poker face

Min syster tyckte helt plötsligt att jag ser ut som lady gaga i poker face videon när hon har en svart sak runt huvudet och ligger vid poolen..



Jag ser ingen likhet alls. Okej, hon är tillfixad och har bra kamera och ser alltid bra ut. Medan jag ser ut som en rutten skorsten. Men jag blev glad ändå, vem vill inte se ut som lady gaga liksom?


järnspikar

Min bojkottning blev inte så lång, vi ska äta kyckling ikväll. Fast jag slipper riset, äter nånting annat istället. Nu ska jag försöka göra mitt slöjdarbete, såhär långt har jag kommit hittils:


30 november

På hemkunskapen lagade vi kyckling med currygrej på och ris. Till lunch blev det kycklinggryta och ris. Jag tror jag bojkottar kyckling och ris denhär veckan. Innan SO:n satt jag och kollade norska, danska och finska namnsdagar, tydligen har Atte namnsdag idag. Onnittelut! ♥ (Jag är så satsig på finska google translate, hehe) På franskan fick jag vara lärare, jag ska aldrig bli lärare på riktigt.. Alla vägrade lyssna på mig och dom blev sura när jag ville hjälpa dom, skitungar.


You know you love me, TIHI.


jätte god morgon

Har inte brytt mig om vad jag haft på mig under hela veckan efter belgien, det kan bero lite på att nästan alla mina kläder var smutsiga, men det behöver ingen veta. Snart ska jag till skolan, TIHI.




söndagar är tråkiga

Jag tycker inte om söndagar, dom är dåliga. Tänkte lägga upp bilderna från belgien idag men var för upptagen med att inte göra någonting. Nu ska jag gå och lägga mig, måste ju tyvärr upp tidigt imorn.



Om jag tänker rätt så har jag över 600 cambilder och max 50 är med några andra än mig på. Vad dåligt min dator måste må, vem vill ha bilder på mig liksom? Snart kommer den väl gå i depression och börjar ta droger. Rehab nästa, yeah.


Min present från värdfamiljen

Dethär fick jag när jag träffade värdfamiljen sista gången, visst kunde man verkligen inte lista ut vad man skulle få av en belgisk familj i belgien? Fast jag skulle nog inte listat ut det om inte Amber hade sagt vad det var kvällen innan..



happy.

Jag är glad. Väldigt glad. Nästan iallafall. Egentligen mår jag ganska dåligt, men jag är glad. Någon hatar mig inte. Det har jag fått reda på. Det gjorde mig glad. Det känns som att någon har sagt något till någon om något. Vad det än var så gjorde det mig glad.

staden.

Var på stan med Frida idag, hon skulle köpa julklappar och jag skulle följa med (får så dåligt samvete när alla köper julklappar, jag har inte köpt en enda..). Det var fullt med folk på stan, så vi var tvugna att äta på MAX, Frida skulle säkert hellre äta bajs eller nåt. Inne på gina köpte jag en klänning, måste sluta köpa saker till mig själv. Nästa sak jag köper måste vara färgglad, har bara köpt svarta, vita och gråa saker denhär veckan..
 


Dagens kläder.
 Haha, jag och Frida pratade om att det tar typ två år innan jag använder kläderna jag köper. Den gröna tröjan köpte jag på jullovet och använde den första gången idag.


the end?

En vecka sen vi träffades sist. Fem dagar sen vi pratade sist. Ska det bara sluta nu? Är det såhär det ska vara? Isåfall känner jag inte för att vara någon längre..


friday

Idag på svenskan bestämmde jag att vi skulle sitta på toan och läsa (eftersom Madde ville sitta i korridoren och Vickan i klassrummet..), när jag och Vickan satt på varsin halva av toan och läste öppnade en kille i sjuan dörren, när han såg att vi satt där blev han jätterädd och slängde igen dörren. Han trodde nog att vi satt och kissade kors. Efter skolan träffade jag Desswess, hon skulle köpa julklappar och jag hängde med. Köpte en tröja och en väska till mig själv oxå, Denise sa att jag ville ha väskan och jag litade på henne, den kommer nog till användning nån gång.



Sötis på BK ♥


Jag kan oxå se smart ut, ohyeah.


018 blondin

Idag på bussen pratade jag och Dess om när hon var i norrland, och att dom kallade henne för 08.

Hon: Dom sa typ att vi sa "fjårtis" och sånt
Jag: Men så säger man ju typ i stockholm
Hon: Ja, det är som att dom skulle kalla mig 018
Jag: Haha ja.. Är det därför det heter 08!?

Man lär sig något nytt varje dag. Men helt ärligt, är det en sån uppenbar sak att det är därför det kallas 08?

lite gladare

På idrotten skulle vi springa så många varv vi orkade i tolv minuter, jag klarade 17 varv och gick säkert mer än hälften. Det är inte bra för mig att tänka längre, det finns bara en sak jag tänker på och det är inte alltid rätt tillfälla att tänka på det. På matten gjorde jag mitt omprov, antagligen får jag göra om det igen, men det är chill. På bussen in till stan träffade jag Dess ♥ Vi båda pratade om våra kärleksproblem, it sucks lite ganska mycket.

hehe

Nu har jag gjort lite nytta, la in några bilder på en usb-grej som jag ska ge till Anders, och så tränade jag lite på franskan, bara för att den var så lätt. Jag är glad, hittade min mp3 under garderoben, awesome typ. Vad rolig jag är som inte lägger in några bilder, njut så länge det varar. Godnatt ♥


dåliga ursäkter

Jag har blivit dålig på att blogga och orkar inte göra något. Har franska, musik, slöjd och SO som behövs göras. Plus att jag ska lägga in bilderna från belgien. Jag är trött och inte på humör. Har inget att skylla på, bara mig själv antar jag. Jag är faktist gladare än jag verkar, fast det orkar jag inte visa just nu.

jag saknar dig.

Mondays I sleep away
Tuesdays I lay awake
Wednesdays are the worst
Thursdays I reminice
Fridays I see your face
And I can breathe

Although the distance is daring
I sure know what it's like to be alone



I'm alive, unfortunately

Jag var hos Bea igår efter skolan och kom hem runt tio, så jag fick inte sitta vid datorn. Bea var lite smått dum mot mig, nu tycker säkert ingen om mig, eller iallafall mindre än vad dom gjorde innan.

volvo, jag är hungrig

Kom tillbaka till skolan efter fyra veckor, hade läsförståelse, skulle lämna in en slöjduppgift, har musikprov på fredag och franskaläxa på torsdag. På slöjden gick det dåligt för mig, råkade bryta ihop lite, hehe.. Eftersom jag är så smart hade jag glömt bort min kod till låset oxå, och kom på den i slutet av dagen.

Just nu pratar jag med min "icebreaker" från Belgien, han skriver väldigt mycket, ungefär lika mycket som han pratade.

plattis

Har inte varit på skolan på fyra veckor (dom tre extradagarna räknas inte..). Så idag ska jag dit och låtsas som att jag är jättesmart. Jag försov mig imorse och kommer därför klockan åtta, hehe. Då ska jag förhoppningsvis få tillbaka min mössa jag glömde i Sofies bil, jag trodde att jag hade glömt den på flygplanet först.


nattinatti

Kommer lägga upp bilder från Belgien när jag inte orkar sno fler från facebook. Som godnatt och sånt lägger jag upp en bild från första dagen, som nån snubbe tog på mig. Det är meningen att den ska vara sne, det har jag bestämt.

 

the big secret

Äntligen har mamma berättat en hemlighet som hon hållt för oss i flera år. Tyvärr kommer jag aldrig berätta den för någon, kanske om flera år då.. Det handlar iallafall om någon som har kysst en kille, men vem får ni inte veta, haha.


yes

Jag saknar det och jag saknar dig.




back in sweden

Vi åkte runt ett på dagen från Gent och kom till Uppsala runt två på natten. Runt två idag vaknade jag. Innan jag lägger upp bilder och sånt ska jag skriva om alla "loveproblems" det har varit för svenskarna.

Hon gillar honom men han gillar hennes kompis som oxå gillar honom.
Dom börjar bråka men tillslut blir allt bra, och hon börjar gilla en annan.

Han gillar henne men tror inte att hon gillar honom, så han börjar gilla hennes kompis.
Hon gillar honom men han gillar antagligen inte henne.


Hon gillar henne och han gillar honom, fast i börjar var det lite knasigt.

Vet inte om det var riktigt såhär, men det var så jag upplevde det. Det snea raderna är det som jag var inblandad i.


Idag landar Fia!!!

Runt tolv inatt så landar Fia i Sverige, typ längtar? :)♥
Uppdate: hon är redan här! 23:35


Gästbloggning på G

Hejhej! ♥
Nu är det Dess som gästbloggar igen. Efter som lilla Fia är i Belgien så kan hon inte blogga. Då är jag snäll och gör det åt henne :)
Imorse fick jag höra att hon var påväg till Bryssel, vad skulle dom göra där tro?
Och att det också bor en portugisisk kille där hon bor haha, och även att hennes värdsysters kompis gillar henne. Hoppas bara att värdsystern också gör det, annars blir det tokigt.

Ha det bra alla Fias läsare och håll tummarna för att Fia inte trasslar ihop det med någon som hon sen bara kommer att sakna så det gör ont i hjärtat. ♥

stress

Har verkligen ingen aning om jag har allt, känns som jag glömt typ allt man ska ha. Min väska väger 14 kg enligt våran IKEA-våg, det känns inte bra. Jag har ont i magen. Iallafall, dethär blir nog det sista inlägget på ett tag. Ciao eller nåt! ♥




fjortismusik är ballt

Godnatt 14


Godmorgon 15


fredag den trettonde

Gick ju in i det mesta, annars hade jag ingen otur vad jag vet. Dock tycker jag dethär är lite läskigt..



Exakt så många bilder hade jag på kameran, hehe.

happy birthday to me!

Åh vad mina kompisar är sötast ♥ Fick presenter av Frida, Vickan, Sara och Bea. Vi gjorde klart presentationerna idag, egentligen blev det mest oseriöst för dom flesta Jag och Bea ritade snygga gubbar på tavlan, hehe. Vi fick sluta runt ett, så jag, Bea och Sara åkte in till stan. På bussen satt Adrian, han hade röda ögon och skulle in till stan för att träffa Sara och Simon, när vi väntade på Dess, Sara och Simon gick vi runt och kollade kläder åt Sara.



Runt två kom Dess och Adrian gick och köpte en gitarr, inne på gitarraffärgrejen höll jag  Adrians jacka, samtidigt aom jag skulle ta upp min vante med skorna. Då ramlar jag självklart in i några gitarrer, men min hjälte hjälpte mig från välta dom ♥ Sen mötte vi upp dom andra, inne på st: per kollade jag och dess i en läskig hiss, vi var beredda på att the grudge eller nåt skulle komma fram.

Efter ett tag blev allt knas så jag, Dess och Sara gick för oss själva, när vi pratade om korv kom en kille fram och sa typ "hej vi har gratis korv idag!" och mitt kvar blev "men jag gillar inte korv.." så jag skulle komma senare. Sen kom en kille från teknikmagasinet och gav mig en present, teknikmagasinet katalogen, han sa att dom hade 500 nya saker, då sa jag att jag gillade 500 nya saker. När vi gått runt ett tag gick vi till günterska, dom var söta och bjöd mig på fika ♥ När vi fikat klart träffade vi Dorota på en turistaffär, sen gick vi till gina och kollade kläder, då var Dess tvungen att gå så jag och Sara gick till skopunkten och provade skor. Det var en massa klackskor runt oss, hehe. Sara är alldeles awesome som lät mig köpa skorna, tack sötboll!



Har egentligen massor att göra nu, men jag känner inte för att göra det. Lägger ut bilderna på presenterna sen, måste ju göra en massa nu.

13

Grattis till mig på min födelsedag!



Har faktist redan haft lite otur; var vaken runt fyra för att jag väntade på att dom skulle väcka mig, trodde att klockan var kvart i sex när den egentligen var kvart i fem. Tappade massa saker i badrummet och gick nästan i fias bajslåda. Jaja, inget ska stoppa mig idag, mehehe.


hurra.

Ska gå och lägga mig nu, min familj ska upp klockan fem för att väcka mig imorn, som om dom skulle klara av det? haha. Det snöar ute just nu föresten, myspys.

sweden

Såhär ser det ut om lärarna får bestämma hur fotot ska se ut.


Såhär ser det ut om eleverna får bestämma hur fotot ska se ut.


Vi tog tre kort idag, ett när jag kollar ner i marken, ett när jag håller hela handen för ansiktet och dethär. Jag och Bea redigerade lite på skolans dator, vacker va?


teehee

Var i skolan idag igen, jag cch Bea satt egentligen mest vid youtube, fast vi fixade klart en powerpoint och läste våra grejer. Hon har hoppat av dansen så jag ska stå där hon stod, jag försöker att se det positiva med att hon inte är med; nu ser det inte lika konstigt ut med tröjorna. Visst är det synd att hon inte ska vara med, men hon kommer vara med Patrik och Rasmus istället. Plus att vi borde tacka Bea, utan henne skulle vi inte ha denhär dansen. Efter skolan åkte jag ner på stan med Vickan, vi åt på McDonalds vid de fyra mackarna, sen gick vi till hellokitty butiken, kina li och partaj, Vickan köpte en present till mig på en av äffärerna ♥


mjaoumjaou Fia!

Grattis på födelsedagen snuttis ♥


till min värdfamilj

Var nere på stan med mamma för nån timme sen, köpte present till min värdfamilj och min värdsyster.


Köpta på Cervera och Kaktuz, hehe.


school today

Vi bestämde hur vi skulle läsa idag, Sara och Sofie ska läsa om Sverige/Uppsala/skolan, om dom råkar bryta nacken eller nåt tar jag och Bea över. Vickan och Madde ska läsa om huvudämnet och Patrik och Rasmus är reserver. Jag, Bea och Madde kollade på den uppdaterade värdfamiljerlistan och förut stod det att en tjej som hette Carla skulle bo med samma som mig. Nu står det att en kille som heter Carlos ska det, ska jag helt plötsligt bo med en främmande kille?

När jag och Madde letade efter skrivaren vi skrivit ut pappret på gick vi igem gamla gåvan, det var flera år sen jag var där, gud så mysigt det är där asså, råkade gå in på ettornas lektion där Agnes satt haha, söta unge ♥ Föresten har vi fått ny klätterställning, ny gunga och ny gungbräda.


probably the best sushibytare in the world.

Desswess var ju och hälsade på East city idag, jag gav henne sushi av den bästa sorten (egentligen ville jag bara ställa undan tallriken, men det vet ingen!). Eftersom jag var den bästa sushibytaren Dess nånsin mött så var hon tvungen att ta kort på mig, självklart fick hon det oxå. 
 


In action!


granny calls

Har pratat med både farmor och mormor ikväll, båda ville veta mitt kontonummer och båda undrade vad jag skulle göra i Belgien. kan lika gärna säga samma sak här; representera sverige. eller ja, ungefär. Imorn ska jag till skolan, tyvärr alla som blivit stammisar på east city efter att jag började praoa där, inte tyvärr alla som saknat mig i skolan.

five

Ska börja packa lite nu, åker ju faktist om fem dagar.


Justja, har fått låna Vickans mobil till belgien, är hon inte jättesnäll? Ska försöka att inte ha sönder den haha det blir nog inte så lätt att motstå eftersom hennes musik är kvar och ganska inte jättebra..




kayobi

Vickan smsade mig 20 i nio och undrade om jag kunde komma, eftersom det är hennes födelsedag kunde jag självklart komma, så jag kom dit runt nio. Fast vi gick in på kvarnen och köpte present till henne, en kladdkaka. Under dagen kom Dess och hennes mamma och åt, jag var trevlig och gav Dess tandpetare när hon fick sushi mellan tänderna.

Klockan två åt vi middag, jag tog "det gamla vanliga" och en maki. Tydligen är det inte så normalt att ta bort allt förutom gurkan, riset och sjögräset.. Vi åt med kinapinnar både till lunch och middag. När vi egentligen hade slutat kom Madde och hälsade på, sen gick vi med henne på stan tills Shahin kom och skulle bjuda Vickan på en fika, då åkte jag hem.


Vickan ger bort sin present till Leonie, haha.


"boobs"

Igår ändrade jag så att jag hör caramelldansen såfort jag får mail, nu slipper jag bli besviken när jag inser att det bara är någon som loggat in på msn.


Har denhär bilden som profilbild på facebook, tydligen uppskattas den för vissa, haha.


tata!

Idag var det lungt på praon, gjorde faktist inga fel, bara att jag inte hörde vad vissa sa så dom fick komma tillbaka och säga igen, hehe. Hanna gick till subway och köpte mackor till mig, Vickan, Shahin, Leonie, sig själv och Yang zou..(?) Det var trevligt med lite omväxling, vill ju inte tröttna på kinamat helt. Efter praon gick jag och Vickan ner på stan ett tag, hon skulle köpa textilfärg och sånt typ.

Nu ska jag ta ett bad sen går jag och lägger mig eller nåt, är jättetrött.

good morning

Jag har ingen kontroll över mina vänner på facebook längre, nu är jag helt plötsligt vän med nån som bara dom från belgien eller nåt känner. Det känns så taskigt att ta bort honom ändå, haha. Jag kommer inte ens ihåg att jag lagt till honom,

Idag ska jag göra det jag gör sämst på praon, fråga folk vad dom vill ha att dricka och sen ge dom den drickan. Senaste gången glömde jag ordet "den" i den meningen, så duktig är jag.


zombiejagare nästa

Internet la av ett tag så jag kollade på när min bror spelade tv-spel. Sen skulle man få sex "offrande" på en vägg, ehh.. komplicerat att förklara. Iallafall så klurade jag ut hur man skulle göra, I rule! Sen satt jag och kollade vad jag egentligen hade i mitt rum, hittade saker som jag nästan glömt bort, då blev jag glad.




söndag

Åkte ned på stan med mamma för ett tag sen, skulle köpa lackleggings men det fanns bara kvar i XL så jag köpte två par andra leggings. Ett par helsvarta och ett par med dragkedja längst ner. Köpte en sak på gina oxå, men sen kom jag på att någon kanske har köpt den saken till mig, så jag fick dåligt samvete och ska fråga alla om dom har köpt något på gina till mig, haha. 


Det på gina, ett halsband för 64.50 kronor. Bäst för er att ni inte köpt det till mig aso!


seven days..

Om en vecka kommer jag vara i ett helt främmande land, med helt främmande människor. I fem dagar ska jag prata engelska med de helt främmande människorna. Om en vecka kommer de främmande männsikorna på facebook vara på riktigt. I can't wait!


Förra året i tyskland då blandannat Dess och Joszan var med.


lagom rolig lördag

Mitt rum är fortfarande jättestökigt, ska fixa det imorn antar jag. Nu ska jag sova tror jag, min geek svarar inte = jag cuttar mig. Ehm.. Godnatt iallafall ♥

lördagsmys

Var nere och handlade nyss, känner mig lite smånyttig, hehe.



home alone

Vaknade runt elva, åt frukost två och försöker städa rummet nu. Det var egentligen städat innan men sen fick jag för mig att möblera om det och nu ser det ut som en soptipp. Tänkte egentligen åka ner på stan men jag vet inte om jag orkar, hehe. Det är redan nästan jättemörkt ute. Ska kolla om det finns nåt att äta (gud vad tjock jag är) sen ska jag fortsätta städa.

kawaii kitty

We're flying now and having fun, say hello to everyone. Picture pretty rainbows, all right here we go ♥


one week left..

En vecka kvar tills jag fyller år väntar denna i mitt rum, tack mammi ♥



En vecka sen är den nog död, men jag ska faktist försöka hålla den levande.


watashi wa Frida desu

Idag gick det faktist bra på praon, vi hade inte sönder någon maskin och vi tappade ingenting i marken. Vi slutade klockan tre men stannade kvar ändå och hade japanska lektioner med Leonie. När våra "arbetskamrater" åt tränade vi på gårdagens läxa oxå, att lära oss vissla. När dom ätit klart slutade vi, eftersom Hannah var sjuk så fick Vickan jobba på kvällen om hon ville, men hon kunde inte. Så jag och Vickan gick ner på stan och kollade runt och sa till varandra vad vi ville ha i födelsedagspresent. Sen tog vi en glass och väntade på hennes kompis. Han var jättetrevlig, precis som alla andra asiater. Varför måste dom vara så söta och trevliga för?


åker nu

Det blir ingen spruta idag, så ni kan komma och äta. Men ät upp tallrikarna oxå, för annars måste jag plocka undan dom.


fredag!

Igår fick jag reda på att jag kanske slipper att vara i skolan nästa fredag, därför tänker jag jobba jättemycket på onsdag och torsdag. Ska kanske vaccinera mig idag, om det inte är för lång kö. Kommer säkert börja må dåligt och spy i allas mat, men det är ju ganska mysigt.

byxlös.

Springer ner till tvättstugan och upp igen utan byxor, var tvungen att tvätta dom när jag var där nere och sen hade jag inga andra med mig. Hittils har ingen granne sett mig iallafall, haha.


Haha, sa ju det. Inga byxor.


tar med mig jobbet hem

Jag tror vi får glömma detdär sommarjobbet vi ville ha, när vi fixade sojorna råkade jag ha ner en tom sojagrej så den gick sönder, sen när Vickan tog en vindruva (vinboll, haha) så slog hon i glasen så att ungefär tre styckna gick sönder. Dock tror jag dom blev surare när jag hade ner sojagrejen, eller det lät som det iallafall. Vi fick sluta klockan tre men ingen hade något bra för sig annars så vi stannade i en timme till, det är ändå så mysigt där



Har lärt mig att sushitjejen heter Ching föresten, det är så otroligt gulligt när hon pratar (fast det är gulligt när alla pratar, haha). Efter praon övervägde jag att stanna på stan men vad ska jag göra där ensam egentligen? Imorn ska jag iallafall på stan, efter att ha hittat någon som vill joina.


försov mig

Min mobil stängdes av inatt och därför ringde inte väckarklockan, så en och en halv timme efter att jag skulle vaknat vaknade jag. Ska gå till bussen om tio minuter. Intressant inlägg, hehe.


Congratulations!

Hipp hipp hurra det är Livs födelsedag ♥ 
Även om hon inte läser min blogg förtjänar hon ett grattis


fortsätter med dieten

Dock får jag inte ut något ut kiwin, men det är mysigt att ha ett sugrör i munnen.


drickfixarn

Varje morgon fyller vi fem hinkar med varmt vatten som vi sen häller där buffématen ska ligga. Idag började buffébordsgrejen pipa och vi fattade inte varför, sen sa en av kockarna vamt vatten ching chong kallt vatten ching chong till oss. Tydligen hade vi haft för kallt vatten och typ förstört den, fast Shahin sa att det inte var vårat fel. Efter nån timme eller så funkade den igen. Var somsagt drickfyllare, ingen hörde vad jag sa, gav vatten till en som skulle ha lättöl, och trodde att en sa kranvatten när han sa mineralvatten. Det var alltså inte min starka sida.

När vi bara satt och chillade kom Shahins kompis(?) och hämtade sin skiva, precis när han kom ut ringde han Shahin och sa att praoeleven i kassan var snygg haha, lyckat alla alla tre var där just då. När vi åt middag åt Shahin med oss, vi frågade varför diskkillen satt ensam, men han visste inte. Och så fick vi reda på att han komer från Bangladesh, jag trodde det låg i Kina, hehe. Men nära var jag iallafall. Nu är jag jätemätt, åt lite frukter efter middagen bara för att det var så gott, haha.



Justja, tydligen var Jansou (inte jasou, haha) chefens fru, och chefen är Chong/Yong/Ching/nåt annats pappa. Och Chong/Yong/Ching är en som jobbar där, för der som inte fattade det.


time to prao

Den här veckan har jag spenderat all tid på mitt hår, vilket jag nästan aldrig gör. Vill inte sätta upp det på samma sätt varje dag, plus att jag inte passar i uppsatt.


Nämen vilken fin fjong jag har på bilden..

Jag ska vara "drickfyllare" idag, står i kassan och frågar folk vad dom vill ha att dricka och sen ger jag dom den drickan. Jag som inte ens kan öppna en kapsyl. Synd för dom som beställer öl då, hehe.


ingen kommentar.


my dinner.

Går på diet nu, mandarin och kiwi dieten. Därför dricker jag denhär mandarin och kiwi drickar jag gjort själv till middag. Fast egentligen åt jag middag på praon och gjorde denhär för att jag inte hade nåt annat för mig, men det vet ingen.


prao look-a-like

Ungefär som dom här ser några av dom på praon ut, nästan.




Tila Tequila och Mark Indelicato.


andra praodagen

Det är så kul på praon! Vi fick typ smeknamn av Shahin (Vickans plupp), Vickan är hans princess, Leonel (antagligen är det helt fel namn, hehe) är drottning och jag Silvia. Han vet nog inte att Silvia ör dorttning, haha. Idag var jag tallrikshämtare och bordtorkare. Det var jobbigt men ganska kul, speciellt när snygga asiater äter där  jag får byta soja på deras bord. Jag var nära att peta på honom men behärskade mig. När dom gick fanns en förpackning till kinapinnarna kvar, vem är töntigast och spar den? Övervägde att ta hans sushi men det kändes inte så trevligt att ha sushi i skorna..



Kunderna var jättesnälla mot mig, jag och Vickan fixade en kund helt själva (hon tog beställningen och jag gav han dricka). Shahin var oxå snäll, han gav oss tuggummi. Nu kan jag tre namn tror jag, Hannah, Shahin och Jasou (fina stavningar, haha). Dom andra heter :D, 8) och sushitjejen eller söta förklädet och sen har vi diskkillen oxå, som satt ensam på lunchen. Vi tyckte synd om honom.


prao strax

Såhär kul har jag och Fia på morgonen..


east city

Jag var "sushibytare" idag, bytte ut sushin när den höll på att ta slut. Vi åt där två gånger, på morgonen och innan vi slutade. På morgonen åt jag sushi för andra gången och låtsades att det var gott, för det var ju nästan gott. Dom var jättetrevliga och roliga där, fast ibland pratade dom asiatiska (typ koreanska eller nåt..). Vickans plupp var lite knasig ibland..

Han: Har du linser?
Vickan, Ja, syns det?
Han: Nej har du oxå linser?
Andra praotjejen med franskt namn: Va? Nej
Han: Nähä men ni har likadan ögonfärg, men det är fint. Du har det. röda va?
Jag: hehe, nej..


Konversationen kanske inte var precis så, det jag ville få fram var att han sa att mina ögon var röda. Kan vara så att jag var så trött så att det vita i ögonen var rött, eller så var han färgblind.

kinesprao

Ska åka iväg och praoa om nån timme, dom sa att man skulle ha svarta byxor på sig. Betyder det att man måste ha jeans? Jag kan säga att jag inte har några svarta jeans, för dom är ju nästan inte svarta.. hehe.


Kom på sen att det kanske inte var så smart att ha massa hårspray i håret..


halloweentraditionen.


Jag ♥ Pocky



Åh vad tråkigt jag har, måste säkert göra något jätteviktigt som jag kommer på innan jag går och lägger mig. Imorn ska jag och Vickan praoa på East city. Asiatisk mat i två veckor, yummie ♥


november

Efter att vi sett Phone vågade vi inte hämta en madrass till mig så jag fick sova i Dess säng, fast hon var vaken typ hela natten när jag låg och sov. På morgonen kollade vi på Spirited away. Den var oxå lite läskig, men inte lika läskig som Phone. Dess familj körde hem mig fast innan var vi på Jysk(jyx), Jula och Plantagen. När jag kom hem såg jag att min snälla mamma hade städat mitt rum ♥

RSS 2.0