konversation med tina


jag äger

Hade naturkunskap som faktiskt gick bra! Hoppas på godkänt eftersom jag ska göra om alla andra proven jag haft för att få godkänt. Skulle behöva en naturkunskapsman som hjälpte mig förstå tror jag. Efter skolan gymmade jag med Yvonne. När vi är klara håller vi alltid på att fjanta oss så mycket men inte idag. Vi körde seriöst hela tiden ut tills vi dog typ.
 
 
När Yvonne lämnat mig väntade jag på Amanda. Vi gick till coop där vi fick fina band men vi inte kunde bestämma oss vilken färg vi ville ha fick vi ta en av varje. Jag skulle köpa strumpbyxor till min välplanerade outfit men det slutade med att vi båda köpte helt nya outfits som vi ska ha imorn. det känns faktiskt mycket skönare än det jag egentligen skulle ha.
 

Welcome to the new age

Asså jag har roliga saker att blogga om men orkar inte, har förstått att cirka ingen bryr sig ändå, haha! Idag var iallafall en kul dag. Jag och Amanda fick äntligen reda på vad skolans snyggaste kille hette tack vare mina stalkinginstinkter. Jag är faktiskt ledsen förra skolans snyggaste kille men man måste fan prestera bra varje dag om man ska hålla titeln uppe och det har du inte gjort. Att bli utslagen av ett lamm måste kännas hårt, men sånt är livet grabben! Vill inte att ni ska tro att jag är värsta superstalkern, men om ni tror det vill jag berätta att det inte är så dåligt. Har en egen stalker faktiskt, tack vare den fick jag lite bloggmaterial som ni ser här nedan! En trött Frida efter musikalrepet som väntar på bussen.
 

lyssna till ditt hjärta

Eftersom jag hela tiden glömmer bort att jag har en blogg och bara går runt och är trött tänkte jag skämma ut mig själv. Det är okej att skratta. Men säg något snällt ändå. Typ "åh vad fint hår du hade idag" för det tyckte jag. Tack på förhand.
  

Tina Yvonne Amanda

Jag vill bara tacka tre av mina kära klasskompisar. Tack vare er tar jag mig igenom skoldagarna, ni är bäst!

Jag vill tacka Tina, som alltid har de bästa råden och som alltid kan lösa problem, allt från kläder till killar.
 
Jag vill tacka Yvonne, som alltid är rolig med bästa skämten och som förlåter mig när jag inte förstår dem. 
 
Jag vill tacka Amanda, som alltid finns där vid min sida hela tiden och som klara sig lika länge utan som jag
skulle klara mig utan henne, som alltid lyssnar och alltid bryr sig och som jag kan prata om vad som helst med. 

paul rudd i mitt rum

Idag har jag kollat på Teen wolf. Precis som igår. Och dagen innan igår. (Detta är sista gången jag bloggar om det, lovar. Fast det sa jag på twitter oxå och vi alla vet ju hur det gick (inte om ni inte följer mig (jag har inte slutat))). Dagens uppgift var att köpa kattmat. Jag sköt upp det till sista sekund och var tvungen att gå ut klockan åtta. Det var dimmigt och jag såg bara några få människor. En hund ylade (en liten fjanthund visserligen, jaja), jag såg två röda lysen mitt i mörkret (trafikljus) men trots allt detta överlevde jag. Tills jag kom till kassan. Betalade med mynt och alla kände varandra och skrattade åt mina varor och jag orkar inte ens förklara för jag skämdes så mycket, hahaha. Nu kollar jag på I love you, man och äter mitt utskrattade godis. Inte kattmaten alltså, köpte godis oxå. Det är ju synd om mig.
 

#teenwolf

Idag har jag kollat på Teen wolf. Igen. Twittrade lite under tiden och tyckte det var kul. (Om ni följer serien lär ni inte läsa dem, kanske spoilar saker från säsong 1). Nedan är ett urval av mina roliga tweets.
 
 
Men sen skrev folk detta till mig. När jag sen sa att jag skulle gå ut om det blev bra resultat på mello och kolla på Teen wolf om jag blev besviken sa de att de röstade på Ulrik för att jag inte skulle twittra om det.
 
 
Ja, jag retweetade det de skrev. Måste verkligen försöka sluta twittra om ointressanta saker.

grattis estelle

 
Huuuur söt är inte prinsessungen?? Jag kan sitta och kolla på bilder på henne hela dagarna. Men det ska jag inte göra! Tänkte bara gratulera henne på hennes födelsedag även om hon aldrig kommer få se detta. Man är väl svensk och så.

colton haynes

 
Började kolla på Teen wolf idag. Hittills är det helt okej men det är inte det jag ska skriva om. Det är en snubbe i serien som heter Jackson som är så sjukt jävla snygg (tror det är lag på att alla karaktärer som heter Jackson ska vara skitsnygga) så jag kollade upp honom och såg att det var samma som spelade Kai i Chloe kings nio liv. Blev såå glad för jag visste aldrig vad han hette eftersom han bara var med i ett avsnitt. Vad hände med den serien förresten? Vill ha nästa säsong NU för den slutade så himla spännande! Dessutom var det så sjukt mycket snygga killar med i den. Jaja, nu ska jag kolla på andra avsnittet av Teen wolf och dreggla lite mer. Han är förresten bara med i 25 av 26 avsnitt, buhu.

asså min bokhylla är så jävla töntig, jag skäms

Satt på min stol idag och insåg att mitt rum är så tråkigt. Så trots att jag har ont i armen flyttade jag runt nästan alla möbler. Kul att rummet fortfarande är lika stökigt men jag gjorde små gångar så möblerna skulle kunna åka igenom, hahahaha. Men det är inte så stökigt som det låter och ser ut och är. Tror iallafall att det är bättre nu, ni får två före/efter-bilder för att försöka tänka hur det kan se ut. Gillar att man verkligen ser hur fult det är i bokhyllan och på byrån. Ni som vet hur det ser ut i mitt rum kan ju anta vad som står där byrån stod. Men mitt rum är alltså inte klart, måste städa för att det ska bli klart och jag har väldigt svårt för att böja städa. Älskar att göra det när jag väl kommit igång men innan känns det som att allt är roligare. Tillochmed plugga. Okej kanske inte men ni fattar.
 

ska bli stor och stark

Satte mig och väntade på friskis och svettis imorse på att få spruta. Min sköterska var så himla söt och när hon frågade vad jag gjort på sportlovet kunde jag äntligen berätta för någon mer om studentkryssningen! Eller okej, jag sa att det var jättekul, mycket folk, ingen jag kände hoppade ner i vattnet och så. Ska tillbaka i April och Augusti oxå. Försökte ta en cool bild på min arm men misslyckades inte bara första utan även tusonde gången. Sååå ni kan väl låtsas att jag gör en cool pose och man ser ett litet plåster och så kan ni låtsas att det gör ont om man trycker där sprutan var och så kan ni låtsas att det var anabola och inte gardasil så jag verkar vara coolare än vad jag är. Aja, lägger väl upp en bild ändå.
 

i wanna hold you tight

 
Åååh guuud. Vet inte vad jag mer ska säga. Önskar väl lite att det var Louis som stod i duschen men vad ska man göra. Håller ju förresten på att hitta mitt alldeles egna One direction. Har två och en halv deltagare, de kanske inte vet om det än men det fixar jag. Två av grabbarna heter samma sak och den halva heter samma ska som något en av deltagarna har tatuerat på armen. Hoppas ingen av dem tackar ner till att vara med i mitt pojkband. Det kommer bli succé.

fikelika

Träffade Amanda imorse och fixade lite grejer. Lite senare träffade jag Denise och vi fikade och hade kryssningssnack. Det är bara att höra av sig till mig om man vill veta vad jag har haft för mig, haha! Under pratet kom vi på att jag skulle köpa en rolig bok så vi var inne på allt från prylaffärer till Åhléns och snusksexbutik. Ingen jävel hade det och nu när jag googlade är den slut överallt, buuhuuu. Hittade en på nån finsk sida men den kostade typ 160. Får se om jag köper, haha! Tog iallafall inte med mig någon kamera men såhär såg jag ut. Är förresten inte bakfull, det är ett mirakel typ.


studentkryssning #1

Ni anar inte hur sjukt kul jag haft på kryssningen! Måste skriva ner i en dagbok eller nåt om allt som hänt för jag vill inte låta som värsta tönten och vissa grejer är privata. Det som händer på båten stannar på båten. Om man inte är nära vän med mig, hehe! Vi har iallafall festat i ett helt jäkla dygn och jag har umgåtts med så himla många människor i den där Starlight club. Jag gick och la mig halv åtta imorse efter ett svårt dilemma och berättade om hela min kväll för Amanda som sov men reagerade jätteroligt på det jag sa. På eftermiddagen hade vi på oss myskläder och åt godis men sen säger alla åt oss att det är fest igen så vi fixade oss och hängde i Emmas och Zaras hytt med grabbar från Eskilstuna och när vi var redo för klubben hade de stängt. Nu väntar jag på baksmällan från helvetet medan jag tänker igenom allt jag gjort. Ännu ångrar jag ingenting. Tog knappt några bilder med mina kameror men kastar in de andra jag hittar här, håll utkik!
 

river island


Igårkväll kom Amanda förbi efter sin träning för att ha en liten catch-up i trapphuset. Idag åker vi ju på studentkryssning och kommer hem någon gång imorn så vi kommer inte ha tid att prata sen, haha. Jag drömde flera drömmar om kryssningen inatt. Blandannat att jag glömde handla i taxfreen, jag släppte ner ett så tungt ankare att Klas hand ramlade av, Tina köpte ingen present till mig, vi hann inte få skolkatalogen och kolla på snygga killar och det var zombies och monster på skolan. Det sista var inte om kryssningen men det var det mest läskiga. Här ovan kan ni se lite av det jag ska ha på mig, blusen är från Asos och ringen från Fionavincent.  Hoppas ni får en lika bra måndag som jag!

happy birthday babe


Call on my feelings

Hej bloggisen. Tänkte uppdatera lite innan jag går och lägger mig, är ju en vekling som somnar tidigt. Kollade nyss på mello, är såå besviken på er Sverige! Hur kunde ni skicka vidare tråkiga gubbar som skrev låten under en grabbkväll efter några öl istället för en Jessica Alba-kopia med catsuit och catchy låt?! Jaja, älsklingsmartin och pojkbandet gick iallafall vidare. Hörde att alla ville veta vad jag åt till programmet eftersom jag visat det alla andra lördagar. Idag blev det lite mindre och utan så mycket smak eftersom jag inte får i så mycket i magen. Lite glass och oreokakor!
 

15 timmars sömn

Hej världen. Liten update på vad som händer i mitt liv. Igårmorse var det musikal. Ganska kul men fyfan vad trött jag var. Sov i en timme under lunchen och klockan tre när jag var hemma gick jag och la mig igen. Vaknade klockan sju imorse och inget fungerade som det skulle. Kunde knappt gå, det svartnade framför ögonen och snurrade runt, jag vinglade fram men efter att ha stänkt lite vatten i ansiktet som man gör på folk och att jag ätit frukost mådde jag bättre. Åkte ner på stan tidigt och träffade Tina. Vi köade i två jävla timmar för studentfestbiljetterna men ut från Flustret sprang fyra glada Bolandselever tillslut! Eller vi sprang inte och var inte speciellt glada, men jaja. Sen satt vi ett tag på McDonalds och shoppade lite på Lindex innan vi skildes åt. Vågar nog inte somna om nu men ta det lungt.
 
Jag inne på killtoan i torsdags. Var glad och röd i munnen efter att ha druckit en kärleksdricka.

and let me kiss you

Mötte upp Amanda, Tina och Yvonne efter att jag lämnat Frani. Vi gick först till Gary's men det var knappt tio personer där så sen fortsatte vi till Williams. Där satte vi oss med några Boländare och hade det trevligt. Ungefär precis när jag skulle behövt gå för att hinna med sista bussen började några andra prata med oss och sa åt oss att sitta hos dom, men när vi gick dit sa en annan att det var upptaget. Så bara ett litet tag senare gick vi därifrån, helt ovärt att stanna egentligen. Men jag fick telefonsällskap av Amanda i hela 40 minuter! Nu ska jag iväg på musikalrep men blir lite sen. Har ont i både huvud och hals så detta kommer bli tråkigt. Men jag får trösta mig med att det faktiskt är lov!
 

valentinegifts


oh pretty baby

Jag har nog varit extra arg idag, men det är bara för att jag blev så himla trött och stressad av att sprida kärlek. Vi gick in i klassrum och gav några som hade fått rosor eller godis, vi delade ut geléhjärtan till alla som ville ha och log till alla! Men mot slutet av dagen och när vissa man skulle ge till hade slutat så dem inte fick något blev man lite småsur. Jag och Amanda kom på halva religionlektionen men min lilla grupp spenderade lektionen med att prata med lamm och sprida kärlek till ensamma själar. Jag fick iallafall en ros, ett paket geléhjärtan och en påse choklad. Fast chokladen var till ett lamm som hade åkt hem så jag fick det och rosen var bara en skämtgrej och hjärnarna var till mig, Tina och Yvonne.
 

hade mössa idag

Har i princip inte gjort något alls på lektionerna idag. Efter skolan stannade jag, Tina och Yvonne för att skriva kärlekslappar så några lyckliga pojkar får choklad eller rosor imorn. Önskar att jag kunde lägga upp alla här men ni anar inte hur pinsamt det vore om någon såg. På musikalen körde vi igenom hela akt 1 och trots att jag mest höll i en lapp var det kul! Innan vi slutade hjälpte jag Jasmine att sätta upp lite kärlek runt om i skolan, vi hann ut precis innan larmet gick igång. Var alltså i skolan från halv åtta imorse till halv åtta ikväll. När jag kom hem och var trött såg jag att mina paket hade kommit! Ni får se dom på måndag när jag ska använda dom, men är jättenöjd! Borde sova nu, upp tidigt imorn!
 

kallt vid isen

Har inget att säga. Typ godnatt. Åt två semlor idag. Goda. Nu ska jag sova. Upp tidigt imorn. Puss grabbar!
 

you were made for me

Innan skolan köpte jag semlor till ligan, igår kostade dom 15 kronor men idag 24!?!?! fett arg. Men den snygga killen som jobbade där gjorde det okej ändå. Kom i tid till gitarrlektionen men han kom aldrig, har inte haft lektion på säkert en månad. Jag, Amanda och Tina ville sluta tidigare från naturkunskapen så vi kunde äta semlorna men vi skulle dissikera lammkött i slutet. Så på tio minuter slängde vi i oss en varsin semla och sen hade jag sånglektion. Efter lektionen satte jag mig i biblioteket med Tina för att kolla snygga killar och lite senare kom Amanda dit. Jag tvingade med mig dem till musikteorin men Göran var inte där så hela ligan kunde fortsätta kolla på snygga killar. Några timmar senare åkte jag ner på stan med Amanda för att fixa lite ärenden eller vad man ska kalla det. Bra fettisdag/pannkaksdag/dopdag!
 

bokstavliga musikvideos

 
Hahahahaha asså den första är så himla rolig men om ni har tid skulle jag kolla på resten ixå. Det är alltså folk som gjort om musikvideos så att dem sjunger precis allt de gör. Typ. Kolla bara, okej?? PS. ät semlor idag utan att må dåligt. 

var på föreläsning idag


imorgon är det måndag

 
Hejhej, detta var jag igår. Satt eller låg så himla konstigt hela tiden men ack så skönt det var. Måste ju utnyttja mina kompisar som har soffor. Just nu kollar jag på Valentine's day och det mest spännande som hänt idag var när jag tvättade. Som vanligt hade någon stoppat in en maskin och hade typ en halvtimme kvar när min tid började. Jobbiga jävla grannar. När jag flyttar hemifrån ska jag ha egen tvättstuga så jag får tvätta hela tiden. Ett torkskåp oxå tack.

Now we´re sober

Hade en ganska tråkig eftermiddag idag. Det enda roliga var att jag beslutade mig för att duscha trots att jag bara skulle vara hemma för att sen när jag åt middag smsade Amanda och några timmar senare träffade jag henne på bussen. Vi åkte hem till henne och kollade på mellopello, ungefär precis när Anton började startade vi tv:n. Är lite arg över att dom snygga bara kom till andra chansen, har förlorat hoppet på mänskligheten. När det var slut kollade vi lite på gaygalan och sen startade vi Inception. Jag såg den första gången 2010 när den var på bio och det var då jag fick upp ögonen för Joseph aka världens sexigaste man. Amanda ville att jag skulle förklara filmen för henne men min förklaring blev att man får själv tänkte hur den slutar. Jag tror iallafall snurrgrejen slutar snurra. Tog bussen tjugo över ett och fick se massa fulla människor på stan. Kollade ner i mobilen tills det var lungt ifall någon skulle känna igen mig, lite töntig men jaja.
 

fyfan vad ni är bra

Efter svenskalektionen skyndade vi ner i källaren för att hämta upp mössorna! Där stod det en klump med folk så vi fick slita upp alla kartonger men fick jättemycket hjälp! Det var roligast i början när alla praktikmänniskor kom för efter det hände typ ingenting. Blev jättevarm såfort dom första klev upp på scenen (alltså stressigt varm, för det mesta. skoja) men det gick över när dom gått. Fick någon slags yrsel precis innan en till lite mindre fordonsklump kom oxå men tror inte det märktes att jag gärna skulle svimmat, hahaha. Efter fyra timmar plockade vi ihop och alla mössor fick plats i samma låda! Världens bästa treor som kommer på sina tider. Här får ni en bild på min mössa, om ni vill se den.
 

want you so desperately

Efter en helt ok skoldag var det dags för öppet hus! The last one ever. Först stod jag och Tina vid sambordet men det var inte alls lika kul som förra året så vi satt i cafeterian och kollade på uppträdanden tills Yvonne kom och då gick vi runtruntrunt. Jag ville testa grävmaskinen men det var dålig service och kallt. Jag och Yvonne hörde ett ljuvligt ljud från cafeterian som visade sig vara Sylvenius som sjöng One direction så vi stannade ett tag ocj när vi kom tillbaka satte vi oss alla i datorsalen där en stor debatt höll hus. När klockan slog åtta tog jag och Yvonne bussen till stan där vi tog en halvtimmes lång promenad och sen ringde jag Amanda för att prata ännu mer. Missade Once upon a time men vad gör man inte för kärleken? Dvs skolan och kompisar. Har hört att jag är kär i flera olika människor idag men vill att alla fans där ute ska veta att det är falska rykten. Still going solo. Mycket engelska idag, hoppas ni förstår budskapet ändå! 
 

This is fucking awesome

Idag gjorde jag ungefär samma sak som igår, fast denna gång kom mest fordongrabbarna (och några tjejer). HV var först ut men bara en kom och de andra kom när vi packat ner. Eftersom vi är världens bästa studentkommitte packade vi upp igen! Många av fordonsklasserna kom även tidigare så vi fick packa upp, allt för dom! Vet inte hur Denise tycker om detta men kom igeeen, dom går fordon! Det tråkigaste med dom var att typ alla hade körkort så jag fick inte se några gullebilder. Inte för att dom var fula, men dom såg ju precis ut som i verkligheten. Nu vet jag att Denise komma döda oss men vi lät en kille ta åt sin kompis trots att han inte hade hans legitimation (har gått i samma klass som dom typ hela livet så jag anser att det inte gör något) och vi gav en kille hans mössa utan att han ens hade körkortet med sig! Där var våran ursäkt att Tina satt bredvid och kände honom, dessutom hade vi skolkatalogen. Det är jättemånga fordon och flyg kvar eftersom dom hade praktik, men är stolr över dom som trots det kom! När vi packat ner allt igen var det musikalep.
 

120 dagar kvar

Idag har jag suttit stilla på en stol i cafeterian hela dagen, men fysatan vad kul det var!! Har träffat halva delen av skolans treor och glatt gett dom sina mössor. Roligast var byggarna, musikeleverna, teatrarna och samklasserna. Man kan förkorta det till alla. Eller okej, jag har utvalda favoritmoment men det är inte viktigt. Imorn är det samma sak, tror dock att det blir lugnare då eftersom de flesta fordonselever är på praktik. Jaja, skitkul är det iallafall! // Bolandlover94.
 

i en värld full av liv

Såhär såg jag ut idag! Körde favoritklänningen från Footloose bara för att jag kan. Fick fina lockar som nu är borttvättade oxå, fick höra av jättemånga att det var fint, hahaha. Lite kul. Jag vet att det ser ut som att jag har fetaste snusprillan vid mungipan men det är väl sexigt? Eller? Ja. Nu ska jag sova och imorn är det en stor dag, ska göra alla treor glada!
 

i was made for you

Hade bara en lektion idag och innan vi drog till UKK fick jag så himla mycket gjort! På UKK var det dock tvärtom. Antingen satt jag med min chokladkopp eller så hoppade jag runt och dansade. När det efter många timmar väl var dags för multishow rockade vi gärnet!! Mina favoritakter var när Alma sjöng och Agnes och Ida dansade och när grabbsen sjöng Timbuktu. Åååh vad jag älskar Boland! Vi köpte förresten munkar på marknaden oxå. Så jävla helvetes gott.
 

voffvoff pusspuss

Enda sen torsdags har jag visat mig ute i mjukisbyxor, knutar mitt på huvudet, utan smink och allmänt ful. Har traskat runt med bajspåsar i handen och lämnat mobilen hemma. Imorn ska Frani hem igen och trots att jag kanske är ganska trött på att hon snarkar, väcker mig mitt i natten för att gå ut, inte förstår aport, retar upp Fia, och inte säger till om hon ska nosa eller bajsa så kommer det bli tomt! Lade mig bredvid henne och sjöng Justin Bieber låtar innan vi gick ut på dagens fjärde bajstur. Kom förresten på en anledning till att skaffa hund, om jag är ute och går med henne och blir attackerad kan jag kasta hundbajs på dom. Förstår inte folk som inte tar upp bajset, då kan dom ju inte försvara sig.
 

you're my sweet

Var på skolan tidigt imorse och sjöng lite musikallåtar. Efter lunch dansade vi inför multishowen. Trots att jag var himla trött (blev väckt klockan fyra imorse, tur att jag har lätt för att somna om även om jag var ute på promenad) var det jättekul! Åkte till Gottsunda sen och hämtade Frani som hade varit hos Hanna och Oscar. Gick hem så hon fick en promenad och jag tänkte faktiskt bara gå halvvägs men glömde alltid hur långt det var kvar så jag fortsatte gå. Helt ologiskt. Nu ska jag laga mat och tagga Melodifestivalen, jaaa! Bästa lördagsunderhållningen. Kan lova hela Sverige att jag inte tänker gå ut på lördagar sålänge det är Mellopello. Fick förresten reda på i veckan att det var idag, aldrig någon som säger till mig?? Dom borde göra mer reklam för det, skulle dö om jag råkade missa pågrundav min oallmänbildning.
 

Nationernas förbund

Försov mig så himla mycket och var halvblind till typ klockan lunch. Stirrade så himla mycket på alla för att jag inte såg vilka de var. Som vanligt var vi jättefå i klassen, typiska fredagar. Lämnade lillklassen under håltimmen för att kolla hur det gick för Amanda, Gabriella och Jennifers projektarbete. Pratade med dom i någon timme och sen åkte jag tillbaka till skolan och kollade på The Reader med etikklassen! Skulle verkligen rekommendera den. Vi fick popcorn förresten. Och lilla Lisa bjöd alla på godis, sååå söt! Kommer typ somna snart för jag är så jävla trött och får inte sova imorn, huhu.
 

doesn't mean I'm across

Efter skolan hade jag, Tina och Yvonne lite biomys! Vi såg EGO, herregud vad bra den var!! Synd bara att vi gick ut sen och kravet på killar höjdes rejält. V hängde ett tag på Plock som de överklassarna vi är men sen drog vi till Williams. Hade lovat Tina att jag skulle köpa en öl om någon i filmen drack en, Var helt säker på att dom inte skulle vara sånna killar men så sitter han hemma i soffan och dricken i typ tre sekunder. När Tina nästan druckit upp bytte och ut våra glas så sammanlagt drack jag knappt ett halvt glas och trots det ville jag spy. Är tydligen inte en sån bra öldrickare trotsallt.
 

RSS 2.0