dagens outfit #93

Skjorta - Holmlunds. Leggings - H&M. Bandeau - Bikbok. Skor - Wedins. Ring - Gina tricot. Väska - Grönalund.
 

punkterad lista

Gjorde en videoblogg men insåg att det var en dålig idé om jag nu vill att mina nya läsare ska stanna. Men det vill jag ju inte. Skiter i det och skiter i videobloggen, här får ni en liten lista på kul saker som hänt idag. Hoppas ni skrattar.
 
  • Läraren sa "åh jag tänkte att du skulle komma" på etiken när hon skulle stänga.
  • Hämtade ut alla treors scheman i biblioteket. Ni kan lita på att jag ska stalka er.
  • Varken jag eller läraren trodde att klassen gjort läxan. Typ alla hade det.
  • Såg en snygg kille med Yvonne, Sofia och Tina. Gick förbi tre gånger. 
  • Kollade på en intressant filmklipp om hjärnan på filosofin. 
  • Fick gå före i kön till bokförrådet för att Arne älskar mig. 
  • Åkte bil med mina mobbare och hade inte råd med riskakor. 
  • Var med på dansarnas avslappning och fick ett äpple. 
  • Hade musikal. Det är kul bara som det är helt enkelt. 
  • Träffade storebror på bussen. Han var hemma tio minuter. 

tina och yvonne idag

Sitter i bibblan med Tina och Yvonne. Dom snackade skit om mig när jag och Amanda pratade om hennes dag i Fyrishov och sen sa dom att jag inte får åka med deras bil sen och nu länkar dom min blogg all over facebook bara för att Matilda skulle läsa, hahhaha. Orkar inte. Sämsta kompisarna i världen. Skoja. Tur att jag har coola kompisar. Skoja igen.

fantastic friends

Drog på mig gammeltrasan och nya halsbandet innan jag gick till skolan. Lite senare kom Amanda i sin nya tröja och sitt likadana halsband. Man skulle kunna tro att vi planerade detta men icke! Superfeina var vi iallafall och jag ångrar lite att jag inte tog med kameran. Tur att iallafall en av oss har en tillräckligt bra mobil med instagram. Kolla hur fina liksom?!
 

något stort på gång

Tommy kom inte till gitarrlektionen så jag sprang därifrån ifall han skulle vilja ha lektion en kvart, hahaha. Efter en rolig naturkuinskapslektion (roligt när man pratar om kroppen och grejerna som bor på tungan) var det sång för min del. Fick en ny låt för att jag var så duktig! Sen hängde jag i dansen tills Tina lunchade med mig och sen fick jag reda på att det är något stort på gång i skolan! Rusade till musikteorin som var rolig den med och sen gymmade jag med Yvonne. Vi var tillochmed i killgymmet, whaaat. Klarade 40 kilo där och klarar 15 i tjejgymmet, tror dom har fuskmaskiner. Sen fixade jag och Amanda viktiga saker till det stora. Riktigt stort är det. Kolla nedan liksom, jättestort. Större än mig. Stort.
 

hur mår jag?

Vill ni veta en hemlighet? Jag har tappat bort mitt humörhalsband jag köpte på Gina tricot i slutet av förra året. Vet när jag hade det sist men inte vad jag gjorde sen. Eftersom jag inte hittade något till mig själv igår på stan råkade jag köpa en ny. Fast dom hade ringar, så jävla snygga! Dom var dessutom billigare och innan såg jag ju inte hur jag mådde. Köpte den med finast färg (typ grön/blå/turkos) trots att det inte ens var så jag mådde, hahaha. Nu är den typ orange, kanske betyder att jag är orolig över mitt halsband. Ville egentligen bara visa en bild jag såg nyss. Stämmer in så jävla bra på¨mig, jag tror på alla sånnahär saker. Gina hade även bokstavshalsband och jag läste på det jag trodde var F och såg hur mycket det stämde in på mig, sen såg jag att det var E. Nu ska jag läsa mitt horoskop, ha en bra dag allesammans!

dagens outfit #92

Skjorta - Cubus. Baseballtröja - Begagnad. Shorts - Bikbok.

busiga blusar

Okej, detta är livsviktigt att alla svarar på. Vilken är finast? Dom har en röst var och en är på rea och tar slut snart medan den andra är lite dyrare. Svara ärligt ja eller nej! Eller ja, svara vilken av dom som jag borde köpa.
 

i provhytten på bikbok

 
Tja broes and hoes. Snart är det min namnsdag och detta önskar jag mig. 259 och 359 kronor på Bikbok. Om ni hatar namnsdagar duger Alla hjärtans dag, slå in det med en ask choklad så är jag nöjd. Storlek M på Bikbok alltså, tack!

so what we get drunk

Måndagar är tråkiga men med världens bästa klasskompisar blir det kul! Det roligaste var när jag och Amanda skrev meddelanden till varandra i worddokument på religionen. Vi var förrsten bästa klassen idag, SP10A hade skrivit långt och stannade kvar sist i klassrummet medan SMSP var den dåliga klassen. Kära SMSP, om ni läser detta skojade jag. Dessutom var dom typ tre stycken och hade kommit lika långt som jag. Efter skolan gicm iallafall jag och Amanda på stan eftersom jag tvingade henne men trots det var det jag som köpte skitsaker och inte hon. Visar en bild från helgen.
 

gårdagens outfit #91

Räknas denna som dagens outfit? Nu gör det det! Linnet köpte jag till nyår på Vila men använde det aldrig. Det var inte meningen att man skulle se min bh men ojoj det gjorde man visst, köpte den på Lindex iallafall. Eftersom linnet var så kort och byxorna från Carlings kan åka ner när man sätter sig ner tog jag en lång kofta från Gina tricot så ingen otrevlig syn skulle visas. Halsbandet lånade jag av Sofia igen och cidern hittade jag på gatan. Den smakade först äckligt sen gott.
 

var ska vi sova inatt

Hade så sjukt kul igår! Fick agera både mamma, cancergivare, DJ och jobbig brud. Min kamera sköttes av de bästa kameramännen i världen så jag har alla möjliga bilder på datorn nu. Den roligaste bilden har nog Amanda på sin mobil, tog den när jag var mamma/jobbig brud. Här är ett urval av alla jättemånga bilder som togs Förresten, vad är grejen med att det alltid är en kille som redan däckat där man kommer till Jonas? Det är alltid någon jag aldrig träffat oxå. haha.
 

19:19

 
Halloj! Trodde inte jag skulle ha tid att blogga eftersom jag kvart över sex insåg att jag bara hade en timme på mig att bli klar innan jag skulle vara på stan men sen blev tiden förlängd och jag ska vara på stan åtta. Skyndade mig så mycket att jag blev klar och är nu rastlös. Det finns verkligen inget mer att fixa, haha. Ska på hemmafest som det kallas och det kommer bli kalas! Påtal om tidsoptimister till vänner får ni en bild på en lycklig Tina igår när vi äntligen var framme!

gårdagens outfit #90

Tröja - Gina tricot. Byxor - Carlings. Halsband - Lånat av Sofia. Väska - Fått av Denise. Skor - Ebay.

stressigt men skitbra

Vi var typ inga alls i skolan igår. Jag gjorde iallafall min svenskaredovisning om retoriskuppbyggnadsgrej, vi var tre stycken på klassrådet och tack vare mig fick vi sluta 50 minuter tidigare från etiken. Väntade kvar i skolan på Tina i 20 minuter dock. Vi hade sån jäkla tur med alla transportmedel igår förresten! Först sprang vi till tåget som höll på att stänga dörrarna. Framme i Stockholm väntade vi länge i tunnelbanan för att det var stopp vid Medis. När vi tillslut kom fram gick vi åt helt fel håll men de snälla vakterna hjälpte oss med allt (dom sa även till oss att gå på en betalningstoa som vi fick gå gratis på för att den andra var äcklig. Tydligen hängde drogisarna där med blod och sprutor). Så vi kom när första bandet höll på att spela. Efter att brudarna spelat gick ungefär 30 personer till någon karaokebar/kebabhak och hängde. Fick höra att jag var töntig som köpte cider medan alla andra hade öl eller pepsi. Men jag fick även beröm för att jag blivit så duktig! Efter en halvhalv pizza och två töntcider gick vi tillbaka för att kolla på vilka som vunnit. Dom läste upp från plats 11 och när dom sa "plats nummer två med 96 röster kommer Faceplant!!" kunde jag äntligen andas ut. Är ett himla stolt största fan och mamma! Vi tog oss sen till tågstationen igen och hann precis med sista pendeln till Märsta. Där bytte vi till Upptåget och jag fick halvspringa till min sista buss! Tack för en skitbra kväll, vi ses i Februari!
 

faceplantfredag

Ska bara kika in lite snabbt och skriva ett inlägg. Jag kommer antagligen inte blogga något mer idag eftersom jag direkt efter skolan åker till Stockholm med Tina för att kolla på Yvonne och bandet när dom spelar i Fryshuset. Kommer hem någon gång men ska försöka blogga imorn! Ha en fin helg allesammans, det kommer jag haa! Woop woop party party.
 

vad håret betyder

Hahahah älskar hur detta stämmer in. Frisyrer hon nämner som jag brukar ha: rakt, lockigt, en bulle, sidofläta, hög tofs/vanlig tofs, jättehög bulle, munk, lugg, den grejen hon säger efter lugg. Det var alla. Visserligen har jag i princip alla förutom lugg och rakt hemma när ingen ser. Speciellt konstiga bullknuttofsar och sidoflätor. Nuuu känner ni mig jättebra och vet vad jag tänker om jag har håret på ett annat sätt. Ska kanske variera mig så alla får se vem jag verkligen är. 
  

harlem

Innan jag hämtade Franni gick jag lite på stan. Hittade tröjorna som var slut online och provade dom. Den i mitten var faktiskt på rea och även om den var tre storlekar för stor provade jag den. Bestämde mig tillslut för att köpa den som var på rea även om jag gillade den orange/röda mest. När jag stod och hängde tillbaka den såg jag en annan färg i samma storlek som dom andra och på rea den med, fatta lyckan!! Provade den inte utan rusade till kassan. Tjoho!
 

my dreams ends with cat

Inatt drömde jag att jag var tillsammans med en kille på skolan men han skulle göra slut med mig (visste det eftersom jag typ drömde i dåtid och i ntiden var han tillsammans med sitt ex) så han och hans kompis körde runt överallt för att hitta mig. Första gången var jag hos Frida i hennes lägenhet som var sjukt snygg och han tog ut mig i trapphuset man sa bara åt mig att han skulle säga något och att jag skulle lyssna. Senare åkte jag med han och hans kompisar i en bil och vi skulle hem till Denise som bodde i någon studentlägenhet fast en liten pojke öppnade portdörren. Hade tagit med mig min bebis jag tydligen fått och visade henne och min jävla pojkvän hade fortfarande inte gjort slut med mig men jag både visste och ville att han skulle det. Snoozade i två timmar för att få reda på hur den slutade men när jag tillslut vaknade låg Fia i min säng och min första tanke var att hon var bebisen jag drömde om. Ber om ursäkt till alla jag berättat min dröm för idag, men den var så verklig, haha. Snabb skolresumé: naturkunskap, pannkakslunch, fnitter, religion, gymmet, olämplig utsikt, hem. Snart ska jag ner på stan igen och hämta Franni men vi ska åka buss hem.
 

björnar och bajs

Idag har jag tänkt på de stackars älgbebisarna som förlorar sina föräldrar när folk jagar och om björnar bajsar i idet. Fick svar på det andra genom twitter (världens bästa källa) och tydligen håller dom in bajset och bajsar ut allt på våren. Fick även reda på att björnbebisar är små som marsvin så om ett marsvin är ute på skogkrogen kanske den raggar upp björnen sen får dom stora marsvin och minibjörnar. Eller så kanske den tar hem den till sin bur och dom gifter sig och sen blir björnen alldeles för stor för buren. Skrev lite låttexter påtal om björnar oxå, är inte helt säker på att den om Noak är rätt men ungefär va? Rätta mig gärna om jag har fel. Och följ mig på twitter, är rolig ibland. Oftast. Kanske.
 

i'm a growing girl

Åkte tidigt till skolan för att första lektionen ha ett litet seminarie. Förra etiklektionen skulle vi besvara frågor och nu skulle vi säga vad vi kommit fram till typ. Det gick ganska bra trots att jag inte sa så mycket. Sen rullade dagen på som vanligt och efter filosofin hade jag min lilla håltimme. Yvonne och Tina var gullegrisar som stannade i skolan och väntade med mig. När det tillslut bara var jag och Tina kvar spenderade vi den sista halvtimmen men att kolla på fiskarna, hahah. Vi var inte så många på musikalen eftersom hälften var och dansade så jag fick vara inhoppare för Amber! Alla dom jag spelade mot (iallafall Link och hennes mamma) var inte heller där så man kan säga att vi var vårat egna lag. Hairspray.
 
Idag såg jag exakt ut som i oktober, om man bortser från de slitna hårtopparna och att jag har strumpbyxor nu.

i don't wanna run away

Efter mina två första lektioner som båda avbröts pågrundav att lärarna ska snacka skit hade jag sång. Har knappt tränat men fick jättemycket beröm, jaaa. Luchade med Tina och Denise sen och snackade lite snickelisnack innan musikteorin började. Efterår var jag och Yvonne och gymmade. Vi var inte lika på som förra gången men glömde stretcha så vi kommer säkert vara döda. Världens bästa låt råkade spelas på radio, vi klättrade bland maskiner och sjöng. Ett fint upptädande som Kina hade hört. Hoppas bara inte killarna i killgymmet oxå hörde. Här nedan håller jag i en fotboll.
 

dagens outfit #89

Kofta - Cubus. Halsduk - Fått av storebror. Väska - Gratispryl. Mobilväska - Marknad. Strumpor - Marknad.
 

Just enough dark to see

Hade ingen pskologi idag och Kioskvältarklubben spelade på skolan så vi hade typ ingen ensemble och gemu. Satt hela håltimmen och googlade bilder på One direction med Yvonne och efter religionen satt jag och Amanda och pratade om helgen innan det var dags för musikalrep. Här nedan kan ni se bilden jag letade efter under rasten. Äntligen en kille jag och Amanda delar åsikter om. Jävlar i helvetet vad snygg han blivit, han var inte ful förut men nu asså.. Så sjukt snygg.
 

bajsfacebook

Mitt nyårslöfte ska vara att jag inte ska bry mig så mycket om vad dom på facebook tycker om mig. Jag ska sluta planera mina profilbilder och sluta räkna likes när någon annan får mer än mig. Jag ska sluta tänka ett dygn innan jag gillar någon annans grejer och bara göra det istället. Jag ska sluta må dåligt över att någon inte lägger till mig som vän eller bjuder in mig till ett evenemang. Jag ska inte sluta kolla på folks profiler när jag är uttråkad för det är kul. Men allt annat är bara onödig energi som går åt att tänka på facebook. Fast hela helgen har jag varit så rolig med smileysar.
 

lustigkurre

Idag har varit en typisk söndag. Nästan. Lånade lite pormaskdödande kräm att ha på näsan efter jag duschade och skötte om håret jättebra! Hade först hårinpackning och sånt sen lite mer grejer som håret blev sååå glad tror jag. Några timmar senare var det dags för mig att tvätta, så snart ska jag hämta upp alla fräääsha kläder. Denna söndag skulle varit så mycket bättre om jag hade choklad men det har jag inte. Gjorde en överblick på min ekonomi förresten. Det ser inte bra ut. Skulle behöva tjäna cirka 200 kronor till nästa vecka, sååå.. Hör av er. Inget snusk bara. Kan typ klippa gräsmattor men eftersom det är snö på gräset kan ni lika gärna bara ge mig pengarna och sen ringa i vår när ni behöver klippningen. Ojojoj detta skrev jag för flera timmar sen men glömde publicera. Så det kan gå. Ber om ursäkt, hehe!
 
Här är veckans bild. Finns inget bättre.


iklädd rosa mjukisdress

Skulle ta lite gulliga bilder på mig själv i flätor tidigare idag. Flätorna gick ur direkt och datorn hakade upp sig..
 
..När jag satt såhär. Kollade på tv och flätade om håret. Posade framför datorn men alla blev exakt likadana.

gina tricot & bikbok

Kollade runt lite på Gina tricots och Bikboks hemsidor och hittade dessa nedan. Om jag hade pengar hade dom varit slut nu. Kan inte ens avgöra vilken som är snyggast men jag tror den högst upp i mitten av Ginas och jackan av Bikbok. 
 

fräshar till allt lite

Har gjort lite tillfälliga ändringar här. Blev arg och gav upp men ska försöka fixa klart allt i helgen. Saker jag behöver hjälp med: få större profilbild och ändra bredd utan att menyn åker ner. Det var allt. Det kommer alltså kanske vara lite kaos här under helgen men det är bara att hålla ut! Jobbigt att jag vill ändra bredd när jag mår dåligt över att texten inte är symmetrisk. Ibland skriver jag helt oödiga saker bara för att den ska bli det, precis som jag gör nu. Hehehohohaha.
 

skål och sov så gott

 
Häär sitter jag med lite julmust och chips. Mår jättedåligt och det är inget bra på tv så helst av allt vill jag sova nu. Nu kan ni iallafall typ se mitt hår, det känns inte så kort som det faktiskt är. Hade visserligen kortare än jag trodde innan eftersom det gått av så sjukt mycket. Jaja, hoppas ni alla har en bra fredag ute eller inne. Nu ska jag sova tills imorn.

dagens outfit #88

Tröja - JC. Skjorta - Cubus. Byxor - Carlings.

I rush to the start

Bästa fredagen på länge! När jag gick mot skolan var det en byggare som pekade finger åt mig, redan då kände jag att dagen skulle bli bra! Efter svenskan var det god lunch och äppeljuice(!!!!), bara det säger en hel del om dagen. Efter klassrådet blev jag, Tina, Yvonne, Amanda, Rita och Sofia lämnade ensamma i klassrummet så vi gick ut på taket och hade kul! Några fordonselever såg oss så när vi gick bestämde dom sig för att ta bort dörren till det klassrummet så vi skulle få skäll, hahaha. Deras lärare sa bara att dom var roliga och som Emil i Lönneberga och våran lärare sa bara att vi inte skulle skriva det på facebook. Det var lite försent för det då, haha. Klockan tre hade jag klipptid och efter att ha gått lite vilse kom jag dit och kapade mina längder. Det är inte mycket kortare men en stor skillnad! Himla fräsh må jag säga.
 

hurtigbullarna

Har fetaste sovmorgonen nu på torsdagar, skönt! På lunchen satt hela gulleklassen vid samma bord. Fick höra att mina berättelser inte är så kul, whaaat? Förstod inte vad dom menade. Kanske är det så att när jag berättar något vill jag aldrig komma någonstans med det, jag bara berättar ändå. Jaja, gillar er ändå! När vi slutat gymmade jag och Yvonne! Vi gick även till spinningrummet och avslutade våran träning där. Sen åkte vi ner på stan, löste in de sista pengarna, handlade nödvändigheter och sen skiljdes vi åt. När jag gått på bussen ringde hon och sa att hon missat sin så jag gick av och vi var på stan ett tag. Råkade köpa en ny fin tröja på rean, innan kostade den 349 men nu bara 87! Bra kap.
 

You make me testify

Har bara haft lugna lektioner idag, ingen ansträngning här inte! På etiken var jag tcungen att skriva, på svenskan lyssna och på filosofin prata, så jag använde allt tillräckligt. Innan musikalen hängde jag med dansarna som steppade, ååh så kul det såg ut! Vi dansade på musikalen oxå men herregud vad dåligt det gick, får öva hemma så jag inte skämmer ut mig totalt på multishowen. Här får ni en bild på mig från idag. ganska cool. Nu blir det inte Glee. Jävla skit TV11.
 

mästerkocken


Hur imponerade är inte ni nu? Storebror övergav mig och mamma jobbar så matlagningen stod jag för. Var nära att inte ens göra potatis för att jag var så hungrig. Det blev iallafall gott även om jag kryddar så himla konstigt och köttet blev kallt för att potatisen tog så lång tid. Ovan ser ni hur min tallrik ser ut varje dag, om inte maten ligger så är det äckligt. Blir lite retad för det här hemma men förstår inte folk som bara slänger på maten på tallriken. MVH mästerkocken.

You can help yourself

Hade min första sånglektion på fleeera veckor idag och gitarrläraren kom inte men jag hade ändå ingen lust att ha gitarr, stod och väntade i en halvtimme och spenderade tiden med lammkött. Köpte lite gotti i kafeterian som skulle bli 20 men jag betalade 19. Bara 11 kronor kvar, sen är vi kvitt. Allt har alltså gått bra idag och jag har inte fått ett enda slag!
 

klappa katten

Fick ett sms när jag var i skolan om att jag fått paket! Min kattröja är häär. Den är supermysig och jag dör typ när jag har den. Köpte även ny griptape av Jennifer idag men det glömde jag ta kort på. Superfint är det iallafall och längtar så himla mycket till våren nu! Ni får se lite av min tröja och lappen som en viss storebror rev sönder och slängde i toan.
 

intelligent

Detta kommer komma som en chock för alla, men den roligaste lektionen idag var utan tvekan musikteorin aka gemu. Det är inte så att jag hade superkul då, men de andra lektionerna var tråkiga. Hade visserligen konstigt nog kul med notskrivning på datorn. Under min första håltimme kollade jag och Yvonne i skolkatalogen och pekade på vilka vi skulle kunna tänka oss beté oss sexuellt med. Helt normalt. Under andra håltimmen innan musikalen åt jag och Amanda kebab och pratade om sånt skoj. Det är verkligen klasskompisarna som gör skolan värd att gå på, utan er hade allt sugit!
 

gossip girl is dead

Har varit så sjukt dålig på att följa Gossip girl men vissa söndagar har jag suttit bänkad. Eftersom det var sista avsnittet idag fanns det inget annat val. Herregud vilket bra avsnitt och herregud vilken chock när man fick reda på vem Gossip girl var. För flera år sen råkade jag googla att Kristen Bell skulle vara det så jag har inte ens funderat på vem det skulle vara, därför blev det en extra stor chock. Kommer ihåg i början av serien när jag tyckte Nate var så jävla snygg men idag kunde jag inte sluta dreggla över Chuck. Antar att man förrändras på sex år. Alla killarna är förövrigt skitsnygga.
 

svartvita spegelvända

 
Heeeeeeej! Idag har jag inte gjort ett skvatt men jag ångrar ingenting! Förutom att jag åt glass innan maten. Bilden ovan föreställer mig och Denise innan vi mötte upp Yvonne och Tina i fredags. Det var allt jag hade att säga. Hejdå sålänge.

the story of us looks a lot like a tragedy now

Åkte till Amanda bara några timmar efter jag vaknat imorse. Vi pratade skvaller, deeptalk och lite annat skoj. Efter att vi ätit och så drog vi ner på stan för att kolla på Berättelsen om Pi! Påväg in i biosalongen tog vi oss ett varsitt par 3D-glasögon men efter ett tag märkte vi att ingen annan i salongen hade det. Men det gjorde inget, tycker egentligen inte om 3D-filmer så mycket och jag låtsades att det var det ibland, hahaha. Dessutom skulle jag nog kissat på mig i vissa scener om det var 3D. Filmen var jättefin och jag fick sån lust att skaffa massa djur. Tänkte ett tag att jag skulle komma hem och klappa Fia som jag inte träffat på två dagar nu! Därför ska jag gå och lägga mig så jag får pussa på henne imorn.
 

När det är fredagkväll

Jag, Yvonne, Tina och Denise började kvällen på Williams men drog snabbt vidare till Gary's. Där träffade jag både folk från Boland och Gåvsta (vann förresten kännaflestfolktävlingen), såå himla kul att träffa dom i gamla klassen! Synd bara att dom skapat en kalaspartygrupp utan mig. Bitches. Dom från Boland kom iallafall och satte sig hos oss så det var vi, Robin, Daniel och en kille som gick fordon som inte hette Patrik. Beställde alldeles för mycket söta saker för alldeles för mycket pengar men den nya bartenden var så himla gullig så det gjorde inget. Lite senare kom Adam och hälsade på med sina nya vänner och sen avslutade jag, Tina, Robin och Daniel kvällen på Burger king. Konstig men bra fredag.
 

Jag är dina drömmar

Bussen min var helt galen imorse. Både sen och körde fel! Men jag fick gå av så jag kom närmare Boland. 1-0 till mig. Typ. Under svenskan berättade jag hela jäkla Once upon a time för Amanda så jag kunde diskutera det med någon och under klasstiden pratade hela klassen om filmer och serier. Sen övergick vi till vanliga saker som studenskiva och "klassens..", superkul! Under håltimmen drog jag, Amanda och Jasmine till Arge Kaj. Dom ska gå i konkurs efter några månader så det var 30& på allt. Hade alldeles för höga förväntningar och köpte onödiga saker bara för att ha köpt något, haha! På Etik-och livsfrågor fick vi tillbaka uppgiften (fick VG+, så himla glad!!) och pratade om människorvärden. Hade en liten catch-up med Amanda innan jag tog bussen hem. Ikväll blir det utgång och jag är helt jävla ensam hemma. 
 

kul torsdag

Stannade hemma från skolan eftersom min hosta ville vara upprepande. Vaknade alltså halv tolv, pluggade lite, åt lote glass, knaprade halstabletter och har nu ont i magen på fler olika sätt. Klockan sju köpte jag en tröja av en tjej som jag och mamma ska dela på och nu är det ONCE UPON A TIME MOTHERFUCKERS. Ni lär kolla för säsong två alltså. Alltså.
 

dagens outfit #87

Nya tröjan från Gina tricot och gamla väskan från en loppis! Roligare än så blir det faktiskt inte. Fina strumpbyxor oxå.

easy as an a

Skönt att vara tillbaka på skolan! Första lektionen var inställd så dagen började med svenska och efter lunch fortsatte med den filosofi. Kändes bra att ha två pratlektioner när man är sjuk, men jag överlevde fsktiskt! Efter skolan hängde jag, Sofia och Yvonne med Helena, ordningsvakten och en fordonslärare. Vi pratade om horor, killar, sexuella grejer och annat kul! Klockan fyra var det dags för musikal, vi gjorde inte så mycket och jag var väl inte så behövlig men jag tycker verkligen att det är kul! Hemma ville jag uppdatera instagram. Eftersom det jag skrev lät så töntigt la jag till lite skämt-hashtags i kommentarsfältet och några sekunder senare hade jag fler likes än någonsin. Tror dom nappade på #toilet.
 

back 2 school

När man får sms om att första lektionen är inställd asså. Det skulle inte spela någon roll vilket lektion det var, bara känslan att börja 10.20 istället för 08.30. Har ju varit konstant sjuk under jullovet bortsett från dagarna runt nyår så det är svårt att komma upp på morgonen. Annars har det varit ett bra jullov som invigdes på Birgerjarl (skrev det på facebook oxå bara för att få ladda upp en bild, hahaha), hittade en bild från Evelinas blogg, kommer inte alls ihåg när denhär bilden togs men tror vi stod vid baren. Minns iallafall att Yvonne pratade i telefon en gång när det inte passade.
 

girls girls girls girls

 
Hahahahah!! Har tänkt visa denna innan men inte insett huur bra det stämmer in på mig. De två första stämmer inte in alls, eller det beror på vem jag pratar med och om personer pratar så gör jag oxå det, hahaha. Men det med kläderna asså.. Speciellt det sista är så himla typiskt mig, haha!! Det med att ta på allt oxå.. Jaja, kolla på videon för att förstå vad jag pratar om, så himla kul!! Klicka här för att se en till video med fler konstiga saker brudar gör enligt honom.

nytt till min rumpa

Tog mitt pick och pack till stan idag. Drömde att jag inte hade något att ha på mig imorn och så¨kan det ju inte vara. Hittade en tröja jag velat ha jättelänge på Gina tricot men den fanns bara i XXL. Det gjorde inget bestämde jag mig för. Kul att jag provade den när den inte var på rea i M och tänkte att jag skulle ha den i S, hehe. Gick sen in på Lindex för att göra mamma stolt. Fick med mig två nya BH:ar (BH:sar? BH:r? Behåar?) och två par trosor. Tänkte först inte visa er men sen tänkte jag att ni aldig sett mina underkläder! Det kan vara för att jag varit så dålig på att köpa nya och när jag väl gjort det har jag varit så sjukt okreativ. Men idag var jag  faktiskt duktig även om jag hatar Lindex trosstorlekar.
 
 
Eh, fick ingen bra bild på de andra grejerna. Det var ändå inte så intressant. Tröjan får ni se imorn kanske, hehehe!

#cutforbieber

Asså världen, lägg av. Som jag har förstått det kan det hända att Justin föll lite för grupptrycket och rökte på lite, någon tyckte att hans fans skulle skada sig själva för att de flesta är 14 år och tror på allt så någon startade en trend på twitter och helt plötsligt lägger alla Justin Bieber fans upp bilder på sina blodiga armar. Såg en bild och antig att det skulle vara typ ett litet skärsår men hela armen var typ trasig. Om jag var Justin och såg detta skulle jag må så himla dåligt och säkert skära mig själv, så jag tror inte att tjejerna hjälper honom genom att ge honom sjukt dpligt samvete och jag tror inte att han tänkte fortsätta röka på, vissa saker händer bara en gång. Dessutom har tydligen en tjej dött för att hon råkade skära lite för mycket. Jag tycker alla ska låta honom göra vad han vill sålänge det inte påverkar hans fans (vilket det inte behövde göra om ingen började med detta så jag bryr mig inte alls om han röker på, alla kändisar gör väl det).
 

let me kiss you

Den största anledningen till att jag inte bloggade är för att jag väntade på One directions nya musikvideo. har faktiskt gjort saker idag men det var inte sådär jättespännande att berätta om. Men här är det alltså. Kiss you (skriver alltid kiss me av någon anledning, gissar på att mitt undermedvetna (egentligen medvetet) vill att dom ska kyssa mig, jaja) av One direction. Asså dom är hur gulliga som helst och Zayn får pluspoäng för att han är så jävla sexig men Louis är alltid nummer ett fast eftersm han inte sjunger här är han inte med så mycket. Undrar om jag nyss skrev världens längsta mening. Det jag försöker komma fram till är att dom har gjort bättre och den var väl kul men det var långt ifrån den bästa musikvideon jag sett. Skärp er lite nu grabbar, låtarna ni har skulle kunna bli så sjukt bra musikvideos!
  

osammanhängande och hes

Asså faaaAAaaAaaAAAAan. Förra gången jag var sjuk kändes det som en bra idé att gå ut. Under kvällen blev min röst hesare och hesare vilket gör att jag vill prata mer och mer. Samma sak hände igår. Pratade konstant under bilresan hem för att min röst höll på att försvinna och idag mår rösten så himla dåligt. Det gör extra ont när jag skrattar. Det bästa på dagen är när jag somnar och det värsta att vakna. Så jag ska gå och lägga mig nu. Vill mest bara visa en mittbenebild från igår. Lite cool? Eller va? Vill bara förvarna er om att jag är tråkig att umgås med. Familjen kallar mig Marge liksom.
 

galaxy cat

Råkade beställa hem en liten tröja från Ebay idag. Har frågat nästan alla jag känner om vilken jag ska köpa men tillslut bestämde jag mig. Kanske ångrar mig, kanske inte. Det får ni se när jag fått den! Vill alltså inte höra någons färgåsikt.
 

the words you whispered I will always believe

Gårdagen var hur trevlig som helst! Jag och Amanda mötte upp Lotta, Minna, Sofie och Nathalie och gick till Williams. Vi satt där hela kvällen men med en shotkanna, bra musik och trevligt sällskap kände jag inget behov av att gå någonstans! Önskade Rock me av One direction och blev himla glad när dom spelade både Kiss you och Little things. Jättemånga från Boland kom fram och hälsade och jag fick både komplimanger för mitt hår och min kavaj! Vi hade turen att hänga med Peter som var nykter och hade bil så jag sov över hos Amanda för att slippa ta bussen, haha. Trots att han höll på att döda oss lite var det himla snällt och jätteskönt att slippa tänka på tider. Innan vi åkte träffade vi några som sa att jag såg ut som Veronica Maggio på crack, kvällens finaste komplimang! Hade ju inte kamera med här är bilder från Lotta. 
 

fuck the motherfuckers

Det finns vissa dagar när man måste komma bort från sig själv. Ikväll är det min tur. Mittbena, ingen kamera och tråkiga kläder. HERE WE FUCKING GO. Detta är ingen pik till någon förutom mig själv. Skärp dig. Det finns ingen morgondag.

doesn't know who i am

Nu är Fransanbansan här! Ska ha henne till ikväll och sen blir det utgång som det heter när man är cool. Påtal om cool så hade jag en av varje på händelsegrejerna på facebook när jag kom hem, whatup liksom. Vet inte ens varför jag skrev det. En av dom var iallafall att jag blev taggad på en bild från första utgången på lovet (låter som värsta veteranen ju). Ser ni vilken bra koppling jag konstigt nog hade i dethär inlägget? Måste vara någon engångsförteelse eller vad det heter.
 

hatar att leva idag

"God morgon. Önskar dig en fin dag. Hälsa Frani. Glöm ej att ställa fram vatten åt henne. Ät upp tomtarna. Puss."
 
 
Hatar när man blir tvingad att äta godis men inte kan svälja för man har så ont i halsen. Åt lite glass för att trösta mig. Glass och apelsin är det bästa man kan äta när man har ont i halsen. Kloka ord från kungen aka mig. Lyssna på dom.

glass i stora lass

Mamma är bäst och glass är gott. Ska dricka julmust och kolla på film nu. Bra fredag.
 

kul att vara sjuk

Berättelsen om tian: Igår hittade jag en tiokrona under min dator. Jag lade den stolt i fickan och fortsatte min dag. När jag och storebror idag satt och pratade i mitt rum gav han mig en tia, antagligen samma som hade ramlat ut i min säng. Lite senare bad han mig gå ut med soporna men eftersom han skulle ut och jag inte orkade byta kläder eller sätta på mig skor gav jag honom min tia så han skulle gå ut med soporna. När jag sen skulle gå och laga mat hittade jag en tia på mattan i hallen. Alla dessa tior är från samma årtal men jag vet inte om det är samma. Det var min intressanta dag.

annan tröja utan mössa

Gissa hur det gick med min datorfria dag då, hahaha. Dåligt. Men var tvungen att kolla om jag fått pengar vilket jag hade så jag begav mig ner på stan och kikade på kläder. Skulle sen köpa potatis men det fanns för många sorter så jag blev arg och köpte inga potatisar. Nu ska jag sitta här med mina nya tuggummin som jag köpte istället för choklad. Duktigt. 
 
En bild från sista dagen av 2012. Då var jag ung och dum. Ser ungefär likadan ut idag fast snäppet fräshare.

andra januari

Vill ni se en lista på allt jag gjort i år? Här kommer den:                                                  . Ingenting alltså. Jag går runt i olika mjukisbyxor för att inte röra mitt skavsår och har inte lämnat huset på hela året. Imorn tänker jag ta en datorfri dag så jag måste väl gå ut. Ehhh ja. Hade en kul dröm förresten. Vet att ingen vill veta men jag och Yvonne skulle ha en till välgörenhetskonsert och behövde folk som uppträdde. Samma dag hade Yvonne åkt till Thailand men kom hem lagom till konserten. Först sjöng en kille från Rasbo en låt som jag och Yvonne hade skrivit och sen skulle några simdansa. Alla skulle dyka i samtidigt men en kille från skolan var sjuk så han hamnade på botten och när jag sa till hans kompis sa han att dom skulle fixa det sen, tillslut drog jag upp honom och han överlevde. Slutet gott allting gott som man säger.

att göra/nyårslöften

Första dagen på året har passerat. Tänkte skriva lite saker jag ska göra i år, kalla det nyårslöften eller något annat om ni vill. Klippa håret hos en frisör, köpa ny kamera, köpa playstation 3, köpa en iPhone, bli mer motiverad, säga "jag ska aldrig dricka sprit igen" men sen göra det, ta studenten med godkänt i svenska, matte och historia, leva livet. Ja, mer kommer jag inte på. Ganska mycket att köpa men det är väl det livet går ut på? Lägger upp en fin bild på mig och Denise som Amanda tog. Ser så vuxen ut med Amandas klocka på mig, men enligt mina löften är det väl vuxen jag ska vara nu.
 

But that's what happens

Här är min nya pojkvän. Fick dumpa Justin Bieber för att mamma hade arrangerat ett äktenskap med en engelsman. Klagar inte om han ska spela så bra musik och vara så snygg. Det kan hända att allt jag sa nyss var en lögn och egentligen var det bara så att mamma tipsade mig om hans låt och jag och Justin fortfarande är tillsammans.
  

beauty and a beat


läs nerifrån och upp

Här nedan kan ni läsa precis om hur jag kände mig igår. Hoppas det är okej att skriva sånt utan att folk ska bli skitsura och kalla mig nazist. Hur kan jag vara det om jag har empati för dom?? Älskar förresten judar och jag vet själv att dom inte känner sig såhär i dagens samhälle.  Brukar tänka att jag är en jude när jag går på led i trånga utrymmen, haha.
 

dagens outfit #86

Kavaj - H&M. Skjorta - Holmlunds. Kjol - Bikbok. Skor - Skopunkten.
 

We gonna party like it's 3012 tonight

GOTT NYTT ÅR!!! Var hemma hos Amanda med Denise, Emil, Minna, Lotta, Valter och Fredrik och spelade wii, ring of fire och rita & gissa innan vi gick till slottet och kollade på fyrverkerier. Vi sköt upp våran lykta med fina nyårslöften (allt kopplades ihop med att åka till Ullared). Efteråt åkte vi hem och både jag och Amanda ville på efterfest men det är inte alltid lätt. Antar att vi kunde åkt till Kåbo men mina fötter tackade och bockade över att jag åkte hem. Gick från bussen hem barfota för att mina skavsår gör så ont. Man har altid för höga förväntningar av nyår men detta var faktiskt riktigt kul! Är dock fortfarande kysspånyåroskuld (ledsen Amanda, räknar inte dig eter du hade två, haha!) men det är inte så lätt när alla grabbar man var med hade flickvän. Jaja, bättre lycka nästa gång! Nu får vi se vad 2013 har att erbjuda.
 

RSS 2.0