woho!.. eller?

Har kommit in på mitt förstahandsval på gymnasiet, borde väl vara överlycklig nu men eftersom jag i efterhand har ångrat mig så spelar det ingen roll. Skulle nog egentligen vara skönare att inte komma in, hehe. Förhoppningsvis kommer jag in på den andra skolan jag försöker komma in på, annars får jag väl hitta på något annat att göra med mitt liv. Jag är ju så begåvad och skulle klara mig utmärkt utan utbildning.


.


I guess I was wrong

Idag fick jag och Bea knappt jobba med dom andra, det var ganska taskigt tycker jag. På lunchen åkte vi hem till henne och satte på ett youtubeklipp på Omegle. Det var faktist några snubbar som trodde på att det var en tjej med gigantiska bröst som försökte vara sexig som dom pratade med. När vi kom tillbaka till skolan fick jag och Bea städa ugnar och lådor/skåp. Vi använde läskigt medel som man hostade av till ugnarna, och när vi nästan var klara läste jag att man skulle ha plasthandskar och typ skyddsglasögon och man skulle undvika att få det på huden eftersom det var frätande..



"ishjärna"

Dagen har varit seeg, har bara tvättat en massa fönster. Vi började med musiksalen där vi hade lite svärdfight innan vi började, fast då fick jag en sticka. Inte kul asså. Sen tvättade vi enda fram tills lunch. Killarna åkte hem, Karin skulle till vårdcentralen och Bea sov så jag satt ensam tills Karin kom tillbaka, då gick vi ut och gungade. När vi började igen fortsatte vi tvätta.Efter ett tag sa Claude att vi skulle skita i det och åka och köpa glass istället. Vi fick sluta klockan två och då åkte jag och Denise in till stan. Jag köpte en stor läsk med mycket is medan Denise kollade på eftersom hon bantar.


Out of control

 

Jag kommer nog sakna att jobba med dessa människor, hehe. Jag står där på sidan som värsta tönten, fast det kanske är min roll här i livet. Filmen är tagen från Karin.


28

Min blogg fyller två år idag! Woho på det. Jag sitter mitt i ett rum som håller på att tapetseras, så man blir inte så taggad på att sitta vid datorn. Ska försöka hitta på något roligt att göra, men det kommer jag aldrig lyckas med, hehe.


najsbajs

Hela förmiddagen städade jag skåp. Hittade lite saker som låg kvar, tillexempel skor som Andreas passade mycket bra i och ett par leggings som Bea klippte sönder. Under lunchen sjöng jag fina låtar medan Bea ritade. På eftermiddagen fick vi bära en massa gamla datorprylar, jag råkade tappa en skärm när jag gått typ en meter, hehe. När vi var klara med det städade vi ur matsalen, så nu är den helt tom och alla grejer står utanför. Eftersom vi äger så sjukt mycket fick vi sluta halv två istället för tre.

Smygbild på mina coola arbetskamrater, hehe..

soft

Eftersom mamma har lagt in Sven Ingvars på min spotifyspellista lade jag in lite Miley Curys till henne. Fast hon tror inte på att det är hennes spotify, haha. Nu ska jag typ sova, ska ju upp tidigt imorn. Sista veckan jag jobbar, woho!


money for nothing

Jag har fortfarande inte varit ute, haha. Går runt med korta shorts och en tröja som det står PALM på, planerar inte att visa mig ute såhär. Det känns inte som sommarlov, jag måste börja göra något på dagarna. Kul att alla andra har planerat vad dom ska göra hela sommarlovet. Jaja, om ungefär en månad kommer jag vara rik, det finns säkert något jag kan hitta på då. Annars kan jag ju alltid köpa kompisar och en pojkvän.

Gammal bild, hehe.

I feel like I've known you forever by now.

Idag borde jag åka iväg, vilket jag ska göra snart, nångång. Det känns som att folk är sura på mig, inte okej alltså. Just nu är jag sur på mig själv oxå, jag sitter inne när det är sjukt soligt ute och jag måste ändå ut och handla. Ska nog stänga av datorn då, snart..


hehehehehe

Under midsommar förra året hade jag och Denise ett mål att vi skulle få 50 vänner på facebook. Då verkade det vara jättesvårt, och det tog säkert någon/några månader innan vi lyckades. Vi måste trott att ingen tyckte om oss eller nåt, haha. Jaja, nu ska jag sova.


gårdagen

Igår kväll åkte vi hem till Denise. På bussen var det en snubbe som ville stanna och kissa, han var lite skojig. När vi gick av såg jag en snubbe som såg ut som min bror, fast jag tror inte att det var han. Dom var iallafall trevliga och sa hejdå till oss. När vi kom till henne åkte vi ner till Testen. Precis när vi hade parkerat kom två snygga snubbar fram till oss och frågade om vi kunde ställa oss på varsin sida av den ena snubben så dom kunde ta kort och skicka till hans flickvän. Hon ringde till dom flera gånger men dom var coola och la på. När dom åkt satte vi oss på bryggan och chillade.


det är midsommar!!!1!

Jag och Denise drog ner på stan där det var öde. Vi köpte belgiska jordgubbar och satte oss vid ån. Där träffade vi Måsart. Han tyckte dock inte om mig tror jag, då han skickade sina kusiner på oss. Sen kom några stockholmare, dom ville nog bara påminna oss om att det var midsommar och kalla oss tråkmånsar. Innan vi begav oss hem såg vi en skejtare som skejtade, åt glass och spottade samtidigt! Det var ballt. Vi sprang till bussen för att hinna och busschauffören sa att han blev bländad av alla fina färger på oss, haha.


lycka till

Har försökt hitta kläder hela morgonen, nästan inga kläder ligger i min garderob så jag har fått kolla i stora kassar för att få fram något. Snart kommer Denise, och hon är duktig som har lärt sig åka buss alldeles själv så jag slipper åka till stan. Vi ska typ.. Åka någonstans. Nu måste jag hitta en väska innan jag slår sönder något, hehe. Nu är hon här, haha.


"space wagon"

Imorse åkte jag, Bea och Karin och hämtade bänkar i Stavby medan killarna fick städa. När vi var klara åkte alla in till stan där vi skulle hämta virke. Eftersom vi skulle sluta tidigare om vi hoppade över lunchen åt vi på McDonalds. Självklart hade mamma cyklat hela vägen till skolan för att jag hade glömt lunch och lämnat den där. När vi åt kom en massa kråkor och omringade oss. Efter ett tag kom korkade stora fåglar som blev ägda av kråkorna, haha. Efter att vi hämtat virket åkte vi hem. Karin, Andreas, Bea och Robert var jättesöta och sov i bilen, fick nästan lust att ta kort på dom, hehe. När vi kom tillbaka var jag med på ett onödigt yes-event möte och sen följde jag med Denise till tandläkaren. Där fanns med massa söta pojkar, man kanske borde skaffa tandställning, hehehe.


"ful groda"

Vaknade runt klockan fem imorse, två timmar senare vaknade jag igen när min buss gick. Så jag klädde på mig på fem minuter och gick sen till bussen, men eftersom jag hade missat den gick jag hem igen. Det känns som att jag inte har jobbat mycket alls idag, imorse tvättade vi några fönster, sen lekte vi med småbarn tills vi insåg att vi kanske skulle fråga om vi skulle göra något mer. Så vi städade ett klassrum och sen hade vi lunch. Jag, Bea och Andreas spelade brännboll med badbollen då. När vi började igen städade vi mer. Då råkade jag, Bea och Andreas ta glass från hemkunskapen, haha.

Idag är det precis ett år sen jag skaffade säng, haha. Asballt ju.

hejdå grönt

Mina väggar är klara! Så just nu flyttar och möbler. Jag har tagit ut ett bord och en.. sak så det blir mer plats. Alla möbler förutom min tv har flyttats, det är typ helt annorlunda. Vi har fått nya tapeter i hallen oxå, det är mycket ljusare och mer välkomnande. Kanske inte om man har epilepsi dock. Nej, nu ska jag flytta garderoben, woho..

heftig nerd

Idag har gått sjukt långsamt, och jag har varit lite arg till och från. När vi inte visste vad vi skulle göra lekte vi med småbarn, en snubbe jagade oss och sen sa han att hans storebror var 31 år och att hans kände hans storebrors fröken. Fast sen gick hans storebror i 4:an.. Men hans storebrors storebror gick på i 2:an på gymnasiet och skulle börja på Gåvsta nästa år. Medan vi pratade med honom kom Maddes lillasyster Molly och pratade med oss, hon är galet gullig, haha. Efter jobbet kom Denise, vi åkte hem till henne och sen till stan. Där köpte vi en glass på MACKdonalds. När snubben i kassan skulle ge oss våra glassar kom en jävla kines på honom så han tappade Denise glass, det var synd om honom. Sen fick Denise en jättehet pojkvän när jag inte såg, taskigt ju..


you can't stop it

Köpte två par solglasögon på stan. Ett av paren passar jag egentligen inte i och det andra är smått för små. Nu ska jag laga mat, ehh. Det kommer gå toppenbra!

Haha, jag har oxå varit cool..

...Eller?

Jag kom för tidigt imorse och hjälpte då lata snubbar bära saker och på eftermiddagen bar vi saker till en container, så vi fick sluta en timme tidigare. Under lunchen lekte jag och Bea med en badboll. Först spelade vi brännboll sen lekte vi med småbarn. På eftermiddagen när jag och Bea skulle bära en dörr vände Claude på den, eftersom vi var i en källare var det då väldigt passade att ha en bild på en clown på dörren, vad tänker folk med? Efter jobbet åkte jag och Bea åkte in till ungdomsmottagningen med Denise. Där läste jag en fin saga för dom som handlade om Denise. Sen gick jag och Bea på stan, vi såg mycket skejtare och åt glass, hehe. Hoppas imorn blir lika rolig som idag, haha.


empty room, empty heart..

Medan jag var hos Denise och hade det trevligt var mamma hemma och tog ut alla mina möbler. Så nu är det typ bara en säng, en garderob, en tv och en tom bokhylla i mitt rum. Inatt kommer jag få sova på en madrass i ett tomt rum. Det är ju inte alls jätteläskigt. Dessutom har jag inga gardiner så det blir extra ljust.

Hahahaha, jag igår. Jättecharmigt..

"lkycka till me dmerin"

Åkte till Rasbo för att möta upp Denise. På bussen var det ett antal snygga pojkar, hehe. Jag och Denise tog lite kort vid skolan, sen åkte vi hem till henne. Här kollade vi på knappnytt och en massa gamla msnkonversationer, vi var sjukt elaka mot en person då, det var typ två år sen, haha. Och så läste vi en jätterolig lista Denise skrev förut, hahaha.




five minutes to midnight

Innan jag somnade idag tog jag bort mitt plåster på ögat. Det resulterade lite kortare ögonbryn vid det ögat. Men ögonbryn växer ut va? Imorn ska jag till min gjulleunge, vi ska vara coola. As usual alltså. När jag bli stor ska jag gifta mig med en sjöhäst. Dom är coola. Precis som mig och Denise då. Fast kanske en aning coolare...


Dag fem (härma denise med rubrik)

Idag hann vi städa ungefär två klassrum under hela dagen. Men det var roligt och dagen gick jättefort. När jag kom hem hade vi besök så jag stängde in mig på rummet och somnade. När mamma kom hem åt vi mat på en byrå i mitt rum. Nu ska jag sno kakor från vårat besök som har dragit vidare någonstans. Btw, dom har börjat tapetsera om i vårat hus, nån gång nästa vecka börjar dom med mitt rum.

Jag igår, hehehe.

long trong gong

Idag var det bara städastädastäda på jobbet. Förutom när vi kastade blött papper på varandra, hehe. fast då fick vi städa bort det blöta pappret. När vi städade biblioteket läste vi roliga böcker, Bea läste upp roliga skämt för oss andra. "Det var en gång två bajskorvar som spelade hockey, då kom en diareéklump och frågade om han fick vara med, då svarade bajskorvarna: Nej det är bara för hårda grabbar." Efter jobbet åkte jag till Bea, vi satt som vanligt vid omegle/chatroulette. Dock dissade alla söta pojkar oss när vi skrattade åt dom.


god jul

Haha, hur gulligt är inte dethär? Jag hittade en fint julkort från Frida och Joszan. Imorn åker Frida till England btw, ha det så nice och eh.. SÄG TILL NÄR DU KOMMIT HEM. Om du vill alltså. Nu ska jag försöka sova, hehe.

1717

Idag började Andreas jobba med oss, så han och Robert fick bära möbler medan vi tjejer städade klassrum hela dagen. Ändå gick dagen väldigt fort. Under lunchen åkte vi alla till pizzerian. Jag och Karin värmde våran mat där, och dom andra beställde mat. Jonathan kom även dit och åt, hans röst har förändrats läskigt mycket sen jag hörde honom prata sist. Efter lunch fortsatte vi städa, jag fick ett fint halsband och smutsiga kläder.


see u

Nu ska jag kolla på en vuxenfilm som Jessica Simpson medverkar i, hehehe. Förhoppningsvis somnar jag och förhoppningsvis vaknar jag i tid imorn. Åker nog till Bea efter jobbet imorn och då blir det ingen bloggning antar jag.


jobbjobbjobbigt

Idag var det trevligt på jobbet, förutom att vi flyttade en massa bänkar till ett klassrum som vi senare behövde flytta över till andra sidan byggnaden typ. På lunchen var jag och Bea kvar i skolan och åt. När jag kom hem tänkte jag sova, men eftersom jag fått niornas avslutningskatalog så var jag tvungen att kolla upp folk jag känner, hehe.
Justja idag fyller min facebook ett år, hipphipphurra!

Min första profilbild, tagen för ett år sen, haha.

Fuck you, you hoe. Fuck you right back.


"kors i taket"

Första dagen på sommarjobbet idag. Vi var fyra styckna; Jag, Bea, Karin och Robert. Det var ganska chill ändå, vi flyttade möbler och tvättade fönster och lampor. Imorn ska vi börja jobba en timme tidigare och sluta en timme senare, så vi jobbar in midsommar då vi är lediga. Det blir att gå upp halv fem för mig, för att sen åka till skolan som jag tyvärr inte längre går på. Men jag ska inte klaga, jag får ju pengar, hehe. När jag kom hem hade mamma städat min garderob där hon hittat en novell jag skrivit för länge sen, den handlade om en snubbe som typ hatade sin frus dotter så han låste in henne på nåt ställe där hon blev fastknuten på den stol, dock har den inget slut, haha.

ännu en tråkig söndag

Denhär dagen har varit totalt meningslös, jag och min bror hade sjukt tråkigt så vi bestämde oss för att baka. När det var klart kom mamma hem med äckliga fiskar. Nu kommer jag inte våga öppna frysen för att hämta glass längre, haha.


glassiga


justin.. case.


fjårtiwzar

Insåg nyss att jag har över 30 spellistor på spotify. En är min och ungefär fem av dom vet att jag har deras spellistor, de andra är bara sånna som jag hittat på bilddagboken eller nåt, haha. Men det är chill, genom att kolla igenom alla listor hittade jag en låt jag letade efter. Den låten som fjortispojkarna sjöng på bussen igår, haha.


141414

Nu har Denise åkt, hon har alla coola bilder från idag så dom laddar jag upp ikväll. Snart ska mormor och morfar komma tror jag, för att fira att jag har gått ut grundskolan, haha.


fett me sociala

Denise tror att Koskenkorva är en finsk korv, hahahaha. Fett me kärlek var totalt jättetråkigt så vi köpte en tröja och drog typ. Vi träffade en människa vi kände och såg Justin Bieber, annars var det mest en massa fjortisar. På bussen till stan var det typ 10 fjortispojkar, dom tyckte nog inte om busschauffören, haha. På MAX råkade vi se Justin Bieber igen, fast då med hans snygga kompis. När vi ätit klart gick vi till ekonomikumparken och mötte Denise kompisar. Träffade även Adrian (som vi förövrigt blev bortrövade av), Sebastian, Jesper, Philip, Enis och en kines. Innan vi gick hade jag och Denise ett litet slagsmål, haha. Sen såg vi till så att inte Julia blev våldtagen.


tjarååå

Mitt rum är fortfarande stökigt och nu ska jag träffa nån snubbe på stan, GREAT!

task completed

Både jag och Denise är opepp på sommarlov, då är det bra att vi ska starta den tillsammans. Jag borde egentligen städa rummet så att folk kommer in där. Ska möta upp Denise nån gång, sen ska vi på Fett me kärlek. Precis som förra året så regnar det, gr8.


sommarlov..

Precis som i tisdags fick vi sluta tidigt idag. Hade bara idrott då vi fick kakor och engelska då vi fick godis. Sen var det slut. Hade avslutningen på kvällen, det var sjukt mysigt. Denise var även där för att fånga mig när jag faller. Jag försökte ta bilder med alla tjejer i klassen men vissa försvann ganska fort. Usch vad hemskt det är, jag kommer aldrig att träffa vissa av människorna. Lycka till i framtiden så ses vi om vi ses. Tack för allt ♥









goodnight

Jag ångrar mitt gymnasieval lite och imorn är det skolavslutning. Jag har inga skor och vill verkligen inte sluta nian. Skulle gärna gå på Gåvsta i några år till, hehe. Nu måste jag packa mina kläder tills imorn och hoppas att jag inte glömmer nåt. Ska även fortsätta platta håret utan att sätta foten på den, hehe.


ohno!


sommartider

Idag var det elevrådets dag, dom hade delat in alla klassen i hälften och så hade vi sexkamp. Vi körde även brännboll. Niorna mot rubbet, jag gjorde mitt första frivarv någonsin. Ingen behöver veta att jag sprang på Daniels slag, hehe. Vårat lag var sämst på allt, men ändå vann niorna. Priset var massvis med godis. Innan jag gick till bussen fick jag en ny kompis av Moa, hon hette Linnéa tror jag. Gick runt på stan med Denise ett tag sen, hon har krulligt hår och mustasch..


I'll wear those shoes and you will wear that dress.


"prom"

Åh vad jag kommer sakna denhär klassen. Jag insåg det när vi hade "prisutdelning" på avsutningsmiddagen idag. Alla var sjukt fina och det var sjukt mysigt. Frida fick servera mig, det var hon väldans bra på. Även om hon inte lät mig äta upp min mat. Efter maten var det party, man fick lite ont i fötterna av att dansa. Mot slutet när folk började åka hem stannade jag och Jossan och dunkade Johan Palm, jag la även in en Johan Palm låt på någons spotifyspellista, hehe. Träffade även Denise både på morgonen och kvällen.


snart slut..

Efter skolan idag är det middag för niorna. Åttorna ska laga mat och servera oss, hehe. Förra året fick jag servera de dåvarande niorna, förhoppningsvis är åttorna lika bra som jag var då, hehe.. Nu ska jag packa ner klänning och sånt till ikväll.

Tagen från Joszans facebook, hehe.

95DD

Åkte till Fjällnora med klassen idag, men eftersom det kom massvis med folk dit åkte vi till Lännabadet istället. Det var mysigt, även om jag inte badade. Våran klass är väldigt normal som hoppar i med en cykel och solstol i vattnet. Det var en annan klass där som var lite rolig, två killar klagade på att man inte fick röka hasch i Sverige, haha. När vi kom tillbaka till skolan kom Denise och åkte in till Gränby med mig. 


Wake up in the morning feeling like P. Diddy

Tänkte ta bussen som går åtta till skolan, men då kommer jag vara tvungen att vänta länge på alla andra. Så jag tar nog den som går halv nio, men då kanske jag kommer för sent. Fast ehm.. Bättre sent än aldrig säger vi. Dessutom måste jag åka typ nu för att hinna med den som går prick.


kinesöga

Tog av den stora plåstersaken jag hade i pannan nyss. Var beredd på att jag skulle vara helt blå/röd eftersom mina ögonlock är det. Men nej, jag var bara en aning gul. Ser ut som en kines med lila ögonskugga. Nästan iallafall..


Det gula syns knappt här, hehe.

sveriges nationaldag

Jag åkte ned på stan och kollade klänningar med syster, vi fick gratis glass och såg Nanne Grönwall live. När vi shoppat klart satte vi oss och fikade, mycket nice.
Vilken.. Spännande dag har jag haft huh? Kolla på videon så blir eran lite roligare.


lite gulare

Mitt öga ser mycket bättre ut nu, igår när jag vaknade var typ hela ögonlocket rött men nu börjar det bli lite gulaktigt. Kan även sova på rätt sida så jag slipper kolla in i väggen. Snart kommer jag väl även kunna få på mig en hjälm som alla tycker jag borde ha, hehe.

Spärrar upp båda ögonen, haha..

"show me your tummy"

Åkte ned på stan och träffade Bea imorse, köpte en klänning eller nåt till avslutningen och sen åkte vi hem till henne. Där hade vi planerat att göra tjejsaker, men istället satt vi mest vid chatroulette/omegle och pratade med snygga pojkar. Dom var lite läskiga, hehe. Vi satte även på mig Beas peruk så jag kunde låtsas vara henne, haha. Det var faktist en som gick på det. Sen skulle vi lura Leon, men han är för smart för oss.


"fina flickor"

På slutet av skoldagen kom Denise. Vi fick cola på oss av småpojkar, inte okej asså! Vi åkte ner på stan och var på tivoli ett tag, där var det en läskig snubbe som tafsade på Denise, inte heller okej! När vi insåg att vi inte skulle våga åka nån karusell åkte vi hem och skejtade. Jag råkade slå skateboarden i ögat så jag fick ett blåmärke, ehh.. 


frida


tårttävling

Idag var folk snälla mot mig, dom frågade hur jag mådde och killarna i klassen gav mig en crosshjälm så jag inte skulle ramla och göra illa mig. Ingen behöver veta att det var någon i åttans hjälm, hehe. Det var trevligt att göra tårta, Basse tyckte iallafall om våran. Under rasterna hängde jag lite med åttorna, då får man status. Efter lunch skulle vi kolla klart på filmen från igår, min klass hade fixat en bra plats åt mig och såg till så att jag inte ramlade. Efter skolan följde jag med Bea som skulle fota Robin när han skejtade. Efter ett tag kom hans kompis och kompisens flickvän oxå, dom var trevliga.


aj

Jag satt på bordet och kollade på en film som handlade om DNA och sånt. En kille hade för dåligt DNA så han "bytte" med en annan kille så han kunde bli astronaut. Jag började tänka på något och kände att jag behövde spy eller att jag skulle svimma. Helt plötsligt låg jag och sov i min säng, och mina klasskompisar stod runt omkring mig och sa saker till mig. Efter ett tag insåg jag att jag faktist hade svimmat. Jag såg dom inte, men gjorde som dom sa samtidigt som jag försökte fokusera på Matilda och vad hon sa. När jag hade satt mig på bordet började jag se lite och kände även att Bea hade papper mot min panna,  sen kom skolsyster och sa att jag skulle lägga mig. Då kunde jag se alla normalt och skolsyster ringde mina föräldrar. Efter ett tag kom en ambulans och jag fick åka på en bår till bilen. När jag väl kommit till sjukhuset var mamma och pappa där, och jag fick fortsätta åka på båren. Tillslut fick jag gå lite, så vi gick till ett rum med en katt på dörren. Där gjorde dom precis samma saker som andra redan gjort och ställde precis samma frågor. Jag fick även kolla hjärtat och ligga halvnaken när dom öppnade dörren hela tiden. När jag kommit hem fick jag byta om och tvätta bort blodet från håret. Jag mår alltså bra, fast jag kan inte öppna ena ögat helt och det gör ont, men det är chill.

dramaqueen

Idag på No'n kollade vi på en väldigt intressant film, så intressant så att jag svimmade och fick åka pling plong taxi till plåsterhuset... Bea följde med mig dit, det var inget allvarligt, jag blödde bara lite grann. Just nu ligger jag och säger till Bea vad hon ska skriva för jag är för trött, vi orkar inte åka tillbaka till skolan för då måste vi kolla på filmen igen och vi vill inte riskera något igen.


godnatt


brb

Bojkottning av facebook börjar.. NU!


"it's your names birthday"

Idag insåg jag hur bra jag kommer misslyckas i framtiden. Fick tillbaka fyra uppgifter idag, och fick G- på tre. Fick även reda på att jag har sänkt mig i några ämnen. Men det är chill, jag överlever. På lunchen hade jag och Bea en vacker ceremoni med dans och blommor. Småbarnen kollade konstigt på oss när vi dansade, sjukt respektlöst! Ehhehe...


RSS 2.0