I'm my own worst enemy

Efter den trevliga skoldagen som bestod av matte, historia och blubb mitt i en mening begav jag mig ner på stan med Amanda. Jag provade nästan asmycket saker och köpte tillslut nagellack från kicks, en "klänning" från carlings och leggings från bikbok. Inget av det jag planerat, damn it. Men imorn och på onsdag återvänder jag ner med nya krafter. Iallafall, efter stan åkte jag tillbaka till skolan sen ner till Gåvta med Denise. Alltid lika kul att åka ner dit och sen åka hem. Lärarna hade nämligen glömt bort mötet.


i've been waiting for so long

Somnade alldeles för sent igår och trodde klockan var typ tre när jag skulle upp runt fem. Men nu är jag vaken iallafall, och om två timmar åker jag till skolan. Borde väl försöka komma fram till alla saker jag behöver ha med mig, min säng står nämligen lite opassande eller vad man ska kalla det. Dessutom är det jättedammigt på mitt golv så jag får hoppas att elementgubben inte är allergisk. Och så hoppas jag att han kommer efter att jag har åkt, hehe. FAN NU KOMMER HAN. Eller dom var det tydligen, hehe.



Update: Hehe, dom var här i typ tre minuter. Fett ballt att Hanna duschar och dom andra sover. Hoppas dom trodde att det var min lägenhet och min pojkvän i duschen. Fast antagligen visste dom att det var flera som bodde här. Fasiken asså.

Boy I am getting so mad

Idag har jag hunnit med ångest, matlagning och lite lycka. Får nämligen pengar imorn. Så jag planerar att gå på stan för att köpa nödvändigheter typ hela veckan (skulle gjort det även utan pengar, det är k-r-i-s) och på fredag lämnar jag landet. Iallafall staden. Lite senare ikväll måste jag flytta sängen för att dom ska kolla elementen eller nåt imorn, sicken tur att jag ska på möte och inte planerar att komma hem innan det. Hatar att vara hemma när byggare eller liknande är här. Hehe, kom på att det skulle bli jobbigt om jag skulle bli tillsammans med en byggelev nu. Fast det kommer ju aldrig att hända. 

Jag upplevde nämligen min framid när jag lagade mat. Om 20 år står jag i en rosa mjukisdress och tjurar framför spisen, sen sitter jag och äter samma gamla mat i min ensamhet varje dag. Och antingen med 10 ungar från olika pappor eller ingen unge alls eftersom ingen vill ha mig och min bearnaisesås. Känner mig riktigt positiv idag.



Påminnelse till moiself: Gå in på Lindex, Cubus, Carlings, Stadium, H&M, ur&penn, Skank. (Reareareareatjocktröjareakollapunktsluuuuut)

you are the only exception

Har gjort ungefär ingenting av det jag skulle idag. Oups. Jaja, just nu sitter jag och kollar på Grönalunds hemsida och såg att det ska komma en ny bergochdalbana (trodde att det hette bergochdagbana, men nejnej tydligen inte). Jag är fortfarande yr efter att ha kollat på filmen men känner att jag nästan skulle kunna åka den. Men bara kanske. Dessutom ska dom göra Blåtåget läskigare. Chansen att jag åker den igen är alltså ganska liten. Egentligen skulle jag bara kolla vilka som skulle uppträda där så jag kunde se att tillexempel denna man ska uppträda. Fast det är ju nio månader kvar.

Jetefin mösa och örhengen och fletor och läpar osv. Och gube i bakrundän. Hihi.

Jag kommer göra dig besviken

Drömde om en av de snyggaste killarna på skolan inatt. Vi hade typ naturkunskap tillsammans (jag var den enda i min klass som hade det och då var det med deras klass, hehe) och hans kompis tyckte om mig så han skrev små meddelanden på ÖB kvitton till mig men jag visste aldrig vad jag skulle svara. Innan jag vaknade pratade jag då med den snygga killen om killen som gillade mig (han var oxå snygg, men det har inget med saken att göra) och så insåg jag att det enda jag hade antecknat på naturkunskapen var runda ringar och fyrkanter som jag hade ritat när jag funderade på vad jag skulle svara på hans kvitton. Jätteintressant information förstår jag att detta är.

Idag ska jag  nog städa rummet och sortera skolpapper. Ska även om jag orkar fixa lite småsaker med bloggen. Eller så gör jag det imorn. Egentligen vill jag gå på musikdirekt men det går inte. Eller alltså jag har ju pengar och allt men det är inte musikdirekt på riktigt utan Denise. Så jag får vänta tills länsfinalen, men det klarar jag.

Alla artister från lördags och söndags i samma bild.

i need a miracle

22.06. Då lämnade jag hela konfliktanalysen bakom mig. Iallafall tills måndag. Hoppas jag. Jag känner mig faktiskt ganska nöjd över att klarat av det på två dagar istället för två månader som alla andra. Fast om jag klarat det vet jag ju inte. Dessutom har jag råkat installera nåt dumt program som förstör för mig och mina word dokument. Nu känner jag att jag vill spy eller sova. Kan tyvärr inte bestämma mig om vilket, men hoppas på att det är sova. So this is goodnight eller nåt kanske man skriver.

Nytt dilemma mitt i allt. Vilken var finast? (Kommer bli arg om ni säger den lila eftersom det bara fanns en kvar och den var i min storlek. Bara så ni vet). Var ärliga, hehe.

det är titeln jag vill åt

Måste faktiskt säga att det var roligt med boxercise idag på idrotten. Speciellt när man skulle pang och boom på dom andra i 40 sekunder var. På samhällskunskapen var det sista chansen att jobba med konfliktanalysen som vi började med i november. Fast jag började ju i onsdags, så jag har lite kvar. Efter skolan träffade jag Frida. Hittade alldeles för mycket jag ville ha, men köpte bara en mössa, örhängen och två par strumpbyxor. Jag älskar slutrea och alla nya vårkläder jag vill ha. Men mest slutrea.

tjenamittbena bloggen!

Åh, har suttit och kollat på massvis med grejer på olika hemsidor som jag vill ha. När jag får mitt första studiebidrag tänker jag visa hur duktig jag är på att spara pengar genom att köpa lite saker och ta hål i örat. Måste verkligen köpa några av grejerna, kommer bli helt ruinerad (urinerad?). Nu ska jag kolla på nån film sen ska jag väl kanske försöka sova. Imorn ska jag nog ta lite sovmorgon för en gångs skull. Har även skrivit en hel halv sida på konfliktanalysen denna kväll. Imorn blir det jobbjobbjobb.


Not only you and me

Hej! Mitt namn är Frida och jag går samhällsprogrammet på Bolandskolan. Jag är en ointressant, utseendefixerad och tystlåten fjortis som inte kan färga håret rosa bara för att jag går just i SP10A. Man lär sig något nytt varje dag och just idag har jag lärt mig det. Vi hade en slags dilemmadag då vi diskuterade skillnaden mellan samhällselever, spetselever, esteter och fordonselever. Det var egentligen ganska kul om jag inte skulle tagit illa upp när dom sa "ointressant och fjortis" angående sameleverna. Annars har väl dagen flutit på som vanligt; samma skolmat, samma snygga killar, samma element och samma kläder som Amanda. Eller kanske inte samma kläder, men nästan lika. Lite småhäftigt att vi båda hade rosarandigt samma dag.


Flirt a little maybe

Imorse började jag om på konfliktanalysen som vi började med långt innan jul, och på fredag ska den vara klar. Det gör dock inget, det var faktiskt ganska kul när man väl fattade. Till lunch blev det pannkakor och bröd utan smör. Nyttiga klubben kan man väl kalla oss. När vi sen började skulle jag och alla smarta i klassen ha engelskaredovisning, men eftersom lektionen tog slut och jag var sist ska jag göra det nästa vecka med några andra smarta. På svenskan hade vi en rolig lärarkandidat, han hette Olof precis som alla andra lärarkandidater. Nu måste jag plugga samhäll, engelska, svenska och tyska.

Fick höra att min tumme var konstig och att jag hade fett på handen idag. Huhu

Hans magi gör ingen besviken

Dagens första håltimme började med att jag, Amanda, Denise och Emil stod och kollade på lärarnas roliga efternamn. Sen drog jag, Amanda och Denise till bibblan där jag och Amanda pluggade. Det gick väl inte speciellt bra. Under den andra håltimmen åt vi jättelänge, sen fortsatte vi plugga. Dock funkade inte min dator så jag läste ut svenskaboken tills Amanda den smarta kom på att man kunde stänga av datorn. När vi började sen hade vi svenska, fast mitt i lektionen gick brandalarmet så vi fick sluta, fast vi fick inte gå in och hämta våra jackor så vi fick frysa jättelänge istället.


You know I want you anyway

Känns som att idag har varit i en evighet. Imorse var det skola som vanligt, innan jag åkte ner på stan för att fylla på busskortet fotade jag och Amanda lite med hennes kamera. När jag var hemma skulle det väl varit smart om jag pluggade, men så blev det inte. Istället har jag kollat efter kläder på internet, skrivit två asdåliga låtar och lagat mat i solglasögon nästan helt själv. Snart ska jag försöka göra lite engelska iallafall, och innan jag går och lägger mig läser jag ur svenskaboken så jag får något gjort.


i will write you a song

Hela helgen har jag spenderat på Musikdirekt med Denise och Emil. Igår sjöng blandannat Ellen, hon var verkligen jätteduktig! Sen räknade vi ut att vi kände ungefär hälften av alla som spelade, eller iallafall kände till. Sångaren i det sista bandet hade ingen speciell diagnos som jag först trodde, han var nämligen drogpåverkad. Idag var oxå massvis med folk vi kände slash kände till. Vinnarna kunde inte blivit bättre, helt sjukt att dom valde dom tre bästa asså. Så grattis till Smile, The Motion, Viktor & André och gårdagens vinnare The Mercury Band, Josefin & Johsefin och Samuel Zeitler.

Detta är den enda bilden jag har från helgen (tagen idag). Har två videos på Turnoff och Smile oxå men mobilkvalitén är inte den bästa så vi skippar det för tillfället.

we are family

Kunde ju inte kolla på Fångarna på fortet igår, så nu sitter jag och dregglar över Johan Palm och Henrik Palm. Det som är bra med just detta avsnitt är att det inte spelar någon roll över vilket lag som vinner, även om jag hejar på de små. Idag är det samma schema som igår, berättar allt om det ikväll. Om blogg.se är min vän alltså.


Fashion put it all on me

Har suttit och kollat lite på h&ms hemsida. Gjorde då även göra ett collage på kläder jag mycket gärna vill ha. Råkade även hitta ett par solglasögon jag måste ha på en annan hemsida. Snart ska jag sminka mig och så för att sen bege mig ner till UKK. Föresten har mamma varit nere på stan och köpt mer rosetter till mig. Thank you very mucho.


När jag ändå pratar om kläder måste jag visa en tröja jag väldigt mycket vill ha. Såg den när jag var på stan med Frida för längesen och pratade om den när jag var på stan med Denise sist. Ber om ursäkt över alla magtröjor föresten. Men jag gillar det, hehe.

when i look at you

Ojojoj vad jag uppdaterar idag. Eller igår. Dock har jag ju bara lagt in cambilder, haha. Filmen är iallafall slut nu och vi ska sova. Egentligen kollade inte Fia på filmen, hon kom tillbaka till mitt rum nyss. Vilken svikare. Jaja, härmed säger jag godnatt.


filmkväll med my best friend

Nu startar vi filmeeeeeeeeeeen.

that dream i'm dreaming

Åh, jag älskar nybäddade sängar. Dock är min inte nybäddad än, väntar på att mamma ska komma och hjälpa mig, haha. När jag valde vilka sängkläder jag skulle ha valde jag tillochmed vad jag ska ha nästa gång. Fullständigt normalt. Föresten har mamma kommit in lite då och då med typ fem chips till mig, förstår inte vad hon menar med det. Snart ska jag lägga mig i min nybäddade säng och kolla på The last song.


Såhär konstigt brukar jag inte ligga. Ok.

I’ve only got 4 minutes

Jag överlevde hela dagen ensam! Fast så ensam var jag inte direkt. På idrotten spelade vi innebandy. Några omklädningsrum var trasiga eller nåt så om jag hade lust kunde jag kolla på när en fordonklass eller nåt bytte om eftersom dom inte hade någon dörr. Men istället fick jag nästan ett stort innebandymål över mig när jag spelade, haha. På samhällskunskapen kollade jag på när Diana skrev "bästa läraren någonsin" på en bild på Helena. När vi slutade gick jag ner på stan och träffade mamma som skulle köpa nya glasögon, sen gick vi in på systembolaget nästan samtidigt som Stefan Hanna. Vågade tyvärr inte ta en idolbild. När jag satt och väntade på mamma försökte en jättegullig bebis ge mig sin mössa, sen kom en alkis som oxå ville ha mössan.

I can see you ain’t lonely

Började läsa Kort kjol igårkväll. Kul att inse att man redan läst den efter en sida. Så antingen läser jag den igen, eller så byter jag till den andra boken som det förövrigt är mycket möjligt att jag har hemma redan. Snart ska jag väl bge mig till skolan alldeles ensam. Amanda ska nämligen inte gå på en enda lektion. Hur jag överlever detta återstår att se. Dessutom drömde jag en nästan mardröm om folk på Boland. 

Eller det var typ att jag var ensam och skulle på toa i skolan, och så fanns det typ dusch och allt på den toan så jag tänkte ta en spegelbild med min mobil sen ser jag att det står någon bakom mig så vi börjar prata lite men jag är så jäkla trött så jag hör knappt vad hon säger. Sen helt plötsligt är det nån snubbes rum och han har typ pokémon saker lite här och var. Lite senare kommer några killar in och börjar laga mat där inne, och så säger en kille att jag ska ge honom fjorton kronor, så jag antog att jag var skyldig honom det, men när jag gett honom det så försöker han typ råna mig och jag är för svag för att slå honom. Dessutom vet jag vem tjejen och killen är. Eller iallafall vilka dom såg ut som.



six feet under the stars

Kanske borde skriva om de nya stjärntecknarnauppdateringarna, meeeeeeen eftersom jag läste det på en blogg eller nåt för nån vecka sen så gör jag mig själv ocoolare då. Inte för att jag är så cool just nu, hehe. Iallafall, jag planerar inte att bli någon slags våg. Hur ska det då gå när jag läser mitt horoskop? Men sen sa någon att det bara är för dom som föds nu typ. Annars vore det ju ganska häftigt att vara Ormbäraren. Föresten berättade min syster när jag var liten att Klas egentligen skulle vara det eller nåt. Fast då fattade jag ju inte att det skulle vara the end of the world. Typ. Ojojoj nu råkade jag skriva om stjärntecken ändå. Men det gör inget eftersom jag skriver så konstigt.


I want a world in motion

Försov mig med sisådär fyra timmar imorse. Kändes asbra att fixa sig på en halvtimme. Jaja, jag hann i tid iallafall. Det var jättegod lunch idag, så typiskt att jag nyss hade ätit frukost då. På lunchrasten träffade jag Denise en snabbis och gav henne bokstäverna L, I, M och E. Det finns väl inget mer att säga om denna torsdag, så jag ska starta några "baby låtar" som Amanda kallar det, haha!

Jättedålig bild, men trean lyser! Det är ett mirakel.

min gleeoskuld är borta..


tusen gånger om

Idag var det värsta vårvädret. Man såg gräset och bänken! Helt otroligt. På morgonen smsade Amanda och ville att jag skulle komma tidigare. Det var totaly worth it. SKPB åkte nämligen min buss och om jag ville kunde jag sitta bredvid honom. Men jag avstod. Annars rullade skoldagen på som vanligt. På svenskan gick vi ner i det mysiga bokförrådet och hämtade boken Kort kjol. Sen begav jag mig ner på stan med Denise. Trots våra 60 kronor var fick vi båda med oss saker hem. 


big girls don't cry

Åh, jag är jättearg just nu. Först och främst måste jag köpa nya kläder till sommaren, jag kan nämligen inte längre ha mina jeansshorts?!? Dessutom provade jag mina första jeansleggings igår oxå, och dom skulle sitta jättebra om det var meningen att man skulle ha häng. Så jag får fortsätta använda kjol, huhu. Varför kan inte jag få ha en normal kropp för? Åh vad jag skulle vilja få lite motivation till träning.

Tummen ner till mig själv, huhu.

smoking hot

Det blev varken något sovande eller pluggade. Istället fastnade jag i köket med maränger, bror, Changeling och en gullig Fia. Så snart beger jag mig väl till sängen som jag redan ligger i för att somna tidigt och orka gå upp imorn. Föresten (såhär påtal om ingenting) så funderar jag på att köpa glasögon till mer än hälften av snubbarna på skolan. Bara för att dom skulle passa i det liksom. Efter att jag visat min tröja jag hade på mig idag ska jag borsta håret och tänderna, sen kanske sova. Måste bara nämna att jag köpte den i åttan och fattade då inte vad som menades med den, utan tyckte bara att den var gullig. Men jag kände att den behövdes användas lite, hehe.


åhhej

Just nu sitter jag och pluggar till engelskaprovet jag har imorn. Det går nästan bra. Dock har jag som alla andra fått nya profilen på facebook. Det är ingen big deal dock (måste sluta säga big deal, låtar som att jag bor på Dånkän ju) Fast en sak jag inte fattar..
Gymnasium och högstadiet är väl olika saker? Så vad ska man skriva? Jag förstår om mina i-landsproblem är jättejobbiga, men det är jätteviktigt. Men eftersom engelskaprovet är viktigare så ska jag gå och lägga mig ett tag nu och sen kanske plugga lite mer. Godnatt kanske man säger då? Eller godmiddag? Ännu ett i-landsproblem..

Alright, everything is alright

Imorse på tyskan fick jag reda på att vi hade halvstudiedag och slutade runt lunch. Så jag tackar my lovely tyskakamrater för den informationen som jag inte hade nån aning om. På håltimmen pluggade jag och Amanda och efter matten åkte vi ner på stan och åt på McDonalds och spanade in emos. Sen gick vi runt lite och jag provade min drömkofta som inte var så skön att drömma i. Den kliade alldeles för mycket. Istället köpte jag en kjol och en annan kofta. När jag sen väntade på bussen var det några som visade hur man utförde första hjälpen grej. Det var lite småtrevligt och småcoolt, hehe.

Borde få nåt pris över att jag visar magen offentligt såhär.

You had me at first glance

När jag väntade på bussen imorse tog jag en 18 minuter för att läsa mitt horoskop så jag visste vad som väntade under dagen. Skoldagen rullade på med matte och historia. Sen fick jag välja att antingen plugga till engelskaprovet som jag har på onsdag eller gå på ett YES-event möte. Jag valde egentligen engelskan, men när jag kunde få skjuts till Gåvsta tog jag det. Dock kom vi typ 20 minuter försent och 20 minuter senare var mötet över. Så det var lite onödigt egentligen. Fast en sak var askalas, hoho.

Kolla mina skor!?!?!?! Mitt liv är över.

But I will never be free

Idag har jag inte gjort något nödvändigt. Förutom att följa med mamma till hemköp. Där kunde man köpa två paket lätta och få sockor på köpet. Dom var dock olika stora, huhu. Jaja, annars har jag lekt med nån slags cam. Astråkigt. Jag har även tvättat håret. Gillar att jag inte gjorde det såfort jag kom hem igår utan somnade med det i en toft. Jättekul med alla tovor från fotograferingen. För tillfället kollar jag på How I met you mother.


Stora fötter och biffiga vader, tjohoo!

Faller jag nu går jag sönder

Dummadummadumma comhem som inte låter mig ha kvar MTV utan gör så att jag ska få TV11 där jag kan se blandannat Big Brother, tjoho! Vad ska jag nu ta mig till? Kommer jag verkligen stå ut? Dessutom står det att MTV ska frivisas från den 15 Januari till sommaren, men jag fattar ju inte vad det betyder. Åh vilka jobbiga saker man går handskas med ibland. Hatar tvapparater, dom är inte bra till nåt. Med detta sagt säger jag godnatt och lägger upp ännu en gruppbild från fotograferingen. Enjoy.


grrrrrrrrrrr

Egentligen skulle jag ha en annan bild till mitt förra inlägg eftersom jag inte hade någon kamera med mig och inte räknade med att få se en enda bild idag. Så jag satt i paint flera jävla timmar och googla efter de kläderna vi hade på oss och när jag tillslut hade fått ihop en skitful bild kollade jag Denise blogg och såg att hon hade laddat upp några bilder, och sen såg jag på facebook att våra gruppbilder var uppe så jag tog som. Men eftersom jag skulle kunnat göra mycket bättre saker än den fula bilden (som att kissa) så tänker jag visa den. Feel free to laugh. Nu ska jag göra nåt åt min rygg-och-ben-värk jag fått av att sitta på golvet vid datorn. Tyck synd om mig hejdå.
Skulle egentligen rita Jozsan oxå, men jag var arg och kom inte på vad hon hade på sig.

Your red eye sees nothing

När jag anlände till Denise köpte vi två filmer som vi skulle kolla på. Dock kollade vi bara på en och pratade massor under resten av tiden. På morgonen tog vi bort smink och sånt sen begav vi oss till Bea för att utföra en fotografering. Det var faktiskt asroligt. Denise, Ruben och Lina fotades först som emos. Sen var det min och Fridas tur som popare och sist men inte minst Daniel, Bea och Esther som scenekids. När vi var klara med allt och såg totalocoola ut tog vi några gruppbilder sen fikade vi och åt köttglass.





We are who we are

Trots att detta var typ den enda fredagen jag faktiskt kunde ta sovmorgon gick jag upp runt sex för att kolla på tv. När klockan sen blivit typ elva åkte jag ner på stan för att träffa Amanda lite snabbt. Jag hann se att mina kläder som ännu inte är mina fortfarande finns kvar i affären och snart i min garderob. När vi var klara åkte vi till skolan och hade idrott, först uppvärmning och sen hinderbana. Det var faktiskt roligt. Innan vi skulle ha samhäll satte jag mig med Martina och Astrid och väntade på deras toasts eftersom jag inte vågade gå upp i biblioteket ensam, haha. Nu ska jag packa lite till imorn, sen beger jag mig till Denisebebis så jag slipper gå upp klockan sju imorn. Skepp och hoj!


Like a record

När jag kom hem från skolan skuttade jag och bror ner i tvättstugan och färgade min kjol. Den blev.. lila. Dock ska jag nog färga om den, jaja. För ett tag sen (typ alldeles nyss, hehe) tänkte jag att jag skulle ta några bilder när jag snurrar för att visa den (den blåser upp om man snurrar typ) men efter ett tag blev jag så sjukt yr så jag gav upp. Egentligen ska jag äta middag nu men my head hurts. Så jag väntar på bättre tider. Typ.


It might seem like a crush

Lunchen idag var ännu pinsammare än igår. Först hade dom filmjölk i paket istället för maskin, så jag tog det som var kvar och vågade inte vika ihop paketet eftersom jag inte visste vart jag skulle lägga det tomma paketet, så jag fick typ en halv tallrik. Sen fanns det ingen sked till sockret, så jag tog inget. Och så var flingmaskinen lite knasig så jag var tvungen att slå på den för att få flingor. På matten räknade jag i raketfart och på historian skulle vi jobba med våra tråkiga saker i biblioteket, så Amanda satt vid facebook och jag spanade in snubbar som gick nedanför mig. Då råkade jag även se att jag inte hade nån tyska idag, så jag åkte hem när historian slutade.


Fastnar inte på bild idag. Föresten så hade jag inte klockan på mig idag, den gick fyra minuter fel och jag vet inte hur man ställer om den. Just so you know.


And when the music starts

Jag har varit bajstrött hela dagen. Fast jag var jätteduktig som avstod från facebook på samhällskunskapen, tjoho! Till lunch blev det fil, det var jättenära att jag inte tog några flingor eftersom jag trodde att flingmaskinen var trasig, men egentligen var den bara redan utdragen, haha. Bra att jag har Amanda till hjälp då. Sen rullade det på med engelska och svenska där vi bara pratade svenska och engelska.


Hahaha, videon är typ dubbelt så lång egentligen. Ville mest visa hur smidig jag är.


I'll be there for you

Just nu sitter jag och kollar på Vänner med jättehäftiga flätor i håret. Det är egentligen dåligt att kolla på tv på morgonen eftersom tiden går fortare (heter det inte fortare? snabbare då?) typ. Efter skolan ska jag på stan med Denise. Måste-spendera-pengar. Nu ska jag snart ta ut de coola flätorna och hitta kläder. Jätteintressant.

Man ser tyvärr inte mina häftiga flätor, meeen jaja. Fina tjocka armar btw.

Want you to make me feel like I'm the only girl in the world

Hmm, idag har jag chillat hos Amanda hela dagen. Fast egentligen bara under en håltimme. Alla lektionerna var lagom sega och lunchen lagom äcklig. På svenskan pratade vi typ om filmer och sånt. Gillar att våran lärare börjar berätta om filmer som gör en lite intresserad att kolla på, och att hon berättar precis hur filmer går till och hur den slutar. Jaja, när jag åkte hem med bussen fick jag ha svarta bebisfötter i knät, sooo cute!
Jag och min kanske nästan framtida pojkvän.
Föresten började terminen bra, jag såg nästan alla snygga killar på skolan. HEHE.

dagens dilemma

Har varit nere på stan med bror idag och köpt en kjol, textilfärg och ett rött papper. Råkade även prova en kjol jag spanat in ett tag och blev helt kär. Ska jag köpa den eller inte? Nu måste jag till Willys och handla leggings och annat tråkigt med mamma.


Ta av dig din truckerkeps

Idag har jag städat garderoben. Mitt i städningen insåg jag att det kommer vara lika stökigt efter bara någon dag, så jag bestämde mig för att ta byrån som stod på balkongen och ha kläder i den. Så nu har jag kläder i två garderober och en byrå, och ändå har jag aldrig något att ha på mig. Dessutom har jag en påse/kasse/väska med leggings som jag har rensat. Tyvärr är min garderob fortfarande stökig och dessutom proppfull. Men det fixar jag nån annan dag, om någon månad eller så. 


if i had a million dollars

Ville mest bara säga att jag överlevde. Köpte en liten chipspåse bara (och två Japp, men det behöver ingen veta). Just nu väntar jag på att John Tucker must die ska börja, blev asglad igårnatt när jag såg att den skulle vara idag, hehe. Fast den börjar halv tio och jag har inget att göra tills dess. Så jag få väl kolla på tv, hehe.

Såhäääär glad var jag när jag kom in i hissen oskadd.

your love is my drug

Idag planerade jag att rensa mina papper från skolan, men precis som förra gången hittade jag inte den livsviktiga linjalen så jag tänkte städa min garderob. Men istället spenderade jag en del av dagen nere i tvättstugan med Klas. Snart ska jag bege mig till macken och köpa chips. Tyvärr vill ingen följa med mig så detta kan vara mitt sista inlägg någonsin. Därför bjuder jag på en bild där min näsa ser helt konstig ut.


You never want to quit

Har varit på Gränby med Amanda idag, vi var dock inte där så himla länge, hehe. Jaja, jag köpte bara kläder som inte var på rea, plus poäng till mig typ. Dessutom köpte jag en chokladkaka och en dricka som jag gjorde helt själv, typ cola med eftersmak av sprite. Hur häftig är inte jag nu liksom? Dock blev den äcklig efter ett tag. Buhu.

Jag och Amanda idag. Jag sitter och håller i mina nya tröjor och är ganska tjock.

"det finns inga dåliga väglag, bara dåliga samlag"

Idag har jag varit på besök hos mormor och morfar med några släktingar. Innan vi hade kommit fram fick jag hjälpa till att putta på en bil uppför en backe för första gången i mitt liv, wow typ. Det var iallafall jättekul att träffa några av mina kusiner eftersom det inte händer så ofta. Fast det är ändå dom jag träffar mest, hehe. Både Gustav och Anders sa att man alltid blir trött när man är där borta, vilket jag inte tänk på förrän idag.


Take me away to better days



Nu ska jag sluta skriva om denhär filmen. Ville bara visa hur mina helger brukar se ut. Nu vet ni. Bortsett från hunden kanske, har en katt istället. Hej Klas föresten! Och mamma!

Gimme more than the life I see

Nu är jag hemma och sitter i köket med my lovely family. Bion var skitbra! Jag önskar helt seriöst att jag hade hennes liv. För dom som inte fattar nåt alls så kollade vi på Easy A. Efter bion hade vi popcornkrig, jag har nog fortfarande popcorn i min bh, haha. Jaja, jag vann iallafall! När jag sen satt på bussen lyssnade jag på en tjej och en snygg kille som pratade (inbillade mig att han var ond eftersom han var blond, men sen ångrade jag mig eftersom han pratade så snällt) Jajaja, ville bara säga att filmen var bra återigen!

Hade inte med mig någon kamera, men är glad ändå, hehehe.


it's who we are

Just nu sitter jag och kollar på Jessica Simpson's: The price of beauty
och gråter, inte för att jag inte har en aning om vad jag ska ha på mig, utan pågrund av programmet.
Just nu sitter jag och kollar på Jessica Simpson's: The price of beauty och gråter, inte för att jag inte har en aning om vad jag ska ha på mig, utan pågrund av programmet. Idag ska jag på bio med Amanda, det ska bli trevligt. Nu måste jag forsätta gräva runt i min garderob, hehe. Ville bara säga att jag är töntig. Hejdå.

Denna människa fick mig att bryta ihop. Kul.

Katt åt linjal - blev mätt


who says i can't get stoned

Var somsagt på stan med Frida och Esther idag. Det var mycket trevligt. Jag var jättekonstig som köpte en kjol och två klänningar, ehh? Förstår inte vad som har hänt med mig och kjolar asså. Jaja, vi vandrade runt lite och mot shoppingens slut satte vi oss och fikade. Snart ska jag till min kusin och kolla på hans bebis.

Jag och Esther idag. Snodde bilden från Frida, hehe.


I'll look back with honor

Det gick inte så bra att gå upp klockan sex. Jag vaknade av att min klocka ringde, men hade bara sovit i typ tre timmar. Så jag somnade om ytterligare tre timmar och av detta har jag lärt mig att jag inte är en kvällsmänniska. Snart ska jag ner på stan och spendera pengar. Funderar även på att lämna tillbaka eller byta två linnen jag köpte i onsdags. 

Kommer nog bli lite småhatad idag, men det är iallafall dessa jag ska träffa, haha.

It's something unpredictable

Jobbigt att jag inte är trött och att jag ska upp klockan sex. Visserligen är det frivilligt, men det behöver jag inte berätta. Idag/igår gjorde jag självklart ingenting speciellt. Snart ska jag nog försöka sova, kommer aldrig komma upp imorn annars. Fastnar föresten inte på bild idag/igår, har sett ut på flera olika sätt, haha. Jajaja, godnatt!


One night and one more time


Why this tragedy

Börjar året med att kolla på Life of Ryan. Tänkte kompensera det faktumet att jag inte kunde få någon nyårskyss (här använder vi svåra ord vi egentligen inte kan, hähä). Mina planer idag är att kolla på alla Life of Ryan avsnitt som är kvar, kolla på Fångarna på fortet och sen kolla på Mamma mia. Känns bra att jag planerar mina dagar. 

Jag och Ryan 2008 eller nåt. Haha åh så töntig jag var..

gott nytt år!


Tjabbahejsan 2011! ♥

RSS 2.0