yes, I am home

2011 är nog ett av de bästa åren på länge. Trots att jag fortfarande är singel har 2011 gett mig så mycket. Jag kan stå på en skateboard utan att ramla. Jag kan sjunga inför publik även om det inte låter så bra. Jag har tränat och tyckt att det varit kul. Jag har även sett massvis av artister live, trots att det mest varit gratis eller jättebilligt. På köpet har jag dessutom träffat många nya människor som jag tycker om! Även om min slogan under året har varit "Jag hatar mitt liv" så har jag älskat det långt inne. Nu kan jag bara se tillbaka på 2011 och älska det ännu mer. Gott nytt år på er. 2012.


bring me down

Är klar med alla nyårskläder nu! Klev in på H&M väldigt målmedveten imorse, provade en kjol och ett par byxor, åkte till Gränby eftersom min storlek inte fanns, åkte tillbaka ner på stan och grät en skvätt, gick in på H&M för att ta farväl av plaggen ochlängst fram hängde min storlek!! Gick från att hata mitt liv till att älska det på 40 minuter. Ska träna nu, säger sen vilket av plaggen jag köpte! Under tiden kan ni ju gissa. På bilden är byxorna för stora och kjolen för liten.


i hope you know

Fjärde dagen denhär veckan som jag har shoppat. Men idag blev det inga reaplagg! Först satt jag i två timmar och kollade på när Frida fick håret färgat, både hon och Joszan blev jättefina! När hon äntligen var klar skulle vi egentligen gå på bio men vi varken orkade eller hann, så jag köpte nyårskläder(!!). Eller ja, en skjorta, nagellack och strumpbyxor.


tredje försöket

Båda de andra familjemedlemarna i huset är sjuka på olika sätt. Den ena springer in på toan ibland och spyr så jag måste hålla för öronen. Imorn ska jag ner till mellandagsrean igen, måste hitta nyårskläder ju! När jag kollar på internet hittar jag flera olika men i butikerna finns inget. Men imorn drar jag med mig siste man i båten, även kallad Frida.

Här är jag, bruttan och några andra som jag träffar på lördag! Tog bilden från hennes facebook eller gamla blogg.

dagens outfit #1




keep the price tag

Har haft en trevlig dag på stan med Amanda! Köpte bara magtröjsliknande saker på häftiga affärer. Har fortfarande nyårskläder kvar, så himla jobbigt! När Amandas fötter inte längre orkade bjöd jag henne på fika. Där rensade hon kvitton, gillar att jag visste typ allt hon köpt, haha! Innan jag steg på bussen träffade jag Ida, fett längesen asså.



fire away

Nu är jag hemma! Det var typ Rasboland träff på Gränby. Skojar inte. Såg två från min gamsla klass, typ fem från Gåvsta, kanske två från Boland plus jag, Denise och Emil. Köpte bara en earcuff och en kakburk. Och en grej på apoteket som svider på min tunga nu, hoppas den inte ramlar av. När jag kom hem hade jag fått brev från Eila!


nu är dagmar här

Hej! Åker till Gränby med Denise nu, det är 27 December men det ut som 27 April, fett härligt. Hejdå!


There goes my little girl walking with that troublesome guy

Åkte tidigt som attan till huvudstaden med Denise imose och shoppade loss! Eller köpte bara en sak från min inköpslista, men det gör inget. När vi återvände till Uppsala åkte vi hem till Denise, åt mat, åkte tillbaka till stan och såg Breaking dawn! Kollade inte när det kom blod och bajs och sånt men den var asbra! Nu är vi hemma hos mig och ska sova. 


ännu mera julklappar

Fick leggings, strumpor och pengar oxå, men det är inte så kul att ta kort på.

jul igen

Har ätit ännu mer julmat och öppnat ännu mera julklappar idag. Sen kollade vi på Stolthet och fördom och dom andra somnade men när jag bytte till Peter pan vaknade dom så jag fick byta tillbaka, och sen somnade dom igen. Nu ska jag spendera resten av dagen framför Glee och imorn åker jag till la Stockholm! Satt hela bussresan hem och funderade på vad jag skulle ha på mig imorn, övervägde tillochmed på att gå av vid Gränby och köpa något nytt, haha!


juleljus som glimmar

Jag ska upp tidigt imorn och fira mer jul med farmor, farfar och pappa. Så jag önskar er en god natt och god jul!


julaftonsbilder


julbrudarna


WE WISH YOU A MERRY CHRISTMAS!!

mina julklappar

Sååå nöjd! Av mamma fick jag en väska, en plånbok, babyliss icurl och boken En dag som jag fick av mormor och morfar i ett mindre format. Av storebror fick jag en jättefin kalender och av storasyster som är i Skåne nagelgrejer.


julen är här

Gick upp skapligt tidigt imorse och fixade frukost. Stekte pannkakor, dukade fram, kokade gröt, tände ljus och allt sånt. Sen väckte jag de andra med sång, haha! Tänkte att jag skulle lägga upp det här, trots att det är dåligt filmat och ännu sämre sjunget av mig. Hoppas inte le familj dödar mig nu, hehe. Nu ska jag julaftonsträna med Klas och mamma!


dan före dopparedan

Har samlat på mig massvis av vuxenpoäg idag. Efter att jag städat rummet tvättade jag kläder. När jag tvättat klart åkte jag och mamma till bolandcity där jag köpte en alldeles egen julgran och en julklapp till pappa. Träffade även Malin där, hoppas hon får en glassmaskin imorn! Innan jag monterade ihop och klädde granen försökte jag dessutom laga mat.


jakten på julgranen

Det står mellan Rusta, ÖB och Bauhaus när det gäller julgran. Alla kostar 99 kronor men dom ser olika ut. Den från Rusta har vi nu tror jag, kort och skitful. Den från ÖB är typ 210 cm lång och den från Bauhaus är 140. Just nu leder Bauhaus eftersom Denise hade en sån fast längre som var fin, och den från ÖB ser lite gles ut. SÅ HIMLA SVÅRT. Orkar liksom inte åka till Stenhagen och inse att den var skitful. Så egentligen kan jag ju ta ÖB i Boländerna så är problemet löst. 


feeling like p.diddy

Ska städa och köpa julgran idag. Känner mig som den vuxna i huset, trots att det andra jobbar idag. När jag vaknade imorse låg kattavlan jag äntligen fått typ till ägo på golvet. Den hade liksom gått sönder. Men tur nog var detbara glaset och inte en ram av guldstenar, så det går att fixa. Fast lite sorgligt ändå. Glaset ska jag plocka upp snart, på bilden här nedan ser ni även att det är stökigt på golvet i mitt rum. Nu ska jag sluta snacka konstigt och äta frukost.


julhandel

Har julhandlat med mamma i Gottsunda idag! Vi köpte även varsin likadan BH, haha. Eller hon betalade, men dom matchar ändå. Om lila och röd nu matchar, men det tycker jag att det gör. Nog pratar om det, när vi kom hem fikade jag lite julklappar och nu ska jag städa. Inte så intressant alltså. Föresten, min bror är typ världens roligaste idag, haha.

Jag: Hallå varför är det smuligt i bilen?
Klas: Det är någon med bullfitta som suttit där.


korus av röster

Det har varit jättemysigt idag. Åkte med Yvonne, Joszan, Fanny och Jenny till två ålderdomshem och sjöng lite jullåtar! På det första stället satt en liten gumma och sjöng med och några andra somnade. På det andra var dom inte lika många och dom var mest tysta (bortsett från han som sa att han inte hörde för att han inte hade hörapparat på sig, hahaha). Ibland tappade vi texten och sjönt fel men det är ju inte direkt jordens undergång. Den är ju om exakt ett år, hehe! 


klädkategori

Har skapat en ny kategori om kläder. Kändes bra med tanke på att jag oftast inte vill lägga upp bilder på nya saker eller outfits för att jag inte har haft någon kategori. Har funderat länge på vad jag ska döpa den, och tillslut blev det "Kläder". Så här ska jag samla kläder jag vill ha, kläder jag köpt/fått, kläder jag har på mig och sånt. Orkar dock inte lägga in gammalt grejs här, iallafall inte än. Men här är en bild på det har köpt idag minus strumpbyxor och julklappar.

BH-grejer - Bikbok 99:- styck. Köpte dock två för en. Bandana - Carlings 49:-

vad ska jag göra nu

Under de tre lektioner jag haft jag har kollat på ett tyskt klipp och ätit tyskt godis, provat hålla i massvis med olika saker för att se hur det ser ut när man håller dom, fått reda på att Teofil är ett namn, varit en älg och dansat schottis. Efter skolan såg vi på julavslutningen i Missionskyrkan (bondkyrkan) och sen hämtade jag ut biobiljetter med Denise och gick på stan med Amanda. Köpte en julklapp och lite till migsjälv. Blandannat en bandana på Carling, haha. Dom är så söta! En snubbe smakade brända mandlar av Amanda och den andra trodde hon sa "röd banan" när hon sa "röd bandana". Dom hade förörvrigt inga röda bandanor så jag köpte en svart. När jag kom hem spinnade jag till friheten och lovet.


four days right

Åååh vad jag förtjänar jullov. Eller okej, måste göra typ fyra svenskauppgifter, fyra samhällsuppgifter, en naturkunskap, en historia och några engelskauppgifter. Har typ hela veckan uppbokad. Avslutning, julklapppsshopping och spinning imorn, sjunga på onsdag, åka till Hanna och Oscar på torsdag och panikstäda rummet på fredag. Livet rullar på.

Amanda, påmin mig att gå till bibblis imorn, puss!

you gave it away

Hade bara två lektioner och efter skolan sjöng jag, Joszan, Fanny och Jenny lite sen for jag hem. Hemma fick jag mat och lite senare kom storasyster Hanna och Oscar för att skriva ut ett foto jag tog på dom men det blev helt knas. Snart kommer kusin Janne och jag sitter med blekning i håret. Hoppas att det inte ramlar av eller blir missfärgat som fotorna. 


drömde om ett misslyckandes av att rädda världen oxå

Drömde att jag fick tillbaka mitt gemuprov. Göran la alla proven på ett bord och i höret stod det stort vilket betyg man hade fått. På alla stod det VG eller MVG, förutom mitt där det stod IG. Tur att det faktiskt inte kan hända i verkligheten, eftersom det bara är jag och Yvonne som har dom betygen. Av dom proven jag gjorde förra veckan gick det här sämst, tror jag kommer få IG på det, G- på matteprovet och G på samhällsprovet. Har lite väl höga förväntningar känner jag.


can you hear me?

Det var noll snö på Gräsö, huhu. Men trots det bakade vi julgodis! Råkade äta lite dessutom så nu skulle jag gärna spy, men det ska jag inte. Har iallafall haft en skoj söndag och fjärde advent. Kommer faktiskt tillbaka dit om exakt en vecka för att fira jul! Imorn har jag värsta sovmorgonen och efter skolan ska jag köpa julklappar. Har 29 kronor kvar från min rikedom. Fast halva studiebidraget, födelsedagspengar och teaterpengarna finns alltid. Kommer aldrig bli fattig igen!



snöade ganska mycket

Försov mig som vanligt idag, men trots det hann jag med julkalendern och har typ en timme på mig innan vi ska åka. Allt jag har på mig är från H&M förutom sockorna. Dom hittade jag på hatthyllan. Trodde att det var Klas först men eftersom jag knappt kunde få på mig dom tror jag inte det längre. Hoppas att jag inte fryser ihjäl och att jag kan leka i snön.

tell me what i got


Taggar livet med Footloose nu. Imorn åker jag till farmor och farfar och om en vecka är det julafton. Varför jag taggar med just Footlosse är för att den är på tv och för att musikalen har premiär i vår, ska bli kul även om jag ite har någon roll, haha. Igår fick jag reda på att jag kanske får göra armhävningar iallafall. Ett steg närmare kändisskap och sexpack.

bara lite denise

Alldeles för många bilder på mig den senaste veckan. Så här är Denise när hon tränar inför framtiden! Hon ska nämligen ha en privat strippklubb i sitt egna rum, det är därför hon har så mycket röda småbelysningar och heltäckningsmatta. 


Facerapade föresten henne lite igår. Tio personer gillade hennes status, haha! Jag är så rolig.


satan i gatan


Sjutton vad mycket saker jag fick av Denise igår! Onödiga som nödiga, gillar dom alla lika mycket. Denna kväll ska spenders med några av dom. Iallafall badskummet, muggen och filmen. Kanske gör jag även små grisbjörnspannkakor. 

Hörlurar, "Smiley Face", en neccesärpryl, en stekspadegrej, en spegel, en bandana, en ansiktsmask, två fingerboards.
En sparbössa, en fotokub, en mugg, pennor, målarblock, badskum, en fotoram, en askgrej(????) och en tavla typ.

sven ska hjältar

Igår i skolan kollade vi klart på Pojken i den randiga pyjamasen och så hade jag Gemuprov. Antar att det inte blir så godkänt, haha! Jaja, filmen var jättejättebra och efter skolan åkte jag och Denise hem till henne. Där bytte vi julklappar och sånt mys. Är nu hemkommen med sjutton nya saker. Efter att mormor och morfar varit här ska jag städa rummet och sen använda typ hälften av dom, supermys! Nu ska jag äta torsdags, fredags och dagens godis. Fett gott.


it's gotta be you

Dagen I-landsproblem: Har ingen bra väska eller bra underdel till min nya kofta. Går altså runt med samma tråkväska jag haft hela veckan och.. HÅLL I HATTEN. Jeansleggings från förra hösten. Min kofta är kort, så man ser min mage och så har jag ingen gylf. Kanske inte så snyggt, men kbry. Idga ska jag posta brev som jag kallat pyssel hela veckan. Hela vägen till Tyskland ska det. Man ser inte bilden så bra men det ska föreställa mig, Eila och våra engelsmän från 1D.

Gibt Trost und Kraft

Matteprovet imorse gick nog bra! Snackade med klassens smarta efteråt och som hade gjort typ lika som jag. Eftersom vi inte hade någon ensemble tränade jag, Yvonne, Fanny, Jenny och Joszan och efter det kollade vi på en lite konsert som var anledningen till våran inställda lektion. Under håltimmen skapade jag en blogg åt Sofia,. Hon kan dock inte komma in på den nu, haha! Efter skolan skulle jag träffa Frida. Råkade dock springa in i Denise innan (hon och Emil stod och pussades och precis när jag skulle hoppa på dom och fråga om jag fick vara med vände sig Emil om. Lite kul.). Har köpt massvis julklappar med Frida idag och har bra tusen kvar! Nu borde jag plugga men pyssla är viktigare!

Imorn avslutar jag min rosa vecka. I Februari hade jag en turkos vecka som avslutades med ett pannband som jag köpte samma dag hemma hos Denise. Ungefär samma sak gäller imorn, fast då med en kofta jag köpte idag som skiftar i rött.

Swiftly flow the days

På sången idag fick jag två nya låtar men eftersom jag kunde Eight days a week för bra så sjöng jag någon musikallåt oxå. Gitarren gick bra den med, jag lämnade Yesterday bakom mig trots att jag inte kan den så bra. Men fick börja spela Norwegian wood. Det stod att det skulle vara morotssoppa till lunch så jag och Sofia gick till ÖB men så var tydligen pannkakor. FML. Samhällsprovet gick iallafall helt okej och sen hade vi typ flera timmars rast innan tråkiga svenskan.


right about now

Hatar att vara rik när alla andra inte har råd med något. Tillexempel, vill åka till Stockholm för att köpa hårfärg, strumpor och klänning innan nyår men Denise har inte råd med tågbiljetter. Jag vill gå på töntig nyårsfilm men Frida är fattig fakestudent. Positivt är dock att Amanda inte hade råd att gå på Ullebulle imorn men det är uppskjutet till våren!


I would be your girl

Var på ett härligt spinningpass med mamma nyss. Tror att tisdagar ska bli min spinningdag! Trots att det var ett intensivpass och en vikarie som körde medelpass som var jobbigare än ett intensivpass enligt mamma så var det kul! Nu har jag ett dilemma, antingen ska jag plugga, pyssla, spela gitarr eller kolla på Twilight. Det lutar mot det sista, hoho!

Min mattelärare tyckte föresten att det var konstigt att jag inte sett den senaste filmen än eftersom han hade sätt den! Antar att våran engelskalärare tvingade med honom, haha. Men jag har läst böckerna så jag var bättre än han.

Jag och min boyfriend i fredags. Jag står bakom majsgrejen asså, så himla lurigt! När dom kastade bollen satt jag där och tog den och dom blev jätteförvirrade, hihihihi! Asså Taylor är min pojkvän, inte den andra snubben. Det är pappa.

då i vårt mörka hus

Kom försent till tyskan, hade teori på idrotten (kom försent där oxå, chillade på ÖB med Sofia, hehe. Men dom hade inte börjat!) och på geografin/historian kollade vi på julshowen igen. Fick dock inte ta kort så jag gjorde inte det. Nu måste jag lyssna på luciasånger, har inte sett ett enda luciatåg idag! Men pyntade sängen lite när jag kom hem, hehe.

(O)Rolig fakta: Satte på UV-filtret eller vad det heter på kameran idag och när jag skulle ta kort lossnade den från stativet så det fick en spricka. Utan det hade alltså hela objektivet gått sönder men nu märks det typ inte ens! 

Måste föresten påminna mig om att inte ta med kameran till skolan längre, om inget kul händer eller om jag inte helt plötsligt är jättesnygg. Men då ska den ligga i kameraväskan! Nu ska jag smaka dumle pepparkaka! Det låter gott.



alla manglar på nu

Trots mina tio alarm försov jag mig. Men det är okej! Gick in på Facebook och såg dethär, haha! Skönt ju, Fest hos Mange är lite uttjatad. Fortfarande kär i Didde, ok. Jag kan inte sjunga men jag kan gunga. True story. HEHE.


PS. Drömde att en rumänsk snubbe skulle bo hos mig och att Emil pratade med mig. Han visste tillochmed vad jag hette. Emil Elton asså. Finns alldeles för många Emlisar. Som när jag och Joszan pratade om hennes och Denises i torsdags så höll jag på att skriva till mamma att jag skulle få skjuts av Emil. Kul att mitt PS är längre än självaste inlägget. DS.

you got no money

Har hängt med dansare sen klockan halv sex. Nu räcker det asså! Närå, dom är väl gulliga. Och jätteduktiga på att dansa! Satt längst fram med kamera som värsta tönten. Men det var det värt! Hörde föresten att en snusprilla hade blivit uppkastad på scenen när dom uppträdde för skolan. Istället för rosor liksom. Fett charmiga killar det går på skolan.


Ska ta mer bilder imorn, fick ingen bra på Freakdansen, huhu. Men det är svårt när dom rör på sig. Nu är det godnatt!

stjärna i fjärran

Skulle egentligen sjungit på kören idag men har fett ont i högra halsen så det gick inte riktigt. Har varit olika förkyld varje vecka typ, först hosta, sen hes oh nu bara ont. FML. Jaja, efter skolan sjöng vi jullåtar med Fany och Jenny till deras projektarbete och nu ska jag skynda mig till skolan för att se julshowen!! Egetligen börjar den sju men jag är VIP.


stryker kläder och lyssnar på radio

Smartisen jag åt var tydligen inte godis, utan någon jäkla skittablett. Drömde dessutom om dom inatt, haha! Aldrig mer gröna smarties för min del. Jaja, som nedan ser jag ut just nu. Helt seriöst nästan. Nu ska jag fortsätta med det, hejdå!


tredje advent

Min planering gick inte alls som den skulle, men jag har hunnit med nästan allt! Förutom spela gitarr, plugga gemu, räkna matte. Så nu ska jag pyssla mer, duscha, äta, kolla på tv och läsa. Tog massor av bilder på mig med någon app men de flesta failade och sen skulle jag försöka göra ett juligt collage men det failade oxå. Bjuder på den, jag i mittbena ju!


sunday comes afterwards

Lite ändrade planer. Gick upp halv åtta och åt frukost, sen somnade jag om tills julkalendern började och när den hade slutat städade jag. Eller ja, ställde ihop Eilas säng, hehe. Klockan tio satte jag mig här för att plugga och det kommer antagligen ta mer än en timme, trots att det bara är samhällskunskap. När jag är klar börjar pysslet iallafall!


morgondagens schema


sorise

Har inte pluggat speciellt mycket idag. Men det är så himla svårt att plugga hemma tycker jag. Så jag åkte till Gränby med mamma och köpte lite saker till migsjälv! Eller det kommer ju att bli saker till andra, typ julkort och choklad. Har föresten kommit på vad jag vill ha på mig på nyår, nästan så att jag tänker köpa den idag. Fri frakt och bara några få kvar.. Eller så kollar jag på stan efter en sån i veckan. Dilemma, dilemma. Tycker iallafall den är fett_fin.

dancing on my own

Antingen är Smarties riktiga klantiga, eller så vill Eila döda mig eller Klas skoja med mig. Skulle som vanligt äta den lilla godisbiten i de små påsarna jag fått från Eila, och sen första Smartisen jag äter smakar verkligen inte smarties. De var hård och fastade i tänderna som små stenar och hela mi tandborste blev brun. Det går inte ens att förklara hur äckligt det var eller hur det smakade, men typ chili blandat med jord. Om inte äckligare. Det skulle inte förvåna mig om det var gammalt bajs, helt seriöst. Hoppas att jag inte får traumatiska upplevelser eftersom smarties är så gott annars.


you give me wings

GRATTIS AMANDA. Skulle egentligen bara skriva att jag började gråta är jag såg videon nedan och det fortsatte tills efter att Amanda vunnit. Nu ska jag gå och lägga mig och imorn står plugg på schemat. Önskar mitt liv var lite intressantare.


2004-2011

2004.
Kom ihåg att jag typ hatade Idol då, men såg några sekunder av finalen och röstade på Darin utan att ens höra när Daniel sjöng. Kommer alltså inte ihåg mycket från det året eftersom jag tyckte att det var så tråkigt, haha.


2005.
Ett av de bästa åren, även om jag aldrig kom ihåg vem som var vem av Jens, Måns och Sebastian. Hejade då på Elina men när hon åkte tog jag Jens för han var snyggast, haha. Tror att jag röstade på Agnes då om jag inte minns fel.


2006.
Oxå väldigt bra år, man tyckte att Danny var jättesnygg och jag skröt om att en på mammas jobb kände hans bror. När jag kollar tillbaka på vilka som var med kommer jag inte ihåg alls. Men jag har Eriks singel så han kommer jag ihåg!


2007.
Det var typ då jag insåg att man inte skulle vinna för att det skulle gå bra så jag blev glad när Marie vann eftersom jag hejade på Amanda. Kommer även ihåg Patrizia eftersom jag såg henne på H&M barnavdelning en gång, haha!


2008.
Best year ever. Kunde allas namn och missade inget avsnitt. Köpte tillochmed en almenacka, haha. Johan Palm var min värld (delat med Robin Bengtsson) och jag har två egengjorda tröjor med hans efternamn på plus en skiva köpt på samma dag som den släpptes. Dessutom såg jag honom live två gånger 2009 och tog i hans hand på Grönalund.


2009.
Eftersom ingenting kunde mäta sig med 2008 följde jag det inte, men finalen såg jag hemma hos Frida och jag hejade lite på Erik. Så lite följde jag det ju, hehe. Kommer även ihåg Niklas, tror faktiskt att jag slutade kolla när han åkte.


2010.
Har ingen aning om vad som hände här. Chris? Minna? Jay? Sen kommer jag inte ihåg flera. Eller jo, en gubbe va?


2011.
Så himla grymt. Alla har varit jäteduktiga och jag tycker faktiskt att finalisterna är värda det. Bryr mig inte om vem som vinner, men Amanda är en favorit. Annars har Emil, Roshana, Olle och Moa varit trogna favoriter. HEJA IALLAFALL!!




i-dol

Skuttade iväg till affären tillslut. Men först drog jag på mig ett par jeans över allt annat, två koftor, prickiga vantar och en lila mössa. Nu är det idolfinal med Marabou, Fazer och Kinder!! Föresten, Måns och Danny asså. Rawr.

Kammade luggen fem gånger är jag väntade på Joszan igår. Hehe.

it's not unusual

Asså Amanda är så rolig. Jag skulle vara med på hennes fotolektion så vi åkte tillsammans till skolan med 13. Men när hon gått av sin första buss pratar vi i telefon och så säger hon att jag står vid fel hållplats och att jag ska gå till stadshuset trots att jag stod utanför, och när jag förklarade för henne att hon skulle åkt till Librobäck om hon åkte från den hållplatsen sa hon att vi brukade åka därifrån, fast vi brukar gå av där. Knasig tjej jag umgås med asså.

Hennes fotolektion gick bra antar jag. Efter lunchen som var nobelmiddag hade jag engelska redovising tillslut. Älskar att våran hela klass är som en halvklass, eller en pytteliten grupp i en vanlig klass. Jaja, efter skolan så åkte jag hem och sen till Ica väst. Är så himla trött nu och vill ha godis till Idolfinalen men orkar inte gå ut för att det är halt och kallt.


with you

Åh så fint avslut. Vi åt tacos och kladdkaka tillsammans och sen fick vi diplom och biopresentkort! Efter maten snackade vi hemlisar, skrev viktiga papper och kollade på foton från YES-veckan. Många på lille André var det minsann.


mvg-elev

Tänkte kolla hur långt jag kommit på naturkunskapsuppgiften som skulle varit inlämnad i ettan. Blev överlycklig när jag såg att jag hade två dokument! Men ganska underlycklig när jag såg vad dom innehöll. Så duktig är jag.


i min historiamapp..

Chill dag! På matten frågade jag om hjälp, tror det borde skrivas i historiaboken som vi inte använde på historialektionen när vi satt vid datorn. Fast efter halva tiden kom en jäkla fordonsklass och sa att dom hade bokat. Så vi övergav våra platser och fick längre rast. Tack pojkar! Dock hade Amanda dans så vi var tvungna att vänta på henne i en halvtimme, haha. Efter ensemblen satte jag mig i bibblan, pratade med Joszan, gick ner med Tina och Sofia, gick upp i bibblan igen, pratade lite mer med Joszan och gick ner till Tina och Sofia igen. Det var min pluggrast det. Eftersom jag har brist på busskort åker jag med Joszan till Gåvsta och fördriver tiden här med plugg. Eller jag har inte börjat än, hehe.


äta godis på morgonen

Har inte försovit mig tillskillnad från alla andra dagar!! Mamma la in en annann mobil i mitt rum som jag vaknade av, trots att jag ställt åtta alarm på mobilen som jag inte ens märker. Förutom den som ringde klockan fyra. Efter skolan är det hjälpkalas i Rasbo, can't wait! Eller jo det kan jag, vet fortfarande inte hur jag ska komma dit, hehe. Julkalender nu!


million miles away

Gitarren idag var jätterolig trots att jag lärt mig helt fel, hehe. Men nästa gång ska jag kötta!! Sen passerade dagen långsamt och efteråt lämnade jag tillbaka två av sakerna jag köpte igår. Såg sen att koftan hängde med en rutig skjorta under jättefint osv. Fett_arg. Men jag köpte en BH idag! Senaste gången det hände var någon gång i åttan, true story.

PS. Tror att det stod error 99 på min kamera nyss. Brb ska ta livet av mig ett tag innan jag börjar plugga. DS.


ska lämna tillbaka den

Har egentligen inget kul att skriva idag.. Förutom att jag fick ett sms om mitt objektiv idag!! Så mamma åkte jag hämtade det. Jag är hel igen. Efter skolan gick jag på stan med Amanda och handlade lite mer julklappar. Råkade även köpa en kofta till mig. Betalade ungefär 60 kronor eftersom det var 20% rabatt och jag hade presentkort, score!


grattis på namnsdagen.. sven!

Asså trodde jag skulle ha massor med tid till plugg och julklappsshopping denhär veckan men idag var det musikalkör, imorn ska jag ha extramatte, på onsdag gymmar jag med mamma, på torsdag ska jag mysa i Rasbo och sen är det fredag och helg. Kan visserligen shoppa i helgen men måste plugga lite i veckan. Får se hur det går med den biten!

Åh föresten, fick Amandas födelsedagspaket idag!! Men pågrundav min brist på kamera får ni inte se.

passa dig som satan

Gick och la mig runt elva igår men precis innan jag somnade började jag hosta och fortsatte i två timmar. Trodde att jag skulle spy ett tag, men trots det åkte jag till tandläkaren idag. Skulle dock upp halv fem så jag skulle hinna med allt men klockan sex vaknade jag, slängde på mig helt svarta kläder och stoppade ner massvis med annat i väskan. Tjugo över sju satt jag på folktandvården och kollade på julkalendern och tjugo i tog jag bort tandsten. Skulle egentligen gå till skolan och plugga sen men efetrsom det är kallt och jag inte hann äta frukost åkte jag hem. Åker strax igen!


don't know what for

Håller på med engelskan, kom på att jag glömt mina två meningar om Canada i skolan så jag skriver om Scotland istället. Samtidigt lyssnar jag på One direction från mammas Spotify, hihi. Det jobbiga är att jag bara håller på med powerpointen och efteråt måste jag skriva två sidor om det jag ska prata om. Men när mamma kommer hem tar jag en paus för att gymma och sen ska vi äta pizza! PS. Tack Amanda för att du skickade pappret och för att du hjälpte mig!


apple and spring

Har varit på Röda korset och Helping hand med mamma och Klas idag. Planerade att hitta julklappar och kläder till mig men i kassan på RK råkade det stå fyra hårfärger för 10 kronor styck. Tänkte först köpa alla fyra och trodde egetligen att en var blå men man kan inte alltid få vad man vill. Så jag kanske skaffar gröna toppar efter jul istället för blåa.


let go of your hand

WOHO MOA ÅKTE. Tycker inte hon skulle vinna för att det nästan aldrig går bra för vinnarna och hon är så jäkla bra. Hoppas att Robin vinner eftersom jag tycker minst om honom men jag skulle hellre höra Amanda med vinnarlåten på radio. Såå, jag bryr mig inte om vem som vinner! Huvudsaken är att Moa (och Emil) får skivkontrakt, hehohiha. Hehe.


sticks and stones

Tar en lite längre helg, trots att jag hellre skulle vara i skolan. Tydligen är dom typ sex styckna i klassen, gissar på att engelskaredovisingen kom lite för fort för vissa. Faktiskt för mig med, har fått tillåtelse att göra den på måndag men är långt ifrån klar. Så idag ska jag först bli fräshare och sen försöka plugga på allt. Ska nog köpa lite varmare kläder och julklappar i helgen, hehe. Nu ska jag äta andra december godiset, fett gott!! Dagens höjdpukt alla dagar.
¨

säger godnatt nu!

Imorn ska jag göra massvis med saker! Blandannat sluta på klädsömnaden och lägga till något annat om det går. Nu ska jag försöka sova, jag bara hostar och snorar en massa. Inte så fresh. Föresten, med det förra inlägget menade jag att de som vill ska svara på om jag ska göra dreads eller dip-dye, eller inget alls. Orkade bara inte skriva det, hehe.

Mamma undrade om man inte kunde ha båda. Klart man kan, men det ska ju vara snyggt oxå.


dreads/dipdye


God only knows what I'd be without you

Började dagen med julkalendern och smarties. Inte illa asså! Dessutom fortsatte det bra, räknade jättebra på matten tack vare matte B light och Amanda. Innan historian hämtade jag skolkatalogen så den kom till användning under lektionen (våran klass fick en liten bild och det finns inte längre en klass som heter BA11E, dåligt!). Ensamblen var skojig som vanligt fast jag fick en hostattack mitt i sången. Hoppas inte nästa som använder mikrofonen blir sjuk, hehe.


RSS 2.0