hero/heroes

Har i princip firat Yvonnes 21-årsdag hela helgen! I fredags var vi på Bryggan och hade så jävla pisskul, idag kollade vi på hennes spelning på Kulturernas karneval och igår kom hon över när vi kollade på Eurovision hos Amanda. Det blev ju verkligen ett firande igår när VI VANN???? Alltså var 70% säker på det men tyckte mest om Belgiens bidrag och var rädd att Ryssland skulle slå oss. Är SÅ STOLT och taggad på nästa år. Sverige är verkligen bäst i världen??? Sen att det var Måns som är en av de sexigaste i världen (tyvärr har min crush lagt sig jättemycket sen jag kollade på klippet då han uttalar sig fruktansvärt dumt men försöker tycka om honom på samma sätt som förr) var ju SÅ ROLIGT. För tio år sen sjöng han Hero i ett litet rum för idoljuryn, idag sjunger han Heroes och vinner hela jävla Eurovision. Herregud.
  

vårbal

I lördags var jag på min första vårbal någonsin! Planen var att vi alla skulle till Östgötas men biljetterna tog slut så fort så jag, Tina och Yvonne kirrade biljetter till V-dala istället. Trots att vi inte skulle till samma samlades vi hos Amanda på dagen och fixade oss ihop. På några timmar förvandlades vi till världens vackraste prinsessor eller det var iallafall så jag kände mig! Kjolen sydde mamma och tröjan var från Asos. Vid klockan fem skildes vi åt och gjorde entré på nationen. Maten var supergod och underhållningen jättebra! Hade Yvonne bredvid mig och Tina mittemot vilket var väldigt skönt. Efter middagen var det dags för styrdans. Yvonne dansade med tre olika karlar och Tina blev indragen när hon skulle kissa, haha! Själv dansade jag bara med både Tina och Yvonne men det dög gott och väl till mig, har så kul med dem! När styrdansen var över rockade vi vanliga dansgolvet där de spelade så himla bra musik att jag ville gråta. Efter klockan tre tog vi varsin taxi hem, min chaufför envisades med att öppna dörren åt mig och hjälpa mig med väskorna. När jag sen klev in i hissen tog prinsesslivet slut och jag återgick till att rensa kattlådor. Nåja, vad är en bal på nationen?
 

so fetch

Igår gick vi lite spontant på 96:ornas studentskiva. Temat var filmkaraktärer så vi levde ut drömmen och var Mean girls. Någon som ser vem som är vem? Skivan var iallafall skitrolig och vi träffade många gamla Bolandelever så det var trevligt! Trots att jag hade föreläsning dagen efter och lovade att jag skulle ta det lugnt råkade det bli två shots och lite mer. Gick ändå upp imorse och stannade hela föreläsningen. När jag kom hem tänkte jag att jag skulle sova lite. Råkade sova i fem timmar och vaknade klockan sex. Skulle träffat mamma på stan någon timme tidigare så hon hade hört av sig till några kompisar och de hade hört av sig till några andra sen hade alla hört av sig till mig igen. Gulligt att alla var så himla oroliga men fick lite dåligt samvete över att jag sov så skönt när de trodde jag blivit kidnappad eller låg i ett dike. 
 

smaka och kronan

Jobbade mina första pass på Kalmars nation under helgen! Har ju pratat hela terminen om hur jag ska jobba där och vara bäst på allt men inte orkar ta tag i det, så när en tjej skrev och frågade om jag ville jobba tackade jag självklart ja! Jobbade 16-01 på fredagen och 17.30-22 på lördagen. Måste nog ändå säga att det var roligare på fredagen, då jag jobbade i köket på deras restuarang Smaka och hängde med franskar hela kvällen. Alla var så sjukt roliga och trevliga och när vi stängt och städat klart drack vi vin och umgicks. Cyklade hem runt fyra och fick tyvärr inte sova ut dagen efter. På lördagspasset var det betydligt lugnare så jag stod både i kök, bar och entré. Tror nästan konstigt nog att jag gillar kök och entré mest?? Vad hände. Vill absolut komma tillbaka och jobba igen, det är så himla härlig stämning där! Roligaste på lördagen var när jag automatiskt pratar engelska med alla så en svensk tjej insåg en halvtimme innan jag gick hem att jag var svensk, haha. Bjuder på en bild från första gången jag var på Kalmar, reccegasquen i februari!
 

valborgsoutfit 2.0

 
Hoppas ni är mer entusiastiska över outfitbilder än mina så kallade väninnor som tar bilderna. Fick muta med öl. Jag körde på två olika outfits under dagen pga blev blöt och kladdig (lägger upp ett inlägg om hela dagen senare) men försökte köra på samma tema iallafall fast snäppet coolare på kvällen. Båda tröjorna är från H&M (den högra från deras coachellakollektion) och kjolen likaså. De svarta fula skorna köptes på skopunkten för många år sen och de andra är mina nya platform converse jag köpte begagnade för 150 kronor! Hade även mina nya runda brippor från Monki. 
 

RSS 2.0