allt som finns kvar?

Hanna kom nyss hem med mitt smink från italien som var hos pappa, när jag fick det var det en fin väska med ögonskuggor, läppstift, borstar och sånt. Dethär fick Hanna med sig hem. Jag vill inte ens veta hur mitt rum ser ut där, har jag bara en halv säng oxå eller?


idol

Vågar inte kolla på idol, det är en jättestor flygande sak i Hannas rum.. Plus att alla snygga killar åker ut en efter en, sorgligt men sant.


hemprovet, CHECK

Jag blir så glad när jag loggar in efter hårt pluggande och har fått kommentarer av mina sötsaker ♥  Är ensam hemma nu förresten, mamma kommer hem vid tio och Hanna vet jag inte, kanske imorn. Funderar på om jag ska köpa lite godis till Idol.. ♥


Skorna är det enda på bilden som inte är redigerat, jag hade en bra anledning att redigera det andra..

onsdag

På lunchen skulle jag ta fram mitt nya nagellack och fixa en grej på tumnaglarna, när jag sätter mig vid bordet märker jag att det inte är något kork på den. Nagellacket hade öppnats och min mössa + plånbok fick nagellack på sig.
Efter skolan åkte jag, Vickan, Bea och Jossan in till stan. Jag och Vickan kollade våran praoplats, men dom sa att det var fullt för att två andra skulle praoa då, nämligen Frida och Victoria. Sen gick vi till stora toget och efter ett tag kom Jesper, först satt vi på dendär gubben och sen drog vi till gina. Han måste haft väldigt trevligt, hänga efter fyra tjejer som går in på tjejaffärer. Tyvärr pratade jag ingen med honom eftersom jag har svårt att prata när andra är "i centrum". Då låter allt jag säger skittöntigt och oftast går jag efter alla så jag är väl skittöntig då..


Jossan, Bea och Jesper (vickan gick brevid mig..)

bea och jag äger

trots att vi inte var så seriösa så fick vi bättre än när jag körde ensam, WE ROCK


mult

Är i skolan och har läxläsning. Bea sitter vid emocore och pratar om emos, haha. Jag har slagit mitt rekord på mult.se, första gången jag körde det fick jag 302 sekunder.


Mattesnillet Fia, yeah

mornmorn

Vaknade fem över fem idag, ska nog gå och lägga mig ett tag till. Efter skolan går jag nog på stan, sen pluggar jag NO. Föresten så fyller Sofie år idag, Grattis ♥

trötter

Har varit jättetrött idag, somnade typ innan idrotten i omklädningsrummet och det tog säkert tio minuter att förstå ett jättenkelt mattetal. Jag tror att min trötthet berodde på att jag vaknade 40 minuter för sent. Enda sen jag kom hem har jag försökt plugga NO, men det har inte gått så jättebra..

Fick ett jättegulligt nagellack idag oxå ♥ Vickan var nära på att slänga det

Mina naglar är korta av en anledning, slutade bita på dom i slutet av sommaren. haha

vinn ett namnhalsband!

Jag tänkte vara med och tävla om ett namnhalsband från bettiesgalleria på fokis blogg. Om jag skulle vinna så skulle jag vilja ha ett halsband som det står Frida på i silver.

Jättesöta Foki med ett av sina halsband på sig ♥

kvalklara


Ingen hade sagt att det var idol ikväll så jag missade ungefär den första halvtimmen. Min favorit ikväll är iallafall Nicklas, röstaRöstaRÖSTA

kalasbror

Min snälla bror är här, det var längesen

Lika som bär?

nämen vad kul!

Grattis på födelsedagen Bea! ♥

Den fina ringen fick hon av mig :)

Frida var den första som sa nåt om mitt hår, och det var vid lunch när halva skoldan gått. På franskan fråga även Becki om jag färgat håret. Dess kom till skolan på kulturen och sen gick vi på stan ett tag, det var egentligen inte så bra för min del eftersom jag har franskaprov imorn och hemprov tills onsdag..


Dess ♥ Miley Cyrus


försenat

Mitt hår är hälften blont och hälften gult, har suttit hela morgonen och sminkat mig så nu har jag bråttom som bara den

ultrablond

Har färgat håret, förhoppningsvis ser jag inte ut såhär när det har torkat



Resultatet kommer imorn, nu ska jag sova. Nattinatti


shopping

Drömde en jättekonstig sak inatt, vi skulle inte på ha bal för att kunskapsskolan skulle ha det och dom var så många, men sen bestämde vi att vi skulle ha den tillsammans. I slutet av drömmen var jag och Dess påväg in till BR och så kom jag på att jag inte hade köpt nån present till Bea så jag vaknade och åkte ner på stan.



Köpte hårfärg, ansiktsmask och rosetthårspännen som blev 99.50 kronor, tillsammans med Beas present blev allt 100 kronor (bara smarta människor fattar det roliga skämtet, haha)


emocore

Har skaffat emocore igen, hittade inte min förra så jag gjorde en ny. Nu heter jag F14 (det står inte för flicka 14 år utan Fia, haha)

movietime




welcome back sweethearts



La undan dom i garderoben när vi åkte til Samos och har inte tagit fram dom fören nu. I've missed you

vuxenpoäng

Har typ bara städat och tvättat idag, hittade en godisrem från kulturnatten så när tvätten är klar ska jag lägga mig och kolla på patrik 1,5 ♥ Har faktist städat båda mina garderober idag oxå, ställde in alla mina skor och sånt.


hittade gamla emosaker

Håller på att städa rummet och hittade lite armvärmare och sånt från sjuan. Det var egentligen inte så längesen jag hade tokio hotel tröjor, brun/grönt hår och nerkladdade converse..


mysmys

Vårat internet är helt knas så jag sitter vid grannens, hihi. Nu ska jag kolla på the last kiss och fredagsmysa lite, mjaou


fettisen number one

the city

Mötte upp Dess och bytte mina skor, sen satt vi och väntade på Frida. Efter bara nån timme var Dess tvungen att gå, så vi ses inte förens nån gång nästa vecka. Jag och Frida fortsatte gå på stan tills klockan sex ungefär, då skulle hon äta på resturang och jag åkte hem.


Dess och Frida, sötnosar ♥


Frida och jag ♥ kolla mina skillz, jag kan stå på ett ben

pics

Är hemma nu, efter att dom andra åkt fixade jag och Bea oss och runt tio åkte vi till bussen. Vi gick runt ett tag på stan och snart ska jag ner igen. Här kommer lite bilder från igår och idag






Mer bilder kommer sen, nu måste jag fixa mig.

är fortfarande hos bea

Jag låg och sov på golvet med bara två kuddar, medan dom andra sov i Beas säng. Självklart har jag knappt sovit och så vaknade vi runt sju. Senare ska vi in till stan och sen ska jag träffa Dess och Frida ♥

hos bea nu

Bea är ute just nu, vi sitter vid hennes brorsas dator. När vi var ute och åkte med mopederna dog jag nästan. Sara körde in i ett träd med mig bakom. Hon är galen. Vi camade med nån snubbe nyss, han var lite tråkig. Nu ska vi snart kolla på mulan 2, mjaou

åker strax

Gick upp klockan sju idag för att jag ska till Bea snart, kommer hem nångång ikväll.


Puss!

får stanna hos johan palm..

Nu kan jag inte bli Mårtens eller Felix största fan. Livet är jobbigt ibland..


tävling hos fokis


Nu pågår det ännu en tävling hos Fokis
Denna gång kan man vinna ett valfritt smycke från cooco.se
Dethär skulle jag vilja jag vinna:


msn

Det var så längesen jag var aktiv på msn, nu pratar jag med två styckna och camar med en av dom. Faktist första gången jag camar på denhär datorn.


Jag och Bea, ska föresten hem till henne imorn med Sara och Jossan ♥

Brottsunda

Var nyss i gottsunda med mamma, har inte varit därpå jättelänge. Självklart snattade jag upp hela gottsunda centrum, vad gör man annars där?



Föresten har inte jag träffat Desswess på mer än en vecka! Och jag har inte shoppat på evigheter. Tror att Robin Bengtsson släppte sin singel idag, eller så är jag helt ute och cyklar..

coolaskola

Asnajs dag idag, hade kortare lunch och missade läxläsningen för att alla nior och sexor i sverige skulle göra en enkät eller vad det heter. När vi gjort klart den hade vi 70 minuters rast så jag, sara, jossan och bea åkte hem till bea. Jag var cool och fick låna Mauritz hjälm, haha. Vi hade engelska i matsalen och fick sluta typ 45 minuter tidigare på NO:n


Jag och simba (äckligt skabb hår, stor näsa och kontsig hand, jag vet)


Jossan och Heri (rabieshunden, aaah)


Sara och Tjappo


moppepojkar, yeah!


time for school

Ska åka till skolan snart, sen åker jag ner på stan, förhoppningsvis vill nån gå på stan med mig.

Ena grejen till mina mobilhörlurar och mina mp3 hörlurar är kvar i skolan, Liv har min mobil och jag har inget att läsa. Antar att jag blir utan musik på bussen, om jag inte tar mina skullcandys.


Eller så struntar jag i det, hehe..

snyggast i idol

Jag är lite ytlig av mig ibland, tillexempel just nu..


Mårten Lindholm


Felix Västerhamn


Erik Grönwall

Självklart tycker jag att dom sjunger bra oxå, så ytlig är jag inte.

mest besökta

Här är de sidorna jag har besökt mest sen jag fick datorn. Miniatyrbilderna ändras inte så ofta, fattar inte hur man gör för att dom ska ändras.. hehe.


sick

Stannade hemma från skolan idag, så jag blir utan mobil idag igen. Är ansluten på mina grannars trådlösa nätverk, haha. Nu ska jag kolla om det finns nån film på min dator eftersom min tv inte funkar. Sayonara! ♥




fuckit

Liv har min mobil och ikväll är det Foki som svarar på frågor på 118 800. Så ifall jag inte svarar på sms eller svarar kontiga saker så är det Liv som skriver.

Min klass kan vara riktigt konstig ibland, ena sekunden är jag den sösate i klassen enligt dom och andra sitter "den sötaste tjejen i klassen" längst bak i ett hörn i klassrummet och nästan ingen bryr sig. Även om dom inte tycker om mig så tycker jag att det är en riktigt bra klass ♥

Vi i belgiengruppen började med en lite hemlig sak idag, en sak som min klass aldrig gjort under mina tio år på Gåvsta. Dock tänker jag inte säga vad det är (man vet ju aldrig vilka som läser, hehe..)

I am awake

Har egentligen sovmorgon till kvart i nio på måndagar men det spelar inte så stor roll för mig. Ska ha belgienmöte efter skolan, och när jag kommer hem ska jag äta, plugga och kolla på idol ♥


hemma igen

När jag gick tillbaka från affären så åkte två tjejer på moppe förbi och den som satt bak vinkade till mig, när jag inte vinkade tillbaka såg hon lite besviken ut så jag vinkade och log men har ingen aning om vem det var. Hon hade långt brunt hår tror jag. Känner jag ens någon som ser ut så?

Jag: Asså jag vet knappt vilka domdär är -pekar på Tyra och Engla-
Hanna: Men det är för att du bara har koll på dom unga bloggarna
Jag: Nej.. Jag vet ju vem blondinbella är tillexempel!

haha, fina saker som ligger i bakgrunden. 

byebye



Ska gå till affären nu så att åtminstonde en av sakerna jag ska göra idag blir gjord. Försöker fixa det sista när jag kommer tillbaka.

myspace

Varför ska det vara så svårt att ta bort ett konto på myspace? Jag ska ju ändå bli medlem igen. Nu vet jag inte om jag ska ta bort det eller inte, jag får dåligt samvete.. Väntar med att ta bort den, haha.

13.37



Känner mig väldigt vuxen, även om jag blir tvingad till att göra tre av sakerna.

Bake a cupcake

Även om det för en gång skull är fint väder ute så bakade jag idag, Går kanske ut och gör nåt senare, t.ex. som att köpa veckorevyn..




Justja; En av dom som brukar ta bilder på mig är min syster..


maränger

Ska kolla på just my luck och äta äckliga maränger nu.


Nu är den redo för användning

Nu är allt grejs på datorn installerat och så, har inte tastat den så mycket men det är väldigt svårt att skriva,haha.


andra bilden tagen med camen, den första är sjukt ful. Ska typ baka nu, mums ♥


jag är kär

När jag kom hem låg min älskling på sängen ♥ Har inte startat den än, man måste ladda den och sånt. Dethär är nog sista gången på länge jag sitter vid mammas laptop.


Nu ser jag ut som en äkta bloggare va?

lunch

Fick en ny användare igår så nu kan jag blogga i skolan nästan hur mycket jag vill.

Ska ha engelska snart, vi ska kolla på the breakfast club. Bea och Jossan är oxå här, Bea sitter på emocore och Jossan kommer tyvärr inte in på sin användare. mjaou.

skit tv

Snart börjar idol och min tv är sönder, den har varit det nästan hela veckan (förutom när mat-tina var på tv, ofc..) hur ska jag kunna överleva?





Ska nog äta mat oxå, om inte Patriks mackor var min mat..

paows tävling

Jag är med i http://paow.se tävling, gå med i tävlingen du med


rosa moppe, rosa hjälm, rosa gitarr och rosa mini-pc

Idag kom min dator, har dock inte hämtat den än men antagligen gör jag det imorn ♥

Har varit väldigt skön dag idag, var inte med på idrotten, kollade på film på engelskan, körde jepardy på NO:n, pratade på matten och hade ingen lärare på franskan. Efter skolan var det belgienmöte. Våran grej var på fredriks användare och när vi inte hittade den trodde vi att han hade tagit bort den men efter mer än halva tiden hittade vi den men ändå hann vi inte göra nåt typ.

Tänkte lägga upp skämmiga bilder på mig själv, är inte helt seriös på dom.


på benen
strumpbyxor - h&m
shorts - new yorker

på överkroppen
svart linne - h&m
lila linne - new yorker

runt halsen
halsband - ur & penn

på armen
blått armband - nån liten affär
rosa halsband - h&m

onsdag

Jag får ångest, alla vet vad som ska söka för gymnasie eller vilka öppet hus dom ska gå på. Det kommer säkert sluta med att jag går ensam på öppet hus och tillslut får jag gå på Uven. Min stora dröm.


Skolfotot kom idag ♥

Jag ser jättekaxig ut, min klass ser lite smått efterbliven ut och jag hade nästan precis kommit hem från grekland och självklart får jag sitta brevid en brun människa så jag ser blek ut.

fia ballerina

Efter skolan åkte jag ner på boland och gick runt i en halvtimme i boländerna tills Dess kom, vi gick ner på stan och åt kebab. När vi ätit klart åkte vi till Norby och sen var vi en stund hos mig. Runt sju började baletten, det var typ helt fullt men vi fick ändå prova på. Först var det en timme med stång, sen skulle man gå och hoppa till andra sidan rummet (hon visade hur man skulle göra aso) På slutet stretchade vi, det var det jobbigaste eftersom alla kunde ha benen raka och nudda fötterna och sånt. Jag var nog den ovigaste människan där.

Har matte, svenska, engelska och bild som gärna ska vara klart tills imorn. Lyckat.

yeah

Ska kolla på idol nu, sen blir det väl läggdags eller nåt. Imorn ska jag göra något lite annorlunda, dansa balett. det kommer säkert gå finfint, jag är ju en naturbegåvning..

Vad fasiken? Varför är det inte idol? :(

uggskompisar

Igår köpte ju jag uggs, sen fick jag reda på att Dess oxå gjorde det igår, och vet ni vem som oxå gjorde det igår? Frida. Men Frida köpte på en annan affär, lagom snyggt om vi går på stan med varandra..


långt linne - gina
tjocktröja - zara
strumpbyxor - h&m

Blev för ful på kamerabilderna..


igår.

Igår var det verkligen jättemysigt, först var vi mobbade och emo, men sen gick vi helt plötsligt blev det en stor grupp med folk vi kände och sen åt vi med Frida, Esther och Feleicia, när Esther och Felicia skulle hem gick vi in till max och var med Jossan, Bea, Adam, Simon, Adrian, Beas kompis och några jag inte känner, sen dissade dom oss och när Frida åkte hem gick vi ner till ån och hängde med dom igen. Då var vi coola. När dom senare skulle vidare så gick jag och Dess till fel busshållplats, men när vi gick tillbaka till stan träffade vi Johanna och några från deras gammla klass.


Innan vi var coola kollade vi på folk som dansade, brevid han med kepsen ser man ett blont och ett svart huvud, det är Adam och Simon .


Tova och Lollo (Liv och Sofie i bakgrunden)


Jag och mina gullungar på Jalla ♥


Jag och Frida köpte godisremmar och blev gröna (fint att jag ser ut som en bäverhäst)

Mina jeans lurade mig. Jag som verkligen trodde jag skulle få en pojkvän, sen ser jag att det står boy friend jeans och inte boyfriend jeans. Annars funkade dom bra, haha.

godis från en bloggläsare?

Min syster kom nyss hem och sa att en bloggläsare hade frågat henne om hon var min storasyster och sagt att hon skulle ge mig en godispåse, jag tror verkligen inte att det är sant. Men godis fick jag iallafall


älskar min bloggläsare/syster ♥


gårdagens outfit


rosa linne - h&m
svart linne - new yorker
kofta - h&m
jeans - bikbok
halsband - JC
väska - samos
armband - lite olika

nya skor


minnet på kameran är slut satt det blir en fin cambild istället

kommer snart

Åker ned på stan nu. Bilder och sånt från igår kommer senare, mysigt var det iallafall, mjaou ♥

kulturnatten har börjat

Är på stadsbiblioteket med Dess, har bara tre minuter på mig så vi ska väl dra vidare snart. Tror vi ska fika med hennes familj, mums ♥

kulturnatten idag

Snart åker Dess hoppas jag, vi ska försöka hinna med att se the mercury band men good luck till oss. Förra året kom jag när dom slutade för att jag inte kunde välja kläder. Nu måste jag faktist fortsätta fixa mig, annars kommer vi aldrig hinna, haha.

Uppdatering: Skojade bara, chansen att vi hinner se dom finns knappt

kommer jag få en pojkvän nu?



Ja, idag blir det jeans för första gången på evigheter. Senaste gången jag hade det var nog den 11 Juni, innan skolavslutningen.

nyttiga fia

missade tio minuter av idol för att jag satt och kollade på tv4+, nu tröstar jag mig med viktväktarnaglass och morötter med dipp ♥ vem är nyttigare än nyttigast?

skolfotot


Mina kinder blir jämt så fula på skolfoton och så får jämt dom dumma fotograferna mig att le med tänderna..

Föresten är det ju den 11 september idag! Hoppas alla vet vad som hände då.. Min kusin föddes. Grattis till henne ♥


It's friday I'm not in love..

Lärarnas bloggar (dom jag vet..)
Ylva
Anders 
Åsa
Anders och Åsa
Linda
Ann-Carolin 



Efter skolan åkte jag ned på stan ensam, gick in på JC och köpte ett halsband sen gick jag till trädgårdsgatan och väntade på bussen. Fick mitt skolfoto via mobilen idag föresten, men min mobil har nån slags sjukdom så jag lägger upp det senare förhoppningsvis.


robin bengtsson

Dess har blvit galen, hon säger att hon inte ska följa idol igår. Därför tänker jag säga att Robin Bengtsson är snygg som tusan, jag hade nästan glömt bort hur snygg och duktig han är, haha

Bäst ikväll?


Är jag inte bäst? Jag klarade detta utan någons hjälp. Bara min smarta hjärna.

gammal shopping

För ett tag sen var jag på stan ensam och köpte lite saker, men har inte lagt upp det än, satt jag tyckte att det var en bra idé att göra det nu :)


Jeans - Bikbok 99:-


Linne och shorts - gina tricot. kommer inte ihåg priset, men det var rea


Kalendergrej - Clas Ohlson 79:- tror jag

Har faktist bara använt linnet, shortsen är i storlek 40 och ganska långa (dom fanns bara i stora storlekar just då..), men dom ska användas nångång. Kommer inte ihåg senaste gången jag hade jeans på mig, så det är ovant för mig, haha.

o:r i en t-ring

Hade somsagt orientering idag. Jag och Bea gick med varandra men sen hängde Sara och Vickan på, vi kom tillbaka näst först och då gick vi till fotbollsplan och satte oss i sanden. Jag och Bea kom på ett nyss spel som heter plankpinn, det är som fotboll men man har två plankor, en pinne och man sitter i sanden. När vi kom tillbaka till skolan fick vi byta om med småbarnen, haha. Efter skolan åkte jag in till stan, jag och Vickan frågade alla kinaresturanger om praoplats och den sista sa ja, så förhoppningsvis praoar vi där. Sen gick jag, Vickan och Dess lite på stan, Dess och jag köpte chokladkaka och pepsi sen satt vi mest på en bänk och nöp varandra ♥






haha, mjukisbyxor och plankpinn is the shit ♥

Ska försöka skriva lite på min svenskaberättelse nu, Pelle ska ta livet av sig när hans fosterstorebror inte kommer hem efter att ha varit i USA, låter det inte spännande? :)

nattinatti

Tänkte skriva om dom som var med i idol men eftersom Dess inte kollade och jag är snäll så avstår jag. Men vissa är allt för roliga, och Göteborg är mums (även om jag aldrig varit där, hehe..) Ska ha orientering imorn, sen måste jag plugga svenska och bild när jag kommer hem och då blir det inte något bloggande. Farväl 090909 :)


"Frida demostrerar, Frida har fått nog, Frida vill ha pojkvän, som har en riktigt stor.."

Jag förstår inte vad som händer med med världen; Liv har gjort slut med sin pojkvän, Bea med sin och Jossan med sin! Är det bara jag som vill ha pojkvän i dethär landet eller!? Iallafall så var det skoljogg idag. På uppvärmningen var det nästan bara jag och Liv som värmde upp, vi ägde som vanligt. Jag, Liv, Vickan, Bea och Jossan gick två varv, då fick vi två nyckelpigor. Efter skolan åkte jag hem, men sen ville Dess gå på stan satt jag fixade mig lite och åkte ned. Vi åt på BK och gick in H&M sen hann vi inte mycket mer, men jag hann prata massvis, haha.


nyckelpigan ♥


idol 2009

Idol är inte bra för mig, jag börjar bara gråta när folk går vidare, haha. Jag tycker mest om när söta pojkar som spelar gitarr går vidare, mums typ.

Alnäs med klassen ♥

Alnäs var väldigt roligt, vi delades in i två grupper; Jag, Bea, Vickan, Madde, Johan, Viktor, Fredrik, Olivia, Philip, Mauritz, Mattias och Matias var en grupp, man gjorde olika sammarbetsövningar och allt vi behövde var konversation, hörsel och kärlek ♥ när vi var klara tog vi bussen tillbaka, dom längst bak kollade på olämpliga filmer och visade för dom som gick utanför, haha. Jag gick av före dom andra och kollade på en mini-pc, tyvärr fanns inte den rosa inne men vi köpte den så att jag får den när den kommer in! ♥ Vi köpte en rosa mus oxå, så att det matchar.


Liv och Vickan äter :)


Vickans sallad hade typ läckt i hennes väska så hon fick min cupcake, hon tyckte den var jättegod, haha :)


Liv, Jag, Jossan, Sara och Vickan ♥ Föresten så fyller Sara år idag, grattis!

Skulle lagt uppdethär runt klockan två egentligen men mammas dator dog och dom andra hatade mig.


alnäs snart

Äntligen börjar jag få lite kontroll över mitt hår och min stil (eller så har jag bara väldans tur idag..) Ska möta upp klassen vid alnäs runt tio, sen ska vi göra nåt där till klockan ett och sen åker jag hem. Har med mig en kärsbärsmarmelandsbaugette, en cupcake och en powerrade ♥

orkade inte ta kort med kameran

egentligen tycker inte jag om halternecklinnen och tubtoppar, men om man har ett linne under så blir det awsome ♥


fiamjaou

Det verkar inte hända mycket med min design och designer så nästa vecka tar jag det i egna händer, haha. Dock ska Desswess få hjälpa mig lite, om hon går med på det såklart.

Ska gå ner och handla snart, klassen ska till alnäs imorn och jag måste ha lunch. Föresten så börjar idol imorn, me love


ibland är jag lite för tuff va?

halvt bra uppdatering

Har varit nästan riktigt duktig idag, hjälpte till att tvätta lite imorse, städade halva rummet och gjorde halva läxan! Tänkte egentligen inte skriva nåt idag eftersom att ingen bryr sig, men jag kände att mina asiatvampyrkompisar (det är dom enda som läser min blogg..) skulle bli ledsna annars. Imorn har vi sovmorgon till 8.45, men jag kommer vanlig tid för att göra klart läxan :)

blueberry cupcakes


blåbär innuti och strösselsak ovanpå ♥

shopping in the city

Gick somsagt ner på stan idag, det blev inget solande men lite shopping. Just nu bakar jag cupcakes, bilder kommer när dom är klara :)


jag vid kyrkogården


det jag köpte; linne - new yorker och silvershampo - kicks
(dålig bild, jag vet)


sunny

snart ska jag och mamma gå ner på stan, där ska jag köpa något (jag har inte shoppat på två veckor..) och sen ska vi leta efter ett solarium, haha. klippte luggen imorse, uppsatt lugg i ett halvår - here I come.

friday

Nu ska jag äta mat, sen blir det förhoppingsvis lite fredagsmys och så ska jag kolla på Splash ♥ det var sjukt längesen jag såg den.

bildlektion

Är i skolan nu, kom hit runt elva. Var hos läkaren och kollade på mitt födelsemärke, men han ville inte ta bort det, vilket är bra eftersom jag är osäker. Det var en jättesöt dagisklass på stadsbussen, dom hade hello kitty väskor och den som satt brevid mig hade en hello kitty regnkappa ♥ Måste fortsätta söka information nu, slutar om en kvart :)

läkarbesök imorn

Justja.. Något har hänt med skolsyster, första skoldagen kom hon och frågade om jag hade fått en läkartid och så sa jag att den var i september, och idag kom hon och frågade om jag hade varit där än, men det är imorn. Plötsligt minns hon saker, herrejesus..

Föresten så säger alla till mig att det är höst, jag antar att dom kanske har rätt och att jag kanske borde använda jeans igen.. (har inte haft det sen våras tror jag..)



justja igen! mamma har köpt en extern hårddisk till mig, även om jag var sur på henne nyss så är hon snäll ♥

bad hair day

Idag på idrotten körde vi flaggfotboll, jag gjorde faktist ett mål! Efteråt ville ingen vänta på mig så jag fick platta håret i min ensamhet och ändå kom jag inte försent. Efter skolan hade vi somsagt "möte". Först fikade vi lite och bestämmde att vi ska turas om att ta med fika, nästa gång är det patriks tur. Jag, Madde och Vickan ska skriva om Uppsala. Ungefär klockan halv sex fick jag åka med Dorota hem, det var trevligt :)


det ser verkligen inte ut som mig och självklart valde jag den fulaste bilden av dom jag tog

klädkod:
långt linne - gina
t-shirt - gina
mössa - rut mfl


goodbye

åker till skolan om en halvtimme, kommer stanna länge idag. ska på möte med belgiengruppen första gången :)

grekland skriver!

haha, killen vi pratade med i samos skrev till mig på facebook, det var lite gulligt med samtidigt riktigt pinsamt..

M

helo frida hu ar ju

Frida
I am fine

M
ok

Frida
ti kanies

M
kala

Frida
ok

M
evri thing tu samo

M
kalinita

Frida
sorry?
good night

jag just nu

försöker plugga, det går inte bra. kollat iställer runt på bloggar, jag har två läxor som inte är ett dugg svåra och så ligger jag efter riktigt mycket i matte (jag är på 1.2, man ska vara på 1.6 tror jag).



tack till min banan som har bra musiksmak, även om det får mig att inte plugga

lärarnas bloggar

min skola är cool. det finns väldigt många lärare som har bloggar (även om det är till för skolan..) och en av mina lärare visste jag även jag bloggade, men hon vet inte vad det heter. dom bloggarna jag kommer ihåg nu är; noisolan.blogspot.com, maiskolan.blogspot.com, soiskolan.blogspot.com, engelskaiskolan.blogspot.com.
skriver dom mest för att jag ska komma ihåg..

fias skoldag

idag på bussen var det lite roligt, vickan satte sig i mitten längst bak och sa typ "nu kan alla se den tjockaste på bussen" och när jag satte mig på sätet framför lät det som att hela mitt säte brakade ihop. det var som ett litet bevis på att vickan inte var tjockast på bussen trots allt.

sen träffade jag denise ett tag, skulle egentligen åkt hem och pluggat, men sen tänkte jag sitta på stadsbiblioteket och plugga. jag och dess var väldigt kissnödiga så vi gick ner till barnavdelningen och tänkte fråga om vi fick låna nyckeln, då kom en gubbe och pratade med oss. han hade nog väldigt dålig hörsel för när jag sa vad klockan var kom han med ansiktet ungefär 5 cm från mitt ansikte och bad mig upprepa, så vi kissade där uppe och sen skulle dess hem.

vill ha bra musik till min mp3, men ingen verkar förstå vad bra musik är.

tisdag

vi har nytt schema, sovmorgon på måndag var den enda bra, annars var det bara kortade lunch och raster..  jag och sofie har kommit på att vi är ganska lika:
- vi har inte så jättebra kondis
- vi är inte jättebra på matte
- vi kastade lika långt när vi kastade spjut
- vi är blonda. woho

det finns säkert mer..
hon och jag brukar inte umgås i vanliga fall, haha.

åkte ned till ONOFF för ett tag sen, kollade på en mini-pc. förhoppningsvis får jag en snart och förhoppningsvis fixar nån av burellsen min design och sånt snart.

RSS 2.0