wildcards

Leonard Löfstrand
Jafet Samson 
Hampus Engelhardt
Frida Josefsson 
Amanda Persson
Denise Azemi Brasjö
Tony Weseth 
Mikael Fogelberg
Emil Elton
Dounia Arhzaf 
Roshana Hoss
Magdalena Reise

Detta är vad jag hoppas. Tror dock att två av dom blir Amanda och Mikael. Tycker att dom som redan gått vidare förtjänade det, fast egentligen var inte han Maikel så bra, men det kan ju inte jag göra något åt. Håller tummarna ikväll!

mer plats för skjortor

Hejsan Mamma. Kommer du ihåg när jag skrev att jag ville ha en ny garderob? Jag har ångrat mig nu, vill bara ha en klädställning. Alltså att jag tar bort min stora garderob och har alla kläder hängandes på klädställnigen. Det skulle dels ge mig mer plats i rummet och kläderna skulle inte vara så instängda. Detta är då klädställningen jag vill ha, 129 kronor. Självklart tjänar du oxå på det. Eller asså.. Antingen köper jag klädställningen själv men bara ber om din åsikt eller så säljer jag min nuvarande garderob och du får pengarna. Eller båda samtidigt. Ropa på mig när du läser detta!


en höstsommardag

Idag var det studiedag så jag planerade att studera. Det var oxå dags för studiebidrag så jag hade ett val. Studera eller använda studiebidraget. Det blev det sistnämnda, träffade Frida på stan runt klockan tre. Är konstigt nog jättenöjd med allt jag köpte (ingenting var på REA!?!? typ) och har ingen slags ångest. Som ett plus i kanten var dagen jätterolig.


kval: 4

Dounia Arhzaf - Christina Aguilera - Fighter
Linni Barresjö - Lady Gaga – The Edge Of Glory
Roshana Hoss - My Heart Is Refusing Me – Loreen
Magdalena Reise - I Have Nothing - Whitney Houston
Molly Pettersson Hammar - A woman’s worth – Alicia Keyes

Ja. Är lyckligtvis mer förtjust i killarna detta året, vilket betyder att jag kommer följa idol. Har inte gjort det på två år, sen Johan Palm var med. Föregående år glömde jag bort namnen såfort jag hörde dom men nu har jag full koll!

nånstans på min väg finns det nån som väntar, nån som väntar där på mig

Idag var jag en exemplarisk elev som frågade om hjälp och räckte upp handen. Fast jag jobbade knappt på lektionerna, oups. Lunchen var grym. Inom loppet av en halvtimme såg jag de fem snyggaste på skolan genom att sitta på en bänk. Skrattade även lite för högt och tränade på hälsningsfraser där. På ensamblen blev det solo i en låt till och så, gick skitdåligt men det gör inget. När jag kom hem åkte jag iväg med mamma genom Uppsala och nu är det helg. Yes!!


I wish those days could come back once more

Började sjunga denna låten på sången och spela denna på gitarren. Kan väl säga att sången går bättre, Amanda sa tillochmed att man hörde att min röst förbättrats! På lunchen åkte jag, Amanda, Sofia och Yvonne till MAX. Beställde en maxbox och fick Tom&Jerry grejer, fast inte i en box, huhu. De två sista lektionerna satt vi vid datorn och jag jobbade faktiskt ganska mycket! Efter skolan var det dansaudition. Gjorde början och slutet rätt och resten var katastrof, sjukt pinsamt. Hoppas sången går bättre på måndag! När dansen var klar åkte jag till Gåvsta på möte. Vi körde klapplekar och drack saft typ. Dessutom tog vi gruppbild. Kan ju inte direkt påstå att jag såg bra ut och alla var inte med på kortet.


Kval: 3

Tony Weseth - In Love With A Girl - Gavin Degraw
Mikael Fogelberg - Heartbeats - The Knife
Emil Elton - Dum Av Dig - Daniel Adams-Ray
André Zuniga-Asplund - No Woman No Cry - Bob Marley
Olle Hammar - The Man Who Can’t Be Moved - The Script

Åh, förstår inte hur alla bra kan välja låtar jag älskar. Emil är min absoluta favorit här. Mer kan jag inte säga.

grektölp


Kval: 2

Amanda Fondell - Womanizer - Britney Spears
Frida Josefsson - Hide Your Heart – Kiss
Amanda Persson - Decode – Paramore
Denise Azemi Brasjö- Someone like you – Adele
Moa Lignell - Price Tag - Jessie J

Kan inte markera någon av dom, eller så borde jag markera alla. Kan väl säga att Amandorna och Moa sjunger bäst låtar, men jag tycker om Frida (mest för att hon heter samma sak som mig och samma som Amanda i efternamn).

We all need love

Kom försent till matten imorse men gick förbi byggare påvägen så det gjorde inget. Iallafall inte för mig. Till lunch blev det fil igen och jag bad en bordsbön! Den gick typ "Jag vill tacka min fader för maten vi hader". Visste inte att man inte behövde rimma. På idrotten spinnade vi, blev så himla glad när jag hörde det, haha! Dagen avslutades med tråkiga lektioner och sånt. Måste plugga nu, kul. Fattar föresten inte facebook alls, men ska inte klaga. Inte idag iallafall.


Kval: 1

Robin Stjernberg - Breakeven-The Script
Leonard Löfstrand - Save The World - Swedish House Mafia
Jafet Samson - With You - Chris Brown
Hampus Engelhardt- You Found Me – The Fray
Maikel Yüksel - Moves Like Jagger - Maroon 5

Dör lite om Leonard inte går vidare. Hampus skulle inte sitta fel heller, och de tre sista bryr jag mig inte om. Fast Robin är rolig och sjunger bra. Dessutom kommer han sjunga en apbra låt. Samma gäller Leo och Hampus. Vem hejar du på?

daytime and the evening

Slutade tidigare på kören men Amanda dansade och Yvonne kom senare så först satt jag utanför dansen och sen drack jag vatten med Yvonne i matsalen medan vi väntade på Amanda. Vi disskuterade även viktiga saker såsom hur längesen det var sen som klippte gräset i skolan. När sista lektionen slutade gick jag med Amanda till fotolektionen och några gubbar klippte gräset. Undrar om dom hörde när vi klagade. Justja, jag har blivit kristen. Iallafall i en vecka.


måndag

Blir nog en bra dag idag. Skrev FLUOR på Wordfeud och fick 76 poäng.

An endless high

Åkte en sväng med bilen, mamma och klas. Först till Berthåga och sen Lyssnarängen med ett stopp på Ica väst. 


Love, peace and drugs

Hippiefest hela dagen!! Satt mest i köket med tio brudar och snackade om killar och sånt. Har inga roliga bilder från självaste festen men innan vi anlände tog vi bilder på en åker. Kom hem prick midnatt och nu har grannarna fest. Dom sjunger "I will not go, turn the lights off, carry me home". Hoppas att dom går hem snart, hör allt dom gör och vill sova.


fredagsparty


Grät lite inombords när Antonio åkte ut, annars är jag jöttenöjd! Emil, Hampus och Leonard med lite smör på skulle inte sitta fel. Kanske inte tillsammans dock. Sen gillar jag tillexempel Tony och Olle oxå, och några tjejer som jag inte orkar nämna. Så kul är min fredag, måste verkligen kolla efter kläder nu, vad tusan ska man ha på sig som hippie?


"det gör ju ingen logik att han är tarzan"

Skolan var väl som vanligt, geografi, engelska och musikteori. Väntade sen på Amanda så att vi kunde gå på stan. Kollade på fyra olika secondhand affärer efter hippiekläder men köpte en vanlig kofta. Hittade även earcuffs, mhm. Ska nog åka ner på stan imorn och köpa något skoj om jag inte hittar bra kläder här hemma. Nu är det idol, yeah!


morgonbabbel

Tjeena! Skulle gått upp typ sex men eftersom jag ville äta frukost med familjen vaknade jag halv sju och väntade på att dom skulle gå upp men efter en timme gav jag upp. Fick ett sms från Amanda sent igårkväll (gick och la mig innan nio så elva är sent) där det stod "OMG". Vet inte om det var för att jag äger på Wordfeud eller för något annat. Åker till skolan tidigare för att få reda på det! Nu ska jag haffa kläder och torka håret, har blivit så lat att jag fixar mig på jättekort tid den senaste tiden, inte okej! Igår började jag klä på mig en halvtimme innan jag skulle gå, hur galet är inte det liksom?


låt min dröm bli sann

En perfekt start på en perfekt dag. Det perfekta kallas SKBP. Sen fanns det ju tydligen fler trevliga människor på bussen! Första lektionen var matte, gjorde tp ingentig varken då eller på historian. Men efter lunch hade jag ensemble med bara sångare. Fick sjunga raderna "Now I've found you, there's no more emptiness inside" och "don't you come knocking at my door" solo! Efter vi slutat skulle jag på stan med Amanda så jag väntade på henne med Yvonne men planerna ändrades så nu är jag hemma. Fast det gör inget, såg någon som börjar på b och slutar på bb idag ju, great!


kamel?

Hade en jätterolig svenskalektion idag, läraren lämnade oss ensamma i datorsalen jättelänge så det blev inte mycket jobb. Hahaha asså fyfan vad korkade vi låter, typ "höhöhöh jag vet inte". Jaja, that's how we do it on Boland!


i'm not a soldier

Asså jag skrattar åt allt denna dag. Speciellt matsalen, hahahahaha! Skolfotot var oxå jätteroligt, vi skrattade hela tiden och på enkilda fotot stod man och hade fläkt. Sen tog vi lite gruppbilder oxå! Efter skolan var det musikalmöte, först kollade vi på Footloose och sen var det teateraudition. Fick göra en övning med en kille som går i fyran, kände mig sämst i världen, men det var kul! Har haft lektioner oxå, men på dom skrattade jag mest, förutom när jag inte skulle göra det.


21 september

Skolfoto strax!! Har inga rena eller hela leggings och idag är det officiellt höst, får se hur det går. Måste klä på mig och packa väskan snabbt som satan, sång står först på schemat! Hoppas att jag inte ser ut som en idiot som förra året.

Bara elva av dessa kommer vara med på skolfotot idag. Plus tre till, haha!

i got the moves

Började dagen med Wordfeud mot Klas! Han leder riktigt mycket eftersom jag suger på det. I skolan hade vi blandannat idrott då vi körde innebandy. Vi bytte lag lite då och då och alla lagen jag var med i förlorade. Efter det hade vi läxförhör på geografin och när vi slutade för dagen chillade jag och Amanda i cafeterian som var tom. Nu spelar jag Wordfeud.


andreas efter idol..


People keep talking

Kör, musikteori och engelska stod på schemat idag. Allt gick prima och efter skolan fick jag med mig Amanda ner på stan. Köpte äntligen en färgbomb på Drottninggatan 2 för bara 179 kronor! Kollade på nåt annat ställe efter där dom kostade 207. Vi chillade även på BK där dom spelade Fest hos Mange. Sen dregglade vi på Carlings kläder. Oups.


kollar på idol

Alexander Eklund, Olle Hammar, Moa Lignell, Antonio Divkovic, Oleg Nejlik, Leonard Löfstrand, Frida Josefson, Lini Barresjö, Roshana Hoss, Nicholas Perry, Moa Johansson, Tony Weseth, Andreas Larsson.
Det är typ dom jag kommer ihåg från Idol som jag hejar på. Får se vilken grupp som blir bäst sen. Spännande!


vi ska ha kul nu

Har sett Ulrik Munther, Jedward, Mangemakers och Mohombi idag!! Blev tillsammans med Didrik oxå, fast han vet inte än tror jag. Såg typ ingenting när Ulrik och Jedward sjöng och ville köpa Mangemakers skiva men kön var aplång! Köpte alltså ingenting förutom ett linne att ha på mig, kändes bra eftersom jag kom dit för att kolla på dom som sjöng. Såg DennisM oxå, han gick typ en meter ifrån mig. Lite coolt. Får tacka Denise och henes familj för dagen! Är helt starstruck.


gammal svamp

Ska sova nu, måste upp tidigt imorn! Har gjort en pärlplatta som ska strykas innan jag åker, fast innan jag gjorde det hade jag sönder en annan. Den blev aldrig färdigstruken så jag hade limmat massor på den och om jag rörde den ramla det av pärlor. Använde den bara en gång, hehe. Jaja, nu ska jag gå till sängs och imorn händer grejer. Woopwoop!


vem är det som inte har respekt egentligen?

Gick till affären och köpte lite godis. Skulle skriva ett inlägg om hur gott det är med godis osv men när jag var påväg hem var det någon apa som ropade på mig, jag fortsatte gå eftersom jag trodde han pratade i telefonen och när jag gick in i trapphuset kom han efter och sa att jag aldrig lyssnade och bara ignorerade honom och när jag går in i hissen säger han att jag ser ut som Lady Gaga och att jag ska ge honom en puss på kinden trots att jag sa att jag inte ville det utan att jag ville hem och då går han in i hissen så jag springer upp för trapporna. Välkommen till Eriksberg kan man väl säga.


kort text tusen bilder

Har inte hänt sådär jätteroliga saker idag, fast någon ropade på mig i cafeterian och jag var rädd att det skulle vara någon snubbe som skämtade med mig, men det var bara min naturkunskapslärare, puh! Nu vet dock alla i cafeterian att jag har rester i naturkunskap, hehe. Stannade i skolan en och en halvtimme efter att jag slutat och nu är det fredag!


strumpbyxåterblick

I februari detta år hade jag samma strumpbyxor som idag, helt nya och fina. Men när jag gick ut från matsalen halkade jag så dom gick sönder! Resten av historian kan ni läsa om hääär. Hittade en bild från den dagen, då jag satt på toan och grät över mitt skrapsår på knät. Nu ska jag göra sång och gitarrläxan istället för tråkiga engelskaläxan! Heja mig!


the world is changing right before your eyes

Början av dagen var ganska seg med matte och historia, men mellan dom lektionerna skaffade jag och Amanda skåp!! Visserligen är det en hiss mellan oss men det kändes bra att lägga ifrån sig saker. På lunchen satt jag, Amanda och Sofia med byggare. Coola_brudar_94. Sen hade jag ensamble, jag fick sjunga en rad solo, woop! När vi hade slutat väntade jag med Amanda ett tag eftersom dansarna inte kunde dansa och sen gick jag ner på stan. Okej, emellanåt pratade vi om tusen olika killar. Tillexempel en som jag visste vem det var och sen fick reda på vem det var som jag redan visste.


would it be a sin

På sånglektionen sjöng jag One of us och på gitarren spelade jag Can't help fallig in love, eller iallafall en början. Gick ganska bra. Innan jag åt pannkakor väntade jag på Yvonne och Sofia i en halvtimme. Sen hade vi bara tråkiga lektioner innan musikalmötet började! Vi läste igenom manuset, det var jättekul och slutade tidigare än väntat så jag och Denise åkte till Gåvsta på nästa möte som oxå var jättekul! Vi åt kex, pratade killar med killarna, träffade Madde(!!!) och var seriösa. Runt åtta gick jag och min vän Rasmus till bussen som körde förbi men det kompenserades med prat om Boland.


skolspöket 112

Åkte ju bil i några timmar. Från Boland, till Östervåla, till Öregrund och hem. Vad gjorde jag då i Östervåla? Kollade på ett hus! Eller ja, ett hus, en skola och ett garage. Skulle ju inte sitta helt fel att bo där men det var lite för läskigt, lite för långt bort och lite för många hus att sköta om och renovera. Så jag bor kvar här. Märkte sen att det blåste en hel del när jag klev ur bilen så min lugg flög iväg. Plattade den inte ens imorse och har pyttelite hårspray. Framsteg av mig!


my day, today

Skolan var väl som vanligt idag, fast på historian använde vi laptops! Halva klassen kom inte in och dom var skitdåliga, men det var ballt! Har annars inte hänt något skoj, fast efter skolan satt jag i en bil i fem timmar och kom hem runt tio. Mer om det i nästa inlägg. Hade ingen kamera i skolan så härmade Frida med coola mobilbilder. Hörs om några minuter!



pilder med p


Fixade mig på en halvtimme idag! Det gjorde att jag klädde på mig en genomskinlig tröja, men det märkte jag i skolan. Tror dock inte att någon bryr sig om min bh. Vet däremot att alla undrar vart jag har köpt dagens kläder.
Tröja-H&M/Kofta-Ica maxi/Halsband-fått av Bea/Shorts-New yorker.
Kanske ska fixa en outfitkategori? Eller..?
Ser arg ut btw. Är glad.

idol nu typ

Har burit däck och ätit brieost denna kväll. Skulle tränat men mamma var trött, har skjutit upp det tusen gånger nu (mest för att jag inte orkade, haha). Var föresten inne på coop när jag skulle hem och väntade på bussen och där inne flög det runt en fågel, haha! Har egentligen inget kul att säga. Förutom det jag nyss sa, det var jättekul! Hoppas ni håller med.


jag vet att hon är söt

Var i skolan halv nio för att ha möte med abcgruppen. Det var jättekul och jag är såhär jäkla taggad på studenten! När mötet var slut skyndade jag mig till kören då vi började träna inför konserten i November. Jag fick även stanna kvar efter och sjunga Vem kan segla förutan vind. Har nog aldrig sjungit så fint i hela mitt liv. Trots det märkte han att jag inte kan sjunga men jag ska träna och så kunde jag få fin röst sa han. Efter lunchen hade vi teori och sen engelska.


flintis om en månad

Sist jag var hos frisören tog jag bort allt uppklippt jag haft men nu är det tillbaka eftersom håret ramlar av när jag borstar det, så himla kul! Skulle sitta fint med tips till sönderblonderat hår som plattas och sprayas varje dag. Bli brunett är ett dåligt tips så det vill jag inte höra. Ska nog skaffa mig lite hårinpackningar när studiebidraget kommer istället för att köpa mer blekningsgrejer. På bilden nedan ser ni hur det ser ut i min lugg, JÄTTEKORT. Fast det brukar inte stå upp.


dagen efter gårdagen

Det enda dåliga med gårdagen var att jag inte träffade Adam, det hade ju nästan blivit en tradition! Men eftersom vi träffade så många från Katedral gjorde det inget, dom kanske kände honom. Vaknade klockan tio med en katt och en snopp sängen. Vad gjorde jag igår? Haha, nu var jag sådär rolig igen. Någon hade kastat in en katt och snopp till mig bara, helt normalt. Innan jag somnade igår märkte jag att mitt linne luktade rök, tack alla som sprutade eld på mig!

Här kommer det någon gång detta år ligga en bild. Allt hänger på Amanda!


PS. Detta är katten och snoppen jag pratar om.

what's my name

Kult kulturnatt på er alla! Började dagen genom att vara kulturell med Amanda men sen dissade hon mig och jag gick till Frida, Esther, Felicia och Ruben. Efter några timmar hängde Daniel och Rasmus oxå på. Det roliga med kulturnatten är att man träffar så härliga människor! Blandannat gamla godingar som Denise, Bea, Ronja, Malin, Malin, Malin och Sofia. Men även nya människor som inte kommer komma ihåg mig imorn vid namnen Christoffer mfl, David (han visste att jag gick på Boland, haha), Eskil, Simon och hans lilla vän som kissade, Markus och Fabian/Achmed (vi pratade om Håkan Hellström!!). Har spatserat runt på Uppsalas gator hela dagen och halv ett steg jag på bussen som tog mig hit, hem.


ingen pig deal..

..Det är ju kokött, hehehe. SKRATTA MER NU FRIDA. Imorn är det kulturnatten, det går ut på att man ska gå runtruntrunt och hälsa på folk man känner. Ibland stannar man och kollar på några som dansar eller liknande på Stora torget. Om man vill får man dricka, men det är inget krav. 98% av ungdomarna gör dock det. Jag ska spendera morgondagen med 95:orna! Kommer nog bli skoj, som alla andra år. Laddar upp samma bild som förra året, hehe! Från 2009.


I miss you even if we never met

Orkade ingenting imorse och anlände fulare än någonsin denna vecka och precis när jag kommer in till skolbyggnaden säger Amanda att hon inte kände igen mig, haha! Sen trodde Yvonne att jag var en ny elev och min gympalärare sa att jag var jättefin i håret. Och inte för att vara sån men det kändes som att fler människor kollade på mig (kan ju varit för att jag var så ful, haha!). Musikteorin (eller gehör som det egentligen heter) var nog ganska rolig, konstigt nog. Som avslut måste jag bara säga att jag varit lite sådär endagsförälskad tre gånger denna vecka! Jag är nog sjuk påriktigt.


told you i was trouble

Tjeixen bloggen! Tänkte hota alla som läser med mitt liv som vanligt (inte ens jag förstod den meningen så ni behöver inte läsa om den flera gånger, läs det som kommer efter parantesen istället). Den 17 september ska någon följa med mig till Kistagallerian. ULRIK MUNTHER, JEDWARD, MANGEMAKERS och Mohombi kommer dit för att uppträda och signera. Kommer gråta om ingen vill följa med. Typ stänga in mig på rummet hela dagen för att gråta. Sen ska jag inte äta något heller (kanske lite godis) för att det är så synd om mig. Läs mer här och kommentera sen att ni gärna följer med mig. 


bad monkey

Imorse var klassen plus flera estetklasser från Boland på teater! Hållplats 018, sjukt grymt bra! Påvägen dit hann vi bli dyngsura och mitt hår torkade blött, alltså det såg jätteblött ut fast det var torrt. KUL. Efter hamburgarlunchen hade jag ensamble, skoj som vanligt. Sen slutade jag, men väntade på Amanda och tvingade med henne till Röda korset. Tyvärr hittade jag en skateboard för 35 kronor, visste att jag skulle ångra mig om jag köpte den men även om jag inte köpte den. Så Amanda fick köpa den!! När jag sen kom hem skulle jag träffat Frida på stan men det blev inte så, så jag åkte ner på stan själv och träffar henne och Joszan av en slump, skoj! Det blev alltså lite längre stanvistelse än väntat, hehe.


never give up

Bolands grymmaste band, har en låt som sjungs i korridorernas väggar då och då. Alla hatar att älska dom. Lyssna på deras bästa och enda låt som inte ens är deras genom att klicka på bilden! YEAH!

something about this place

Sången och gitarren gick bra imorse! Eller för att vara jag iallafall, haha. När jag hade slutat väntade Amanda på mig så väntade vi på Sofia och sen åkte vi till MAX och fettade oss. Samhällskunskapen var seg och svenskan kort. Efter 45 minuters väntan var det musikalmöte, å-em-ge vad jobbigt mitt liv kommer vara i höst. Kul oxå att dom möterna är onsdagar fyra till sju och yes-eventmöterna på onsdagar klockan sex. Fick sen skjuts av Helena till bussen, haha.


det är kanske höst nu


don't worry, be happy

Hade typ bara matte idag. På idrotten gjorde vi någon avslappningsgrej och under historian och geografin kollade vi på Djungelboken av Bolands särklass, HUR SÖTA SOM HELST. Dessutom var dom grymma på att sjunga och spela teater! Vi slutade en timme tidigare än vanligt, det var nog lite ödet asså. Grymt slut på en grym dag! Ååh, jag älskar nog skolan.


piggt?

Hej mamma. Jag hatar min garderob och undrar om du vill ha den? Men då vill jag ha den på bilden nedan. Jag kan även erbjuda dig hela mitt studiebidrag som jag får i slutet av månaden. Det låter väl kul? Jag kan även tänka mig att sälja min garderob men antagligen vill ingen ha den. PUSSPUSS. http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/60104858

Du tror att dom som du vill kalla människor ska se ut och alltid tänka just som du

Härlig dag! Började med kör då vi fick reda på att vi ska ha en konsert i November där oxå en av Sveriges snyggaste killar kommer vara, woopwoop! Sen hade vi tydligen lunch, hehe. Men det förstod inte vi och när vi började igen hade vi musikteorigrej, det var lika kul som vanligt. Sista lektionen var engelska och när vi hade slutat chillade jag med Amanda ett tag innan jag precis hann med bussen och åkte hem. PS. köpte en korv i cafeterian. Den smakade äckligt. DS.


idolupdate

Har städat rummet och blivit riven i armhålan idag. Inte så spännande. Nu kollar jag på idol, synd att inga snygga är kvar i jury. Eller okej, Laila är ju snygg och Anders är ganska gullig. MEN ANDREAS?! Kommer sakna honom. Dom andra bryr jag mig inte om. Alexander påminner lite om han.. Claes. SKITSAMMA, hoppas att någon snygg kille kommer till final.


krysskyss

Hängde med mamma, Hanna och Oscar till Åland på såndär endagskryssning, På ditvägen skulle ett helt fotbollslag spela på Åland, hoppas det gick bra. Tyvärr var dom typ 15 år annars var dom ganska söta. Träffade även Helena, min förra samhällslärare, haha! Spelade bort tio kronor och köpte dyrt godis. Nu ska jag sova, imorn är det en stor dag. Eller inte.


one last moment


in love with a criminal

Forsov mig idag igen, skönt med helg asså. Kom iallafall i tid och innan lunch hade vi kalssråd, blev lite taggad på studenten när vi prtade om det, hehe. Efter den goda lunchen hade vi engelska, fast vi var halvklass. Sex personer. Fast det var väldigt skönt, haha. Innan helgen började på riktigt hade jag musikteori. Ena pojkettan har slutat, den andra kom inte, Yvonne åkte hem och våra nya elever som vi aldrig träffat var inte där. Ensam i 45 minuter med Göran och noter.


PS. Tycker inte om när folk inte säger till att man har sett ut som skit hela dagen. Typ som idag. Kul att gå runt att tro att folk kollar på en av andra anledningar sen ser man sig i spegeln och ser att inget står rätt till. INTE OKEJ. DS.

uppdaterar facebook


She's so glad, she's telling all the world

Försov mig till halv sju imorse, haha. Amanda spottade på mig på lunchen. Snäll tjej. Sen var tydligen jag dum så jag gick till ensamblen, det gick nog bra trots alla treor, hehe. Innan jag åkte hem (språk står inte längre på mitt schema, fattar ingenting) pratade jag med Yvonne och Amanda tills jag fick med mig Amanda ner på stan tills hon började igen.


RSS 2.0