vecka 9 2014

Måndag: Åkte till Tina och vi tog en spontan långpromenad till Max där vi drack kaffe och blev omtyckta. Chefen presenterade mig för praktikanten som är typ 12. Det var blåsigt och vi hittade en hammock. Den var kul. Ska bjuda dit min framtida pojkvän dit på picknik eller nåt. Kanske praktikanten om jag har tur (herregud skojade jättemycket)
 
Tisdag: Hade pojkbandsfest men ingen kom (fick två sms med folk som skulle komma men de bangade, sry guys det blir ingen mer fest (om du inte är 12 och jobbar på max (skoja))) så Amanda kom över och vi catchade up lite innan vi åkte ner på stan för att luncha och spendera hennes pengar. Hon köpte fina byxor och jag som fick lön idag var avundsjuk. 
 
Onsdag: Mamma bjöd över Yvonne på lunch/middag för att prata tyska så jag satt där och lyssnade men kunde inte svara. Hatar att förstå men inte kunna prata. Förutom att äta dansade vi till coola låtar, pratade om Harry Styles och kollade på Biggest loser för att må bra och känna oss smala. Sen åt vi två kakor bara för att vi kan. (inte mamma asså)
 
Torsdag: skulle jobbat men de ringde aldrig upp mig. Twittrade bara roliga saker så in och följ mig. Har blandannat jämfört jobbet med en jobbig kille man inte vill ska höra av sig men så gör han det så man ba ok sen svarar han inte och man bir bara klängig och ledsen och vill inget annat än att han ska svara sen efter några minuter bestämmer man sig för att man är självständig och stark. Behöver ingen man för att vara lycklig (behöver dock ett jobb för att kunna försörja mig så ah). Det jag ville säga var följ mig på twitter men döm mig inte efter det jag skriver. 94Frida heter jag där.
 
Fredag: Feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeest. Tror jag. (inte synsk)

Jag vill vara jag som jag var när jag log

Igår begav jag mig till Tina för mellomys med henne och Yvonne! Innan körde jag och Tina runt hela stan och kom hem fem minuter innan det började. De andra drack vin och klagade på låtarna medan jag var taggad och röstade på melodi nummer 6. Var så säker att Anton skulle vidare så han behövde inte min röst kände jag. Blev ändå nöjd med resultatet! När det var slut åkte jag och Yvonne ner på stan. Vi gjorde ett försök till att dricka öl men det var ingen rolig ute så istället tog vi bussen till mig och spelade in flera musikvideos som ingen någonsin kommer få se och pratade om våra förhållanden med alla i One direction. Det är ju jobbigt mellan Yvonne och Niall nu med Harry och allt.. Vaknade i en annan säng när hon skulle jobba och när hon åkt somnade jag om. Till klockan fyra. Satt i pyjamas resten av dagen tills det ringde på dörren. Sa till Klas att jag inte var hemma men där stod Tina och Yvonne så de fick komma in. Det kändes som en film när personen blivit dumpad och kompisarna kommer och styr upp saker. Fem minuter senare hade liksom jag riktiga kläder på mig. Vi spelade kort och hade det jättekul (fick inte ligga i min egna säng, skitsnack om 1D, klagomål på allt annat) tills Klas ville sova. Älskar spontana kvällar även om jag missade en hel del grejer på tv. 
 

Conceal, don't feel, don't let them know

Har träffat några av mina kompanjoner alla dagar denna vecka men idag skrev jag upp mig på jobb. Satt i fem timmar och väntade innan jag bestämde mig för att de inte skulle ringa. Har bara varit hemma hela dagen men mykcet bra har hänt! Dels fick jag äntligen The fault in our stars på engelska! Läste ju den svenska för någon vecka sen och ville bara ha mer och mer. Trodde att jag inte kunde känna så för något igen men sen hände det. Jag såg Frozen. HELVETE vilken bra film! Skrattade så jag grät. Lyssnar på Let it go nu och får inte nog. Om jag ändå bara kunde känna såhär för en människa någon gång, haha! Påtal om inget ska jag ikväll försöka hinna med både Grammisgalan och Brittawards.
 

I will survive as long as I know how to love I know I will stay alive

Spenderade fredagen aka alla hjärtans dag med mina hjärtegull Tina och Yvonne. Jag fick laga all mat under tiden som Tina hämtade Yvonne på jobbet som vi sen avnjöt med några glas champange. Senare på kvällen drog vi ut och började på Williams. Vi hamnade vid de jobbaste borden men flyttade oss sen till Gabriella och hennes nya kompisar. En av dem hade tidigare kommit fram till mig och Tina och pratat om att vi hade träffats vid domkyrkan i somras. Vi var helt förvirrade och undrade hur mycket vi egentligen drack i somras men det visade sig att han bara skämtade. När klockan var två bestämde vi oss för att dra vidare. Väktaren på Terassen nekade dock oss för att jag var för full?? Dummaste jag hört. Blev så himla arg så vi drog till Interpool och tur var det för vi slapp betala garderob, min bartender jobbade och valde en jättegod cider åt mig och vi träffade trevliga bekanta! När de stängde gick vi alla till McDonalds för att hälsa på Frida men precis när vi kom slutade hon. Vi hade inte fick extra sås på glassen men det gjorde inget för vi träffades ju ändå! Somnade bredvid Yvonne klockan fem efter att hon bestämt stämmor till alla maxanställda och vaknade av några timmar senare. Hon fixade frukost på sängen och vi alla var döda trots den lilla mängden alkohol. När vi vaknat till lite åkte vi till Gränby och jag åkte tllbaka hem till Tina för att se melodifestivalen på kvällen. Då blev Yvonne däremot utbytt men det var kul ändå! Mer Oscar Zia till mig. Jag är fortfarande helt borta och tror jag måste in på rehab eller nåt nu.
 

onsdag och torsdag

Har haft sånt himla flyt i mitt oflyt idag. Busschauffören ville att jag skulle ringa och klaga för att han var sen (deras tider är heöt omöjliga, tro mig jag har hört) men jag hade bara gått ut och tagit första bästa buss så jag var glad. På en kvart tog jag mig till jobbet (de ringde en minut i nio och ville att jag skulle vara där prick) och det var med bussbyte och allt. Träffade supertrevlig personal och gulliga barn. Skulle bara jobba tre timmar så när jag var helt ensam tio i tolv insåg jag att jag var på fel avdelning. Det blev jättekonstigt men jag slutade ett istället och jag hoppas det löste sig på den andra avdelningen och resten av dagen. Var på stan och ville handla för 100 kronor men hade bara 99. Hittade en krona i plånboken så det löste sig. Så himla fattigt. Kom hem tidigt och färgade håret och står i duschen när Tina ringer och vill träffas. Dock skulle jag laga mat och äta hemma först men snart ska jag dit! Bra men ändå rätt så konstig dag.
 
Alltså förlåååt det inlägget skulle publiceras innan jag åkte till Tina igår. Hon hämtade somsagt upp mig och vi hade lite onsdagsmys. Det var tydligen en bra idé att dricka energidricka och prata med hennes kollega i telefon sent på kvällen. Jag var tvungen att vakna klockan sju ifall jobbet skulle ringa. Kvart över åtta när vi inte gått upp än ringder dem och vill att jag ska till mitt favoritställe! Var så himla glad men skitstressad eftersom det är gångavstånd från mig men jag var på andra sidan stan. Personalen kände iallafall igen mig och det var några nya barn. Vissa behandlade mig som om jag alltid varit där och andra fick man försöka vinna deras förtroende igen. Det var pannkakor till lunch och i fikarummet fanns det tårta. Hade inget att klaga på. Det var verkligen en toppendag! Här är en söt bild som ursäkt till er. Förlåt och varsågod. 
 

Snygg, talangfull och charmig

Här är tre bilder plus länken till intervjuen. Den var mycket längre egentligen men antar att det jag sa inte var så roligt. Berättade mest bara att Måns var bäst och att det var kul att han var där och att jag följt honom sen Idol (kom på sen att det var en lögn, höll tummarna för att han skulle åka ut en vecka haha) fast egentligen var det sen Let's dance. Jaja, jag har somsagt inte sett den men har hört av andra vad de valde att ta med. Enjoy! http://www.unt.se/24unt/?clip=2893912
 

Harry och Måns

Om man bortser från att jag somnade klockan nio i fredags har jag haft en jättebra helg! Åkte till Denise igår eftermiddag. Vi handlade på godislunden och gottade oss till melodifestivalen som förövrigt var sämst. Efter det kollade vi på första delen av sista Harry Potter. Den såg man ju för flera år sen minsann. Jajamen. Hehehe. Tidigt imorse åkte jag till Gränby. Köpte en macka hos Amanda i väntan på Tina och Måns. Innan Herr Zelmerlöw intog svenen blev jag intervjuad och grejer (kanske länkar här senare men vägrar kolla på det). När han sjungit klart hämtade vi upp Yvonne på jobbet sen spelade vi tjejsnack. Från att inte ha träffat någon på en vecka till att träffa nästan alla på en dag. 
 

hårda ord från små barn

Har endast jobbat med överklassbarn den här veckan. För att försöka passa in har jag haft på mig secondhandkläder. Det visar hur exlusiva kläder jag har. I onsdags fick jag höra av en unge att jag och en annan unge var fula. Sa åt henne att man inte fick säga så (speciellt till den andra ungen, jag kommer fortfarande ihåg saker jag fick höra i den åldern som jag tog åt mig av) och sen var det inte mycket mer med det. Förutom att jag inte får komma på hennes kalas. Idag jobbade jag på ett annat ställe. Det första jag får höra är att det såg ut som att jag hade bajs i håret och om jag hade sprayat det. Samma unge frågade även om jag hade vattkoppor (min concealer är slut så ah) men sen brydde jag mig inte mer om det. Lite senare frågar hon varför jag har så stor näsa. Jag hade inget bra svar så hon säger att jag har det flera gånger, sen säger hon även att jag har stor mage. Kände mig som ett dagisbarn igen, när jag fick höra ungefär exakt samma sak fast av en nästa 20 år yngre unge. Påtal om det var det en kille som betedde sig exakt som en kille som etade mig när jag gick på dagis och hette samma sak. Trots allt detta är jag jättenöjd med båda förskolorna och har träffat så himla fina och snälla barn (och personal såklart). Har dessutom druckit riktig kaffe två gånger den här veckan. 
 

Här försöker jag visa typ "words can't bring me down peace yolo swag" eller nåt. 

Paradise hotel final

Klarade inte av att twittra igår för jag var så jävla arg. Började följa Paradise hotel vid avsnitt 20 för att jag blev övertalad. Skämdes så mycket över att jag gillade det men sen började alla andra erkänna att de också kollade så vi kunde skämmas tillsammans. Kollade även på de tre första avsnitten och tänkte kolla igenom alla men ni när jag vet hur det slutar vägrar jag. Hejade på Aina från början och blev så arg när hon behövde stå med Jeppe efter det han gjorde mot Paow. Men sen tänkte jag att de båda är starka spelare så att de nog skulle vinna. När Paow ställde sig bakom dem blev jag överlycklig och allt var bra. Sen när jag hörde om glaskulegrejen blev jag skeptisk. Alltså visst om han hade släppt kulan så han fick nästan alla pengar, det skulle jag förstått lite eftersom han är så jävla självisk, men att släppa så att han fick mindre än han skulle fått om de delade och så att hon inte fick något var så jävla idiotiskt. Jag hoppas att han blir lämnad ensam när pengarna tar slut och att han drabbas av all olycka i världen. Är så jävla arg på alla som kallar honom för kung också, det är inget kungligt med att vara dum i huvudet och visa det inför nästan hela Sverige. Han vann pengarna men förlorade värdigheten. En vacker dag kommer karma slå tillbaka och jag kommer njuta.

det här var min tisdag

Låg och läste halva morgonen i väntan på jobb. När jag läst klart halva boken och klockan var närmare elva ringer det. Skulle alltså gå från en skitbra bok till jobb. Jahapp. Skyndade mig så gott det gick och någon timme senare var jag på förskolan. Under morgonen fick jag även reda på att det var marknad, vilket jag helt hade glömt bort. Ingen kunde gå med mig så efter en lång arbetsdag utan lunch, när jag varit ute i kylan i flera timmar och inte kollar mig i spegeln på hela dagen åkte jag ner dit själv. Försökte synas så lite som möjligt men när jag vandrar runt på torget ser jag ett par killar som säljer något. De berättar att det är choklad från Amerika och lovar att det ska vara gott. Hade 15 kronor i fickan så jag köpte en. Mest för att killarna var snygga men även för att jag gillar choklad. Innan jag gick till bussen blev jag stannad av ännu en snygg kille. Han ville ge mig en värdecheck på el men tog tillbaka den när jag sa att jag bodde med mamma. När jag sen satt på bussen och satt i mina hörlurar sätter sig en snygg kille bredvid mig. Jag vågade inte starta musik eftersom det tar sån tid och min musiksmak är inte ascool. Så istället försökte jag snegla på hans twitter men såg absolut ingenting. Berättar detta eftersom jag kände mig så himla ful och äcklig men ändå stöter jag på (alltså jag flirtade inte på dem, men typ träffade fast ah ni fattar) flera snygga killar under samma timme. När jag kom hem såg jag att jag inte var så ful som jag trodde. Så det var ju bra. Här nedan kan ni se hur jag ser ut när jag inte är så ful som jag tror och vad för slags choklad det var. Den var förresten inte alls lika god som jag förväntade mig men ni är förlåtna, även om jag inte tänker äta upp den. Jaha det var en intressant dag va nej inte direkt. Pinsamt om ni läste allt. Mm. 
 

You and me and all our friends I don't care how much we spend

Enda sen Midnight memories släpptes har mitt liv kretsat kring den. Får aldrig nog och kollar på den om och om igen. Tog däremot en paus igårkväll då jag och Yvonne var på fest hos några av hennes kompisar och sen gick till BJ med dem. Hade en mycket trevlig kväll med dans och vin men tänker ta det lugnt framöver. Har varit ute fem gånger i år och det blev Februari idag liksom. Dessutom har ju Melodifestivalen börjat nu och det ska jag aldrig missa!! Dagens program var dessvärre inte speciellt bra men det är ju en hel del veckor kvar! Nu är jag ensam hemma och planerar att sova snart. Igår på festen hittade vi förresten en bra bok som jag råkar äga, men vi blev glada iallafall! Det var allt från mig. Hejdå. PS. Grattis Harry Styles på din 20-årsdag!! Nu är du man och kan köpa ut åt mig. Vi kan prata mer om det senare.
 

RSS 2.0