n00bs

Har träffat mycket trevligt folk med Denise idag, först var vi med Frida och Esther, sen bytte vi till Bea och Jesper. Det var äckligt mycket snygga pojkar på stan, hehe. Fast tyvärr såg vi inte så många skejtare. Runt klockan fem åkte vi till Denise, sedan bar det av till Storvreta. Folk kollade konstigt på oss, I wonder why..




efter regn kommer solsken

Efter att vi dött lite på idrotten fick jag, Bea och Sofie ge vatten till småbarn som sprang. Det var lite stressigt, men roligt. Det är en liten kille som vill döda mig, han ger mig konstiga blickar och kastar saker på mig. Efter ett tag kom Madde och Josefiné som hade hållt i uppvärmningen, mot slutet råkade jag starta ett vattenkrig genom att be om lite vatten. På lunchen åt vi glass, sen åkte vi till stan och hängde där ett tag tills klassen skulle till ungdomsmottagningen. Efter det fick vi kondomer, jag insåg att jag antagligen inte kommer hinna använda den innan den går ut. Innan vi gick till bussen köpte vi godis,
Bea råkade få en chokladkaka i huvudet. Det förtjänade hon säkert.


arigatuuu

Idag fyller min och Denise kines från Taiwan år. Han blir väl typ 45 i kinesår tror jag. Det firas iallafall med en kinesbild på mig och Denise från fredags tycker jag.


do they all hate me?

Det skulle vara väldigt bra om allt som gjorts under denna dag kunde raderas och bara glömmas. Förutom när nån snubbe åkte på en longboard förbi mig, han fick mig på andra tankar. Nu ska jag sluta skriva om random skejtare, det kan inte vara roligt att läsa om. 

Jag och Bea för två veckor sen. Förlåt..

amazing

Efter skolan träffade jag Denise. Jag skulle köpa en jacka. Tyvärr såg jag ut som hundbajs med jackan jag ville ha, så vi provade killkläder istället. Det är sjukt taskigt att småpojkar får ha så snygga och bekväma kläder på sig. Inne på ica tyckte vi att det lät smart att köpa en stor pepsi att dela på. Det var egentligen inte så smart, vi blev kissnödiga. Denise den grisen tog med sig den hem, jag som trodde hon skulle banta?


l'ecole

Sitter i skolan och har franska just nu. Idrotten idag var faktist roligt, först dansade vi till manboy sen körde vi dodgeball. Jag var tydligen dagens hjälte när jag var ensam kvar, haha. Under alla våra raster har jag och Bea gungat gungbräda. På lunchrasten joinade en massa småbarn. blandannat Denise bästis Moa. Nu ska jag fortsätta skriva om nåt asiatisk land, how jätteroligt, hehe.

utkast

Bea var tillbaka i skolan idag. Istället för att äta på lunchen gungade vi häftig gungbräda. Det var väldans kul. På franskan pratade vi om skejtare, av någon konstig anledning visste Madde att jag tyckte om dom. Tydligen har jag sagt det ofta, haha. När jag kommit hem försökte Denise lura mig att hon träffat nån snubbe från typ kalmar, men den gick jag inte på, hehe. Den gjorde du inte bra Denise, hahaha.


never again

Har inte haft någon intressant att blogga om idag, hehe.. Jag har blivit förbjuden att vara tillsammans med asiater nu. Tydligen får jag bara vara med skejtare. Det låter väldigt bra, så jag tänker inte protestera. Enligt Bea får jag inte vara tillsammans med emos heller, men det klarar jag mig nog utan, hehe. 

Bea var snäll och fixade min utväxt imorse.

my heroes

Var på fyrishov med Bea idag. Det var trevligt, fast efter att tre killar från tre olika länder frågade om jag hade pojkvän och om dom kunde få mitt nummer osv så blev det lite jobbigt. Ännu jobbigare blev det när en av dom sa att han älskade mig och förföljde mig och Bea in till stan. När min mamma kom ner på stan med min dator försvann dom, sen satt jag och Bea på station ett tag. Där råkade det vara massa skejtare som åkte runt. 
Vi var i himmelriket och dom var våra skyddsänglar tyckte jag.


Bea fick vara fotograf, hehe.


rock all night

Denise är här, vi kom hem runt midnatt igår. Det var väldigt trevligt, även om vi blev halvdöva och råkade vara otrevliga mot en snygg snubbe som försökte prata med oss. Det tog typ fem minuter innan vi förstod att det faktist var oss han pratade med och allt vi behövde säga var "ja". Men annars var det pure awesomeness. 


;PpPpPpP

Hade nationella i matte imorse, även om jag bara gjorde fyra tal så var det nästan kul, haha. Resten av dagen var tråkig, jag blev kidnappad på bussen ett tag av någon skum typ. Nu har jag och den skumma typen blivit lite mainstream och skapat en ;PpPpPpP grupp @ facebook. Den är ganska fin.

Justja, jag har nytt abonnemang och ny mobil. Glömde bort pinkoden idag, fick lite panik hehe. Smsar 5000 gratis sms i månaden och har kvar mitt gamla nummer. Awesome.


vinter all over again

Det är ändå lite kul att det snöar i mitten av April, eller kanske inte.


det omöjliga har hänt

Det kostar numera pengar att gå på toa på max.

we love it

Hade två muntliga nationella idag, i svenska och matte. Mellan båda rpoven råkade vi nästan elda upp skolan lite, hehe. På lunchen åkte jag hem till Bea och åt lunch, sen körde hon tillbaka mig. Under sista lektionen åkte jag till stan med Bea, vi gick av vid Gränby och gick till ITG. Det var blött och kallt och vi gick vilse. Fast egentligen åt vi på max, tog bussen dit och gick vilse, men det ska ingen veta. Först satt vi vid en dator och var tuffa. Sen hette vi helt plötsligt Jonathan och Emil. Jag var tydligen den snyggaste killen på skolan eller nåt, fett häftigt ju. 

Smygbild på friends som inte alls var våra vänner,
dom gav oss inga kakor och tvingade oss att sitta på golvet!

rubrik

Bea kom till skolan när vi slutat så vi åkte in till stan där jag träffade Denise. Vi köpte biljetter till helgen och undvek folk som är elaka. Det var way to många skejtare och snygga killar på stan för oss så vi behövde åka hem till mig ett tag. Sorgligt ju.. Denise träffade även sin kompis från fredags, och så såg vi en kändis. 


Jag och Denise för typ ett år sen, hehe.


"skejting rules!"

Idag var min vecka som häftig över. Denise kom till skolan och hämtade mig och sin skateboard. Nu kanske folk kan sluta tro att jag försöker vara som snubben i sjuan, anledningen till att jag hade den var för att jag skulle låna den under en dag och sen utnyttjade jag min tid med den, hehe. Jag och Denise åkte hem till henne, på bussen var det en snubbe som var lika häftig som oss. Om inte häftigare. Hemma hos Denise åt vi kakor. Sen åkte vi till skolan på möte, det var ett trevligt möte med Bea och Denise.

Sara och Jossan tror att dom är så duktiga, men det är dom inte! HÄHÄ.

b-rudigt

Först åkte jag ned på stan och mötte upp två häftiga snubbar som jag sen satt på en buss med i någon timme. När vi var framme i Tärnsjö mötte Bea, Jesper och Philip upp oss. Vi gjorde egentligen inte så mycket, men det var trevligt. Jag fick sova i en egen säng och eget rum, det var oxå trevligt. Fast det skulle inte skada om någon annan var där, hähä. På morgonen åt vi frukost, jag fick väldigt mycket fanta och en avbruten macka, fast det ville jag inte äta, hehe. Sen spelade vi kub, tjejerna mot killarna. Dvs jag, Bea och Jesper mot Enis, Alex och Philip. Sen fortsatte vi göra det som vi gjorde dagen innan.

Fullt ös med Boland

Åkte ned på stan och hängde med coola boländare nyss. Jag passade in somfan. Vi stod och frös samtidigt som vi kollade på snygga männsikor. Men eftersom dom var så heta så gjorde det inget att det var kallt, hehe.


pedofrida

Har missat bussen varje dag denhär veckan, de dagar då jag faktist vaknat i tid så gick klockan för fort och jag för sakta. Idag har småbarn gillat mig, en sköt tillochmed en fotboll så mig, så gulligt. Fast dom flesta kramade mig faktist, hehehehehehehe. Det ska bli sorgligt att börja gymnasiet, jag kommer inte kunna spana in småpojkar då. Faktist så är det väldigt många yngre som ser bra ut i våran skola, hehe. 


killen med skillen


Bara för att jag råkar ha en skateboard denhär veckan och tar kort när jag står på den så betyder det att jag kan åka, eller hur? Jag äger er alla, ni har bara inte insett det än..


spexxx

Hade spexfoto idag, jag och Bea var totalhäftiga. Det var btw en snubbe som sa att jag var en kille, det var något nytt. Senare på dagen var jag bara allmänt häftig. Speciellt när jag skejtade och klättrade i en klätterställning. Efter skolan var jag och Bea på Gränby, bara för att visa hur häftiga vi var. Mycket nice.


brum brum

Min idrottslärare verkar tro att jag är ombytt hur jag än ser ut, om jag inte har jacka på mig. På lunchen ville folk se mina skateskills, så jag visade dom allt jag kunde. Dom fick någon slags chock och ligger nu på sjukhuset i Kalmar. När jag kom hem funkade inte mitt internet, så jag och Bea pratade i telefon i några timmar.


It's a nice day for a white wedding

Min älskade man kom till skolan med en skateboard under lunchen. Jag visade mina skills och alla avundades. Efter skolan åkte vi ner på stan, köpte glass och läsk och satte oss utan jacka. Sedan gick vi långt bort och blev inbjudna till Grand av ett band. Dom var trevliga, så vi bestämde oss för att gå. Men innan det åkte vi hem till mig ett tag, det var oxå trevligt. Dom på Grand kände igen oss, vi var deras "awesome vänner från gatan". Tyvärr var vi tvungna att gå tidigt. Tack för en underbar två-års dag älskling,
jag älskar dig ♥








peppen!

Allting är bra, ingenting är dåligt.


where do you go?

Vi försov oss med några timmar, men det gjorde inte så mycket. När vi kom dit och satt i soffan ville någon ta kort på oss. då var vi häftiga. Sen var det avslutning. Det var lite sorgligt, men trevligt. Efteråt gick vi runt och kollade läget typ. När vi inte orkade kolla läget längre pratade vi lite med folk, sen gick vi ner på stan och satt där ett tag. När vi inte orkade sitta längre åkte vi hem till mig ett tag. Goodbye alla snygga asiater..


10 april

Först kollade vi på Johnnys Countdown, det var snygga asiater som sjöng typ. Lite senare på dagen träffade vi Bea och Thomas, samtidigt som vi kollade på snygga random dansare. Vi skulle kollat på Cosplayuppvisningen men hela Stora Salen var full satt det gick inte. Så vi gick till Kvarnen. Där var vi häftiga. Vi försöka shuffla, hehehe. Vi lyckades. Inte. På kvällen åt vi med Bea, Thomas, Adrian, Jesper och några andra på Max. Vi stannade på UppCon till midnatt för att bevisa att vi var häftiga.


moshi moshi kawaii

Vi köade i ungefär fem timmar, det var kallt. Till en början stod två söta småpojkar framför oss, men pedofildenise var tvungen att ta en av dom på rumpan så dom fick flytta fram. Vissa männsikor var så sjukt läskiga, men dom flesta var väldans söta. Fast.. Vad folk än gjorde så blev det automatiskt gulligt, typ när dom skulle på toa, hehe. Vi träffade faktist lite folk vi kände, typ fyra styckna. Fast två av dom jobbade där eller nåt.


förbannade

Är hos Denise just nu. Vi har planerat lite inför morgondagen och pratat lite med folk. När vi satt på omegle kom en tjej som såg ut The Grudge. Efter ett tag sprakade hennes cam till och hon pratade skumt.Eftersom det var för läskigt för oss klickade vi bort henne, men efter ett tag hör vi hennes röst ändå! Vi satt och skrek ett tag, sen fick folk trösta oss. Men dom var dåliga på det. Sen dess har en massa läskiga saker hänt, fyfan.

gattkattgodnatt

Folk ignorerar mig och jag är på dåligt humör. Btw så behöver jag någon att gå på bio med, alla går på bio tillsammans och ser filmerna jag vill se, måste skaffa mig en pojkvän som gör precis som jag vill. Synd bara att alla vet att det aldrig kommer hända, hehehe. 


emo inside

Hahahahaha seriöst. Bara för att man inte ser mina ögon så mycket så är jag emo? Under hela högstadiet har jag haft någon slags emostämpel på mig, hehe.


fucking cat!

Var och bowlade med Denise och småbarn idag. Det var första gången nånsin för mig, haha. När jag eh.. kastar första gången så gör jag en strike, naturbegåvning kallas det, hehe. I våran grupp var det jag, Denise, Källa och Gustav, jag kom trea och Denise vann. När vi kom hem satt vi på chatroulette, haha. Det var en astuff 10-åring som pratade med oss. Nästan alla kallade Denise för kanin, fett taskiga.


FETKNOOOOOOPP


stalkerzzzz

När vi varit på Gränby ett tag åkte vi ner på stan istället, det första vi ser är en snygg snubbe som vinkar till oss, haha. Vi spenderade en väldigt lång tid och funderade på om det var Gunnars kompis, men sen fick vi bekräftat att han hade andra saker för sig så han hade inte ens tid att tala sanning. Btw så såg vi våran asiatkines på stan! Det var typ ett mirakel att han kände igen oss ♥


i'll be ok

Idag mår jag mycket bättre, vaknade av att jag sparkade på Fia, hehe. Ska vara ashäftig och gå på Gränby med Denise, vi får ju inte gå på stan själva än. 


sjuk?

Godmorgon! Idag skulle jag egentligen gå på Gränby med Denise, men jag mådde inte så bra när jag vaknade. Förhoppningsvis mår jag bättre imorn. Det snöade en massa imorse, vågar inte kolla hur det ser ut nu, hehe.

"låt oss knulla"

Innan alla andra kommit till Bea kollade jag, Thomas, Bea och Ronja på The Grudge 3. Det var den enda hela filmen jag såg hela av, en av filmerna satt jag och Bea i hennes rum och den andra somnade jag under. Låg även och sov när dom andra kollade på 2 timmars rysk sexorgie, fast jag hörde ljudet, hehe. Klockan sex somnade vi två och två; Bea och Thomas, Jesper och Adrian och jag och Ronja. Ungefär fyra timmar senare vaknar vi. Har fått kolla på en massa korttricks oxå, det var förvirrande.


tjena boys

Glas påsk eller nåt! Jag har ätit äckligt mycket godis denhär veckan, tycker nästan lite synd om mig själv. Senare idag ska jag till Bea, ovanligt va? Nu ska jag äta godis som jag har hållit mig borta ifrån i en vecka. 


"Ehm, gå till han, kyss han och sen har ni sex "

Det känns som att det är söndag idag, fast det kanske är meningen med långfredagen. Kom på att jag kanske borde pluggat idag, men det är nog lite försent nu, hehe.. Nu ska jag be en massa saker till månen, hoppas att den lyssnar på mig.

people you know


påsklov ftw

Har inte gjort något vettigt i skolan idag, låg och halvsov mig igenom alla lektionerna förutom franskan då vi pysslade typ. Våra lärare älskar oss så mycket så vi fick godis av dom, det var lite snällt tycker jag.


april april

Egentligen borde jag komma på något roligt skämt just nu, men eftersom jag inte är så rolig så lyckas jag inte. Idag är det skärtorsdagen, jag har inte förstått vad den dagen går ut på än. Kanske ska man skära sig och sen på långfredagen ska man vara typ ledsen och ha tråkigt? Det låter lite logiskt. Men eftersom jag inte känner för att skära mig så får jag väl skära något annat, typ potatis.

RSS 2.0