när jag har tråkigt..


jag är medveten om att det är bra när man ser vad det står..


jag är kung

Nu vet jag hur man gör hjärtan och sånt när man skriver. Jag och Dess som tyckte vi var så smarta när vi kom på att man kunde kopiera och klistra in varje gång man skulle göra sånna.

ska sova nu, behöver ju min skönhetssömt, hehe..


bananer, sushi och tuffa bloggare

igår runt sex åkte jag och mötte upp dess, sen åkte vi hem till mig. när vi skulle gå in stod några eriksbergpojkar utanför och när vi stod på min balkong så började dom prata med oss. en av dom kände tydligen vickan, dom ville komma upp eller nåt tror jag. men det fick dom inte. däremot fick dom veta vad våra bloggar hette, så om vi har tur läser dom lite, haha. när vi pratat klart med dom gick vi och köpte sushi, killen i sushigrejen var snäll, han frågade om jag hade varit i japan.





jag och dess bestämmde sig för att äta ute, utanför huset på en bänk aso. tyvärr var sushi inte det godaste jag ätit direkt, men jag ska nog allt kunna lära mig tycka om det ♥ när vi ätit klart och sånt köpte vi godis och kollade på svärmors drömmen, den var inte så bra som vi hade trott, haha





när vi vaknade på morgonen åt vi frukost och sen gick vi ut till lekparken ♥ där fotade vi lite. när vi satt och gungade på stora gungorna så kom en kille och hoppade på stenar, klättrade i klätterställningen och andra konstiga saker, vi bestämmde att det var marilyn manson.




haha, den sista bilden blev ful som tusan, vi tog bara en och jag var inte beredd


ensam igen

dess åkte hem för ungefär en timme sen, bilder och sånt kommer när mamma kommer hem tror jag. min dator kommer nog dö snart.

jag älskar dig



snart kommer dess

ska möta henne på stan snart. jag har inte ens städat rummet helt än, hehe.. och jag vet inte ens när bussen går. måste kolla det annars blir denise galen och lika arg som hulken, inte kul.

godmorgon/godnatt

vaknade för en halvtimme sen, när jag vaknar såhär sent så brukar jag känna att min dag är bortkastad. men idag är den inte det, ska städa rummet och ta ett bad eller nåt innan dess kommer, hoppas bara att vädret håller sig, haha.

åker till västerås snart.. eller?

idag har jag fått sms från SJ, om att jag skulle svara OK på ett sms för att bekräfta en resa till västerås eller nåt. men jag har ju inte beställt en resa. för några minuter sen fick jag ett till sms och jag tror att det är biljetten, i det smset står även den som skulle fått smsets namn, så jag sökte på hitta.se och det är en siffra som är fel, mitt nummer börjar med 0708 och hans med 0706, resten är precis likadant. tycker faktist lite synd om honom, men så kan det gå, haha.

svininfluensan i uppsala

imorse skämtade jag om svininfluensan, nu tar jag knappt på saker som jag inte vet vart dom varit. tydligen är det 35 styckna i uppsala som har svininfluensan, haha. lite rädd blir man ju

superman

skolan var rätt okej, fast det blir mindre okej när ens klasskompisar ignorerar en.. efter SO:n var det en liten kille som kollade på mig och sa "stålmannen går där!" haha, småungar är så söta. föresten ska jag skriva om abort på SO:n, kommer antagligen intervjua dess eftersom hon intervjuade mig. efter skolan åkte jag ner på stan med Frida, hon hade massa presentkort och jag hade 60 kronor, köpte en stor pommes och en klubba, skulle ha resten till hemliga saker, mohaha. när jag kom hem kom mormor och morfar hit, dom tog med sig mamma, fia och mammas dator. jag undrar hur jag ska överleva en hel helg med denhär datorn?




en halvtimme kvar..

jag vet inte ens vad jag ska ha på mig idag, försov mig med tio minuter och åt frukost jättelänge. nu måste jag fixa mig, måste ladda mp3 oxå, bråttom bråttom!

fokis tävling

tänkte försöka vara med i fokis tävling, haha.

länk till sakerna:
http://www.gadgetgirl.se/products/Hello-kitty-Laptopstyling.html
http://www.gadgetgirl.se/products/-Hello-Kitty-Kamera-och-mobilvaska.html
http://www.gadgetgirl.se/products/Hello-Kitty-Strandvaska-Shoppingvaska.html#
http://www.gadgetgirl.se/products/Hello-Kitty-Musik-Kit.html

skulle självklart välja nästan allt, men det skulle vara lite dumt.
länk till hennes blogg: foki

skolfoto idag

efter lunch idag var det skolfoto, jag fick sitta för andra året i rad. även fast jag är en av dom längsta tjejerna i klassen, haha. antar att det var för att jag hade rosa kläder, och det skulle matcha på nåt sätt. behövde bara ta två kort på enfotot, det gick väldigt fort för mig.





efter skolan skulle jag egentligen på stan med frida men hon åkte hem under dan så jag tänkte att jag skulle hem och baka, men sen ville dess gå på stan så jag hängde med henne och gick väldigt långt för hennes skull, haha. jag har inga pengar så jag köpte inget, bara en stor pommes på max. sen råkade jag ta cola när jag skulle fråga om mer vatten, hehe..


superhunden bolt slår världsrekord!

idag i skolan pratade några om hudfärger, vilka som var bruna och sånt. sen sa nån nåt i stil med "men du är typ brunare än bolt" till nån. det är väl klart, det är en vit hund ju, tänkte jag först. men sen tänkte jag att det var ett konstigt skämt som jag inte fattade. men nu fattar jag, dom pratade om han som slog världsrekord. blond och smart? självklart!

husets nya inredning

man märker om min bror har varit på besök..




om ni kollar riktigt noga så finns det något på en hund oxå..
det fanns fler bilder, men det var på min syster och sånt så dom får ni inte se

skolan

nästan alla hade träningsvärk i klassen idag, det var verkligen jättejobbigt att ställa sig upp efter en lektion. på matten delade vi in oss i grön/röd grupper, helt plötsligt blev jag värsta mattegeniet och svarade rätt på jättesvåra frågor, så det blir nog en fördel att vara i dom grupperna på matten. jag måste egenligen plugga, har franska och idrottsläxa till imorn.




frida i klackskor är det bästs som finns! det betyder att jag ser kort ut, haha mjaaaou!

grattis till mig..

ingen visste att jag hade namnsdag idag, livet är så totalt svårt för mig.. nej men jag förtjänar faktist åtmindtonde tt grattis, gick ju faktist hem trots att jag hade friidrottat hela dagen :)

så grattis eller vad? haha

kort stund på stan

efteråt skulle jag ju träffa denise, skickade typ hundra sms till henne och satt utanför boland och väntade, men hon svarade inte eller nåt, så jag åkte hem och halvvägs ringde hon mig och sa att dom slutade senare och att hon hade haft mobilen i skåpet, så jag åkte tillbaka och vi gick på stan ett tag. smart som jag är så glömde jag plånboken så jag fick gå hem, det tog ungefär 50 minuter, haha. 




sammanfattning av studenternas

var somsagt på studenternas idag, dagens schema såg ut såhär:
100 meter
höjdhopp
längdhopp
lunch
häck
stöta kula
stafett


ointressant information, haha
jag sprang bara 100 meter en gång och kom sist, då sprang jag mot jossan och en tjej i tuna/stavby. på höjdhoppen klarade jag 110, haha. länghoppet blev typ 2.66 tror jag, häck vet jag inte.men vad jag vet är att rasmus är dum! när vi skulle sprinag mot varandra så börjar jag hoppa och ser att han springer brevid utan att hoppa, plus att jag välte en av dom små så alla i tuna/stavby lär tro att jag är sämst. vilket jag inte är, hehe..  när vi stötte kula så blev det runt 2 eller 3 meter, I RULE! staffetten hoppade jag över.. men jag tror mitt lag vann ändå, haha

friidrott på studenternas

var på studenternas med klassen + tunas åttor och nior och stavbys åttor och nior idag, det var roligt men oxå väldigt jobbigt. har man tur så har man en söt kille i sin grupp.. när det var slut följde jag med vickan, liv, bea, jossan, adrian, robin och en till robin (som var med i min grupp, woho!) ett tag, men sen åkte jag hem och förhoppningsvis ska jag till boland och träffa denise snart.

grattis på födelsedagen frida!

dom två första lektionerna var väldigt trevliga, först var det en lång svenska med bara tjejer där vi pratade om nationellaprov och sånt, sen syslöjd (dissade pojkarna dethär året..) med alla tjejer förutom madde. nästan alla ska göra tröjor eller väskor, men jag går mot strömmen och ska göra nåt som jag inte ens kommer ihåg vad det hette. efter lunch hade vi bara SO och franska. efter skolan var det inriktning, jag tänkte byta från musik till teater eller nåt, men ingen annan har det och det är på torsdagar. så jag, jossan, bea, sofie, viktor och johan spelade ja må du leva på gitarr när liv sjöng. sen dissade alla mig så jag busade med frida, haha!





mamma har kollat på en mini pc åt mig! hon är väldigt trött på att jag jämt sitter vid hennes dator, hehe..


söndags-shopping

åkte ned på stan ensam idag. skulle köpa ett par jättesnygga jeans på bikbok, men självklart fanns dom inte kvar, så jag gick in på gina för att trösta mig själv. sen gick jag in på clas ohlson och hittade en almenacka, men jag hade inga pengar satt jag gick in på kappahl och fick pengar av mamma. eftersom jag verkligen behöver ett par jeans så gick jag in på bikbok igen och hittade ett par mindre snygga men ändå snygga jeans, när jag köpt jeansen köpte jag en present till frida. tänkte köpa ett halsband men det var felgjort på nåt sätt så hon får en annan sak, det är så jäkla svårt att hitta saker till henne, haha.

bilder kommer sen

storbloggare i storstan

dess kom tidigare än hon skulle, så hon kom upp hit och typ 20 över gick vi till bussen, tanten fattade inte att vi skulle med först.. jag och denise bytte buss så det var typ bara vi och fem andra. bussen hade både tv och rumpmassage, haha. när vi var framme åt vi på naturhistoriskariksmuseet, det var inte så jättegod mat. jag och dess tog nån annans bröd, hehe.


på den häftiga bussen


maten, det var svamp med, euw..

sen tog vi bussen till stan, i början snurrade vi mest runt. vi köpte lite saker på zara, nästan alla reatröjor var i L och XL, men så går det väl om man kommer så sent, haha. sen gick vi runt lite mer och in på NK för att träffa anna lindhs ande. när vi väl hittat till plattan gick vi runt där och inne på rockzone kom bea, ronja, deras kompis, beas pojkvän och hans kompis. det var ganska kul när vi skulle hälsa på varandra, eftersom jag skakade hand med dom jag inte kände men när beas pojkväns kompis skulle hälsa så tänkte han krama mig, haha. han var ganska rolig tyckte jag. runt fyra åkte vi tillbara till museet, men innan det köpte vi godis på en dyr affär. 


inne på zara, vi är tuffa

 
hej jag heter foki, hahahaha

sen tog vi då bussen hem, vi åkte förbi hela coldplaykön, fytusan så lång den var. nån liten kille på bussen (markus hette han) spelade mobilspel eller nåt, och då ville vi oxå vara coola och göra det,. denise hade en dricka som smakade tefat, först trodde hon att jag menade fat man har när man dricker te, haha. när vi var hemma fick denise vara här ett tag, vi satt och kollade folks bloggar, haha. ovanligt.


ett par av mina nya glasögon


coldplaykön



nya brillzzzeeeen

åker till huvudstaden snart

oj vad mycket klockan är! dess kommer om en halvtimme, sen ska vi åka gratis till stockholm, äta gratis lunch och åka hem gratis. men vi kommer stanna i djurgården och jag har ingen aning om hur långt det är till centrum eller vad man ska kalla det, haha. om vi hinner ska vi träffa bea oxå, och så kanske vi kan dra förbi alla som köar till coldplay konserten (förhoppningsvis är frida där, hörde att hon blivit sjuk). anledningen till att det är gratis kan ju alla gissa, är man bloggare så är man, bor man i eriksberg så gör man, haha

någon form av dresscode

mössa - rut mfl
linne - h&m
shorts - new yorker

äntligen fredag

gissa vem som kom och hälsade på i skolan idag då? CARRO, fast det visste jag redan, men ingen visste att jag visste det, mohaha. jag skulle egentligen gå och möta henne men mottagningen är så jäkla dålig i skolan satt jag fick fem likadana sms efter att hon hade kommit. hon var med på våran musik och SO, men under lunchen var hon tvungen att åka, jag och vickan ska allt åka dit nångång, haha. vi har redan typ tre läxor och jag har inte gjort en enda, måste skärpa mig, haha.


hon är så söt!

vickan och carro :)


efter skolan skulle jag egentligen träffat dess, men hon mådde inte så bra. satt jag gick in på bik bok, provade byxor, pratade lite med en som jobbade där, gick till bussen och åkte hem. men under den korta tiden hann jag se minst femtio snygga killar, livet är hårt för mig. förhoppningsvis kommer denise hit ikväll, annars blir det imorgon :)


back to school

första skoldagen idag, folk sa att jag var brun och att jag hade väldigt ljust hår, dom är så söta ibland. första lektionen var idrott, här kör vi ingen mjukstart inte, vi har faktist redan läxor så nu är det allvar, haha. fick choklad från tyskland av frida, hon är så söt, och hon var jättefin i håret + att hon hade klackskor så jag gillade henne extra mycket idag. runt 12 kom dess till skolan, hon fick vara med mig på mattelektionen, fast då pratade vi mest med patrik och kollade på dom i hennes klass. det är faktist ganska kul att vara tillbaka, fast vårat schema är inte det bästa, tyvärr.





dresscode:
rosa linne och svart linne
- h&m
jacka - h&m
shorts - new yorker
väska - gina tricot

onsdag 090819

gick upp vid åtta och åt frukost, sen tog vi en buss till flygplatsen och checkade in och sånt. när vi väntade på flyget kollade vi i taxfreen och sen fick vi lite bråttom till flyget. när vi var i luften kollade vi på bedtime story (på ditvägen kollade vi på marley and me) eller vad den heter, och sen köpte mamma en parfymgrej till mig. när vi var framme väntade vi på bussen i en timme, sen bar det av till uppsala. det har varit väldigt trevligt och roligt, och jag är lite brun, hehe.


byebye samos!


bara 100 kronor


jag ser lite ut som en korv, men så går det väl om man äter choklad varje dag


tisdag 090818

vi gick ner på stan ett tag på morgonen, men sen gick vi till poolen. Lite senare kom den söta killen ner, men sen gick han upp igen för att sedan komma ner utan tröja.
 

cooooooooool.

När han gått så gick vi upp och fixade oss sen drog vi ner på stan och åt på Esperides. Dom bjöd på gratis ouzo, haha. Vi beställde mother's plate som dom var kända för typ, när vi ätit klart kollade vi i affärer.


hahahaha

Vid nio skulle det vara en karneval eller nåt för gudinnan Hera, så vi stod och kollade på det. Sen köpte mamma ett halsband för 20 euro så jag fick köpa vad jag ville för 20 euro jag med, men jag köpte bara en keps och två ringar. Vi träffade killen från båten en sista gång, men hans engelska var sämre än innan så det blev bara pinsamt, haha


fick bara suddiga bilder på dom, men denhär blev ganska okej

måndag 090817

på morgonen badade och solade vi typ bara i poolen, mitt under det gick vi och handlade men sen fortsatte vi med badandet och solandet. efter ett tag kom våran söta norska granne, men tyvärr badade han inte.


fin näsa

mot kvällen skulle vi äta på Eperides men dom skulle ha informationsmöte satt vi åt gyros istället. när vi ätit klart gick vi runt lite sen köpte vi en glass och satte oss vid hamnen och sedan gick vi hemåt.


haha, ibland är jag riktigt snygg va?

söndag 090816

Vi gick mot andra hållet för att kolla vad som fanns där, det var det typ en stad som hette Hora, det var helt öde där satt vi skulle gå tillbaka men istället blev det lite vilse, haha. När vi väl kom hem så badade vi i poolen, sen fixade vi oss och gick ut för att äta pizza.


bra humor, haha


städerskan gjorde antingen hattar/båtar eller solfjädrar med våra täcken, men en dag överraskade hon oss allt, haha


mumsigt

sen gick vi till internetcafét och satt där i en timme. påvägen hem gick vi in i en affär vi inte vait i förut, där var det typ handgjorda saker satt vi köpte några muggar som var typ historiska och om man hällde upp vinet för långt så rann det ut, han i affären var väldans snäll och kunde lite svenska.

lördag 090815

åkte på en BBQ boattrip typ, vi stannade ute i havet där man fick bada från båten, men vi avstod. när vi var framme badade typ alla, det var fullt med sjögräs förutom en liten stengång som gick ut dit det inte var sjögräs.


båten vi åkte med

efter några timmar blev det mat, vi satt med finnar, norrmän och typ albanier. när alla ätit klart gick dom ifrån men vi satt kvar för att det var så varmt i sanden. killen som jobbade på båten pratade lite med oss men han kunde typ ingen engelska. när vi åkte hem bjöd han på ouzo, även när jag tackade nej så ville han att jag skulle ta lite, haha.


jag dricker ouzo, haha.

killen som jobbade där delade ut 10% rabatt på internet cafét, och då skulle mamma vara rolig och fråga om han hade facebook, men han förstod inte att det var det skämt så han skrev sitt namn på en lapp, haha. när vi kom till land så gick vi lite på stan.

fredag 090814

På morgonen gick vi till havet och badade och solade lite. Mot eftermiddan gick vi och fixade oss sen åt vi på hotellresturangen. Där var en söt kille som jag såg vid stranden, han var norrman. hehe. När vi ätit klart gick vi och handlade lite.


gulligt.

sen gick vi till kyrkan, där var det gudstjänst. man fick tydligen inte sitta med benen i kors, haha. när dom kom in pussade dom några tavlor. det var ganska äckligt, eftersom alla gjorde det. det var en väldigt tråkig gudstjänst så vi gick ner på stan och fikade och sånt.




inne i kyrkan


torsdag 090813

På morgonen gick vi ner på stan och shoppade. När vi kom ner till hamnen badade vi fötterna i havet, sen köpte vi lite glass och så, jag beställde nån konstig smak med körsbär på men hon förstod nog aldrig att jag skulle ha körsbär. 
 



körsbärsglassen utan körsbär

Mamma ville kolla kyrkan satt vi gick och letade hur man kom dit, men vi gick aldrig in. Påvägen hem åt vi gyros, killen som jobbade där var söt, haha.


vid kyrkan typ

När vi kom hem mysade vi till det lite på balkongen, sen doppade vi fötterna i poolen men vi blev så badsugna så vi badade oxå. fast tydligen fick man inte bada i poolen efter nio, ooops..


från balkongen


häftig

onsdag 090812

vi landade i samos runt tio eller elva, först gick vi till affären och handlade lite sen gick vi och kollade hur stranden var. den var typ sex kilometer lång, men jag tror inte att vi gick på hela, haha.


utsikt från hotellbalkongen.


normal kamera, jepp

efter det gick vi till stan och kollade lite i affärer, sen fixade vi oss till nån informationsgrej på resturangen Elia, när det var slut åt vi där men dom förstod inte mammas grekiska satt först fick hon ingen mat. 


hamnen typ

det var katter typ överallt, i början var dom skabbiga men några var riktigt söta. när vi ätit klart gick vi och kollade i lite mer affärer som var öppna på kvällen.


mjaaaou

Monday

Hello. Om Fia hade varit hemma skulle detta vara sista dagen på sommarlovet för henne också. Men icke :( Imorgon blir sista dagen för henne (den lyckosten). Och som jag tror så har dom säkert badat varenda dag. Om inte mer! Men nu har jag verkligen skit mycket att göra, så jag hinner inte sitta här mer.
Fortsätt håll tummarna hörrni hon är fortfarande där!

Kram/ Dess, http://sugarfree.webblogg.se/


update from greece

jag lever, hehe. sitter pa en bar vid hamnen. vi ar coola, for vi kanner nastan en har och servitrisen ar svensk. idag har vi badat i poolen, varit ute och kollat i en stad som heter Hora och atit pizza. nu har jag bestallt en glass som ar valdigt stor, haha. mums. dess har gjort ett valdans bra jobb har, haha. jag har kopt en fin sak till henne.

Still not fia who is blogging..

Hejhej, jag undrar verkligen vad hon gör just nu... Gör inte ni? Hon ligger säkert och solar i värmen vid poolen eller sitter på nån cool resturang. Jag är fortfarande fruktansvärt avundsjuk :( Men här hemma är det ju iaf 36 grader... Hyffsat bra iaf :)
Jag vet inte riktigt vad mer jag ska skriva här. Men om jag kommer på nåt så skriver jag väl senare haha.

Ha det bäst! //Dess

P.S- jag hoppas att alla fortfarande håller tummarna!!


Ägaren checkar ut, gästen checkar in.

Halloj, detta är inte Fia som skriver. Det är hennes gäst, sugarfree.webblogg.se. Så jag ska alltså gästblogga här tills hon kommer hem :) Jag kunde inte blogga igår eftersom vi tyvärr inte har nåt internet hemma för stunden :(
Men anyway, Fia har alltså varit i varma Grekland i ca.... Ett tag. Så jag har nu ett meddelande till alla svenska, söta pojkar som just nu befinner sig i Grekland; Akta er! Fia har landat!

Nu ska alla hålla tummarna satt hon inte bränner sig där nere och för allt annat! Håll håll håll!


Pussokram//Dess

varför har ingen vaknat?

jag somnade runt tolv och bestämmde mig för att bara sova i typ 45 minuter, men sen väcker mamma mig kvart i tre typ, så nu har jag ätit frukost och så. jag är trött. det är nästam ett mirakel att jag kan skriva, haha

justja, grekland..

jag ska till grekland, haha. det känns som att jag kommer gå och lägga mig snart, vakna imorn och kanske gå på stan eller nåt. men så är det inte, funderar på att gå och lägga mig, men då vaknar jag säkert aldrig. nej men jag gör nog så ändå, haha. godnatt ett tag

redo för avgång

nu är packningen klar, min väska väger bara 10 kilo, jag är nog kung trotsallt. vi åker vid fyra iställer för tre, sen äter vi frukost eller nåt på arlanda.


vem kommer ha snyggaste kepsen på beachen?
jo, jag.


skyll er själva, haha!

det regnar här i muppsala, och åskar tror jag. men det gör inget, bara det håller sig i en vecka tills jag kommer hem. då är det rätt åt er alla, bara för att ni planerade en dålig semester, haha! det kommer säkert vara varmare här än i grekland bara för det..


good morning!

imorse när jag behövde min usbsladd så kunde jag självklart inte hitta den, jag letade överallt (när jag inte hittar saker brukar jag börja grina, men konstigt nog gjorde jag inte det, haha) och efter nån timme kom jag på att den kanske hade fastnat i min jacka som jag hade lagt på samma stol där usbsladden brukar vara. och där var den, i jackärmen.

har fått mina twilightböcker idag, eller jag ska hämta dom vid ett, men dom är ändå mina. tänkte ge dom en andra chans, haha. sen fick jag ett brev från nån hudläkare oxå, har fått en tid i september :)

jag kommer åka härifrån vid tre inatt, sen kommer jag åka med ett flygplan som går vid sju tror jag. för er som inte viste det så ska jag till grekland, hehe. denise och frida har fått tillåtelse att blogga här medan jag är borta, men om jag hittar ett internetcafé så skriver jag antagligen något där.

idag måste jag packa, har nästan inte packat något, haha.


gasen i botten!

jag kom på varför man säger gasen i botten för nån dag sen, man säger ju det när det ska gå fort och om man trycker ner gasen i botten så lär det ju gå fort, asså botten är ju läängst ner (för dom som inte visste..) jag är ganska smart ibland.

föresten så har jag färgat håret, just nu ser det ut som i femman, haha! då var jag en riktig mumsbit.
kan inte ladda upp den jäkla bilden från femman, fasiken! :(

inte många dagar kvar

ska städa, tvätta och packa idag. men istället sitter jag här. åkte ned till gottsunda med mamma, köpte mer hårfärg, haha. mitt hår är typ gul/blont, det är synd om mig.


lite blondare, eller grönare?

har precis färgat håret, mamma säger att det blev dåligt och att det ser ut som att jag har olika färger i håret, jag vågar inte kolla.


vad tusan?

haha, jag tycker om min mobil så mycket, speciellt när det ser ut såhär

vilken normal människa har 1200 utkast?

råkade somna om..

godmorgon igen! efter det förra inlägget la jag mig i sängen och lyssnade på musik, sen läste jag lite ut boken mera självkänsla (den låg i mitt rum av nån anledning) och efter några kapitel så somnade jag igen, drömde om finska raggare som festade där jag och min syster var för stunden, hehe. vaknade runt halv ett och åt frukost igen, ska försöka städa rummet idag.

fan.

bra frida. sjukt bra. du är inte alls dum i huvet, nej då,
du är så jävla smart och inte ett dugg korkad. skitbra.
emo :(

glad gubbe

har varit på lite dåligt humör den senaste tiden och bara klagat hela tiden, men nu tog jag tag i det och la mig i sängen, släckte lampan och lyssnade på johan palm så nu är jag glad, haha. funderar på att byta namn på bloggen (för visst kan man det?). dom som vill veta vad det är kommentarar det här, dom andra får leta upp mig på nåt sett. tillexempel min bilddagbok: cherrycupcake


såhär glad är jag justnu!
skrev ledsen gubbe inlägget för nån timme sen egentligen, haha

ledsen gubbe

när ingen kollar på min blogg blir jag ledsen. när ingen som kollar på min blogg kommenterar blir jag ledsen. när ingen som kollar på min blogg och inte kommenterar när jag kommenterar deras bloggar blir jag ledsen. när jag blir ledsen skär jag mig inte, vill du att jag ska vara ledsen?


akocaracha..?

hittade en ensam dess utanför kina li, satt vi gick köpte lite saker. sen gick vi runt på vaksala torg där det var marknad, dess hittade en hasch kompis, jag är så stolt över henne. eftersom det var väldigt hett ute (och av andra anledningar) gick vi in på musikens hus och kissade. sen åt vi våra pocky som vi köpt tidigare och pratade lite.





sen gick vi ned på stan och in på eden, där köpte jag en nessesär. efter det gick vi in på ur&penn för att köpa bokstäver, men det fanns bara några av bokstäverna vi ville ha, men det gick bra ändå. sedan traskade vi till new yorker, där köpte jag en jim bikini som bara fanns i S, men det gick ganska bra ändå. sen köpte vi en dricka på ica och satte oss på burger king där dess köpte en pommes. när hon ätit klart gick vi till en parkering och disskuterade saker. visst heter det bilrepresantör och inte bilrepresetant? sånt är det normalt för oss att prata om.




sedan bar det av hemmåt för båda, måste till hennes buss och rädda henne från pedofiler nu! fast först ska jag lägga upp bilder på det jag köpte.




plus pocky, en lyckokaka och en pepsi

god morgon


problemet är bara att jag inte har tillräckligt med minne, haha!

jag förlorar läsare och ingen kommenterar när jag klagar på min dator hela tiden, så det där var det sista ni fick om det.


suck

det är så jobbigt att lägga in bilder på datorn när jag hela tiden måste ta bort saker, men i höst kanske jag ska skaffa mig nån slags liten laptop och fixa lite mer minne på min feta dator. började packa lite idag, ett par trosor och en bikini, jag är bra som fasiken. imorn ska jag träffa dess, har nog blivit lite smått beroende av henne, haha.



sitter och lyssnar på johan palm förövrigt, finns inte mycket mer att göra. förutom att städa rummet, men det är ju inte kul?

grattis på namnsdagen dess!


känner mig lite generös..

ibland är jag alltför snäll. mamma ville köpa ett par shorts till grekland, men det fanns inga hon ville ha, satt hon får låna mina rosa, eftersom jag inte tänkte ta med mig dom. min pakningslista är typ klar, ni kanske får en titt på den sen, haha. måste ned på stan innan vi åker och köpa bikini och klistermärken att ha på väskan, självklart blir det hello kitty klistermärken, what else?

harry potter med burells

träffade dom på stan runt fem, sen gick vi runt på stan lite. dom är helt efter, men så går det om man är borta i tre veckor. joszan ville äta på cupido men eftersom jag och frida är liiite nyttigare än henne så fick hon ta med sig det till burger king. där spelade dom reggiemusik, bland annat mitt ex, haha! jag tycker han räknas som ex även om det var i lekis, kanske bara nån dag och han var tillsammans med typ alla i klassen. när vi suttit där jättelänge traskade vi iväg till bion. den var bättre än jag trodde eftersom alla säger att den slutar dåligt. självklart fick jag turen att sitta bakom en två meter lång gubbe utan hår. när filmen var slut så tog frida någons godispåse, fast vi vågade inte äta, satt vi slängde den, haha.




jag har saknat dom väldigt mycket, väldans synd att denise röker hasch på reggiefestivalen, är faktist ganska avundsjuk haha, men det vet ingen. inte att hon röker hasch utan att hon är där

-damp-

jag hatar min dator! kan inte kolla på bilder och nästan inte lägga in dom på datorn, fast det är lite mitt fel eftersom hårddisken eller vad det heter är full.. snart ska jag ner och träffa burells, sen ska vi äta och sånt.

burells är hemma!


och imorn ska jag träffa dom. denise skulle oxå med men tyvärr blir det inte så .. :(

stan med dess

somsagt så höll jag på med annat när jag kom hem, jag träffade nämligen denise. först gick vi och handlade saker, vi såg typ 20 personer som vi kände igen, status typ. fast vi pratade bara med 4, hehe. på h&m såg vi nån vi kände igen, och så skulle denise vara skojig (egentligen behöver hon inte göra nåt, menmen) så hon satte sig ner på golvet jättefort och sa shit jätteganskahögt. hon är så skojig. väktaren från gränby stod framför oss i kassan, sen gick han till örhängerna och vinklade spegeln mot oss och glodde som tusan, det var lite läskigt, haha. när vi hade handlat klart satte vi oss och kollade på människor, vi blev ihop med lite pojkar oxå haha.

jag kan inte öppna mina bilder på datorn, satt dom kan vara snea och oredigerade.


haha, värst vad vi shoppade o:


mina köp:
mp3
minneskort
flipflops
hårfärg

back to the city

kom hem runt två idag, men höll på med annat emellan satt nu kommer det bilder.


mamma plockade blåbär satt jag bakade lite, hehe


jag är duktig som tusan


fia steeeker

update från västmanland

Tjabbatjena. jag sitter vid mormor och morfars dator, dom är inte hemma, hehe . vi kommer hem imorgon istället för ikväll. igår kollade jag på patrik 1,5 (jättejätte efter, jag vet) han var ganska snygg, utan mössa. nu ska jag mysa med fia, mjaoumjaou.


hejdå bloggen och bloggläsarna

snart åker jag.. kommer inte ha tillgång internet eller mottagning på mobilen, astrevligt.

nya kläder

dethär köpte jag på stan:


haha, det i mitten är gula shorts, jag klippte bort mig för eran skull

jag vill till grönalund idag, måste träffa annabananapa innan skolan börjar. vilket är ganska omöjligt, om vi inte planerar bättre. snart kommer burells hem oxå, måstemåste träffa dom.

jäkla regn

ska åka snart, måste bara hitta ett par strumpbyxor. om jag inte går på stan idag blir jag ledsen, för då måste jag gå på stan på onsdag och det är för lång tid kvar, för då kanske allt är slut. då skär jag mig. nästan


morsningkorsning

ska åka ner på stan när affärerna öppnar och handla lite. ikväll åker jag till mormor och morfar och stannar till tisdag tror jag, så det blir inget lady gaga ikväll. inget lady gaga = inget anna. apa.

filmdags

var nere i gottsunda för att handla och hyra film. köpte en vhsfilm för 10 kronor oxå, "svärmorsdrömmen" den verkar vara lite smådirty, haha. det står kvinnan i hans drömmar är kvinnan han kallar mamma på framsidan. sen hyrde jag "collage" vilket antagligen är typ som american pie, roadtrip, supersugen och sånna filmer, haha.


jag är ganska tuff ibland, speciellt när min fötter ser ut att vara en meter långa.

ska äta nu, sen blir det movietime. yeah.

hemma igen

åkte somsagt till denise igår, hennes kusin och kusinbarn var där. fytusan vad söt han är, haha. på kvällen kollade jag och denise på cry baby och scary movie 2. när dom körde hem mig åkte vi förbi himla eller nåt, där köpte vi lite saker, hehe.


jag och dess, haha


elvis.. the king of rock. eller nåt, haha


dethär köpte jag i himla, men jag hade ingenstans att ha blompinnen så den fick mamma tills vidare.

RSS 2.0