade jag som vanligt rätt, hehe.


But wait...

Idag på estetiska verksamheten sjöng och spelade vi Apologize. Amanda sjöng och jag sjöng och spelade gitarr för typ tio andra människor (som spelade andra saker, hehe). Jag kände mig asduktig tills Malin, Yvonne, Tina, Ida och Rita sjöng och spelade Come home. Dom var sjukt duktiga. Annars har dagen varit som alla andra tisdagar tror jag. Förutom att jag petade mig i näsan med min skåpnyckel när jag åt en blå klubba.

Jag är inte värdelös på att ta kort, jag är bara värdelös på att inte tappa saker..

I'm not the only one

Idag var Amanda sjuk, så Denise fick vara min vän. Jag satt med henne, Therese och Julia i matsalen och fick smaka av Denises filmjölk. På historian vet jag inte vad vi skulle göra, så jag gick till biblioteket där Denise var sen tog jag med henne ner på stan. Vi trallade runt där tills hennes keps kom. Då gick jag till bussen och träffade Madde på vägen, så vi satt och pratade lite innan min buss kom. Mycket trevligt.


Sunday always comes too late

Nu ska jag starta en film och sen ska jag försöka sova. Min dag har gått ut på att spela gitarr och leka med Fia. Jag har lärt mig skapligt många låtar på gitarr på estetiska verksamheten i gymnasiet. I högstadiet lärde jag mig bara hur man spelar Spanien är ett land låten på piano. Men det är ju oxå ganska bra, eller..?

Gillar att jag har typ utsmetat smink osv.

i can feel it

Igårkväll satt jag, mamma och min bror i köket och typ chillade, hehe. Det var trevligt, jag och Klas hade även Robot unicorn attack match, och så spelade han en låt som jag sjöng till. Väldigt mysigt. Innan vi gick och la oss övade vi självförsvar och han puffade mig in real life. Det resulterade med att jag drömde att min brorsa var typ sinnessjuk.


furry

yiff, yiff! bildgoogla det!

Hahaha, jag satt och åt när en familjemedlem till mig skrev dethär, så jag vet inte vad det är. Men ni får googla om ni vill.

score!

Nu är jag hemma från Bea. Det var trevligt där. Vi gjorde inte så mycket, jag pratade med hennes klasskompis utan att se vad jag skrev och Bea fick skulden för det, sen kollade vi på någon film. Jag vaknade tidigt och startade datorn, och när Bea oxå vaknat gick vi ut och fotade lite. När jag åkte hem var jag astrött, sen träffade jag Malin och Jenny på bussen, det var trevligt det med, hoho.

Nämen här laddar vi upp långa bilder för ovanlighetensskull (haha långa..). Bea har tatt bilden och det kan hända att jag råkar byta ut den mot en inte lång bild. Höhö.

I never meant to brag

Imorse blev det som vanligt inte mycket sovmorgon till mig, för jag och mamma åkte jag kollade på jackor. Jag hittade dock igen, hehe. När jag kom till idrotten imorse var det bara snubbar som spelade innebandy där, och jag vågade inte gå in. Men efter ett tag kom Amanda och Astrid, och tydligen var resten av klassen i spinningrummet. Efter att vi hade haft en liten fight med den andra klassen körde vi boxercise. Sen slutade vi, så jag och Amanda spanade in några snubbar som hade utegympa eller nåt. Då märkte vi även att det snöade! Coolt ju. Egentligen ska jag vara på Stora torget nu, eftersom det är fullt ös med Boland typ. Snart ska jag hem till Bea, det ska bli trevligt.


right now

Första gången jag provar det, hoho..

"woh!"

Imorse lyssnade vi på nån tjej som pratade om något, jag hade en stor pelare eller nåt i vägen så jag såg inget, istället spanade jag inte lite folk, hehe. På historian hade vi prov i A2002 (alltså uppe och nära fordonseleverna, woh!). Det var inte alls så lätt som jag hade trott, så det blir väl inte speciellt godkänt för min del. På tyskan gick jag, Emma och Lovisa till biblioteket för att jobba. Det gick sådär för min del, hehe.


Killer style, killer smile

Idag har jag haft samhällskunskap och naturkunskap. På lunchen var det efterlängtade pannkakor! Fast dom var äckliga. På rasten stängde jag av min mobil och sen fick jag blackout och kom inte på pin-koden, så jag var tvungen att skriva puk-koden, hehe. Jag och Amanda gick ner till Pellesvanslöshuset medan typ alla andra åkte buss, duktiga vi är va? På pellesvanslöshuset skulle vi sitta i publiken till något radioprogram. Det var ganska roligt, fast det var bara våran klass och gamla gubbar där, hehe.


mellanrum punkt

Jag och Denise var urfattiga och otaggade, men gick ändå på marknaden. Vi talade ut om saker som vi inte talat om ännu, och så gick vi runt och frös. När vi handlar klart gick vi in på musikens hus och åt choklad. Där fortsatte vi även att prata lite, sen åkte vi hem. Föresten så skrämde några snubbar livet ur oss utanför marknaden, huhu.


Den sista bilden tog Denise med min kamera, det sa jag att jag skulle skriva, höhö.

killing me softly

Imorse när jag åkte till skolan åkte för ovanlighetensskull snygga killen på bussen. Dessutom åkte en annan snygg snubbe så det blev värsta fighten! Dock vann snygga killen på bussen, as always. Just nu har jag svenska, innan vi började lärde jag Amanda en klappramsa hon inte kunde, samtidigt som jättesnygga snubbar gick förbi. Nu ska jag fortsätta skriva på min uppsats, efter skolan ska jag på marknad med Denise. Yvonne hälsar. Tror jag. Vi kan låtsas, hehe.

"Du nennen tjockis"

Istället för att göra tyskaläxan så underhåller jag mig med google translate. Där skriver jag in något sen trycker jag på lyssna. Det är skitroligt, bara så ni vet. Angående rubriken så vet jag inte om man kan säga så, men det var så mamma skulle säga ett ord i en mening. Snart ska jag sova, egentligen borde jag plugga på tyskan, men det var tråkigt.

Edit: Rubriken är helt fel och konstig, det betyder inte det mamma menade haha.


Fick den rosa saken som man dammar med av mamma idag, snällt va?

I take my time

Påvägen ner till Boland såg jag ytterligare tre skitsnygga skejtare. En tio-åring, en med flickvän och en som går på Boland. Iallafall, jag fick äntligen träffa Denise! Vi har mycket att prata om, men det hade vi inte tid med då. Mötet gick bra, och vi hade en liten nostalgivandring på skolan innan det började. 

Gammal bild på Denise, Frida, mig och Liv från högstadiet.

what do you want from me?

Denhär måndagen har som alla andra måndagar gått fort. Dock kom jag försent och glömde min skåpnyckel, men det gjorde inget. När jag åkte hem åkte jag över Stora torget, vilket jag inte gjort på ungefär en månad. Där råkade jag se två skejtare, vilket jag inte heller har gjort på aslänge. Snart ska jag åka ner till skolan igen, sen åker jag ner till Gåvsta med Denise och hennes keps. Nu ska jag äta lite.

gillar mitt finger, höhöh

schema


And I can't hold on to you, So I guess I'll be lonely too

Har nog aldrig varit så ensam som jag är nu. Ingen är hemma och ingen pratar med mig.


1010101010

Jag har hittat ungefär 20 skivor med bilder från 2007 och 2008. Det är extremt pinsamt samtidigt som det är extremt underbart att se hur det var då jämfört med nu. Idag ska jag vara ensam hemma hela dagen, lagom roligt.

Kan även passa på att säga att inlägget inte är skrivet klockan tio, utan runt klockan ett. Och att bilden är från åttan, när jag precis hade varit hos tandläkaren som jag besökte väldigt ofta under den tiden. Kul va?

face the reality

I början var det här ett ledset inlägg där det stod hur synd det är om mig, men jag orkade inte ha kvar det så istället slänger jag upp en bild där Martin Stenmarck har en jättefin mössa på sig!  Den är förövrigt från Gina tricot, hehehe.

Bilden på honom är tagen från Dessies blogg, hehehe.

This feeling's tearing me up

Idag har jag varit duktig, mamma skulle till friskis och svettis så jag gick dit med henne, sen tog jag bussen hem. Jag har alltså gått ner på stan bara för att göra min mamma sällskap. Egentligen var det för att hon sa att jag skulle följa med, men det var trevligt ändå. Förutom när vi fick förbi Kalmars nation, hehehe. Jag tror att det var sista gången jag åkte en konstig väg med bussen eftersom filminspelningarna är klara eller nåt nu.


i loved you first

Woho, jag har fått mitt CSN-kort. Den var en för tidig födelsedagspresent sa mamma. Fast hon var antagligen inte seriös, bara så ni vet. Påtal om födelsedag så fyller min kusin år. Jag fick reda på det för att jag la till honom på facebook idag, hehe.

cool kille huh? med idomin på läpparna och grej i pannan.

I wanna take you away

Imorse åkte jag till skolan halv tio för att plugga med Amanda, vi var jättehungriga och tänkte äta lunch halv tolv, men innan det köpte vi godis och sen mådde vi dåligt, haha. När vi tillslut började hade vi idrott, då spelade vi innebandy. Jag var självklart asgrym och gjorde tre mål (jag måste skriva det eftersom jag aldrig gjorde mål på idrottslektionerna i grundksolan). Dessutom hade jag en rosa klubba. Efter idrotten skulle vi ha samhäll, men den var inställd så vi hade bara klassråd och sen slutade vi.


history books forgot about us

Första lektionen hade vi engelskaprov, det gick nästan bra. På lunchen köpte jag och Amanda toast som vi inte visste vart vi skulle äta, men tillslut satte vi oss någonstans. Jag träffade även Denise en snabbis oxå, det var aslängesen. Mattelektionen var tråkig, fast vi fick tillbaka våra prov. Jag fick ett poäng över godkänt, blev sjukt glad då, haha. På bussen hem pratade jag med Martin, det var trevligt.


Bytte mössa innan jag åkte till skolan, intressant va?

sucker for love

Idag börjar jag dagen med prov, det går förhoppningsvis bra. Jag har dock bra tränat på vissa ord och när jag skulle plugga störde facebook mig. Föresten så har jag på mig en stickig mössa idag, den glittrar. Snart ska jag bege mig, fast först ska jag plugga lite till.

Gillar att min näsa täcker hela ansiktet och att jag ser jättekaxig ut, hehe.

vad gör vi?

Idag fick vi tillbaka våra samhällsprov, det gick dåligt. Men jag ska kompensera eller nåt. Vi fick även en frånvarolapp, min frånvaro låg på 0.2. På naturkunskapen fick jag reda på att kackerlackor kunde flyga, och våran lärare tog ut en kackerlacka ur buren. Sen dess känns det som att allt som rör mig är en kackerlacka, typ. Jag och Amanda gick en halvtimme tidigare till lunchen och när vi ätit klart gick vi hem till henne ett tag. När jag gick till bussen kollade jag på fordonselever som spelade brännboll och fotboll. Najs.


love is not a victory march

Jag försov mig jättemycket imorse, fast ändå kom jag tidigare än alla andra, hehe. Amanda och jag har varit på pengajakt nästan hela dagen eftersom vi ville ha godis. Innan svenskan fann vi våran räddare, Saga! Det gjorde att vi överlevde hela den tråkiga svenskalektionen där jag förövrigt satt vid facebook och pratade med min goda vän Patrik. På bussen hem pratade jag med Astrid, det var trevligt.


knäppo

Sitter med tyskaboken uppslagen och borde fortfarande komma på något tyskt att skriva om. Istället pratar jag med Frida på facebookchaten. Hon mobbar mig. Jag blev föresten jättetaggad på att åka till Belgien igen, fast så blir det ju inte. Annars kan jag ju åka med Frida och hennes klass till Frankrike. Snart ska jag börja plugga på tyskan, har läxförhör imorn. Fast nu blev jag ju trött, kanske ska plugga innan skolan istället.


lousy truth

Första lektionen hade vi matteprov, det gick bättre än jag hade förväntat mig. Fast jag hade inte förväntat mig någonting, så egentligen gick det inte bra. Jag var jättetaskig som lät Amanda svälta på lunchen eftersom jag inte hämtade en gaffel åt henne, så vi delade på en godisrem. När vi slutade skulle jag få skjuts av mamma, men hon svarade varken på sms eller när jag ringde så efter att ha gått runt i cirklar i en och en halv timme tog jag bussen hem. Väl hemma började jag baka kanelbullar och efter ett tag kom systern min och hjälpte till. Dom blev gröna, men annars var dom mumsiga, ehh..

Jag ser egentligen inte ut som en häst, hoppas jag.

Before you call him a man

Idag planerar jag att plugga. Fast först ska jag städa rummet, jag har redan gjort klart halva garderoben ungefär. Egentligen var det imorse som jag städade och skrev detdär, sen dess har jag typ inte gjort något. Jag tog hem sjukt mycket böcker i fredags men kommer inte ihåg varför, så många läxor har vi väl inte?



rosa moln

Planerade egentligen inte att köpa uggs i vinter, men sen råkade jag hitta dessa..
Och eh.. Dom ser inte olika ut, jag testade bara vilket som var bäst, haha.

Living in a lonely world

Var nyss på Icamaxi med mamma, köpte en kofta och skor. Självklart hade jag inte loggat ut från facebook och självklart var en viss Klas hemma. Men det orkar jag inte fixa nu, ska tycka synd om mig själv och vara glad för Denise skull.

2 andra sidor = "The Oprah Winfrey Show" och "Allt med bilder."


ha-ha


Back beat

Inatt fick jag ett sms av Denise, jag tror att det stod typ "tack för ditt meddelande" men jag har raderat det så jag har ingen aning. Lite senare vaknade jag av en mardröm. På morgonen åkte jag ner på stan med mamma för att köpa skor. Jag kunde dock inte bestämma vilka skor jag ville ha så det blev leggings och ett täckstift istället.


lime

Det var trevligt hos Denise, hon hade fått en ny mobil så till en börja försökte vi förstå hur den fungerade. När torsdagen hade blivit fredag hämtade vi lite chips och kollade vi på något program med handikappade som var skådespelare eller nåt, dom var jättegulliga. På bussen in till stan gick en massa elever från Jälla på. Vi hade saknat det.


RSS 2.0