2014

"Jag är öppen för allt som 2014 har att erbjuda. Backstreet boys och One direction live och 20 år kan ju inte slå fel. Jag är redo." Så avslutade jag min årsresumé 2013 och jag hade rätt. Backstreet boys och One direction live och att fylla 20 slog inte fel. Men det var också i princip det enda som inte slog fel. Vi kan börja med politiken och det faktum att vi har rasister i riksdagen. Blir så jävla arg varje gång jag tänker på SD:s framgång och hur folk kan vara så jävla korkade. Kan folk inte bara sluta tänka på sig själva och öppna ögonen någon jävla gång. Privat har det också varit skit. Både i våras och i höstas mådde jag så jävla dåligt och jag vet fortfarande inte varför. Kan inte förklara hur det var nu när jag mår bra men jag hoppas att varken jag eller någon annan ska behöva känna så. Kände mig så himla svag och hade ingen livslust alls. Grät för minsta lilla och satt hemma hela dagarna. Andra skitsaker som hänt att jag älskade lilla Fia dog, att jag fortfarande jobbar som timvikarie och att jag inte kommit in på någon utbildning eller fått något jobb jag sökt. Vill verkligen inte vara kvar på samma ställe som nu om ett år. Självklart har det hänt bra saker också. Jag har världens finaste vänner och familj som börjat plugga, flyttat hemifrån, bytt jobb och lyckats med en hel del. Tillsammans har vi hittat på så roliga grejer och jag vet inte hur jag hade klarat mig utan dem. Jag har inga nyårslöften för nåsta år eftersom man ändå aldrig håller dem. Däremot har jag ett mål: jag ska förändra världen. Det var allt gott nytt år hejdå.
 

the end of an era

Igår hade vi vår sista kväll på Williams. De byter ju ägare efter nyår och vi känner inte riktigt att det finns någon anledning att gå dit då. Det är verkligen sjukt hur mycket som hänt där under våra ungdomsår. Från första gången jag klev in genom dörrarna för att säga att jag skulle åka hem men det slutade med att jag kastade mat på McDonalds. Vi har blivit kallad "favorittjejerna", skrikit åt bartendern när vår låt inte spelades, stulit en keps, använt personaltoaletten, kastat glas, fått gratis klubbor, åkt hem i firmabilen, klättrat på toaletten, sprungit ett varv runt huset, druckit en hel shotkanna själv, suttit inlindade i deras filtar, målat en tavla och mycket mer. Just igår fick vi plats med de två åren på bara några timmar och jag spydde för första gången i mitt liv av alkohol. Perfekt avslut och farväl av Nya Williams pub.
 

Släpp den storm du bär

Alltså god jul allihopa! Nu är jag ensam kvar i lägenheten men tänkte berätta lite om hur dagen varit. Syskonen kom hit på eftermiddagen med sin del av julmaten och vi satte oss och åt innan det var dags för Kalle Anka. Som värdinnor hade jag och mamma bestämt att vi skulle gömma alla julklappar och när man hittat sina fick man lägga under granen. Det var jättekul tills jag insåg att jag är bäst på att gömma men sämst på att leta. Tillslut hamnade iallafall nästan alla paket under granen och vi kunde börja öppna. Fick så fina saker jag tänkte skriva nu om någon bryr sig. Av Klas fick jag en jättefin tröja, av Hanna och Oscar fick jag varma hörlurar, av mamma fick jag ett pyjamasset, en morgonrock jag önskade mig, sängkläder, vantar och håll i er ONE DIRECTION SMINK!!!! Alltså tror inte ni förstår vilken chock det var, trodde aldrig i hela mitt liv att de skulle stötta en sån sak. Efter julklappsöppningen åt vi efterätt och umgicks aka retade varandra. Efter Carl-Bertil Johnson åkte de härifrån en efter en och imorn fortsätter julfirandet hos farmor och farfar.
 

Hur lät 2014?

Det roliga med att jag inte längre har spotiry premuim är reklamen (det är också det tråkiga). Idag kunde man klicka på bannern för att se vad man lyssnat på mest i år. Spännande tänkte jag och klickade. På ett sätt är jag inte förvänad över resultatet men samtidigt finns det en hel del låtar jag inte minns att jag lyssnat på. De flesta som varit på toplistan är låtar jag gjort coola danser till som ingen någonsin ska få se. Det är väl egentligen inget jag skäms över men är förvånad över att Success är så pass högt upp?? Antar att de räknar även låtarna man lyssnar på i smyg. Klicka HÄR för att höra mina 100 mest låtar under 2014. Annan rolig info man får reda på: jag lyssnar mest på musik på torsdagar, har lyssnat på spotify 19,151 minuter, mina top tre mest lyssnade album är bara One direction och de är också populäraste artisten.
 

Fjärde advent

Idag var det dags för min och Denises årliga julklappsutdelning/biobesök. Filmen vi såg var Mockingjay och jaaaa vad bra. Har inte mycket mer att säga eftersom jag inte förväntade mig något annat. Julklapparna delade vi ut på ett annorlunda sätt i år, nämligen på youtube! På min kanal ser ni Denise öppna paketen från mig och på Denise kanal öppnar jag hennes paket. Båda finns här nedan att se nu dan före dan före dan före dopparedan. Eller något sånt.
 
 

Musikhjälpen

Alltså vilken jäkla vecka, vet inte ens vart jag ska börja. Musikhjälpen kom till stan i måndags och jag har på ett eller annat sätt varit vid buren varje dag. I tisdags och fredags jobbade jag i mattältet med världens bästa volontärer och tillsammans fick vi in 709900 kronor bara på det! Har även sett bland annat The Fooo, Ulrik Munther, Seinabo Sey, Familjen & Ola Salo, John De Sohn, och Timbuktu uppträda i buren. Det kommer verkligen bli så himla tomt och tråkigt när allt försvinner från Kärlekens torg och jag kommer sakna att dricka välgörenhetskaffe i mattältet och bara kunna sitta på torget i någon timme för att fördriva tid men samtidigt ha kul. Jag får väl helt enkelt vänta ett år och följa med buren vart den än ska då. Tack alla som arrangerat detta och alla som engagerat sig under veckan. Ni är verkligen bäst!
 

it's unbelievable

I onsdags släpptes fler biljetter till idolfinalen så jag slängde mig på datorn och kirrade tre biljetter. Jag och Tina åkte alltså in till huvudstaden tidigt igår och kollade runt innan Denise anslöt sig och vi tillsammmans åkte till arenaområdet. Vi åt mat på golvet, minglade, köpte godis, tävlade och gick runt innan dörrarna öppnades. Där blev vi erbjudna golden circle av några tjejer men kände inte riktigt alls för att stå och dessutom hade vi väldigt bra platser (framför alla kändisar weho). Har fortfarande inte riktigt förstått att jag var där med tanke på hur spontant det var men jäklar vad bra det var!! Alltså allt hände på en gång och alla var så bra och One direction var där fem meter från mig liksom???? Tycker att båda finalisttjejerna var så himla bra så brydde mig inte jättemycket om vem som vann men kanske hoppades lite mer på Mollie ändå även om Lisa är grym. Nu ska jag sätta mig och kolla på idolreprisen och äta godiset jag köpte igår. 
 

vår bästa tid är nu

Glad första december på er allihopa! Från och med igår är det officiellt okej att julpynta och lyssna på julmusik. Själv träffade jag kusinerna och syskonen och fikade lite. Det var som vanligt hur trevligt som helst och efteråt gick vi tillsammans till Botaniska för att kolla på fyrverkerierna. Alltså varför i hela friden har jag inte gjort det förut?? Det var kalasfint ju. Tog sen en promenad hela vägen hem och medan jag väntade på mamma tog jag fram julpyntet och lagade mat. Världens bästa dotter indeed. Imorse åkte jag till Rusta så tidigt som möjligt för att köpa en adventskalender. Hade spanat in en med fem grabbar aka 1D på och av någon anledning kunde man köpa två för 15 så det gjorde jag såklart. Såfort jag kom hem kollade jag på julkalendern som kommer få en ärlig chans av mig trots att jag är tveksam. De senaste tre/fyra åren har den liksom varit skitbra och jag hoppas att den blir mer julig snart. Sam är söt iallafall.
 

RSS 2.0