You're gonna miss me when I'm gone

Har haft en så himla dramatisk helg men orkade inte med det längre så idag tog jag tag i lite problem (tyvärr inte skolproblem, planerade att plugga denna studiedag men allt annat är roligare) som nästan löste sig lite halvt och sen åkte jag hem till Tina där hon, jag och Amanda åt Ben & Jerrys och kollade på Askungen och Pitch perfect. Har velat se båda i flera veckor nu så båda tjejerna bidrog med stor lycka till mitt liv! När Amanda åkt hem tog jag och Tina bilen till MAX där jag åt deras nya pommes och provade en ny dipp. Väldigt spontan men mysig måndag! Livet är nog bra igen tror jag. 
 

Midnight doesn't last forever

Det var okej att jag inte dog igår eftersom biljetterna till WWA-tour släpptes idag! För första gången på tjugo dagar somnade jag tidigt så jag orkade gå upp klockan sju för att köa. Tjugo minuter över nio kom jag in på sidan och testade beställa alla biljetter men både de röda och blåa platserna var slutsålda. Fick två gröna vilket funkade lika bra. Nu har jag mer pengar att dricka mina känslor för ikväll. Ser ni hur duktig jag är på att tänka positivt trots att mitt liv är sämst? 

Idag var den sämsta dagen i mitt liv. Jag blev påkörd av en bil och överlevde. Vet fortfarande inte vad som var värst. 

Lev som jag lär, inte som jag är

Efter skolan gjorde jag ett litet besök på Röda korset. Där stod jag och pratade med någon farbror i cirka en timme. Han började prata om bröst men nämnde även det tredje ögat (hjärtat), andra världskriget, sin ex-fru, alkoholister, någon tjej han dansade med på flustret, en skinnsoffa, Gud och jordens undergång innan han kom fram till poängen. Det var faktiskt väldigt givande även om jag kanske inte förstod allt. Han ville iallafall säga att jag hade ett gott hjärta och så tyckte han att det var konstigt att han kunde säga till en kille att han hade snygg kropp men om han sa det till en tjej blev det bara fel, men han sa iallafall att jag hade snygga ben efter att ha förklarat hur han menade det. Tillslut sa han att jag skulle gå in i hans bil och ta en bok. Nu ska jag tydligen bli mormon. Ikväll blir det alltså nyktert! Kanske.
 

Gråter Bara I Regnet

"Fan Frida du bloggar aldrig längre vad har du för dig egentligen jag måste veta nu älskar att läsa om ditt liv det är så jävla intressant" asså ja okej chilla lite jag är så jävla upptagen och har inte tid med fans. I söndags röstade jag för första gången. Det var kul. Cyklade till fel kyrka och lät ödet avgöra. Det blev något i stil med FISK, POSK och miljöpartiet. Har ingen jävla aning om vem som vann tillslut. Har gått i skolan hela veckan men där har jag mest fikat. Vill inte ens veta hur mycket pengar jag spenderat på det den här veckan. Igår blev jag sjuk och idag cyklade jag till skolan i spöregn. Var blöt och lerig hela dagen och ingen har köpt glass till mig. Annars är livet så helvetes jävla bra att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Bortsett från mina två prov imorn. Att gå ett fjärde år är ungefär som att gå i skolan i Maj sista året. Bara stressigt och förjävligt. Minus alla klädproblem. Kan gå hur jag vill nu, lammen bryr sig inte.
 

kulturnattsoutfit

Skjorta - Asos. Byxor - Carlings. Väska - Second hand. Skor - Skopunkten. Armband - Glitter. Klocka - Ebay. 

just the though of your lips makes me crazy

Igår var det dags för den årliga kulturnatten! Jag och Tina träffades runt lunch och började spatsera på Uppsalas gator. Vi gick mest runt, runt, runt men stannade ibland för att kolla på uppträdanden. Klockan fyra stod vi med en varsin slush och lyssnade på musik på Fyristorg och därifrån gick vi direkt till Williams för att ladda mobilen. De hade inte öppnat men vi är så jävla coola så vi fick sitta där ändå. Efter att vi ätit världens snabbaste middag på Tacobar mötte vi upp Amanda vid UKK och lyssnade på Ulrik Munther. Kan fortfarande inte förstå det. Vi satt på barstolar så större delen av konserten kunde jag stå och hoppa istället. Han spelade bara 45 minuter men gav oss tre extralåtar för att vi är bäst. Var i extas efter konserten och var tvungen att berätta för alla att jag sett Ulrik live. Tina fick gå och skämmas för att jag ville skrika men det kändes opassande så det lät som att jag var en stönande uggla istället, hahaha! Kvällen avslutades i vanlig ordning på Williams. Nästan alla mina favoritpersoner var där och ett tag var jag lyckligast på jorden. Träffade Frida ute för första gången dessutom, så himla kul! Amanda och Alex åkte hem lite tidigare men jag och Tina fick annat sällskap och den här gången behövde inte Tina gråta när vi gick därifrån. Har mått så himla dåligt hela dagen men det får man ta.
 

So baby if you say you want me to drive to kfc

Alltså varför är livet så himla bra för? Det är fredag den trettonde men jag mår så jävla bra! I måndags bokade jag och Tina äntligen flybiljetter, så under jul kommer vi besöka systrarna Dahlbom i München! I tisdags smet jag och Amanda in på en skolföreställning av Omvägar, en lärare stod utanför med biljetter som vi fick och sen fick vi flytta längst fram! Det var en superbra föreställning och de var så himla duktiga! Dagen efter såg jag Känn ingen sorg för andra gången och hade en mysig onsdagskväll. Det blev ännu mer bio igår, då med Denise och vi såg This is us igen fast i 3D!! Hade rysningar genom nästan hela filmen. Idag fyller älskade Niall 20 år och jag firar det med att bara ta det lungt. Det som gör veckan ännu bättre är att jag äntligen förstår ekvationer! Trodde aldrig den här dagen skulle komma. Jag är lycklig.
 

vi ses i dimman

"Shit Frida vad gjorde du igår asså vi vet vad du gjorde i fredags men inte på lördagen snälla berätta!!" Jaja okej herregud kan väl skriva lite om det. Åkte gratis buss till Östhammar med Amanda där vi köpte mat på Sibylla. Jag satt i Alex kök och åt både min och Amandas mat medan de fixade sig. Några timmar senare var vi på Torrön hemma hos familjen Larm där det var kräftskiva. Amanda vann priset för minst mes, nästan ingen kille åt kräftor och jag åt bröd. Jag fick sitta bredvid räkor och kräftor som hamnade lite överallt på mig. Ganska okul. Eftersom jag och Amanda hjälpte till och städa undan fick vi en varsin bodare av Jonas i boden. Vet inte vad det var men det är möjligt att vi drack handsprit. Sedan begav vi oss till klubben aka Jonas stuga. Det var ett litet rum med en soffa och strippstång plus en jävla massa dimma så man såg ingenting. Stången ramlade på mig när någon gav mig en lapdance. När vi sen tillslut äntligen kom ut därifrån satte vi oss vid elden och sjöng. Vi hade en mobil istället för gitarr men det är väl så man gör nu för tiden. 

Chaliens

Jag vet att det blir mycket twitter/youtube inlägg men det är lite det jag lever för. Chai twittrade om att de 50 som gillade och kommenterade hans nya video skulle få ett svar. Jag var cirka nummer 15 att gilla men bestämde mig för att kolla klart på videon innan jag kommenterade. När jag sen kollat klart och skickat kommentaren räknade jag vilken plats jag kom på. 59. Tänkte inte mer på det och fortsatte göra ingenting. Sen får jag ett mail om att han svarat!!!!!!!!! Han vet vad jag heter!!!!!!!!!! Vi är ihop nu!!!!!!!!!!! Är så himla glad!!!!!!!!!!!! Livet äger!!!!!!!!!! Hejdå!!!!!!!!!!!! Klicka på bilden!!!!!!!!!
 
 

9,5 > Brad pitt

Bra saker igårkväll: Fotboll, isdrink, shotkanna, fint sällskap, bolandreunion (vi var fyra. käften det var en reunion). 
 
Dåliga saker igårkväll: Någon snubbe snodde våra (inte mina egentligen) pommes och hade aids på händerna. Inte ok. 
 

Louder than a lion


twittervänner

Idag är dagen jag skrev min tiotusonde tweet, fick 40 följare (det var visserligen bara ett tag, sen slutade någon följa mig så jag är kvar på 39) och en vecka sen jag nådde mitt rewteetrekord. 13 retweets och 9 favoritmarkeringar för att jag citerade Anders Bagge! Vet inte hur jag ska fira detta, men tänkte lägga upp det roliga jag skrev till Caspar Lee förut så det kan väl lika gärna vara med i detta inlägg. Tack alla som stöttat mig och som aldrig klagar på att jag twittrar för mycket, Dvs ingen jävel. Fuck off bitches. Hard work pays off. En dag ska jag ha en blå grej bredvid mitt twitternamn. 
 

Blue mountain state

 
Förra veckan skaffade min familj Netflix. Var överlycklig tills jag insåg att ingen av serierna jag ville kolla på fanns. Så jag började kolla på en ny serie, blue mountain state. I början kollade jag bara för att jag skulle bli trött och somna. Egentligen tyckte jag inte om serien speciellt mycket men den funkade liksom. Under andra säsongen hände det att jag skrattade åt skämten och erkände att huvudpersonen inte bara var lite snygg utan skitsnygg. Den senaste tiden har jag även kollat olika tider på dygnet, för att jag ville se vad som hände. Det handlar om grabbar som ligger runt och dricker i princip. Om man kollar på serien för att man vill se fotbollsmatcher råder jag er att inte göra det, det bär bara i sista avsnittet i tredje säsongen man faktiskt får se en match. Ibland är det en jättekonstig serie men jag grät två gånger under dessa tre säsonger så den är godkänd. Har nedan är tre av mina favoritkaraktärer (plus Sammy såklart). 
 

du wirst immer mein sexy bitch sei und ich werde immer dein sein

Igår var en fin kväll! Åkte till Frida runt sex på tjejmiddag eftersom hon blev vuxen förra veckan! Åt supergod mat, kollade på när hon öppnade alla jättefina presenter och åt världens godaste efterätt innan jag tog bussen till stan. Därifrån cyklade jag fort som satan till Williams för att spendera en sista kväll med Yvonne som åker till Tyskland idag. Cyklade hem efter tolv och fick ett fint farväl av Yvve. Vill återigen säga grattis till Frida och tschüss till Yvonne, festa hårt varje dag så kommer allt gå bra. Ni är bäst! PS. Känns väsentligt att gratta bröderna Kaulitz i dethär inlägget. Grattis. 
 

RSS 2.0