the dress

Okej jag trodde inte det skulle leda till detta men jag känner att jag måste. Under natten började en klänning cirkulera runt internet. Folk sa att den var blå/svart och andra tyckte vit/guld. Kollade sen upp en blåa klänningen och sen kunde jag gå vidare med mitt liv. Tills alla andta sa att den var vit. HUR KAN MAN SÄGA ATT DET ÄR VIT DET ÄR UPPENBART ATT DEN ÄR BLÅ. Ska inte gå in på mer detaljer eftersom jag vet att jag har rätt men måste bara skriva av mig lite. Alla förutom mormor och några tinderkillar säger att den är vit men mormor kanske bara vill vara snäll och tinderkillar är oftast dumma i huvudet. Det var dock en som sa att det hade med sinnesstämningen att göra och att jag skulle kolla på den igen när jag inte var så upprörd. En annan teori jag har är att jag ser färger mycket starkare än alla andra för jag har magiska krafter och alla andra är sämst. Jag kommer inte vila förrän jag vet med säkerhet att jag har rätt och resten av världen ser en blå klänning. Ska spendera varje vaken minut med att ta reda på varför folk ser fel. I won't surrender.
 

tentamenfirande

Har suttit med hemtenta hela veckan (förutom i måndags då jag var på korridorsfest hos Amanda, det var kul!) och igår blev jag äntligen klar. Gick ut med några kursare för att fira friheten trots att jag antagligen inte får godkänt, haha. Vi hängde för hemma hos en och sen drog vi till Värmlands. Redan i kön var det roligt när en snubbe började ifrågasätta feminismen och jag inte kunde argumentera så jag släppte fram de andra som har så himla mycket bra att säga. Det konstigaste är att jag i vanliga fall inte skulle bangat trots att jag inte var ett dugg intresserad och nästan lite äcklad men brudarna sa till mig att jag kunde få så mycket bättre och andra snälla saker. När vi kom in dansade vi gärnet tills de stängde och sen drog de andra vidare men jag är hundvakt hela veckan och hon har redan gjort både det ena och det andra inomhus så jag vill inte riskera något. Vill minnas att jag gick ut en promenad med henne när jag kom hem inatt också haha??? Hade iallafall en skitrolig kväll och tycker om klassen så himla mycket men tog inga bilder så lägger upp smakprov på sånt som klassen har delat med sig av under tentaperioden på facebokgruppen. Äkta genusvetarhumor.
 

valentine

Igår var det ju alla hjärtans dag vilket som ni kanske vet är en av de tre bästa dagarna på året! Det är nämligen den enda dagen på året jag gillar kärlek och inte kräks på folk som är i förhållanden. Var hemma hos Amanda under dagen och dekorerade hennes lägenhet med kärleksgrejer. Skrev lite fina lappar som jag satte på olika ställen i lägenheten med snälla meddelanden. Lite senare kom Tina över och vi lagade mat som  var klar lagom till att Amanda kom hem. Planen var att vi skulle kolla på melodifestivalen sen direkt efter gå till Kalmars och när Yvonne slutade möta henne på Uplands men efter mello fick vi besök och när vi tillslut kom till Uplands var det fullt så vi mötte upp Frida och gick på vanlig klubb istället. Trots att kvällen inte riktigt blev som planerat hade jag jättekul med mina favoritsingleltjejer!
 

This shit is bananas

Alltså håll i hatten och gissa vad jag gjorde igår?? KLUBBADE. Efter skolan och byxshoppingen och träningen duschade jag och blev redo för fest. Lite spontant mötte jag upp Yvve och Amanda för att få till Snerkes. Har ju aldrig varit där förr men det får ett mycket högt betyg skulle jag vilja påstå. Bra musik och trevliga människor. Både jag och Amanda träffade på våra kursare där också så det var roligt! Fast det bästa under hela kvällen var när Yvonne hade tappat sin mobil så hon ringde den från min och försvann sen bort för att leta. Efter ett tag hittade vi henne och hon berättade att några snubbar hade hittat den. Alla var glada tills jag bad om att få min mobil tillbaka, hon hade nämligen tappat bort den direkt efter. Hahahahahaha. Förstod att den låg vid snubbarnas bord men det var roligt ändå. Vet inte vart jag ville komma med detta men det är roligt att vara student ibland. Inte just nu dock för jag ska läsa en hel bok tills imorn. 
 

RSS 2.0