Turn the pain into power

Livet är rätt dåligt men igår jobbade jag ihop min mållön och köpte konsertbiljetter till The Script så jag överlever ett tag till.

mobilupdate

Här kommer en liten update om mitt liv: (den handlar självklart om min mobil vad annars har inte mycket mer att leva för)
 
I söndags raderade jag Kim Kardashian spelet. Eftersom jag spelade så sällan gick jag från att vara nummer 1 till nummer 12 och det tog upp så mycket plats att jag knappt kunde öppna appen, Tack för dessa två månader får jag väl säga ändå. Andra appar jag använder som tidsfördriv är ju Tinder. Får ALDRIG matchningar längre (inte ens Simon från Biggest loser eller killen jag är hemligt kär i liksom) och börja tro att det är fel på appen så jag uppdaterade den men nu tar den för mycket plats att jag inte kan öppna den. Kuuuuuuuuul. Kommer aldrig hitta kärleken. Det stora problemer här är ju såklart min mobil som är och alltid har varit sämst. Oftast är den bara seg och så men på senaste tiden har den ju varit inställd på hörlurar och jag har inte förstått varför.Tills igår. Inga andra hörlurar än mina får plats för att de har gått av I TELEFONEN?? Det förklarar en hel del. Har försökt allt men nyss satte jag i hörlurarna ifall någon skulle ringa så jag kan svara snabbt och när jag drog ut de igen hängde den andra delen med så den funkar igen!!!!!!!!!!!!!!! Är så lycklig. Om man bortser från att den fortfarande är sämst och alltid säger att jag får mail så jag drömmer mardrömmar om det ljudet hehe men jaja DEN FUNKAR!!!!!!!!!!!!! och jag måste köpa nya hörlurar. Det är vad som händer i mitt liv + jag är förkyld, mindre kul.

kvalvecka

Här kommer ett ointressant inlägg om vad jag hoppas ska hända på kvalveckan i idol. Idag hoppas jag att Fanny D och Mollie går vidare. De sticker ut mest och jag är lite kär i båda. Imorn är det första killgänget och alla mina favoriter. Måste ändå säga att jag hoppas mest på Samuel och Hampus. På onsdag hoppas jag Twyla och Saranda (också ascoola tjejer som jag vill vara bästa vän med) och på torsdag är jag så kluven. Tinas favorit är Thomas så han får väl gå vidare och Tristan är ju min bebis om han chillar någon jävla gång (kanske Josefine också). Som wildcard hoppas jag Lisa, Niklas, Rolf och valfri deltagare som kommer åka ut först. Där har vi mina drömfinalister men kan tänka mig att fler äldre kommer komma med. 
 
Tidinställer detta (skrivet på måndagen) så ingen som hatar mig kommer rösta ut mina favoriter för det händer hela jävla tiden tillexempel när jag säger vilka jag vill ska in i riksdagen och så händer inte det ja ni vet vad jag pratar om hejdå.

val 2014

Idag är det som antagligen alla vet VALDAGEN. Jag är i vanliga fall inte ett dugg insatt men det här året har vsrit det mest påfrestande någonsin med alla olika åsikter och folk som inte tycker som jag. Det är ju inte första gången jag röstar eftersom jag både röstade i kyrkovalet, EU-valet och två skolval om det räknas. I det första skolvalet år 2006 kommer jag ihåg att jag röstade på Vänsterpariet. Min storasyster hade sagt att de inte ville ha läxor eller prov eller nåt vilket jag tyckte var skitbra. Fyra år senare (woah vilken skillnad på 12 och 16 år??) röstade jag i gymnasiet. Då kände jag att MP var rätt. Tror det var för att storasyster (jäklar vad lättövertalad jag är) sa att de antagligen skullle vinna valet men ICKE. Ett snäpp före kom SD. I tre år fick man skämmas tills det var dags att påverka igen och nu är vi här (röstade miljöpartiet i EU-valet också, det var morsdag och jag var kluven så mamma fick bestämma). I det här valet har jag läst på allt själv och skaffat mig en egen uppfattning. Har velat fram och tillbaka mellan S och F! och här är min motivering: jag vet att man ska rösta på de man håller mest med men jag vill två saker med det här valet, att S vinner och att F! kommer med i riksdagen. Jag är trött på att de med pengar och som är högre uppsatta får det bättre, jag är trött på de ökade klyftorna i samhället, jag är trött på att man normaliserar Sverigedemokraternas politik, jag är trött på att det inte är jämnställt och jag är trött på alliansen. Jag kan inte säga att det kommer bli bättre med ett regeringsbyte men är så himla redo för det. Ta en jävla chans, det är inte direkt så att jorden kommer gå under. Tror snarare att allt blir sämre med fyra år till. Eftersom jag är dålig på att övertala folk och inte vill komma någon vart med detta kommer jag lägga upp det 20.00 när vallokalerna stänger. Imorgon hoppas jag på att få vakna upp till ett bättre samhälle där ALLA har det bra och där man inte bara tänker på sig själv. Tack för mig hejdå.
 

kulturnattsoutfit


kul(tur)natt

Igår var det ju äntligen dags för kulturnatten! Jag var på stan tidigt och kollade på lite allt möjligt. Älskar att bara kunna gå runt och ändå aldrig vara uttråkad eller riktigt ha någon plan. Såg blandannat folk som sjöng och spelade, några som slogs, olika danser och så snackade vi lite med några feminister. Perfekt blandning helt enkelt. Klockan tre åkte jag och mamma till skrotcentralen och kikade. Fick gå från bussen med klackskor bara för att se att det fanns andra bussar som gick hela vägen. Eftersom jag inte kunde gå och vi båda var hungriga stannade vi inte så länge utan tog en gammal buss tillbaka till stan och åt pizza. Efteråt träffade jag Amanda, Tina, Minna och Valle som alla skulle gå och kolla på när Faceplant spelade. Någon annan som var där var självaste Erik Grönwall(!!!) så det var roligt. Han fixar säkert skivkontrakt till brudarna på direkten.
 
 
När de spelat färdigt gick vi runt på stan ett tag och hamnade tillslut på Williams. Jag och Minna delade på två shotkannor innan vi lite spontant gick på stumfilm. Var så himla full och förstod ingenting av filmen men förhoppningsvis var det lite förvirrande för alla. När den var slut gick vi till GH och spelade galenpanna med några andra tills nedervåningen stängde. Måste säga att jag var förvånansvärt bra på det och gissade alltid rätt. Tyvärr skildes gruppen åt mot två olika håll sen, några tlill Palermo och några andra till Williams. Ni kan ju gissa vart jag och Tina hamnade. Där träffade vi andra stammisar som vi hamnade på efterfest hos. Det tog över en timme att hitta en taxi och när vi väl kom fram var alla så trötta så jag tog sexbussen hem och somnade tidigt imorse. Hade dock väldigt kul trots att jag blev kallad korkad när jag bevisat motsatsen.

jamsession med yvve-d

Har inte skrivit ett riktigt "vardagsinlägg" på ett tag så här kommer det! Idag har jag umgåtts med min vän Yvonne. Vi åt macka vid ån och pratade om viktiga saker såsom miljön och feminism och tinder och vem som är bästa rapparen i stan. Det sista var vi lite oense om så vi gick till hennes replokal och jammade lite. Jag trummade och vi båda drog varsin rappvers. Av någon anledning handlade alla låtar om Boland och lärarna men man ska väl rappa om det man brinner för? Roligt var det och ett tag råkade vi ha fönstret öppet så om någon körde och tog illa upp ber jag lite om ursäkt. När jag var på stan passade jag även på att hämta mina nya skor som gör mig 181 cm lång och prata med telenor om min telefon. Killen i kassan testade starta om den. Man ba VA shit är det ens möjligt det har jag aldrig provat förr?? Är helt slut nu och ska snart sova för imorn jobbar jag på ett av mina favoritställen (vet att man kanske inte får säga så men jaja) så det ska bli kul. 
 

kval och val

OKEJ HÄR KOMMER ETT ARGT BLOGGINLÄGG ENDAST I CAPS iallafall ett tag SOM HANDLAR OM MIN KVÄLL. FÖRST IDOL DET VAR KUL man fick reda på vilka som skulle till kval. Thomas, Niklas och Oliver fick besked samtdigt. Om ni följer mig på twitter vet ni att Oliver är min TUSSEBABE som jag älskar mycket. Juryn sa till Thomas att han var rätt dpligt och inte stack ut och liksom ingen bryr sig om honom MEN (!!!!!) hans frippa är ju rätt kul så han får gå vidare. Till Niklas sa de ungefär samma sak men de har ingen riktig hunk som alla gillar så han går också vidare. Oliver får höra att han var bra från början till slut. Han var den enda i sin grupp som gick vidare därifrån och var skitbra på solosång men nja ne venne du går inte vidare herrå hälsa Jacob. VAD ÄR DET FÖR FASONER HAN VAR JU BARA BRA och snygg OCH SÅ SKICKAS HAN HEM SÅDÄR. Tur för juryn att jag är kär i Hampus och Samuel också. Angående Paradise hotel var det ett roligt avsnitt och Kian var rolig men äcklig som vanligt sen får man veta att han kommer åka så alla var glada (utom typ Ylva och Eric som är kära i han) men vi hade det bra sen råkade Ullis åka vilket var tråkigt men det var typ omöjigt att få ut Jasmine och jag älskar Jasse så jaja. MEN SEN FÅR MAN SE EN JÄVLA DOCKA OCH NÅGON SOM BA "JAG GILLAR INTE DIG" SEN ÄR DET ERIC AKA SNYGGERIC AKA BEBIS AKA HERR LINDSTRÖM INOM EN SNAR FRAMTID SOM FÅR DEN OCH BREVET BA "sry åk hem någon ogillar dig vi ses kanske venne hälsa din loverboy Kian hehe" SEN VAR HAN BORTA???? Hade ju sett fram emot fina stunder mellan Eric och Kristian. Får väl leva med att Kristian faktiskt är kvar för han är alltid nummer 1 om Eric inte är där men också om han är där men förstår ni det är oavgjort. HÄR ÄR MER ORD I CAPS HEJDÅ VI HÖRS NÄSTA GÅNG JAG ÄR ARG.
 
        "Tja Frida whats up sry att jag åkte see ya babe du är bäst"                 "miss you Frida ser glad ut men gråter inside"

saker som hänt sen sist

Saker som hänt i internetvärlden: Sverigedemokraten Erik Almqvist retweetade mig och hans anhängare var jättearga och kaxiga. Ungefär samma dag fick jag 100 följare på twitter så det gjorde mig ingenting. Min telefon är nära döden på riktigt och jag kan inte prata i telefon eller lyssna på musik om inte hörlurarna sitter i (plus att tinder laggar buhu </3)
 
Saker som hänt i verkliga livet: Var ute med Yvonne och Tina i fredags och hade kalaskul. Favvobartendern var tillbaka och jag trodde Yvonne sa "jag vill ha lammkött" och jag höll med men tydligen sa hon "jag vill ha tequila" så vi shottade istället. Fick höra att min vanligaste fras är "här sitter jag" och resten av kvällen spenderade vi med våra nya bästisar. Igår skulle jag träffa Amanda på Gränby och sen råkade vi träffa på Tina så vi hängde där i några timmar och sen idag jobbade jag (skitjobbigt när telefonen inte funkar och jag måste få jobb genom att de ska ringa men det löste sig tillslut)
 
Saker som hänt i pojkbandsvärlden: ONE DIRETION HAR SLÄPPT EN NY LPT BARA SÅDÖR DET ÄR PERFEKT OCH IDAG TÄNKTE JAG ATT JAG OCH HARRY PÅ RIKTIGT BODE GÖRA BARN IHOP SÅ KANSKE ÖDET VET EJ ÅTERKOMMER OM DET MEN LÅTEN ÄR SÅ FIN OK DET VAR ALLT (liksom vill ju ha Louis men han är lite äldre och Liam är ju askul men vet inte och jag och Harry är lika gamla och tror vi skulle ha kul ihop så om du läser detta ring mig) (skulle völja mellan Zayn och Niall också men tanken kom upp efter jag inspg att jag måste få barn med en britt och de är ju inte 100% liksom) OCH THE VAMPS HAR SLÄPPS NY MUSIKVIDEO (också poteniella pappor till mina barn de är ju lite yngre också och lätttare att övertala)

homeparty

Idag var det dags för homeparty med Gudrun och F! i Universitetsaulan! Tyvärr var det en timme kortare men motsatsen till tyvärr var det för att det har gått så bra och Gudrun var eftertraktad hos media. Plus att hon skulle tillbaka till huvudstaden för att debattera mot herr Åkesson i aktuellt som pågår just nu, missa inte! Fick med mig en ballong, ett armband och en pin hem. Är mycket nöjd med allt och det var så roligt att höra henne prata! Trodde jag hade bestämt vad jag skulle rösta på men har blivit osäker igen, vill ju så gärna att de ska in i riksdagen! Här nedan kan ni se hennes fina anteckningar. Det kanske ser förvirrande ut men det är logiskt. Iallafall om man var där och hörde vad hon sa.
 

RSS 2.0