it's such a fine and natural sight

Det var värsta favoriten i repris från förra året idag. Bortsett från att självaste André åkte min buss och gick på dä jag bor och jag hade nästan en konversation med skolans snyggaste kille. Vi satt iallafall på exakt samma ställe i stadsparken med ungefär exakt samma människor. Sen kom folk och gick som dom ville. Träffade även lite klasskompisar som valde att inte stanna eftersom det var konstiga teaterelever där. Själv tycker jag dom är jätteroliga! Nu ska jag äta och sen drar jag vidare som man säger. Ska träffa Amandispandis, som jag har längtat!


dagens outfit #6

Klänning: Fått av ToveBaseballjacka: Stadium. Skor: Fått av Tove. Väska: Second hand. Solglasögon: Cubus





dansa till gryningen

Helvetet vilken jävla bra dag det var igår!! Föreställningen var alldeles underbar och vissa spårade mer än mest, men det var så sjukt roligt! På kvällen efter att vi alla ätit kinamat spårade det ännu mer, men på ett annat sätt. Vi satt vid bryggan och hade det trevligt. Så himla kul att se när folk var fulla och man själv inte drack alls. Vissa människor blir så himla roliga och konstiga. Speciellt när dom inte brukar vara fulla, hahahahaha. Jag och Denise tog iallafall halv tre bussen hem och somnade halv fyra. Kommer sakna musikalgänget så himla mycket. Igårkväll ägde vi stan. Amen.


kanske ingen romeo

ÅÅÅH VILKEN BRA FÖRESTÄLLNING!! Det var fullsatt och eftersom det var sista föreställningen för ena laget spårade vissa, så himla kul! Dessutom hade vi en vimmelfotograf på Shazam och min kamera fick ta bilderna. Dom kanske inte är sådär jättebra men tekniken var ju som den var på 80-talet. Nu ska jag försöka sova och tagga morgondagen!


du spelar ditt spel

Igår började vi md en föreställning för Nanna och Brantan. Under våran lunch gick jag och Denise till McDonalds, vi har aldrig ätit på Regina, haha! Eller vi äter där men aldrig deras mat. Efter kvällsföreställningen åkte jag och Denise hem till mig och kollade på Glee. imorse åkte vi som vanligt till Regina och började med en föreställning för Fyrisskolan. Deras särklasser var världens gulligaste och satt längst fram medan de andra var lite orespektlösa i början, men det funkade! På lunchen åt jag och Denise kebab och spelade kort med grabbarna. Fast ingen av oss åt upp så vi gav det till sånna som behövde det mer. Kvällsföreställningen gick bra och efteråt ville publiken ha ett extranummer så vi körde första numret en gång till. Asså herregud så dåligt det gick, skrattade under hela numret för vi var så dåliga, hahaha. Men det var riktigt kul! Måste föresten ta Amandas snubbe (även kallad Denise man, men hon står och kladdar på nån annan) varanann flreställning på sista numret eftersom han står längst fram och spänner sig utan någon tjej att soänna sig för. Men jag klagar inte, får känna på två killars muskler helt gratis liksom! Tänk att det är vissa tjejers vardag.


ögon som ser om natten

Oj vilken dag! Stressade iväg till Regina imorse och hade en föreställning för Thumanskolan. Dom var ganska jobbiga men I can't blame them, dom är typ 96:or ju. Världens minsta människor med andra ord. Innan kvällsföreställningen åt jag, Amanda och Amanda (aka Denise) på MAX. När vi kom tillbaka fixade vi oss lite mer och sen var det dags för ännu en föreställning. Satan vad kul det var och vilken bra publik, trots att det bara var halvfullt! På andra raden satt mamma och Tove och kollade, riktigt kul! Gjorde dock som vanligt lite fel, speciellt på discodanserna. Men enligt dom syntes det inte. Imorn kör vi igen, utan Amanda som trivdes så bra i blå ögonskugga så hon åker till Holland och prostituerar sig.


"vem spelar smuts då?"

Klicka här och scrolla ner till Bolandsgymnasiet bjuder på Footloose!!

"det finns en kula i vår stad han heter kalle han är glad och vi kallar honom kalle kula."


Dom kommer kliva på dig

Kom till skolan lite efter tolv idag och gjorde min och Sofias psykologiska undersökning på en byggklass, men dom var bara fyra så när dom var klara gick vi till en flygklass som vi inte vågade prata med, haha. Men från ingenstans kom Mattias som tydligen kände hela klassen så han sa till dom att dom skulle göra en underöskning som handlade om hur mycket dom knullade och om dom tänder på djur. Inte riktigt vårat budskap men dom gjorde den iallafall. Efter tonårspsykologin började jag och Sofia med analysen. När biblioteket stängde åkte vi ner på stan och väntade på hennes buss, under tiden pratade vi om alla snygga killar som har ett förhållande. Så synd. Men hela flygklassen var ju typ singlar och hälften av de som hade förhållande var otrogna idioter. Så det är bara att gå dit om man är intresserad.


vänta och längta

Det gick jättebra idag!! Klarade av hela dansen som jag annars aldrig klarar men gjorde fel på en annan bara för det. Mormor och morfar var och kollade men träffade dom tyvärr inte efteråt. Lite pinsamt efter applådtacket när man inte visste om man skulle få blommor eller inte så man stannade kvar lite extra länge, haha! Vi var förresten med i UNT idag, så himla kul! Blir så glad av alla musikalare, men imorn blir det en liten paus från musikalen och back to school.


now you're in my way

Ska vara hundvakt hela dagen men oxå ha en föreställning. Så nu har jag hämtat Franny och åker snart till Regina. Klockan åtta ikväll när jag förhoppningsvis är hemma ska jag lämna henne, så jag hoppas att jag är hemma runt sju ikväll. Tar denna föreställning som en andra premiär som ska gå mycket bättre än igår! Såg föresten fyra KONY-affischer när jag åkte ner på stan. Hade helt glömt bort det, tur att någon engagerade sig i det iallafall. Vi hörs ikväll antar jag!


innan dagen gryr

Premiären gick helt okej bra, satsar på att göra bättre ifrån mig imorn då det är premiär igen. Hoppas att alla andra oxå gör det i början när vi inte hade någon aning om när vi skulle gå ut eftersom Cecilia inte pratade i början, men eftersom dom andra sa att hon inte skulle prata och att vi skulle gå ut gick jag och Amanda ut utan några andra. Sen säger dansarna att Cecilia ska prata så vi kom inte bakom scenen igen och sen bestämmer sig alla andra för att gå ut. Så om dom skulle gått ut när jag och Amanda gjorde det skulle det inte se så dumt ut eftersom vi gjorde rätt men det såg ut som att vi gjorde fel. Men somsagt, annars gick det bra och jag taggar morgondagen! Hela musikalgänget är så härligt!


försöker göra rätt

Hallelujah vad bra det gick!! Den första föreställningen gick dock mycket bättre. Fast jag tog fel kille på sista dansen och under den andra föreställningen gjorde jag ännu mera fel. Som efter discot när vi måste ner och byta om blev jag lurad till andra sidan av min danspartner. Trodde att alla som var där oxå skulle ner men dom skulle antingen komma in från den sidan eller hade sida kläder att byta till där. Så jag gick över så diskret som jag kunde. Sen gjorde jag fel slutpose men jag tänker att jag bara ska skratta bort alla misstag jag gör i danser. Imorn taggar vi premi fuckig är, woopwoop!!


off with your head

Musikal idag igen!! Det började med att jag blev lite småarg eftersom varken jag eller Amanda står med på städschemat för att dom glömt oss och mitt nummer står inte med på telefonlistan så jag tänker inte ens bry mig om att lägga till mitt nummer eftersom ingen vet att jag ska vara med så ingen kommer väl kontakta mig. Men efter lunch blev det roligare, allt gick mycket bättre när jag var loose! Det känns som att jag har koll på det mesta. Kläder, smink, sånger och danser.

fiesta siesta

Innan jag går och lägger mig ska jag skriva om skillnaden mellan Italien och Sverige. Speciellt om våra två festkvällar. I Italien pratade dom med varandra över dagen och bestämde vilken klubb vi skulle gå till, där beställde dom dricka och så fick vi ett litet VIP-bås. Det var jättetrevligt trots alla slampiga tjejer och rökiga rum. Vi svenskar ringde runt och letade lokal flera veckor innan för att få till en fest och dagen innan hittade vi en. Vi fixade allt själva och trots det verkade dom inte uppskatta det. Dom klagade på allt som gick att klaga på under hela veckan medan vi höll käften när vi tyckte något var konstigt. Bara för att dom kan festa varje kväll trots att dom inte är 18 och för att solen skiner hela tiden där. Om italienare verkligen är så negativa så är jag jävligt lycklig över att jag bor i Sverige där vi visar respekt.

samma sak imorn

Musikal hela dagen! Kan fortfarande inte allt jag måste kunna men jag fick hjälp med kläderna idag aså jag är nöjd. Innan vi slutade skulle vi få smink men det tog så lång tid så jag åkte hem. Kändes onödigt att bli sminka och sen åka hem och tvätta bort det. Dessutom ville jag hem till Glee!! Har längtat efter denna dagen i över en månad och om mindre än en timme smäller det! Ska äta kanelbullar, nutella och frukt för att fira. Bjuder på en bild från min, Denises, Amandas och Julias MAXlunch. Ofixat med knasig lugg och avskavt silvernagellack. That's how I work right now.


wave your hands

Så himla sorgligt att dom har åkt!! Men i lördagskväll åt vi alla iallafall på Rozas pappas pizzeria, som ligger sju minuter från mitt hus. Det var trevligt fast jag tror inte italienarna gillade sina pizzor. På söndagen hade jag och Amanda musikalrep så dom andra var i stadsparken och hade det mysigt. När han kom hem lagade han pizza och på kvällen fick jag, Mattias, Amanda, Marko och våra italienare (inte Amandas, eller det beror på hur man ser på saken) på bio. Vi såg Hunger games och trots att vi satt på tre olika rader var det trevligt! Tidigt på måndagen åkte vi till Stockholm igen där vi gick på en liten rundtur och sen hade fri tid. Gillar att några italienare köpte en tröja med texten "I ♥ swedish girls" medan Giulio köpte en som det stod "I ♥ my swedish girlfriend" på. Supercute! När vi kom tillbaka till Uppsala åt vi kinamat med allihopa och efter det skulle vi till Rozas pappas pizzeria som numera kallades Rozas pappas bar men eftersom det var två timmar kvar åkte jag, Sofia, Mattias och Marko hem till mig och sen tog Mattias min skateboard till baren där vi mest satt och kollade på italienarna. Idag var jag och Amanda på musikalrep tills det var dags att säga hejdå. Om vi skulle tagit en tidigare buss skulle vi haft fem minuter på oss eftersom dom åkte tidigare än väntat.


grattis mamma!


Let's go get away

Nu har typ halva veckan gått och italienarna spelar paintball så jag kan blogga. I onsdags kom dom ju till skolan och vi hade en guidad tur i Uppsala. På kvällen åkte några hem till Amanda och några till Roza för at ha filmkväll. Hos Amanda såg vi Rec 2 och The nightmare on Elm street. På torsdagen åkte vi tidigt till Stockholm där vi besökte Vasamuseet och Skansen. Ingen trodde på mig när jag sa att det fanns sälar där för att det skulle vara för kallt. HALLÅ, är nordpolen varmt eller? Inann vi 17-åringar åkte till Amanda och de andra gick ut  åt Sofia och Davide mat hos oss. Igår var vi först i skolan och hade fett roliga lektioner, speciellt dansen, haha! På kvällen spårade lokalfetsen som vi kämpat så sjukt mycket med att hitta. Vissa av italienarna har aldrig hört ordet respekt kan jag lova. Men det var ändå skoj!


bussen med guzzen

Sitter på bussen hem nu. Idag räddade italienarna en ekorre påväg till skansen, så gulligt!! Skulle säga nåt kul men glömde.. Har haft en bra dag och ikväll händer något kul!!

svezia

Om sisådar sex timmar står jag i caféterian och träffar alla italienare igen!! För en vecka sen hade jag panik över att mitt rum såg ut som det gjorde men efersom jag fixade det igårkväll och mamma ska byta sänggrejer lite senare blir allt bra. Hoppas han trivs lika mycket som jag gjorde i Italien, fast det tvivlar jag på med tanke på vädret. Men dom får ta med lite solsken, det får dom nog plats med i handbagaget. Eller så får dom inse att dom faktiskt är i Sverige som alltid har humörsvängningar och inte kan bestämma sig om det ska vara sol eller regn, eller kanske snö. Får hoppas på sol ändå!


KITTY



Skulle bara säga hej. Efter skolan som ägde , trots att jag inte åt frukost (Amanda köpte, puss), hade vi Italienmöte och det mesta är nog planerat, blir så nervös när folk säger att det är imorn! Gick sen på stan ett tag och köpte en slampig klänning som jag ska ha på fredag. När jag kom hem satte jag igång att städa och nu är det skinande rent. Trots att jag inte hann med allt jag ville blev det bättre än väntat. Bring them on bitches, är superduper redo att ha meine italiano här.

lite versaler

HATAR MITT LIV. JAG KAN INTE BORRA I VÄGGEN FÖR ATT NÅGON JÄVLA PLATTA SITTER IVÄGEN SÅ JAG (mamma) HAR KÖPT EN GREJ ATT SÄTTA UPP TV MED HELT I ONÖDAN OCH JAG KAN INTE HA MIN TV PÅ VÄGGEN OCH OM TVÅ SKITDAGAR KOMMER ITALIENAREN OCH MITT RUM ÄR INTE ENS STÄDAT, PLUS ATT JAG HAR DENNA KVÄLL PÅ MIG ATT PLUGGA TILL MATTEPROVET SOM ÄR IMORN MEN JAG KAN INGENTING OCH ORKAR INTE PLUGGA FÖR ATT JAG ÄR SÅ ARG. Dessutom tar ingen min facebookuppdatering seriöst. Jag är alltid seriös på facebook. Ska göra tyskaläxa nu.

Jag vet hur ont det gör när hoppet dör

Har varit hos mormor och morfar idag. Åt mest mat och lekte med Fia som är en så typsik innekatt. Tror att hon har aspergers, såfort det kommer en annan katt springer hon iväg och hon kan inte kissa utomhus. Ungefär som jag alltså, fast jag har inte aspergers. Men då kanske inte hon heller har det då. End of story, jag hade en bra dag. Tack och hej.


magenta

Råkade åka till Biltema och köpa nödvändigheter. Typ borrar och en cykelslang. Sen for jag vidare till Bolandcity där jag köpte hängselshorts och en stickad tröja. Ville ha en blå men köpte en rosa, så jobbigt liv. När jag sen väntade på bussen gick jag in på Åhléns och köpte en rosa hårmascara! Har typ alla outfits klara tills italienarna kommer, känns skönt!


Du var känslosvall

Glad påsk på er!! Jag firade den i Klas tröja som farmor stickade åt mamma på Gräsö. Åt påskmat, gick till havet, hängde i pappas lägenhet och hade det bra. När jag väntade på bussen hörde jag att några hade fest. Lite senare hörde jag samma fest fast på ett annat ställe. När högtalarna sjöng "Nossa, nossa. Assim você me mata" såg jag fyra snubbar med varsin öl i handen. Dom fyra lät alltså lika mycket som en hel lägenhet på midsommar. Fast midsommar firar man ju oftast utomhus, så kanske en nattklubb sent på kvällen. Fast det var ju ganska sent.. Jaja skitsamma, jag blev taggad!







you can brush my hair

Har färgat håret två gånger idag. En gång blond och en gång blått. Men oroa er inte! Det är inte jag som fick blått hår. Färgade det nämligen på en barbiedocka! Har en hel hylla i min bokhylla med gosedjur, pokémons och andra barnsliga grejer. Imorn åker jag till Gräsö och hoppas att jag får låna en borr av farfar, för då åker min tv upp på väggen och rummet blir fulländat tills vidare! Vill ju göra ett gott intryck på min italiano när han ska sova i mitt rum nästa vecka.


bara text

NATTDUKSBORD. Jag vet att det stavas så trots att jag skrivit helt fel flera gånger. Ska föresten köpa det idag, hittade en hemlig beundrare som älskar mig så snart ska vi bege oss dit! Inte för att det är ett nattuksbord (sååå mycket lättare att hoppa över D), men jag ska använda den som det! Sen ska jag påskstäda rummet och välja kläder till nästa vecka.

jag lovar och svär

Asså varje gång jag kommenterar Fridas profilbilder lägger jag in en svordom, förutom på en då jag kommenterade att hon hade 60 profilbilder, men såfort jag ska skriva att hon var fin på bilden så måste jag låta lite extra arg tror jag. Ska försöka låta snällare nästan gång hon byter profilbild! Folk måste tro att jag bara kan sånna ord ju, men jag svär nästan aldrig egentligen. Bara i nödfall och när jag inte kommer på vad ord heter, fast det är ju typ ett nödfall, hehe.


this is the part of me

Jag och Amanda träffade en snabbis och köpte fett snygga kläder!! Axelvaddar och långkjolar är det bästa som finns. Speciellt om man inte passar i det, som jag. Vi hann även prata om viktiga saker och när hon hade åkt gick jag in på H&M och trots att jag sa att ingen skulle köpa hängselshortsen fanns bara storlek 34 och 42 kvar. Så jag åkte hem.

Två delar av mig syns på bilden, det jag köpte och min sko!

Get out of control

Asså bara för att jag skriver på min blogg att jag vill ha något är den slut dagen efter på hemsidan. Vill ni verkligen vara som mig så mycket?!?! Istället för att ge mig pengar köper ni er en egen. Nä men jag ska nog köpa den. Pengar kommer och går liksom. Men kärleken består. Skoja. Jaja, om jag köper den har jag typ 500 kvar och kommer då ha råd med hängselshorts (dödar er om dom är slut när jag ska köpa dom) och en hårmascara (bäst för er att det finns rosa nu). Ska även köpa fula musikalkläder som jag hoppas att jag får pengar från skolan för, trots att jag är totalt oviktig i musikalen.


sweet like chili

Har hela lovet letat efter ett nytt nattukdbord till mitt rum. Det jag har nu är en liten byrå som är för stor. Egentligen vill jag ha denhär och nöjer mig inte förän jag hittar en minst lika bra. På Rusta finns det ju lådor med engelska flaggan och typiska englandsaker, men jag kollade på dom och dom var fett plastiga. Sen har jag kommit på massvis med grejer, tillexempel att ha massor av tidningar, men jag hade inte så många och antagligen kommer Fia kissa ner alla. Men så idag, när jag lämnade Helping hand, såg jag i Chillis fönster något alldeles underbart. Det var som att Gud hade hört mina böner om nätterna. Så såfort jag kom hem gick jag in på deras hemsida och letade. Hittade flera olika i olika storlekar, en kostade typ 149:- men var typ 15 cm. Sen så fanns det en, i den perfekta storleken, exakt 40 cm som den ska vara, för 399:-. Så om någon där ute älskar mig lite skulle jag inte tacka nej till 100 kronor. Det behövs typ tre hemliga beundrare sen kan jag köpa den. Det är okej att posta om du fortfarande vill vara hemlig! Är helt seriös, skulle typ döda för den. Typ en fluga eller myra asså, är inte så brutal som jag verkar. Så SNÄLLA NÅGON. Gör mig glad.

dagens dinner

Asså det här är nog den godaste maten som finns. Efter lövbiff såklart. Har aldrig gjort det själv eller ätit det hemma, åt det första gången hemma hos Bea och då dog jag typ. Kom på att det typ är samma sak som carbonara som oxå är så sjukt gott. Eller den gången jag åt det var det gott iallafall. Nu ska jag äta chips. Det är oxå ganska gott ibland.


New York or Santa Fe

Åkte ner till Stenhagen idag. Är på jakt efter ett nattuksbord men hela tiden när jag sitter och letar får jag annan inspiration på andra saker jag ska göra med rummet. Som att täcka en hel vägg med plåtskyltar och tavlor med citat. Jaja, köpte iallafall hårfärg och en kudde. Just nu passar den inte alls in men snart så! Hoppas jag, hehehe.


ska få fina väggar

Åkte ner på stan idag somsagt. Bortsett från H&M gick jag bara in på inredningsbutiker, köpte även en drömfångare och en till pryl. Visar såfort jag sätter upp dom! På H&M lämnade jag tillbaka en tröja och kollade runt. Självklart hittade jag den jävla tröjan som jag letade efter hela förra veckan, i min storlek, på rea. Fast jag köpte den inte. Dels för att jag egentligen inte vill ha en gul men mest för att en söm eller nåt hade gått upp i armen. Ska dock tillbaka för att köpa hängelshortsen, dom fanns typ bara i storlek 42. Ska även köpa en rosa hårmascara som var slut på Åhléns.

Bilderna funkar inte ochsåvidareeeeee, men lägger kanske upp nånting här nångång.

Bring it over here

Har kollat på tv sen klockan elva idag och haft pyjamas på mig hela dagen. Så som en söndag ska vara, haha! Imorn ska jag försöka gå på stan och fixa hemlisar. Funderar på att gå på stan ensam så jag får saker gjorda, hehe. Eller så skaffar jag mig en kompanjon med åsikter! Vi får se imorn helt enkelt, om det regnar har jag ingen lust att gå på stan. Sen ska jag försöka städa och fixa i rummet innan le italianos kommer. Föresten.. April april!! Har aldrig hört talats om det och det var bland det äckligaste jag sett. Plus att jag inte skulle kunna slicka mig på näsan om jag hade så. Sad but true.

Två bilder från igår, snodda av Frida!

before i die: split tongue



Det är inte så många som vet det men jag skulle inte tacka nej till att göra så. Tycker det är så sjukt snyggt och om jag skaffar så skulle jag lätt skaffa mig en pojkvän som oxå har så, perfect match liksom. Det finns väl inte så mycket mer att säga om det förutom att det är så jäkla snyggt, inget snack om saken. Ge mig pengar nu så jag kan fixa det!!

När tystnaden skräms

Visste att det skulle löna sig att inte skaffa Spotify premuim! Igår var det exakt ett år sen dom satte tiotimmarsgränsen och femgångerlyssningen. Jag har överlevt ganska bra, trots att jag aldrig fick tillbaka låtarna eller timmarna efter en månad som många andra. Fast dom tog ju bort gränsen efter ett tag, men mina bästa låtar fick jag gå in på youtube för att lyssna på. Men igår när jag satt och sjöng med i 90talsdängor kom en låt jag inte kunde lyssna på förut. FATTA LYCKAN. Så jag ska bjuda på min fina Sweeeedenlista. Har kanske gjort det förut, men den är så bra så det gör inget. Vissa låtar är så dåliga så man spyr men i överlag äger den! Lyssna och njut genom att klicka hääääääär.


mina ord är som kulor

Halva bussen mot Felicia bestod av folk som skulle dit, jag, rosendalare och katedralare. När vi kommit fram spelade vi kort och lite senare kom fler rosendalare och katedralare plus rasbograbbarna och en från John bauer. Det var iallafall jättekul men jag har typ bara bilder på rosendalare och bortsett från dom kommer jag typ bara ihåg alla killars namn. Antingen är det för att dom inte var så många eller för att jag är tjej. Runt halv två åkte iallafall jag, Dorota, Elin, Hanna, Italienaren (fattade inte vad han hette, alla sa flera olika saker, förlåt!!), William och Henrik hem. Bra kväll asså!!


bloggar mer sen

Att jag inte blogga igår betyder antingen att jag hade en bra kväll, eller en skittråkig. Det sistnämnda stämmer. APRIL APRIL!!

RSS 2.0