Now I got my shit together

Det var tydligen inte den sista estetiska verksamheten idag, eller jag och Amanda underhöll oss med att kasta hennes nyckel till varandra i en halvtimme, och när läraren inte kommit ställde vi oss och väntade på bussen i ytterligare en halvtimme. När vi kom ner på stan kollade jag mitt busskort och dom sa att det inte var nåt fel på det, så vi fortsatte till coffeehouse by george. Där råkade jag träffa Liv, mycket trevligt! När vi fikat klart sprang vi till bussen som vi trodde att vi hade missat, men den åkte bara lite längre fram så vi sprang ännu mera och hann med bussen. När vi kom till skolan hade vi svenska då Märit berättade om sin australienresa, sen slutade vi och då tog det extra lång tid för oss att bli klara eftersom vi är så fjantiga, hehe. När jag skulle ta bussen hem funkade inte mitt busskort igen, så jag måste återigen fråga vad som är fel.


you would not belive you eyes

Idag börjar jag egentligen 10.40. Eller ja, egentligen började jag 08.30, men jag har ingen tyska och matten början 10.40, men jag ska försöka vara i skolan 09.30, så Amanda inte blir alldeles ensam. För det blir hon utan mig säger vi. Idag har vi våran sista estetiska verksamhet för året, och nästa år ska vi ha bild istället för musik. Jajaja, nu borde jag åka men det gör jag inte, så jag kommer komma lite senare än jag skulle.

Såhär bra är min kamera ungefär.. Jaja, "dagens outfit" ser ni ändå.

it feels like forever

Idag på lunchen gick Amanda med på att äta fil, jag vågar inte göra det i vanliga fall ifall jag skulle göra fel så folk skulle skratta åt mig och ta min filtallrik och hälla över mig sen sparka på mig och tvångsmata mig med den maten som man annars skulle äta. Så jag får tacka henne hemsk mycket, även om jag råkade ta pyttelite fil och jättemycket flingor. Efter skolan fick jag åka med mamma eftersom mitt busskort antagligen har gått vidare i livet. Sorgligt men sant. Just nu är jag ensam hemma och brandalarmet piper, fast det har det gjort i någon timme så det är nog inte så farligt. Hoppas jag.



don't play with me cause you're playing with fire

Bror min väckte mig tidigt imorse för att vi skulle baka pepparkakor. Dom blev inte så fina, men det är väl grejen med hemmagjorda pepparkakor. Igår när jag inte var hemma bakade dom oxå, fast då lussekatter och mera fudge. Så hela våran balkong är full med julgodis. Nu råkade jag säga att Justin Bieber var en skitunge, oups.






mäoww



Har kollat på katter som sjunger julsånger ikväll. Mycket vackert. Nu väntar jag på att klockan ska bli 22.22 sen ska jag väl gå och lägga mig kanske. Imorn blir det nog julpyntning och troligtvis pepparkaksbak. Eller ätande av pepparkaksdeg, hehe.

read my lips

Eftersom jag inte orkar ta kort på allt jag köpte idag tänkte jag skriva ner det. Here we go; Två läppstift, en mössa, kammar, strumpor och lite julklappar till mami, papi och Denisefis. Det känns som att jag handlade asmycket, fast det gjorde jag ju inte. Just nu sitter jag med rött läppstift på mig och försöker vänja mig, det går nästan bra. 


We keep ourselves a mystery

Tidigt imorse åkte jag, Bea och hennes mamma till Stockholm. Där mötte vi upp några andra släktningar till Bea sen smög jag och Bea iväg på egna äventyr. Det var jättetrevligt, och det dyraste jag köpte kostade 50 kronor, visst är jag duktig? Har även köpt julklappar till tre personer, det känns väldans bra må jag säga. Jag orkar inte gå in på vilka affärer vi gick in på, men det var mest sånna som inte finns i Uppsala. När vi var helt slut satte vi oss på McDonalds en andra gång och åt Mcflurry toblerone, sen gick vi till centralen när jag fick klara mig själv. Det gick helt okej, fast det kanske var för att tomten var där. Jag lägger upp bilder om Bea vill skicka till mig när hon kommer hem. 


har en dålig rubrik dag

Tänk er att ni är ute och åker med eran mammas buss, och så plötsligt kommer Mr Bean och kollar in genom fönstret! Det hände mig igår. Imorn ska jag upp tidigt som tusan för att åka till huvudstaden. Kanske dags att sova nu då. Föresten har jag, bror och mamma gjort knäck, apelsiner med nejlikor på och fudge. Asmysigt.

Jag vet att bilden är dålig men den är tagen med mobilen samtidigt som bilden körde.


you look so good in blue

Våran idrottslärare kände att hon ville plåga oss med ett skivstångspass idag. I början när vi tränade benen var det inte så jobbigt, men när vi tränade armarna skakade hela jag och jag kunde bara lyfta upp den en decimeter kanske, hahaha. Efter idrotten var man helt död så att det gjorde ont att ta ut tofsen ut håret. På samhällskunskapen satt vi vid datorerna och jobbade med konflikter. Det gick dåligt, jag satt och kollade vad klassen skrev till varandra på facebook istället.


hejhejhejdå

Idag är första fredagen då jag har kunnat ta sovmorgon. Fast det gjorde jag inte. Nu ska jag tydligen till Media Markt, så det var väl bra att jag inte tog sovmorgon då, hehehe.


tjena moss!

Idag var Amanda sjuk, så jag åkte tidigare till skolan och träffade Denise som pratade asballt. Efter min första lektion träffade jag henne och Therese för att äta lunch. Det var en rolig lunch. När dom hade börjat satte jag mig på en bänk. Sen hade vi matte, jag räknade faktiskt asmycket. Innan historian träffade jag Patrik och hans gäng! Eller Patrik sa "Där är ju hon ju" när jag satt en halv meter ifrån dom. Sen sa hans kompis att jag hette Frida. Det var taskigt, borde inte Patrik veta vad jag heter liksom?!?! Jajajaja, efter historian hade jag tyskaprov. Det gick dåligt, fast vi fick godis.


Och alla vill väl ha dig nu

Igår fick jag reda på att Håkan kommer till Uppsala i Mars, biljetterna släpps imorn och jag har ingen att gå med. Så smsa mig om ni vill gå med mig, tjohej!
Filmen är Fridas, från när han var i Uppsala förra året. ASNAJS VAR DET!!!


Och titta titta här och titta titta där och titta titta titta får ni se

Alla lektionerna har gått asbra idag. Fast naturkunskapen var bäst. Vi kollade blandannat på en powerpoint med en skogsmus som hade damp eller nåt, och en hare som gömde sig i gräset och blev tagen av en örn, fast dom båda dog sen och blev svampar. Nu borde jag plugga tyska, har nämligen prov imorn. Fast först ska jag kolla på ung och bortskämd, höhöhö. Det är nämligen viktigare än provet.


I am in misery

Imorse kunde jag sova hur länge som helst eftersom jag skulle ha utvecklingssamtal klockan tolv. Fast självklart börjat fönstersnubbarna såga och hamra klockan sju, så jag kunde inte sova så jättebra. Innan samtalet åkte jag med två handikappade som hade badat på fyrishov. En av dom var skitsmart, och hon var ändå bara nio år. Samtalet gick bra, fast Amanda den apan snodde våran tid, haha. Iallafall, somvanligt sa alla lärare att jag skulle räcka upp handen och vara med aktiv på lektionerna. Efter samtalet åkte jag och mamma till McDonalds och åt, sen fick jag åka med en annan handikappad unge. Jag fick även följa med och tvätta bussen, hehehe.

I'll sing in your ear again

Kommer du ihåg? Vi hade varit på musik direkt för första gången tror jag. Där satt vi, i våra "Johan palm-byxor" och kände oss jättehäftiga. När vi kom hem tog vi en massa bilder, men ingen blev som vi ville. Antingen slog vi varandra eller så ramlade vi, men kul hade vi. Precis som alla andra gånger som när jag är med dig. Jag förstår själv att vi inte kan ses så mycket längre, vilket är väldigt synd. Nu har vi inte pratat på hur lång tid som helst, och det känns som att jag inte känner dig längre. Fast så fort jag träffar dig så är det helt naturligt, som om vi träffas varje dag. Hoppas iallafall att det kommer nån gång då det känns som på bilden igen. Och inte bara en massa gånger som glöms bort under veckorna vi inte träffas. Bara så du vet, jag menar absolut inget dåligt med det här inlägget. Ville mest bara säga att jag saknar dig och jag älskar dig.

it was only just a dream

Jag började dagen med att kliva i kattkiss, eftersom den annars så duktiga katten har börjat kissa på mattan helt utan anledning. Asnajs. Innan jag och Amanda gick in till matten var det några snubbar som satt utanför som ropade på mig tror jag, fast jag har en tendens att höra mitt namn hela tiden så egentligen kanske det aldrig är någon som ropar på mig, eller? Iallafall, efter skolan gick jag och Amanda och pratade om julen och boys, hähä. Ungefär så intressant var min dag. Tack och hej.


bad translator

Hittade denhär hemsidan på systers blogg. Då tänkte jag att det skulle vara kul att översätta mitt namn och se vad det blev. Det var inte kul, inte ett dugg kul. 


walk trough hell

Idag var jag i behov av att gå på stan, så jag drog med mig mamma imorse och köpte två t-shirtar och en kjol. Jag är lite trött på att klä mig som en slampa, så det ska jag försöka sluta med och därav kjolköpet. När vi kom hem skulle vi montera upp en jullampa som vi köpte, fast jag råkade ha sönder den lite, men det fixade jag nästan helt galant. Fast den ser inte riktigt ut som den skulle, men det är okej, hehe.

Denhär har jag inte köpt, men jag provade den i onsdags. Min första tanke var "nämen denhär kan jag ha när jag ska vara lite fin" fast sen tänkte jag typ "denhär är typ astrashig". Om det inte vore så att min familj sagt att dom tycker att det är white trash med spets så skulle jag inte tyck det. Jag är väldigt lättpåverkad när det gäller sånt, hehe. Föresten så ser man mina nya t-shirts på bilden, woho. Och jaja jag är jättetjock..

I've changed my direction

Idag på idrotten hade vi beeptest. Jag var den andra som gav upp, sen gymmade jag lite. Fast egentligen satt jag mest och låtsades hjälpa andra. Vi hade inget klassråd så vi slutade efter samhällskunskapen. Då fick jag och Amanda en varsin klubba av Gabbi och Jennifer, hihi. Påvägen hem nynnade jag och Amanda på olika låtar som den andra skulle gissa vilken låt det var. Coolt va? Nu har jag inget att göra i helgen, woho. 

Jag och Amanda igår. Jag har ungefär samma kläder på  mig idag.. Fast rosa linne under det vita, svart kofta och ett annat halsband. Bara så ni vet ifall ni skriver upp det.

you've broken every code

Igår efter skolan åkte jag hem till pappa. Först handlade vi i Alunda, vilket var aslängesen för mig. Sen åkte vi hem och jag kollade runt i huset och på alla instrument. Efter att vi hade ätit kollade jag, Klas och Tove på Mutants. Sen skulle jag sova, men det gick bra ändå. På morgonen åkte vi till stan, det var asmycket folk på bussen som jag kände, men jag tycker inte om att träffa folk jag känner på bussar, speciellt inte på morgonen när jag ser hemsk ut. Jag satt iallafall och berättade om hela min bussresa för Denise genom sms, tillexempel att jag satt på töntsätet. När jag sen kom hem blev mitt liv fulländat. Nu ska jag klä på mig andra kläder och sånt, sen ska jag till skolan.


"det finns godare korvar"

Dagen har varit mycket trevlig. Förutom på naturkunskapen så vi kollade på svampar, mögel och insekter. Fyfan var äckligt det var. Under lunchen drog jag och Amanda till McDonalds, där var det värsta service. När vi började igen hade vi engelska och spelade in när vi pratade om våra böcker, det var hemskt. Fast min grupp fick gå igenom måleriet för att komma dit vi skulle, hihi. Sen hade vi tillslut svenska då vi pratade om bloggar, mobbning och annat kul. Efter skolan drog jag ner på stan med Amanda. Det var en engelsk snubbe som började prata med oss, han var nästan asball.


Blow them all away

Just nu håller jag på att plugga, det går skitsegt och är skittråkigt. Istället planerar jag nya busigheter med Amanda. Hon är rolig hon, speciellt när hon härmar hur nån snubbe kollade när han gick förbi oss och när hon är så kort så hon inte når sin penna när jag håller i den. Fast det sistnämnda är egentligen inte kul, eftersom det gör mig lång..are.

So lonely before

Jag skippade frukosten imorse och köpte det i skolan istället, sen hade jag en äcklig smak i munnen aslänge så jag åt lakrits, vilket gjorde att det smakade ännu värre. På estetiska verksamheten spelade vi in en skiva, jag och Amanda sjöng Apologize när dom andra spelade på en låt, och på dom andra sjöng och spelade Malin, Yvonne, Ida, Rita och Tina. Jag är inte så jättesäker på om jag vill höra mig själv sjunga, så förhoppningsvis hörs jag inte så jättemycket, hehe. Annars har väl tisdagen varit lika rolig som alla andra tisdagar.

Jaja jag ser allmänt störd ut, men jag har ingen annan bild huhu

stuck in the moment

Idag kom jag ungefär en halvtimme försent till skolan, jag måste verkligen skärpa mig tror jag. På lunchen fick jag två pingvinstakar av Amanda, fick även en mascara i födelsedagspresent, tack gulle! Efter historian råkade jag gå in i Gabi när hon böjde sig ner, hahaha. Det var aspinsamt. När jag sen kom hem tillslut höll dom på att byta fönster här, vilket dom fortfarande gör. Jag ångrar faktiskt att jag åkte hem, hatar att vara hemma när sånnadär är här. Jag vågar inte gör nånting, haha.

Som ni kanske ser så står min säng i vägen för garderoben, så jag valde kläder igår. Tröjan är köpt till när vi var i Belgien, jag har fått (?) den av Bea och har själv en likadan blå, höhö. Antar att ni antecknar det. Btw, spiken är slut..

yes-event 2009


tack tack tack tack tack tack

Det har faktiskt varit en jättebra dag idag, jag har egentligen inte gjort speciellt mycket. Men jag har bara fått bra saker. Igår fick jag två asgulliga anteckningsblock, hello kitty glassar och ett armband av Denise och av Frida fick jag en lady gaga tygväska och massvis med choklad. Imorse öppnade jag paket från mina syskon. Av bror fick jag en klocka och av syster graffiti nagellack och en ögonskugga. Måste bara påpeka att dom är jätteduktiga på att slå in paket. När mamma kom hem öppnade jag även paket från henne och mormor och morfar. Av mamma fick jag två nagellack, en parfym och ännu mera choklad och av mormor och morfar fick jag boken Egoboost och en liten duk. Jag har även fått pengar av farmor och farfar och mormor och morfar. Tack för alla grattis oxå! Speciellt dom via facebook, ni gjorde så jag slog rekord inom hur många grattis jag får på facebook. Förra året fick jag sju stycken.


with or without you

Gårdagen var askalas! Denise och Frida åkte hem till mig efter skolan för att fira mig. Vi öppnade paket, satt vid omegle och pratade med en asgullig norrman som sjöng och spelade gitarr för oss, kollade på massor av youtube klipp om och om igen, åt saker vi inte tålde (det gäller dock inte mig, hehe), flätade mitt hår och massor med andra mysiga saker. På kvällen åkte Frida hem, så jag och Denise satt vid datorn ett tag, sen somnade vi till Tretton. Just vid detta tillfälle idag fyller jag sexton år alltså.



 


grattis bebis


life is now or never

Skoldagen var som en vanlig skoldag. Få reda på att man fick ett poäng från godkänt på matten, lunch med skvaller och trevligt sällskap av Joszan, tråkig lektion, håltimme och ännu en lektion. På kvällen åkte jag ner på stan för att gå på fashion swap med syster. Jag lämnade in fem plagg och fick därför ta fem andra plagg. Dock hittade jag bara fyra, hehe. När jag skulle köpa läsk på ica kunde jag fått en gratis chokladkaka, om det inte vore så att dom tog slut precis när det var min tur att betala. Vi fick även två goodiebags där, det var coolt. Jag tänkte typ visa upp allt och länka dom så jag får rabatt osv. Men eftersom syster fick asnajsiga saker och jag fick en jävla bröllopstidning så avstår jag.

the people are scratching

Varning för jättetöntigt inlägg som absolut inte behöver läsas.

Imorse åkte snygga killen på bussen samma buss som mig. Jag hade värsta chansen att sitta mittemot honom, men istället satte jag mig på det andra fyrasätet och brevid mig satte sig nån annan snygg snubbe med röd keps. Skolan var najs som nästan vanligt, fast jag var jättetrött. Dessutom gick jag till caféterian och handlade saker typ tre gånger, fast jag måste ju jämna ut den tiden då jag var fattig och inte köpte något. Jag tror föresten att det var typ "allasnyggakillarskavarapåsammaställesamtisigtsommigdagen" idag. Eller nåt liknade iallafall, det är svårt att formulera sig när det gäller sånt..

Hahah jag ser ut som värsta djurplågaren, kolla Fias ansiktsuttryck..

Today was gonna be the day

På håltimmen idag åkte jag och Amanda till Media Markt. Vi var där ungefär fem minuter innan dom öppnade, precis som ett gäng snubbar. När vi kom in gick alla snubbarna till spelen, tydligen skulle dom köpa nåt Call of duty spel. Vi gick iallafall runt där och pillade på saker, sen åkte vi tillbaka och hade matte. På lunchen tänkte vi äta kebab men det var jättemycket folk där så vi handlade lunch i caféterian. På musiken gjorde vi samma sak som förra gången, och så fick jag två häften med låtar av musiksnubben, najsbajs! Sista lektionen var svenska, då pratade vi om våldtäkt och facebook med våran vikarie.


I'm not sure anymore

Det första jag fick höra när jag kom in i klassrummet imorse var "FY!", bara för att jag råkade komma lite försent, haha. Efter den lektionen hämtade jag en ny nyckel eftersom dom bytte ut alla lås under lovet, så nu har vi asfula fyrkantiga nycklar istället för dom söta runda. Efter historian drog jag med mig Amanda för att vänta på Denise, medan vi väntade satt vi och kollade på tv i korridoren och kastade vantar. Fast efter ett tag orkade vi inte längre vänta så vi gick, och senare fick jag reda på att det var en timme senare hon slutade. Så förlåt både Denise och Amanda. När jag slutat gick dagen från "helt okej" till "helt jävla kass". Fast inte för att skoldagen var slut, hehe.

Jag fasta inte på bild idag, även om det är en dag då jag faktiskt kan säga att jag ser "helt okej" ut. Jag ser helt enkelt "helt jävla kass" ut på bild, hehe. Dessutom ser min tröja orange ut men det är den minsann inte. Den är faktiskt rosa, tro det eller ej.

innan jag åker till skolan..


your world is my world

Min dag har bestått av att leta efter en linjal, därav ingen uppdatering. Egentligen planerade jag inte att blogga idag, men jag känner att jag vill dela med mig av den roligast, töntigaste och mest läskiga videon som jag har kollat på nästan hela lovet. Tror att jag hittade den på någon blogg, hehe. Förlåt om ni råkar få mardrömmar efter detta..

 


all the leaves are brown

Idag skulle jag egentligen till Annapanna men hon blev sjuk. Så jag har spelat nåt spel på datorn och träffat mormor och morfar som kom över med ett paket till mig. Fast det ska jag öppna om en vecka, hehe. Sen har jag faktiskt inte gjort så mycket mer idag, eller jo.. jag, Klas och mamma hade roligt när några ungar plingade på våran dörr för att få godis, och när dom öppnade brevinkastet och såg att lampan var tänd, hehe.

Jag känner mig kort och stornäsad, höhöh..

alt ctrl ↓↑



i wish we had another time

Trots att jag har lov drömde jag om massa folk som går på Boland, fast alla var samlade i Gåvsta. Men det var trevligt, hehe. Idag har jag ingenting planerat, men jag kommer nog inte blogga så mycket eftersom Fia trampade runt lite på mitt tangentbord och tryckte på några knappar som gjorde att hela skärmen blev uppochner. Så jag måste göra allt tvärtom typ. Om jag ska läsa vad det står någonstans måste jag vända på hela datorn, men då kan jag inte skriva, hehe. Någon teknisk människa som vill hjälpa mig?


Don't let go, never give up

Egentligen skulle jag laga mat idag, men eftersom jag var ensam hemma och inte kan laga mat så köpte mamma hem mat från McDonalds, det var asnajs. Nu ska jag äta en äcklig muffin jag bakade igår. Det är oxå asnajs.


erocome

Måste bara be om ursäkt för den konstiga emocore reklamen där uppe, det ser jättedumt ut men den kommer att flyttas när jag listar ut hur man ska göra för att det ska se bra ut. Klicka på bli medlem grejen om du är emo och vill bli medlem. Man kan även bli medlem om man inte är emo, bara så ni vet.

It's the freakiest show

Gick upp klockan sju för att gå på någon undersökning med familjen, så vi gick hela vägen till det stället och när vi kom fram fick jag reda på att jag inte ingick i familjen och fick därför inte göra den. Hon erbjöd sig dock att kolla min fettmassa men jag tog det som en förolämpning och avstod. Så jag låg i en soffa och väntade på att dom andra skulle bli klara, och sen gick jag och fikade med syster. 

Egentligen fick jag inte ladda upp denhär, men nu gjorde jag det. Ojojoj.

wishinglist

Mössa - stadium
Hello kitty saker, lady gaga väska och ögonskugga - h&m

Resten av sakerna hittarna ni där ni letar om ni letar på rätt ställen. Nu har ni tio dagar på er att köpa allt detta till mig. Vissa av grejerna är inte specifika, typ som objektivet, barbiedockan och fingerboardsakerna. Mascaran, boken och halsbandet är dock det, hehe. Fast jag vet inte om halsbandet ser ut så egentligen och egentligen är det inget halsband, jaja. Och eh.. Jag är seriös, jag vill ha en barbiedocka! Hahah. Det gör inget om ni skulle köpa något som inte är med här, jag blir glad för det mesta, även om ni inte köper nåt. Fast det gäller inte min familj, ni måste köpa nåt, hehe.

I know we're cool

Turistdag och bio med Frida i Uppsala. Vi har träffat barbarafamiljen och jag har smakat hamburgare för första gången. Dock var det en glutenfri cheeseburgare, men det är typ samma sak. Eftersom det togs ganska mycket bilder orkar jag inte skriva en hel text om vad vi gjort så bilderna får tala för sig själva. Najsbajs dag iallafall!



Don't ever look back

Denise var busig och somnade när hon skulle hämta mig så jag gick hela vägen hem till henne och trodde att det brann i deras hus, men det var chill. Eftersom det var halloween åkte vi till Vallby och hyrde en sträckfilm, fast egentligen var det ingen skräckfilm men vi kan låtsas. Annars gjorde vi inte mycket, typ pratade och kollade i skolkatalogen lite. På morgonen fick jag prova tårstift, det var ganska obehagligt, haha. Nu kommer det ta sjukt lång tid tills vi träffas igen, huhu. Därför är Denise med på varenda bild, säger vi.


RSS 2.0