vecka två i paradiset

Har lovat mig själv att inte blogga så mycket om Paradise hotel men måste bara prata om veckan som gått. I tisdagens avsnitt pratade deltagarna om hur många de legat med. Antagligen har alla hört att när Smail sa 300 tyckte alla att han var väldigt cool och han fick mycket respekt. Lite senare frågar de Jasmine som inte riktigt håller räkningen men säger att de är runt 30. Stämningen blir lite stel och när Eric säger "det är fruktansvärt mycket för en tjej" brakar det loss på twitter. Älskar att folk reagerade för det är helt absurt att det är så. Det vore exakt samma antal om en kille legat med 30 personer?? Jag tyckte att 300 var väldigt mycket men brydde mig inte för det är hans ensak och alla får väl ligga med vem fan de vill. En person är inte antalet de legat med och det är ingen annan som ska lägga sig i eller behöva veta något om andras sexliv. 

Senare på kvällen blev det bråk mellan Eric och Ylva och dagen efter kunde man läsa om att Eric bad om ursäkt och ångade det han sa till henne. Tycker den unga herren är skyldig hela världen ytterligare en ursäkt över det han sa tidigare, men han verkar inte förstå bättre. En annan konstig grej i det avsnittet var när Kian klagade på att Jasmine var äcklig för att hon rapade och bajsade. Jag vet inte vad han har lärt sig i skolan men det är mänskligt, tjejer har också en ändtarm. Hon bjuder på sig själv och skämtade om det medan han mest blir äcklad. Om det vore en kille som sa samma saker eller  tror jag knappast han hade reagerat på samma sätt. Hon bajsar fyra gånger om dagen, det finns väl inget annat att prata om.

Igår var det parcermoni och nästan alla valde samma partner, förutom Smail som chockade alla genom att skicka ut Natalie. Jag tycker det var bra, den andra tjejen hade knappt fått en chans och man märkte knappt av Natalie. Alla andra i huset blev däremot skitsura för att han hade gjort så. Det verkar komma som en chock att folk spelar och ljuger men här är en påminnelse: ni är med i Paradise hotel, det är vad programmet går ut på. Den här veckan har Smail och Jasmine blivit mina nya favoriter medan Kian och Eric har sjunkit i mina ögon. Sen att jag vaknade upp till blogginlägget nedan gjorde inte min uppfattning om Smail sämre direkt. Älskar Jasmine som pratar om bajs som om det vore ett samtal om vädret och Smail för att han inte gör som de andra killarna vill. Eric och Kian skulle väl helst välja varandra i en parcermoni om det gick.
 

O'birthday

Idag fyller en av de absolut snyggaste killarna i världen år och det ska väl firas. Kollade på senaste Teen wolf en dag tidigare än vanligt så det kan jag ju inte göra, MEN tänker äntligen kolla på The first time som jag velat se så länge men inte haft rätt tillfälle att se den (när jag ska se en film jag vet att jag kommer älska måste jag alltid se den på rätt sätt eller på en speciell dag eller med en speciell person. Lite jobbigt men så är det) förrän idag när självaste Dylan O'Brieeeeeeeeeeeeen fyller år! Dessutom är det cirka en månad kvar till The maze runner kommer ut och jag kunde inte bli mer exalterad. Får inte nog av den mansgrabben. Han är verkligen nummer ett på min drömkillelista. Man kan inte bli mer perfekt. Men innan jag börjar kolla är det ju Idol och PH! Det kommer bli en lång natt. Allt för Dylbil dock.
 
 
Försökte hitta en bild när han inte hade något tröja men helt ärligt gillar jag honom mer med kläder på så jag tog den fina som Teen wolfs twitter la upp idag.  Ser ni hur perfekt han är eller jag orkar inteeeee. Det var allt hejdå.

one two three drink

Igår blev jag bjuden på surströmmingsskiva hos Tinas familj i Björklinge. Jag är ju inte direkt någon fiskätare men Tina hade lagat annat mat som var jättegod. Det var en supertrevlig afton med Ericssonsläkten. När allla andra skulle åka någon annanstans och dricka kaffe tog jag och Tina bussen ner på stan där vi sen mötte upp Yvonne som hade jobbat och gick till Williams. Jag drack kanske lite för mycket och gjorde konstiga saker (för att vara jag mvh lugn som en lama) som att dansa ensam inne på toaletten, springa något varv ner till domkyrkan och tillbaka, sjunga för bartendern och sist men inte minst spotta på Sverigedemokraternas valstuga. Kan inte påstå att jag ångrar något dagen efter iallafall. Tog tydligen över Tinas telefon och dokumenterade lite ifall ni vill se. Det är däremot något jag kommer ångra men jaja.
 

paradise idol

Allltså det bästa med hösten är ändå säsongstarter på tv. Idol klockan åtta och Paradise hotel som slutade nyss. Vet exakt hur jag kommer spendera mina vardagskvällar nu. Lite åsikter om avsnitten, idol är ju favvis1 och han Tristan var ju ursöt. Antagligen en framtida favorit. Twyla var så himla cool, skulle lätt vilja vara hennes kompis. Det var en bra start och jag är så exalterad för morgondagen. Paradise hotel var lite segt i början men har fått två favoriter. Saga och Kristian. Saga var en klar favorit för helvete vad snygg hon är (+ vart har hon köpt klänningen??) och Kristian är en liten tusse man bara vill hålla i handen. Längtar så jävla mycket till imorn och hoppas på nya snygga killar att dreggla på. 
 

Tove och Frida 19 åååår!

Igår for jag ut till Rasbo för att fira Frida och Tove som båda fyller år nästa vecka! Det blev en rolig kväll med mycket festligheter. Tjejerna hade dekorerat jättefint i huset, blandannat vattenballonger i poolen som tyvärr inte användes eftersom det regnade sen. Istället spelade vi spel, dansade, hade paketöppning och mycket annat. Jag, Stina och Frida satt uppe längst när alla åkt hem eller somnat och pratade om tjejsaker innan vi somnade i varsitt rum. Imorse kollade vi alla på Sex and the city och åt osthjärtan. Är så himla trött efter två dagars festande och imorn ska jag förhoppningsvis börja jobba igen så det var lite mitt avslut på semestern som varade i cirka två månader. Tack för den här sommaren!
 

peaceoutfit

Tröja - Vero moda. Kjol - H&M. Gummistövlar - Deichmann. Rolig fakta: köpte tröjan till valborg men eftersom det var Mean girls tioårsjubileum och en onsdag behövde jag en rosa tröja istället så igår var första gången jag använde den.
 

uppsala peace party

Igår drog jag med mig Tina till botaniska där det var fredsfest hela kvällen. Direkt när vi kom började det regna så första timmen spenderades under ett tält. När regnet avgått träffade vi på Burellsarna och 24UNT ville intervjua oss innan vi gick och åt. Jag och Tina lämnade området och åt på stan där Denise sen skulle möta upp oss. På vägen tillbaka gick vi in i två tjejer som klev ur en taxi. De såg ut som riktiga Rebecca och Fiona fans med exakt likadana kläder och med resväskor, så det hade säkert rest långt. Sen kom vi på att det antagligen var äkta varan och vi hade bara gått förbi????? Tillbaka på området var det bra dansmusik och vi träffade flera gamla klasskompisar som mot förmodan kände igen mig. Denise lämnade oss så jag och Tina köpte en asäcklig öl någon kille dricka upp. Klockan tio var det dags för Rebecca och Fiona och vi dansade och hoppade och dansade tills vi inte orkade längre och gick till Williams. Där träffade vi samma gäng från när vi var ute i onsdags så det var kul. Råkade hamna inne på toalettten med halvt okända människor så bartendern knackade på och körde ut oss innan jag hann kissa men då lät han mig gå på personaltoaletten istället.
 

ombre

Var uppe tidigt imorse för att få till frisören. Har ju haft samma hårfärg i sex år och samma frisyr i cirka fyra så kände att det var dags för en förändring. Är fortfarande inte helt van och vet inte om jag passar i det än. Det konstiga är att jag kollade mig i spegeln och såg ut som en människa, alltså jag såg hur jag ser ut egentligen annars är det mest ljust hår man ser. Snapchatade lite under besöket och fick fina svar av mina kära vänner. Är inte 100% fotogenisk än så ni får också se de bilderna. Hatar hur frisörer plattar min lugg och vet väl inte riktigt hur det set ut egentligen eftersom hon lockade håret, men det blev en förändring iallafall! Känner mig cirka 5 år äldre men vet inte om det är bra eller dåligt.
 

we do what we want

Hej bloggen jag är lite full men tänkte blogga för min dor var på. Torsdag var jag hos Ffrida och åt middag och kollade på film och klappade katt sen sov jag där och dagen efert (fredag) skrev Yvve och ba "ska vi ses" jag ba "ok" så vi tog en öl sen var det tråkiggt på Williams men sen ringde Evelina s vo gik tillbaka och var med det gänget sen gick vi och då ringde Frida som också var ute vi hon hängde på oss sen gick vi till terasssen och var där sen försvann alla så jag och frifs gick till McDonads och sen utanför träffade jag bekanta och pratade SE S¨G JAG MIN DRÖMKILLE GÅ IN DÄR OCH JAG DOG så det var en kul kväll här nedan är jag och min snygga vän Frida för hon är snäll. PS har skaffat Tinder det är kul har redan 70 persoer på min lista det var alls förlåt för felstavningarna men jag har det bra s nu vet ni det jg ska aldrg mer blogga full jag lovar. PPS yvonne är min gudmor. Alla kontrakt är påskrivna. PPPS godnatt sov gott hejdå.
 

båtveckan

I torsdags hjälpte jag storebror att flytta ut sen lämnade jag Uppsala helt och åkte till Amanda i Stenskär. Kände verkligen att jag behövde komma bort och det gör man bäst med dåligt internet, roliga människor och mycket alkohol.
 
 
Hennes storebror och hans kompisar var också där och gjorde goda drinkar och bra mat till oss hela helgen. Vi åt grillat varje dag. SÅ GOTT. Trots att det ibland blev fin fläskfilé och korv tillsammans, haha. Kött som kött liksom. Amirite??
 
 
På torsdagskvällen gick grabbarna ut men vi stannade hemma och tog det lugnt. Hon fick sina födelsedagspresenter (bruden fylllde ju 20 i måndags!!) och vi gick och la oss tidigt. Dagen efter hade jag och Amanda i uppdrag att panta, tanka, handla och lite annat i Öregrund eftersom ingen annan var speciellt pigg. Då såg vi också en söt katt med ful röst.
 
 
Efter middagen åkte vi alla taxi in till "stan" och festade hela natten lång i öltältet. Kände att jag hörde hemma på det dansgolvet trots att det var så svettigt och jag spillde dricka på allt och alla hela tiden. Innan vi tog samma taxi hem åt vi kebab och sprang genom Öregrund för att samla ihop hela gänget som då hade utvidgats. På lördagsmorgonen mådde ingen speciellt bra men jag och Amanda tog ett dopp i havet innan Tina kom ut och lunchade med oss i den varma solen.

 
Istället för att ringa efter taxi på kvällen hade vi turen att ha flera nyktra chauffören som körde oss in och hem. Vi fortsatte dansa gärnet i tältet och mådde så himla bra. Det var dock bara jag och Amanda kvar på slutet men det var så sjukt kul. Älskar älskar älskar att dansa -På något sätt var vi alla samlade vid kebabstället igen och nästan alla kom tillbaka till stugan. Imorse hjälptes alla åt att storstäda och nu är jag hemma igen. Herregud vilken bra helg det varit.
 

RSS 2.0