emolars

Jag känner en Lars och han är emo, emo det är han. Ja, han går hem och cuttar sig ibland, för han har ingen vänner i skolan.


nästsista sökdagen

Nu har jag gjort mitt gymnasieval. Media på GUC och Estet, teater på Boland. Jag är inte ett dugg säker, ska försöka komma på vad jag egentligen vill gå till omvalet.


Jag gick faktist på teater förut,
tror att bilden är från våran första uppspelning eller vad det kallas.


råkade bara

Mina skor råkade gå sönder, det är kallt att gå i snön med dom.

Jag råkade köpa en lila mascara, men den var billig, hehe

sista dagen.


voce é alta? loira?


Vi sitter på Omegle och töntar oss. Bea hittar bara pedofiler och jag hittar bara konstiga som ljuger om vart dom är från. En snubbe sa att han var svensk, då blev han lite ägd. Den jag pratar med nu sa att han kom från Kanada men han kommer typ från Brasilien. Fast jag pratar typ med hans syster nu, haha.

chilla läget!

Imorse bakade jag och Bea en kladdkaka som blev knaprig, smulig och seg. Sen gick vi och lekte med tio-åringar. Dom sa att jag var dålig och svag. När vi värmt oss och så bestämde vi oss för att fota, ute i snön. Hon fick ha mina skor som gick sönder tidigare, och som är äckligt hala. Så nu kan hon inte längre säga att jag är klumpig, haha.


anus-bananus

Hon är dum som inte förvarnar att hon fyller år, men grattis i efterskott iallafall ♥


Första och enda gången vi träffats hittils, påsklovet 2008.

photo

Tog lite bilder med Bea för ett tag sen, denhär är från hennes facebook. Cred till henne som har stylat, fotat och redigerat.


one size

Pingis på morgonen är awesome, jag, Viktor och Simon började spela runt halv åtta och sen kom det fler och fler. Innan lunchen blev vi inlåsta i pingisrummet, det var mysigt. När vi hade ätit och skulle lämna maten halkade jag på en köttbulle, hahaha. Hur fan lyckas man? På engelskan tog Bea mitt arbete och kastade det på mig, sen dödade hon min pojkvän. Efter skolan färgade Bea mitt hår, sen åkte vi till Thuns i några timmar.


klubbland

Ibland är Ruben en bra människa, speciellt när en dum Rasmus vägrar köpa en klubba till mig. Då fick jag en klubba av Ruben istället. Jag har ätit typ fem styckna klubbor denhär veckan, vart kommer dom ifrån egentligen? På franskan kollade vi klart på filmen om Edith Piaf, av någon anledning tycker jag om alla franska filmer vi kollar på i skolan. Bea råkade öppna scenen på inriktningen, men när Johan tänkte stänga in oss i mörkret var det inte lika kul längre.


school is cool

Vi är ungefär 15 styckna idag, dom andra sitter och kollar på The Crow medan jag och Bea sitter vid datorn. Förhoppningsvis har vi inga vanliga lektioner idag, det är alldeles för tråkigt, hehe.


På kulturdagen i våras, när jag och Bea knappt var kompisar, haha


Taget från systers blogg

"Vem gjorde så att min syster fick så jävla ljus röst, och vem fan inspirerade henne till att höja rösten så fort hon blir arg, glad, frustrerad, ledsen eller när hon umgås med sina vänner? Det skär som knivar i mina öron och jag oroar mig över att jag ska börja blöda ur dem.

Finns det något ingrepp man kan göra på stämbanden för att göra rösten mindre gäll och råkar det finnas en "halsoperationer for dummies med köksredskap" ute på internetz? I sådana fall så vill jag ha den. 

Såhär kan det inte fortsätta."




brrr...

Det var knappt någon som pratade med mig innan lunch, men på eget arbete lektionen var jag, Bea, Jossan, Sara, Simon, och Freddie och spelade pingis. Bea och jag påverkade varandra, om hon var dålig var jag dålig, om hon var bra var jag bra osv. Jag kom till final typ sex gånger, men bara mot Sara eller Simon (dom andra vågade väl inte möta mig, jag är ju så sjukt grym på pingis). På lunchen gick vi till Pizzeran, det var pingiskallt (he-he-he) och ingen som hade bil, haha. Nästan alla skolbussarna var inställda, så mamma körde hem Madde och hennes familj och sen körde hon hem mig, jag fick åka med söta ungar från Ottelinskolan en bit. 


Jag förstår inte varför folk säger att jag ser ut som en nörd, jag ser ju astuff ut?

car race

"Du körde liksom efter 1 och när du var nära kom 2 och körde emellan,
och då gick det så sakta att du var tvungen att stanna"


Ehm.. Det är bilar för dom som inte såg det

öppet hus @ the school

Det är inte längre tillåtet att ha roligt i våran skola, om vi skulle råka kränka varandra får vi en polisanmälan. Ibland kan man faktist inte roför det som kommer ut ur munnen, men vi har en väldigt duktig elev i klassen som skriver upp alla dumma saker folk gör. Vi hade utegympa idag, först åkte vi pulkagrej och jag blev trött så jag gick och la mig, men då fick jag folk på mig. Jag vill inte veta hur många gånger jag har ramlat idag, måste sett sjukt töntigt ut när jag har glasögon oxå..

Efter skolan gick vi hem till Jossan ett tag, sen gick vi till Pizzerian dit Denise kom. Jag, Bea, Madde och Vickan var först med att presentera om Belgien, det gick väl bra. Sen skulle vi guida dom men alla följde efter Madde och Vickan så vi slapp. Jag köpte fika och pratade lite med Denise, sen träffade vi på våran gamle vän John! Jag blev glad när han kom ihåg mig, även om han inte visste vad jag hette och trodde att jag hade svart hår förut. Han tyckte dessutom att jag såg ut som en nörd, hehe. Föresten så låter han precis som Johan Palm när han pratar, jag och Denise var i himmelriket. Plus att han ser ut som att kan gå på gymnasiet när han egentligen går i sexan, haha.


Where is Frida?

Frida var ju oxå med på Fredag-Lördagen, men eftersom det var hennes kamera kunde hon själv bestämma vilka bilder jag skulle få. Men en bild finns det på henne.. Den sociala människan som dricker cola vid datorn.


Föresten så ville dom helt plöstligt fixa mitt hår, så söta som dom är.

Är detdär hitler?

Blev klar med mitt missbildade armband på slöjden, förstår inte vad jag tänkte när jag gjorde det. Efter skolan hade vi Belgienmöte, jag och Bea tränade på det vi ska säga imorn på öppet hus. Sen åkte jag ner på stan, var med Madde och Philip ett tag innan jag mötte mamma och hämtade mina glasögon. 


Madde sötnos, hon är en av de roligaste människorna jag känner, haha.

my weekend

Fredag-Lördag med Frida och Bea


Lördag-Söndag med Denise

Bjuda på sig själv kallas det, Tack alla tre för en jättetrevlig helg ♥


familjen hotness

Har försökt plugga idag, fast istället spelade jag sims 3 som min syster har fått låna. Min familj bestod av tre människor, en tjej och två killar. Alla tre har glasögon, och alla tre är blonda. Tjejen och en av killarna råkade bli tillsammans, hehe. Om folk visste vad jag egentligen tänkte när jag gjorde familjen skulle dom tro att jag var psykiskt sjuk, vilket jag antagligen är, hehe..

TH

Jag satt och lyssnade på Denise mp3/mp4/ipod där hon hade Tokio Hotel. Jag kom ihåg i sexan när jag började lyssna på dom, och i sjuan när jag blev besatt och skulle på deras konsert, och i åttan när jag kanske lyssnade nån gång då och då, och i nian när jag inte ens har hört deras senaste låtar. Så idag ska jag ha en tokio hotel dag, all by myself. Awesome, haha.


Två år sen, haha. Jag var alltför pinsam då..

nelly.se

Vi pratade med Leon i många timmar, han tyckte att våra skratt var.. annorlunda? Och så tyckte han att Kissie var ful och att Krille var onaturlig, haha. Sen smetade vi tårta på varandra, det var mysigt. 


ut med det gamla och in med det nya

Nu har dom åkt, snart ska jag ner och träffa Denise på stan. Mitt rum är kaos, det ligger chips och strössel överallt.. Kommer ta några bilder av Frida sen, så får ni se hur roligt vi har haft det, hehehe.


"Jag måste duscha när jag kommer hem, man blir så äcklig hemma hos dig"

bajs is the shit

Bea och Frida sover tror jag. Vaknade inatt av att den dåliga filmen vi hyrde stod på och jag satt fast mellan Bea och att Frida. Igår var vi i Gottsunda och handlade, sen bakade vi en fin tårta och kollade på filmerna vi hyrde. Startade även en facebookgrupp som alla måste joina. "Everybody who bajsar right now" heter den.


Sleepy people


goodbye my lover, goodbye my friend

Måste gå nu, idag ska jag säga farväl till Rubens mössa. See you later, hehehe.

I ♥ Rubens mössa

Ruben är faktist awesome ibland, jag fick ta med hans mössa hem! Gick runt med den på stan, haha. I åttan fick man bara ha den inlåst på toan, men idag var han extra snäll. Därför ska han få tillbaka den imorn, tror jag.


öppet hus gånger två igen

På lunchen mobbade Bea och Frida mig, dom tog mina skor och skrattade när jag ramlade på golvet och slog i huvet. Franskalektionen spenderades på facebook eftersom Ylva typ pluggar vissa dagar. Efter det hade vi ett kort yes-event möte (fast vi pratade mest om alkohol och droger, hehehe) sen åkte jag vi till Bea en timme. Hon puttade ner mig i snön väldigt många gånger, och när vi väntade på bussen började det blåsa så jag var tvungen att hålla i mössan och av nån anledning halkade jag då. I stan åt vi en glass, sen åkte vi till fyris på öppet hus. Bea skulle kolla stylist satt en JÄTTESÖT kille visade oss vägen, sen kollade vi på modevisning, gick vilse och sånt. När hon var klar åkte vi till real och kollade, där var det två killar; Rasmus (som gick på Gåvsta förra året) och nån till. När bea hade kollat stylist där fick vi höra saker om äventyrgrejsgrejen. Det skulle vara kul att gå på det om jag inte vore väldens osocialaste och klumpigaste människa..

Ett ord Frida, skyll dig själv!

spunkvadå?

Har gjort ett facebooktest tre gånger och fått samma svar. Första gången jag gjorde det var typ i somras, och två gånger idag. Jag vill inte gå på spunk, jag vet inte ens vad det är. Men facebook har alltid rätt, sånt är livet.


mitt liv..


öppet hus gånger två

Efter skolan åkte jag in till stan med folk. Först åt vi glass, alla var mobbade som inte åt BKool, förutom jag då. Sen gick vi runt lite, träffade Beas kompis och runt fem åt vi på max. Det har varit ovanligt mycket emopojkar på stan, me like. När vi ätit klart gick vi till Jensen på öppet hus, det verkade som ett bra gymnasium förutom att man skulle ha ambition och självförtroende.. När vi var klara där gick vi till Thorén, det passar inte mig på något sätt, plus att Jensen hade mer snygga killar, hehehe..


Såhär mysiga är vi på MAX, det smakade inte jättegott..

OK

Imorse fick jag sitta mittemot snygga killen på bussen som förengångsskull åkte bussen, det var typ ödet säger vi. Åkte hem till Bra efter skolan, vi var ute i snön med hundarna och satt vid datorn. Jag ska nog sluta försöka putta ner folk i snön, det slutar alltid med samma sak. Jag sitter och skrattar i snön. Föresten är jag väldigt smart ibland..
Bea: Turn your head and you'll see a man!
Jag:... *Vänder mig om*
På stadsbussen hem pratade några invandrarpojkar med mig. Det var en traktor framför bussen och en av killarna ba "Hörru Frida det är en traktor där framme så du kommer nog hem lite sent, du kan få följa med mig hem.." Sen sjöng dom låtar med mitt namn i på sitt språk. Det lät typ "Chalalshalalashalalal Frida shalalala" Dom var trevliga, fast det verkade inte dom andra i bussen tycka, hehe..

nej, mitt körkort är inte borta

Det var nån som ringde mig inatt, dom frågade om jag hade glömt min plånbok nånstans för att mitt körkort låg där. Antagligen var det en annan Frida.. Jag kommer inte ihåg alls vad jag sa till dom, antagligen lät jag sjukt otrevligt för att dom väckte mig.


100118

Anledningen till att jag inte bloggat tidigare idag är för att jag har varit med min nya pojkvän. Han sjunger fina låtar till mig, är han inte äckligt söt? Älskar dig pussgubben ♥

It's the way that you talk
And the way that you smile
And the way that you love in black and white
Baby, it's the way you hold my hand in the car
And the way that we lie in the sand
And I watch the sun go down

jag är inte isolerad längre!

Nu är jag hemma! Har varit en riktig vintermänniska och åkt spark två dagar i rad. Plus att jag har sett en livs levande valurv! Egentligen var det ett rådjur, men det var jättestort och kom från ingenstans när jag var på deras trädgård och tänkte på Twilight, så i nån sekund var det en varulv. Ramlade en gång med sparken föresten, skulle bromsa men släppte den istället och ramlade ner i snön. Smidigt som fasiken.

 


adjö

Kommer vara isolerad mitt ute i ingestans i helgen. Inget internet och ingen täckning på mobilen. Jag ska nämligen till mormor och morfar med syster. Kommer hem nångång på söndag.


två månader sen..


glasögonormsångest

Vilka är finast? Dom till höger är blåa i verkligheten..

frida-y!

Idag var det brandövning, det tog typ fem minuter innan vi fattade att det var brandalarmet som lät. På engelskan mobbade Bea mig, hon förstörde mitt hår och tog min penna. Så jag fick ha bild utan penna, men eftersom vi fotograferade så gjorde det inget. Jag, Bea, Patrik, Daniel, Viktor, Johan och Freddie var i en grupp, vi fotograferade fula bilder på varandra, skrev ut som och målade på dom. Jag satt i ett hörn och målade på Bea all by myself. Åkte ned på stan och kollade synen sen, fick med mig två par glasögon tills imorn. Sen gick jag och Denise runt på stan ett tag. Vi klagade på hur småbarnen klär sig nuförtiden, typ paljettleggings och läderkjolar. Herregud, vart är världen påväg? Tioåringarna beter sig som sexton liksom. Vi ska ta våra fula wannabejeans, en kort ful tröja och våra snobben väskor så att dom inser hur som borde se ut, haha.


Jag tyckte om dom glasögonen, tills Denise såg att det var mansglasögon..

sleep and eat!

Ska gå och lägga mig nu, tror att jag måste börja gå och lägga mig tidigare för att orka med skolan. Med tanke på att jag inte äter skolmaten så blir jag trött efter lunch och sen orkar jag inte plugga när jag kommer hem. När jag gick i tvåan eller trean hade jag med mig egen mat på lunchen, men det var bara kyckling eller pannkaka eftersom det var det enda jag åt då, haha. Så anledningen till att jag inte äter skolmaten är för att jag är riktigt kräsen när det gäller mat, tycker tillexempel att hamburgare är sjukt äckligt..


Såhär ser det ut när skolan serverar hamburgare på min tallrik, minus pommes, det var bara en engångsgrej som skolan hade..

tio gånger tio är tiotusen!

Jag är tydligen med i den utmobbade gruppen eller nåt nu, vi som är med i den ska gå lika häftigt som dom i dressmanreklamen till den häftiga låten i dressmanreklamen. Vi är häftiga. Bea är föresten en väldigt duktig mattelärare, jag trodde faktist att tio gånger tio var hundra, men jag är ju inte så smart ibland. Innan franskan var jag med åttorna ett tag, dom är.. speciella. Speciellt Frida, hon har nåt litet fel i näsan.


Jag och Frida ritade av varandra, hon är den röda och jag den gröna.


Ungefär såhär häftiga är vi.


I'll make you bigger than kissie!

Jag är ju Fridas manager och som Fridas manager har jag rätt att ladda upp bilder på henne.


Dethär är långt ifrån alla bilderna från idag, men jag är en snäll manager idag. Vilket jag föresten alltid är, fråga bara Frida så får ni veta sanningen.

den som 50 öre har får följa med på färden

Lunchrasterna är awesome ibland, speciellt när man har disco på toan med Frida och Bea! Vi sjöng bra låtar och bajsade.  Plus att det var helt mörkt så vi såg inte vem man bajsade på! Hehehehehe.. När jag nästan var hemma ringde Nisgris och ville gå på stan, så jag åkte ner på stan igen och träffade henne. Den annars inte så snygga killen på BK blev lite snyggare idag, han var cooooool. Denise tyckte jag var knas som sa att min tjuga var en peng, hmm... Jag undrar vem som är knas här egentligen?

Aj löv ju! ♥

me like

Är inte Johan Palm tusen gånger sötare med glasögon? Jag är väldigt medveten om att videon är väldigt gammal och från början av Idol 2008, men han är söt ändå.


VT-10

Jättemånga har frågat om jag var ledsen och vad som hänt idag. Helt ärligt så vet jag inte vad som hänt, insåg väl att jag är ganska patetisk på alla sätt man kan vara patetisk. När jag kom hem låg mina framkallade foton i mitt rum, dom flesta är det fyra av, haha. I en förpackning är det typ bara mina foton, och mer än hälften är från Belgien ♥ 


Haha fail lugg osv. Vilken tur att ni inte behöver se hela bilden..

skola imorn

Om det skulle vara lov imorn skulle jag säkert vara pigg och ha något roligt att göra. Nyss satt jag och kollade vilka grupper nån random människa på facebook var med i, det kallar jag inte roligt. Funderar på att gå och lägga mig, det är ändå ingen som bryr sig om jag är inloggad, haha. Jag har förträngt vårat schema helt, har ingen aning om vilka lektioner jag ska ha imorn. Men överraskningar är ju alltid trevligt.

Bea, Benny och jag


Det ser ut som att Benny tycker att han är asball medan vi tvingar oss själva att le när vi är med honom. Så är det inte, han är han är totalt ocool.

take me back

Jag drömde att vi åkte till Belgien igen, fast alla finländarna var arga på mig och när vi satt i en ring och pratade satt en av killarna brevid mig och lipade mot mig, haha. När jag kom hem så skrev en av finländarna typ "Vad skönt det är att vara hemma, jag är jättehungrig" till mig, som att han inte ätit på hela veckan. Anyhow, på morgonen satt jag och Bea och pratade om det och jag inser att jag saknar det sjukt mycket. Det är lite konstigt hur fort jag ändrade hur jag tyckte om vissa under den veckan, jag var inte som Bea som bara tänkte på Thomas hela veckan iallafall, haha.


Första dagen, jag kunde bara namnen på tre av dom som var i min grupp, haha..


Frida är kändis


Ahw, världens bästa sak på förstasidan. Hon är awesome! (Klicka på awesome så får ni se något ännu mera awesome, hehehehehe)

husg and ksises!

Igårkväll satt jag och Bea och provade konstiga saker och tog coola cambilder som nu finns på facebook. Egentligen skulle vi på stan med Denise idag men hon mådde dåligt så vi bakade rosa och blåa cupcakes istället. Sen fick jag tillbaka min skärm som min syster lånade, så Bea och jag kopplade in den till min laptop och poff så hade jag en stor skärm. Nu måste jag bara veta vart jag ska ställa sakerna som stod där skärmen står nu, hehe.


blogg-bea

Heii alla tards :D Bea här, frida är och hämtar en skål i köket ;O Nu kan man busa på hennes rum *mohaha*
Men det ska jag inte (: (bara kanske)
VI gick och köpte godis nyss och när vi kom ner för trappan satt det läskigt folk där O.o Dom titta på mig, lol fail.
Sen när vi kom till affären kom dom efter oss ><
Och när vi gick tillbaka så kom några killar mot och och jag råka peka på dom (YY) Så vi skyndade oss in i hissen, men smart som jag är så ska jag kolla ut med huvvet ur hissen för att kolla om dom kommer och såklart ska dom in på samma snälle >< så det var bara att skynda och stänga dörren >z< snacka om att jag skämde it mig ><
HEJ DÅ!

r4nd0m

Köpte tre linnen och armvärmare på stan. Ett linne i M, ett i XL och ett i XS, känns som att jag inte kan bestämma mig vilken storlek jag borde ha, haha. På Burger King gav dom Bea en Cola istället för Fanta, då fick vi Colan gratis av den snygga killen i kassan, men när jag skulle ta upp den så sprängdes den! (Egentligen var det den andra, men skitsamma). Dom försöker nog döda mig. När vi var hemma så pratade vi om vad mina grannar gjorde när det låt så mycket och att det lät som att nån lekte med leksaker men att jag samtidigt hade sett mamman och ungen ute.. 
Bea: Han kanske har en affär..?
Jag: Nej men han är lärare.

Precis när jag sagt det insåg jag vad hon menade med affär.  
Bea har fått mig att använda nån annan webbläsare, haha. När vi satt på emocore hittade vi en snubbe som jag insåg att jag hade på msn. Han hade söt näsa.


Visst är Beas pojkvän snäll?


kyckling

O-M-G. Jag vet vad jag ska ha på mig, det är ett under. Och jag vet vad jag ska försöka köpa på stan. Fast jag kommer antagligen inte ha råd med allt, vilket betyder att jag inte kommer kunna köpa silvershampoo. Men det gör inget för jag älskar att ha gult hår, det är ju asballt.


Haha jag kom på en pinsam sak, om man sparar mina bilder så står det väl vad jag döpt dom till?


uppe med tuppen

Haha min humor är alltför rolig ibland, hur säger man uppe med tuppen på engelska? Jag förstår att ni tycker det var jätteroligt. Ska möta Bea klockan tolv, men eftersom det tar ungefär tre timmar för mig att hitta kläder så kändes det bra att gå upp klockan sju. Nu ska jag iallafall försöka fortsätta städa rummet, jag har gjort framsteg.


cutcut

Egentligen har jag lovat mig att inte klippa luggen fören den blev nästan lika långt nsom håret, men jag fick helt plötsligt för mig att min lugg skulle bli awesome om jag klippte på ett annat sätt. Jag hade fel. Jag ser numera ut som ett retard med uppsatt hår, haha. Borde nog sova nu, ska upp klockan sju imorn för att fixa mig och fortsätta städa rummet..

poor me..

Idag gick det inte bra för mig att äta, råkade skära mig i munnen med en potatis, haha. Hur lyckas man? Iallafall så har jag nu ont i gommen. Det är synd om mig. Iallafall, imorn ska jag upp tidigt för att träffa Bea, så jag ska försöka gå och lägga mig tidigt oxå. Duktig Frida.


när ska mina drömmar bli verklighet?

Haha, jag kom nästan ihåg vad jag drömde. Killen i Taylor Swift videon "you belong with me" gick i samma skola som mig tror jag. I början så hade vi typ pratat en eller två gånger, sen hade han flyttat eller nåt och sen kom han hem till mig (ett litet trähus mitt i ingenstans, haha) och frågade om vi var tillsammans, haha. Det var hur gulligt som helst och han hade typ stickade tröjor på sig och sånt. Fast ett tag var det Denise som var tillsammans med honom, för jag gick och pratade med Frida om hur gulligt det var att dom var tillsammans och jag var så avundsjuk att hennes pojkvän hette William eftersom William är så gulligt namn, haha. Föresten så hade Frida oxå en pojkvän, men han kommer jag inte ihåg något av. Taskig att det inte är såhär i verkligheten för mig, jag skulle gärna vara tillsammans med en kille i stickade tröjor som hette William, haha.


redan vaken

Jag har vaknat runt tolv och ett nästan hela lovet så jag ställde alarmgrej på mobilen så att jag skulle vakna tio istället. Jag tycker skolan är taskig mot mig, precis när jag hade börjat lära mig att gå upp klockan fem utan att somna om så skulle vi ha lov, sen skulle vi ha prao, sen skulle jag till belgien sen går vi i skolan i en månad tills nästa lov.

G33K

Ibland är jag världens största geek.. Men jag hade tråkigt och är trött, så det gör inget säger vi.



Jag är ingen liten wannabe-paow, men jag tycker att hon är en bra bloggare och hon verkar vara snäll, haha. Somsagt, jag är världens största geek.


Jag har städat garderoben!

Slängde ut allt på sängen sen la jag allt jag inte använder i en påse och resten hängde jag upp. Den undre delen av garderoben är fortfarande stökig, om inte stökigare.. Jag har väldigt svårt att hålla det städat i mitt rum, eftersom jag sparar nästan allt men inte har någonstans att lägga det.. Nån dag ska jag städa andra delen av garderoben, fast det tar nog ett tag tills jag orkar.


Från dethär..


Till dethär.


mer vinter mindre sommar?

Jag börjar konstigt nog tycka om vintern, även om jag fryser ihjäl och halkar hela tiden. Det är iallafall bättre är sommaren, då man måste ha lite kläder på sig för att inte svettas ihjäl. Jag har hellre fem par leggings än inga alls. Dessutom är glass mycket godare på vintern. Fast hösten är bäst, haha. Då kan man ha lagom mycket kläder och man behöver inte frysa.


Jag i somras, precis när skolan hade börjat.


godmorgon.. typ.

Jag drömde att Edward Cullen skulle göra mig till en såndär Avatargrej inatt, fast det var nån snubbe som inte ville det så vi var tvugna att rösta och då fick snubben som han ville.

Idag ska jag faktist försöka städa min garderob igen, jag hittar knappr några kläder längre. Igår köpte jag ju ett linne bara för att ha något att ha på mig..

gnägg

Jag har inget att göra, ingen vill prata med mig och jag har ingen bättre för mig. Egentligen skulle jag kunna få för mig att jag skulle städa rummet, men jag orkar inte få för mig det. Ska försöka få för mig det imorn, om jag orkar.



Jag ser lite ut som en häst, haha.


hoedown throwdown





Boom boom clap
Boom de clap de clap


love is awesome

Gick upp runt sju för att åka ner till stan och hämta Denise. Eftersom hon inte var klar gick jag runt runt runt en timme innan affärerna öppnade. När hon var klar satt vi och väntade på att Clas Ohlson skulle öppna, sen gick vi runt lite och tillsist åkte vi hem till mig där vi kollade på Cry Wolf, den var faktist inte så läskig, men jag skulle inte kunna kolla på den ensam, haha. Sen åt vi och drack oboy med sugrör. När vi ätit klart kollade vi på nigahiga videos, rawr och mums och grr och sånt.


Denise hade med sin digitala stillbildskamera, haha.


Hothot! (Båda bilderna är Denises, haha)


nytt armband, typ

Fick pärlor av syster i julklapp som jag kände att använda. Jag hittade ett rosa S, det gjorde mig ledsen. Fast det finns inte så mycket man kan skriva på S som jag behöver skriva, hehe.


Haha, jag är så fyndig..


ibland är min syster awesome

Förra veckan fick jag massor av mangaböcker av min syster som hon inte längre ville ha. Idag kände jag att jag skulle ställa upp dom i min bokhylla. Har fortfarande en hel typ kasse med mangatidningar som jag inte vet vart jag ska lägga.


Det är en bild på Frida, Joszan, Denise och mig på sidan, haha.


imorn kommer denise!

Sms från Denise: Hey pinglan vad gör du imorgon? :)
Jag: Mamma! Vad ska jag göra imorn?
Mamma: Städa ditt rum kanske?
Sms till Denise: Ingenting :)

the emo

"What’s the point in ever trying to be happy when the very pursuit of happiness is what makes you miserable"


ändrade planer

Skulle egentligen åkt till mormor och morfar idag, men eftersom det var för kallt stannade vi hemma. Istället har jag färgat håret, eller slingat då, hehe. Funderar på om jag borde städa garderoben idag, det behövs verkligen, haha..

cry wolf

Jag ska kolla på en skräckfilm eller nåt liknande helt själv, samtidigt som jag äter ananas på burk. Förhoppningsvis överlever jag tills imorn.. Antagligen kommer jag stänga av för att det blir för läskigt, haha.. Okej, jag vågar inte kolla ensam, kollar på baksmällan istället




babanien är awesome

Träffade Dess på stan, först satt vi i nån timme på BK och pratade, sen gick vu runt. När vi inte ville köpa mer letade vi efter en dator, så vi satte oss på BK igen och nördade oss vid facebook. Jag har köpt alldeles för mycket - en väska, en mössa (mitt hår var fail och jag behövde en mössa men använde den inte, haha), hårfärg och två par skor.  Jag hittar inte min kamera så ni får fina mobil och cam bilder..


Min awesome man som är hot hot hot.


Skorna, bilden är väldans dålig, hehe.. 149:- och 49:-


Väskan, 129:-


Mössan, 49.50:-


Fick även en sen julklapp av Denise, tack awesome! ♥


Bea och Leon är inte friska..

Tydligen tänkte jag ha sex med en leon gurka på nyår, enligt Bea. Och tydligen är plastet på gurkan en kondom.  Jag har inte vågat kolla på bilderna från nyår som Bea laddat up, dethär är typ den enda jag sett, och det räcker. Mitt självförtroende lär ju inte höjas direkt, haha.


i'm in love with an emo skater boy



"What would it take to show you how much I'm addicted?
Cuz I've been bloggin' bout you since I got afflicted"


andra biofilmen i år

Först åt jag och Frida lite på McDonalds, sen hämtade vi ut våra biljetter. Eftersom vi är världens tjockaste människor beställde vi nån meny med två stora läsk, en stor popcorn och en stor snackS. Fast inte i var, vi delade på den, hehe. Iallafall, filmen var i en liten salong, det var taskigt. Annars var filmen bra, fast den påminde lite om war of the worlds på nåt sätt, hehe. Innan filmen pratade vi lite om emo oxå, Frida tyckte jag skulle döpa om min blogg till kärlekstexter till emo eller nåt liknande..



2012, 2010, 2007

Ikväll ska jag på bio, igen. Fast denhär gången ska jag på 2012 med Frida. Jag har gått på bio ovanligt mycket den senaste tiden, säkert för att jag är så rik och för att alla älskar mig, ehm.. hehe..


Hahah, sommaren 2007 när vi skulle se nån Harry Potter film.


17 again

Har nyss kollat på 17 again, Zac Efron är sjukt snygg ibland. Det är orättvist, jag vill oxå vara snygg ibland.


Kolla bara på honom, han ser bra ut på alla sätt, haha. Erkänn att ni oxå är avundsjuka..

w-o-w, o-m-g

Haha, jag äter en ovanligt stor passionfrukt (eller pensionfrukt som jag säger, hehe). Det ska jag skicka in till bolibompasrekordbok eller vad det hette, om det ens fanns nån sån, haha.



Btw, det är nån som har tagit bort mitt ljud på kameran under nyår, det är jätteirreterande när man inte hör att den knäpper kort, haha,


årets första lördag

Åkte ned på stan med mamma idag, bytte en av tavlorna jag fick i julklapp (mamma och bror köpte likadana till mig) och köpte en till. Köpte även ett linne/tunika på gina och två par leggings på bikbok, dom jag hade på nyår har många konstiga hål i sig, vet faktist inte hur det gick till, men jag antar att det blev så när jag gick över stängslet hela tiden, jag är ju inte världens vigaste människa direkt.

godnatt!

Nu ska jag sova, orkar inte prata med någon just nu. När jag vaknar ska jag försöka rensa min garderob tror jag, haha. Jag vet inte ens vilken dag det är, det känns som måndag eller torsdag.. eller söndag kanske. Iallafall, det jag ville komma fram till med dethär inlägget var att man ser lite ut som en pedofil i 3D glasögon.

 


Nyår i youtubeklipp

Vi lyssnade på mora träsk och kollade lite filmer på youtube oxå, det är därför det är en dator på typ alla bilder, hehe.



"Is this real life..?"


Nyår i bilder


















Nyår i text

2009.
Först var det lite småtråkigt och vi lärde Thomas svenska kortspel. När vi gick ut i det andra huset och spelade buzz och sånt blev det roligare. Jag och Vickan var i samma lag, vi vann. Fast egentligen kom vi trea eller tvåa, hehe. Sen chillade vi mest, och helt plötsligt kom Madde, Fredrik, Philip, Rasmus och Mattias. När dom varit där ett tag så satt dom mest och kollade grejer på datorn, så jag och Bea gick in i det andra rummet. Efter ett tag kom Sara och Adrian oxå. Runt elva gick dom andra plus Vickan, så vi åt mat och sköt smällsaker.

2010.
När vi skjutit klart smällsakerna badade vi tunna, det var hur mysigt som helst. Thomas tog av sig badbyxorna, Sara rullade sig i snön och Bea fick orgasm av is. När vi gått in och blivit torra kollade vi på Wedding Crashers, Bea och Thomas somnade typ på en gång. Jag blev trött ungefär vid slutet av filmen, så jag gick in och sov i det andra kalla rummet med fönster runt omkring sig. Precis när jag somnat kommer dom och säger att vi ska sova i bäddsoffan, men eftersom det blev för trångt så bar vi in den andra sängen till mig, och Sara fick sova med Bea och Thomas. Till frukost åt vi kladdkaka, chips, tacos och festis, väldigt nyttigt. Runt fyra åkte jag, Bea och Thomas in till stan med Ronja och kollade på Avatar i 3D. Den var faktist bra, egentligen var det inte tänkt att jag och Ronja skulle med, men dom hade reserverat fyra platser så vi fick följa med om jag ville.


årets första inlägg

Nu är jag hemma, det var jättekul igår, även om det blev lite.. dålig stämning ett tag. Min kamera var lite varsomhelst innan vi hämtade Beas systemkamera så det kommer bilder. Fast inte just nu, jag är trött och har ont i huvet, haha.

RSS 2.0