bloggbygge

Idag är det sex år sen min lilla blogg blev till. Förra året var jag ju ute och rände på stan för att fira men nu ett år senare är jag trött konstant och har ont i hela kroppen så det får vara. Istället tänkte jag försöka bygga om lite här, kommer knappt ihåg hur man gör men ska försöka så gott det går. Vet inte riktigt vad jag är ute efter men det märker ni förhoppningsvis när helgen är slut. För sex år den såg min blogg ut som nedan. 14 år och lagom cool.
 
 

gym < öl

Igår var det dags för mig och Tina att bege oss till gymmet igen. När jag kom var Tina redan där och berättade hur ogärna hon ville träna. Jag sa att vi skulle göra det ändå men när jag skulle checka in insåg jag att jag glömt gymkortet. Det var inte svårt för Tina att övertala mig till en öl istället. Så med träningskläder gick vi till det vanliga stället för lite onsdagsöl. Mitt legitimation gick ut i måndags men vi tänkte prova ändå, problemet var bara att jag även hade glömt det hemma. Bartendern kände som tur var igen oss från senaste gången vi var där. Han påpekade att vi dock drack alkoholfritt då men eftersom vi kom in var vi antagligen över 18. Efter någon öl kom ägaren förbi och bjöd oss på klubba och popcorn dessutom. Det blev alltså en rolig kväll trots att träningen inte blev av. Ibland måste man vara ung och dum.
 

pretty little boys

Det har tagit mig nästan två månader att kolla på alla säsonger av PLL och allt jag undrar är hur kunde det ta så lång tid?? Liksom en säsong är cirka 24 timmar vilket är ett dygn vilket är ganska lite tid så egentligen borde jag blivit klar på en vecka. Men tydligen har jag haft bättre saker för mig och nu är jag äntligen ikapp. Är lite ledsen över det eftersom jag älskade att sträckkolla på den (samma sak gäller med Teen wolf, ett avsnitt i veckan räcker inte) men nu kan jag samtidigt hänga med i snacket. I början av serien skrev jag en lista på de fyra snyggate killarna och de alla har lyckats hålla sig levande. Jag vet att alla gillar att läsa om snygga killar så nu kör vi världens bästa lista. De fyra snyggaste killarna i PLL. Kanske varning för spoilers jag vet inte. Annars kan ni bara kolla på bilderna och njuta av deras skönhet.
 
Wren. Alltså från första sekunden dog jag. De ögonen och den DIAlekten?? Jesus. Har tyckt så synd om honom när han flörtat med nästan alla tjejer men ingen vill ha honom om det inte handlar om att få tag på olagliga saker. Börjar tro att han är ond men han är ju så gullig och snygg så jag vill inte tänka på det. Han är ju inte med så mycket men hoppas att han dyker upp igen fast med goda handlingar så han fortsätter vara snygg. Tror dock somsagt att han är lite elak.
 
 
Mike. Ååh gulle. Han är ju så söt trots att han är lite kaxig men han är ju bara ett barn så det får han vara. I vissa säsonger har jag varit arg på honom men nu när han är kär är han så gullig och jag vill bara krama honom för han är så gullig. Tycker dock inte att han gör så mycket i serien förutom är gullig och snygg och så men klagar inte direkt.
 
 
Ezra. Visste hela tiden attt han skulle visa sig vara en idiot men det är han väl inte egentligen?? Han är bara världens tönt som orkar lägga ner tid på det där. Förstår inte hur han kan passa i våde kostym och lärarkläder och en ful jävla keps men det gör han. Ibland är han lite jobbig men oftast är allt han säger smart och sexigt och så är han ju så snygg. Minus dock att det ser asäckligt ut när han och Aria kysser varandra. Brukar alltid kolla bort. Annars är han perfekt.
 
 
Noel. Han är ju också du i huvudet men verkar vara snäll?? Blir lite äcklad när han är så kaxig men det var under en säsong han var asgullig och nu verkar han ju vara vettig igen. Tror att han behandlar andra som de behandlar honom och det är väl vackert och djupt. Är sugen på att få reda på vad han har för hemligheter de snackade om förut.
 
 
Andra snygga som är snygga oftast men ganska fula ibland: Toby, Caleb, Jason, Lucas, Jake, Wesley och Gabriel.

The Dark Moon

Idag/igår/inatt var det äntligen dags för säsong 4 av Teen wolf!! Som jag har väntat. Har aldrig varit ikapp när jag kollat på det och därför kunnat sträckkolla men nu måste jag vänta en hel vecka på nästa avsnitt?? Det var kalasbra och skitspännande iallafall, så nu har jag något att se fram emot. Medan vi alla väntar kan jag tipsa er om ett test jag gjorde, vem i teen wolf är du? Lägger upp frågorna och mina svar här sen kan ni gå in HIT för att göra testet själva. Fick exakt den jag ville ha för att hon är snyggast, coolast och Stiles vill ha henne. Vad mer kan man begära? Påtal om Stiles måste jag bara skriva lite om hur jäävla snygg han är. Om ni är på säsong 1 och tänker "det finns ju inga snygga killar jävla skitserie" så håll ut. Alla blir snyggare även om den snyggaste försvinner (kommer aldrig komma över det).
 
Klicka HÄR för att se vem jag fick och kommentera gärna vem du blev om någon ens orkade göra testet. Ändrade svaret på en fråga jag var osäker på och fick Stiles så man kan väl säga att jag är en blandning av mina favoritkaraktärer. HÄR kan ni höra vad de säger för att beskriva Stiles. Vem av dessa två jag kunde få tycker ni passar bäst in på mig? 

Vilda av stolthet och vilja dansar som virvlar i ett vattenfall

Glad midsommar i efterskott på er! Jag har inte varit hemma sen i torsdags därav den låga uppdateringen. Efter jobbet hämtade pappa upp mig och jag spenderade natten där. På fredagen tog vi båten till en ö där pappas kompisar var och stannade tilll dagen efter. Det var en himla kul midsommar trots att jag var den enda under 40. Vi hängde mest i stugan och vid klipporna där vi drack och hade det trevligt. Det positiva med att vara yngst är att jag blev bjuden på allt och knappt behövde röra mig för att få något. Vi sov i båten och dgen efter åkte vi till farmor och farfar där vi åt god middag innan jag tog bussen tilbaka till Uppsala. Orkar inte ladda över bilderna från kameran men kanske lägger upp de sen.
 

the fault in our stars

Som ni alla säkert vet (trodde jag i alla fall??) är jag helt besatt av TFIOS av John Green. Efter att jag läst ut boken räknade jag ner till dagarna då filmen släpptes och nu är vi här. Det här kommer låta dumt, men jag visste inte någon om skulle uppskatta filmen lika mycket som jag och därför gick jag själv. Jag ville kunna gråta ifred utan att någon sneglade (man är visserligen hjärtlös om man inte gråter men det känns som att jag har en speciell koppling till både filmen och boken) och undrade vad som egentligen var så bra med filmen. Vill både läs boken och se filmen hundra gånger om men jag plågar mig själv genom att göra det. Jag vet hur det slutar och att jag bara gråter och mår dåligt. Gråter liksom när jag ser trailern?? Både boken och filmen är topp tre på min favoritlista men det går verkligen inte att förklara varför. Bara se filmen och läs boken. Eller gör inte det om ni inte kommer uppskatta det. Isåfall hoppas jag att ni någon gång får en lika stark koppling till en film eller bok så ni vet hur det känns. Vet inte om jag kom någon vart med det här men ville bara förklara mina känslor.
 
Det finns alldeles för många perfekta citat så jag lämnar er med detta. Okej?

now i can't remember

Snart är helgen äntligen över! Har suttit vid min nya dator och lyssnat på One direction utan att röra på mig hela helgen. Ibland varierade jag mig med filmer eller serier men har i princip aldrig lämnat sängen. Hoppas på att få jobba imorn så jag inte faller tillbaka till där jag var förut. Kom på att jag glömt visa vad jag köpte på konserten. Är så himla nöjd och känner ändå att det är rätt diskreta grejer som inte skriker ut "jag är snart 20 men beter mig som 14!!!!!!!!!!!!!!" så det känns bra.
 

where we are

Alltså konserten igår var SÅ BRA och absolut värt över tio timmars köande i regnet. Vi fick rätt bra platser för att lyssna på säkerhetsvakterna som sa åt alla att inte springa och kom succesivt längre fram med tiden. Har inte förstått det än så snart kanske jag skriver ett till inlägg om hur nära jag var och att jag andades samma luft och att de liksom stod däroch jag stod några meter bort och kunde ha rört dem om de hoppade ut i oubliken och att de fortfarande är i Sverige och att de faktiskt tycker om svenskar och att de STOD DÄR och att liksom de var bakom scenen sen framför och på den och bytte om där bakom och hängde med 5SOS och hade kul och chillade och uppträdde framför mina ögon?? Läste att de fått dålig kritik och som ett fan är jag väl inte den bästa källan men jag måste hålla md att Zayn var sjukt frånvarande. Såg honom knappt och han sa inte ett enda ord bortsett från när han sjöng. Men de andra lyfte upp allt och jag kan inte förklara med ord hur mycket jag älskar de grabbarna. Harry, Louis, Liam, Zayn, Niall, Ashton, Calum, Michael och Luke.
 

addicted to jo

Igår var det den stora dagen för den lilla tjejen! Har visserligen inte sett henne som liten sen jag gick i lågstadiet och vi kallades "Lillafrida" och "Storfrida" och trots att hon är tre cm kortare än jag har hon nästan alltid höga skor som får mig att känna mig som den lilla. När hon sprungit ut och hoppat på flaket följde jag med till Rasbo där det bjöds på mat och tipsrunda blandannat. Hade bara ett fel på frågorna om henne, antar att det lönade sig att vara med henne när min mamma var hennes dagmamma. Följde med ner på stan sen och hängde lite med hennes klasskompisar innan de röjde gärnet på flustret. Råkade träffa Minna och Sofie när jag lämnat resten så körde en liten spontan vattenutgång eftersom jag behövde köpa bussbiljett för mina sista pengar. När jag komhem sen låg en dator på min säng?? Whaaat och tack!
 

hooked on a feeling

För cirka två veckor sen var jag iväg till Nyköping och gjorde en antagningsintervju för en skola. Träffade många nya människor och hade i allmänt en jättetrevlig dag. Vi gjorde lära-känna-varandra-övningar, ett grupprojekt och en personlig intervju. Vår grupp planerade en välgörenhets"dag" till organisationen Plan för - och med barn med en fin låt i slutet som vi sen presenterade för resten. Hela dagen kändes jättebra och man tänkte inte alls på att personerna som var där faktiskt var konkurrens. Vi var 53 personer. Det var två antagningsdagar, Cirka 180 hade sökt varav cirka 140 var behöriga. 37 platser. Idag kom antagningsbeskedet. Jag är reserv. Har väntat i två veckor på ett "ja" eller "nej" och nu ska jag vänta ytterligare tv¨å veckor?? Vissa dagar har jag varit övertygad att jag ska komma in och andra inte lika mycket. Inatt drömde jag att jag kom in och därför var jag helt säker på att jag inte skulle göra det. Det känns ganska lugnande att vara reserv då trots att jag är 55% säker på att jag inte kommer in. Eller iallafall reserv nummer 55.
 

Me and my broken heart don't wanna be lonley no more

Första gången jag hörde "Me and my broken heart" med Rixton var jag helt säker att jag hade hört låten förut men kom inte på hur eller varför. Sen igår när jag och Tina var ute spelades en låt och jag trodde direkt att det var den och blev glatt överraskad över den bra musiken som spelades, tills jag hörde texten. Då visste jag hur den andra låten gick och hur sjukt lika de är. Det kan inte bara vara jag som hör likheten??? Vet inte om det var medvetet och att de ville förnya låten eller om det helt enkelt tog slut på ny musik i världen. Skulle inte gråta om 90-talshitsen kom tillbaka direkt.
 

You know I'm the one to take you all the way

Har haft en sån himla bra kväll med Tina! Hon hämtade upp mig lite spontant och vi tog en kaffe på Skarholmen innan vi gick ner till sjön och doppade fötterna lite. När det började bli kallt åkte vi ner på stan och gick till både Terassen och Williams. Drack alkoholfritt hela kvällen och fick en drink gratis! Önskade låtar och hängde med barterndrarna större delen av kvällen innan andra började prata med oss. Bland annat en snubbe vi ljög för så mycket att han erbjöd Tina jobb som lastbilschaufför. Innan vi skulle gå kom australienarna vi spanat in hela kvällen fram till oss och JESUS alltså allt de sa var sexigt och jag ville bara lyssna när de pratade om sig själva resten av livet. Hoppas de friar snart.
 

nationaldagen & examen

Idag tog kusin Linda sin examen så vi alla åkte dit för att fira henne. Det var en trevlig tillställning med paj, vin, kakor och trevligt sällskap. Spelade två kubbmatcher och laget jag var med i vann båda. Är en sann mästare minsann. Det är alltid så himla trevligt att umgås med släkten (hur många gånger har jag sagt trevligt nu egentligen????) Ville mest säga att det var trevligt! Vi kom hem för någon timme sen och nu lämnar resten av familjen mig ensam hemma vilket är helt okej för jag är jättetrött. Funderade på att gå ut eftersom jag redan var finklädd och inte helt nykter men när jag kom hem kände jag bara för att kolla på serier resten av kvällen. Men det är också trevligt. Trevligt, trevligt, trevligt.


there's no end in sight

Igår var det exakt ett år sen jag tog studenten. Det betydde spontan utgång med tjejerna och Alex. Egentligen var ingen taggad men på något sätt fick jag med mig alla och det blev en trevlig kväll som började på Williams och slutade på Baren baren (tänkte förkorta det som BB men det kändes inte helt rätt). Kanske inte lika classy som studenten men nästan. Ett år har vi överlevt utan Bolaskola och ändå har vi hållit ihop. Är så glad att jag träffade dem och att även om vi inte umgicks så mycket i skolan och inte längre träffas varje dag så finns de alltid där. Planerade att skriva ett roligt inlägg men nu blev det mest djupt. Idag är det nationaldagen och jag ska på examensfirande! Hoppas ni har en bra dag!
 
Hahaha här ser det inte ut som att vi gillar varandra men det gör vi. Oftast iallafall. Typ varannan vecka.

wonderwoman

Hade en förbaskat dålig morgon idag och ville bara ut ur lägenheten. Städade rummet och cyklade ner på stan därjag fixade ärenden och gick på äventyr med Tina. Några timmar senare kom Denise med sin dator och vi gjorde viktiga saker som dessvärre inte fungerade. Istället satte vi oss och njöt i solen. Var borta ungefär hela dagenoch när jag kom hem hoppades jag att familjen var orolig och ledsna men ingen var hemma???? Åt lite rester och lämnade hemmet en timme senare, men då för att träna med Tina. Vi testade på bodycombat och satan vad jobbigt det var, men väldigt skönt! Man kände sig så jävla cool tills man såg sin egen spegelbild.Om ni någonsin vill slåss får ni vara beredda på att jag kommer se ut som en mes. Ville mest bara berätta för er att jag har nya hörlurar som får mig att känna mig bra.
 

RSS 2.0