Having no regrets is all that she really wants


paradise hotel 42

Trots att det här avsnittet var så himla förutsägbart måste jag skriva av mig. Först varför vill alla ha ut Smail???????? Han är världens babe och sötis ju. Sen var Saga iallafall bäst i världen som skickade ut Robibin istället. Alla var glada hejhopp förutom Calle SEN ska alla som inte behövt para sig ha en ny parcermoni där gamen kommer och som alla redan visste var det Eric. Precis då förstod jag vad som skulle hända. Hade råkat läsa så mycket om just denna stund och ille ta tillbaka allt snällt jag sagt om Eric. Jag fattade ju själv att han inte skulle skicka ut Kian och att han ville stå med Michelle men ändåååå jag gråter. Fina älskade Kristian. Min bebis från dag ett. När alla tvivlade och tyckte du var äcklig och jobbig fanns jag där för dig. Förstår själv att han kanske inte kommer tillbaka eftersom det är så lite tid kvar nu men hoppas Calle och Kian drar dit pepparn växer sen är jag glad. Kristianbabe kommer alltid finnas i mitt hjärta och jag är lite glad över att jag läste spoilern annars hade jag antagligen hoppat från balkongen. Nu: Studio paradise som ett avslut. 

Femme fatale

I fredags kom mina favorittjejer över för att fira mig! Spel/drinkkväll stod på schemat och alla hade klätt upp sig i fina klänningar. Jag hade jättekul och är så tacksam över att jag har dessa fem bruttor i mitt liv. Tänkte låta videon nedan visa hur kvällen var eftersom jag var för full för att komma ihåg detaljer. Liten sammanfattning är iallafall att jag inte ska blanda drinkar eller ha korta klänningar på mig när jag druckit. Vill förresten också tacka Alex som gav mig blommor trots att han inte var bjuden! Ska komma ihåg det till nästa år då han är hedersgäst. Ok njut av videon nu! Den är kul.
  

20

Hej hallå från en nybliven 20-åring! Gårdagen var hur bra som helst och spenderades med familjen. Mamma väckte mig med sång och presenter på morgonen och efter frukosten åkte vi till Stenhagen. Hon hämtade ut en tårta på Ica maxi medan jag gjorde debut på Systembolaget. Vandrade runt där inne i 20 minuter och plockade på mig av det mesta. Tror det kommer kännas konstigare när mina kompisar ska köpa och jag inte behöver gå runt och låtsas kolla i affärer, haha. Under dagen var det kalasfika med några gäster. Fick mer presenter och tårtan var så god att jag ville gråta. På kvällen åt jag och mamma ute på Tzatziki (asgott det med) och dagen avslutades med en ljuspromenad genom stan. Min favorit var på Martin Luthers plan, rekomenderar alla att kolla på den! Sov sen som en stock och senare idag kommer mina favorittjejer hit för att fira mig ännu mer. Tack för alla gratulationer och all upppvaktning! Nu är jag väl vuxen på riktigt.
 

12 november

Idag är det min sista dag som tonåring och oj vad vuxen jag varit! Reda klockan åtta imorse begav jag mig till Willys för attt handla och fortsatte sen till Ica väst. Var hemma i någon timme och färgade håret (försöker få bort den varma tonen vilket är svårare än jag trodde) innan jag åkte till IKEA och handlade mer. Bland annat en födelsedagspresent från mamma som syns på bilden nedan! I skrivande stund städar jag rummet och snart är det dags att färga håret igen. 
 

Singing we found love in a local rave

Igår var det äntligen dags att gästa idolstudion! Planen var att jag, Amanda, Yvonne, Frida, Tine och Denise skulle med men Frida blev sjuk i sista sekund. Vi andra åkte ändå och i Stockholm träffade vi en tjej som var döpt efter en macka. Hon hade ingen biljett, vi hade en extra, hon fick den. När de andra var och åt stod jag, Denise och Amanda i kön och helt plötsligt kommer massa småtjejer som frågar vart Ed är. Tydligen skulle han åka förbi med en bil, haha! Det var så löjligt men jag blev så uppspelt och han vinkade till oss. Två timmar senare kom vi in och stod längst fram i kön! Vi fick köa mer inomhus men då kunde vi mingla runt och ta gratis grejer för att fördriva tid. Sändningen var ungefär som förra året fast vi stod inte riktigt på samma plats. Bäst live var nog Mollie och Lisa och jag dog när Fanny sjöng. Skulle bli 100% lesbisk för hennes skull. Under pausen fick vi gratis dricka av några som skulle kunna vara mina klasskompisar om jag kommit in på skolan jag sökte, vi delade några ord och jag var så avundsjuk. Åh justja Ed Sheeran är bäst och jag vill föda hans barn. Det var väl det enda viktiga jag hade att säga från kvällen. Hoppas jag såg cool ut på tv också.
 

They're creepy and they're kooky

Igår var det ju äntligen dags för halloween (inte idag, läs på) så jag och le bitches plus Alex halvspontanade lite och gick ut. Träffade Tina på dagen och började fixa oss medan de andra jobbade. Under tiden fick vi även besök av bus eller godis-ungar. SÅ SÖTA! Senare åt vi middag tillsammans och runt tolv kom vi ner på stan. Vi planerade att köra en pubrunda men eftersom det blev så sent och det var kul på O'connors stannade vi där hela kvällen. De hade liveband så jag, Yvve och Amanda spenderade större delen av tiden på dansgolvet. Blev så himla glad när folk såg vem jag föreställde, trodde att jag såg ut som vanligt men det var faktiskt folk som knappt kände igen mig. Om ni vill se hur jag gick till väga för att se ut som jag gjorde kan ni klicka HÄR! Hoppas ni också hade en bra halloween med mycket bus!
 

RSS 2.0