it's been a long time

När vi var och handlade kunde man köpa valfri Schwarzkopfprodukt och få en gratis tygpåse. Så jag köpte en ny hårspray för det behöver jag snart, har ingen aning om den är bra men det visar sig. Påtal om hår så tvättade jag håret nyss. Har inte gjort det sen i torsdags, hahaha. Så himla ruttet av mig. Men det är nästan ingen som sett mig, förutom alla i skolan och hos tandläkaren i fredags, på fyrispark i söndags och som tränade idag. Nästan inga alls ju.


frisk och svettig

Inte så frisk egentligen men ganska svettig. Startade dagen med att städa rummet som aldrig blir rent. När mamma kom hem åkte vi och tränade, dessutom skaffade jag ett friskiskort!! Vi tränade lite på vinden och sen kollade vi på de andra maskinerna. Ska antagligen gå dit med Klas imorn igen. När i tränat klart handlade vi och nu ska jag äta.


this is how we do it

Skulle träna idag men istället åkte vi till Fyrispark! Fick med mig en jättestor skjorta hem som jag köpte av en tjej med skitsnygga kläder. När jag kom hem hade Frida länkat min blogg i min facebooklogg, kan väl hända att det är anledningen till kommentarerna till inlägget om Noah, hahaha! Är inte helt besatt av honom eller nåt sånt, tycker bara att han är lite söt och mamma sa att hon hade kört honom en gång, så hon frågade mig om jag ville ha en autograf, haha. 

Jag och Fia idag. Fast Fia har ont i ena bakbenet, någon kattexpert som vet vad felet är?

the other side

Är så jäkla klantig, har flyttat möbler runtruntrunt idag och är jag höll på med sägen knakade det lite men jag brydde mig inte. Visade sig att mitt diadem jag fått av Denise i julklapp och en tiara gått sönder. Men jag ska göra något annat av diademet, typ bara en rosett. Tiaran var redan trasig så det gjorde inget. Rummet är inte alls som jag tänkt mig, allt har bytt plats typ. Det är tyvärr fortfarande stökigt men det tar jag tag i imorn. Ska kolla på 17 again nu.Godnatt!


i need some inspiration

Åh vad dåligt det går med rummet. Flyttade allt precis som jag ville ha det men självklart blev det skitfult. Skulle behöva en inredningsarkitekt typ NU. Hatar när man kommer hem till kompisar och dom har så himla fint och personligt och sen tänker jag på allt jag ska göra med mitt rum men när jag kommer hem iser jag att det är omöjligt. Dessutom drömde jag att jag möblerade om och det blev så jävla snyggt, synd bara att det fanns möbler jag inte ens har, hehe.


close the closet

Huhu, nu är garderoben borta föralltid. Bara baksidan är kvar, för att mamma kom på att man kan fota mot den, haha! Hela morgondagen ska gå åt till att möblera om, städa och slänga trä, har egentligen ingen riktig aning om hur det kommer bli. Det blir spännande att se! Hoppas att det blir relativt klart då så jag kan göra andra saker under lovet.


it will rain when i'm chasing pavements

ÅH ÄNTLIGEN, har alltid blivit skirarg när jag hört Bruno Mars nya låt för att den påminner om en helt annan låt. Trodde visserligen att det var en gammal låt som killar sjöng men ack så fel jag hade. Skit på er om ni inte hör likheterna.

She expected the world

Läxförhörsprovet gick nog ganska bra, skönt att vi har "läxförhör" tills vi säger till att det ska vara prov. När det var dags för lunch gick jag till Årsta och tandläkaren. Hade inga hål, woopwoop!! Men tandsten, hehe. Så i December ska jag tillbaka! Kom ihåg för några år sen när jag åkte till tandläkaren typ en gång i månaden, haha! Iochförsig var det ganska kul eftersom jag gillar att vara hos tandläkaren, blev lite ledsen när det var över. Dom frågade mig även om jag ville ha tandställning. Blev helt chockad, trots att det är bland det finaste som finns tackade jag nej. Måste tänka på saken, hehe.


17 dagar till 17 år

Åker till skolan idag och har geografiprov, sen går jag till tandläkaren och kommer kanske tillbaka. När jag sen kommer hem ska jag iallafall slänga garderoben. Stod och skruvade loss dörrarna för ett tag sen och insåg att jag skulle sakna den lite, hehe. Men jag har ju min finfina klädställning nu! Dessutom fyller jag år snart så inga sura miner här inte! Skulle egentligen bara göra en pik till er som tänkte köpa nåt till mig, här kommer en bild på fina saker jag vill ha. 


två bilder från idag


lycka

Sitter just nu i skolan på Öppet hus, vi ska jobba med en uppsats och så får folk komma och kolla på hur duktiga vi är! Jaja, till en helt annan sak. Har bytt bakgrundsbild på mobilen. Mamma körde nämligen Noah Byström imorse och frågade om bild och autograf till mig!! Så han pryder min mobil nu. Längtar tills jag kommer hem så jag får rama in autografen! "Noah skriver autograf på morgonbussen åt chauffören vars dotter är ett fan." står det på hans kompis facebook, över 40 personer gillar, haha. Antagligen för att det låter som att jag är 7 och inte 17.


Like a river flows

Har varit gaska duktig idag tror jag, trots att jag inte är klar med någon av uppsatserna vi jobbade med och inte hade gjort någon musikläxa. Efter skolan gick jag till station och frös tills bussen kom. Har kommit fram till så himla mycket inom YES-event och jag vet vem jag är värdsyster till!! Dessutom ska jag och Frida vara Tysklands cear-bears. KOMMER BLI SÅ HIMLA KUL!! Det mest roliga är att Denise tjej är mörkrädd, gullis! Nu äter jag pizza sen ska jag sova.


kollade klockan idag

Asså skolans matsal har uppdaterat sig värsta mycket! Nu kan man ta vattenjuice, äppeljuice eller apelsinjuice fast i en annan maskin!! Så himla häftigt. På idrotten körde vi boxercise, kommer nog inte kunna röra mig imorn. Men det var skoj! Historian och geografin var lite knasiga, på historian gjorde vi dilemmasaken vi skulle gjort igår om FN och på geografin skulle vi läsa men typ ingen orkade så vi slutade en halvtimme tidigare. Bjuder på snygga mobilbilder, hehe.


I reach to you

Har sjungit hela dagen typ, på kören tränade vi in en ny låt inför 11 november och på lunchrasten sjöng jag och Yvonne lite med Amanda som kom och lyssnade. Det gjorde även att vi kom lite försent till tråkteorin, hehe. Efter skolan åkte gick jag jätteknas för att komma till bussen, dom håller nämligen på att fixa busskur till min hållplats och jag fattade inte om den hade invigits eller om man skulle stå vid förra hållplatsen, så jag gick bakom några hus för att komma till nästa hållplats för att inte byggsnubbarna skulle se mig, haha! Men nu är jag hemma och trött. Undra vart dom andra är?


i got it from my mama

Halv elva började ett medelspinningpass. 75 minuter senare slutade det. Är faktiskt ganska stolt att jag klarade hela och det var dessutom ganska skönt. Efter passet var jag och mamma på gymmet i typ en kvart, gjorde några pilatesövingar, snackade om snygga killar med hennes jobbarkompis och sånt, sen åkte vi och handlade. Snart ska vi tvätta och plugga. 

Såhär trött var jag innan jag åkte. Men ni är jag pigg som en lärka!

två små rader

Idag blev jag besviken när det inte var söndag. Något måste vara fel. Annars är jag glad, dels för att jag åt lite choklad och gjorde lite pilatesövningar. Nu ska jag somna till Allt för min syster, imorn står spinning och pluggning på schemat.

kamerasnack

Är så himla glad! Jag hatade inställningen P och hade alltid ingen blixt inställningen eftersom om jag kunde ta 100 bilder med ingen blixt kunde jag ta typ 20 med P. Men idag tänkte jag att jag skulle ta reda på lite mer om min kamera och så ändrade jag bildformatet från RAW till JPEG, och nu kan jag ta ungefär lika många bilder som om jag skulle ha ingen blixt!! Läste sen på wikipedia att JPEG är typ 80-90% mindre än RAW, så mitt problem är löst. Vet inte varför jag skriver om min kamera, helt ointressant ju. Men från och med idag ska jag sluta använda ingen blixt inställningen, amen.

Såhär såg jag ut typ precis när jag hade köpt kameran. Ganska (o)cool.

So you took a chance

Egentligen visste jag att Emil skulle åka ut. Vet vem som åker ut nästa gång oxå, men det kan jag inte säga för då funkar inte mitt system, hehe. Igår plaerades vårat bröllop, kommer bli jättefint och Britney Spears ska komma! Tillslut blir jag väl Hollywoodfru oxå. Åh, kom på en jättehäftig sak. Om man hette Wood i efternamn ska man ju lätt döpa din unge till Holly!! Jaja, medan jag väntar på Emils frieri lyssnar jag på hans Spotifylista, gillar att han har bra musiksmak så att det inte blir något bråk i framtiden, hihi. Fast egentligen har jag bara hittat typ sju låtar som är sådär jättebra, schh!! Skulle egentligen avsluta här men läste på någons Twitter att för sex år sen åkte Ola ut. Med startnummer två, plats 8 och låt? Cry me a river.

jorden går under idag

Om Emil åker ut.


solen skiner idag

Asså jag är så tråkig på fredagar, mina kläder är typ alltid svartvita för att all min inspiration är slut, mina bloggrubriker är tråkiga eftersom jag inte har någon slags sånglektion (haha) och det händer inte så mycket i skolan så det finns inte så mycket att skriva (har typ geografi, engelska och muskkteori, okul). Nu ska jag till Ica Väst och ikväll är det Idoll!!

how do you make a gif

dagens utstyrsel

Klas fick bestämma mina kläder idag så det blev typ en repris av förra torsdagen fast lite slappare.
Kofta-Gina/Skjorta-Gina/Kjol-H&M/Leggings-Citygross/Halsband-Glitter.



I said move over once, move over twice

Grattis storebror på födelsedagen!! På Historian fick vi tillbaka Geografiproven, om jag gör om och gör rätt på G-delen kommer jag få VG! Till lunch blev det Måltidensdag, kan ju inte påstå att kebab och potatismos fukar bra ihop men glassen var god! Efter den glassiga rasten hade jag ensemble. Jag och Yvonne var dom enda sångarna så det blev blandannat en duett då vi skulle stå mittemot varandra och sjunga! Det blev typ "I'm walking motherfucker!!" och "what'cha gonna do when your well runs dry, are you gonna run right off and cry" fast i denna melodin. Nästan. I slutet av lektionen gick brandalarmet så vi spanade in dansarna, haha! Innan tyskan hade jag rast så jag gick till idrotten där Malin och Sofia var. Tydligen skulle Malin ha försvargrej med 40 bygg och fordon snubbar och hon vägrade?! En av snubbarna är numera min nya villnypaikindernaoffer. När jag kom hem hade vi besök av Hanna och Tove, mysigt!


dagens youtubeklipp




Lilltjejen sjunger jätte_bra och dom är ganska roliga. Coldplayvideon är typ det bästa jag sett någonsin.

säg vad beror det på

Bra jäkla dag! Sången och gitrarren gick jättebra, började sjunga denna låt, inte riktigt som dom andra då jag i vanliga fall har sjungit låtar av Stewie Wonder, Tracy Chapman och Fats Domino. Men det funkar nog! Igårkväll tränade jag för ovanlighetensskull på gitarren och det gick jättebra idag! Nästan så att man hör vilken låt det är. I vanliga fall spelar både han och jag ackord men idag spelade han efter noter så jag kunde inte kolla på vilket ackord han gjorde och notläsning är min läxa, haha. Våra samhällskuskap började senare än annars och vi skulle till stadsbiblioteket så jag och Amanda åkte hem till mig och åt. På stadsbiblioteket lyssnade vi på någon konsumentrådgivning eller nåt och innan vi gick in träffade jag Hanna!! Det var skoj. Sen hade vi varken svenska eller musikalmöte, så himla skönt asså.


I will be popular


Är så himla populär. Man skulle kunna tro att jag sökt på massvis med olika namn och blivit vän med dom bara för skojsskull, men det har jag inte. La till ungefär 60 utländska ungdomar för att jag kommer träffa dom om bara några veckor! Det påminner mig om att jag måste slänga garderoben, ska ner och kolla när containern komer nu! Ville bara att alla skulle se hur många händelser jag har, trots att 24 av dom var "Blablabla har accepterat din vänförfrågan".

come again another day

Mina tisdagar har förlängts med två timmar. Först är det tyska på morgonen, var ensam där idag. Känns som en typisk sak att hända mig, jag är den enda som duker upp på lektionen. Men det var ganska kul faktiskt. På idrotten kollade vi när Paulo Roberto blev tjock. De två lektionerna efter var jag arg. Helt plötsligt var det någon slags comviquppror mog mig?! Trots att jag tycker om er väldigt mycket kommer jag aldrig någonsin att skaffa comviq. Om ni inte accepterar det bryter jag kontakten med er, haha! Jaja, sista lektionen skulle jag ha matte men eftersom lektionen hade pågått i en halvtimme och vi inte hittade klassrummet åkte jag hem. Efter att jag stått i regnet i hundra år alltså.


där jag gick ensam igen

Hörde att jag hade bloggat jättemycket idag. Har egentligen iget att säga, på kören fick vi reda på att vi ska göra änu en konsert som strider mot mina planer men ska snacka lite med DAF och se vad dom säger. När jag kom hem skruvade jag lite på garderoben och skrev en önskelista. En sak som jag skrev var keps. Såg en tjej på bussen imorse som hade så sjukt snygga kläder. En stor tunn mörk jacka, vit tygväska och keps till slarvigt snyggt hår. Mina kepsar passar inte riktigt mitt huvud och skulle hellre ha någon av dessa från junkyard. PS. Tror att min storlek är 7 eller den över 7. DS.


oful och okul

Letar efter fula bilder på mig själv och försöker komma på tre roliga saker om mig. Tog några fula bilder för ett tag sen men dom blev inte tillräckligt fula. Hittar dock massvis med fula bilder på mina kompisar så jag antar att alla andra har apfula bilder på mig, haha! Att komma på tre saker är skitsvårt, finns typ inget kul att veta om mig. Skulle vara mycket häftigare om jag typ föddes med en arm, hade sett Eric Saade naken eller kunde kissa stående. Haha, jag kommer bara på roliga saker om alla andra som jag hoppas dom skriver. Jaja, får klura lite på det och hoppas att den jävla mappen kan öppa sig så jag kan kolla på fula bilder. En och en halvtimme har jag på mig, älskar att inte vara ute i tid.


I'm giving up myself

När jag kom hem från IKEA såg jag att det fanns chips och kakor i skafferiet, och ingen har sagt det till mig? Jaja, är klar med min möbel nu! Ska ägna hela veckan åt att möblera om rummet och slänga garderoben. Får plats med typ tre gånger så mycket kläder på klädställningen, sjukt ju. Föresten sa dom på mejlet att det fanns 8 styckna och när jag köpte den fanns det 48, haha! Åk dit på direkten och köpt en egen vettja! Om jag har en vill ju ni ha en.


en kvart på ikea

Min bästis IKEA som jag mejlar med hela tiden skrev en snäll sak i fredags så jag åkte dit och hälsade på idag! Tror dock att jag vi ska sluta mejla nu när jag fått allt jag vill ha. Visar i nästa inlägg vad jag har införskaffat mig! Eftersom jag är så känd finns det bilder från när jag betalar, vet inte vem som tog dom. Bredvid mig ser ni även min livvakt!


en dag

Planerade att åka till IKEA idag men istället frågade Frida om jag ville gå på bio och det tackar man ju inte nej till. Sagt och gjort, filmen var hur fin som helst! Frida har tjatat tusen gånger om att jag ska läsa den men jag har inte tagit det steget än, ska göra det snart! Kan tänka mig att  boken är minst lika bra som filmen. Ogillar när folk ser en film på bio och sen säger att den är "oväntad" eller att dom "grät jättemycket" så jag skriver inte det. Eller gjorde jag det nyss?


finally friday

Efter skolan som var helt ok åkte jag hem för att sen åka ner till stan och ge Frida lite kokain. Inte alls ett par shorts jag köpte åt henne igår, nejnej. Stod utanför Åhléns och snackade med henne och Esther ett tag innan jag begav mig till Gränby där jag chillade med Amanda. Köpte ingenting men hade det trevligt ändå! Nu är det idol som gäller.


Suit up day

Morgonen var skit och det första jag gjorde när jag kom till skolan var att bli inlåst på toan. Amanda ringde mig precis innan jag började gråta och lite senare kom Sofia och öppnade åt mig. Det var tydligen upplåst utifrån, haha. På lunchen tillät jag Yvonne, Amanda och Sofia att facerapa mig, två C-killar fick ett "hej <3" i chatten och Yvonne skrev min toahändelse riktigt överdrivet i ett status, hahaha. Ensemblens solo gick bra trots att gitarrerna var där och lyssnade, kändes skönt! Vi sjöng även Trashing the camp, haha. Efter tyskan åkte jag och mamma till Gränby, 40 år och jättestort!


I'm lonely as I can be

På sången idag fick jag stå i nittio grader med världens träningsverk och sjunga en ny låt. Inte samtidigt. Hade ingen gitarr så jag och Amanda åkte till IKEA och åt lite, sen kom vi lagom försent till samhällskunskapen där vi jobbade samtidigt som en killklass hade lektion bredvid, haha! Dom var roliga. Efter skolan tog jag bussen till Rasbo. Jag och Ruben kom först så vi fördrev tiden med att åka på Rasmus longboard och prata med Andrés pappa. Asså han är jättegullig, haha! Mötet var som vanligt kul och jag skrev upp mig som värdfamilj. Får se hur det går, haha.


I'm letting go tonight

Hade min första tyskalektion idag, vi var fem av tretton. Dessutom är jag den enda i steg två, haha. Efter det hade jag värsta håltimmen så jag skulle räkna skåp men tappade räkingen efter tio. Så jag väntade på matten där jag fick reda på att jag hade IG på matteprovet. Heja mig. På idrotten var vi bara fyra tjejer, och vi skulle ha cirkelfys. Konstigt nog var det faktiskt kul, haha! Innan jag slutade för dagen hade vi historia och geografi, då fick jag tillbaka historiaprovet. 11½/12. HELL YEAH MOTHERFUCKER! Efter skolan trallade jag runt på marknaden med Denise. Som vanligt var vi fattiga.


tu es foutu

Säger godnatt och lägger upp en bild som numera ligger i min facebooklogg. Den förklarar mitt liv ungefär lika bra som Comviqreklamen (fick två jätteroliga kommenterer som jag skrattade högt åt på det inlägget, haha!). Det känns som att alla bitar faller på plats och jag äntligen vet vem jag är. En tjej på sexton, snart sjutton jordsnurr som hatar när folk tar bort plasten på hennes nya saker och som börjar hyperventilera när hon ser en snygg kille som hon sen bloggar om. 


nåt stort på gång

Mårten fick barn idag så jag hade sovmorgon och åkte ner på stan tidigt för att mysa med mamma. Satt på varma gubben innan hon skulle till Storvreta och sen tog jag buss 11 till City gross där jag shoppade loss. Efter de två lektionerna jag hade följde jag med Amanda på hennes fotolektion eftersom hon skulle fota på marknaden.


andrahandsvärde

Brukar aldrig kolla på reklamer utan bara lyssna när dom är på tv men denhär har jag aldrig lyssnat på, haha! Skulle lika gärna kunnat vara jag som spelade asså. Dödar typ folk om dom tar bort plasten på mina saker. Tillexempel så tog Frida och Denise bort den från min dator förra året på min födelsedag och Amanda tog bort plasten från klockan jag fick i födelsedagpresent?! Vilka kompisar asså.. Men jag älskar er ändå! Älskar er ännu mer om ni fixar lila kepsens nummer.


I'm blue

Om jag skulle följt med till M&M skulle jag inte kollat igenom gamla bilder och då skulle jag inte börja sakna att ha turkost i håret och då skulle jag aldrig fått för mig att jag skulle färga håret igen och då skulle jag aldrig gjort det. Eller okej, jag skulle antagligen fått för mig att jag skulle göra det, men aldrig faktiskt göra det. Denhär gången gjorde jag dock inte dipdye, utan en jätteful slinga mitt i allt? Varför var ingen hemma och stoppade mig för? Ååh, blir så arg på migsjälv.


ensam hemma

Ångrar att jag inte åkte med mamma till mormor och morfar idag. Det jag ska göra idag är nämligen att plugga men min uppsats går inte att öppna?! Fett_arg. Ska sortera skolpapper nu, finns inget annat att göra. Skulle kunna sätta mig på första bästa buss till Sala och sen gå hela vägen till mormor och morfar. Kommer inte alls ta hela dagen, nejnej.


you can break my bones

Åh, vilken jobbig dag, Imorse snurrade jag foten ett varv så det knakade och brakade och sen kunde jag inte gå när jag låg ner. Lite senare skulle jag byta byxor och då försökte jag lite häftigt slänga mjukisbyxorna på sängen men då sträcker det till i armen så byxorna ramlar framför sängen. För ett tag sen när Fia låg på min mage skulle jag luta mig fram och pussa henne men då bröt jag höften?! Tror att jag åldras i förtid, är inte säker på att jag kan ställa mig upp nu.

lite av allt

IIOOOII, det är bokstäverna jag har i ett Wordfeudparti. Snart ska jag ner på stan och skaffa mig en jacka! Drömde att jag redan hade gjort det, skulle sitta fint om alla drömmarna jag drömde inatt var verkliga, förutom den när jag var en val som inte kunde simma uder vatten. Men den när han stammade och sa pusspuss istället för hejdå. Nu ska jag ner i tvättstugan igen, ska blandannat tvätta strumporna nedan. Den ena har blivit helt blå, haha! PUSSPUSS!


mulas

Är nog bäst i världen. Hoppas du känner dig ägd Sofia! Ska bli Wordfeudmästare när jag blir stor.




All the lonely people

Började dagen med geografiprov, alla prov denna vecka har känts riktigt bra vilket antagligen betyder att det har gått skitdåligt. På engelskan sjöng inte jag och Amanda våran låt, tror tyvärr att engelskaläraren hade glömt det. Huhu. Efter musikteorin då vi lyssnade på Beatles hela lektionen slutade jag och blev erbjuden skjuts av bokförrådsnubben men jag tackade nej, tror inte ens att vi skulle åt samma hål, haha! Nu är det dags för en efterlängtad helg, äntligen!


i telefon i nya jeans


and I wonder if I ever cross your mind For me it happens all the time

Det första jag såg när jag steg på bussen imorse var SKPB! Hade världens chans att sitta bredvid honom men en tant hann före. På matten hade vi något slags prov och på historian funkade inte datorerna så vi satt vid facebook typ. Efter lunchen hade jag ensemble. I början var jag den enda sångaren där men sen kom Yvonne så det var hon och jag ett tag tills vi blev tre. Det innebar lite fler solon än annars men det gick nog bra, fast jag tycker personligen att jag blir sämre när gitarrerna är i samma rum som oss, haha! Ikväll står geografiplugg och familjespinning på schemat, fast först mat!


you've got no disguise

Här är då filmen från när jag och Yvonne tränade på låten vi sjöng på en audition i måndags. Det blev helt knas eftersom jag börjar sjunga på fel refräng och sen glömmer jag bort vad jag ska sjunga på slutet. Måste även nämna att jag är medveten om att jag verkligen inte sjunger sådär ett dugg jättebra men ni som kollar kan ju försöka njuta, haha.


and i'll ease your pain

När jag väntade på bussen imorse åkte en liten företagsbil förbi mig och han som körde gjorde sug-kuk-rörelse till mig. Vet inte om jag ska ta det som en komplimang, men tack ändå pojkar! Sången gick asbra, likaså gitarren. Fast på sången fick jag höra att jag hade lätt med rytmer och på gitarren sa han att jag behövde tänka mer på rytmen. Efter lunchen som åts i skolan hade vi samhällskunskap men skrivprogrammet på min dator var knas så jag och Amanda satt vid bilddagboken, haha! Efter det slutade vi tror jag, eller ingen gick på svenskan iallafall. Nu måste jag plugga!


sent dagsinlägg

Efter den lilla händelsen imorse fortsatte stressen och förvirringen. Jag och Amanda åt pannkakor på typ tio minuter och sprang sen ett beeptest (jag var sämre än förra gången, härligt!). På historian hade vi något slags prov som gick ganska bra och när skoldagen var slut virrade jag och Amanda runt i Uppsala för att hitta posten som sen visade sig vara fel ställe att gå till. Som tack för att jag följde med Amanda hjälpte hon mig prova jeans, så snart är shortsperioden över! Blev lite glad när jag kunde ha storlek 31-32 och bara behövde prova två jeans innan jag hittade de perfekta, är det konstigt? När jag kom hem bakade jag bullar med Älbrekt men det blev så sent så jag har inte ätit någon än, haha!


bra start på dagen

Idag stod det äntligen på mitt schema att jag skulle ha tyska, så jag kom i tid och satte mig utanför det klassrummet jag antog att det var. I 45 minuter satt jag och kollade på olika typer av fordonelever som gick fram och tillbaka. Dessutom hann jag inte ladda mobilen så jag kunde inte längre smsa med Amanda plus att jag har hennes nycklar och jag vet inte när hon kommer. Skönt iallafall att jag kunde lägga alla saker i hennes skåp, hehe. Nu chillar jag med två okända snubbar. Hell yeah. Fast dom ser inte så chillvänliga ut. Han äter på McDonalds ofta, oj så spännande!


Känner mig såhär utan dig Amanda!

sju kilo eller iallafall fem

Skriver i min motionsdagbok till idrotten. Den första veckan gick jag ner på stan tre gånger, vet inte om det kallas träning men jag skrev det som "powerwalk". Annars står det bara "idrott" eller "dansaudition". Läste massor av viktminskningsbloggar igår, dom hade gått ner typ tio kilo på en tre månader. Jag har gått upp ungefär fem kilo sen jag började gymnasiet och under sommarlovet fick jag bristningar. Det som är mest jobbigt är dock att jag bara har det på ena låret? Är den andra smalare eller? Trots det går jag runt i shorts, inte så konstigt eftersom jag inte kan ha jeans. Iallafall inte de jag kunde ha förra sommaren. Sen är det ju fint väder oxå, annars skulle jag väl ha mjukisbyxor eller nåt, haha. Det jag vill komma fram till är att jag vill börja träna. Alla i min familj tränar och håller sig i form, alla förutom jag. Jag får ofta förfrågan om att följa med men antingen så är jag så jäkla trött eller så är det något annat. Skulle vilja gå till friskis iallafall en gång i veckan med någon. Gärna olika människor. Annars kan någon betala en laserbehandling så jag får bort bristningarna och sen ett fettsugning. Tack på förhand. Nä okej, men det känns som att allt skulle gå lättare om det fanns någon som oxå vill träna av olika anledningar. Behöver motivation till motion.


Music is a world

Sång hela dagen lång! På kören fick vi två nya låtar, blandannat denna och någon afrikansk. Det var somvanligt kul och på musikteorin lyssnade vi på denna hela lektionen, det satt ju inte helt fel det heller. Efter engelskan (där jag och Amanda fick som uppigift att lära oss denna låt och sjunga för klassen, haha!) var jag med Amanda på hennes fotolektion eftersom det var sångaudition klockan sex. Efter den satte vi oss i cafeterian med Yvonne och åt kebab och sen taggade vi till musiken. Jag var först i min grupp som innehöll människor som sjunger bra. Sjöng denna låt och det gick helt okej för att vara jag faktiskt. Men i Idol är ju den första sämst och den sista bäst. Jag kan bevisa det Amanda!




Föresten, om någon kommenterar kanske jag lägger upp en video när jag och Yvonne sjunger!

careful what you say

DÖR. Imorn är det sångaudition och jag kan inte ens låten. Det hjälper inte att ingen i detta huset vill lyssna när jag sjunger heller. Funderar på att byta låt bara för att den andra är kortare och det är inte massa prat emellan så man tappar inte bort sig när dom inte pratar. Fan, önskar att jag hade noterna trots att jag knappt kan läsa noter.

Såhär såg det ut när jag tränade i tisdags. Då kunde jag konstigt nog låten bättre. Kanske håller på att få ett nervöst sammanbrott. Ska sjunga lite för mamma snart och hoppas att det går bra. Klockan 18.00 imorn smäller det.

2/10 grattis!

how to make gif

bye saturday

Började dagen med att skriva klart en uppsats. Tror dock inte att den är tillräckligt lång eller bra, men det gör inget. Lite senare under dagen tränade jag på att sjunga. Tydligen hördes det ut i trapphuset och enligt Klas lät det bättre än orginalet, men det sa han bara för att jag började gråta, haha. Nu är det sovdags tror jag, mitt hår är kaos med flit..


du är inte en i mängden

Drömde en jättegullig dröm inatt. Det hela började med att två snubbar från skolan bad mig hämta ett glas äppeljuice till den enas mormor, och när jag hade gjort det ville dom oxå ha. Sen var det något med att en av dom var dum i huvudet egentligen, men jättesnäll när han var med mig. Töntigt? Ja. Men ack så gullig han var. Älskar att drömma ibland.


Emil har inget med saken att göra, men ungefär sånna kläder hade han i min dröm och jag blir nog dum av honom.


för jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat


RSS 2.0