stress

Jag orkar inte med skolan och vill inte börja gymnasiet. Men det är chill, jag ska rymma med nån snubbe efter att jag har fått målsmans underskrift på att jag får gifta mig med honom. Först måste jag såklart hitta dendär snubben, och det lär ju ta ett tag.


hehe

Nästan varje söndag får jag flashbacks och tröstäter. Precis som idag alltså, kollade på klipp på youtube och bilder från Belgien samtidigt som jag åt vindruvor och chips. Självklart ser jag ut som en lodisfjortis oxå, hehe.


We could be the same

Det var typ bara Israel och Ryssland som var dåliga i år. Resten var bra, även om Serbien var en aning bättre än dom andra. Uppenbarligen var ju Tyskland oxå det, hon fick ju faktist pussar av Alexander Rybak, det är inte alla som får det liksom.


opa!

Det blev inget Bea idag. Istället har jag varit ute och handlat lite, snart ska jag och mamma kolla på Melodifestivalen. Fett ovärt eftersom Sverige inte är med, men det är chill. Fast jag ska nog inte lyssna på Greklands bidrag, börjar tröttna lite på att höra det.


hej.

Jag hade en Johan Palm dröm inatt, det var väldigt mysigt. Han var på stora torget och skejtade, fast han slutade när jag och Denise kom fram och pratade med honom. Tyvärr drömde jag en läskig dröm efter det, hehe. Nu ska jag försöka plugga så jag kanske får åka till Bea senare.


fredag

Andra och sista kulturdagen idag, jag gick mest och lodade runt. På eftermiddagen fikade vi lite och jag vann en badboll, sen åkte jag hem till Bea. Vi fixade oss och åkte sen in till ITG. Det var mest killar där, hehehe. Jag spelade CS för första gången, det var nog min grej, när jag drog gick det dåligt för mitt lag. Bea träffade nya nördkamrater som vi sedan spelade pingis med, en av dom var taskig och körde ut mig hela tiden. När vi var inne i stan igen såg jag både skejtare, bmxare och parkourare (det heter så nu, hehe.)


Btw, jag och Bea ska sommarjobba tillsammans i sommar! AWESOME.

morsning

Min säng var lite stökig så jag sov på madrassen som låg på golvet sen Bea var här. Egentligen är den till en soffa, och därför väldigt smal. Men folk borde inte klaga, jag sov skönt. Snart ska jag iväg till skolan, vi har kulturdag igen.


uppsala är awesome

Igår åkte jag hem till Bea och sov där eftersom det var kulturdag i skolan idag, Först var vi i Stavby och kollade på bio, sen åkte vi tillbaka till skolan och gjorde olika saker. Jag och Bea målade en stol, den är fin. Lite senare var det party, med korv. Men jag ville inte ha korv så jag bjöd över Denise så det skulle bli ett riktigt party. När vi partat klart åkte jag och Denise in till stan och spanade in skejtare.


"stöd baren i sudan"

Jag och Bea var sjukt smarta och sålde en cupcake för 20 kronor och två för 50. Det tog ett tag innan vi fattade felet.  Efter ett tag kom Denise och vi stalkade folk med en insamlingsbössa. Det var tre snygga skejtare som vi förföljde tills dom gick in på Gina. Medan vi varit borta hade tydligen snygga skejtare fått gratis cupcakes av oss, det var dumt. Dom kunde faktist fått två gratis flickvänner. När vi gick iväg igen träffade vi Adam, det var mycket trevligt!  Det kom även söta småpojkar som påstod att vi hade spik i muggarna, Bea och Sara tyckte inte om dom av någon konstig anledning. 





brb typ

Igår kom Bea hem till mig och vi bakade lite cupcakes som vi ska sälja idag. Pengarna går till Sudan så bäst för er att ni köper. Efteråt ska jag nig hem till Bea, najsnajs.



a

back from lefkas

Jag kom till Sverige nångång inatt så jag har knappt sovit något.  Jag såg lite skejtare på tv och två skejtare i verkligheten. En av dom råkade dock vara svensk, och det insåg jag efter att jag gått runt och sagt att han var en snygg skejtare till min familj. Mycket trevlig resa om jag får säga det själv. Dock fick jag höra att jag missat nån skejtsak på stan, så nu ska jag ta livet av mig lite. Lägger upp lite random bilder på mig därifrån. Enjoy.







hejdå sverige

Anledningen till att jag inte bloggade igår var för att jag var för upptagen med att göra precis ingenting. Idag har jag oxå varit upptagen, först var jag i skolan, sen gick jag på stan med Denise och snart tänkte jag åka till Grekland eller nåt. Föresten så firar Bea och Thomas ett halvår idag, grattis till dom!

 


hothot

Nu är jag hemma från Denise, det är sjukt varmt idag och jag var smart som hade vinterjacka. Jag och mamma var nere och köpte pizza nyss, det var faktist snygga människor där nere. FYRA STYCKEN?! Inte ofta sånt händer här borta när jag är ute.


volvo v70

Idag var det partyparty hos Denise. Hon och Pontus firades lite med tårta och korv. Jag och Denise var ute med hennes kamerastativ och lekte, hehe. Nu har vi bloggat i flera timmar, det går inte så fort frammåt i den här bondhålan. Denise fixat med hennes fina presenter och jag är kissnödig, intressant somfan. Btw så har vi besök från Norrland, eehhhh?


godmorgon typ

 

Ska åka till Denise snart tror jag, det ska bli trevligt. Kommer hem imorn tror jag. Ehh.. Kolla på videon medan jag är borta, den är fin.


"ere party?"

Idag cyklade jag och mamma till Gränby och handlade lite, jag köpte en bikini och present till Denise. Btw så fyller jag 15,5 år idag, och eftersom bara sju stycken sa grattis till mig för ett halvår sen tyckte jag att folk skulle säga grattis idag, men det var bara Bea och Denise som älskade mig tillräckligt mycket.

Högst upp på Denises önskelista?

13 maj

Grattis på sextonårsdagen Denise!
Edit: HAHA, sjutton menade jag.

let's get crazy

Jag och Bea var fett häftiga som spelade king med småpojkar idag, en väldigt liten kille körde ut mig hela tiden.. Fast han bröt mot reglerna. Det var en spindel som hängde framför oss på engelskan men folk var för korkade för att se den. Innan NO:n blev vi instängda på toan med Rasmus, det var lite läskigt. Efter skolan åkte jag hem till Bea och kollade på Hannah Montana: The Movie med henne och Ronja, den var väldans bra.


20

Grattis på födelsedagen systeeer!

äckelpäckel

Efter den trevliga skoldan hängde jag och Denise på Gränby. Vi hittade som vanligt tusen saker som våra pojkvänner ska köpa till oss. Snart borde vi kanske inse att det inte finns några killar som har så mycket pengar, hehe.. Denise var jättetaskig och puttade ner mig på marken flera gånger, inte okej asså. Dessutom flörtade hon med en massa småbarn, usch och fy!

VEM VARE?! VEM VARE SOM BAJSA?! VAD SKA JAG GÖRA MED MIN FUCKING BYXA?!

brauppdatering.se

"Är det Johan Palm?"
Måste nog vara världens osocialaste människa atm..

allt är som det ska

Idag har jag kollat igenom gamla blogginlägg, ätit mackor och undrat om Island faktist finns på riktigt. Ungefär som alla andra söndagar alltså. 


en midsommarnattsdröm

Virrade runt på GUC med Frida imorse, är ungefär lika osäker på vad jag ska gå, hehe. Sen åt vi på stan, småpojkar ville att jag skulle köpa ut cheeseburgare till dom men sen hittade dom en bättre langare. På kvällen var jag på teater med familjen. Efteråt såg vi Özz Nûjen utanför, om jag var lite tuffare skulle jag fråga om autograf, hehe.

Haha, antagligen får jag inte lägga upp bilden. Men dom får leva med det, hehe.

all right

Ehh.. After school I went to the city with Frida. Jag träffade dom jag var med igår, but Frida was mean to everyone today så vi dissade dom lite. Sen satte vi oss på BK och åt, it was nice. Kanske med tanke på att en av Uppsalas snyggaste människor oxå var där, hehe. We are kind of together now, kan vi låtsas iallafall.

Leon tyckte att jag skulle skriva på engelska så att han kunde läsa. Varsågod? Hehe



i lost the game

Dagen har varit väldigt chill, i skolan jobbade vi knappt och när jag skulle fylla på mitt busskort råkade jag träffa John och hans kompis. Dom skulle träffa en massa folk och tvingade mig att följa med. Vi gick till UKK och lekte fotleken. Det var trevligt. Sen körde vi sanning eller konka. Det blev väldigt mycket hångel för vissa, tillexempel John och hans kompis *blinkblink*. När den jag kände och den jag pratat med lite gått fick jag nästan bara konka. Det betydde blandannat poledance och catwalk för min del.


"It's your decision!"

Jag har skrattat ovanligt mycket idag tror jag, men det är nice. På rasterna har jag spelar king, dansat till manboy och råkat kolla lite på skejtare. Efter skolan åkte jag hem till Bea, vi råkade skriva hur man gör ett glas oboy och vad det innehåller på finska till en finne. Jag tror han blev glad över att få veta det, nu kan han göra oboy hela dagarna.

the wich you want

Här kör vi variation på bilder, hehe.

mums marabou

Idag har jag varit glad, vilket jag verkligen inte är annars hehe. Efter skolan åkte jag med Bea till stan, vi satt med några småpojkar på MAX medan hon tvingade mig att äta. När hon och småpojkarna åkt hem gick jag till Denise och hennes familj. Hon tyckte oxå att jag skulle äta en massa, det var lite taskigt tycker jag. Dom vill väl att jag ska bli tjockare så dom kan ta alla skejtare jag vill ha. Smarta kompisar jag har.
Innan jag åkte till skolan och när jag kom hem, haha.

hejsan

I've been to the dentist a thousand times, so I know the drill..



hej sara!

På svenskan pratade vi om killar, det var trevligt. Jag råkade dock förnedra Johan Palm, inte bra asså.. På franskan kollade vi på C'est á toi filmerna. Dom andra kom på att jag hade tyckt någons kusin var snygg satt vi hade spolat tillbaka flera gånger i sjuan typ. När vi hittade honom insåg jag varför jag ville att dom skulle spola tillbaka. Han var sjukt snygg, hehe. Efter skolan åkte jag till tandläkaren, sen gick jag runt i Årsta en timme.


dressed to kill

Var på Gränby med Bea idag. Det betyder att man måste prova klänningar, hehe. Eftersom vi inte gjorde mycket mer så finns det inte mycket mer att skiva om. Jag är ganska medveten om att jag ser ut som en gris när jag ler, och Bea är ganska medveten om att hennes rumpa är awesome. Så inget av det behöver ni påpeka.


23.27

Jag har nog skejtat på riktigt för första gången i mitt liv. Eller.. Om man jämför med hur jag "skejtade" innan så är jag typ världsmästare nu, hehehehehe.


rocketboiz

Denise dator ville inte ha mina bilder från valborg, satt jag lägger upp dom nu istället. Imorse när vi vaknade kollade vi på Rocket Power och X-games typ. Sen åkte vi till Gränby och hängde där, då var vi häftiga. 


RSS 2.0