sacomässa och utgång

Var på Sacomässa idag. Det var kul, fast fick bara en tygväska, huhu! Trodde att jag skulle gå därifrån lika tom i huvudet men nu har jag alldeles för mycket. Vet inte vad jag mer ska skriva för jag blekte nyss bort alla mina hjärnceller och Denise och Bea är här! Ikväll blir det utgång, woopwoop!!! Har fått paket oxå, superfina saker från Thailand! Tjoho.
 

sitter på golvet

Kolla på videon för att höra mig berätta om min dag och få lite tunga som man säger. Grr! 
  

dagens outfit #77

Hörde att ni ville se hur jag gick klädd idag (ingen sa det men jag kan läsa tankar). Kände mig halvnaken mestadels av dagen men det var kul ändå! Matchade mobilen med linnet. Hoppas ni är imponerade. Snön hade inte lagt sig än när bilden togs men det hade snöat och trots det såg min hår okej ut! Ska sluta pladdra och skriva vart jag köpt allt nu.

Linne, tjocktröja och shorts - Gina tricot. Bandeau - Bikbok. Skor - Skopunkten. Telefon - Telenor.


woke up today

Har varit i skolan i cirka tio timmar idag men ack så kul det är! Började första lektionen med etik-och livsfrågor, vet inte om jag är konstig men den kursen är så himla rolig. Svenskan var faktiskt oxå ganska kul, kanske för att jag äntligen fortsatte läsa boken och för att jag fick en pepparkaka av Tina. På filosofin kollade vi på när Andreas pratade om FN, råkade ha kvar bössan i mitt skåp från projektarbetet, haha! Men dom fick den iallafall. När vi slutat gick jag och Sofia till ÖB sen åkte jag till banken och tillbaka till skolan där jag cathade upp lite med dansarna. Fast sen övergav vi varandra och jag gick med andra dansare till musikalen. Fysatan vad kul det är!! Var först en statist i öppningsnumret och sen fick jag hoppa in som svart tjej. Inte så mycket ansträngning men jag är alltid så glad när jag är där! Dessutom var marken täckt med snö när jag kom ut, wiho! Förresten, idag har både Malin och Yvonne berättat sina drömmar för mig för att jag drömt liknande drömmar. Vet inte om det är bra eller dåligt, kanske ska sluta berätta mina drömmar för alla, haha!
 

I Want, I Wish, I Would

Trots regnet har jag varit jätteglad idag! På naturkunskapen brände vi plast och sånt, gillar att läraren inte kollade ifall vi hade gissat rätt på teflon innan vi eldade. Efter lektionen sprang jag till gitarrlektionen som jag flyttat ännu en gång, min smarta hjärna kom på att jag och Yvonne kan byta tid! Så jag kan återigen äta lunch oensam på tisdagar. På musikteorin klappade vi i takt, hahaha. Satt och skrattade åt mig själv för att jag ser så jävla korkad ut när jag klappar händerna och koncentrerar mig. När vi slutat hade jag möte med syv, blev så himla glad av det! Berättade vad jag vill bli och han sa att jag hade chans att komma in trots mina inte så märkvärda betyg och att dom bara tar in 30 och förra året sökte 150. Nu måste jag bara komma på om jag ska söka till nästa år eller året efter. FAAaaAAAaAan vad taggad jag är på livet nu.
  

i have a dream

Tack vare min dröm om en grå kattunge vaknade jag fem minuter över halv nio och missade första lektionen. Skyndade mig till nästa och tog tillochmed 13 för att inte behöva gå, hehe. Vi hade tydligen läxa på ensemblen så jag fixade det i sista sekund och efter att vi sjöng lucialåtar skulle vi tydligen framföra den. Kul att jag valde en låt jag inte sjungit sen början av tvåan. På lunchen sa en mattant att jag var jättelik en finsk tjej som gått på skolan för fem år sen, trots att jag inte har någon aning om hur hon ser ut tog jag det som en komplimang. När vi ätit klart åkte jag, Tina och Yvonne ut på Uppsalas vägar med ABBA på högsta volym. Vi fick inga ragg. Nu ka jag drömma vidare om min kattunge och sen kolla på HIMYM som faktiskt var anledningen till att jag fick kattungen. Eller ja, mamma var trött på att jag pratade så mycket om det så hon skickade iväg mig på fel buss till Årsta medan hon åkte till Gamla Uppsala och där fanns det lite kattungar som var tingade till mig. Köpte den för 200 istället en för 50 av någon anledning, men ack så söt den var! Tror jag döpte den till Ruben och innan jag vaknade åkte han, Fia och Felix släde nerför en vinterbacke iklädda i overaller. Åh jag dör.
 

pantade festen


r-o-c-k me again

Sen förra helgen har jag tänkt på vad jag vill bli när jag blir stor och i en vecka har jag nu vetat. Tror jag. Planerar inte att skriva det på bloggen direkt, men ni kanske får veta i framtiden. Sen min fest har jag även varit taggad på att ha en till fest, trots att de flesta verkade ha tråkigt och åkte hem innan midnatt. Men några har faktiskt sagt att jag borde ha en till och trots att jag var så himla stressad och ledsen bara några timmar innan vill jag göra om det. Ska väl ta ett snicksnack med mina vänner sen, vet att en var lite skeptisk (host host am host host anda) men struntsamma! Jag är ju 18 och gör vad jag vill nu. Därför kan jag oxå visa fula bilder från i lördags, hahaha! Tack den som uppfann kameran.
 

ett chips för mycket

Sitter och äter lite chips nu i min ensamhet. Skönt med en lugn lördag, är ju en så himla eftertraktad 18-åring så mina nästa helger kommer vara så himla festliga. Hoppas jag. Mina byxor sprack efter att jag åt det första chipset. Kändes inte så bra Visserligen var det för att dom hade blivit så utslitna på vissa ställen och jag skulle böja mig ner för att ta upp en chips som ramlade och så spände det väl åt eller nåt. Gråter lite inombords, det var ju mina bästa byxor. Ni får en sista bild på dom där jag även har nya favorittröjan, nästa vecka när jag fått alla mina födelsedagspresenter kommer jag berätta vart jag fått den ifrån! Nu ska jag förflytta min klädhög från sängen till stolen och sova tills jag vaknar. Godnatt!
 

porr, bygg och teparty

F: Kollar du på bygglov?!
K: Eh, nej?
F: Jaja, det är arga snickaren!
K: Nej, det är inget byggprogram, vad får dig att tro det?
F: Dom har hörselgrejer på öronen, byggbyxor och går runt i ett hus..
K: Han har ju en gagball i munnen
F: Jaja.. Så du kollar på porr?

Så kan det låta när jag kollar in i storebrors rum. Tydligen kollade han på Boston tea party. Dom intervjuade olika människor i Uppsala om varför det inte fanns kondomer med penissmak och en av killarna dom frågade är min gamla musiklärare!! Eller vi antar det iallafall, det både lät och såg ut som honom. Saknar när man kunde vara kär i lärare. 


allt ljus på Uppsala

Här kommer lite bilder från ljusvandringen vi var på ikväll! Det är ju varannat år under hela November här i Uppsala. Vissa grejer är lite tråkiga men det är mysigt ändå! Innan det var vi ju somsagt på teater. Den var jättebra, det var helt fullsatt och jag satt längst bak i det vänsta hörnet så det var lite svårt för mig att känna igen människorna, Trots det blev jag lite kär i Alexander, men det är inget allvarligt, blir kär i nya människor varje dag. Imorn kan det vara just du!
 

har nya tröjan på mig

Ska iväg och kolla på Fanny och Alexander nu. Hörde att dom hade sex på scenen, längtar inte till att sitta där
med mamma, mormor och morfar.Men teater är alltid kul så jag ska inte klaga! Vi hörs senare, ha en bra lördag!
 

snurrig & en smula svag

Skolan var så himla rolig idag. Efter lunch la jag mig på en bänk och blev lite kittlad, sen satt Yvonne, Sofia och Amanda framför mig så jag inte ramlade ut. Lovar att jag såg ut som en säl. På klasstiden hände inte mycket och när jag var påväg att gå kom Kina springandes med kakor! Så jag ringde Amanda så vi iallafall blev fyra elever som fick njuta. Sen slutade alla förutom jag, men innan Amanda åkte kollade vi i skolkatalogen mitt i korridoren för att jag skulle visa en som stod utanför vårat klassrum när vi fikade. Amanda tyckte dock inte han var snygg. Pfft. Var med på dom andras samhälle C lektion ett tag innan jag blev ensam tills min etik-och livsfrågor började. Räckte faktiskt upp handen flera gånger och var ganska aktiv! Efter skolan åkte jag hem till Amanda och hade Disneymys! Hon lagade god mat och vi hade massvis med snacks och gott men åt bara en liten chipsskål, popcorn och lite godis. Tre filmer senare åkte jag hem.


dagens outfit #76

Kofta - Ica maxi. Linne - Gina tricot. Byxor - Vila. Skor - Skopunkten. Örhänge - Gjort själv.

Har inte lagt upp outfitbilder på över en vecka. Vet inte om folk jublar eller gråter men jag vet att mina vänner firar stort! Eftersom jag har följt med Yvonne när hon uträttar sina inre behov så mycket senatste dagarna fick jag henne att ta en bild ändå. Har ju trots allt ett oanvänt linne och byxor som håller på att förfalla på mig vilket är värt att dokumenteras. 
 

White boys are so sexy

Idag hade vi två små konserter som vi visade för skolungdomar. Det gick väl bra, och under andra konserten kom klassen och kollade. Det kändes mycket mer naturligt att le då, haha! Efter konserterna åkte jag till skolan med alla andra från Boland och fixade lite ärenden (vet inte om dom andra gjorde det, men ni fattar,,) och sen åkte jag och Sofia hem till Malin! Där åt vi god mat, pratade med hennes lillebror och knackade på hos hennes grannar. Sen kunde jag tyvärr inte stanna längre eftersom jag skulle hämta Franni. Det jobbiga är att jag hade en mardrömsliknande dröm inatt om en hund eller bebis och vi reste jorden runt sen var det massvis med blod på slutet. Det är iallafall mardröm för mig.
 
Kanske inte så jäkla läcker men var så rolig på Yvonnes instagram att jag måste skratta. Ha ha ha.

Give one direction to all life's plan

Trots min förlorade sovmorgon kom jag glatt till skolan imorse för att ha min första lektion av Etik och livsfrågor. Vi var fem styckna och började kursen med att kolla på en konstutställning i biblioteket, ganska intressant faktiskt! Begav mig sen till svenkalektionen är vi fick höra att de andra treorna läser svårare bok än oss och att vi inte klarar av något. Det kompenserades med gott bröd i matsalen och rolig filosofilektion. Hela klassen var överrens över att det var okej att fuska på prov om man ändå inte kommer ha nytta av det i framtiden och att om det ligger ett provpapper obevakat kan man ta det för det står ju bara vad man ska kunna till provet. Innan lektionen hade slutat sprang jag och Yvonne till Nannaskolan och där stannade vi i några timmar. Imorn är det samma sak fast på dagen, filmkonsert alltså. Roligare än jag trodde även om jag bara är med i två låtar. Det var ändå mysigt att sitta i den såkallade logen med andra esteter!
 

nu är det i finland

Idag är det exakt ett år sen YES-event 2012 startade. Sååå himla bra vecka, saknar alla människor och den härliga stämningen. Om jag fick chansen att vara med en tredje gång skulle jag inte banga, det är verkligen en supermöjlighet och man ångrar sig inte. Saknar Belgien lite oxå, så det kommer alltid finnas med mig. En av de bästa saker jag gjort.


klagar på bussen som alla andra uppsalabor


viktig_tjej_94

Vaknade när jag ville jag åkte till skolan för mentorssamtal ensam, det gick faktiskt jättebra! Man kunde vara mer ärlig när ingen förälder var med. Fast naturkunskapen går så dåligt som det bara kan gå. Efter samtalet kollade jag lite på dansarna som övade till julshowen och sen träffade jag Matilda i bibblan. Vi åkte ner på stan och tog en snabb fika innan jag och Yvonne skulle på utvärderingsmöte med Grand. Det gick oxå skitbra, dom var nöjda och vi är nöjda! Följde med Yvonne till bussen och snackade lite skit innan jag åkte hem. Precis som min dag har varit vill jag ha det när jag blir stor. Kanske ska bli festfixare som vi pratade om i fredags trots allt! Slänger upp en bild från Fridas instagram där jag ser fett viktig ut. Alltså så som jag ser ut varje dag. Nu ska jag springa och duka innan storebror gör det, hörs senare kompisar!
 

isen är ännu bakåt

Tog världens längsta sovmorgon och skippade tre lektioner idag. Kom lite sent till religionen där vi började med etik och moral. Aldrig förr har otrohet varit så kul. Jag gillar att säkert mer än halva klassen tyckte att man inte skulle berätta om man varit otrogen. Dum klass! Fast dom är bäst ändå. Efter skolan fixade jag vuxengrejer på banken sen satte jag och Amanda oss på Burger king för att prata om helgen. Denna helg krävdes mer än att prata vid korsningen där vi skiljs åt. Fast jag glömde berätta en sak så snart ska jag ladda mobilen och slå in Amandas nummer. Det var min måndag det!
 

liten festresumé

Saker jag kommer ihåg från i lördags som jag skäms lite över: Dansade till en Jennifer Lopez låt och sjöng högt för dom som satt i soffan och enligt videon som Jasmine har verkar alla vara fett obekväma, haha! När Bea skulle hem gick vi med henne till macken och jag tror det enda jag pratade om var mina skor och A-brunnar. Jag hjälpte inte någon som spydde. Jag var jätteupprörd över att det var spillt vin på ett bord som blev missfärgat och trodde jag skulle få betala typ 10000 kronor men tydligen var bordet så fult. Gick runt med kepsen bak och fram. Sa till jättemånga att jag gråtit tidigare under dagen. Sa även att mina plastmuggar var dyra och därför skulle folk vara rädda om dom. Min vägbeskrivning sög så folk gick fel och klagade på det som tydligen inte ar en rondell, men sen hittade dom iallafall.

Saker jag kommer ihåg från i lördags och är stolt över: Inget, Hahaha, skoja. Jag umgicks med de flesta och var inte på samma ställe hela tiden. Trots att jag inte var nyktrast där tycker jag att jag var ansvarstagande och lugn. Min bål var så jävla bra, även om Amanda blandade den tänker jag ta på mig äran, haha. Det blev ett par jelloshots även om vi inte hade frys. Efter dom hade spillt på bordet torkade jag upp det med en svamp och kramade ur det i en mugg, sen hällde jag i någon öl med en snusprilla i och bad Jim dricka det, även om jag bad om ursäkt flera gånger efter han hade druckit kommer jag aldrig någonsin ångra det, haha! Trots att jag inte mådde så bra dagen efter tog jag inte ut det på dom andra. Min spellista, den var så jävla bra trots att alla klagade. Att jag gick med skorna på mig hela kvällen.

stress, kul, städa = helgen med mina ord

Igår körde vi fördomsleken. Det var så mycket roligare att känna fler folk och inte bara få tråkiga påståenden. Folk pekade på mig på "den som är mest givmild", massor av hjärtan till alla er ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥. Sen var det något det blev lite oavgjort på men jag kommer inte ihåg! Nu ska jag sova upp mina timmar som gått förlorade i helgen. Skulle gjort det tidigare idag men det är så roligt att sitta vid datorn när man gjort något roligt. Vet inte vart jag vill komma med detta men slänger upp en bild Frida tog igår! Vet inte ännu om den är helt okej söt eller grotesk, återkommer om det! Ska även visa alla mina presenter snart någon gång, fick så himla fina saker igår!! Vill bara pussa på er alla!
 

fridas födelsedagsfekke

När jag skriver detta är klockan halv sex på morgonen. I bakgrunden hörs snarkande och en mobil med musik på. Jag tror att alla sover vilket jag också kan, men mina val är att sova bredvid en som snarkar, vilket jag inte klarar av, golvet eller bordet. Så jag är vaken och väntar på att städa. Kvällen har varit kalasbra men det är synd att så många åkte så tidigt. Jonas, Malin, Jennifer, Gabriella, John, Jim, Eric och Bergman är kvar nu. Hoppas verkligen innerligt att dom hjälper till imorn för jag var så himla stressad över detta och är inte ens säker på att alla hade roligt. Jag hade iallafall sjukt kul och vill tacka alla som kom. Frida, Beatrice, Amanda, Yvonne, Tina, Sofia, Dennis, Joakim, Patrik, Fredrik, Christoffer, Jasmine, Matilda, Madde, Evelina, Jossan, Emil, Lotta, Minna, Jenny och alla dom som sover kvar. Tack för att ni gjorde kvällen så bra som den blev! Klockan är antagligen på eftermiddagen när jag publicerar detta men jag har inget internet.

Några ord från nutids-Frida. Jag somnade tillslut på en stol men vaknade bara någon timme senare. Medan de andra läste Alfons-och Barbarböcker städade jag. Några timmar senare var jag helt ensam och det är fortfarande saker kvar där men jag var så himla trött och hungrig så jag fixar det sen. Det enda minuset (förutom att så många åkte tidigt) är att två av mina drickor blev uppdruckna av någon annan och det kan hända att det var en av dom flaskorna som låg sönderslagen på toaletten sen. Lägger upp lite bilder för att göra inlägget gladare. Tack för att ni gjorde min fest bäst!



jajaja skitsamma

Hej jag är skitstressad, arg, ledsen och allt förutom glad. Ska packa ihop saker och bege mig till lokalen och vara ensam ett tag så jag slipper tänka. Tjoho ikväll är det fest! Klänningen jag ville ha är slut och jag kan ingenting. 

välgörenhetskonsert

Gårdagen var verkligen över förväntan! Efter skolan skyndade vi med att hämta grejer och ta dom till Grand och så. Klockan tre gick vi till Sveriges radio och gjorde ett besök! Tänkte inte på att det var live men folk sa att det var bra, bortsett från att han glömde stänga av micken så man hörde i bakgrunden när vi tackade honom. Efter det var det gansla lungt och vi väntade mest på insläppet. Det kom över 100 människor, vårat personal var jätteduktiga, banden var skitbra och alla var så himla trevliga! Jag fick nöjet att presentera de flesta banden och trots att jag lät så töntig var det väldigt roligt. Klockan elva var det slut och städat. Jag och Yvonne gick hem till hennes band och egentligen skulle jag möta upp dom andra men min mobil dog så jag stannade där och sen tog jag en cider med Jasmine, Tine och Matilda på Williams. Där träffade jag blandannat min kusin! Vi stannade dock inte länge och istället åt vi på McDonalds. Vet inte alls vad jag höll på med.. Min pommes flög ner på golvet, jag pratade om helt osammanhängande saker, sa åt en kille på toan att gå hem när han pratade om Etage, gick tillbaka för att hälsa på några från skolan jag inte ens känner och säkert något mer. När jag kom hem somnade jag på en gång och jag har aldrig sovit så gott. Tack alla som gjorde kvällen möjlig!
 

vårat projektarbete

Snart kommer Yvonne och hämtar mig. Vi ska lämna instrument och fika på Grand för imorn ska vi använda dom. Det känns så sjukt att det verkligen är imorn. Alla som bor i Uppsala, kom till Grand klockan sju och kolla på bra band, ät gott fika, träffa trevliga människor eller bara skänk lite pengar till välgörenhet. HÄR är evenemanget där ni kan tacka ja eller nej och få mer information. Be there eller be square! Vilket ni kommer bli av allt fredagsmys framför TV:n!
 

something that matters

Efter sånglektionen imorse gick jag till skolsyster i hopp om att slippa läxförhöret på naturkunskapen. Men min fot behöver inte amputeras bort så jag kom på lektionen ändå. Under lunchen kom Joszan och hälsade på! Väldigt trevligt med lite besök på skolan. Hon stannade dock inte på religionen där vi fick reda på våra prov. Låg typ mellan G+ och VG- på provet men fick VG på hela islammomentet, woho! Efter skolan fixade jag, Yvonne och Rita lite skaer inför imorn. IMORN. Herregud vad nervös jag inte är än men kommer att bli. Snart ska jag hämta Franny och gå ut lite med henne. 
 

You're in ruins

Den enda lektionen jag har jobbat på idag är min halvtimmes gitarrlektion. På svenskan pratade jag, Yvonne och våran assistens Tina lite oseriöst om projektarbetet och på filosofin var det serious business. När vi slutat fixade jag lite affischer och sen åkte jag, Amanda och Jasmine till Taco bar. Köpte min första lagliga cider, hihi! Sen var det öppet hus på skolan. Trivdes himla bra vid sambordet. Kanske för att jag kände mig smart eller för att jag fick kolla på alla som gick förbi. Tog iallafall en paus sen och följde med Yvonne och Tina till fordon-och byggsalarna. Är så himla trött nu men det var ett riktigt roligt öppet hus! Ko på att jag har något slags naturkunskapsprov imorn och kan noll+noll. woops!
 

födelsedagsfrukost

Nu är det dags för mig att för första gången sova som myndig! Satt och tänkte på allt det mindre roliga som hänt idag (det värsta var att jag inte ätit tårta, kom på det nyss, haha!) men sen insåg jag att jag inte är slutfirad, woopwoop. Imorn är det öppet hus så jag kommer hem sent. Ville baa visa hur fint det var framdukat imorse när jag vaknade, hihi! 
 

födelsedags outfit #75

Tröja - Vero moda. Skjorta, byxor - Vila. Skor - Skopunkten.


hipp hipp hurra

Ååh vad jag älskar facebookgrattisar, har fått över 100 nu tror jag. Det blir bara mer och mer för varje år! Det bästa är när folk skriver mitt namn efter gratulationen, blir så glad när folk vet vad jag heter! Har ju fått en del presenter idag oxå, kanske visar bild någon annan gång. Får ju lite mera på lördag, hihi! Blev iallafall superglad över en tavla jag fick av Amanda, sååå fin!! Den ska jag hänga upp så alla kan se den! Fast vart är ett mysterium som återstår att se.
 

idag fyller frida år

Satte på mig min nya fina tröja och begav mig till skolan. Där var det brandövning men när vi kom in igen var hela klassen gulliga och grattade mig. Lärarna var dock inte lika roliga, båda lärarna jag haft idag har sagt åt mig flera gånger och när min ursäkt var att jag fyllde år sa dom inte ens grattis. Efter skolan fixade jag och Yvonne lite projektarbetssaker och åkte till olika skolor för att sätta upp affischer. Till middag blev det nachochips och öl på Pipes of Scotland. Ingen blv mätt så vi åt på MAX istället, haha. Sen kollade jag lite på lokalen där det är party på lördag! Nu är jag officiellt vuxen!
 
 

There can be miracles

Oj jag har visst en blogg! Det var varit en lite hektisk dag, slutade tio minuter tidigare på ensemblen så jag åt lucnh med dansarna. Jag började tio i ett. Via började köa ungefär tjugo i, vid kvart i var vi framme och när klockan var 12.49 satte jag mig ner och åt. Tre minuter senare var jag klar och två minuter efter det satt jag i klassrummet, Ganska bra ändå! Sen hade jag håltimme ensam så jag gick ner på stan och kollade runt tills jag var tvungen att skynda migg till bussen för att lära mig om hinduism. Efter skolan tog jag en till tur på stan och om det inte vore för att mina fina klasskompisar pratat om det så mycket idag skulle jag knappt veta att jag fyller år imorn. Men idag fyller Sofia 18 år, grattis igen!!
 
Jag och Sofia i Italien! Lånade bilden av Amanda, tycker den är lite fin hihi.

gårdagens outfit #74

Tröja - Cubus. Leggings - Lindex. Armband - Ingen aning, men det är ganska sammalt sateeehh..

en bild från leos

Nu är det dags att sova. Mamma kom hem kort efter mig så hon har berättat om sin resa och visat vad hon köpt! Just nu kollar jag på The walking dead för att det sltade så himla spännande förra gången, men idag var det inte lika tilltalande. Fast jag är skiträdd att gubben ska äta upp alla. Jaja, nu ska jag somsagt sova. Hoppas ni alla haft en trevlig helg!
 

Lost and insecure

Det blev bara jag och Jasmine tillslut, men satan så kul det var! Vi hoppade runt och klättrade och åkte och massvis med annat! Där vi åkte ner med nån däck/badrings grej ville ungarna före att vi skulle åka tillsammans när dom satt där nere så vi studsade i dom. Första gången gick det helt okej men andra gången puttade deras pappa på så vi snurrade runt och flög över dom. Slog armbågen i en pojkes huvud men dom bara skrattade, haha! Sen sa en liten tjej att jag var fin, hihi. Åååh varför är jag inte sju år. Innan det stängde köpte vi godis och slush, det var gott tills vi väntade på bussen i en halvtimme i kylan då vi hellre ville ha varm choklad. Men nu har jag äntligen varit på ett lekland iallafall, så värt det!
 

15·9 = 135

Grattis världens bästa Fia på 15-års dagen!! Hon fick konstiga godisar precis som förra året som hon blir typ full av. Senare idag kommer även mamma hem men jag kanske inte är hemma då, ska nämligen till Leos Lekland! Eller ja, jag hoppas. Först skulle bara Yvonne och jag dit men sen ville Jasmine och Amanda oxå följa med, så jag och Yvonne skulle mötas upp klockan tre och dom klockan fem och så skulle vi alla leka men Yvonne orkade inte och jag får inte tag på dom andra men jag hoppas innerligt att dom inte bangar för jag är superredo och taggad. Dessutom kommer vi inte in dit utan ett barn och jag är barn i några dagar till. När jag ändå pladdrar kan jag säga grattis pappa på farsdag!
 

kolla efter röda blinkande prickar

Är nyligen hemkommen från den tredje promenaden idag. Har nämligen haft Frani här sen klockan fyra ungefär och det är några timmar kvar. Hon har ett blinkande halsband på sig så jag tänkte göra en häftig video när hon gör tricks i mörkret. Den blev inte så häftig. Men slutet är lite rolig. Om man tycker tråkiga saker är roliga. Det vet jag att ni gör.
  

And let’s get walking

Kollade på MTV med pappa imorse och såg då även alla musikvideos jag missar utan musikkanaler. Har bara hört Christina Aguileras nya låt lite på Spotifyreklam men den är ju himla bra och videos är ännu bättre, Blev så himla inspirerad, älskar sånt! Förstår inte hur hon kan vara supernsygg hur hon är ser ut. Önskar att jag oxå kunde det. 
 

gårdagens outfit #73

 
Tröja - Gina tricot. 
Linne - Marknad.
Shorts - Carlings.
Skor - Fått av Tove.

It's fun to lose

Åkte somsagt till farmor och farfar direkt efter skolan. Det var verkligen jättetevligt där. Vi åt tårta, pratade, jag lärde farmor hur min kamera fungerar och när pappa kom åt vi mat. Lite senare bestämde vi att jag skulle sova hos pappa istället så vi kunde åka till Östhammar på morgonen sen. Så på kvällen hade vi fredagsmys med pepsi, chips och film. Det var lite halvsvårt att sova eftersom pappa snarkar och det är bland det värsta jag vet, så mitt i natten tog jag fram mina hörlurar och lyssnade på P3 tills jag vaknade. Det var meningen att jag skulle köpa skor på Prisstop men hittade lite andra saker och när jag sen kom tillbaka till Uppsala gick jag in på skopunkten och kirrade två par för 299 kronor. 
 

getting down on friday

Har precis sagt faväl till mamma som åker till Tyskland under helgen. Det kommer antagligen bli lite tomt här men jag har fullspäckad helg så jag kommer väl ha annat att tänka på. Efter skolan åker jag till Gräsö, kommer förmodligen hem imorn så jag kommer inte blogga mer idag tror jag. Ni får en bild från när jag och mamma skulle till Berlin i somras.
 

don't ever close us in

Min morgon var sämst men trots det blev dagen bra! Boken med noterna till låten jag sjunger hade bara halva låten så vi fick skriva up texten och jag insåg hur svårt det är att sjunga utan noter, haha. Efter lunch hade vi religionsprov vilket gick helt okej, älskar när man bara kan babbla på om egna åsikter som inte makes sense. Efter skolan åkte jag, Malin, Amanda och Yvonne med david till fyrishov där det var Gymnasiemässa! Berättade för 97:orna om hur bra Boland är och det var oväntat många som ville gå samhäll, vi var tvungna att fylla på samlapparna! Jag och Amanda tog en liten paus ett tag. Kirrade en tygpåse från Lundellska och plockade godis från alla andra skolor som jag la i påsen och gav det till lärarna och eleverna. Gjorde samma sak en gång till lite senare med Yvonne men då såg några skolor lite arga ut, haha! That's how we do it on Boland. Men vi erbjöd faktiskt pennor, nyckelknippor och lipsyl som gick åt som smör typ.
 

bara pladdrar lite

Åååh så jobbigt att alla serier är så efter. Speciellt Glee som jag faktiskt följer på tv. Nästa avsnitt av New girl kommer ut nästa vecka, visste det egentligen, haha. Men det är ju Twilight på kanal5 och efterosm jag kollade på den första igår blir det New moon nu. Så ni kan ju låtsas att jag skrev moon istället för girl tidigare idag. Borde väl plugga idag men jag känner faktiskt att jag är ganska bra på islam! Kom på nu att jag ska kunna en sång till imorn utantill. BRA FRIDA. 

dagens outfit #72

Keps - Junkyard. Tröja - Denises. Shorts - New yorker.

coolast här i stan

Har varit riktigt duktig på alla lektioner idag! Spelade Every breath you take mer eller mindre (mer) felfritt och började på min nya låt som är skoj! På svenskan kom jag försent men räckte upp handen flera gånger och på filosofin var jag aktiv till och från. Tappade typ fokus när vi kollade på någon film. Sen gjorde jag mig beredd för håltimme. Köpte en toast och när jag var mätt gick jag upp i biblioteket för att plugga och där fick jag sällskap av Simon. Lite senare kom Mattias och David dit oxå. Klockan tre ringde Amanda och ville ha kebab, cirka tjugo långa minuter senare fick jag med mig grabbarna helt frivilligt. Köpte inte alls mat till dom oxå för att ha sällskap. Så vi spatserade till kebabkiosken och väntade där. Råkade göra så att dom kom lite sent men eftersom deras lärare kallade mig uteliggare när jag åt toast var det okej. Klockan fyra var det dags för manusläsning. Har inte fått någon roll men läste någon replik ändå eftersom ingen hade vissa roller. tror det blir askalas iallafall! Som avslut på denna dag ska jag kolla på senaste New girl, tjoho!
 

dagens outfit #71

 

I'm still an animal

Tina är i Finland och Amanda var sjuk så idag var det jag och Yvonne mot världen! På naturkunskapen luktade vi på alkoholer. Dom luktade blandannat aceton, vodka, äckligt, sjukhus och lite annat! På slutet luktade dom ingenting, vet inte om det var för att den helt enkelt inte gjorde det eller för att min näsa blev förstörd. Under min ensamma rast var jag fett produktiv. Jag gick på toa, hämta grjeer i skåpet och sen läste jag nya Word och kollade i skolkatalogen med en kitkat i väntan på musikteorin. Efter skolan hade jag och Yvonne möte så vi tog en lantisbuss ner på stan och var jättetidigare på mötet så när vi var klara hann vi med några våfflor! Nu väntar jag på att musikalrollerna ska sättas. 
 

grannkatten

Världens sötaste katt kom till vårat trapphus och gosade. Den var så himla nyfiken på kameran och satte sig i mitt knä, sååå söt. Sen jamade den lite åt Fia som öppnade dörren för att kolla vem det var men hon bara fräste till svar. Tror att den fortfarande sitter där men jag vågar inte kolla, kommer aldrig komma därifrån då. Jag döör så söt den var. Mjaou.
 

dagens outfit #70

Kofta - Begagnad. Shorts - Bikbok. Armband - Bijou Brigitte. Örhänge - Gammalt halsband.

Whisper words of wisdom

Har haft någon slags halvbra dag idag, Allt vägde upp för varandra kan man säga (kan man det?). Det regnade men jag var nöjd med min sminkning jag gjorde utan spegel. Jag hade ingen penna, men dom hade målat om i en korridor. Denise var inte i skolan, men Yvonne kom senare och var rolig. Jag glömde min hörlurar, men vi lyssnade på Beatles på musikteorin. Vårat projektarbete gick bakåt, men vi betygsatte killar på religionen. Jag väntade på Amanda två gånger på morgonen utan att hon dök upp, men efter skolan hade vi massvis med tid att prata trots mörkret och kylan. 
 
Jag har ingen bild från idag, men ni får några vidsomord jag kom på under psykologin. 
 

mirakel kit

Mamma har varit typ besatt av min myrraolja så idag kom hon hem med ett helt kit av nagelprylar! Jag satte mig på golvet i badrummet och började en liten behandling. Håller tummarna att det ska visas ett resultat om några veckor. Orkar inte berätta hur man gör eftersom det kommer en beskrivning med och om man är intresserad av det kan man ju läsa själv. Men det var faktiskt riktigt skönt för naglarna och jag tog en före-bild som ni kanske får se bredvid en efter-bild om några veckor. Brukar inte hålla vad jag lovar på bloggen men om någon påminner mig så kanske jag gör det!
 

skulle inte tacka nej

Fyller ju år snart och har så svårt att veta vad jag vill ha. Men här får ni den ytligaste önskelistan av alla ytliga önskelistor. Vill väl helst ha någon av dom unga men manliga män skadar inte. Kanske slänger upp en till lista med fler sexiga (sökte faktiskt på deras namn med sexy efter för att hitta de flesta bilderna) killar senare om ni vill!


Louis Tomlinson, Josh Henderson, Jack Harries, Joseph Gordon-Levitt, Justin Bieber, Paul Rudd.

dom vill ha mitt godis

Planerna ändrades idag. Skulle först hem till Matilda men sen bangade så många så hon ringde och sa att jag inte behövde komma eftersom det skulle vara så många äldre och jag knappt kände några. Så jag tänkte att jag kunde åka till Frida men det blev inget där heller. Istället sitter jag med en godispåse och väntar på något bra på tv. Bra lördag! Grannarna har förresten halloweenparty idag. Jag är inte bjuden. Tänker fan inte bjuda dom heller då! Snorungar.
 

inte ledsen längre

1. Någon redigerade en bild på Justin Bieber och sa att han hade cancer så många av hans fans rakade av sig håret.
2. Liam har rakat sig. 
 
One%20Direction%20-%20Live%20while%20we're%20young

dagens outfit #69

Har haft värsta humörsvägningarna idag. Men jag kände ändå att jag skulle klä på mig och typ hylla One direction eller nåt. Har faktiskt mått helt okej idag men när jag såg att biljetterna insåg jag att det inte finns mirakel. Jag tänkte hela dagen att det var självklart att jag skulle få gå på deras konsert och att allt skulle fixa sig men nu är det verkligen över. Detta hade jag på mig idag iallafall: Kofta - Cubus. Linne - Gina tricot. Byxor - Vila. Väska - Mamma har sytt.
 

i'm a screwed up mess

Låg i sängen jättelänge imorse och funderade påom jag skulle försöka få biljetter eller inte. Läste lite tweets och sen bestämde jag mig för att om jag kommer in ska jag ha en. När jag ändå satt vid banken betalade jag mina skulder till storebror. Det resulterade att jag hade 372 kronor kvar på kortet. 8 kronor för lite för att ha råd med den billigaste biljetten. Trots det fortsatte jag hoppas och jag har varit inne på sidan hela morgonen, köade bara i någta sekunder, men det går fortfarande inte att beställa ocg jag vågar inte uppdatera sidan trots att jag inte ens har råd. Jävla skit.
 

vårat projektarbete

Jag och Yvonne gjorde somsagt ett evenemang till vårat projektarbete på facebook idag. Pengarna kommer gå till Amos och Carina Makajulas bygge av barnhem och sjukhus i Tanzania. Om ni bor i Uppsala eller har vägarna förbi bör ni komma! Det kommer bli kalaskul och asbra musik kommer spelas. Klicka på bilden för att komma till evenemanget.
 

catwomanmask

Körde sistaminuten shopping igår till min outfit. Planerade att köpa en ögonmask och kattöron men jag såg ut som en tvättbjörn då. När Amanda stod i kassan på H&M hittade jag denna. Helt perfekt var den, endast 69 kronor. Det enda problemet var att jag såg ut som en gnagare, men jag köpte den ändå och när jag kom hem till Amanda ville jag vara lika kreativ som henne så jag tog fram saxen och började klippa! Om man kollar nära är det ganska fult men jag blev faktiskt riktigt nöjd! Dom flesta trodde att jag var en vanlig katt men efter ett par ledtrådar fattade dom tillslut.
 

plugg på höstlovet

Satt på Storken med Yvonne i tre timmar och planerade projektarbete! Vi fixade ett evenemang och uppdaterade facebook hundra gånger på både datorn och mobilerna för att se om någon mer tackat ja, haha! Hittils är det 22 av typ 624. Nu ska jag kolla på South park och vila upp mig, vet inte riktigt hur mycket min kropp gillade att gå upp halv sju.
 

kvällen från soffan

Precis som i lördags var jag bäst på instagram! Uppdaterade Amandas hela kvällen lång (inte riktigt). Hade däremot lite konkurrens och tog inte lika många bilder som med Jasmines, men jag hamnade istället på några. Jag fick uppdatera Christophers oxå, han sa att jag var den bästa instagrammaren någonsin! Känner verkligen att det är det jag lever för. Dom bilderna utan ram är det jag som står för, vet inte varför jag alltid tar bort ramen men det blir bara så. 
 

catwoman och superwoman

Jag känner att jag varit många olika karaktärer idag. Dels fick jag rädda dörrar från att gömma sig. Jag har även varit fnittrig med tjejerna och lagom cool med mina 17-åriga mansvänner. Ibland var jag även lite superhjältig med Amanda. Det blev en superbra fest men sen drog folket antingen till krogen eller Knivsta och eftersom jag varken är 18 eller grabb åkte jag hem. Det ska bli så himla skönt att komma ur dessa kläder, får dock inte sova hur länge jag vill för imorn har jag bokat möte med Yvonne klockan nio på McDonalds. Jag undrar lite vad jag tänkte när jag gick med på det, buhu.
 

RSS 2.0