som sänt från ovan

Idag kom mamma äntligen hem efter att ha varit bortrest i två veckor! Har alltså varit ensam hemma många dagar och nätter och vet inte hur länge till jag skulle klara av det. Har velat mellan att vara kvinnan i huset som sköter alla sysslor till att ligga i fosterställning och gråta för att det inte finns glass. Jag fyllde ju år precis innan hon åkte och har därför fått lite presenter all the way from Tyskland. Mamma känner mig så bra. Kan äta och dricka choklad resten av dagen.
 

it feels like I am just too close to love you

Alltså................... Om jag skulle skrivit detta för en timme sen hade det stått ungefär "HELVETE vfafaaan är det för fel på världen är ni dumma i huvudet HUR GIVK DET HÄR TILL helvete helvete faaan jag hatar livet vad lever jag för helvete jävla pissråtta skit hur hände detta måste slå någon hårt och det genast" men nu har jag blivit lite lugnare. Gick fram och tillbaka och grät och skrek efter att jag insett att Erik åkte ut. Är lite glad att jag är ensam hemma för annars hade jag slagit någon hårt. Försöker tänka bra tankar. Som att Erik är för bra för idol. Jag har egentligen aldrig velat att han ska vinna men vill inte se ett avsnitt där han inte är med. Därför kanske det var bra att han kom trea. Som en fanpage på twitter skrev, One direction kom trea och tack vare deras fans kom de långt. Det går inte att jämföra Erik Rapp och One direction EGENTLIGEN men jag är ledsen och då är allt möjligt. Har på mig min fina tröja jag vann för några veckor sen och försöker förstå vad som hänt. Jag vet att Erik kommer klara sig långt utan att vinna idol men vad i helvete gör Kevin där? Han är säkert en jättesnäll människa men man måste prioritera och han har flera gånger valt fotbollen. För honom verkar detta vara en lek men har man gett sig in i leken får man leken tåla. Hoppas lite att han vinner och att Elin gör sin egen grej. Förlåt för allt konstigt men är så jävla upprörd och twitter låter hela tiden för att alla är lika upprörda som jag VARFÖR HÄNDE DETTA INGEN TYCKTE JU ILLA OM ERIK skulle förstå om de andra åkte ut men inte Erik. Herregud.'
 

We're on fire

Varför idag är den bästa måndagen i mitt liv: Midnight memories släpptes inatt. Satt uppe till klockan fem och lyssnade igenom albumet. Ångrar ingenting. Vaknade sent och såg att Denise kirrat biljetter till Backstreet boys den 13 mars, kommer alltså få se två av mina favoritpojkband live nästa år!! Snart är klockan åtta vilket betyder Once upon a time och sen säsongsstart av Glee! Som grädde på mosen köpte jag en fin tröja idag. Ibland är livet alldeles för bra.

#1DDayLive

Igår var det den efterlängtae 1Dday! Jag åkte till Denise där vi var så jävla taggade och jag har inga ord för hur värt det var att sitta och kolla på One direcion i över sju timmar. Trodde faktiskt att man skulle tröttna men det hände grejer hela tiden och trots att det ibland var tekniska problem eller att ingen visste vad som hände var det så himla bra! Skulle vilja säga att bästa delen var träningsvideon och "talk dirty to me" eller tävlingarna eller rekordförsöken eller när de bara pratade och var så himla roliga åååh jag vet inte ens. Önskade att man kunde kolla på det om och om igen när man mår dåligt eller mår bra för det är så mycket man vill se igen. Försår inte hur grabbarna orkade men är så otroligt tacksam att de faktiskt gjorde detta för oss. Några höjdpunkter från gårdagen: Niall färgade håret lila, Liam slog ner en brottare, Zayn heter Beyonce i mellannamn, Harry åt en gräshoppa och Louis återförenades med sin morfar Jerry Springer.
 

revolution

Igår var en bra dag. Jag drog med mig Denise till en spelning på Ungdomens hus endast för att en av sveriges absoluta snyggaste killar var där. Kände att vi var lite över den tiden då man umgicks med hälften av alla människor som var där men andra hälften var så jävla sexiga och jag grät nästan lite för att jag inte visste vad jag skulle ta mig till. Kan väl nämna att musiken var bra den med. Alla verkar tro att jag endast lyssnar på pojkband men jag tycker faktiskt väldigt mycket om denna "skrikmusik" sålänge det inte bara skriks. Hade alldeles för många känslor den kvällen, samtidigt som alla var så snygga och jag hoppades att alla skulle klä av sig (tack till er som gjorde det) var jag rädd över alla konstiga människor som slogs och hoppade på varandra. En gång när de höll på kom en kille springandes mot dem och vi trodde att han skulle stoppa dem men så började han dansa. Hahahahaha det var jättekul. Vi gick innan huvudakten och jag avslutade den bra kvällen på MAX där jag blev behandlad som en prinsessa. Nu är jag superlycklig i några dagar.
 

you're gonna show the world what life's about

Den dagen då jag twittrat som mest om hur ensam jag är och om att folks förhållanden inte kommer hålla och att jag är ännu mer ensam händer det jag aldrig trodde skulle hända. "Andreas_Wijk följer dig nu på twitter!" berättade min mobil. Jag satt här ensam och svettades, skakade, grät och visste inte vad jag skulle ta mig till. Alltså Sveriges snyggaste kille följer mig på twitter. Det är stort. Här sitter jag och kollar på töntiga bolandeparaggarlamm när jag borde tänka större än så. Kanske inte Zac Efron, men nästan. Ville bara berättade att det här gjorde min dag. Plus mina nya byxor. Följ mig på twitter för att höra mer om hur ensam jag är eller om hur bra byxor jag köper. 94Frida heter jag där. (Följ mig inte)
 

Birthday bitches

I onsdags var det dags för min årliga födelsedag! Firade den med mest med le girls även kallade Frida, Denise, Amanda och Tina. De kom hit och åt tacos, kollade när jag öppnade presenter, mumsade i sig tårta och hade det trevligt. På kvällen gick vi till Williams. Det var en ny bartender men han var snäll och gav mig en shot med whiskey, lime och mandel i. Fick reda på efteråt att den innehöll mandel och kunde alltså dött om jag var allergisk vilket jag inte är. Vi tog ett stopp vid Max innan vi fortsatte till Interpool. Där hade jag också önskat att se en annan bartender men han som jobbade var mycket trevlig trots att han hjälpte Tina vinna i biljard. Där fick jag ännu en shot men en mycket finare och av brudarna. Vi hjälpte även till med lite kärleksproblem innan det var dags att dra vidare. Då hamnade vi på Terassen och efter ett tag kom vår käre bartenderkompis dit. Han tog min plats och berättade för mig åt vilket håll Etage låg när jag sjöng med i en låt. Sen satt vi och gissade namn och åldrar hela kvällen. Vill inte vara sån men jag är bäst på det. Amanda och Denise sov över här och vi startade dagen med mer tacos. Verkligen jättebra födelsedag må jag säga!
 

time is frozen

Ber lite om ursäkt över min frånvare men sen SOML-videon släpptes har mitt liv kretsar runt den. Först kollade jag en gång och grät. Sen kollade jag fler gånger och grät mer. Efter det klarade jag av att kolla på den och nästan inte gråta alls och fortsatte kolla tusentals gånger för att slå den där jävla rekordet. På twitter retweetade jag saker som antagligen bara jag och 12-åringar skrattade åt och klagade lite på VEVO samtidigt som jag skrattade åt dem. Tyler Oakley är ändå mästare på att förklara exakt hur jag känner så här kan ni läsa och förbereda er lite innan ni ser videon häÄäÄäääÄär.


As long as you love me

Gråter så mycket. Tänkte rösta på Gabriel ikväll eftersom Justin Bieber och fluga (behöver inte säga mer) men uppenbarligen är det inte tanken som räknas. Direkt när telefonslussen stängdes kände jag att han inte satt säkert och Sandra var faktiskt jättebra ikväll så hon kunde inte åka. Varje gång jag tänker på vem jag tycker ska vinna idol åker den personen. Hoppas innerligt att jag får äta gifflar med de som åkt ut ändå. Gabriel verkar vara världens finaste kille. 
 

Hauntedhalloweenhorror

Igår var det partydags! I Ultunas kårhus var det halloweenfest för hela slanten. Jag, Tina, Denise och Minna fixade oss hos Tina och sen mötte vi upp Amanda där. Efter ett tag kom det en snubbe i screammask och umgicks med oss. Tog jättelång tid innan jag fattade att det var Alex, haha! Vi dansade med världens snyggaste kille i mask och pratade med ballongmannen bland annat. Klockan två begav vi oss hem och sov. Det var en mycket bra kväll trots att alla snygga killar raggade på min upptagna kompisar. Ska börja ha en lapp runt halsen där det står mitt civilstatus. "Singel", "det finns en snygg kille vet inte vad han tycker om mig men jag skulle inte banga liksom", "beror på hur du ser ut" osv. 
 

RSS 2.0